Interpretarea viselor tăiate unghiile

Tăiați unghiile într-un vis: ce înseamnă?

Dacă se întâmplă să vă tăiați unghiile într-un vis, atunci nu credeți că acest lucru nu înseamnă nimic. Orice vis are un anumit sens care trebuie dezlegat. Și la prima vedere, o acțiune atât de inocentă precum tăierea unghiilor are și propriile sale nuanțe dacă apare în timpul somnului.

Interpretarea cărților de vis celebre

Interpretarea viselor lui Loff

Pastorul Loff în cartea sa de vis susține că tăierea unghiilor într-un vis este direct legată de starea corpului. Când arată bine, atunci nu vă puteți face griji pentru sănătatea dumneavoastră. Plăcile de unghii scurte și neîngrijite promit probleme și necazuri. Cel mai probabil, ceva a început recent să doară sau să provoace disconfort. Loff recomandă vizitarea unui medic pentru a scăpa de astfel de suspiciuni și pentru a vă asigura că nu este nevoie să vă faceți griji. Cartea de vis vă sfătuiește să examinați cu atenție plăcile de unghii într-un vis. Dacă sunt frumoase, cu o manichiură proaspătă, atunci acesta este un semn bun. Dacă unghiile sunt urâte și neplăcute la vedere, atunci așteptați-vă la probleme. De asemenea, este important să ții cont de impresia pe care o au unghiile asupra ta. Dacă le roade, atunci în curând cineva te va jigni. Regândește-ți interacțiunile cu străinii. Ei nu înțeleg întotdeauna stilul tău de comunicare și glumele tale. Loff este, de asemenea, sigur că a-și tăia unghiile de la picioare înseamnă să renunțe la o călătorie sau o călătorie viitoare.

Interpretarea viselor serafimilor

Cartea de vis a lui Serafim interpretează astfel de vise ca probleme personale. Conform cunoștințelor ei, cât de bine îngrijite mâinile vorbește despre personalitatea unei persoane. Tăierea unghiilor în vise indică o încercare de a atinge perfecțiunea. Pentru a înțelege exact ce trebuie să schimbi în tine, trebuie să-ți amintești cu atenție toate cele mai mici detalii. Admiră unghiile bine tăiate fără rupturi, colțuri ascuțite – pentru complimente și laudă. Dacă marginea plăcii de unghii este strâmbă, neuniformă și murdară, atunci așteptați-vă la condamnare și la o atitudine proastă față de dvs. de la ceilalți.

Interpretarea viselor lui Evdokia

Vindecătorul Evdokia este, de asemenea, de acord cu cărțile de vis anterioare. Tăierea unghiilor într-un vis, în opinia ei, înseamnă muncă nobilă și oportunitatea de a te dovedi. Afacerea ta preferată va deveni o sursă de venit și profit. Dacă, în timp ce îți tai unghiile, simți durere, atunci munca ta creativă se va confrunta cu obstacole de netrecut. Un astfel de vis sugerează că nu ar trebui să te oprești și să renunți la ceea ce ai început. Va trebui să încordăm și să activăm toate resursele materiale și morale. Dar merită riscul. A vedea unghiile obișnuite bine îngrijite într-un vis vorbește despre noroc sau câștig neașteptat. Și unghiile neglijente și rupte vor duce la sărăcie și dor în viața reală.

Interpretarea visului unei gospodine

Cartea de vis a unei gospodine spune că unghiile scurte și neîngrijite înseamnă dificultăți cu banii. Va fi foarte greu să supraviețuiești, iar căutarea unui loc de muncă va dura mult timp. Pentru femei, un astfel de vis nu este, de asemenea, bun. În realitate, ei așteaptă dezamăgirea și resentimentele. Conform cărții de vis, placa de unghii simbolizează funcția de protecție. Dacă este solid și puternic într-un vis, atunci nu ai de ce să te temi pentru niciunul dintre domeniile vieții. Unghiile mușcate sunt interpretate ca un comportament ușor și neglijență în relația cu oamenii. Încrederea în sine se va întoarce împotriva ta și va cauza multe probleme. Cartea de vis explică pilirea unghiilor de la picioare într-un vis ca un avertisment asupra unui pericol iminent din exterior. Atenție la drum și în transportul public. Tăierea unghiilor pe mâinile unei alte persoane într-un vis înseamnă separarea de o persoană influentă care a avut grijă de tine de mult timp. Ești obișnuit să iei fără să dai nimic în schimb. Gândește-te la comportamentul tău înainte de a fi prea târziu.

