De ce șoarecii și pisicile visează împreună

De ce visează pisicile și șoarecii?

O pisică într-un vis simbolizează feminitatea și înțelepciunea. Dar, șoarecii personifică răul și invidia. Prin urmare, un vis în care pisicile și șoarecii sunt prezenți nu este în întregime bun. De obicei, un astfel de vis are loc înaintea unui eveniment important. Deși, trebuie să luați în considerare circumstanțele în care aceste animale au visat.

Ce se întâmplă dacă o pisică și șoareci visează?

Pentru a fi sigur de acuratețea interpretării somnului, trebuie să căutați ajutor din mai multe cărți de vis simultan.

Mulți oameni preferă să aibă încredere în cartea de vis a lui Tsvetkov. Se spune că dacă o persoană a visat la o pisică, aceasta este până la lacrimi. Și dacă șoarecii, atunci în curând dușmanii se vor face simțiți. Se întâmplă ca o pisică să vâneze șoareci în vis. Aceasta înseamnă că va exista un profit în curând.

De asemenea, nu va fi de prisos să te uiți în cartea de vis a lui Miller. Se spune că a vedea o pisică în vis este tristețe. Cu toate acestea, dacă o persoană o alungă sau o ucide, atunci problemele din viața reală vor ocoli. De asemenea, se întâmplă că în vis apar o mulțime de șoareci și aleargă în toate camerele. Acest lucru sugerează că există oameni în apropiere care își doresc răul. Dar dacă un șoarece mușcă accidental într-un vis, atunci, în realitate, inamicul va câștiga.

Este foarte important să acordați atenție culorii pisicilor și șoarecilor. Dacă pisica este neagră, atunci aceasta este o înșelăciune, albă – pentru un prieten insidios. În ceea ce privește culoarea șoarecilor, nu este de dorit ca aceștia să fie negri suculenți. Acesta este un semn că bolile vor apărea în curând. Dar gri și alb nu sunt norocoși. Și la faptul că în curând o persoană își va face noi dușmani.

Cartea de vis a lui Fedorovskaya are o mulțime de recenzii pozitive. Se spune că orice pisică, indiferent de culoarea ei, visează la trădare. Această persoană poate fi o cunoștință, precum și un prieten apropiat. Prin urmare, este indicat să nu ai încredere în nimeni cu secretele și secretele tale. Șoarecii visează la bârfă. Adică vor circula în curând zvonuri care pot fi duse la extreme. Dacă într-un vis o pisică prinde șoareci, atunci în viitorul apropiat inamicii vor rămâne în urmă pentru o perioadă. Este de dorit ca pisica să prindă toți șoarecii. Un astfel de vis prezice vești bune în viața reală. De asemenea, va fi bine dacă pisica roade gâtul șoarecilor. Un astfel de semn promite victoria asupra dușmanilor. Mai mult, proprietarul visului în realitate nu va mai fi deranjat de rivali. Cu toate acestea, dacă pisica nu a prins niciun șoarece, atunci ar trebui să vă pregătiți pentru treburi minore în afaceri la serviciu.

Ce președinte?

Kazhetta Akhmetzhanova, un participant la spectacolul Battle of Psychics, spune că a vedea o pisică și un șoarece împreună într-un vis este o veste proastă. Ea spune că dușmanii din ambele părți îl pot dăuna pe maestrul visului. Adică pentru o persoană este un dublu pericol. O pisică și șoarecii într-un vis prevestesc probleme în viața reală. Este de dorit, desigur, ca pisica să prindă șoarecele. În acest caz, nu se va întâmpla nimic rău. Un semn foarte înfricoșător când sunt mulți șoareci și aleargă peste tot. Un astfel de vis prevestește trădarea unei persoane dragi. Prin urmare, trebuie să fii extrem de atent și atent. Cajetta sfătuiește să vorbească mai puțin despre planurile sale oamenilor. Poate vor încerca să le smulgă. Și cel mai bun lucru este să ucizi șoarecii în vis și să alungi pisica. Astfel, în realitate va exista o victorie asupra tuturor rivalilor.

După ce o persoană află la ce visează pisica și șoarecii, vrea să afle dacă visul este profetic. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă amintiți data și luna visului și apoi să priviți calendarul lunar. Totul este scris acolo în cel mai detaliat mod, așa că nu va crea probleme.

