Ucide o persoană într-un vis

Ce înseamnă să ucizi o persoană într-un vis

Acest vis înseamnă un grad extrem de agresivitate, ostilitate față de cineva. De obicei, sacrificarea oricărei persoane într-un vis înseamnă o ură ascunsă pentru el, o dorință ca să nu mai apară niciodată în viața ta.

Deoarece conștiința nu poate permite un astfel de gând, altcineva o face în vis. Cel mai adesea, cel căruia îi dorești rău se împiedică de huligani, bandiți de pe stradă și primește de la ei din plin.

Cu toate acestea, în unele situații, cartea de vis de sacrificare a unei persoane cunoscute este, de asemenea, interpretată ca un semn de frică și pericol, prin analogie cu aceasta pentru tine.

Pentru a înțelege ce înseamnă un vis, acordați atenție câteva fapte. Cât de mult urăști această persoană și cu ce interferează foarte mult? Această persoană face ceva periculos de care ți-ai dori să faci, dar de care ți-e frică?

Și ți se poate întâmpla asta, de exemplu, pe o alee întunecată. Există un alt sens al somnului, de ce visezi să măcelești o persoană.

Fii atent dacă îți era cunoscut sau nu. Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți natura visului și ce fel de pericol vă poate amenința în realitate.

Uciderea unui prieten sau a unui străin

De obicei oamenii văd astfel de vise într-o perioadă de conflict, ură și pericol. Fii atent la cine a fost persoana care a fost înjunghiată până la moarte de tine sau de altă persoană.

Dacă acesta este inamicul tău sau cel care interferează în a face ceva, atunci tăindu-i gâtul, îl îndepărtezi pe concurent din calea ta prin orice mijloace. A-l ucide personal cu propriile mâini înseamnă a scăpa de ura față de el și de răzbunare.

Cu toate acestea, adesea un astfel de vis vorbește despre propria ta cruzime și despre dorința de a „opri oxigenul” unei alte persoane. Dacă aveți ceva de împărtășit cu el, atunci un astfel de vis înseamnă necazuri, certuri și diverse situații ofensive. Îl vei învinge, dar nu-ți supraestima puterea, pentru că în timp se poate răzbuna pe tine. Dacă o persoană, inamicul tău, pe care nu-l poți suporta, este ucis de o altă persoană, atunci în realitate nimic nu-l va amenința.

Adesea, astfel de vise sunt văzute de copiii care urăsc fratele și sora mai mic zgomotoși, care, li se pare, le-au furat dragostea și atenția mamei și a tatălui.

Abuzul poate indica faptul că vrei ca această persoană să iasă din viața ta. Cu toate acestea, deoarece subconștientul nu poate permite gândul de a-l ucide, într-un vis cineva o face cu mâinile greșite.

Dacă cineva începe să taie un străin sau o cunoștință pe care nu-l urăști, asta înseamnă că în subconștient și tu ți-ar plăcea același comportament riscant, noroc și succes, dar tu însuți nu îndrăznești să faci asta, pentru că ți-e frică.

De exemplu, în departamentul tău de la serviciu există o fată curajoasă și cochetă care se poate urca cu ușurință într-o mașină cu o persoană străină sau necunoscută.

O invidiezi în secret, dar nu îndrăznești să faci același lucru ca ea. Prin urmare, într-un vis, fricile tale iau imagini cu bandiți, huligani și fani răzbunați care vor să-și măceleze nefericita victimă.

Cartea de vis oferă și o altă interpretare pe care șefii sau oamenii puternici care sunt obișnuiți cu faptul că tot ceea ce își doresc cade la picioarele lor o pot vedea. De obicei, ei nu iau în considerare cu adevărat sentimentele și nevoile altor oameni, nu le este frică să păcătuiască sau doar să jignească ceva. Dacă o astfel de persoană a visat că a tăiat gâtul cuiva, deși în realitate nu și-a dorit niciun rău unei astfel de persoane, atunci cartea de vis modernă scrie că, în viață, pur și simplu va „bloca oxigenul” pentru cineva.

De exemplu, o fată decide că, din moment ce iubita ei nu are nevoie de un fel de iubit și încă este într-o ceartă cu el, îl va lua, fără să-și dea seama că își rănește prietenul, s-ar putea spune, îi rupe viața.

Sau, obține un loc de muncă la locul de muncă unde ar trebui să lucreze un prieten sau o rudă. De obicei, astfel de vise arată nemilosirea și cruzimea ta față de ceilalți, pentru care poate veni pedeapsa.