Tăiați unghiile de la mâini și de la picioare

Dacă visezi că îți tai unghiile și îți este greu, atunci energia ta sexuală este suprimată de partenerul tău. Este exigent și persistent, ceea ce vă afectează negativ viața. Dar îți este greu să te decizi asupra unei pauze, pentru că există o teamă de a fi singur. A-ți tăia unghiile de la picioare în aceeași stare de spirit înseamnă și mai multă presiune. Spune „nu” la tot ceea ce te împiedică să respiri și să trăiești calm. Este timpul să eliberăm presiunea opresivă.

Tăierea unghiilor unui străin este interpretată ca o încercare de a influența această persoană. Ești prea intruziv și pretențios. Mai încet sau îl vei pierde pe acest om. Tăierea unghiilor unui prieten într-un vis nu este altceva decât o dorință de a-l subjuga. Presiunea ta asupra lui se va sătura în curând de el și vei pierde un prieten pentru totdeauna.

Pentru a tăia unghiile copilului într-un vis – așteptați-vă urmași. Un astfel de vis pentru o fată prevestește sarcina sau vorbește despre dorința soțului ei de a avea un alt copil. Pentru o mamă cu mulți copii, această viziune înseamnă custodia excesivă a copiilor ei. Este timpul să încetați să vă faceți prea multe griji cu privire la viața lor și să le oferiți ocazia să-și arate independența.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor a visat la un prieten

Pentru ca o femeie să-și taie unghiile într-un vis pentru un bărbat înseamnă o nouă cunoștință. Viitorul iubit va fi mult mai bun decat precedentul si va aduce multe momente placute. Acțiunile și comportamentul tău corect vor duce la o căsătorie rapidă. Când, dimpotrivă, un bărbat taie unghiile unei femei, înseamnă că actualul tău partener nu ți se potrivește. Caracterul lui slab și indecizia te-au deranjat destul de mult. Este timpul să vă gândiți să vă despărțiți sau să aveți o conversație sinceră despre relația voastră.

Dacă un bărbat a visat la unghiile pe care le taie unei fete, atunci nu este mulțumit în toate domeniile vieții sale. Sexul și munca nu aduc mai multă bucurie. Începe să schimbi ceva și nu te mai baza pe soartă. Când un bărbat visează că o femeie îi taie unghiile, atunci actualul său partener i se potrivește în toate. Dacă nu există încă o fată, atunci se va întâlni în viitorul apropiat.

Ce înseamnă tăierea unghiilor într-un vis – interpretare din cărțile de vis populare

Dacă ai avut o astfel de acțiune aparent de zi cu zi într-un vis, atunci ar trebui să te uiți mai atent la stilul tău de viață. Este posibil să nu-ți placă munca ta în această industrie și ai vrea să încerci și tu în alta. Asa de. De ce visezi să-ți tai unghiile?

De regulă, un vis cu un model similar are o conotație negativă. Nu te poți dedica pe deplin niciunui proiect și nu știi deloc să-ți controlezi timpul, ești adesea dezorganizat. Dar adesea într-un vis cu unghii, un anumit fapt poate schimba complet direcția interpretării, așa că este prematur să tragem concluzii.

Interpretarea unui vis în funcție de anumite situații și circumstanțe

În orice vis, abilitatea visătorului de a fi o persoană creativă și de a-și oferi amintirile pentru interpretarea lor este importantă. Deoarece absolut toate detaliile din viziune poartă o încărcătură semantică și un fel de mesaj din subconștient, rezolvându-le puteți ajunge la o soluție la problemele vieții reale sau puteți afla despre ceva bun din viitor.

