Visează la un preot

Care este visul preotului din cartea de vis

21 octombrie 2019 la 13:56 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează preotul citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

De ce visează preotul în vis?

Сонник XXI века

La ce visează Preotul și ce înseamnă:

Preot – Un semn de bunăstare și fericire. Daca ai visat ca esti in spovedanie cu un preot, inseamna ca in realitate va trebui sa suporti umilinta. Dacă preotul a visat un criminal, infracțiunea comisă de acesta din urmă va fi rezolvată.

Sonnik Miller

De ce visează preotul în vis?

Preot – un prevestitor al bolii. Dacă într-un vis îl vezi ocupat cu serviciul, atunci te așteaptă boala și anxietatea.

Dacă o femeie vede într-un vis că este îndrăgostită de un preot, atunci ar trebui să se ferească de a-și înșela iubitul necinstit. Dacă un preot își caută dragostea într-un vis, înseamnă că i se va reproșa dependența ei excesivă de divertisment. Mărturisirea unui preot într-un vis este un prevestitor că nu ar trebui să se bazeze prea mult pe bani, obținând adevărata fericire și satisfacție.

Un vis despre un preot, de regulă, indică faptul că fie ați făcut deja, fie sunteți pe cale să faceți un fel de acțiune care vă va aduce probleme ție și rudelor tale. Dacă un preot sau un predicator este mentorul tău spiritual, atunci orice vis asociat cu el este un avertisment despre propriile tale neajunsuri. Un vis în care un preot apare în societate promite același lucru prietenilor tăi dacă preotul nu este o viziune.

Dacă într-un vis trimiți după un preot pentru o înmormântare, atunci te vei lupta în zadar cu boala și te vei feri de necazuri, te vor birui, în ciuda tuturor eforturilor.

Pentru o fată într-un vis, căsătoria cu un preot este un semn că va trebui să suporte un șoc mental grav, iar norocul imprevizibil o va duce la necazuri.

Lumea imaginilor: Antonio Meneghetti

Analizăm viziunea în care a visat Preotul

Un preot văzut în vis este superioritatea, predominanța, dominația super-eului în comportamentul uman sau idealizarea unui super-ego puternic negativ. Natura rurală (sat). Imaginea valorilor potențiale la dispoziția subiectului, care poate fi realizată și realizată de acesta într-un mediu pozitiv. Subiectul este pregătit în acest moment să realizeze aceste valori, așa este interpretat acest vis conform cărții de vis.

Noua și cea mai completă carte de vis din 1918

De ce visează Preotul?

Interpretarea de vis a tarotului

Preot: interpretarea imaginii

Cruce – Ajută-i pe cei dragi.

Preotul la pat – Există speranță, deși slabă.

Preot – Este nevoie de pocăință.

Dream interpretare Tsvetkova

Preot – Bunăstare, mesager, conform cărții de vis – un predictor.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretarea Preotului din visul tău

Preot – Indicator de drum, sprijin, binecuvântare; conștiința necurată a celui care doarme.

Veche carte de vis rusească

Preot – A vedea sănătos într-un vis – oferă bunăstare și fericire, moartea bolnavilor și descoperirea crimelor lor criminalilor.

Cartea viselor esoterice

Un preot la locul lui de muncă (într-o biserică, pe un cimitir) – te vei afla într-o poziție ambiguă, în circumstanțe incomode. Tu în rolul unui preot ești o poziție foarte proastă, o lovitură zdrobitoare va fi dată mândriei tale.

Cartea de vis asiriană

Ce înseamnă preotul pentru visător

Preot – Un duhovnic poate simboliza nevoile spirituale ale visătorului. Atunci când interpretăm un astfel de vis, trebuie remarcat dacă duhovnicul este o figură iubitoare și grijulie sau o figură dominatoare și pedepsitoare, deoarece natura unui părinte autoritar poate fi asociată cu o imagine negativă a unui pastor religios.

Dream Vanga

De ce visează Preotul, potrivit văzului?

