Interpretarea visului de a pierde o geantă într-un vis

De ce visezi să pierzi o geantă: interpretare în diferite cărți de vis

În fiecare vis, multe simboluri și semne sunt ascunse. Dacă știi cum să le descifrezi, poți primi un avertisment despre evenimentele viitoare. Informațiile vor ajuta la evitarea necazurilor sau vor face posibilă reducerea manifestării acestora. Pentru a înțelege de ce visezi să pierzi o geantă cu documente și bani, trebuie să studiezi detaliile a ceea ce ai văzut – scena, culoarea și dimensiunea accesoriului.

Interpretari populare

Pierderea bunurilor personale aduce anxietate. Într-o geantă, o femeie poartă documente, un portofel cu bani, un suport pentru cărți de vizită cu cărți de credit și alte lucruri utile. A pierde toate acestea nu este plăcut. Dacă visezi la o astfel de situație, atunci reflectă prezența următoarelor probleme:

 • hipercontrol;
 • tendința de a supraplanifica lucrurile;
 • perfecţionism.

Dacă o femeie și-a pierdut geanta într-un vis, atunci aceasta indică uneori frici ascunse.

Îi este frică să nu-și piardă controlul asupra vieții. Fără documente, visătorul riscă să fie reținut, fără permis nu va avea voie să lucreze, iar fără bani nu poți cumpăra nimic. Poate că femeia adormită deja ghicește că cineva o urmărește la serviciu. În acest caz, trebuie să fii cât mai vigilent, atent și prudent. Într-o situație conflictuală, merită să insistați pe un punct de vedere personal, fără a răspunde acuzațiilor.

Acțiuni diverse

Dacă o fată a uitat un lucru pe stradă, dar apoi l-a găsit – acest lucru prefigurează o mică pierdere monetară. Finanțele vor fi investite într-o afacere dubioasă și nu va aduce profit. Pierderea unei pungi visează uneori la o boală care se apropie. Cel mai probabil, acest lucru vă va lipsi temporar de capacitatea dumneavoastră de a lucra, iar persoana respectivă nu va putea lucra. Nu este nimic de care să vă faceți griji, deoarece problema nu va fi gravă.

Cel mai periculos lucru este să pierzi un ambreiaj cu documente. În acest caz, acesta este un avertisment și ar trebui să luați în considerare cu atenție semnarea documentelor.

Cineva la serviciu vrea să-l tragă pe visător în fraude periculoase. Există posibilitatea de a fi o victimă a escrocilor.

Dacă o reticulă cu bani a fost furată într-un vis, atunci nu trebuie să vă faceți griji. O femeie așteaptă o serie bună în viață. Toate necazurile vor fi lăsate în urmă și norocul o va însoți în treburile ei. Poate că va exista o îmbogățire materială neașteptată sub formă de câștig la loterie sau de primire a unui bonus.

Când furtul se referă la lucruri care au fost depozitate – trebuie să fii mai atent. Cineva dintre prieteni sau rude vrea să facă rău. Ei vor căuta să învețe secrete și apoi le vor spune tuturor. Drept urmare, reputația persoanei adormite va fi grav afectată.

Dacă s-ar fi luat doar un portofel din geantă – acest lucru prevestește apariția unor probleme financiare grave. Prin urmare, trebuie să fiți atenți la semnarea contractelor, să vă abțineți de la achiziții mari și să nu împrumutați bani. Abilitățile de economisire vor fi utile.

Culoare și mărime

În cărțile de vis, pierderea unei pungi este interpretată în moduri diferite. Dacă este roșu aprins, atunci acest lucru prevestește o ceartă cu un partener. Conflictul va fi grav și poate duce la separare. Cel mai probabil, o femeie va suspecta în mod nerezonabil un necredincios de trădare și se va grăbi să facă scandal pentru el. Prin urmare, nu trebuie să vă grăbiți să trageți concluzii.

Pierderea unei pungi negre aduce schimbări pozitive. Toate obstacolele din viață vor fi depășite cu succes, vremea triumfului va veni. O persoană va fi recompensată pentru muncă și timp pentru odihnă. Dacă visătorul a pierdut o pungă albă, o așteaptă o poveste de dragoste nereușită. Alesul nu va fi cine pretinde a fi, iar acesta va fi un motiv de frustrare.

În funcție de dimensiunea reticulului, ezoteriștii disting mai multe semnificații:

 • o geantă mare – la un nivel ridicat de autoritate în rândul colegilor;
 • un clutch minuscul – nimeni nu ia în serios personalitatea persoanei adormite;
 • o chestie gigantică – la îngâmfare umflată.