Deci, dacă ați reușit să vă sincronizați cu subconștientul, atunci putem trece la o interpretare directă. Încearcă să-ți amintești ce purtai și ce emoții ai trăit, totul ne poate ajuta în sarcina noastră dificilă. Dar dacă nu vă amintiți ceva, ar fi prost să se gândească la acest detaliu. Întoarce-ți ochii în jos:

 • Tăiați unghiile. Un astfel de vis reflectă problemele tale legate de energia sexuală. Simți influența care se exercită asupra ta din exterior, din mediul înconjurător. În subconștient, încerci să te eliberezi de opresiunea care te-a deranjat deja, dar înțelegi perfect că poți pierde multe dintre binecuvântările vieții dacă faci asta;
 • Tuns pe picioare. Visele cu un complot similar simbolizează aceleași probleme, dar de data aceasta gama de probleme este mult mai largă, îți este cu adevărat dificil să reziste mediului și să spui încă o dată „nu” ca răspuns la orice cerere care vine din mediul înconjurător. Verificați împrejurimile dvs. pentru astfel de paraziți și tratați-le;
 • Au tăiat unghiile unei persoane familiare sau unui prieten, pe mâini. Un vis personifică influența ta asupra unei persoane, nu o poți lăsa să zboare liberă și el încearcă în mod constant să respingă ajutorul tău pe care i-l oferi, fără a uita, totuși, de propriul beneficiu;
 • Procedura a fost efectuată de un prieten sau prieten pe picioarele lor. Dacă te-ai pus în picioare, atunci problema s-a dovedit a fi și mai profundă, iar persoana nu te mai poate vedea și urmări aceste încercări nesfârșite de a-și supune complet viața. Trebuie să înțelegi că fiecare persoană are nevoie de spațiu personal și de suveranitate, îți poți pierde prietenul;
 • Au tăiat unghiile copilului lor. Un astfel de vis este un semn de reaprovizionare în familie, dacă nu există un copil în realitate, sau un simbol al independenței copilului și al îngrijirii excesive pe care i-o oferiți. Merită să înțelegeți că este obișnuit ca toată lumea să crească și să zboare departe de cuib și nu veți obține nimic prin supraprotecție;
 • Ești femeie și ai tăiat unghiile unui bărbat. Bucură-te, deoarece un astfel de vis este un prevestitor al unei relații timpurii care va fi mult mai bună decât experiența ta proastă anterioară. Dacă te adaptezi corect și te arăți viitorului tău iubit, atunci nu vor fi obstacole în fața ta și căsătoria se va întâmpla destul de repede;
 • Un bărbat ți-a curățat unghiile. Cel mai probabil, subconștientul tău caută să te izoleze de un reprezentant cu voință slabă al sexului puternic, te-ai săturat deja de poziția constantă „plutitoare” a unui coleg de cameră din orice motiv, nu simți acel sprijin masculin care ar trebui vin de la fiecare om;
 • Dacă un bărbat a visat să taie unghiile unei femei. Ai tăiat unghiile femeii tale într-un vis? Aceasta înseamnă că în viața reală există o serie de nevoi nesatisfăcute, inclusiv nevoia de auto-realizare și satisfacție sexuală. Ai uitat ultima dată când ai trăit un sentiment real de iubire și vrei să-l experimentezi din nou;
 • O femeie ți-a tăiat unghiile. Un semn destul de bun, merită să vorbiți despre bunăstarea în relația voastră. Sunteți cu adevărat nebuni unul după celălalt și puteți înțelege toate planurile și sugestiile. Dar dacă nu aveți o iubită în viața reală, atunci o pasiune magnifică va apărea în viitorul apropiat, nu trebuie să vă faceți griji pentru acest lucru;
 • Cum să interpretezi dacă nu tu ai tăiat unghiile pasiunii tale, ci altcineva, bărbat sau femeie. Visele cu un complot similar simbolizează o atitudine extrem de neatentă față de o femeie din partea unui bărbat, nu ai dat flori iubitului de ceva vreme și nu ai sunat seara, simți o atitudine rece;
 • Bărbatul tău și-a tăiat unghiile de către o altă fată sau un bărbat complet diferit. Acest vis este un simbol direct al infidelității și ipocriziei în relația care are loc între voi. Trebuie să-ți dai seama imediat ce vrei de la viață, altfel riști să nu obții acel impuls și acele emoții în timp ce ești cu un complet străin;

Citeste mai mult:  De ce visezi să schimbi culoarea părului

Tăiați unghiile într-un vis

Tăierea unghiilor este o procedură necesară, atât în ​​vis, cât și în realitate. Plăcile de unghii neîngrijite și murdare nu împodobesc pe nimeni și, după ce au visat la așa ceva, ele prorocesc boli și tristețe. Dar dacă te vezi lustruindu-ți „ghearele”, atunci asta indică faptul că eforturile tale vor fi răsplătite. Mai detaliat, de ce visezi la tunderea gălbenelelor, îți vor spune cărțile de vis. Amintește-ți cui i-ai tăiat și cum arătau în același timp.

