Tâlhărie de interpretare a viselor

Cum să interpretezi un jaf într-un vis conform cărților de vis principale

Jaf, jaf – un atac cu scopul de a intra în posesia proprietății unei potențiale victime, furtul de fonduri folosind metode violente brute și primitive. Un jaf într-un vis înseamnă un conflict intern, care, foarte probabil, continuă în realitate.

Scenele cu violență, urmăriri, bătăi, jafuri în vis sunt cele mai frecvente. Cu toate acestea, sub un strop de civilizație, politețe și bune maniere, umanitatea rămâne în centrul ei un trib sălbatic agresiv și vicios. Și asta e grozav. Capacitatea de a folosi violența, de a atinge obiective prin depășire, oferă chiar progresul care ne duce în spațiu, ne face să construim, să inventăm, să stăpânim și să cucerim natura. Nici o idee umanistă nu are un început creativ.

Dacă visezi că ești jefuit, acesta este un prilej de a consolida măsurile de securitate, de a te gândi la protecție, de a te uita mai atent la persoanele care au fost implicate în jaf în visul tău. Dacă jefuiești, este foarte posibil să fii cu adevărat pregătit pentru cele mai extreme măsuri. Gândiți-vă la ceea ce doriți cu adevărat să obțineți și dacă este posibil să obțineți ceea ce aveți nevoie cu un risc minim, fără impact direct.

Resentimentele și moralizarea subiectelor „cum este posibil” este cel mai neproductiv lucru pe care îl poți face. Pentru a înțelege ce înseamnă un jaf într-un vis, să ne întoarcem la cărțile de vis.

Valori cheie

Practic, un jaf visează la bani. Cerșetorilor nu le este frică de jaf. Văzând un avertisment într-un vis, veți putea să vă pregătiți pentru acțiuni agresive și să preveniți furtul.

 • Dacă visezi că cineva te jefuiește în casa ta, se scufundă în mese, seifuri și sertare în lipsa ta, căutând bijuterii, documente, dezvoltări, manuscrise – cineva vânează de fapt dezvoltările tale, proprietățile și ceea ce prețuiești cel mai mult. Jaful acasă este un semn de îndoială de sine, vulnerabilitate. Luați în considerare o politică de securitate. Poate fi necesar să se separe locația oricăror întâlniri publice de locul de reședință.
 • În unele cazuri, jaful nu are legătură cu valorile materiale. De exemplu, cineva a pus ochii pe soția ta, căreia îi cumperi diamante, îi este milă de inima ei duioasă și visează să-și îmbunătățească bunăstarea financiară pe cheltuiala ei. Poate că ea însăși va cere un tip drăguț și muncitor. În acest caz, s-ar putea să vezi într-un vis cum un tip drăguț îți scapă prin buzunare. Fii atent la astfel de momente.
 • Dacă visezi că are loc un scenariu de jaf la locul de muncă, ei te urmăresc, atribuind realizări și succese. Poate că tâlharul nu aparține companiei tale, ci concurenților.
 • A jefui o bancă în vis S-ar putea să fi urmărit western-uri și să fi fost prins în dragostea din Vestul Sălbatic. Frumos intră, trage în tavan – Acesta este un jaf! Toată lumea întinde-te! Dragă, te rog pune banii în această geantă – un scenariu tentant de îmbogățire rapidă. Ești o persoană romantică. Este păcat că astfel de scenarii nu funcționează în lumea modernă. Dar într-un vis te poți bucura. Acesta este un vis despre un vis și copilărie ușoară. În realitate, tipii cu arme mari rareori trăiau peste 25 de ani. Un vis despre un jaf de bancă poate însemna oferte de afaceri profitabile.
 • Jefuirea unui magazin este un vis minunat, mai ales dacă există o selecție bună de mărfuri și o casă de marcat. În realitate, aceasta înseamnă intrarea pe noi piețe și sfătuirea să adere la o politică de marketing agresivă.

