Văzând sânii într-un vis

Văzându-ți sânii într-un vis

Sânul feminin este o imagine ambiguă. În primul rând, are de-a face cu latura sexuală a vieții umane. În al doilea rând, acest simbol este asociat cu alăptarea, nașterea, maternitatea. În articol vă vom spune ce spun diferiți interpreți despre această imagine. Luați în considerare de ce visează altcineva sau vezi-ți pieptul într-un vis.

Subconştient

Dualitatea imaginii se manifestă și în modul de interpretare a acesteia conform cărții de vis psihologic. Este important să ne amintim circumstanțele visului. Fie va avea o conotație sexuală, fie se va referi la maternitate.

Cel mai adesea, bustul feminin este asociat tocmai cu procesul de naștere, urmat de hrănirea nou-născutului. Prin urmare, dacă visezi că tu alăptează și vezi în vis, atunci probabil visezi la procreare. Poate se întâmplă inconștient, dar ești deja pregătit pentru nașterea unui copil. Dacă ați devenit recent mamă și hrăniți un nou-născut, atunci viziunea vă poate întruchipa temerile de a pierde laptele și de a finaliza hrănirea.

Dacă doar visezi la propriile tale forme, atunci fii atent la felul în care arătau. Sânii plini, plini și elastici indică de obicei că nu ai probleme de sănătate și te simți în floarea vieții. Dar flasc sau mic avertizează asupra numeroaselor complexe, probleme de sănătate și lipsa de interes a sexului opus.

Este posibil ca imaginea să îți apară în perioadele de activitate sexuală mai mare, precum și în acele momente în care nu ești mulțumit de propria ta viață intimă.

Carte de vis popular

Interpretul clasic descrie vise care apar după cum urmează:

 • pentru o fată care nu are copii, a dormi cu alăptare înseamnă schimbări viitoare de dispoziție. Vei fi trist și fericit și, uneori, ambele în același timp;
 • dar pentru un bărbat, o viziune în care hrănește un nou-născut înseamnă că va începe o nouă relație romantică. Este posibil ca ei să se încheie în căsătorie. În plus, acest vis sugerează că el este deja pregătit pentru a-și crea o familie;
 • dacă visezi să hrănești o fată nou-născută, atunci aceasta prezice schimbări în statutul social, o îmbunătățire a situației în societate. Dacă un băiat a visat, aceasta este o dovadă a oricăror calități de afaceri inerente unei persoane. Poate ar trebui să începi propria afacere;
 • părea că alăptați singur – de fapt, aveți nevoie de sprijinul celor dragi;
 • urmărirea procesului de hrănire este un semn că cineva vă va salva. Pentru un bărbat, această viziune poate prezice o cunoaștere timpurie cu alesul inimii;
 • visând la forme feminine într-un sutien – vă veți face griji, dar temerile tale se vor dovedi a fi nefondate;
 • un bust mare prevestește o afacere de succes și foarte profitabilă. In plus, prezice o imbunatatire a situatiei in societate;
 • Am văzut un trunchi masculin, puternic și lat – semn de muncă grea pe care va trebui să o faci în curând. În viața ta vor apărea complicații neprevăzute.

Interpretarea visului lui Freud

Desigur, în interpretarea guru al psihanalizei, această imagine va fi direct legată de sfera sexuală. Dacă un bărbat vede sânii unei femei în vis, aceasta vorbește despre dorințele și fanteziile lui neîmplinite. Dar este important să acordați atenție modului în care arătau formele feminine. Dacă nu erau atractive, atunci aceasta personifică dificultățile experimentate de visător în viața reală. Vorbim despre tulburări de potență, boli ale zonei genitale.

Un vis care îi apare unei femei întruchipează dorința ei de a împărtăși sentimente romantice cu cineva. Dar, dacă bustul din viziunea ta și-a pierdut elasticitatea, acest lucru avertizează că aspirațiile sunt în zadar.

