Ce înseamnă dacă visezi un mort în viață

Ce înseamnă să vezi o persoană vie moartă într-un vis

Moartea într-un vis nu este un semn al morții unei persoane în realitate, iar procentul de vise profetice care devin realitate la propriu este mic. Ei visează la oameni apropiați când nimic nu poate fi schimbat și de cele mai multe ori capătă un sens simbolic, mai degrabă decât unul specific.

De obicei, o carte de vis descifrează o viziune în care trebuie să vezi o persoană vie, o cunoștință, o rudă sau un prieten moartă, ca o schimbare în viața sau relația sa.

Pentru a înțelege la ce a visat o astfel de întorsătură a evenimentelor, acordați atenție situației dintr-un vis, cât de aproape este de realitate, dacă acest lucru se poate întâmpla sau nu în realitate și ce fel de relație aveți cu defunctul în această etapă a viaţă.

Iată cele mai populare interpretări despre ceea ce visează moartea unei persoane în viață în diferite situații.

Rudă sau prietenă, iubită, una apropiată

Dacă un vis cu un astfel de complot este văzut de un visător într-o perioadă de timp în care o persoană trebuie să treacă un test sau există un risc, atunci cartea de vis nu interpretează astfel de viziuni.

De exemplu, o mamă își face griji pentru fiul ei și visează că acesta a murit sau că soțul ei este departe de casă, iar soțul este îngrijorat de modul în care se află acolo. Imaginile născute din astfel de gânduri nu prevestesc nimic rău, fiind doar o născocire a imaginației. Ei vin în vise pentru a ne împăca cu pierderea dacă se întâmplă.

De obicei, după o astfel de viziune, există o ușurare semnificativă și primești vești bune. De exemplu, că riscul a trecut sau soțul s-a întors în siguranță acasă dintr-o călătorie de afaceri.

Care este visul unei persoane vii apropiate de tine, mortul, dacă îl vezi într-un sicriu sau îl îngropi? Interpretarea visului scrie că cel mai adesea o astfel de viziune înseamnă sfârșitul unei etape a vieții sau o schimbare bruscă. De exemplu, o mamă visează că fiul ei a murit, aproape adolescent, iar ea îngroapă băiatul, plânge și își face griji cu privire la pierderea unei persoane dragi.

Acest scenariu într-un vis arată îngrijorările legate de faptul că copilul va deveni în curând un bărbat tânăr și nu va mai fi la fel ca înainte.

Frica de această schimbare se exprimă în simboluri ale morții, precum și în regrete legate de perioada copilăriei, perioada în care copilul era băiat, afectuos, spontan, amabil și ascultător.

Dacă ai visat un tată mort sau un frate mai mare, unchi, atunci cartea de vis scrie că viața acestei persoane se va schimba și nu întotdeauna în bine. Totul depinde de perspectivele vieții reale care sunt disponibile pentru această persoană. Pentru unul, un tată sau un frate decedat înseamnă promovarea sa sau un divorț neașteptat al părinților săi, plecarea tatălui său într-o altă familie, pentru alții – ruină, pierderea locului de muncă, beție și alte dezastre.

Dacă această persoană a avut o influență semnificativă asupra ta, suprimarea, a încercat să-și impună propriile idei despre viață sau pur și simplu a controlat prea mult situația, atunci în curând influența sa asupra vieții tale se va slăbi semnificativ. Poate că, din cauza bolii, a unui loc de muncă sau a călătoriei, el nu va mai putea să-ți comandă deschis și să-ți strice viața cu prelegerile sale sau suprimarea voinței.

Dacă l-ai văzut pe fratele tău mai mare în viață mort, atunci pentru ce este visul? Cel mai adesea, un vis prezice o schimbare semnificativă în stilul său de viață. Pentru persoanele căsătorite, cartea de vis prezintă un divorț, pentru persoanele singure – căsătorie sau o căsătorie civilă, care se poate dovedi a fi o surpriză completă, pentru cei care beau și sunt șomeri – o șansă de a se îmbogăți sau de a fi doar în afaceri. Dar, în orice caz, o persoană va deveni deja diferită sau se va schimba în bine sau în rău.

De ce visezi că fratele mai mic a murit? Cartea de vis descifrează un astfel de vis ca compensație pentru iritația lui. De obicei, copiii mai mari, când apare un nou membru al familiei, încep să fie geloși pe părinți pentru el sau copilul începe să-i enerveze cu țipete, țipete constante în miezul nopții și visează să scape de el sau că el va muri sau va dispărea undeva.