Preot – A vedea în vis un preot maiestuos citind o rugăciune este un semn că a sosit timpul să te întorci la Dumnezeu și să te pocăiești înaintea lui pentru toate păcatele tale. Dacă un preot te binecuvântează într-un vis, atunci în curând vei primi sprijinul unei persoane influente. Uneori, un astfel de vis profetizează succesul în toate eforturile.

Visul în care te-ai văzut în demnitatea unui preot înseamnă că ești chemat pe Pământ pentru a aduce bine oamenilor. Ești destinat soartei unui slujitor al bisericii. Dacă ai visat la un preot catolic, atunci te așteaptă schimbări în viitorul apropiat. Poate fi necesar să faceți o alegere dificilă sau să luați o decizie dificilă.

Dacă într-un vis te încununează un preot, atunci în viața reală vei avea o viață fericită și calmă alături de persoana iubită. Mărturisirea unui preot într-un vis este un prevestitor al faptului că în curând te vei găsi într-o situație foarte dificilă. Poți ieși din ea doar dacă apelezi la serviciile cunoscutului tău influent, care, înainte de a-ți oferi tot ajutorul posibil, va cere o explicație a ceea ce se întâmplă, despre care vei păstra tăcerea mult timp.

Marea carte de vis a Nataliei Stepanova

De ce visează Preotul?

Un predicator sau un preot este un ghid spiritual pentru oameni, așa că orice vis în care apar indică propriile neajunsuri și slăbiciuni. Ar trebui să fii mai strict în ceea ce privește acțiunile tale. A vedea un preot într-un vis, mai ales în timpul unei slujbe, este un prevestitor de boală, anxietate sau suferință mentală.

Un vis în care vezi un preot, dar nu vorbi cu el, te avertizează împotriva influenței altora – cineva te poate subordona complet voinței sale. O conversație cu un preot într-un vis oferă o poziție înaltă în viitor. Un vis în care preotul arată trist și obosit te avertizează asupra posibilului rău. Mărturisirea unui preot într-un vis este un vestitor de umilință și tristețe. Acest vis înseamnă că ai făcut sau vei face ceva care se va întoarce împotriva ta și a familiei tale în viitor.

Dacă preotul te binecuvântează, vei primi în curând sprijinul unei persoane influente. Uneori, un astfel de vis profetizează succesul în toate eforturile. Dacă preotul te încununează, în viața reală vei avea o viață fericită și liniștită alături de persoana iubită. Dacă o femeie vede într-un vis că este îndrăgostită de un preot, ar trebui să se ferească de înșelăciunea iubitului ei.

Dacă preotul își caută dragostea, i se va reproșa dragostea ei excesivă pentru distracție. Un preot catolic într-un vis prezintă o schimbare în viață. Este posibil să fiți nevoit să faceți o alegere dificilă sau să luați o decizie dificilă.

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în ianuarie, februarie, martie, aprilie

A vedea un stareț într-un vis pentru un bărbat – la gânduri vicioase, pentru o femeie – la ispită.

Preot – Pentru un catolic – succes; a vorbi cu el este o bucurie.

Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

Văzând un preot într-un vis – pentru împlinirea dorințelor secrete.

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

Văzând într-un vis un duhovnic care face o slujbă – viața ta s-a oprit și trebuie să mărturisești.

Interpretarea viselor: de ce visează preotul, să-l vadă pe preot într-un vis, ceea ce înseamnă

Interpretarea visului lui S. Karatov

De ce visează preotul:

Dacă o persoană sănătoasă a visat la un preot care citește o predică, atunci aceasta îi prevestește bunăstarea.

Pentru cei bolnavi, un preot în vis înseamnă o însănătoșire rapidă.

Dacă conștiința ta este necurată și ai visat la un preot, atunci vei găsi dezvăluirea și publicitatea tuturor lucrurilor rele pe care le-ai făcut.

Vezi și: care este visul sfântului, care este visul bisericii, care este visul rugăciunii.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor căpșuni

De ce visează preotul?

Preotul a visat – atunci problemele dezvoltării spirituale vor deveni principalele pentru tine.