Sonnik Miller

Dacă ai visat că îți tai unghiile, atunci asta înseamnă că vei putea face chiar și cea mai modestă muncă, astfel încât alții să te ridice la statutul de persoană nobilă. Poate că vei investi în această afacere nu numai forțele proprii, ci și niște fonduri nesemnificative.

Dar dacă vezi într-un vis în jurul tău o mulțime de bucăți de plăci de unghii împrăștiate în jurul visătorului, atunci asta înseamnă confuzie în chestiuni personale.

Salonul de unghii ca indicator al relației

De ce visul de a tăia unghiile într-un vis unei alte persoane este cunoscut de mulți interpreți ai viselor nocturne. Iată, de exemplu, ceea ce are cartea de vis a lui Vanga cu privire la acest punct de vedere: dacă îți tai unghiile pe cineva cunoscut, atunci poți avea încredere în el în viața reală – această persoană nu te va trăda.

Aceeași carte de vis a lui Vanga oferă o altă interpretare: dacă femeia pe care ți-ai tăiat unghiile s-a comportat cu amabilitate și calm, atunci acesta este un semn că visătorul nu va avea probleme în viitor; un client iritabil profetizează probleme și necazuri. Dar, cartea de vis a Rătăcitorului promite celui care a tăiat unghiile altei persoane în vis o pauză cu acest tovarăș în realitate.

O procedură independentă, sau De la pierdere la câștig

Tăierea propriilor unghii este un simbol ambiguu. Interpreții viselor nu au fost de acord, interpretând despre ce este vorba în acest vis. Potrivit cărții de vis a magicianului alb, tăierea unghiilor de pe mâna dreaptă este un semn de despărțire de soțul tău, pe mâna stângă – la pierderea unui iubit.

Cartea de vis nobilă a lui N. Grishina, explicând ce visul de a pune în ordine plăcile de unghii, oferă astfel de explicații: dacă ai visat că îți aliniezi unghiile la aceeași lungime pe mâna stângă, atunci aceasta simbolizează o îmbogățire rapidă și onora. O viziune in care nu reusesti sa faci o manichiura cu mana stanga pe cea dreapta prezice obstacole neasteptate in afaceri.

Varietate de interpretări

Interpretarea somnului nu este atât de simplă pe cât i-ar părea unui profan ignorant. Chiar și cele mai nesemnificative, la prima vedere, detaliile pot juca un rol important. Iată, de exemplu:

 • tăierea unghiilor nu este scurtă – pentru a dobândi ceva valoros (atât lucruri, cât și conexiuni);
 • tăiați-vă „ghearele” foarte scurt – la pierderi și dezamăgiri;
 • un prieten să facă o manichiură în vis – ceartă-te cu el pentru că nu ajungi la o părere comună;
 • a tăia unghiile unui copil – la o încercare nereușită de a-și realiza planul din cauza propriei lene;
 • a oferi un serviciu unui străin – la noi conexiuni, și foarte promițător și necesar;
 • a visat că un străin îți taie „ghearele” – spre auto-amăgire și supărare;
 • să vezi într-un vis cum micuța ta mamă își taie unghiile – să te despart de iluzii.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor mănâncă orez

Alege-ți visul

Tăiați-vă unghiile într-un vis

De ce visezi la unghii?

Tăiați-vă unghiile într-un vis

Tăiați unghiile într-un vis

De ce visezi la o unghie spartă?

Pictează-ți unghiile într-un vis

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.

Interpretarea viselor: tăiați unghiile de la picioare sau de la mâini într-un vis

O procedură simplă de îngrijire igienă a unghiilor poate fi un vis pe timp de noapte. Adesea, un astfel de vis poartă o anumită încărcătură semantică. Înainte de a trage concluzii, trebuie să vă amintiți toate detaliile visului și apoi va deveni clar de ce a trebuit să vă tăiați unghiile într-un vis.

Tăiați unghiile într-un vis – ce înseamnă

Pentru femei, unghiile nu sunt doar plăci cornoase pe suprafața din spate a vârfurilor degetelor, ci un organ important care simbolizează starea de sănătate, starea, frumusețea și îngrijirea.