Într-o astfel de situație, nu merită să ghicim de ce omulețul este mort într-un vis – cartea de vis nu interpretează un astfel de complot. Cu toate acestea, dacă frate cu adevărat drag ție și într-un vis pare mort, deși de fapt copilul este în viață, înseamnă necaz, necaz și boală pentru el, experiențe.

De ce să visezi că mama, sora sau bunica ta a murit, deși, de fapt, este în viață și sănătoasă? Cel mai adesea, un astfel de complot prezice o schimbare în relația ta cu ea. Dacă această femeie are un caracter imperios, pune presiune asupra ta sau cere ceva ce nu poți face în niciun fel, atunci să o vezi moartă într-un vis este o surpriză.

Ca urmare a unor circumstanțe, influența acestei persoane va fi semnificativ slăbită. De exemplu, fiul sau fiica cel mare își va găsi sufletul pereche și va pleca de acasă. Este clar că va fi mai greu să porunci și să restabilești ordinea în familia altcuiva decât în ​​a cuiva.

Uneori moartea este vie, o femeie blândă și bună înseamnă schimbări în viața personală. De exemplu, poate să divorțeze în mod neașteptat de tatăl ei sau să-și aducă tatăl vitreg în casă, să-și găsească un nou loc de muncă sau să-și schimbe complet stilul de viață. Adesea, după 40 de ani, o femeie începe să-și dea seama de greșelile vieții ei și să se schimbe într-o altă direcție. O femeie modestă poate fi atrasă de cluburi, baruri și restaurante, iar o femeie care își schimbă constant bărbații poate deveni dintr-o dată credincioasă sau poate decide în viața ei personală.

Să visezi că sora ta a murit, în timp ce ai văzut-o în viață ieri, este o schimbare. Totul depinde de vârsta acestei fete sau fete. O soră mai mare sau o rudă s-ar putea căsători, să se mute din oraș sau să găsească o altă persoană decât cea pe care o cunoști.

Uneori, o carte de vis îi prezice un loc de muncă, un nou loc de reședință sau schimbări în relația ei cu tine. De exemplu, dacă obișnuia să fie o prietenă a visătorului, căruia îi poți spune totul, atunci văzând-o moartă într-un vis – la răceală, apropiere și înstrăinare. Și invers, cartea de vis scrie că o persoană închisă și inexpugnabilă cu care a fost dificil să comunici va deveni brusc moale, sociabil și amabil.

De ce visezi să vezi într-un vis că tipul sau fata care îți place a murit? Interpretarea visului scrie că va fi imposibil să construiești o relație cu el. Dar, în unele situații, dacă o fată tocmai a visat la un tânăr care este plăcut, aceasta înseamnă o schimbare a relațiilor cu el sau un semn fericit.

Cel mai adesea, a vedea o persoană iubită moartă prevestește dezamăgire, știri despre el sau de la el, care te vor supăra foarte mult sau vor ucide speranța de apropiere. De exemplu, o fată poate afla că se întâlnește serios cu altul sau că un tip este interesat doar de sex, dar nu-i pasă de dragoste și multe altele. Dar, în orice caz, această persoană, care a visat la morți, va deveni goală în viață, aducând doar dezamăgiri și lacrimi.

Citeste mai mult:  De ce păianjenii și pânzele de păianjen visează mult

De ce visezi să vezi Cum este înmormântat solemn? Dacă un tip visa într-un sicriu cu flori, atunci s-ar căsători în curând.

Mai ales cu o ceremonie foarte solemnă, o mulțime de coroane și rude.

De ce să visezi că înmormântarea nu a fost solemnă, ci doar vezi un sicriu negru? Cartea de vis scrie că speranța de a te apropia de această persoană va deveni în curând un lucru din trecut și te vei despărți și nu te vei mai gândi la iubire.

Dacă ai avut un vis în care soțul sau soția ta a murit, așteaptă-te la o schimbare în relația ta cu ei. Este posibil ca soțul să înceteze să fie afectuos, ca înainte, să devină secretos sau să încerce să părăsească familia.

Apropo, un astfel de vis poate prevesti adesea o trădare sau o relație pe termen lung. Același lucru înseamnă complotul pe care soțul la visat despre soția sa.