Desigur, este de dorit să aflați întotdeauna interpretarea fiecărui vis. Este demn de remarcat faptul că un vis poartă informații utile. Singurul lucru care i se cere unei persoane este să-și amintească toate detaliile visului și să-l descifreze corect. La urma urmei, este posibil ca el să poată salva de necazurile și pericolele viitoare.

Șoareci și pisici în același timp

Interpretarea viselor Soareci si pisici in acelasi timp a avut un vis, de ce șoarecii și pisicile visează într-un vis în același timp? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți șoareci și pisici într-un vis în același timp, citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Cat

Pisica este unul dintre cele mai dificile simboluri de tratat atunci când descifrați visele.

Chestia este că imaginea unei pisici poate apărea într-un vis din atât de multe motive și aproape niciodată nu este posibil să stabilim exact cum a funcționat subconștientul nostru în momentul în care am văzut un pisoi mic, o pisică siameză sau o pisică afectuoasă. .

Poate că în realitate am întâlnit o persoană uimitoare care, în ciuda tuturor dificultăților, a reușit să evite un pericol aparent iminent. La urma urmei, privind doar astfel de oameni, ne amintim de înțelepciunea populară: „Cade ca o pisică în picioare”.

Apariția unei pisici într-un vis poate fi facilitată și de o întâlnire cu o femeie independentă, independentă și ușor frivolă. Și aceasta nu este o coincidență, pentru că în viața reală o numim o astfel de femeie „o pisică care merge singură”.

Sau poate că imaginea unei pisici într-un vis a apărut ca urmare a faptului că amintirile despre cum s-a spălat pisica s-au depus în subconștientul nostru: semnul popular „Pisica se spală la oaspeți” nu este un secret pentru nimeni.

O pisică poate apărea și într-un vis când suntem fericiți să vedem un tânăr mângâindu-se și jucându-se cu o pisică: la urma urmei, rareori ne vine în minte o înțelepciune populară în acest moment: „Cine iubește pisicile își va iubi soția”.

Citeste mai mult:  Hrănește câinele într-un vis

Dar dacă am visa o pisică ca un avertisment asupra unui pericol iminent (la urma urmei, după-amiaza eram foarte îngrijorați când o pisică neagră ne trecea în cale)?

Cât despre acele calități umane care caracterizează o pisică, ele sunt, fără îndoială, cunoscute de toată lumea. Aceasta este viclenie, înșelăciune și răutate.

Dar, în același timp, nu trebuie să uităm că în cele mai vechi timpuri pisicile erau zeificate și considerate animale speciale. Și asta înseamnă că orice vis în care ai văzut o pisică este profetic. Cel mai important, trebuie să fii capabil să-l descifrezi corect.

Privind o pisică de spălat în vis – pentru oaspeți. Este posibil să vă întâlniți vechi prieteni buni alături de care vă veți distra de minune.

Privind într-un vis cum un câine vânează o pisică este un avertisment că în niciun caz nu ar trebui să-ți înșeli prietenii. După ce află de înșelăciunea ta, prietenii se îndepărtează de tine pentru totdeauna.

Să visezi un pisoi mic care se ascunde într-un copac de un câine furios este un semn că în viața reală ar trebui să fii foarte atent.

Dacă ai visat un pisoi care, observând un câine în depărtare, aleargă imediat să se ascundă pe acoperiș, atunci ar trebui să te ferești de pericolul pe care ai reușit deja să-l eviți o dată.

Dacă într-un vis ai văzut o pisică vânând șoareci, atunci în viitorul apropiat viața ta va fi neliniștită și nu pe deplin fericită. Pe drumul tău vor apărea diverse probleme din cauza înșelăciunii și mașinațiunilor malefice ale inamicului tău secret.

Dacă într-un vis te-a zgâriat o pisică, atunci în realitate te vei confrunta cu mari probleme, din cauza cărora vei fi foarte îngrijorat.

Dacă ai visat că pisica și-a înfipt ghearele chiar în piept, atunci te așteaptă dorul spiritual, tristețea și durerea.

Privind o pisică moartă pretinzând că stă întinsă lângă o gaură pentru șoarece înseamnă că în viitorul apropiat cineva apropiat va încerca să te înșele.

Privind într-un vis cum o pisică a prins un șoarece și l-a purtat pentru a-și arăta prada altor pisici este un semn că în viața reală ești o persoană foarte vanitoasă.

Poate că un astfel de vis sugerează că în mediul tău există oameni îngâmfați care îți vor aduce o mare nenorocire.