Sonnik Miller

В Cufărul cu cărți de vis al lui Miller – Aceasta este o imagine asociată cu viața personală a unei persoane adormite. Dacă o fată a visat că formele feminine sunt neatractive sau murdare, atunci ar trebui să se ferească de rivalii ei. A vedea că o rană a fost provocată în această zonă sensibilă este un semn sigur că ești în pericol grav. Dar un bust elastic și frumos prezice evenimente vesele și fericire.

Este un vis că un bărbat se uită la formele tale – în realitate, cedează unui iubit care încearcă de mult timp să-ți obțină favoarea.

Dream Vanga

Pentru un clarvăzător, imaginea are următoarea semnificație:

 • Am visat la un bust urât care își pierduse elasticitatea – în lumea reală vei experimenta dezamăgire într-o relație amoroasă;
 • propriul tău piept este – de fapt, vei trăi o viață lungă, care va fi plină de grijă față de ceilalți;
 • visează că formele tale sunt mai mici decât sunt în realitate – oamenii apropiați se bazează pe tine. Cu toate acestea, nu le puteți oferi ceea ce au nevoie;
 • o fată tânără care s-a căsătorit recent visează la propriul bust – în realitate, în viața ei, totul se va desfășura în cel mai bun mod;
 • bărbatul a visat că era gol și se afla într-un loc public – vor fi dificultăți și vor încerca să vă transfere responsabilitatea;
 • femeie propria frumoasă vezi sâni goi într-un vis – un semn al unei viitoare aventuri amoroase;
 • dintr-o dată părea că formele tale au devenit plate – trebuie să suferi o înfrângere zdrobitoare în viața personală;
 • se părea că un bărbat te sărută într-o zonă sensibilă – permite noului tău partener orice mângâieri, dar te va dezamăgi;
 • bărbatul a visat că sărută un bust feminin – în realitate, partenerul său nu l-a mulțumit. Probabil că nu îți permite prea multe, ceea ce îți afectează negativ relația.

Interpretarea viselor lui Loff

Loff, ca mulți alți interpreți, a atribuit imaginii un sens dublu. În opinia sa, în primul rând, este asociată cu alăptarea și maternitatea, iar apoi cu aspectul sexual al vieții umane. Puteți determina independent ce context a avut visul dvs. Pentru a face acest lucru, încercați să vă amintiți cât mai multe detalii posibil. Stabiliți cui i-a aparținut bustul, dacă a fost gol, ce sentimente ați trăit în acel moment. Toate acestea vă vor ajuta să faceți o interpretare exactă a viziunilor care apar.

Interpretarea visului Hasse

Pentru acest interpret, imaginea are următoarea semnificație:

 • părea că ți-e rușine de propriile tale forme goale și încercând să le ascunzi – în realitate, trebuie să experimentezi rușinea;
 • a visat că bustul începe să crească – la o nouă poveste de dragoste;
 • un bărbat visează că mângâie partea feminină a corpului – de fapt, simte o dorință de intimitate emoțională cu cineva;
 • pentru o femeie, același vis prevestește o noapte romantică de neuitat;
 • într-un vis să vezi sânii mari ai altcuiva – să faci profit;
 • propriu, dar mic – norocul nu va fi de partea ta;
 • bărbatului i s-a părut că este sărutat pe zona pieptului – femeia ar avea nevoie de sprijinul lui;
 • încerci să demonstrezi că formele tale sunt mai mari decât sunt în realitate – în realitate vei încerca să minți. Înșelăciunea ta va rămâne nedezvăluită dacă totul ți-a funcționat într-un vis.

Dream interpretare Tsvetkova

Pentru un ezoteric binecunoscut, formele feminine sunt ceva care întruchipează bucurie și noi achiziții. Dacă visezi un cufăr care acționează ca parte a corpului (nu contează dacă este o persoană sau un animal) – acesta este un simbol al modului în care vor fi afacerile tale în viitor. Vederea părului în creștere pe părți ale corpului este un semn de câștig material pentru un bărbat și pierderea a ceva important pentru o femeie.