Într-o altă situație, cartea de vis interpretează visul morții ca o schimbare în casă, familie. Este posibil ca soțul să-și găsească un loc de muncă bun și tu să trăiești frumos, în siguranță, sau, dimpotrivă, să-ți pierzi locul. Dacă ai visat un copil mort, nu te ruina cu gânduri și griji copleșitoare „adulților”.

Încercați să faceți ceva plăcut și de dorit de ceva timp, cu care vă pierdeți timpul

forțele urlete. Uneori, un astfel de vis prezice soților că, din cauza angajării lor, își pot pierde fiul sau fiica, care ar putea cădea într-o companie proastă.

Dacă ai visat un străin mort, prieten sau dușman, vecin, dar nu cel mai apropiat, relațiile cu el vor fi goale pentru tine și nu vor aduce nimic bun.

De ce visezi la o persoană moartă

Un vis, în unele cifre o persoană este moartă, nici măcar nu pot să-l accept. Nu este atât de înfricoșător, de parcă ar fi visat bunica decedată, sau altcineva, cu care ai cunoscut bine, dar dacă visul din visul tău a apărut ca un străin, este puțin probabil să te răstoarne râzând la fețe.

Sună ca un bachennya zalishayut zhahlivy spogadi, și pentru o lungă perioadă de timp să nu treacă ciclul motor la întregul corp.

Іsnuє cărți de vis impersonale, yakі pot roztlumachiti visa cu un cer. Este atât de bogat, ca și posibilele comploturi din viziunile nocturne. Dar un lucru este cert: dacă visezi, îl vei vedea, dar dacă cerurile se mișcă în spatele tău – aceste cuvinte pot fi rostite. Amintiți-vă cu respect de burlac, până la gunoi, este important.

Buvay, sho a murit pentru a cere să-l ia de acasă, sau să cumpere niște yakus bogat și să-l priveze de cel nou de pe mormânt. Obov’yazkovo jură pe ticălos. Nu varto vіdmovitysya, ce ar putea însemna. Dacă vei câștiga voința defunctului, vei înțelege deodată totul.

Am cedat cerului, suntem vii: un semn de avertizare!

Ca și cum unii dintre prietenii tăi au murit și visând să trăiască într-un vis, iar în visele tale ai văzut o teamă puternică, laudă, fii pregătit că în viitorul apropiat în viața ta va exista podії inacceptabil.

Pentru a putea trece peste marile tranziții, pentru a îndura dificultăți. Ascultați nebіzhchikov, chiar dacă pot striga cheia până la sfârșitul tuturor dificultăților. Ca și în viață, te-ai abătut de la calea sigură, care, visând să fii în viață, te va ajuta să te întorci spre drumul principal.

Spune-mi despre sclipire, care este viu în visul tău? Până la schimbări în viața reală, noi întorsături și întorsături cu oameni noi. Iar axa, ca și cum „mortul viu”, te trage la tine, îți ia mâna sau doar cheamă să bea cu tine și, de asemenea, de parcă te-ai întins cumva spre tine și o iei, nu e o problemă să devină o mare inacceptabilitate.

Dacă îl urmărești în lung și în lat, te vei pierde la corite ruptă, după ce ai cheltuit o sumă mare de bănuți sau o parte din bandă. Încearcă să arăți toată puterea voinței și bea în shahrai.

A murit ca un viu și ți-a apărut într-un vis

Visul înseamnă schimbarea viitoare, în plus, ei nu s-au putut gândi la niciunul dintre voi. Cu toate acestea, puteți încerca să ghiciți cum este mirosul, parcă pentru a vă încorda memoria și pentru a ghici cuvintele, frazele, propunerile pe care le amintiți de decedat.

Ca și cum am marinat, suntem în viață pentru cel care a murit la ceasul lui din cauza bolii, nu verificați nimic bun. Te amenințăm fie cu o persoană nedreaptă, fie situația este nedreaptă să te furnizeze.

De parcă în burlac trăiește boule moartă a lui Nemov și l-ai îmbrățișat, acesta este un semn miraculos. Nu ar trebui să vorbim despre cei despre care știi că se vor trezi în curând din frici și fobii obsesive.

Lasă-ne să murim în rezervor, să sărutăm yoga sau să luăm noul sărut – steagul căreia te calmezi, devii bun în sufletul tău.