Dacă într-un vis ți-a traversat calea o pisică neagră, atunci în realitate ar trebui să te ferești de pericole. Un astfel de vis indică, de asemenea, că îți supraestimezi puterea și, prin urmare, nu ar trebui să refuzi ajutorul prietenilor.

Pentru a vedea o pisică cu pisoi într-un vis – la probleme cu copiii. Poate că copilul tău te minte.

Mângâierea unei pisici care stă în poală într-un vis este un semn că în mediul tău există o femeie nu în totalitate decentă, frivolă, care te va dezamăgi prost, profitând de încrederea ta.

Privind într-un vis cum un tânăr sau un bărbat singur mângâie o pisică înseamnă că, după ce s-a căsătorit, își va iubi foarte mult soția.

Hrănirea unei pisici într-un vis este un semn că este timpul să încetezi să „planezi în nori” și să te ocupi de treburile tale.

Vizionarea mai multor pisici care se luptă într-un vis este o dovadă că te așteaptă o serie de eșecuri minore, așa că fii răbdător și curajos.

Dacă într-un vis o pisică necunoscută te mângâie, înseamnă că una dintre noii tale cunoștințe a decis să profite de bunătatea și încrederea ta. Atenție.

A vedea o pisică moartă într-un vis este un semn rău. Cel mai probabil, vei afla despre boala cuiva apropiat.

Interpretarea viselor. Care este visul unui șoarece și al unei pisici?

Taci, șoareci. Pisica este pe acoperiș, iar Marisha a visat la asta. Ce ne așteaptă necunoscut Marina, Masha, Tanya și alte persoane care au văzut o pisică în vis? La urma urmei, pisicile sunt animale bune. Afectuos și amabil.

Șoarecii sunt o altă chestiune. Urât, urât, strica mâncarea și arată respingător. Probabil nu vise bune. Acum vom afla la ce visează șoarecele și pisica.

Văzând o pisică într-un vis

Ce înseamnă acest lucru? De fapt, o pisică nu este un semn foarte bun. Multe cărți de vis spun că a vedea o coadă într-un vis este pentru dușmani. Și multe depind de culoarea animalului.

O pisică albă inspiră speranță celor care au visat cu ea. Acesta nu este un inamic, este noroc în afaceri. Este posibil să primiți fonduri bruște. Există, de asemenea, o perspectivă bună de angajare. Ti-a oferit un nou post in alta companie? Du-te și nu te gândi la nimic.

Pisica roșie este un rival viclean și perfid. El se deghizează în mod sigur într-o persoană bună care încearcă să se împrietenească cu visătorul în viața reală. Și nu este un fapt că acest rival, care a visat sub forma unei pisici roșii, se află într-un mediu apropiat. Aruncă o privire la colegii tăi de la serviciu. Există unul foarte obsesiv printre ei, care încearcă să-și arate dispoziția și atitudinea prietenoasă față de tine? Sau, te-a vizitat des un vecin, întrebându-te cu atenție despre viață și treburi? Fii atent cu astfel de oameni. Păstrează o distanță față de tine. Conduceți astfel de vecini în gât și sugerați cu afecțiune unui coleg că numai problemele de muncă sunt rezolvate la locul de muncă. Pentru orice altceva, există familia și prietenii.

Pisica neagră este inamicul. Cineva care vede o astfel de coadă într-un vis poate să nu știe că un șarpe a ajuns în mediul său imediat. Și așteptând momentul să usture dureros. Fii mai reținut cu toată lumea, uită-te chiar și la cei mai apropiați oameni. Fii liniştit şi ascultă-i. Dacă observi ceva care te deranjează, încearcă să te îndepărtezi de acea persoană.

atacuri de pisici

Care este visul unui șoarece și al unei pisici? Ne vom ocupa de primul mai târziu, dar deocamdată vom continua să luăm în considerare interpretarea viselor despre acestea din urmă.

Citeste mai mult:  A fi arestat într-un vis

Dacă o pisică se comportă calmă într-un vis, este în regulă. Nu este chiar atât de înfricoșător. Dar starea de spirit agresivă a animalului pur și simplu țipă că visătorul va avea mari probleme în realitate. Dacă pufosul șuieră și se grăbește, ar trebui să vă așteptați la probleme la locul de muncă. O configurație financiară și un conflict major cu liderul tău nu sunt excluse.

ucide pisica

Care este visul unui șoarece și al unei pisici? Acesta din urmă are probleme, așa cum am aflat deja.