Citeste mai mult:  De ce o fată visează să prindă pește

Care este visul Sânului?

Ați avut vreodată vise profetice?

Care este visul pieptului

Dacă visezi un bărbat cu pieptul gol, asta indică faptul că ai nevoie de un alt partener sexual.

Daca pieptul tau este paros, in realitate va trebui sa iti dovedesti nevinovatia intr-un caz de care esti inrudit indirect.

Pieptul gol vorbește despre atitudinea ta indiferentă față de unul dintre colegii tăi, trebuie să-ți protejezi cu grijă reputația și să nu dai motive să te suspectezi de acest lucru.

Dacă vezi un piept cu o rană căscată într-un vis, arată că te amenință cu un fel de probleme.

Văzându-ți pieptul – în realitate vei fi dezamăgit în dragoste din cauza numeroșilor rivali.

Dacă pieptul este alb și plin, norocul și fericirea te vor vizita în curând.

Sânii fermi feminini – în dezavantaj, micșorate și încrețiți – un semn al fidelității conjugale.

Văzând într-un vis o femeie căruia îi este tăiat unul dintre sâni – la trădare; fără sâni deloc – să se certe cu soțul ei.

A-ți expune pieptul într-un vis în fața unui bărbat prevestește o concesie la curtarea persistentă. Dacă într-un vis un bărbat îți mângâie pieptul – în realitate, comite un act imoral.

Visează despre piept

„a lua pe piept” a bea.

„a apăsa la piept” simpatie, ajutor, empatie. „Ia sânii” pentru a cere socoteală, treci cu hotărâre la treabă, o persoană. „Ridică-te cu pieptul” hotărâre, rezistență, protecția cuiva, ceva. Expresia „cald la piept” are o nuanță de înșelăciune, înșelăciune din partea persoanei în care am avut încredere și am ajutat („încălzit”).

Ce înseamnă piept de dormit

Pieptul pentru un bărbat este un simbol al dorințelor și fanteziilor sale puternice, dar nu complet clare.

Un piept vechi, flasc simbolizează posibile boli ale organelor genitale sau impotență.

Pentru o femeie, sânii simbolizează dorința ei de iubire pură și reciprocă.

Un cufăr vechi sau flasc simbolizează prăbușirea speranțelor ei.

Visează despre piept

Ce înseamnă visele Piept

Visează la piept

Pentru ca o femeie să-și vadă sânii puternici și plini: un semn de sănătate. Un astfel de vis oferă adesea fericire în dragoste.

Sânii lăsați: indică dispariția unei senzații profunde.

Dacă o femeie într-un vis vede un piept strâns și puternic în altul: aceasta înseamnă de obicei rivalitate și injecții de gelozie.

Pentru ca un bărbat să vadă astfel de imagini într-un vis ca o mamă care alăptează un bebeluș, adesea prevestește un sprijin neașteptat.

Dacă în timpul somnului simți că pieptul tău se extinde și dacă îți face plăcere: un astfel de vis este un semn al unui val de forță. În viitorul apropiat, lucrurile se vor dovedi ușor pentru tine și fără niciun efort suplimentar.

Un sentiment plăcut în piept: un prevestitor al unei întâlniri sau al unui eveniment plin de bucurie.

Să fii tu însuți rănit în piept sau să vezi un rănit în piept din lateral înseamnă că în interior vezi un test care îți poate răni sentimentele.

Să-ți vezi pieptul căzut sau scufundat este un semn al depresiei iminente. După un astfel de vis, încearcă să aduci un curent proaspăt în viața ta sau doar aranjează-ți o odihnă bună.