Prin urmare, încearcă să-ți calculezi puterea. Este ușor să rănești pe cineva, chiar dacă nu vrei.

Dacă un maniac te urmărește într-un vis și vrea să te înjunghie, pentru ce este? Interpretarea visului scrie că un astfel de vis înseamnă necazuri, temeri și consecințele negative ale propriilor acțiuni. Adesea, frica de o situație care nu este sub controlul tău. Dacă ucigașul nu te-a înjunghiat pe tine, ci pe altcineva, eviți în mod miraculos pericolul.

Pentru a introduce un cuțit în pieptul unei persoane de sex opus – pentru a-l răni profund, a jigni și a jigni. Uneori, un astfel de vis sugerează că îi este greu cu trădarea ta. Sau să te comporți nepotrivit atunci când inima este frântă. După un astfel de vis, există pericolul de răzbunare pentru tine personal, precum și pentru noul tău soț sau admirator, așa că fii atent.

De ce visezi să ucizi un bărbat?

Interpretarea viselor pentru a sacrifica o persoană

De ce visezi să omori o persoană? Poate un vis să fie dovada că în adâncul sufletului îți place să rănești oamenii și să adăpostești negativitate?

Comiți o crimă în somn

În viața reală, nu ai manifestat agresivitate și nu te-ai gândit să faci rău unei ființe vii, dar nu ești imun de faptul că noaptea poți visa la o crimă comisă cu propriile mâini.

Principalul lucru la care cărțile de vis îi acordă atenție sunt trăsăturile negative de caracter și agresivitatea ascunsă. Nu vrei să-ți recunoști, dar aceste caracteristici sunt ale tale.

Interpretarea viselor pentru a ajuta

Chiar și după un vis bun, o persoană încearcă să afle ce a fost criptat în mesajul puterilor superioare și ce îl așteaptă în viitor. Dacă ați măcelărit o persoană într-un vis, cu toată neîncrederea în interpretări, luați o carte de vis.

Citeste mai mult:  Președinte de vis

Sonnik Miller

Somnul poate avertiza asupra unui conflict

Conform acestei cărți de vis, sacrificarea unei persoane înseamnă că, în realitate, vei căuta dreptatea, vei căuta adevărul. Acest lucru se va întâmpla din cauza intrării într-o situație stresantă.

Ai înjunghiat o persoană pe care o cunoșteai în realitate – cu ea va apărea un conflict în realitate și totul poate ajunge să încetezi complet comunicarea.

Dacă într-un vis ai încercat să te înjunghii cu un cuțit, experimentezi contradicții interne, nu poți decide ce vrei.

Dream interpretare Tsvetkova

Conform acestei cărți de vis, sacrificarea unei persoane este un simbol dublu. A fost un inamic sau o persoană care a reprezentat un anumit pericol pentru tine – visul este favorabil. Este deosebit de bine dacă mâinile visătorului au fost pătate de sânge. Deci, în realitate, vei putea reuși, ocoli concurenții și inamicii tăi.

O anumită persoană în viziune de noapte a fost o amenințare pentru tine și l-ai înjunghiat? În realitate, ești într-o stare de stres constant. O anumită situație te afectează în mod negativ destul de mult timp, nervii îți sunt pe vârfuri.

În mod negativ, Tsvetkov a considerat un vis în care o soție vede cum aruncă un cuțit în soțul ei. Aceasta înseamnă că, în realitate, el o va trata cu cruzime, iar ea ar trebui să fie extrem de atentă să nu depășească limita atunci când autoapărarea se transformă într-o crimă deliberată.

Interpretarea visului Hasse

S-ar putea să fii nevoit să-ți aperi propria părere

Am avut un vis în care ai înjunghiat o persoană – în realitate, îți vei apăra opinia. Dar fă-o atât de agresiv încât oamenii din jurul tău să nu te creadă și să te considere vinovat.

Când o femeie are un vis în care a trebuit să ucidă un violator care și-a încălcat onoarea cu un cuțit, merită să vă pregătiți pentru faptul că, în realitate, se va întâmpla o situație când nu există nicio speranță pentru mântuire și timp pentru reflecție. Va trebui să fii ghidat doar de instinctele tale.