Este necesar să se acorde atenție stării lucrurilor. Daca este nou, frumos si trezeste emotii placute, visatorul va primi o surpriza placuta.

Un accesoriu rupt și vechi prevestește pierderi în viața reală.

Diferite interpretări se găsesc în cărțile de vis. A pierde o geantă, potrivit lui Miller, înseamnă a fi într-o situație dificilă de viață. Pentru a face față, trebuie să căutați ajutor de la prieteni și rude.

Freud credea că pierderea unei pungi prefigurează o trădare a unui partener. Visătoarea și-a pierdut atractivitatea feminină. Nu are dorințe și a căzut în apatie.

Pierde o geantă – o carte de vis: semnificația și interpretarea unui vis

Visele joacă un rol important în viața fiecărei persoane. Uneori, datorită viselor, puteți obține un semnal de acțiune în timp util sau puteți afla despre pericolul iminent, problemele de sănătate sau puteți găsi calea potrivită, schimbându-vă complet viața în bine. Totuși, pentru o interpretare competentă și cât mai exactă, trebuie să încerci să-ți amintești toate detaliile „aventurei nocturne”, precum și starea emoțională în care te aflai. Să încercăm să ne dăm seama de ce visezi să-ți pierzi geanta.

Interpretarea visului lui Freud

Această sursă este cea mai autorizată dintre oamenii care acordă multă atenție viselor lor. El este cel care susține că astfel de vise sunt visate în ajunul primirii unei sume mari de bani sau achiziții semnificative. În general, visul este pozitiv, dar numai dacă visătorul a reușit să găsească geanta lipsă înainte de a se trezi. Dacă lucrul dispare pentru totdeauna, urmează un număr imens de situații dificile care te vor ține în suspans pentru o lungă perioadă de timp și, eventual, vor duce la consecințe nedorite.

Pentru o fată care a reușit să-și piardă geanta într-un vis, cartea de vis a lui Freud recomandă să-și țină gura. Nu ar trebui să vă încredeți secretele tuturor la rând, deoarece acestea pot deveni publice și vă pot afecta grav reputația.

Interpreta de vis susține că geanta simbolizează organele genitale feminine. Pierderea unei pungi – cartea de vis este considerată o dorință de a-ți înșela partenerul obișnuit. Poate că o persoană nu este încă pregătită pentru acțiuni drastice, dar astfel de gânduri îi sar prin cap. Trebuie să încerci să schimbi nu o persoană iubită, ci ceva din viața ta, de exemplu, o ocupație, un hobby. Un astfel de vis poate însemna o pierdere a atractivității, optimismului și a dorinței sexuale.

Citeste mai mult:  Văzând o rețea într-un vis

Cartea viselor moderne

Pierderea unui sac de bani sau titluri de valoare este un semn bun. Este exact ceea ce pretinde cartea de vis modernă. În viitorul apropiat, va fi posibil să-și îmbunătățească serios propria situație financiară. Poate vi se va oferi o promovare sau un nou loc de muncă, va apărea un moment pentru o investiție profitabilă a fondurilor acumulate. Este posibil să puteți găsi documente care au fost odată pierdute.

Dacă erau lucruri valoroase în geantă, atunci viața visătorului se va îmbunătăți în viitorul apropiat. Cu toate acestea, nu vă grăbiți să vă bucurați la sfârșitul unei etape dificile de viață și să spuneți tuturor celor pe care îi întâlniți despre fericirea voastră. Amintiți-vă că orice binecuvântare iubește tăcerea.

Cartea viselor esoterice

Pierde și găsește o geantă – norocul îl va însoți pe visător. Un accesoriu nou, îngrijit și scump este considerat un semn deosebit de favorabil. În viitorul apropiat, toate lucrurile vor fi ușoare și, de asemenea, se va putea realiza orice vis.

Cartea de vis italiană

A pierde o geantă cu acte și a nu regreta ceea ce s-a întâmplat este un bun prevestitor. O persoană într-un mod inimaginabil va putea să evite falimentul sau să închidă toate datoriile bancare. Chiar și dintr-o situație care pare a fi un impas, vei găsi calea de ieșire. Și rezultatul tuturor necazurilor va fi o creștere financiară rapidă.