Și dacă o persoană dintr-un vis are de-a face personal cu o pisică? El este crud în viață, s-ar putea spune. Și nu, nu asta e ideea.

Ucide o pisică într-un vis – scapă de inamici în realitate. Vor dispărea din viața visătorului, în liniște și în tăcere. Nu va mai apărea niciodată în ea. Uciderea unei pisici într-un vis este echivalată cu o victorie completă asupra inamicilor în realitate.

Pisica cere ajutor

Care este visul unui șoarece și al unei pisici? Puțină răbdare, ajungem la șoarece. Și acum câteva cuvinte despre pisică.

Dacă ai visat că o pisică rănită se uită cu milă în ochii tăi și miaună, cerând ajutor, sună-ți rudele. În acest vis, cineva apropiat îți acționează ca o pisică. Și se află într-o situație nu foarte bună, are nevoie urgentă de ajutor. Acest lucru este valabil mai ales pentru femeile care se află într-o poziție interesantă. Dacă există unul printre rudele tale, trebuie să o suni mai întâi și să sugerezi că ar fi bine să faci o ecografie.

Taci, șoareci

Așa că am ajuns la momentul de interes pentru tine. De ce visează șoarecii și pisicile? Înainte de a trece la această problemă, să ne ocupăm separat de șoareci.

Mulți nu le plac rozătoarele în realitate. Acest animal, în general, inofensiv provoacă un sentiment de dezgust. Nu la fel de strălucitor ca un șobolan, dar totuși neplăcut. A vedea un șoarece într-un vis nu este de bine. Acest rozător inofensiv visează la probleme minore. Dacă cel care doarme pur și simplu urmărește mouse-ul într-un vis, atunci problemele în realitate vor fi enervante, dar nu mari.

Un alt lucru este dacă un șoarece mușcă o persoană într-un vis. În viață, visătorul se va bloca într-o poveste foarte neplăcută, bogat decorată cu mici trucuri murdare. Și, deși nu vor exista mari pierderi, o persoană își va strica nervii în mod corect.

Ce să faci dacă mai mulți șoareci atacă? Cu cât rozătoarele sunt mai agresive, cu atât problemele sunt mai grave în realitate. Și nu mai sunt probleme minore aici, vai.

Dacă ucizi un șoarece, atunci acesta este noroc, destul de ciudat. Este posibil să creșteți scara carierei sau să schimbați domeniul de activitate într-unul mai interesant.

Pisici – șoareci

Un bărbat doarme și vede o pisică și un șoarece împreună. De ce visează împreună acești reprezentanți ai faunei? Indiferent cum sună, dar în acest caz, pisica simbolizează un protector de încredere în mediul tău. El te va salva de toate necazurile și problemele. Și o va face în așa fel încât visătorul să nu ghicească nici măcar despre conduita greșită a omului de afaceri.

De ce visează: o pisică prinde un șoarece și reușește să o facă? Ce culoare are prădătorul? Dacă este alb, este un simbol că dușmanii se vor retrage de la tine pentru o perioadă scurtă de timp. Bestia neagră pufoasă care a prins șoarecele va aduce multă suferință în realitate. El va scăpa de probleme, dar prețul acestui ajutor va fi foarte mare. Nu trebuie să-l iei, poți să faci față singur problemelor tale.

prinde-mă

Pisica a prins șoarecele. De ce să visezi la un astfel de complot, ne-am dat seama, acum știi la ce să te aștepți în realitate. Dușmanii se îndepărtează dacă culoarea fiarei cu blană este albă. Și să ai probleme dacă este negru într-un vis.

Și dacă pisica a prins șoarecele și se joacă cu el? Poate că inamicul acționează sub masca unui prieten. El te poate salva de problemele în realitate, iar aceste dificultăți depind de cei nedoritori. De exemplu, această persoană vă va pune la serviciu, apoi va pretinde că este înțelegător și chiar vă va oferi ajutorul pentru a adresa o petiție autorităților pentru dvs. Doar să știi că, în loc de ajutor, vei primi o altă înjunghiere pe spate de la el. Este mai bine să scrieți imediat o scrisoare de demisie, puteți coborî cu ușurință, s-ar putea spune.

Bon pofta

Pisica a mâncat șoarecele, de ce visează asta? Dacă vezi într-un vis cum un prădător înghite o rozătoare, necazurile te vor trece mult timp. Dacă procesul de mâncare este asociat cu prezența sângelui eliberat din corpul șoarecelui, așteptați-vă la o captură de la rude. Va fi slab, dar neplăcut.