Dacă încearcă să te înjunghie cu un cuțit, atunci o anumită persoană vrea să scape de societatea ta. Și-ar dori să nu vă mai vadă sau să audă niciodată de la tine. Interpretarea visului clarifică faptul că aceasta este o persoană necunoscută pentru tine, așa că nu ar trebui să iei la inimă această interpretare.

Un soț înjunghiat în visul unei femei înseamnă că își va pierde picioarele în viață.. Ceea ce sperase ea se va dovedi a fi o farsă.

Un bărbat care visează la o fată sacrificată de el se poate aștepta la probleme legate de funcția reproductivă. Puterea lui masculină este amenințată.

Cartea viselor moderne

Cartea de vis modernă crede că cel care doarme își va atinge scopul

A ucide pe cineva în viziunea de noapte – îți vei atinge scopul. Dar fă-o subminând demnitatea altor oameni. În acest proces, s-ar putea să vă însușiți fără să știți ceea ce nu este al vostru.

Când un bărbat vede un vis că ia viața cuiva din gelozie, atunci, în realitate, femeia va fi alături de el mai mult din frică decât din sentimente adevărate.

Fata care vede cum i se ia tanarul ei se va convinge in curand ca ii este infidel.

Când ai fost înjunghiat, vei experimenta impresii vii în viitorul apropiat.

Interpretarea viselor lui Zhou Gong

Persoana pe care ai ucis-o, dacă ai făcut-o cu un cuțit, potrivit acestui interpret, promite avansare în carieră, precum și bogăție materială.

A lovi victima lovitură după lovitură este o veste bună. Hainele sunt puternic pătate de sânge – lucrurile vor înflori.

Nu doar ați atacat victima, ci ați luptat cu cuțite, ați ajuns la sângele proeminent – veți obține succesul și recunoașterea publică.

În general, această carte de vis percepe pozitiv pentru a vedea sângele dintr-o rană. O astfel de viziune promite un eveniment distractiv despre promovarea ta sau alte succese, mare fericire.

Cum este considerat acest vis de către psihologi

Potrivit lui Sigmund Freud, uciderea pe cineva cu un cuțit înseamnă că vei putea pune capăt unei conexiuni care și-a depășit complet utilitatea. În curând vei realiza că ea ți-a adus doar rău și emoții negative.

Adesea visează să omoare cunoștințe atunci când o persoană adormită subconștient își dă seama că comunicarea normală nu va mai funcționa și merită să întrerupă conexiunea.

Freud compară un cuțit cu penisul unui bărbat. În acest context, este privit negativ. Dacă visezi la asta, atunci vei fi dezamăgit în sfera intimă, partenerul tău va acționa împotriva dorinței tale sau se va comporta prea grosolan, ceea ce te va îndepărta.

Armă a crimei

Pentru interpretarea unui vis, există un punct important. Cum arăta exact cuțitul în mâinile tale:

    cu urme de rugină – o persoană adormită este extrem de nemulțumită de partenerul său sexual;

Cuțitul din vis era ruginit

Alte interpretări

Interpretarea viselor percepe visul în care te-au înjunghiat mai degrabă negativ, mai ales dacă a fost o înjunghiere în spate. Aceasta înseamnă că va trebui să te confrunți cu trădarea, care îți va doborî pământul de sub picioare pentru o lungă perioadă de timp.

Dacă ai înjunghiat o persoană cu un cuțit, dar, în același timp, nu i-ai putut vedea clar atât fața, cât și arma crimei în sine, atunci cel mai probabil ai doar fantezii sexuale pe care nu le poți realiza. Această stare de lucruri poate fi dăunătoare sănătății tale mintale. Merită să încerci să vorbești cu sufletul tău pereche și să găsești un compromis.

Într-un vis, ai fost atacat cu un cuțit, dar nu ai văzut cum s-a terminat totul – va fi o ceartă cu gospodăria. Dacă știai că au vrut să te înjunghie, dar nu l-ai văzut pe atacator, s-ar putea să ai probleme cu legea. A reușit să se simtă în siguranță – evită pedeapsa în viața reală.

Participați la o luptă în masă cu o luptă cu cuțitul – vă veți distra bine, izolat cu sufletul pereche. De asemenea, un astfel de vis poate promite o ceartă majoră cu prietenii tăi, dar nu-ți face griji. Totul se va termina cu bine, conflictul se va rezolva.

Citeste mai mult:  Văzând un cățeluș mic într-un vis

Pentru a sacrifica o persoană, interpretarea unei cărți de vis

Ai visat să omori o persoană? În primul rând, cartea de vis conectează în mod clar visul cu părțile rele ale caracterului unei persoane. În al doilea rând, la ce mai visează complotul – interpreții sunt siguri că prezice manifestările viitoare ale tuturor aspectelor vieții tale.