Carte de vis franceză

Găsiți o geantă pierdută – doar o dungă albă este în față. O persoană care vede un astfel de vis va avea un al doilea, apoi un al treilea vânt, care va ajuta la finalizarea cu succes a tuturor problemelor, indiferent de complexitatea lor.

Cartea viselor de femeie

Pierde-ți geanta – ar trebui să te uiți cu tot ce se întâmplă în viață. În ciuda experienței colosale pe care ai acumulat-o cu succes de-a lungul anilor și care îți permite să faci față situațiilor de orice complexitate, trebuie să înveți cum să acționezi rațional. Nu căutați soluții complexe, complicate la o anumită problemă, ci acționați într-un mod care va fi mai ușor, mai rapid.

Referindu-ne la această carte de vis, pierderea unui sac plin cu titluri de valoare și documente înseamnă că o persoană este îngrijorată de propriile sale secrete. Poate că unii dintre cei care cunosc cele mai intime fapte ale vieții își ascuți dinții asupra ta. Prin urmare, este necesar să fii vigilent.

pungă goală

Poate fi considerat un adevărat noroc dacă ai avut un vis în care s-a pierdut o pungă absolut goală. Majoritatea interpreților moderni de vise sunt de acord că acesta este un simbol al norocului incredibil. Un visător care a avut un vis de natură similară poate primi în curând o sumă uriașă de bani sau o moștenire impresionantă. Un om de afaceri care vede un astfel de vis va obține rezultate bune și va încheia un contract profitabil. Un vis nefavorabil pentru un om de afaceri este să piardă o pungă de bani. Interpretarea viselor indică faptul că în curând toate planurile se vor prăbuși. Va dura mult timp pentru a ieși din abisul financiar.

Tu ești victima

Nimic bun nu trebuie așteptat de la un vis în care ți s-a furat o geantă. Aceasta simbolizează începutul unei perioade dificile de viață. Dacă ai scos o poșetă din poșetă – la cheltuieli mari și inutile. Pentru un om de afaceri, asta ar putea însemna faliment. Când conduceți propria afacere, fiți extrem de atenți, nu cedați tentației de a face bani rapid și nu semnați documente care vă provoacă nici cea mai mică îndoială. Și, de asemenea, nu risipi bani și nu investești sume uriașe de bani într-o idee care ți se pare riscantă.

Dacă ai fost martor la felul în care ești jefuit, scoțând toate cele mai valoroase lucruri din geantă, este posibil ca în viitorul apropiat să apară o situație neplăcută, din cauza căreia vei avea de suferit. Este timpul să învățați să înțelegeți oamenii, deoarece aceștia folosesc bunătatea spirituală. Încearcă să arunci o privire mai atentă la persoanele cele mai apropiate de tine, poate că ți-ai format o părere falsă despre atitudinea lor față de tine. Fii pregătit pentru faptul că o persoană de la care nu te aștepți la nimic rău va înjunghia în spate.

Geanta a fost furată, dar ați reușit să o găsiți, precum și să returnați tot conținutul – semn că dificultățile financiare se vor încheia în curând. Nu numai că poți să ieși din gaura datoriilor, ci și să-ți împlinești vechile vise.

Valori cheie

O geantă pierdută este un prevestitor că toate secretele visătorului vor fi dezvăluite și, de asemenea, va pierde controlul asupra situației. Este extrem de important să te abții de la discuții inutile, să nu-ți reverse sufletul oamenilor care nu inspiră încredere. Numai dacă reușești să ții limba cu dinții, necazurile vor fi ocolite.

Dacă într-un vis ai pierdut o pungă cu alimente sau o geantă mare de cumpărături, acesta este un motiv de bucurie, mai ales pentru femei. În viitorul apropiat, veți putea refuza toate obligațiile casnice care vi se vor atribui.

Dacă într-un vis trăgeai cu tine o geantă mare și foarte grea, pe care ai pierdut-o în cele din urmă, va fi posibil să refuzi responsabilitatea sau obligațiile inutile. Nu mai faceți ceea ce credeți că este de prisos și nu vă aduce niciun beneficiu. Cel mai probabil, oamenii care s-au folosit de bunătatea ta spirituală vor începe să fie supărați și să-și calce picioarele. Dar nu cedați în fața emoțiilor, deveniți puțin mai egoist. Vei vedea cum cei care s-au așezat pe gâtul tău vor începe să-și rezolve singuri propriile probleme.