Ce înseamnă într-un cufăr de vis

Sensul viselor Cufăr

Ce înseamnă piept într-un vis

Dacă ai visat la sâni feminini, atunci în viitorul apropiat vei întâlni o persoană care va avea grijă de tine. Pentru a nu-l rata, poartă cu tine o penă de pasăre timp de o săptămână.

Dacă ai visat la un piept masculin (cineva cu torsul gol), atunci în viitorul apropiat problemele și necazurile vor cădea asupra ta sau rudelor tale. Pentru a vă proteja de acest lucru, după trezire, preparați ceai negru puternic într-o ceașcă și puneți o pietricică în ea. Bea acest ceai și poartă piatra cu tine timp de o săptămână.

Sensul somnului Piept

Interpretarea pieptului de somn

Sânii bine dezvoltați, elastici și frumoși – bogăția și confortul vă așteaptă.

Piept bătrân și ridat – spre tristețe sau, eventual, boală.

Sânii tineri – o viață confortabilă te așteaptă, senil – simbol al tristeții.

Ce prezice într-un vis Piept

Ce înseamnă să vezi sânii într-un vis

Interpretarea pieptului de somn

Pieptul lat, eroic de a avea – bogăție, profit, viață în lux, fericire în căsătorie.

A avea un piept îngust, scufundat, slab este un defect în orice.

Este o onoare pentru un bărbat să aibă un piept zdruncinat.

Să vezi sânii frumoși goi ai unei femei pentru un bărbat este fericire.

A fi rănit în piept – fericire în dragoste / schimbări în afaceri, cel mai probabil pentru o perspectivă mai bună / bruscă de experimentat / descoperire de făcut.

Să ai pieptul deschis cu o rană, să te urci acolo cu mâna – constanță, inspirație, un exces de forțe creatoare.

A avea lapte în piept pentru un bărbat este bogăție.

Un bărbat alăptează un copil – vor fi copii.

Ceea ce prezice somnul Piept

O stea intră în pieptul tău – se va naște un fiu nobil.

Apăsați instrumentul cu coarde piba la piept – va fi sprijin, ajutor de la o altă persoană.

Soarele intră în pieptul tău – se va naște un fiu nobil (luna este o fiică).

A suge sânul cuiva este sosirea unei rude nobile.

Semnificația Cufărului de vis

Văzând o rană în piept – vin experiențe, poate romantice.

Romantic este bun, dar dacă din cauza mărcii?

Vedeți pieptul într-un vis

Într-un vis înseamnă sănătate și bucurie.

A avea pieptul acoperit cu păr înseamnă profit și profit pentru un soț, iar moartea soțului ei pentru o soție.

A avea un piept rănit semnează dragostea pasiune și vești triste.

A avea un piept plin și puternic oferă o viață lungă și dobândirea bogăției la bătrânețe.

Cufăr de predicție a somnului

un cufăr larg și frumos într-un vis pentru un necredincios este un semn că va accepta islamul, iar pentru un păcătos este un semn al pocăinței sale pentru păcatele sale și al experimentarii plăcerii de a-l sluji pe Allah. De asemenea, indică ameliorarea dificultăților. Iar îngustimea și strângerea pieptului indică o amăgire. O rană în piept este un semn de iubire.

A simți durerea în piept într-un vis înseamnă risipă inutilă.

Unii oameni de știință spun că un cufăr larg într-un vis indică natură bună și generozitate și invers.

Care este visul pieptului

Dacă o tânără își vede sânii albi și plini într-un vis, atunci o așteaptă în curând noroc și fericire.

Dacă visează că sânul i-a fost îndepărtat, atunci în viața reală este în pericol de a avea un fel de probleme.

Dacă un evantai aruncă pe furiș o privire spre sânii ei, atunci ea va ceda curte persistentă a cuiva.

O rană în piept visează la necaz.

Pieptul mic sau murdar prevestește dezamăgire în dragoste.