Cerul, care zace în portbagaj, strigă oaspeții

Primul gând la vederea cerului în portbagaj strigă aproape respingerea. Cu toate acestea, dacă ai visat la un vis, nu te grăbi să cazi în vіdcha. Povestea motorie nu poartă nimic urât. Navpaki. Mai bine pentru orice, vremea mohorâtă sau vântoasă din curte se va schimba mai calm și mai cald, va deveni somnoros și limpede.

Posibil, știi că există niște vești pozitive. Încă o opțiune: oaspeții vă așteaptă și vă veți bucura pentru ei. Nareshti, somnul poate fi mișcat de sosirea unei cârpe noi, a unui costum șic, a unui frigider scump și, de asemenea, a unei haine mai scumpe. Va fi de scurtă durată, dar va aduce o mulțime de emoții minunate.

Nu știi să pâlpâie, să visezi la tine?

Nu știu pe cine ai ucis mort, schimbă vremea. Ca o persoană întinsă nestăpânită – pe masă, pe bancă sau în portbagaj – încercați cu mare respect să vă minunați de părțile laterale. Evident, nu există amenințări; Alea sunt de dragul somnului, in care te-ai dus la morga sau la tsvintari.

Cerul este viu: un semn murdar, fii gata

Un vis cu o licărire pentru a reînvia unul îngrozitor. Uneori, oamenii se rostogolesc în sudoare rece și apoi toată ziua se gândesc la necaz. Sensul acestui vis nu este nici măcar pozitiv.

Un nebizhchik plin de viață vrea să te salveze de pericole, așa cum se spune. Vaughn poate veni sub formă de inamici, bătăi grozave de penny, pliere în momente de lucru. Eventual, cheltuiește mai mult.

Ca un cer, ca un raptom care prinde viață, dând dovadă de înverșunare, începe să se răzvrătească, luptă, aruncându-te asupra ta – pentru a arăta scopul maxim în viața reală. Visul este clar gata să meargă.

De parcă ar fi murit în vis, era în viață, dar nu trecuseră 40 de zile de la moartea sa

Ai fost binecuvântat de oameni, dar până la 40 de zile de vin, el a venit la tine în vis, ceea ce înseamnă că chemarea către el nu a fost încă cheltuită. Posibil, Vin a murit după imaginea ta, iubindu-te sau furios pentru tine. În același mod, poți să cedezi la ceva nou, să arăți ca un catâr.

Citeste mai mult:  De ce visezi să îți ud picioarele în apă

Chiar dacă îl iubești pe cel mort înainte, nu-l poți lăsa să intre. Axa vinurilor și є noaptea. Înțelege: este pur și simplu necesar să-l lași să intre, te va ajuta pe tine și pe tine.

Ca și cum o persoană ar fi murit într-o sinucidere și dacă ești supărat pe una nouă pentru asta, gândește-te: este el vinovat de o tragedie? Aje era mai puternic și mai puternic, ceea ce l-a făcut pe Yogo Pete atât de bolnav. Nu te mai enerva. Cerul a dispărut și nu vei mai visa. Tsim va oferi pace sufletelor voastre și yoga.

Om mort în sânge

Un om mort în sânge vede că vei fi bogat.

Banii înșiși vărsă în intestine ca un râu, atât de mult încât vă vedeți clar sănătatea.

Ale, pentru ca semnele să devină reale, trebuie să ai mai multă grijă de tine și să salvezi jefuirea.

Visând la un locuitor al cerului în apă

Viața și soarta celui care s-a mirat de lume, care este lângă apă, se vor schimba.

Este necesar să-ți controlezi emoțiile, altfel prin ele poți petrece într-o reluare inacceptabilă și te poți pune într-o lumină negativă în ochii celor neliniștiți. Nu va fi ușor de reabilitat în viitor.

Visând o rudă moartă: ce să spun despre cartea de vis a lui Tsvetkov

Ca și cum burlacul ți-ar fi arătat o rudă moartă, pregătește-te pentru sănătate și siguranță din partea celeilalte jumătăți. Dacă nu s-a întâmplat nimic, încercați să adăugați mai mult timp iubitului vostru yakomog, ascuțiți-l cu un turbo și lăudați-l mai des.