Jafuri ciudate într-un vis

Întrucât un jaf este un semn de confuzie, incertitudine, îndoială, visele apar adesea cu un amestec absurd de comploturi, când tâlharii amenință, fură o mașină, încearcă să negocieze „pentru totdeauna”, daune sfidător și sparg proprietăți, se comportă ilogic și inconsecvent.

Astfel de vise arată în general o atitudine complexă față de sine, desconsiderare pentru valorile materiale și, în același timp, o lipsă de fonduri, o luptă internă. Trebuie să te calmezi, să-ți cumperi înghețată, să te relaxezi, să mergi la film. Dacă visul continuă să te deranjeze, mergi la un psiholog și rezolvă-l cu un profesionist. Ajutorul profesionist este întotdeauna un mare economisire de timp. Aproape totul se poate face pe cont propriu, dar mai mult și mai rău.

Interpretări ale jafului după surse autorizate

 • Cartea de vis a lui Miller susține că un jaf într-un vis înseamnă propria ta neputință și insolvență, dorința de a acționa la sfaturile altora, de a asculta în mod inutil recomandările din exterior.
 • Interpretarea viselor Hasse crede că un jaf într-un vis vă va permite să evitați de fapt mânia unui mare șef. Ține-ți nasul la vânt și furtuna va trece. Nu vorbi despre premoniții și vise profetice – toată lumea se va împrăștia și vei rămâne singur cu un șef furios.
 • Interpretarea viselor Longo acordă atenție jafurilor pe stradă. Dacă ești interesat de un profesionist a cărui abordare nici nu ai observat-o, acesta promite perspective bune de carieră. Dacă tu ești tâlharul, fii cât mai atent în realitate și, bineînțeles, refuză măsurile ilegale. În cele din urmă, mergi la un antrenament „cum să gestionezi oamenii” și antrenează-te în mod regulat pe propriul tău șef.

Concluzie

Jaful este un complot de vis comun, caracteristic momentelor dificile, de cotitură din viață. Poate că perspectiva ta trebuie să se schimbe. Unii oameni îți vor pierde încrederea, îți vei face noi prieteni și, foarte posibil, dușmani.

Cei mai buni dușmani sunt făcuți din foști prieteni care pierd brusc accesul la beneficiile gratuite. Ține-ți limba, nu vorbi prea mult.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor crocodili în apă

De ce visezi la un jaf

Jaf conform cărții de vis a lui Hasse

A fi jefuit înseamnă a scăpa de atacurile malefice.

Jaf conform cărții de vis a lui Simon Kananit

Jaf – Scapa de atacurile malefice

Jaf conform cărții moderne de vis

Un vis în care ești jefuit pe stradă oferă griji neplăcute cu privire la sănătatea ta.

Dacă ai fost jefuit pe drum (în tren) – în viața reală, acest lucru amenință cu un accident, în special, ar trebui să fii extrem de atent cu tine în timpul sporturilor active.

Jaf conform cărții de vis Zhiteysky

A vedea un jaf într-un vis înseamnă că în curând va trebui să te confrunți cu mari probleme. Veți fi pus într-o poziție din care vă va fi greu să ieșiți fără a vă afecta reputația sau situația financiară.

Care este visul unui jaf – Dacă ai visat un jaf al casei tale, atunci așteaptă-te la o răcire a relațiilor cu partenerul tău în viitorul apropiat: certuri, scandaluri pot duce chiar la divorț. Relațiile cu copiii vor fi și ele complicate – vei simți lipsă de respect față de tine și, în același timp, nu vei mai putea face nimic.

Dacă ai avut un vis în care tu însuți ești implicat într-un jaf, atunci în realitate vei pune în mod deliberat sau accidental o altă persoană într-o situație dificilă.

Dacă ai visat că ai fost prins în timpul unui jaf, iar acum vor fi judecați, atunci este timpul să te gândești la metodele prin care obții succesul. Gândiți-vă la faptul că rezultatul nu merită întotdeauna mijloacele prin care îl obțineți.

