Visează la o rochie de mireasă

De ce să visezi la o rochie de mireasă

Rochie de mireasă conform cărții de vis a lui Miller

A vedea o rochie de mireasă într-un vis înseamnă că în curând vei participa la un serviciu plăcut comunității și vei întâlni noi prieteni acolo.

Dacă vezi o rochie murdară sau în mizerie, înseamnă că vei pierde o relație apropiată cu persoana pe care o adori cel mai mult.

Rochia de mireasă din cartea de vis a lui Freud

O rochie de mireasă este un simbol al corpului feminin gol.

Dacă o femeie își arată rochia de mireasă altor oameni, ea este mândră de frumusețea corpului ei gol.

Dacă se uită la el în oglindă, aceasta simbolizează dorința ei de autosatisfacție.

O rochie de mireasă îndepărtată, mototolită sau plasată într-un dulap sau valiză – simbolizează dezamăgirea în viața de familie și insatisfacția sexuală.

Rochie de mireasa dupa cartea de vis a familiei

Un vis despre o rochie de mireasă oferă o distracție plăcută și apariția de noi prieteni.

Dacă vezi o rochie murdară sau ruptă, poți să-ți pierzi persoana iubită.

Rochie de mireasa dupa cartea de vis Ezoteric

Încearcă o rochie de mireasă dacă te căsătorești în realitate – ești prea preocupat de evenimentele viitoare. Cu siguranță vor avea loc. Dacă nu, trebuie să devii o persoană publică, indiferent de sex.

Cusutul, broderia, decorarea – planurile tale s-ar putea să nu devină realitate, nu le detaliați din timp.

Rochie de mireasă conform cărții de vis a unei femei moderne

A vedea o rochie de mireasă într-un vis prevestește participarea ta la evenimente sociale, întâlnirea de noi prieteni.

O rochie murdară sau ruptă – visează la o rupere a relațiilor cu persoana cea mai apropiată de tine.

Rochie de mireasă conform cărții de vis Modern

A vedea o rochie de mireasă într-un vis prezice că te așteaptă o slujbă plăcută și vei întâlni noi prieteni.

Dacă rochia de mireasă este murdară și ponosită – în realitate vei pierde o legătură strânsă cu persoana pe care o adori.

Rochie de mireasă conform cărții de vis a vindecătoarei Akulina

Ai visat la o rochie de mireasă – în curând vei participa la o vacanță mare. Imaginați-vă rochia în toată splendoarea ei. Mătase, bijuterii, blănuri – totul este în această ținută.

Rochie de mireasă conform cărții de vis britanice

Rochie de mireasa – scumpe sau modeste, ceremoniile de nunta semnifica un acord pe termen lung intre doua persoane si de obicei implica ceva neobisnuit in imbracaminte. O culoare obișnuită pentru o rochie de mireasă este albul, mai ales dacă nunta este prima pentru o femeie; culoarea în acest caz poate simboliza inocența și virginitatea sau o nouă pagină în viață care a început de la zero. De ce să visezi: Sensul somnului depinde de ceea ce se întâmplă în viața ta reală. Ești pe cale să intri într-o nouă fază, cum ar fi căsătoria sau într-un acord pe termen lung, intrarea într-un nou loc de muncă sau semnarea unui nou contract? Dacă purtați ținuta de nuntă fără un motiv aparent, atunci poate că v-ați săturat de circumstanțele actuale și să reprimați dorința de a o lua de la capăt? Vezi și Nunta, ; alb

Rochie de mireasa dupa cartea de vis a lui A. Mindelle

Ai visat la o rochie de mireasă – vezi o rochie de mireasă într-un vis – îți vei face noi prieteni. Fata visează că și-a murdărit rochia de mireasă – un act al acestei fete sau unele dintre cuvintele ei îl vor îndepărta pe iubitul ei de ea.