Apostolul Canaanit despre visul în care te-ai visat mort

Având în vedere un vis, puteți insufla frică cuiva în orice moment, podeaua este lacomă. Și totuși, yoga poate fi ghicită într-o lumină pozitivă. Apostolul cananean este conștient că un astfel de vis promite succes, succes, fericire. Vei trăi mult și nu vei avea nevoie de un ban pentru mama ta.

Cartea de vis Tlumachny despre mertsіv uvі snі

În spatele cărții de vis Taunting, de parcă ai îmbrăca oamenii morți în haine, ești amenințat cu o boală. Ei bine, porți un cer pe mâini – o geantă poate fi tragică.

În fața ta, aceștia dau în judecată morții: ce spui despre cartea de vis a lui Esop?

E mai bine pentru tot, poți urca pe robot, se poate, permiți o serie de scutiri serioase, pentru care șeful te va fierbe. Sudarea poate fi un statut cu o altă persoană, de exemplu, cu un tribunal, un prieten sau o specialitate puțin cunoscută.

Cum să decodezi un vis cu regretatul prinț Zhou-Gong?

Cartea de vis a prințului în felul său explică diferitele vise, determină visul:

Nebizhchik va plânge și va întrista – înainte de viitorul conflict, ai mult de gătit.

Altarul să stea pe propriile picioare – buti bіdі.

Cadavrul plânge și, în același timp, cade în bucăți – tabăra ta financiară se va îmbunătăți semnificativ.

Raptov mort a reînviat și a început să se comporte ca o persoană grozavă – verificați foaia sau o stea importantă.

Tu însuți ai murit – fii mare fericire.

Visarea morților – cineva care cunoaște sau va avea un plus în familie. Nu este inclus ceea ce ai tu însuți.

Rude moarte, bunici, străbunici, străbunici și alți strămoși îndepărtați, care deja chiar nu sunt în viață – noroc, noroc.

Vrei să vorbești cu impulsul morții unei persoane native – vei avea un fiu.

Vanga despre dormitul cu oameni în lagărul morții clinice

Vanga s-a gândit că este ca un vis, în care o persoană nu zace nici vie, nici moartă, că în tabăra morții clinice, trebuie descifrat de rangul viitor: știi că oamenii vor avea planuri, dar nu-ți spune. despre.

Nu veți ști nimic despre ideile lor mult timp și nu le veți putea confirma. Dacă vrem ca acești oameni să devină o realitate, vei lua o lovitură puternică în spate.

Gândul lui Pan Miller despre a visa un tată mort sau o mamă moartă

Defunctul tată înseamnă că riști să te încurci într-un drept invizibil pentru tine. Dușmanii sunt lângă tine: fii atent, nu ai încredere în nimeni. Mamele care au murit, promit de asemenea să fie inacceptabile. Duhoarea va apărea, ca și cum nu îți zahovaetsya emoțiile stocate în tine. Este posibil să inspire, este bolnav.

om mort

Interpretarea viselor Om mort a avut un vis, de ce o persoană moartă visează într-un vis? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă, în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți o persoană moartă într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Moartă

Un mort văzut într-un vis oferă un sfârșit complet neașteptat al poveștii tale de dragoste.

A vedea un copil mort într-un vis este o îngrijorare și o dezamăgire în viitorul apropiat.

Un actor sau o actriță moartă în visul tău prevestește prăbușirea planurilor ca urmare a unui eveniment tragic.

A vedea o persoană moartă într-un vis este un semn de sănătate și longevitate, dacă această persoană este de fapt în viață și sănătoasă.

Dacă mortul văzut într-un vis a părăsit de fapt această lume muritorilor cu mult timp în urmă, un astfel de vis prezice o schimbare în rău în afaceri.

Un vis în care vezi o persoană spânzurată sau spânzurată este un prevestitor de insulte și insulte pe care le vei auzi de la cei dragi.

Văzând un bărbat înecat – ai o luptă disperată pentru drepturile tale, de care vor încerca să te priveze în viața reală.

A vedea un cadavru mumificat într-un vis înseamnă că o boală gravă îți va strica planurile.

A vedea într-un vis cum este îmbălsămat corpul unei persoane moarte, prezice schimbări iminente în situația ta în rău.

Dacă te îmbălsămești sau te mumifică, în realitate prietenia ta cu un bărbat apropiat se va dovedi a fi nefericită, aducând multe probleme la serviciu și acasă și înrăutățindu-ți poziția în societate.