Controleaza-te!

Într-un vis, ai devenit ucigașul unei persoane cu un cuțit. Cărții de vis i se pare că ești nedrept cu copiii tăi, care te tratează la fel.

De ce să visezi că o persoană cunoscută a fost înjunghiată până la moarte? În realitate, nu lăsați emoțiile să scape de sub control sau lăsați-le să împrăștie afaceri.

Era un vis că sângele curgea dintr-un cuțit de la un bărbat. Fii conștient de aspirațiile tale rele și de dorințele dezgustătoare care pot duce la o mulțime de probleme.

Interpretări în funcție de detalii

O clarificare detaliată a semnificației somnului este posibilă atunci când este corelată cu starea și tipul subiectului crimei:

  • cuțitul vânătorului – la oportunități financiare;
  • bucătărie – un scandal asociat cu rudele sau cunoștințele;
  • acţionat de stilou – pentru a se despărţi de munca de rutină;
  • prost – ești chinuit de complexe;
  • ascuțit – starea de anxietate va dispărea în curând;
  • spart – victoria nu va ajunge la tine.

Miller avertizează

A trebuit să ucizi în mod deliberat o persoană într-un vis? Conform cărții de vis a lui Miller, se dovedește că te vei afla într-o situație dificilă, din care este puțin probabil să ieși fără a deteriora imaginea.

De ce să visezi un atac asupra ta al unei persoane de care a trebuit să scapi? Visul îți dă un semn minunat: înainte este o ascensiune rapidă în rânduri și un noroc uimitor în eforturile tale.

Într-un vis, un criminal a operat în fața ochilor tăi – așteptați-vă la schimbări. Interpretarea viselor sfătuiește să vă pregătiți pentru surprize care pot duce la o schimbare a planurilor și a experiențelor personale.

Aruncă negativitatea!

Un vis te-a lovit când a trebuit să măcelești o persoană, ceea ce înseamnă că va fi o mare disperare. Ai visat să înjunghii pe cineva în spate. Interpretarea viselor recomandă să renunți la gândurile despre răutatea pentru care te pregătești.

De ce apare sistematic un astfel de vis? Mintea subconștientă semnalează că ești prea greu și temperat. A sacrifica o persoană înseamnă dorința ta de a renunța la atitudinea emoțională negativă cu care ești infectat.

Ceartă constantă

Ce altceva înseamnă un astfel de vis? Potrivit cărții de vis, el prezice visătorului progresul în viața personală.

Într-un vis, în loc de o armă zdrobitoare, a fost folosit un simplu cuțit de bucătărie – un semnal al conflictelor viitoare în familie. Va avea loc o confruntare cu alesul inimii, dupa care iti vei schimba punctul de vedere despre el.

A lovi pe cineva cu un cuțit este un vis al unui act nedrept față de un prieten, soț și regret pentru acest lucru. Așa ți-au făcut – un scandal cu persoana iubită sau soțul/soția va duce la separare.

Caut dragoste!

În fața ochilor tăi într-un vis, cineva a reușit să omoare o persoană – o nouă dragoste va începe în curând. Tu ai fost ucigașul. Interpretarea visului îți promite dragoste nebună, cel puțin un vis pasional al unui interes amoros.

A existat o mare luptă care s-a încheiat cu moartea unei persoane? Înainte de o singurătate plăcută cu o persoană dragă departe de privirile indiscrete.

Nu uita!

Am văzut o mulțime de luptători cu cuțite – s-au certat puternic cu prietenii, dar apoi se face pace rapid.

Există cazuri frecvente în care un vis de a sacrifica o persoană duce la probleme în realitate. Cartea de vis asigură: astfel de vise vorbesc de la sine cu întunericul complotului.

CUIT UN OM

Interpretarea viselor Măcelează un OM CU UN CUȚIT a avut un vis, de ce să visezi într-un vis SĂ OMORI UN OM CU UN CUT? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă, în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți într-un vis Uimirea unui bărbat cu un cuțit citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – sacrificare

Un vis în care păsările de curte sunt sacrificate este un semn că, în realitate, vei face o cunoștință interesantă, dar noul tău prieten va dispărea la fel de brusc cum a apărut.