Rochie de mireasa dupa cartea de vis pentru femei

Rochie de mireasă – A vedea o rochie de mireasă într-un vis înseamnă participarea ta la evenimente sociale, întâlnirea de noi prieteni. O rochie murdară sau ruptă visează la o rupere a relațiilor cu persoana cea mai apropiată de tine.

Rochie de mireasă conform cărții de vis a unei gospodine

Rochie de mireasă – sentimente și speranțe. Murdar sau în dezordine – îndoieli cu privire la sentimentele unui partener; mireasa în alte haine – nepregătire pentru viața de familie, schimbare; cumpararea unei rochii de mireasa cu mama ei este un mod de gandire si comportament in familia adoptata de la ea.

Rochie de mireasa dupa cartea de vis online

Conform cărții de vis, o rochie de mireasă este o reflectare a faptului că viața ta este foarte plăcută pentru tine și nu te enervează.

Să-l vezi murdar este un semn rău, poți pierde o persoană dragă ție.

A coase o rochie de mireasă într-un vis înseamnă că vei primi vești bune.

A visa ca te pregatesti pentru nunta si imbraci o rochie de mireasa inseamna ca in viata reala vei primi un cadou luxos pe care nici nu te-ai bazat.

Dacă fiica este îmbrăcată în rochie de mireasă, înseamnă că fericirea reală îți va vizita casa, se va întâmpla ceva foarte bun.

Dacă prietenul tău apropiat a fost văzut într-o astfel de ținută, înseamnă că ceva nou și neobișnuit se va întâmpla în destinul tău, vei fi cu adevărat fericit.

Probarea unei rochii de mireasă îți promite câteva inovații, evenimente neobișnuite pentru tine, după care ceva în modul tău obișnuit se va schimba, relația ta cu sufletul pereche va trece la un nivel superior și va câștiga perspective reale de a crește într-o uniune de familie.

Am visat că porți o rochie de mireasă stacojie – poate relația ta sexuală cu alesul tău și vei dori să le aduci ceva nou.

Cartea de vis interpretează o rochie de mireasă albă ca zăpada – vă așteaptă o întâlnire prietenoasă veselă, vă veți odihni grozav și veți avea o mulțime de emoții pozitive în compania unor oameni asemănători.

Dacă este negru, în viitorul apropiat vei fi foarte dezamăgit sau supărat, vei afla ceva rău sau vei supraviețui prăbușirii planurilor tale grandioase.

Un vis în care ești ocupat să alegi o rochie de mireasă indică faptul că te afli la o răscruce în viață și nu poți decide în ce direcție ar trebui să mergi mai departe.

Vezi cum te-ai îmbrăcat, dar nu se vorbește despre o nuntă în viața reală – înseamnă că vrei să-ți diversifici viața personală, îți lipsește comunicarea, întâlniri noi și ești gata să faci totul pentru a schimba această situație.

Dacă ai visat la o altă doamnă în rochie de mireasă, te vei distra în compania unor oameni cu gânduri asemănătoare.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor pentru a schimba un tip într-un vis

Am visat că o persoană tânără necunoscută pentru tine purta o rochie de mireasă – ceea ce înseamnă că în curând viața ta va suferi schimbări semnificative, iar caracterul lor va depinde de cum a fost ținuta.

Dacă te-a lovit cu luxul și frumusețea lui

Cel pe care îl cunoști foarte bine apare în ținuta de mireasă

Este un vis că îți cumperi o rochie de mireasă – vei putea stabili relații cu absolut toți oamenii din mediul tău, niciunul dintre vechile conflicte nu va rămâne nerezolvat.

Conform cărții de vis, o rochie de mireasă albastră îți promite implementarea cu succes a tuturor planurilor tale, te așteaptă un eveniment foarte plăcut.

Dacă visezi o rochie de mireasă ruptă – cel mai probabil, ești prea îngrijorat de căsnicia ta, trebuie să te calmezi și să nu stai pe această problemă.

O rochie de mireasa scurta in vis iti promite o achizitie neasteptata, o surpriza placuta, in acelasi timp pot aparea dificultati in afaceri.