De ce visează preotul într-un vis:

Preot, sfânt părinte – dacă ai visat la un preot, asta înseamnă că starea ta de spirit se va deteriora în curând și îți vei aminti cu tristețe de zilele trecute.

A vedea că un preot te binecuvântează înseamnă că prin faptele tale bune ai câștigat dragostea și aprecierea celorlalți.

A te visa în demnitatea unui preot înseamnă că numai timpul îți poate vindeca rănile spirituale.

Să vezi că te-ai spovedit unui preot – atunci îți vei ascunde sentimentele de ceilalți și vei pretinde că nu se întâmplă nimic.

De ce visează preotul – analiza visului:

Preotul a visat, sfântul părinte – aceasta este o boală.

La ce visează sfântul părinte – De ce visează să vezi un preot în timpul unei slujbe – anxietatea se va adăuga la toate.

Dacă o femeie a văzut într-un vis că era îndrăgostită de un preot, atunci trebuie să fie pregătită să-și înșele iubitul.

Un vis în care un preot își caută dragostea înseamnă că vor găsi vina pe ea pentru că îi place prea mult divertismentul.

Interpretarea viselor lui Catherine cea Mare

Dacă preotul visează, pentru ce este:

A vedea un preot este un prevestitor de boală. Dacă visezi la el în timpul desfășurării unui rit sacru, atunci acesta este un semn al nenorocirii inevitabile și al unei boli grave. De asemenea, preotul văzut în vis este o reamintire a imperfecțiunii naturii umane.

Un preot mort într-un vis sau înmormântarea lui este un semn al trădării unei persoane dragi care te rănește dureros. Am visat un preot în picioare la altar, să fii pregătit pentru necazurile care te așteaptă atât în ​​afaceri, cât și în familie. Un sfânt, un preot care conduce o slujbă înseamnă că în curând vei avea mari probleme, iar viața ta va atârna literalmente în balanță.

Dacă visezi la el în timpul serviciului, atunci amenințarea unei boli grave planează asupra ta. A te spovedi unui preot înseamnă că te așteaptă întristarea și tristețea. Dacă o femeie visează că este îndrăgostită de un preot, atunci acest vis o avertizează despre infidelitatea iubitului ei.

Dacă preotul își caută dragostea, atunci în realitate va fi acuzată de frivolitate. A vorbi în vis cu un preot este un semn de anxietate și pierdere. Un astfel de vis pentru oamenii de familie prezice eșecul în afaceri și discordia în familie. Pentru o tânără, un vis în care vorbește cu un preot înseamnă că va trebui să facă multe eforturi pentru a risipi bârfele și speculațiile care se învârt în jurul numelui ei. Purtarea hainelor unui preot într-un vis înseamnă că cineva va semna un testament în favoarea ta, îmbrăcându-se în hainele unui preot ucis – un vis înseamnă că acțiunile tale vor aduce multă durere celor dragi. Visul în care te vezi ca preot este un semn de nevoie, umilință și rușine și, de asemenea, îți prevestește o boală.

De ce visează Preotul, ce înseamnă:

Comunicarea cu un preot într-un vis promite în realitate conversații filozofice cu cineva sau nevoia de a se ruga. În general, figura unui preot semnifică mesaje importante și uneori bunăstare, iar alteori boală. Totul depinde de starea spiritului tău.

Dacă vrei să ascunzi ceva de preot într-un vis, secretul tău inestetic va fi dezvăluit în realitate. A fi în spovedanie înseamnă a îndura umilința.

Dacă vezi un vis în care un preot ține o slujbă, atunci, în realitate, te așteaptă o boală gravă, care îți va oferi timp să te gândești la ce nu merge bine în viața ta.

Un vis în care un preot săvârșește sacramentul spovedaniei sau botezului prevestește că în curând săvârșiți un act nepotrivit care vă va șoca atât de tare cu consecințele sale, încât vă veți schimba foarte mult.

La ce visează preotul într-o carte de vis:

Preotul visa, ceea ce înseamnă că este timpul să te gândești la ce fel de viață duci – încearcă să-ți evaluezi sobru și sensibil acțiunile în relație cu ceilalți oameni.