Visează despre piept

Sânii femeilor – din fericire, achiziția a ceva.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor fostul soț a murit

În general, pieptul, ca parte a corpului, simbolizează viitorul.

Cum arată ea este viitorul (atractiv, sănătos etc.).

Păr pe piept – profit.

Dacă un bărbat vede sânii unei femei într-un vis, el nu și-a găsit încă idealul în sex.

O femeie vede pieptul unui bărbat – are nevoie de un partener sexual mai masculin.

Pentru cei tineri, o rană în piept este un simbol al iubirii pasionale, pentru bătrâni – o veste tristă.

Dacă o femeie vede într-un vis că un bărbat se uită la sânii ei, în realitate ea va ceda avansurilor sale.

A apăsa pe cineva la pieptul tău înseamnă a avea grijă de această persoană pe inimă.

Ce înseamnă piept de dormit

Să vezi un sân de femeie gol – spre fericire și dragoste reciprocă.

Un sutien pentru o femeie – la anxietate, sânii frumoși ai unei fete – la împlinirea dorințelor.

Pieptul gol al unui bărbat este norocos pentru o femeie.

Sânii goi feminini ai altcuiva – află deficiențele tale.

A avea sâni mari înseamnă onoare, cei mici înseamnă ură.

Sânii elastici sau lăptoși – spre bucurie și bogăție.

Sânii fermi – spre sărăcie.

Sânii lăsați sunt o pacoste.

Tăiați sânii – la trădare.

A avea lapte în piept – pentru un bărbat la bogăție.

Să ai un sân feminin – sănătate și bucurie.

A vedea un piept plin de păr des este o onoare.

A vedea pieptul altcuiva – pentru profit.

Visează despre piept

Când visezi că ai un piept alb și foarte sănătos, înseamnă bucurie și sănătate.

Un piept osos și păros promite unui bărbat profit și câștig și o pierdere tangibilă pentru o femeie.

Dacă un bărbat visează că are aceiași sâni plini ca și femeile, aceasta arată în el o persoană slabă și înfricoșată și îi prezice dorul și durerea cauzate de boala copiilor.

O femeie care vede într-un vis că sânii i s-au uscat ar trebui să se aștepte ca copiii ei să fie nesănătoși pentru o perioadă de timp.

Dacă nu are copii, atunci va deveni săracă și va plânge mult de durere și dor.

Când un bătrân visează că are o rană pe piept pe care prietenul său i-a provocat-o cu o sabie, aceasta aduce o veste proastă.

Dacă tinerii visează la fel, înseamnă prietenie.

Scoriunile cu sânge pe piept înseamnă infertilitate.

A-ți vedea pieptul larg și plin într-un vis înseamnă pentru visător că viața lui va fi lungă și bogată, în funcție de plenitudinea visată.

De ce visezi la sâni

Apariția ei într-un vis are două interpretări. Pe de o parte, cartea de vis interpretează pieptul ca sentimente, atașamente, pe de altă parte, ca un semn al maternității și al nevoii de a patrona, hrăni, educa pe cineva.

Pentru bărbați, această parte a corpului feminin poate visa la o nevoie de sex sau la oportunitatea de a se stabili bine în detrimentul unei femei. Cu toate acestea, acesta nu este tot sensul acestui vis.

Pentru a înțelege ce înseamnă, acordați atenție modului în care ați visat și ce rol a jucat în vis. La asta visează cel mai des sânii în diverse situații și vise.

În relațiile cu fetele

Pentru o femeie, această parte a corpului este asociată cu sfera senzuală, maternitatea, prosperitatea. Uneori simbolizează potențialul sexual atât al visătorului, cât și al femeii pe care a cunoscut-o.

Dacă, atunci când comunicați cu o fată, ați acordat atenție sânilor ei, nu este o coincidență. Interpretarea visului scrie că acest detaliu arată starea de spirit a acestei persoane, potențialul, capacitatea și oportunitatea ei de a deveni mamă, precum și sinceritatea în sentimente sau apropiere.