Conform cărții de vis, a coase o rochie de mireasă înseamnă că în viitorul apropiat viața ta personală se va schimba dramatic în bine, întâlnește dragostea adevărată, planifica o sărbătoare de nuntă, nimic nu îți va umbri fericirea.

Dacă ai visat la mama ta într-o rochie de mireasă, fii extrem de atent, se poate întâmpla ceva groaznic, chiar tragic.

Dacă ți-ai văzut sora într-o rochie de mireasă – relația ta va fi în pericol, în viitorul apropiat va trebui să te despărți de ea.

Visul in care ti-ai imaginat o rochie de mireasa murdara iti promite despartire de alesul tau, certuri si durere.

Rochie de mireasa dupa cartea de vis a indragostitilor

Rochie de mireasă – visează să cunoască un nou fan.

O rochie de mireasă murdară promite o ceartă cu persoana iubită.

Rochie de mireasa dupa cartea de vis pentru catea

Rochie de mireasă – întâlniri vesele, plăcute, făcând noi prieteni.

Rupe sau murdărește – despărțire de persoana iubită.

Cusutul unei rochii de mireasă așteaptă vești bune.

„Mireasa adormită”: de ce să te vezi într-o rochie de mireasă într-un vis?

Să te vezi într-o rochie de mireasă într-un vis nu este deloc la fel ca în realitate. Dacă în viața reală situația este foarte lipsită de ambiguitate, atunci un vis poate avea multe interpretări, de la cele mai optimiste la cele mai provocatoare. Depinde de situația care se desfășoară într-un vis, de mediu și chiar de culoarea și aspectul ținutei în sine.

Situații și prevederi

Când interpretați un vis, este important să acordați atenție unde și în ce circumstanțe apare o rochie de mireasă. Este important cine are exact un vis – o fată tânără, o femeie căsătorită sau matură.

Nunta extraterestră

Dacă într-un vis ai participat la nunta unui cuplu din afară, fiind îmbrăcat într-o rochie de mireasă, acest lucru nu este bine – vine o boală. Deteriorarea condiției fizice se reflectă în vis – te simți deplasat, nu bine.

Dacă prietenii sau rudele tale se căsătoresc, semnificația negativă a somnului scade.

O rochie de mireasă este încă nepotrivită pentru tine, dar asta înseamnă doar situații incomode în care riști să intri în curând.

Nunta proprie

Dacă te căsătorești într-un vis, atunci este important să fii atent la ținută în sine, precum și la senzațiile pe care le experimentezi atunci când o îmbraci:

 • o rochie strâmtă și incomodă promite speranțe înșelate;
 • o rochie albă, asortată la mărime, înseamnă că bucuria și chiar profitul nu sunt departe;
 • daca tinuta este murdara si dezordonata, vei intalni o persoana nepolitica;
 • peticele de pe o fustă prevestesc pierderi financiare grave;
 • o ținută de catifea o caracterizează pe femeia adormită ca o cochetă cu mulți admiratori;
 • decorarea unei fuste cu paiete – la o întâlnire cu un afemeiat care te va dezamăgi.

Cumpărarea unei rochii într-un salon înseamnă că nunta va fi amânată pe termen nelimitat. Dacă un bărbat i-a cumpărat o ținută iubitei sale, sărbătoarea riscă să nu aibă loc deloc. Dar dacă mirele într-un vis dă o ținută miresei, atunci în curând tinerii căsătoriți vor putea accepta felicitări.

Fată necăsătorită

Dacă într-un vis unei fete tinere nu îi place rochia ei sau nu o poate alege pe cea potrivită, atunci aceasta înseamnă îndoială de sine sau incapacitatea de a alege un mire potrivit. Există riscul să iei ceea ce este disponibil, dar să nu-ți placă prea mult și să rămâi nefericit.

A încerca diferite rochii de mireasă înseamnă că fata se gândește la ce fel de mireasă va fi, încercând acest rol. Acest lucru nu duce la schimbări reale în viața personală. Dar dacă, totuși, o anumită rochie a fost pe gustul tău, atunci ideile despre viitoarea căsătorie s-au dezvoltat deja.