Pisica a prins șoarecele și l-a sugrumat, fără să se grăbească la masă? Necazurile care așteaptă în realitate vor fi prelungite. Dar până la urmă, visătorul câștigă. Se va ocupa de ei rapid și ușor. Și ceea ce este cel mai interesant – acești dușmani sunt mult mai puternici decât cel care vede visul. Avantajul nu este fizic, ci financiar și moral.

Pisica mănâncă șoarecele, de ce visezi asta? Procesul de a mânca în sine este neplăcut într-un vis. Dar, în realitate, înseamnă o victorie rapidă asupra necazurilor. Doar instantaneu, așa că nu vă fie frică de astfel de vise.

Câteva interpretări ale viselor

Există versiuni conform cărora a vedea o pisică într-un vis este, din fericire și în curând, o completare a familiei. O altă opțiune este că cei cu coadă visează la lacrimi. Un animal alb – la tristețe pe termen scurt, toate celelalte culori – la tristețe persistentă și, destul de probabil, la o tragedie care va submina foarte mult sănătatea visătorului.

Șoarecii pot visa la daune celui care i-a văzut în vis. Prejudiciul poate fi diferit: de la pierderea ultimei sute de ruble la evenimente destul de grave și de amploare din viața familiei. Dar nu te agăța prea mult de vise. Amintește-ți ceva:

Visele sunt considerate profetice dacă apar în noaptea de marți spre miercuri sau de joi spre vineri.

Dacă un vis a avut un vis înainte de duminică, atunci perioada alarmantă a manifestării sale în realitate este timpul până la ora trei după-amiaza. Nu s-a intamplat nimic? Deci, nu așteptați.

În Ortodoxie, viselor nu li se acordă importanță și chiar este interzis să facă acest lucru. Este considerat păcătos ca un creștin să creadă în interpretări și ecouri mistice ale somnului.

Citeste mai mult:  Ce înseamnă să vezi o mulțime de gândaci într-un vis

Rezumăm

Am aflat de ce visează șoarecele și pisica. Să evidențiem principalele aspecte:

Pisica este inamicul, de regulă. Sau un precursor al conflictului de trezire.

A ucide o pisică într-un vis este o victorie asupra dușmanilor.

Șoarecii sunt probleme mici, dar foarte complicate.

Pisica a mâncat șoarecele într-un vis? Dacă vânătorul blănos este alb, inamicii se vor retrage. În caz contrar, așteptați-vă la răutate din partea mediului.

 • Sângele de pe corpul unui șoarece care suferea de dinți de pisică indică faptul că o înjunghiere în spate va fi provocată de rude. Mic, de la sine nu va răni visătorul. Dar chiar faptul că oamenii apropiați au făcut-o va tulbura mult timp.
 • Concluzie

  Așa că am vorbit despre ceea ce promite o pisică, un șoarece văzut în vis sau amândoi împreună. Poate fi interpretat și ca un semn rău sau pur și simplu poți uita de ceea ce ai văzut într-un vis și poți continua să trăiești în pace.

  Ce înseamnă pisica care a prins șoarecele în cartea de vis

  Un astfel de vis înseamnă adesea că dușmanii tăi nu au nicio șansă să-ți facă rău. Un șoarece într-un vis înseamnă adesea griji mărunte, trucuri murdare, o manifestare a propriei lașități și o tendință la alarmism. Uneori, apariția ei este interpretată de o carte de vis pentru hoți mici, necazuri, neînțelegeri enervante și certuri.

  Dacă într-un vis o pisică a prins un șoarece, atunci cartea de vis scrie că nu numai că veți putea să expuneți inamicul, ci și să evitați situațiile negative în viitor. Pentru a înțelege de ce visează un astfel de vis, acordați atenție unde și când pisica și-a prins prada și ce s-a întâmplat în continuare.

  În curtea sau în casa ta

  Orice șoarece într-un vis înseamnă vanitate, panică, frici și meschinărie, atingând punctul de absurd. Pentru cei cărora le este frică în mod natural de aceste rozătoare, cartea de vis scrie că ei prezic necazuri, frici și o situație periculoasă pentru tine, precum și o frică de la un fel de incident sau știri. Cu toate acestea, dacă o pisică sau o pisică apare într-un vis, atunci cartea de vis scrie că un astfel de vis prezice o rezolvare timpurie a unei situații neplăcute sau dificile, nu numai într-un vis, ci și în realitate.