Pierde-ți geanta într-un vis

Pentru orice fată, pierderea genții în realitate este o tragedie, dar într-un vis, o astfel de imagine personifică eliberarea de durerile de conștiință și de bagajul amintirilor neplăcute. Interpretarea viselor prezice o descoperire reușită, interpretând de ce cineva visează să piardă o geantă. Despre ce altceva este această pierdere?

Secretul tău va fi dezvăluit!

Geanta unei femei care visează personifică secretele unei persoane adormite. Pe baza acestei interpretări, ceea ce visează să piardă o geantă înseamnă că secretul tău va deveni cunoscut cuiva.

Citeste mai mult:  De ce visezi la pescuit

Vederea unui complot similar pentru un bărbat avertizează despre scurgerea de informații. Poate că concurenții vor învăța ceva important despre afacerea ta, care le va oferi un mare avantaj în lupta pentru supremație.

Ce prezice Miller?

Pentru o femeie care nu își găsește geanta cu portofel într-un vis, psihologul nu sfătuiește să rezolve singur problemele. Viziunea visată vorbește despre limitările visătorului, care nu controlează suficient situația.

Un bărbat care s-a întâmplat să găsească într-un vis reticulul unei femei cu o poșetă poate conta pe o promovare și o creștere a salariului.

Despre talente ascunse…

Vezi că după o lungă căutare, ai reușit totuși să găsești un accesoriu împreună cu un portofel. Deci, conform cărții de vis comună, aveți timp înainte să vă descoperi propriul potențial. Evident, talentul ascuns dezvăluit va ajuta la implementarea planurilor.

Întâlniri interesante în viitor

A pierde o geantă și apoi a o găsi, conform Cărții de vis pentru femei, înseamnă a cunoaște o persoană care va provoca o furtună de emoții vii în visător. Este posibil ca această persoană să devină un suflet pereche în viitor.

Un bărbat care a trebuit să-și caute servieta într-un vis, dar a găsit în schimb o geantă de mână, va trebui să experimenteze sentimente incredibile de dragoste și admirație în realitate. Am visat că căutarea nu a reușit, dar apoi au descoperit pierderea în locul ei – pregătește-te pentru o surpriză.

Despre ce vorbeste Freud?

Nu este un secret modul în care Freud în cartea sa de vis explică la ce visează geanta. Acesta este simbolul organelor genitale. O pierdere visată vorbește despre dorința sinceră a unei persoane adormite de a schimba ceva în relația sa sexuală.

iti lipseste feminitatea

Cartea de vis a lui Medeea compară reticulul unei doamne într-un vis cu grație, bune maniere și rafinament. Prin urmare, de ce să visezi să lipsești un accesoriu cu lucruri vorbește despre lipsa de feminitate, tandrețe și vulnerabilitate care atrage membrii sexului opus.

Scapa de „bagaj”

A vedea o valiză cu lucruri într-un vis simbolizează experiența bogată de viață a visătorului și este, de asemenea, un indicator al „aglomerației” vieții. Uitarea sau pierderea lui la stație sau în altă parte vorbește despre o decizie subconștientă de a scăpa de nemulțumirile, amintirile și concluziile din trecut.

Pentru o femeie care s-a întâmplat să piardă o geantă uriașă împreună cu lucruri, cartea de vis a lui Esop prezintă o despărțire de vechile idealuri și prejudecăți. Interpretul de vis este sigur că până de curând, alții au perceput-o pe frumoasa adormită ca pe un șoarece gri, acum, eliberată de obligațiile inutile, fata se va schimba foarte mult.

Pierderea unei pungi cu documente, conform cărții de vise combinate moderne, vorbește despre o pierdere de timp. Nu mai pierde timpul cu problemele altora.

Fii atent la serviciu!

Oamenii de afaceri care și-au pierdut geanta cu documente nu ar trebui să aibă încredere în sursele de informații neverificate. Cea mai recentă carte de vis are încă o sugestie de ce se visează un astfel de complot. Interpretul de vis declară cu încredere că ar trebui să studiezi din nou cu atenție titlurile de valoare pierdute într-un vis.

Detalii importante

Interpretarea unui vis despre un accesoriu pierdut, cartea de vis de la A la Z se compară cu vederea și conținutul său. Asa de:

 • a visat la o geantă neagră elegantă – la succes în muncă și în afacerile inimii;
 • o geantă de cumpărături se pierde într-un vis – la oportunitatea de a evada din agitația zilnică;
 • a pierdut o geantă împreună cu un pașaport – emisiuni despre perspectiva de a pleca într-o călătorie;
 • pierderea unui sac cu acte – la schimbarea locului de muncă.