Dacă ai visat la o fată cu un piept plat, atunci acesta nu este un rival periculos.

Cel mai probabil, dintr-un anumit motiv îi este frică de propria sexualitate și nu se străduiește pentru dragoste și tandrețe sau are o grămadă de complexe, precum și probleme de sănătate.

Pieptul luxuriant într-un vis arată un potențial senzual puternic, sexualitate și dorința de a fi iubit. Dacă o astfel de femeie este singură, poate fi o doamnă foarte apetisantă pentru bărbați și o rivală periculoasă pentru domnișoare.

Un cufăr deschis sau închis într-un vis arată franchețe și apropiere. De asemenea, simbolizează slăbiciunea și complexele.

Dacă ați visat că o femeie a expus-o într-un vis sau a rămas într-un sutien, așteptați-vă la o conversație sinceră sau sinceră cu ea.

Un bust magnific și frumos visează la o conversație confidențială și la descoperirea unui secret, la o experiență sinceră. Uneori, un decolteu adânc arată că prietenul tău are căldură și tandrețe.

Dacă bluza are nasturi sau poartă haine care nu au decolteu, doamna nu este sinceră. Ea nu este deschisă către sinceritate și nu caută încredere sau deschidere.

Cu toate acestea, un sân feminin văzut în vis, abia acoperit de corsetul unei rochii sau al unei bluze, arată potențialul sexual ridicat al fetei.

Se pare că îi place să flirteze și să flirteze cu bărbați și nu se sfiește să-și exprime propriile sentimente.

Sânii excesiv de mari care abia se potrivesc într-o rochie pot arăta obsesia, caracterul opresiv al unei femei sau dorința ei puternică de a se căsători și de a avea un copil.

propriul piept

Ea visează la o femeie ca un indicator al sentimentelor și experiențelor ei. Văzându-ți sânii sănătoși și frumoși într-un vis – spre prosperitate și iubire reciprocă. Uneori, o carte de vis modernă scrie că puteți face în curând o achiziție valoroasă și utilă, care vă va crește semnificativ stima de sine feminină.

Poate fi o bijuterie, o rochie sau un fel de cadou pentru persoana iubită care îți va plăcea foarte mult.

Dacă visezi că sânii tăi au devenit mai mari, acesta este un plus, inclusiv familiile. Dacă ai visat un copil, dorința s-ar putea să devină realitate, mai ales dacă laptele sau ceva asemănător a început să iasă în evidență din mameloane.

În alte interpretări, un vis înseamnă pentru tine apariția unui bărbat, fericire și dezvăluirea sexualității. O scădere a acestei părți a corpului visează la o deteriorare a sănătății și o scădere a potențialului sexual, rigiditate și lipsă de sinceritate.

De ce visezi la un cufăr deschis, într-o ținută revelatoare? Nu numai că îți vei expune sufletul în fața prietenilor tăi, dar vei putea și atrage un bărbat către tine. Frumos, ca și în reclamă, sânii în vis și aproape deschiși înseamnă slăbiciune și sexualitate.

Dacă ai reușit să porți o ținută care să-ți expună frumusețea celorlalți, atunci alții te vor plăcea. Pentru a-ți expune complet sfarcurile în fața prietenilor tăi – le vei încredința secretul personal al inimii tale sau le vei spune altora despre viața ta intimă.

Dacă asta s-a întâmplat în fața unui bărbat, e în regulă. O carte de vis modernă scrie că în curând vei fi fericit în dragoste. Plimbarea în topless prin oraș este un semn de slăbiciune și franchețe. Îți vei căuta propria fericire, în ciuda oricăror bariere sociale.

Închideți pieptul de la străini sau îmbrăcați o ținută complet indiscretă – până la izolare și severitate. Se pare că nu vrei să-ți dezvălui sufletul altora.