Cu toate acestea, dacă femeia adormită este profund îndrăgostită sau se pregătește deja de nuntă, visul este o reflectare a gândurilor și anxietăților ei interioare cu privire la evenimentul viitor, ceea ce este complet firesc.

Rochia strălucitoare magnifică a prințesei și decorul fabulos indică faptul că trebuie să te întorci din rai pe pământ, altfel va trebui să suporti o dezamăgire foarte serioasă.

Pentru a te certa cu o iubită din cauza unui bărbat, există un vis în care ești într-o rochie de mireasă la nunta ei. Dacă sunt mai multe mirese prin preajmă și tu ești între ele, pregătește-te pentru scandaluri și certuri feminine. Dansează în fața unei oglinzi, mirosind flori sau căzând în perne – spre bunătate și dragoste reciprocă.

Dacă într-un vis ai recăpătat logodnicul altcuiva de la o fată într-o rochie de mireasă, atunci poate că, în realitate, asta te așteaptă exact. Aruncă o privire la împrejurimile tale și fii atent.

Femeie casatorita

O rochie de mireasă albă într-un vis prezice bucurie și chiar probabila revenire a fostei iubiri, o întâlnire cu un fost iubit. Dar dacă această rochie este cea în care te-ai căsătorit cândva, fii atent, pentru că asta înseamnă să-ți înșeli soțul sau să divorțezi.

Cu toate acestea, pentru cei care au o fiică adultă, acesta este un semn că va deveni în curând mireasă.

Culoarea ținutei

Culoarea albă a unei rochii de mireasă, care ne este familiară, în Est, de exemplu, este considerată doliu. În lumea modernă, miresele aleg rochii de diferite culori pentru sărbătoare – de la tradițional la aparent complet de neconceput. Și bineînțeles, o rochie de mireasă de absolut orice culoare poate fi visată.

Citeste mai mult:  Visează la un cimitir ce înseamnă

alb

Culoarea purității și a inocenței. Dacă o fată se vede într-un vis într-o rochie albă, atunci este pe calea cea bună, ceea ce o duce la împlinirea dorințelor și la atenția celorlalți.

Golden promite succes în toate problemele. Dacă rochia este nouă, perfectă, decorată cu dantelă, este în regulă – există o mare probabilitate de o cunoștință semnificativă. Dar dacă rochia este murdară sau neîngrijită, atunci acesta este un semn rău – este posibilă o ceartă cu persoana iubită.

Dacă o astfel de rochie aparține altuia într-un vis, aceasta înseamnă că femeia adormită își asumă problemele altora. Trezindu-te, ar trebui să fii mai atent în afaceri.

galben

Visând la dezamăgire în viitorul ei soț. Poate că va greși. Despărțirea va fi o lovitură mare. Un tren lung pe o ținută galbenă – multe nopți petrecute în lacrimi fără somn.

negru

Culoarea greșită pentru o rochie de mireasă promite probleme de sănătate și certuri cu cei dragi. Aceasta înseamnă că este timpul să nu vă mai faceți griji atât de des, dar trebuie să vă calmați și să vă veniți în fire.

Când o ținută neagră este prezentată într-un vis, trebuie să vă gândiți la aspirațiile și atitudinile pentru viitor – poate că sunt greșite și trebuie să fie reconsiderate. Un mire care oferă o ținută neagră va anula nunta. Cu toate acestea, acest lucru este cel mai bun – atitudinea lui față de mireasă este foarte neplăcută.

Dacă mireasa își îmbracă prietena în negru, ar trebui să se aștepte la probleme.