Alege-ți visul

Interpretarea viselor uitați geanta

Interpretarea viselor găsi o geantă

Într-un vis, o geantă a fost furată

Cumpărați o geantă în vis

Cumpărând o geantă în vis

Într-un vis, pierzi un cercel

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.

Like-urile se rotesc ⭐️

Horoscop pentru azi

Există vise asemănătoare

4 комментария

Intr-un vis mergeam pe motocicleta cu un barbat, dar nu-mi amintesc cu cine, ploua tare, era aproape o inundatie, cand am ajuns undeva, am vazut ca nu am geanta la mine , și mi-am amintit imediat că era o sută în geantă și cum voi restabili numerele, am fost îngrozitor de bolnav, doar din cauza sutei, pentru ce este?

Am visat că voi merge din nou la școală (am absolvit-o acum 5 ani). M-am mutat cu geanta pe alt birou, apoi am plecat, iar cand m-am intors am uitat complet unde stau, cautam un loc pe geanta din stanga, dar nici ea nu era de gasit nicaieri.

Am intrat în birou cu un rucsac, acolo erau lucrurile mele (telefon, bani etc.), apoi l-am pus pe noptiera de lângă biroul profesorului. După ce se terminase lecția, aveam de gând să-mi iau rucsacul, dar am constatat că nu era acolo. M-am repezit imediat sa-l caut, cautand cu 2 baieti din clasa si fostul meu prieten apropiat. Geanta nu am găsit-o noi înșine, dar când am intrat în sala de fizică, era rucsacul meu în spatele fetei cu care am o relație tensionată. Am fost încântată și am început să plâng de bucurie, apoi am văzut că rucsacul avea o față și era colegul meu de clasă. Fața ei era tristă, avea un fard roșu pe obraji. Se pare că fata în spatele căreia zăcea rucsacul meu mi l-a furat în vis. Un vis foarte ciudat…

MI-A PIERDUT GEANTĂ, TELEFONUL, BANII ȘI NU O GAS.

De ce visezi să pierzi o geantă într-un vis conform cărților de vis și a valorilor reale

De ce visezi să pierzi o geantă și ce înseamnă pierderile într-un vis. În mod surprinzător, pierderile într-un vis înseamnă de obicei câștig în viața reală. Starea ta de spirit contează. Dacă într-un vis ai fost confuz, supărat și speriat din cauza pierderii, în viața reală te vei bucura de o descoperire utilă.

Citeste mai mult:  Văzând o grădină într-un vis

Dacă într-un vis pierderea unei pungi te-a lăsat indiferent, poți pierde ceva important în viața reală. De când ai primit semnul, poți să-ți dublezi vigilența și să previi un eveniment neplăcut. Poate că merită să spargi stereotipurile și să nu iei cu tine o geantă și obiecte de valoare pentru câteva zile.

Semnificațiile reale ale viselor

Pierderea unui sac în realitate este o mare problemă. Acestea sunt documente, bani, permise, cărți de credit, chei. De ce visezi la o astfel de situație, chiar visezi la o astfel de pacoste? Este foarte posibil să fie. O persoană se poate sătura de controlul constant, de viața măsurată, de responsabilitățile clar documentate și chiar de personalitatea, obligațiile, familia, munca sa.

Dacă te simți atât de obosit în tine, încearcă să pleci să te odihnești. Singur și fără familie sau companie. Schimbați peisajul cât mai mult posibil, dar nu la diferențe enervante. Nu merită să mergi în interiorul asiatic, unde nimeni nu știe engleza și rusă. Și pe o insulă tropicală cu tradiții profunde de voodoo – este foarte posibil. Cel mai important, nu lua cu tine fotografii ale colegilor lipite pe figurine Lego.

Pe lângă vise, visele dezvăluie secretele celor mai puternice temeri. Poate că ești îngrozit să pierzi controlul, pentru că a-ți pierde geanta înseamnă doar a-ți pierde controlul asupra propriei vieți. Fără acte și permis nu vei avea voie să lucrezi, fără chei nu te vei putea întoarce în casă, este imposibil să pornești mașina.

Este posibil ca temerile tale să fie justificate. Poate că ești urmărit îndeaproape la serviciu sau acasă, ți-e frică pentru siguranța secretelor tale. Foarte posibil, cineva a ghicit deja de ce contactul de pe telefonul tău „Jeanne Manicure” răspunde cu un bariton plăcut al directorului comercial. Nu intra în panică și pregătește-te să negi totul. Fără explicații și scandaluri, doar nega. Vei fi crezut.