Citeste mai mult:  Dormi murdăria sub picioare

Senzualitate și maternitate

De ce pieptul unei femei visează la un bărbat? Interpretarea visului de aici oferă două interpretări. Pe de o parte, simbolizează senzualitatea și nevoia sa de plăceri erotice. Mângâierea sfarcurilor unui bărbat, chiar și doar a unei persoane necunoscute, dar plăcute, este noroc în dragoste.

Dacă a fost o prietenă, atunci vei experimenta în curând un sentiment special pentru ea. Dar, în orice caz, sentimentele tale nu vor rămâne fără răspuns și vei fi doar fericit.

Pe de altă parte, apariția unor astfel de vise poate însemna nevoia de forță feminină. Sunt bărbați slabi care aleg doamne cu un instinct matern pronunțat, „mamici”, a căror fustă se ascunde atât de ușor în spate.

Dacă ai visat că o femeie te acoperă cu sânii ei, atunci asta înseamnă slăbiciune și dorință de tandrețe și protecție la bărbați. Dacă bea lapte în timpul intimității, atunci, în realitate, bărbatul va fi obligat să folosească sprijinul material al unei doamne bogate.

Și uneori o astfel de cooperare devine benefică, deoarece o persoană de vârstă mijlocie va primi satisfacție sexuală, oferindu-i unui bărbat posibilitatea de a-și folosi cunoștințele și bogăția materială.

De ce visează o femeie la sâni mari? Interpretarea visului scrie că va fi fericită în dragoste și în viața personală. Cu toate acestea, diverse răni, răni și zgârieturi pe ea prezic boală și durere.

O leziune a mameloanelor arată în general boli feminine, care, conform cărții de vis, pot apărea la scurt timp după somn. O femeie care mângâie această parte a corpului prezice singurătatea și nevoia de iubire. Unii oameni visează la viziuni similare despre izolare și neîncredere în sexul masculin.

Răni și răni

Rănirea și vătămarea mameloanului visează la necazuri, la îndrăgostire și la dragoste. Se pare că cineva îți va răni mândria.

Interpretarea visului scrie că această viziune prezice fericirea și bucuria pentru tine, precum și faptul că sentimentul cuiva îți va atinge inima.

Diverse operații la sân, îndepărtarea mameloanelor sau rănirea acestora cu îmbrăcăminte foarte incomodă, care îngreunează respirația, prefigurează probleme, limitări, precum și boli de inimă și plămâni.

Prin urmare, încearcă să fii atent la propria sănătate. Doamnele mai în vârstă visează la o astfel de viziune pentru bolile inimii sau ale tractului respirator, precum și la circumstanțele înghesuite ale vieții.

Să-ți vezi din nou sânii tineri, elastici și frumoși – la vestea fericită sau la mult așteptata sarcină a fiicei, norei sau nepoatei tale.

a visat sâni care cresc în vis

visat să cresc sâni cartea de vis a visat de ce într-un vis a visat la creșterea sânilor? Pentru a alege interpretarea unui vis, introduceți ceea ce ați visat sau selectați litera cu care începe partea din vis.

Aflați ce înseamnă să vedeți creșterea sânilor într-un vis, citiți mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis!

Văzând să crești într-un vis

Creșterea predicției somnului

Vederea în creștere a mazărei verde într-un vis aduce noroc în comerț și antreprenoriat, creșterea muștarului – neglijați sfaturile bune și suferiți pierderi. Cultivarea pepenilor în grădină înseamnă că necazurile se vor transforma în cele din urmă în noroc.

Dacă vezi o trestie în creștere, arată că ești pe calea cea bună către fericire și prosperitate. O ceapă crescută acasă iarna vă promite rivali în dragoste, de la care veți vărsa multe lacrimi. Cultivarea ardeiului vă oferă un partener de viață gospodar și fidel. Cultivarea roșiilor este un semn de fericire și bucurie în viața de familie.