Care este visul unui jaf – De asemenea, merită să luați în considerare faptul că tot răul se întoarce de obicei la cel care l-a creat și, dacă ați încadrat odată pe cineva în viața ta, atunci răzbunarea vă așteaptă în viitorul apropiat. Dar, în același timp, visul avertizează doar asupra pedepsei iminente și, dacă ai timp să-ți corectezi greșelile, atunci necazurile te pot ocoli.

Jaf conform cărții de vis a lui O. Smurovoy

Dacă ați văzut într-un vis că ați fost jefuit, atunci aceasta vă prezice o eliberare fericită de chin sau sfârșitul faptelor neplăcute.

Vezi și: de ce visezi la jaf, de ce visezi la tâlhari, de ce visezi la furt.

Jaf conform cărții de vis astrologic

Dacă ai visat la un jaf, atunci trebuie să plătești taxe.

Jaf conform cărții de vis online

Conform cărții de vis, un jaf avertizează împotriva a fi prea credul, acordați o atenție deosebită celor care vă sunt cei mai apropiați, ei se pregătesc să vă dea o lovitură zdrobitoare.

Bandiții te-au atacat pe străzile orașului – starea ta de bine te va face foarte îngrijorat.

Pentru a deveni o victimă a tâlharilor în transportul public – fiți atenți, există un risc mare de răni sportive.

Dacă într-un vis ai stat în fruntea unei bande care încearcă să jefuiască o bancă, aceasta este o reflectare a faptului că te aștepți recunoștință de la cei cărora li s-a oferit un serviciu extraordinar, dar a fost considerat de la sine înțeles și te-a rănit foarte tare.

Interpretarea visului interpretează jaful unui apartament – ca un semn că, în realitate, îți lipsește un sentiment de securitate, ți se pare că ești fără apărare față de lumea exterioară, iar resentimentele sau teama ascunse adânc în subconștient este de vină.

Dacă ai visat la un jaf de casă, îți faci prea multe griji cu privire la evenimente care este puțin probabil să aibă loc în destinul tău, dar gândurile negative obsesive se pot materializa, așa că alungă-le.

Este un vis că ai organizat un jaf al unui magazin – fii atent la încheierea contractelor și, de asemenea, ferește-te de a provoca mânia superiorilor, abține-te de la achiziții și investiții serioase.

Jaf conform cărții de vis medievale a lui Daniel

A vedea că ai fost jefuit înseamnă să fii jefuit de cei mai apropiați.

Dacă o persoană vede că a fost jefuită, acest lucru prevestește pierderea părinților.

A vedea că ai fost jefuit înseamnă privarea unei rude.

De ce visezi un jaf: interpretare din diferite cărți de vis

Visele pot fi văzute de toată lumea, indiferent de vârstă și sex, dar mulți nu le amintesc. Puțini oameni cred în ele, dar uneori chiar și scepticii încep să se îndoiască. Acest lucru se datorează unor scene care sunt atât de realiste încât bântuie toată ziua. Acestea includ viziunea furtului. După coșmaruri, o persoană experimentează întotdeauna emoții neplăcute. Cu toate acestea, acest lucru nu prevestește întotdeauna ceva rău. Pentru a te calma sau a te avertiza împotriva a ceva, trebuie să știi la ce visează un jaf de casă.

Interpretarea viselor

Dacă nu țineți cont de toate detaliile complotului, nu va fi posibil să descifrați viziunea corect și rapid.