A vedea într-un vis un sicriu cu un mort în apartamentul său prevestește lupte în familie pe bază de beție sau desfrânare.

Mortul vorbitor care a visat într-un vis – la defăimarea josnică și la defăimarea vicioasă la adresa ta. Dacă în același timp îți cere să bei, atunci trebuie să te rogi în mod corespunzător pentru odihna sufletului său și să aprinzi o lumânare.

O persoană moartă întinsă pe podea prezice rușine sau o boală gravă în viitorul apropiat. Să te împiedici de el și să cazi – în realitate vei primi vești despre moartea unuia dintre cei dragi foarte aproape de tine.

Găsirea unei persoane fără viață în patul tău înseamnă că ai succes garantat într-o afacere aproape fără speranță.

Dacă morții din visul tău prinde viață – aceasta este întoarcerea celui pierdut cândva, la care ai încetat de mult să mai speri. A îmbrăca un mort într-un costum este o boală.

Citeste mai mult:  De ce visează o coafor femeie

A vedea o mulțime de morți pe câmpul de luptă este o durere de cap și o vizită la clinică.

Îngropați morți într-un vis – pentru o ocazie distractivă, în timp ce purtați coroane de ramuri de molid – pentru o mahmureală severă.

Să-ți vezi soțul mort într-un vis este un semn foarte rău, promițând necazuri și dezamăgiri continue. Dacă îl săruți în același timp, aceasta este o discordie, sărăcie și pierderea celor mai buni prieteni ai tăi.

Un vis în care vezi o călugăriță moartă prevestește o mare disperare din cauza adulterului sau a trădării unei persoane dragi.

Un rechin mort văzut într-un vis sugerează că, după toate greutățile și greutățile pe care le-ați îndurat, veți găsi din nou bunăstarea și pacea mult așteptate.

A vedea într-un vis un taur sacrificat sau ucis într-o luptă cu tauri nu este de bun augur – dimpotrivă, doar evenimente triste.

Un porumbel mort într-un vis prezice nenorocirea cu o rudă îndepărtată, la care, totuși, va trebui să mergi la salvare.

Vederea unui turn mort – la boala sau moartea cuiva în viitorul apropiat.

O gâscă sacrificată este un semn de pierderi apropiate.

O lacă moartă în visul tău prevestește o rănire în urma unui accident.

Iepure mort – până la moartea sau boala unuia dintre prietenii tăi fideli.

Dacă într-un vis vezi o mulțime de șerpi morți, înseamnă că vei suferi din cauza actului scăzut al unui prieten ipocrit.

Pășește pe un șarpe mort, care în același timp prinde viață și te atacă – spre victoria asupra inamicilor.

A vedea un curcan sau un curcan mort de o boală de neînțeles prezice că circumstanțele înghesuite îți vor face mândria să sufere.

O rândunica moartă este semnul unei despărțiri triste.

Văzând o lebădă moartă într-un vis – în realitate vei experimenta supărare și dezamăgire, făcând altceva decât al tău.

Un cal căzut sau împușcat înseamnă că vei primi în curând o veste tristă care îți va da toate planurile peste cap.

A vedea un catâr mort într-un vis prevestește o logodnă ruptă și o deteriorare a poziției în societate, care este de vină pentru comportamentul tău nedemn.

Vederea insectelor parazite zdrobite prevestește nenorocirea cauzată de boală.

Insectele aparent moarte care încep brusc să fugă de tine înseamnă că îți vei deteriora reputația acționând prost și imprudent.

O maimuță moartă văzută într-un vis înseamnă că dușmanii tăi urâți vor eșua complet.

De ce visează un mort

Om mort conform Cartei Viselor Moderne

o persoană moartă este un semn nefavorabil. După un astfel de vis, ar trebui să te aștepți să primești vești triste de la cei care sunt acum departe de tine. Eșecurile în afaceri sunt, de asemenea, posibile.

Dacă ai visat defunctul întins într-un sicriu, atunci vei fi bântuit de necazuri și eșecuri.

A vedea pe cineva apropiat mort într-un vis poate însemna nenorocire în familie sau o ceartă serioasă în familie. Pentru îndrăgostiți, acesta este un semn de trădare.

persoană moartă – Dacă într-un vis puneți monede pe ochii defunctului, atunci, în realitate, veți suferi din cauza acțiunilor necinstite ale dușmanilor tăi, care vor profita de circumstanțele tale înghesuite.