Care este visul lui Grow

Bambusul crește în fața curții – va fi multă bucurie.

Iarba crește în camere – casa va fi în curând goală.

A te vedea în desișurile de cânepă prevestește o boală.

Un copac crește pe mormânt – din fericire

Cinci cereale care cresc în suc plin – câștigând bogăție.

Iarba crește pe câmp – prevestește câștig material.

Într-un vis să vezi Pin o broșă pe piept

Cufăr de predicție a somnului

Dacă visezi un bărbat cu pieptul gol, asta indică faptul că ai nevoie de un alt partener sexual.

Daca pieptul tau este paros, in realitate va trebui sa iti dovedesti nevinovatia intr-un caz de care esti inrudit indirect.

Pieptul gol vorbește despre atitudinea ta indiferentă față de unul dintre colegii tăi, trebuie să-ți protejezi cu grijă reputația și să nu dai motive să te suspectezi de acest lucru.

Dacă vezi un piept cu o rană căscată într-un vis, arată că te amenință cu un fel de probleme.

Văzându-ți pieptul – în realitate vei fi dezamăgit în dragoste din cauza numeroșilor rivali.

Dacă pieptul este alb și plin, norocul și fericirea te vor vizita în curând.

Sânii fermi feminini – în dezavantaj, micșorate și încrețiți – un semn al fidelității conjugale.

Văzând într-un vis o femeie căruia îi este tăiat unul dintre sâni – la trădare; fără sâni deloc – să se certe cu soțul ei.

A-ți expune pieptul într-un vis în fața unui bărbat prevestește o concesie la curtarea persistentă. Dacă într-un vis un bărbat îți mângâie pieptul – în realitate, comite un act imoral.

Care este visul pieptului

„a lua pe piept” a bea.

„a apăsa la piept” simpatie, ajutor, empatie. „Ia sânii” pentru a cere socoteală, treci cu hotărâre la treabă, o persoană. „Ridică-te cu pieptul” hotărâre, rezistență, protecția cuiva, ceva. Expresia „cald la piept” are o nuanță de înșelăciune, înșelăciune din partea persoanei în care am avut încredere și am ajutat („încălzit”).

Vedeți pieptul într-un vis

Pieptul pentru un bărbat este un simbol al dorințelor și fanteziilor sale puternice, dar nu complet clare.

Un piept vechi, flasc simbolizează posibile boli ale organelor genitale sau impotență.

Pentru o femeie, sânii simbolizează dorința ei de iubire pură și reciprocă.

Un cufăr vechi sau flasc simbolizează prăbușirea speranțelor ei.

Cufăr de predicție a somnului

Care este visul pieptului

Vedeți pieptul într-un vis

Pentru ca o femeie să-și vadă sânii puternici și plini: un semn de sănătate. Un astfel de vis oferă adesea fericire în dragoste.

Sânii lăsați: indică dispariția unei senzații profunde.

Dacă o femeie într-un vis vede un piept strâns și puternic în altul: aceasta înseamnă de obicei rivalitate și injecții de gelozie.

Pentru ca un bărbat să vadă astfel de imagini într-un vis ca o mamă care alăptează un bebeluș, adesea prevestește un sprijin neașteptat.

Dacă în timpul somnului simți că pieptul tău se extinde și dacă îți face plăcere: un astfel de vis este un semn al unui val de forță. În viitorul apropiat, lucrurile se vor dovedi ușor pentru tine și fără niciun efort suplimentar.

Un sentiment plăcut în piept: un prevestitor al unei întâlniri sau al unui eveniment plin de bucurie.

Să fii tu însuți rănit în piept sau să vezi un rănit în piept din lateral înseamnă că în interior vezi un test care îți poate răni sentimentele.

Să-ți vezi pieptul căzut sau scufundat este un semn al depresiei iminente. După un astfel de vis, încearcă să aduci un curent proaspăt în viața ta sau doar aranjează-ți o odihnă bună.