Ar trebui să vă amintiți cât mai multe nuanțe și abia apoi să apelați la interpreți populari:

 • Sonnik Miller. Potrivit psihologului, un jaf este visul unei persoane care, în realitate, nu are nicio opinie și nu poate lua singur nicio decizie fără sfatul oamenilor din jurul său. Pentru un bărbat, un astfel de vis înseamnă că, în realitate, toate deciziile sunt luate de iubita sau soția lui. Dacă o femeie a fost jefuită într-un vis și s-a dovedit că un prieten apropiat era criminalul, atunci în viața reală ea are un atașament foarte puternic față de această persoană. Pentru o fată, visul în care și-a jefuit tânărul înseamnă că nu vede dezvoltarea ulterioară a relațiilor cu acest tip și își dorește subconștient o nouă iubire, dar până acum îi este frică chiar și să-și recunoască ea însăși. Jefuit pe mare – calea în viață a fost aleasă incorect, ar trebui să te gândești la asta și să alegi o altă direcție, altfel nu ar trebui să te aștepți la una bună. A fost o furtună la momentul furtului pe mare – perioada următoare va fi dificilă financiar. Marea era calmă – toate problemele vor fi rezolvate rapid, dar va trebui să acceptați ajutorul extern.
 • Interpretarea visului lui Freud. Autorul examinează jaful din punct de vedere psihologic. Pentru o fată, visul în care a fost atacată indică faptul că nu are încredere în oamenii din jurul ei, deoarece îi este teribil de frică să nu fie înșelată. Ar trebui să vă reconsiderați temerile, pentru că toată lumea suferă din această cauză: atât visătorul însuși, cât și oamenii apropiați. Dacă un bărbat a visat la un jaf de mașină, atunci în realitate este mulțumit de relații trecătoare și încă nu se gândește la o relație serioasă, deși undeva în adâncul sufletului său există încă dorința de a crea o familie. Poate că este împiedicat de experiența proastă a părinților săi.
 • Cartea viselor moderne. Jaf pe stradă – ar trebui să fii atent la sănătatea ta, poate că nu este nimic grav, dar merită totuși să fii în siguranță. Jaful a avut loc într-un tren – este mai bine să abandonați tipurile extreme de recreere, deoarece există o probabilitate mare de accident.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor de ce visează aricii

Și, de asemenea, o viziune poate însemna că în viața reală visătorul are niște obligații de care este timpul să scape. Poate că acestea sunt taxe, unele facturi, datorii sau cineva din familie este lipsit de atenție. În orice caz, nu ar trebui să întârzie rezolvarea acestor probleme, altfel situația se va deteriora foarte mult, iar consecințele vor fi foarte rele.

Detalii de viziune

Visele sunt atât de individuale încât uneori este foarte dificil să găsești o interpretare exactă, Prin urmare, toate informațiile trebuie luate în considerare:

 • A fi martor la un jaf într-un magazin înseamnă prosperitate. Dacă visătorul însuși s-a dovedit a fi un hoț, atunci, în realitate, sentimentul de invidie îl bântuie. Trebuie să-ți controlezi emoțiile negative, pentru că în acest fel te poți răni foarte mult. Visătorul a pătruns în magazinul de bijuterii și a luat toate bijuteriile – să facă probleme la serviciu.
 • Dacă a existat o tentativă de jaf, dar nu au reușit să fure nimic și visătorul a fugit de criminal, atunci toate acele necazuri care vin pe neașteptate vor fi temporare. Țiganii au furat un portofel – la probleme cu banii.
 • Am visat că au jefuit un apartament – în realitate, visătorul nu se consideră atrăgător și din această cauză este foarte completă. Al altcuiva – pentru profit. Cabana a avut de suferit – în realitate sunt oameni care vor să fure ideea și să o treacă drept a lor. Au pătruns în garaj – treburile și problemele zilnice sunt atât de obosite încât visătorul vrea subconștient să scape de toată lumea. Au jefuit vecinii – un străin va cere ajutor.
 • Dacă tâlharii au intrat în casă și sapă în cutii sau un seif pentru a găsi documente și bijuterii valoroase, atunci, în realitate, cineva invadează cu adevărat proprietatea visătorului.
 • Jefuiesc o bancă sau un bancomat – pentru a obține profit în curând. Dacă un jaf de bancă este efectuat de o persoană care este în realitate un om de afaceri, atunci profitul pe care îl va primi va fi foarte mare. S-ar putea chiar să vă extindeți afacerea. Jaf de bănci armat – pentru ca toate planurile să devină realitate, va trebui să depui toate eforturile, pentru că nimic nu vine ușor.
 • Bătut și jefuit – până la umilire. Crima este o mare problemă.
 • Atacatorii au pătruns în biroul unde lucrează visătorul – pentru a primi un bonus.
 • Jefuit la serviciu – cineva încearcă să facă rău sau chiar să stea în picioare.
 • Am visat un hoț cu un cuțit – trebuie să fii atent la împrejurimile tale, cineva încearcă să facă rău, iar această persoană nu va fi ușor de înțeles.