Dacă vezi că nu ai acționat întotdeauna cinstit și corect în relația cu ceilalți oameni, atunci încearcă să-ți corectezi greșelile, altfel te vor aștepta în curând mari dezamăgiri și pierderi. A vedea un preot citind o rugăciune este un vis care te avertizează împotriva acțiunilor eronate.

De asemenea, un astfel de vis poate prevesti o boală gravă, așa că nu ezitați cu un examen medical. Dacă ai avut un vis în care vrei să te spovedești unui preot, atunci în viitorul apropiat te așteaptă evenimente triste care îți vor afecta negativ reputația și stima de sine.

De ce visează sfântul părinte – Să vezi că doar vorbești cu un preot, apoi, în viitorul apropiat, așteaptă-te daruri de la soartă – te așteaptă mari onoruri și glorie. Dacă ai visat la un preot obosit sau furios, atunci în viața reală s-ar putea să întâlnești un mare rău căruia nu poți rezista singur.

Dacă preotul îți dă sfaturi practice într-un vis, atunci încearcă să-i asculți și, în realitate, acordă mai multă atenție sentimentelor și emoțiilor oamenilor din jurul tău.

Ce înseamnă să vezi un preot într-un vis?

Scurtă interpretare: putere; fii intermediar; dedicare.

Expresie populară: numai Dumnezeu știe; Pentru numele lui Dumnezeu; cler; ajuta pe cineva; jurământ de tăcere.

Indiferent de ce simți despre clerici, aproape toată lumea este de acord că se ocupă de promovarea religiei. Vrei să-ți promovezi ideile spirituale?

Ce face preotul în visul tău? Este un simbol al puterii, care determină dezvoltarea ta în viața reală în acest moment? Ce îți spune și ce te sfătuiește să fii atent?

Preotul simbolizează și medierea. Cine este preotul din visul tău? Esti tu? Între ce și ce mediazi? Ce crezi despre asta? Dacă o altă persoană este preot în visul tău, este mediat de tine? Poate simți că ai nevoie de ajutorul cuiva pentru a rezolva o problemă din viața reală.

Dacă ești duhovnic, trebuie să faci anumite jurăminte. Este preotul un simbol al forței valorilor vieții tale?

Cu toții luăm lucrurile ca de la sine uneori. Poate că visul tău spune că ar trebui să te gândești să apreciezi ceea ce ai.

Visezi la un preot? Vezi următorul interpret.

De ce să visezi într-un vis al unui preot într-un vis:

O biserică, templu, sinagogă sau orice alt loc considerat sacru poate însemna renașterea a ceea ce visătorul consideră important și venerat. Sfânt, Preot – Un duhovnic poate simboliza nevoile spirituale ale visătorului. Atunci când interpretăm un astfel de vis, trebuie remarcat dacă duhovnicul este o figură iubitoare și grijulie sau o figură dominatoare și pedepsitoare, deoarece natura unui părinte autoritar poate fi asociată cu o imagine negativă a unui pastor religios.

De ce visează Preotul adormit, înseamnă:

întrebările de dezvoltare spirituală vor deveni principalele pentru tine. Săgetător.

Care este visul preotului din cartea de vis:

În tradiția creștină, mai precis, catolică, moaștele unui sfânt sunt rămășițele sfinților canonizați de biserică, care au puteri vindecătoare. În tradiția ortodoxă, astfel de rămășițe sunt numite și relicve și le sunt atribuite aceleași proprietăți.

Care este visul preotului din cartea de vis:

Pentru a vedea că te uiți la Moaște – atunci o persoană ipocrită și înșelătoare va încerca să te influențeze.

Citeste mai mult:  Păianjen alb într-un vis

Pentru a vedea că salvezi un preot dintr-un incendiu, atunci vei fi enervat de propriile greșeli, care ar fi putut fi evitate.

Vezi și: de ce visează templul, de ce visează sfântul.

De ce visează preotul – analiza visului:

A vedea ca te spovediti la un preot inseamna ca esti chinuit de vreo problema, care ti se pare foarte greu de rezolvat. De fapt, ești prea lene să te ocupi de asta și preferi să aștepți ajutor din exterior.