  Un șoarece în curtea casei tale este meschinărie, panică sau apariția unei persoane anxioase, preocupate și destul de lacome în viața ta. Uneori, cartea de vis scrie că înseamnă frică, frică, un zvon fals care va face mult zgomot din nimic și va speria pe toată lumea, dar prognoza favorabilă nu se va împlini.

  O pisică într-un vis prezice lenea, impunitatea, o distracție plăcută și, de asemenea, că, în situația dvs., raționalitatea poate învinge tendința de a intra în panică. Pisica, de asemenea, în acest caz poate arăta feminitate, un început rezonabil, lejeritate și sexualitate.

  Dacă într-un vis o pisică a prins un șoarece, atunci un astfel de vis înseamnă victoria asupra propriilor temeri și panică, precum și dezvăluirea unui zvon neplăcut, un hoț mărunt, un escroc.

  O femeie căsătorită visează adesea la un șoarece sub forma unei mame meschine și anxioase a propriei ei sau a mamei soțului ei, care vizitează constant casa cu controale, necrezând în independența copiilor adulți. Adesea, o astfel de persoană umflă probleme din nimic, tinde să exagereze răul care nu merită să ia în considerare problema. Dacă într-un vis pisica ta domestică a prins un șoarece care alergă, s-a aruncat asupra lui și l-a mâncat, atunci un astfel de vis prezice o victorie asupra propriilor temeri, suspiciuni ridicole și zvonuri. Cartea de vis scrie, de asemenea, că în curând vei putea să-ți dai seama adevăratul motiv al eșecurilor tale, să găsești și să-l expui pe vinovatul.

  Dacă într-un vis o pisică a prins un șoarece, atunci soțul tău sau un bărbat din casă va putea demasca inamicul insidios. Uneori poate fi doar o neplăcere minoră, o defecțiune enervantă și o greșeală, precum și un zvon fals și panică care vor fi inspirate de oameni prea impresionabili.

  Cu toate acestea, dacă pisica sau pisica ta de casă a prins șoareci și i-a adus la ușă, așteptați-vă la un profit. Cartea de vis scrie că câte rozătoare vor fi în prag, atât de mulți bani ți se vor da în curând.

  Un astfel de vis poate însemna și că vei primi bani pe neașteptate, dar uneori o pisică care a prins șoareci visează că vreo rudă sau prieten îți va impune un lucru complet inutil. Interpretarea visului scrie că sfaturile ei sau exact ce îți va oferi ea vor deveni atât de neplăcute încât pur și simplu nu-l mai folosești sau îi arunci „cadourile” la gunoi, deoarece va fi foarte greu să scapi de obsesie.

  Dacă într-un vis o pisică din curte a adus un șoarece mort la ușa ta, atunci cartea de vis scrie că vei primi în curând vești neplăcute. Uneori, un astfel de vis prezice boala și deteriorarea sănătății. Aruncă un șoarece într-un vis – pentru a scăpa de probleme, precum și de recuperare.

  În curtea altcuiva

  Dacă o pisică a prins un șoarece în casa unui străin, la cunoscuții sau la serviciu, așteptați-vă la o surpriză, care poate fi foarte neplăcută. La locul de muncă, un astfel de vis este interpretat de cartea de vis prin faptul că în curând vor apărea unele deficiențe, intrigi și trucuri sub acoperire sau va exista o verificare bruscă din partea conducerii.

  Cartea de vis scrie, de asemenea, că o pisică într-un vis înseamnă adesea necazuri sau o persoană pricepută și inteligentă care poate aduce viclenia la apă curată. Uneori, cartea de vis scrie că acest animal înseamnă că în curând pericolul și ceea ce îți era atât de frică vor dispărea din viața ta.

  De asemenea, o pisică într-un vis care a prins un șoarece în apartamentul lor înseamnă să expună intențiile rele și zvonurile. Foarte des, cartea de vis scrie că un astfel de vis înseamnă probleme în casă, certuri mărunte sau că suspiciunea va ieși într-un mod complet neașteptat și acțiunile ulterioare vor fi oprite.

  Dacă pisica a prins în casa ta un șoarece care a sărit din geanta oaspetelui, atunci în curând vei expune această persoană sau se va da singur. De asemenea, un astfel de vis prezice certuri mărunte și scandaluri, care se vor termina în curând, deoarece veți putea aduce inamicul la apă curată.