Semnificația somnului pentru femei și bărbați

Pentru femei, a vedea sau a participa la un jaf înseamnă că o așteaptă în realitate o dragoste amețitoare., din cauza căruia își poate pierde bunăstarea. Dacă o doamnă a visat că i-a fost furată o geantă și o rudă apropiată s-a dovedit a fi hoțul, atunci această persoană nu are încredere în visător în realitate. Pentru a vedea un raid la o bancă – afacerea planificată va eșua brusc.

Dacă o fată vede un vis în care a fost jefuită, atunci în realitate va avea mulți fani, unii dintre ei vor fi foarte bogați. Hoții au intrat în apartament – în viața reală, domnișoara are prea multe complexe care nu-i permit să se relaxeze. Pentru un bărbat, vor fi atacați într-un vis – poate că în realitate există probleme de înțelegere cu părinții lor.

De ce visezi să fii jefuit, ce spune cartea de vis?

De ce visezi să fii jefuit

O întâlnire cu hoții rareori se termină fericit pentru oricine, nu numai în realitate, ci și în vise nocturne. La ce să te aștepți de la viață de la o persoană care a visat să fie jefuită? Multe cărți de vis sunt sigure că cei care se întâmplă să fie jefuiți într-un vis sunt departe de cele mai vesele evenimente din realitate. Pentru a înțelege ce domeniu al vieții vor afecta necazurile, este necesar să analizați visul de la început până la sfârșit.

Citeste mai mult:  Într-un vis, ea a scos un dinte putrezit

Cartea de vis a lui Felomen este sigură că un vis în care o persoană a trebuit să devină o victimă a hoților și a bandiților este aproape întotdeauna un semn rău. Promite persoanei adormite situații asociate cu înșelăciunea, nesinceritatea și răutatea oamenilor din jurul său. De asemenea, un jaf în vise nocturne poate avertiza asupra pericolului care îl așteaptă pe visător sau pe una dintre rudele sale. Pentru a o evita, cel mai bine este să nu te implici în afaceri riscante și să nu faci cunoștințe dubioase. Uneori, vise în care o persoană a trebuit să se simtă victimă a unui jaf mărturisesc lipsa de apărare în fața circumstanțelor predominante. Puterile superioare îi sugerează că nu totul este încă pierdut. Trebuie să ne apărăm cu îndrăzneală drepturile și să mergem înainte.

Ai visat că mașina ta a fost jefuită? Visul prezice o întâlnire cu oameni neplăcuți pentru adormit, care s-ar putea dovedi a fi atât noii lui cunoștințe, cât și cei cu care a trebuit deja să se încrucișeze înainte. Este posibil ca visătorul să fie nevoit să comunice cu ei mult timp. Pentru a menține liniștea sufletească, cartea de vis recomandă reducerea la minimum a comunicării cu acești oameni.

Într-un vis, a fi jefuit pe stradă este o problemă de sănătate. Pentru a evita o boală gravă, visătorul trebuie să găsească timp pentru a vizita un medic. Nu rulați boli cronice. În viziunea pe timp de noapte, cel care doarme trebuia să acționeze ca un tâlhar? În realitate, un astfel de complot îi promite ingratitudine din partea persoanei căreia i-a făcut un serviciu.