Albastru, albastru deschis

Culoarea cerească a rochiei într-un vis oferă noroc în dragoste. Dormit este o fată visătoare și romantică. Ținuta albastră este un simbol al faptului că există un secret pe care o femeie nu vrea să-l dezvăluie. Și aceasta este, de asemenea, o dovadă a caracterului puternic al visătorului, abordarea ei atentă atât în ​​afaceri, cât și în dragoste.

roșu

Culoarea roșie înseamnă anxietate, enervare, contradicții nerezolvate care sunt gata să ducă la un conflict deschis. Tensiunea poate fi cauzată de o relație cu un bărbat căsătorit – acest lucru este indicat de o rochie stacojie.

Dacă o fată decorează o ținută roșie cu broderie, înseamnă că este mândră de ea însăși și de succesele ei. În mod tradițional, roșul simbolizează sentimentele. O fată necăsătorită se vede în el dacă s-a îndrăgostit și așteaptă dezvoltarea cu succes a romanului.

Interpretare erotică

Se crede că o rochie de mireasă într-un vis simbolizează o figură feminină goală. Dacă o porți, atunci ai încredere în atractivitatea ta. Admiră-te în oglindă – bucură-te de frumusețea ta. Dar o rochie de mireasa pliata sau mototolita inseamna o criza in sfera intima a vietii. Poate că partenerul tău nu este potrivit pentru tine și ar trebui să mergi mai departe.

Alte circumstanțe

Interpretarea unui vis despre o rochie de mireasă depinde de anumite circumstanțe:

 • scurt – relatia va fi de scurta durata si frivola;
 • lung – va trebui să răspundă pentru greșelile lor;
 • pe măsură – la vești bune;
 • potrivire perfectă – vor fi mulți fani, dar nu vor fi rivali;
 • prost cusute, cu fire proeminente – iubitul nu are încredere;
 • imbraca-te putin – va exista o separare;
 • lacrimi vărsate peste rochie, – poate că soțul va fi neiubit;
 • lacrimi la nunta – din fericire;
 • rochie de mireasă pierdută sau vândută – la trădare sau trădare în viața reală;
 • ținută murdară într-un vis – va exista un motiv de bârfă;
 • aleargă în rochie de mireasă – Dorința de a se căsători cât mai curând posibil
 • mireasă fugară într-un vis – lipsa de libertate
 • cadou de la fostul sot – Vin tristețile și problemele.

Videoclipuri înrudite

De ce să visezi la tine în rochie de mireasă? Interpretarea somnului în videoclip:

Când interpretați un vis, este important să înțelegeți în ce situație de viață vă aflați în acest moment. Trebuie să te asculți pe tine însuți, pe sentimentele și gândurile tale.

De asemenea, este important să vă amintiți visul cât mai bine posibil pentru a înțelege ce înseamnă. Detaliile pot spune multe. Doar combinarea tuturor factorilor va face posibilă vedea imaginea reală a viitorului.

De ce să visezi la o rochie de mireasă într-o carte de vis

24 septembrie 2019 la 23:15 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează rochia de mireasă citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Pentru ce este visul unei rochii de mireasă?

Sonnik Miller

De ce visezi la o rochie de mireasă într-un vis?

A vedea o rochie de mireasă într-un vis este un prevestitor al faptului că în curând vei participa la lucrări publice plăcute și vei întâlni noi prieteni acolo. A vedea o rochie murdară sau în dezordine este o pierdere a relațiilor apropiate cu persoana pe care o adori cel mai mult.

Interpretarea viselor astromeridianului

De ce ai visat să încerci o rochie de mireasă

O ținută de mireasă, o rochie de mireasă și un voal sunt un simbol al schimbării. Dar în ce direcție vor apărea depinde de aspectul rochiei de mireasă.

 • O rochie de mireasă pentru o fată tânără – cel mai probabil, în curând și în realitate vei merge pe culoar.
 • Prezintă într-o rochie de mireasă – în realitate, ți se va oferi un loc de muncă interesant care presupune cunoașterea de oameni noi.
 • Pentru a vedea într-un vis o rochie de mireasă într-o fereastră pentru un bărbat – spre prosperitate, obținerea de profit.
 • Încercarea unei rochii de mireasă pentru o fată necăsătorită – pentru a participa la un eveniment festiv.
 • Dacă într-un vis ai visat la o rochie de mireasă pătată, ruptă, murdară, înseamnă că în curând certuri cu cei dragi, este probabilă condamnarea rudelor.