Tăierea unui porc înseamnă că s-ar putea să primiți în curând o invitație personală la un banchet sau bufet cu o ocazie foarte importantă, posibilă într-un fel și datorită participării dumneavoastră.

Uciderea unei persoane într-un vis oferă o atitudine ostilă față de tine a propriilor tăi copii, cu care ești nerezonabil de strict, uitând că sunt deja tineri aproape adulți.

Să te înjunghii înseamnă să faci o greșeală de neiertat în realitate decât să aduci pe cineva drag sub atac.

Interpretarea viselor – Cuțit

Cuțitul visează la despărțire, certuri și pierderi în afaceri.

Un cuțit ruginit înseamnă nemulțumire în treburile de familie sau o pauză cu persoana iubită.

Un cuțit ascuțit și lustruit prevestește griji viitoare, unul rupt – prăbușirea tuturor speranțelor.

Au văzut într-un vis că au fost răniți cu un cuțit – pregătește-te pentru necazurile domestice și intrigile dușmanilor.

Am visat că ei înșiși s-au repezit la cineva cu un cuțit – nu arăta cele mai bune părți ale caracterului tău.

Dacă ai visat la un cuțit întins pe masă, atunci în viața reală ți-e prea frică să cunoști oameni noi. Aparent, odată ce ești foarte grav „ars”. Încearcă să nu-ți urmezi propria frică și totul se va rezolva.

Dacă într-un vis ai văzut că unul dintre prietenii tăi ridică un cuțit, atunci mergi în prezent în limita a ceea ce este permis. Din anumite motive, crezi că nimeni din jurul tău nu observă acest lucru, dar în curând vor veni consecințele comportamentului tău frivol.

Am visat la un cuțit frumos – în realitate vei primi brusc un cadou, dar nu inofensiv, ci cu un truc.

Dacă într-un vis tăiați ceva cu un cuțit contondent, atunci este timpul ca complexele tale adolescentine să devină învechite cu mult timp în urmă. Nu mai alimentați fricile subconștiente, altfel nu veți scăpa de complexe.

Dacă într-un vis ai pierdut un cuțit și nu-l găsești, atunci în prezent ești prea obosit.

Citeste mai mult:  Văzând laptele matern într-un vis

Am cumpărat un cuțit decorativ într-un magazin – în realitate, străduiți-vă întotdeauna să controlați situația. Vrei ca soțul tău să facă întotdeauna exact ceea ce vrei.

Și ghicitoarea bulgară Vanga a interpretat vise despre cuțite, care, după înțelegerea ei, sunt un simbol al dușmanilor și al trădării, după cum urmează.

Într-un vis, pregăteai cina pentru familia ta și ți-ai tăiat mâna cu un cuțit – în realitate, cei dragi vor încerca să-ți înfrâneze caracterul, dar toate acestea se vor transforma în certuri și certuri în familie.

Un vis în care ți-a căzut un cuțit din mâini înseamnă că un bărbat necunoscut se grăbește în casa ta.

A vedea într-un vis cum te înjunghie cineva în spate cu un cuțit este un avertisment că, în viața reală, cei răi vor încerca să te înjunghie din spatele unui colț. Atenție.

Într-un vis, un străin misterios cu un cuțit în mână încearcă să te atace – acest vis îți promite schimbări rapide în viața ta personală.

Într-un vis, ai lovit pe cineva cu un cuțit și s-a transformat în sângele victimei – în realitate vei fi bântuit de nenorociri.

Dacă într-un vis ai primit cadou un set de cuțite, atunci în realitate vei fi înșelat crunt.

Interpretarea viselor – Cuțit

Un cuțit văzut într-un vis este un semn de înșelăciune și certuri. Un cuțit, în plus, prevestește o lungă separare de familie și prieteni. Pantofi – la pierderi monetare semnificative, grădină – vei fi pedepsit pe nedrept.

Un cuțit zimțat arată împărțirea proprietății și neînțelegerile cu rudele. Spărțit – vei fi dezamăgit de către binevoitori excesiv de zeloși. Un cuțit ruginit indică faptul că vă veți găsi în curând în poziția de neinvidiat a unui umeraș.

Un cuțit găsit într-un vis avertizează asupra necesității de a păstra un secret și de a nu avea încredere în oamenii din jurul tău.

Pierderea unui cuțit într-un vis este un semn de nemulțumire în relațiile de familie sau o poveste de dragoste nereușită.

Cumpărarea unui cuțit nou înseamnă că vei câștiga noi fani stârnind gelozia celor vechi.