Am visat un preot – cum să interpretez corect din cărțile de vis

Visele asociate cu religia te fac adesea să te gândești la ceva mai mult: la sensul vieții; acțiunile noastre; viata dupa moarte. O imagine exactă a visului vă va ajuta să vă dați seama la ce visează preotul în viziuni de noapte. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă amintiți toate detaliile visului și să citiți cartea de vis. Fără complotul exact al visului, interpretarea va fi incorectă și nu va face decât să inducă în eroare visătorul. Apariția unui preot într-un vis avertizează asupra surprizelor iminente.

Interpretare generală

Visele care implică un preot sunt nu numai favorabile, ci și negative. Nu ar trebui să te pregătești pentru un fel de semn de sus sau har. Dacă un preot începe o slujbă într-o biserică într-un vis, aceasta profețește o întâlnire rapidă cu familia ta, poți petrece seara într-un cerc cald în care toată lumea radiază grijă și dragoste. Dacă preotul era îmbrăcat în ținută neagră, va avea loc o cină în familie la tine acasă. Și dacă sutana era albă, atunci întâlnirea cu rudele va avea loc într-un loc public.

Dacă într-un vis s-a întâmplat să apelați la un oficial al bisericii pentru sfat – acest lucru indică îngrijorarea dvs. pentru familia și prietenii dvs., va trebui să aveți grijă de ei în timpul unei boli grave. Sărutând mâna unui preot într-o mănăstire de biserică – merită să vă pregătiți pentru excursii rapide în locuri îndepărtate.

 • Duhovnicul într-un vis stătea lângă clopot – trebuie să vă amintiți trecutul de mult uitat și să vă gândiți la acțiunile tale.
 • Dacă un preot într-un vis îți oferă o carte de rugăciuni în mâinile tale, aceasta este o distracție plăcută în locuri fascinante.
 • Un vis în care un duhovnic slujește și tonul său al vocii este scăzut – acest lucru indică decizii și concluzii pripite în afaceri, merită să luați în considerare totul și să luați deciziile corecte.
 • Dacă se întâmplă să întâlniți ochii unui preot, acesta este un semn favorabil; în curând o mare bucurie vă va cuprinse.
 • Dacă într-un vis ai avut șansa să atingi sutana preotului, ar trebui să te pregătești pentru sărbătoare, poate că în curând va fi o zi semnificativă pentru tine sau pentru cei dragi.

În pragul bisericii

Un vis în care preotul se uită la cupola templului vă arată schimbări la locul de muncă. Și dacă preotul într-un vis se află în pragul templului, acest lucru vă pregătește pentru modificările planurilor pe termen lung pe care le-ați planificat, dar unele puncte s-au schimbat și pot afecta execuția lor.

Dacă un duhovnic merge într-un vis la biserică, ai devenit obiectul adorației pentru o persoană necunoscută pentru tine. Dar dacă preotul părăsește biserica – asta indică faptul că un vechi prieten simte simpatie pentru tine – ar trebui să te uiți mai atent la cercul tău social.

Alte interpretări

Un vis în care clerul a ținut o întâlnire în Piața Centrală – aceasta prefigurează o sărbătoare grandioasă. Dacă preoții erau în sutană neagră, va trebui să fii organizatorul sărbătorii. Iar dacă erau îmbrăcați în salopete ușoare, în curând va veni o invitație de la vechii prieteni.

Un vis în care ai avut șansa de a participa la un serviciu în aer liber sugerează că îți vei aplica talentele și cunoștințele în treburile tale. Dacă preotul a condus slujba în casă, în curând vei obține un mare profit pentru munca ta grea.

 • Un vis în care un preot lucra în grădină indică faptul că în curând vei avea sarcini dificile de îndeplinit.
 • Dacă într-o biserică de vis, angajații au făcut daruri copiilor, acest vis prezice recunoașterea de la o persoană apropiată inimii.
 • Într-un vis, tatăl era răutăcios și zâmbea constant – ar trebui să te pregătești pentru o plimbare romantică într-un loc retras și frumos.
 • Într-un vis, s-a întâmplat să asiste la înmormântarea decedatului – acest vis prezice o viață calmă și liniștită în care nu vei întâmpina dificultăți și nimic nu te poate dezechilibra.