Interpret psihologic Furtseva

Conform cărții de vis Rochie de mireasă

 • O rochie de mireasă și un buchet frumos depind de vârsta visătorului. Pentru o fată tânără, aceasta poate simboliza o dorință puternică de a deveni o femeie căsătorită. Este posibil ca în spatele acestui lucru să se afle frica de singurătate. Dar este și posibil ca o nuntă să vină în curând și treburile plăcute bântuie chiar și în vis.
 • Dacă o doamnă căsătorită vede o ținută într-un vis, înseamnă că se simte nemulțumită de viața de familie. Totul nu a ieșit așa cum ne-am dorit, persoana iubită nu a fost la înălțimea așteptărilor.
 • O rochie de mireasă pe cineva într-o revistă – în realitate, doresc schimbări cardinale.

Citeste mai mult:  Dormi copilul în stomac împinge

Carte de vis romantică

De ce să visezi la o rochie de mireasă

 • Să vezi o rochie de mireasă pe tine este aproape întotdeauna un eveniment bun. Este posibil ca, în curând, tânărul să vă solicite.
 • Decoreaza o rochie de mireasa cu dantela pe o alta fata – in realitate vei avea multi fani, dar va trebui sa astepti cu casatorie.
 • Întins într-o rochie albă – la o ceartă cu persoana iubită, anularea nunții.
 • Vedeți o rochie de mireasă ruptă în sânge pentru o rupere a relațiilor, o ceartă serioasă.
 • Aruncarea unei rochii de mireasă conform unei cărți de vis este dezamăgirea unei persoane dragi.
 • Interpretarea unei rochii de mireasă depinde și de culoarea acesteia. Rochie roșie – la o relație pasională. Verde – pentru împlinirea dorințelor. Galben – pentru bârfă, certuri cu rudele.

Vezi și: la ce visează nuntile, la ce visează matchmaking, la ce ar putea visa divorțul.

Marea carte de vis a Nataliei Stepanova

De ce visezi la o rochie de mireasă?

A vedea o rochie de mireasă într-un vis prevestește participarea ta la evenimente sociale, întâlnirea de noi prieteni. O rochie murdară sau ruptă – la o rupere a relațiilor cu persoana cea mai apropiată de tine.

Cartea viselor esoterice

Încearcă – dacă te căsătorești în realitate, ești prea îngrijorat de evenimentele viitoare. Cu siguranță vor avea loc. Dacă nu, trebuie să devii o persoană publică, indiferent de sex. Cusutul, broderia, decorarea – planurile tale s-ar putea să nu devină realitate, nu le detaliați din timp.

De ce visezi la o rochie de mireasă într-un vis pentru o femeie – o carte de vis pentru o fată necăsătorită, căsătorită

Mulți oameni au vise pentru care nu le găsesc o explicație. Poate că ei nici măcar nu bănuiesc că visele obișnuite, la prima vedere, au un sens ascuns. Unul dintre aceste vise, cel mai des vizitat de femei, este cel în care se vede o rochie de mireasă. Ce înseamnă cu adevărat, ni s-au spus autorii multor cărți de vis.

Interpretarea diferitelor cărți de vis

De ce visezi la o rochie de mireasă – cartea de vis a lui Miller

Miller crede că rochia de mireasă visată nu poate fi asociată cu o căsătorie reală. Conform cărții de vis, visează la o activitate de muncă utilă legată de public, pe care vei fi încântat să o faci. Făcând această muncă, îți vei face noi prieteni.

Dar dacă rochia a fost neîngrijită și murdară, înseamnă că o persoană foarte dragă îți va părăsi în curând viața.