Cuțitele tocite înseamnă neliniște emoțională și anxietate pentru cei dragi. Dacă într-un vis ascuți un cuțit, în realitate vei obține o ocupație care nu corespunde înclinațiilor tale.

Un cuțit ascuțit ca brici prevestește prăbușirea tuturor speranțelor. A te tăia cu un cuțit este foarte puternic – problemele de la locul de muncă se vor adăuga problemelor casnice.

Tăierea ceva cu un cuțit într-un vis – va trebui să vă apărați interesele prin compromis și concesii reciproce. Dacă ți s-a prezentat un set de cuțite într-un vis, vei primi în curând o invitație la o cină sau o petrecere într-un cerc îngust.

Dacă cineva te-a înjunghiat într-un vis, va trebui să rezolvi lucrurile cu soțul sau iubitul tău.

Dacă tu însuți ai înfipt un cuțit în cineva – în viața reală, acționează nedrept față de persoana iubită și pocăiește-te cu amar de asta.

Interpretarea viselor – Cuțit

Te lupți cu cuțitele cu cineva pentru ca sângele să fie vizibil – fericirea.

Dacă îi dai unui bărbat un cuțit sau un pumnal, înseamnă nenorocire.

Să ții un cuțit în mâini și să înjunghii o altă persoană este o pierdere.

A înjunghia cu un cuțit și a vedea sânge este o mare fericire.

O sabie sau un cuțit se află în capul patului – prevestește o mare fericire.

A înjunghia în mod repetat o persoană cu un cuțit este o bucurie și un beneficiu.

Îți faci o rană cu un cuțit sau un topor – spre mare fericire, noroc, beneficiu.

Cuțitele sau o sabie cad în apă – prevestește moartea soției sale.

Tai carnea de porc cu un cuțit – prevestește o boală.

Tai o persoană cu un cuțit, o sabie – prevestește o pierdere a bogăției.

Primești un cuțit sau un topor de la o persoană – în curând va fi o întâlnire.

Călătoria, mersul cu o sabie sau un cuțit în mâini – prevestește câștig material.

Te sinucizi cu un cuțit – mare fericire.

Pierderea unui cuțit, sabie, sabie – prevestește ruină, pierdere monetară.

Ascuți marginea unui cuțit sau a unei săbii – prevestește bucurie, noroc.

Mersul cu cuțitul în mână este un câștig material.

Interpretarea viselor – Cuțit

Cuțit – Văzând un cuțit întins pe masă – ți-e prea frică să cunoști oameni noi. Asta pentru că cândva ai „ars” foarte rău.

Încearcă să fii mai obiectiv și să nu fii condus de propria ta frică.

Dacă într-un vis ai văzut că unul dintre prietenii tăi ridică un cuțit pentru a tăia ceva, atunci un astfel de vis sugerează că în prezent mergi în pragul a ceea ce este permis, dar din anumite motive crezi că nimeni din jur nu observă acest lucru.

Așteaptă-te în curând la consecințele comportamentului tău frivol.

Văzând un cuțit frumos într-un vis – vei primi un cadou de la cineva de la care nu te aștepți. Dar acest cadou nu va fi complet inofensiv – așteptați-vă la o captură.

Tăiind ceva într-un vis cu un cuțit contondent – complexele tale, care vin din adolescență, este timpul să te supraviețuiești cu mult timp în urmă. Dar hrănești în mod constant fricile subconștiente, nu numai că nu scapi de el, ci, dimpotrivă, le face și mai puternice.

Dacă într-un vis ai pierdut un cuțit și nu-l găsești, atunci un astfel de vis sugerează că în prezent ești prea obosit și acest lucru nu îți oferă posibilitatea de a face sex cu ușurință.

O percepi ca pe o datorie care nu aduce nicio placere. Pentru un bărbat, o astfel de situație într-un vis sugerează că nu se poate relaxa complet în compania partenerului său, percepând-o doar ca un obiect sexual.

În ambele cazuri, o schimbare de peisaj ar fi o soluție bună, care lasă mult loc imaginației.

Cumpărând un cuțit decorativ într-un magazin – vă străduiți întotdeauna să controlați situația, doriți ca partenerul dvs. să facă întotdeauna doar ceea ce doriți.

Dacă îți atingi obiectivul, atunci este puțin probabil să fii mulțumit de rezultat – nu vei avea pe cine să iubești, cu excepția poate umbrei tale.