Dacă o femeie le vede într-un vis, prin urmare, capul ei este ocupat cu gânduri despre iubitul ei.

 • Unghiile de pe mâini sunt sănătoase și lungi – în realitate se place de ea însăși.
 • Rupte – sănătatea necesită atenție, ai nevoie de odihnă.
 • Unghiile murdare – în realitate, propriile interese sunt retrogradate în plan secund, iar din realizarea acestei alinieri nedrepte, gândurile negative, epuizante se învârt în capul tău.

A tăia unghiile într-un vis unei alte persoane înseamnă a-i cauza neplăceri, a-i încălca spațiul personal, a te certa cu el. De obicei, acest lucru se întâmplă neintenționat, așa că visătorul trebuie să fie mai atent când comunică cu cei dragi.

Interpretarea lui Miller

Celebrul psiholog Miller interpretează în mod interesant vise în care există o procedură de îngrijire a plăcilor de unghii.

 • O persoană bună are de fapt grijă de visător. Eforturile lui nu trec neobservate, fac inima să bată plăcut.
 • O altă interpretare este dată de cartea de vis, dacă trebuie să vă tăiați unghiile de la picioare – în realitate, visătorul însuși încearcă fără succes să atragă atenția cuiva.

Dacă a fost posibilă refacerea unghiilor sparte, în realitate, planurile se vor îndeplini, pe care s-au cheltuit multă energie și bani.

Tăiați unghiile – cartea de vis a lui Vanga

Este curios că pentru decodare este de dorit să se țină cont – unghiile au fost prelucrate pe picioare sau pe brațe.

Tăierea unghiilor într-un vis pe mâini este un semn bun, pentru bogăție, pe picioare – dimpotrivă, un vis cu semnificație negativă.

Lungimea plăcilor de unghii indică în mod direct starea de bine în viitor.

 • Dacă este lung, atunci totul va fi bine.
 • Îngrijit, murdar, dezgustător – până la eșecuri și boli în familie.

Pentru a vă picta unghiile, pentru a face o manichiură – în realitate toate eforturile și munca sunt lipsite de sens, trebuie să vă redirecționați energia și puterea către o altă chestiune.

Plăci cornoase bolnave, infectate cu ciuperci – la sănătatea precară, la posibile boli, la răni.

Tăiați unghiile de la picioare conform cărții de vis a lui Hasse

Conform cărții de vis a lui Hasse, se recomandă analizarea stării de sănătate și, în special, a unghiilor. Interpretul nu înzestrează visul despre plăcile de unghii cu un fel de simbolism. Ea crede că, în realitate, o persoană are un fel de boală fiziologică care îl îngrijorează în timpul unui vis de noapte.

Hasse nu respinge unele dintre semnele asociate cu apariția plăcilor de unghii în vise. Un vis în care a trebuit să-ți tai unghiile profețește apariția unor oaspeți neinvitați. Este de remarcat faptul că lungimea unghiilor tăiate indică importanța statutului de oaspete.

 • Oamenii încrezători în sine văd în mare parte placa de unghii pe degetul mare. În mod clasic, acest deget este cel care simbolizează fundamentalitatea, iar apariția sa într-un vis vorbește despre succes în chestiuni importante planificate.
 • Persoanele cu voință slabă și cu încredere în sine scăzută au mai multe șanse să vadă degetele mici de la picioarele lor. A le picta cu lac înseamnă în realitate a masca nesiguranța și slăbiciunea, a trăi în înșelăciune.
 • Unghiile murdare prevestesc vești proaste.
 • Pentru a face o manichiură unui străin – în viitorul apropiat, urcă pe scara carierei în detrimentul prietenilor care vor avea nevoie de remunerație.
 • Tăierea unui copil este o cunoaștere rapidă cu noi oameni plăcuti.

Cartea de vis musulmană – tăiați sau pictați unghiile într-un vis

Un vis este considerat bun în care o femeie într-un mediu calm face manichiură, pedichiură, taie unghiile crescute, le lac, le prelucrează cu o pilă de unghii. Se simte bine, sănătatea e puternică, gândurile ei sunt pozitive.

Pentru ca o fată necăsătorită să-și vadă unghiile și să le taie – pentru o căsătorie timpurie cu un vechi prieten, mutarea din casa părintească la soțul ei.