Interpretarea înfățișării unui slujitor al bisericii

O viziune de noapte în care un preot plin de trup vorbește despre bătrânețe fără griji profețește o viață frumoasă. Iar dacă preotul era slab, va trebui să muncești din greu în drumul către obiectivele tale, abia după muncă asiduă vei atinge calitatea dorită a vieții.

Dacă într-un vis preotul avea o barbă magnifică, acest lucru indică faptul că rudele tale sunt îngrijorate pentru tine. Dacă preotul era bărbierit, acesta este un semn că oamenii necunoscuti te prețuiesc.

De asemenea, un vis poate fi interpretat prin hainele unui angajat. Dacă preotul este îmbrăcat într-o sutană întunecată, va trebui să-ți cheltuiești forțele pentru a primi un fel de folos sau plăcere. Și dacă preotul purta o sutană albă, te poți relaxa fără a pierde energie.

Sonnik Miller

Potrivit acestei cărți de vis, un preot nu este întotdeauna un semn favorabil. Dacă o fată a avut un astfel de vis, ar trebui să aibă grijă de opinia publică. Poate că aveți oameni răutăcioși care vă pătează reputația. În acest caz, un bărbat trebuie să-și observe munca și să înțeleagă care sunt greșelile sale pentru a percepe în mod adecvat criticile din exterior.

Visul are o culoare negativă dacă preotul te ignoră și nu îți răspunde la întrebări. Dacă reușești totuși să vorbești cu el, asta te prevestește cu mare onoare.

Cartea viselor esoterice

Dacă într-un vis ai găsit un preot la locul său de muncă într-o biserică sau templu – Acest lucru sugerează că te vei găsi în curând la o răscruce de drumuri, va trebui să faci o alegere rapidă, deoarece circumstanțe neplăcute te vor conduce. Dacă într-un vis ai fost în rolul unui duhovnic, iar acest lucru te-a pus într-o situație incomodă, ar trebui să ai grijă de mândria ta, de îndată ce poate fi foarte jignit.

Dream Vanga

Această carte de vis interpretează un astfel de vis ca o legătură cu Dumnezeu. Dacă un preot citește o rugăciune în vis, acesta este un semn că trebuie să te întorci la Dumnezeu și să te pocăiești pentru toate păcatele tale. Dacă se întâmplă să primești o binecuvântare de la un preot, vei avea în curând un patron influent.

De asemenea, astfel de vise prevestesc succes în toate problemele și acțiunile. Dacă ai văzut un preot catolic într-un vis, ar trebui să te pregătești pentru schimbări serioase în viața ta. Dacă într-un vis ai vizitat un confesionar, înseamnă că în curând te vei afla într-o situație dificilă în care va trebui să te bazezi doar pe tine.

Ce înseamnă să vezi un preot într-un vis – posibile interpretări din cartea de vis

Visele sunt o altă realitate, cădere în care o persoană este plină fie de bucurie, fie de tristețe: totul depinde de vis. Ar trebui să acordați întotdeauna atenție viselor vii, în care imaginile sunt clar vizibile – pot fi vestigii sau avertizează despre ceva. De exemplu, de ce să visezi la o imagine atât de rară și neobișnuită într-un vis ca preot? Un astfel de vis trebuie interpretat corect.

Citeste mai mult:  Rochie neagră într-un vis ce înseamnă

Preot: interpretare generală a cărților de vis

În cele mai multe cazuri, cărțile de vis descifrează imaginea unui preot ca un prevestitor al succesului în afaceri și al bunăstării financiare. Semnificația visului despre preot conform cărții de vis sugerează că, dacă visătorul a fost suficient de norocos să audă toate instrucțiunile, sfaturile duhovnicului, atunci acestea ar trebui luate la propriu și urmate.