Punerea unei monede într-un singur ochi înseamnă că îți vei putea apăra parțial poziția. Pentru o tânără, un astfel de vis este un prevestitor de necaz din cauza credulității ei excesive.

Dacă aflați despre moartea cuiva, așteptați-vă vești neplăcute de la această persoană.

Om mort conform cărții de vis a simbolurilor

Oameni morți în realitate (au apărut în vis) – Acei oameni care nu mai sunt în realitate continuă să trăiască (există!) În mintea noastră.

Într-un semn popular, „a vedea morții într-un vis – la o schimbare a vremii”. Și există ceva adevăr în asta – ca urmare a schimbărilor bruște ale presiunii atmosferice, sub forma celor dragi ai defunctului, fie fantomele cunoștințelor decedate, fie lucifagi din dimensiunile non-fizice ale noosferei pământului pentru a studiază, contactează și influențează persoana adormită pătrunde cel mai ușor în vise. Esența acestuia din urmă poate fi clarificată prin tehnici speciale doar în vise lucide. Și din moment ce energia Lucifags este extraterestră (inumană), este destul de ușor să determinați sosirea lor. Și deși Lucifagi se „ascunde” foarte des sub imaginile celor dragi care au plecat într-o altă lume a celor dragi, atunci când ne întâlnim cu rudele noastre presupuse moarte, din anumite motive, în loc de bucurie, trăim un disconfort deosebit, o mare emoție și chiar frică! Cu toate acestea, absența unei conștiințe de zi cu drepturi depline, adică neconștientizarea, ne scutește de a ajunge în contact direct cu energie distructivă cu adevărații reprezentanți ai spațiilor infernale subterane, care, împreună cu acțiunea de mare viteză a corpului nostru, este protecția noastră spirituală. de la ei.

Cu toate acestea, destul de des putem vedea și body-uri „autentice”, „adevărate” ale celor dragi care au locuit cândva cu noi. În acest caz, contactul cu ei este însoțit de stări și stări fundamental diferite. Aceste dispoziții sunt mai încrezătoare, intime, intime și binevoitoare. În acest caz, putem primi cuvinte bune de despărțire, un avertisment, un mesaj despre evenimente viitoare și un real sprijin spiritual și energetic și protecție față de rudele decedate (mai ales dacă cei decedați au fost credincioși creștini în timpul vieții).

În alte cazuri, oamenii morți într-un vis sunt propriile noastre proiecții, arătând așa-numitul „gesalt incomplet” – o relație neterminată cu această persoană. Astfel de relații care nu continuă din punct de vedere fizic sunt exprimate prin nevoia de reconciliere, iubire, intimitate, înțelegere, rezolvare a conflictelor din trecut. Drept urmare, astfel de întâlniri devin vindecătoare și sunt exprimate printr-un sentiment de tristețe, vinovăție, regret, pocăință – curățare spirituală.

În general, morții sunt mesageri din lumea morților, ghizi sau protectori. Scenariul visului cu morții și ceea ce ne spun ei este foarte important. Uneori (mai ales atunci când încearcă să ia persoana adormită la ei înșiși, în lumea „lor”, sărute, să ia ceva sau să ne dea) îl informează pe visător că fie va muri curând el însuși, fie i se va întâmpla vreo nenorocire gravă sau o boală. , sau este vorba doar de a-și lua rămas-bun de la cei care au decedat – aceștia trec în alte dimensiuni, sperăm, mai înalte, non-fizice. În multe astfel de cazuri, ei par să ceară sau să ceară comemorare și o slujbă specială în biserică și rugăciune pentru odihna lor. Ultimul aspect este completat de psihologia modernă – este necesar să ierți în interior și să renunți la amintirea rudelor, cunoștințelor, părinților plecați (cu alte cuvinte: pentru a finaliza gestalt – relații complexe și probleme cu o persoană decedată care nu au fost finalizate). în timpul vieţii).

Să mori tu însuți într-un vis, dimpotrivă, – spre noroc, pace, sfârșitul afacerilor dificile. Morții necunoscuti sunt mai mult legate de tulburări goale, sfârșitul grijilor sau raportează afecțiuni minore.

Om mort conform cărții de vis a Lunii

A vedea morții înviați este un semn de bunăstare.

Om mort conform cărții de vis pentru copii

Felicitează morții într-un vis – în curând vei face o faptă bună.