Dacă visezi să fii jefuit

Și cum explică alți interpreți visele prin jaf? Potrivit cărții de vis a lui Miller, a fi jefuit în visele de noapte este un semn care indică unei persoane că prea des ascultă opiniile străinilor și transferă decizia problemelor importante pentru el pe umerii rudelor și prietenilor. Este timpul să încetați să abuzați de bunătatea celorlalți și să începeți o viață independentă.

Dacă te uiți în cartea de vis a lui Tsvetkov, atunci poți afla o altă interpretare a somnului cu un jaf. Potrivit interpretului, un astfel de complot promite visătorului o ceartă majoră și despărțire de soțul său. Nu trebuie să ne gândim că izbucnirea conflictului a devenit cauza decalajului. Partenerul are de mult pe cineva de partea, iar cearta este doar o scuză pentru a face bagajele și a pleca de acasă pentru totdeauna.

Celebra ghicitoare domnișoara Hosse este sigură că un jaf într-un vis nu aduce un semn rău celui care doarme. În opinia ei, un astfel de complot ar trebui considerat ca un semn care prezice o persoană să scape de atacurile unui nedoritor.

A fi jefuit într-un vis în transportul public prezintă un risc mare de rănire. Cartea de vis online îi avertizează pe visători despre acest lucru. Sportivii ar trebui să fie deosebit de atenți, deoarece o accidentare îi poate dezactiva pentru o lungă perioadă de timp și poate face imposibilă participarea la competițiile viitoare.

Ai visat un apartament jefuit? Cu siguranță, în realitate, o persoană se confruntă cu temeri și complexe care îl împiedică să se bucure de viață. Trebuie să începem o luptă decisivă cu ei și să recâștigăm încrederea în propriile noastre abilități.

Un vis în care tâlharii au reușit să jefuiască casa dormitorului avertizează asupra neliniștilor și îndoielilor deșarte. Pentru o fată singură, viziunea nocturnă profețește apariția mai multor admiratori în viața ei deodată. Pentru a vedea cum își jefuiesc propria casă – la viitoarele conflicte cu cei dragi.

Ceea ce prezice a fi jefuit

Dacă o persoană a trebuit să fie jefuită într-un vis, atunci puteți găsi o interpretare a ceea ce ați văzut în cartea de vis a lui Longo. Magicianul alb era sigur că visul trebuie interpretat ținând cont de comportamentul hoțului. Acțiunile agresive ale banditului în raport cu dormitorul prevăd pentru el pierderi financiare tangibile. Dacă hoțul și-a urmat victima în tăcere, încercând să fie neobservat, atunci, în realitate, visătorul se așteaptă la succes în sfera afacerilor. Probabil că va primi o promovare la locul de muncă, la care a visat de atâta timp.

Ce altceva poate visa să fie jefuit într-un vis? Dacă într-o viziune de noapte, dormitorul a reușit să-l vadă pe hoț, atunci în realitate ar trebui să aibă mai multă încredere în alții. Printre aceștia se numără mulți oameni care sunt gata să-i dea o mână de ajutor într-un moment dificil. Potrivit unei alte interpretări, să vezi un hoț este nevoia de a-ți diversifica viața. O călătorie lungă, o nouă coafură, un hobby neobișnuit și alte schimbări plăcute vor face viața de zi cu zi gri mai vie și mai incitantă.

Dacă un jaf în vise de noapte nu a provocat sentimente negative unei persoane, atunci în zilele următoare va decide asupra acțiunilor din cauza cărora viața sa se va schimba în bine.

În timpul tentativei de tâlhărie, a reușit visătorul să scape de criminal și să-l împiedice să ia în posesia proprietății sale? O astfel de viziune trebuie privită ca un semn bun. Deși visătorul va trebui să facă față unor obstacole, le va depăși cu succes grație ingeniozității sale.

În cazul în care interpretarea unui vis în care o persoană a trebuit să fie jefuită nu i-a plăcut, el poate apela la cartea de vis a lui O. Smurova pentru ajutor. Un interpret binecunoscut este convins că jaful visează la o eliberare fericită de vechile probleme care au otrăvit viața visătorului de mult timp.