În viața reală, un preot este un om cu o credință profundă, capabil să schimbe viețile oamenilor, să-i binecuvânteze sau să-i ierte în numele Domnului Dumnezeu. El este acel fir subțire care leagă Atotputernicul și un simplu muritor, fiind un conductor între ei.

Chiar și o persoană păcătoasă, fie că este bărbat sau femeie, are șansa de a se schimba în bine și de a pune piciorul pe calea dreaptă. Acest lucru este posibil dacă crede în Dumnezeu din toată inima și trăiește cu sufletul curat, ajutându-i pe alții, dând bucurie și făcând fapte bune.

De ce visează preotul

Din timpuri imemoriale, visele cu teme religioase au stârnit sentimente amestecate în rândul poporului ortodox. Pe de o parte, poate părea că o persoană a păcătuit, iar Atotputernicul trimite un vis în care avertizează astfel despre păcat. Pe de altă parte, un lucrător în biserică este un semn prosper care prevestește un viitor bun. Și cel mai neobișnuit lucru este că astfel de vise sunt în mare parte profetice.

Dacă un preot a avut un vis în timpul unei slujbe, acesta este un prevestitor al unei întâlniri timpurii cu cei dragi sau rude. Iar locul de întâlnire depinde de ținuta lucrătorului bisericesc: o sutană neagră este o cină confortabilă în casă cu familia; sutană albă – o seară într-o instituție scumpă și decentă.

Dacă visătorul se întoarce la preot sau îi cere sfaturi, aceasta înseamnă că, în realitate, persoana adormită este îngrijorată de sănătatea și bunăstarea persoanei iubite.

Este necesar să se acorde atenție unor factori atât de nesemnificativi, așa cum poate părea la prima vedere, de care depinde interpretarea corectă a somnului:

 • Pe clopotniță stă preotul – o stare plăcută de nostalgie, amintiri bune.
 • Un lucrător al bisericii ține o carte cu rugăciuni – o călătorie într-un loc nou, o distracție confortabilă și distractivă.
 • Dacă duhovnicul are o voce joasă în visele sale, atunci nu ar trebui să trageți concluzii rapide despre persoană, deoarece acestea pot fi eronate. Acest lucru este valabil mai ales pentru prietenie.
 • A atrage privirea unui preot este un prevestitor al unei bune dispoziții și al unei vieți lipsite de griji.
 • Dacă într-un vis ați reușit să atingeți rochia preotului, atunci în realitate ar trebui să vă așteptați la celebrarea unui eveniment important.

Am visat un tată în halat negru

Un astfel de vis sugerează că cel care doarme gândește păcătos, are slăbiciuni vicioase și poate chiar a comis fapte rele sau fapte antireligioase.

Cu toate acestea, merită întotdeauna să acordați atenție micilor detalii care pot schimba radical interpretarea inițială a somnului. De exemplu:

 • Dacă preotul citește o rugăciune, atunci persoana adormită trebuie să-și recunoască și să-și dezvăluie păcatele.

Un astfel de vis pentru o persoană sănătoasă promite bucurie și fericire, iar pentru o persoană bolnavă – doar o deteriorare a sănătății.

Dar dacă o persoană a săvârșit deja un act păcătos, atunci un astfel de vis îi amintește doar de acest lucru și arată clar că în curând faptele sale rele vor fi descoperite înaintea oamenilor și a feței Domnului Dumnezeu.

 • Dacă preotul este îmbrăcat într-o sutană neagră, poate apărea un incident nefericit cu rudele visătorului.
 • Dacă un lucrător al bisericii se comportă într-un mod obscen, pot apărea probleme globale și de unde visătorul nu se aștepta deloc la ele.
 • Dacă un duhovnic a visat în timpul unei nunți – probleme asociate cu legăturile de familie.
 • Comunicarea cu un preot oferă visătorului în viitorul apropiat gloria și respectul oamenilor.
 • Dacă preotul este amărât sau întristat, persoana adormită are probleme cu conștiința; iar dacă este bun și vesel, visătorul trece prin viață pe calea cea bună.