Rochie de mireasa – cartea de vis a lui Freud

Explicațiile lui Freud sunt direct legate de nevoile carnale. Deci, conform cărții sale de vis, ținuta de nuntă personifică tabăra feminină goală:

 • Dacă visezi la o rochie albă pe tine și o lauzi în fața tuturor, atunci ești complet mulțumit de aspectul tău și chiar o admiri.
 • Dacă într-un vis îți admiri rochia de mireasă într-o imagine în oglindă, atunci ai o dorință ascunsă de autosatisfacție.
 • Dacă visezi că rochia ta este încrețită, mânjită sau ascunsă în noptieră, atunci vei fi nemulțumit sexual.Am visat la o rochie de mireasă – o carte de vis ezoteric

 • Dacă într-un vis coaseți sau decorați cumva o rochie, dar nu doriți să faceți acest lucru, înseamnă că în prezent ar trebui să vă fie frică de invidie. Nu trebuie să vorbești despre dorințele tale cu alți oameni și atunci cu siguranță se vor împlini.
 • Dar dacă această muncă nu este o povară pentru tine, ci o bucurie, atunci în curând vei fi încântat de vești bune.

Vedeți-vă în rochia de mireasă

Semnificația somnului este interpretată în raport cu scenariul a ceea ce se întâmplă:

 • Privirea la reflectarea ta într-o rochie de mireasă este un semn dublu. Poate însemna curățire spirituală, privind lumea dintr-un unghi nou, dar există și un sens care prevestește celibatul.
 • Dacă într-un vis ai venit să lucrezi ca pe culoar, înseamnă că în curând mediul tău va începe să te condamne.

Am visat la o rochie de mireasă – o vedere laterală

Dacă ați văzut o astfel de rochie din lateral, atunci semnificația va fi determinată în funcție de situație:

 • Spălarea într-un vis – la complicații financiare.
 • Dacă într-un vis călci o rochie, înseamnă că în realitate te străduiești să te asiguri că nimeni nu știe despre trecutul tău.
 • Dacă visezi cum l-ai ars – vei păstra ranchiune față de persoana iubită
 • O fată necunoscută într-o rochie de mireasă visează, ceea ce înseamnă că nunta cuiva îți va schimba viața în bine.
 • A cumpăra o rochie de mireasă înseamnă a construi relații cu sufletul tău pereche.

forma rochiei de mireasa

În ceea ce privește modul în care o rochie de mireasă se așează pe tine într-un vis și cum arată, sensul visului va fi următorul:

 • O rochie scurtă visează la o căsătorie sau o separare pe termen scurt.
 • O rochie albă prea lungă indică faptul că viața ta personală a durat prea mult.
 • O rochie magnifică promite o viață lungă de căsătorie, plină de înțelegere reciprocă și căldură.

Dar dacă rochia nu a fost, dimpotrivă, suficientă pentru tine, atunci vei alege un mire care nu va fi demn de tine.

Nuanta tinutei

Culoarea rochiei afectează și semnificația visului:

 • Culoarea roșie simbolizează dorința ta pentru un aspect perfect.
 • O rochie neagră este o neglijență fatală în relațiile amoroase.
 • Roz – la o nouă relație plină de romantism.
 • O rochie verde este un simbol al împlinirii dorințelor în viața personală.
 • Bej sau maro este un simbol al nervosului. Trebuie să vă fluidizați gândurile, să eliminați stresul și anxietatea, altfel soțul dvs. va avea o reacție în lanț.
 • Galben – calomnie, trădare în viitoarea căsătorie.
 • Culoarea albastră promite succes căsniciei tale.

Nuanța albastră are o dublă semnificație. Probabil că se concentrează pe faptul că ești foarte responsabil în planificarea vieții tale personale. Dar, poate, indică faptul că ascunzi ceva de soțul tău și nu vrei să se facă lumină asupra lui.

Dacă un bărbat ar avea un vis

Dacă un reprezentant de sex masculin a visat la o rochie de mireasă, înseamnă că altcineva nu doarme și este dornic să-l aducă pe culoar. Ar trebui să fii mai atent la comunicarea lui cu sexul opus – această ispititoare secretă se află în mediul său imediat.