Valori cheie

 • Pierdeți geanta – dezvăluie toate secretele, pierde controlul asupra valorii reale. În realitate, vei acorda mai multă atenție problemelor de siguranță, te vei pregăti mai bine și vei primi o recompensă binemeritată.
 • Pierde și regăsește – este probabil să întâlnești o persoană care îți va deveni destinul. Găsiți geanta altcuiva – obțineți acces la secretele altora. Dacă curiozitatea este mai puternică decât precauția, s-ar putea să ai probleme în loc de soluții. Atenție la acuzațiile false.
 • Dacă într-un vis ți-ai pierdut geanta de cumpărături sau pungile de băcănie, sari de bucurie. Aveți opțiunea de a renunța la sarcinile de menaj.
 • Profită de ele.
 • Pierdeți o geantă grea – eliberați-vă de obligații inutile. Fii iresponsabil. Doar încetează să faci propriile tale lucruri. Cel mai probabil, te vei confrunta cu o grămadă de acuzații. Arată încă o dată iresponsabilitatea, suplimentând-o cu egoism și lipsă de inimă. Vei fi surprins cu cât de ușor învață oamenii complet neajutorați să trăiască pe cont propriu. Fiind supărat pe tine, le vei da putere, așa că încearcă să-i enervezi bine.
 • Pierdeți un clutch elegant – pregătiți-vă pentru o aventură amoroasă.
 • Ți-ai pierdut geanta de zi cu zi – dublează-ți atenția. Ceva nu este în regulă în zona imediată. Unii dintre prietenii tăi nu sunt atât de puternici față de tine pe cât pare.
 • Un portofoliu cu lucrări importante este o pierdere de influență în echipă.
 • Găsirea și pierderea geanta altcuiva într-un vis este o acuzație nedreaptă de delapidare. Fii inteligent, găsește adevărații autori ai delapidarii. Data viitoare încearcă să iei partea leului pentru tine.

Opinia cărților de vis cu autoritate

 • Cartea de vis a lui Miller avertizează că situația cu pierderea unei pungi într-un vis înseamnă posibilitatea unei situații dificile în viața reală pe care nu o poți gestiona singur. Cereți sprijin de la prieteni și familie.
 • Cartea de vis a lui Freud afirmă imediat că geanta unei femei este un simbol al organelor genitale. Pierderea unei pungi în acest caz înseamnă trădare, reală sau destul de probabilă. Poate că ai vrea să schimbi ceva în viața ta personală și acesta nu este un capriciu mărunt. Potrivit lui Freud, pierderea unei genți într-un vis poate însemna și o pierdere a atractivității feminine, lipsa dorinței, apatie, un fel de impotență feminină.
 • Cartea de vis feminin atrage atenția asupra unui complot comun, cum ar fi pierderea bagajelor. Asta înseamnă că ai acumulat o experiență extraordinară de viață și că ai la îndemână o soluție pentru toate cazurile. Dar uneori merită să renunți la o experiență colosală în favoarea ușurinței. Acest lucru nu se aplică relațiilor cu bărbații, și anume în raport cu propria lor viață. Când ești tânăr, poți călători cu un costum de baie de rezervă în buzunarul pantalonilor scurti și un tricou. La vârsta adultă, puteți adăuga un card de credit la acest set. Acest lucru este suficient pentru fericire. Rujul și rochia de seară pot fi cumpărate de la fața locului.
 • Pierderea unei genți cu documente dintr-o carte de vis pentru femei înseamnă nevoia de a controla datele personale. Poate că au devenit subiecte de interes apropiat din exterior.

Concluzie

Să vezi o geantă pierdută sau să pierzi o geantă într-un vis este cea mai mare frică a ta. În realitate, un astfel de scenariu este puțin probabil. Nu vei pierde nimic. Dar poate că are sens să renunți la unele dintre lucrurile pe care absolut nu trebuie să le porți cu tine în fiecare zi? Acest lucru se aplică sticlei de apă pe care o transportați pe holurile biroului, cum ar fi o sală de sport, și poveștilor din copilărie sau din experiența personală. Când scapi de acest gunoaie inutile, îți va deveni imediat mult mai ușor să trăiești. Nu-ți fie frică. Unele pierderi sunt mai valoroase decât câștigurile cele mai valoroase.