Binecuvântarea tatălui: de ce să visezi

De ce visează preotul dacă cel care doarme are planuri și scopuri? Un astfel de vis îi promite o implementare rapidă și de succes cu „voința lui Dumnezeu”. Un astfel de vis este un prevestitor al unui viitor fericit.

Cu toate acestea, chiar și aici trebuie să acordați atenție detaliilor:

 • Preotul este îmbrăcat în haine de sărbătoare – împlinirea dorințelor bune. Visele pline de răutate și interes propriu nu aparțin aici.
 • Sărutarea mâinii tatălui este o îmbunătățire a treburilor.
 • Lucrătorul bisericesc rostește o rugăciune în fața icoanei – visătorul este ferit de ispitele lumești de sus. În curând va fi chiar prosper.
 • Dacă preotul îi dă ceva persoanei adormite, de exemplu, apă sfințită, aceasta din urmă va fi ajutată în chestiuni noi, dar jocul nu va merita lumânarea.
 • Binecuvântarea preotului este visarea – un semn că visătorul nu trebuie să uite de faptele bune care i-au fost făcute. Mai mult, trebuie să ia măsuri.

Și, de asemenea, cel care doarme ar trebui să fie mai deschis către lume și să nu mai caute intenții rele acolo unde nu există.

Dacă preotul a visat în biserică

A vedea un preot într-o biserică într-un vis înseamnă că vremuri și probleme dificile îl așteaptă pe visător în viitorul apropiat, care va fi dificil de rezolvat rapid. Se va părea că întreaga lume este împotriva persoanei care a avut un astfel de vis. Va suferi din cauza unor circumstanțe dificile de viață.

Un astfel de vis avertizează că nu trebuie să cedezi emoțiilor și să ia decizii sub jugul sentimentelor false. Merită să arăți răbdare, evitând astfel efectele secundare. Decizia corectă ar fi să renunți pentru un timp la situația actuală, de îndată ce se va rezolva de la sine.

Frumos este visul în care lucrătorul bisericii stă lângă clădirea sfântă. Promite o seară confortabilă cu familia. Dacă preotul stă pe clopotniță – semn de vise cu ochii deschiși, nostalgie.

Mai multe detalii despre somn

Desigur, pe lângă detaliile de mai sus, există multe altele:

 • Preotul stă lângă pat – visătorul are șanse mici de a rezolva cu succes problemele.
 • A fi într-o biserică și a vedea un preot în vis este o amintire a păcatelor celui care visează.
 • Tatăl ține o cruce – ar trebui să vă așteptați la ajutor de la rude.
 • A bate un lucrator bisericesc este un vestitor al veștilor proaste.
 • Cunoașterea cu un preot este o petrecere plăcută.
 • Îndrăgostiți-vă de el – a doua jumătate are un secret pentru visător sau îl înșală.
 • Tată într-o sutană neagră – viața se va întoarce la 180 de grade.

La început, imaginea unui preot poate provoca teamă sau spaimă persoanei adormite, deoarece la prima vedere pare că de sus avertizează asupra unui eveniment negativ iminent sau arată clar că visătorul a comis un păcat. Cu toate acestea, de cele mai multe ori, nu este cazul. În general, imaginea unui tată este un semn bun. Ar trebui să vă amintiți întotdeauna ce a spus într-un vis, deoarece cuvintele sale pot schimba radical viața unei persoane.

Dacă semnificația somnului s-a dovedit a fi încă nu foarte plăcută, nu ar trebui să vă panicați imediat sau să renunțați. Trebuie să ai răbdare și să obții rezultate pozitive pe cont propriu. De asemenea, trebuie să rețineți că în apropiere vor fi întotdeauna oameni apropiați care vă pot ajuta în necazurile vieții.

Și, desigur, principalul lucru este să înțelegeți că atunci când un preot visează, acesta este doar un avertisment despre dificultățile vieții pe care o persoană le poate schimba. Atâta timp cât el este în viață, totul este posibil.

Autor articol:

Nikolay Kostyuk. Expert în domeniul ezoterismului și culturii mondiale, candidat la științe filozofice.

E-mail pentru a contacta autorul: nkostyuk@taynoeznanie.com