Interpretarea viselor sărutând un tip

Interpretarea viselor: sărut pe buze cu un bărbat care îți place

A vedea o persoană iubită într-un vis este un semn bun. Și un sărut cu un iubit este interpretat inconsecvent de cărțile de vis. O întrebare comună care îngrijorează fetele – de ce visul la un sărut cu un tip căruia îi place pe buze – poate avea mai multe răspunsuri. Să luăm în considerare fiecare dintre ele separat.

De ce să visezi un sărut cu un tip căruia îi place pe buze?

Lumea misterioasă a viselor reflectă esența interioară și dorințele prețuite ale unei persoane. De mii de ani, oamenii, încercând să pătrundă în secretul viselor, au făcut observații, au făcut notițe, au transmis cunoștințe pe cale orală.

Sărutul într-un vis cu un bărbat care îți place este cel mai puternic semn. Lui îi sunt dedicate nenumărate pagini de cărți de vis, despre el s-au compus cântece, poezii, legende. Visele cu un sărut se găsesc în semnele populare și în lucrările filozofice. După ce am studiat sursele de mai sus, vom oferi un răspuns la întrebarea unde poate duce un vis frumos cu un sărut.

Ce merită să așteptați?

Sărutul unui bărbat într-un vis poate fi un semn bun sau rău – depinde de situație și de alesul tău. În orice caz, visul vorbește despre evenimente fatidice viitoare. Interpretarea lui trebuie abordată cu cea mai mare responsabilitate.

De o importanță deosebită este tipul de sărut pe buze într-un vis:

 • un sărut scurt și trecător înseamnă doar un interes ușor;
 • un sărut tandru lung mărturisește sentimente profunde născute pe baza rudeniei spirituale și a intereselor comune;
 • un sărut francez pasionat este visat în ajunul unor evenimente strălucitoare care pot transforma lumea interioară și modul de viață.

De o importanță deosebită sunt visele văzute în noaptea de marți sau miercuri. Ele sunt profetice și avertizatoare. Sărut într-un vis de luni până marți – există o probabilitate mare de ceartă. Un sărut miercuri seara semnalează că un tip poate ajunge într-o situație neplăcută. Asigurați-vă că îi spuneți despre asta. Visele de joi seara de obicei nu înseamnă nimic, ele reflectă doar dorințele tale. Dar visele de vineri devin realitate destul de des.

Vești bune

A vedea un sărut pe buze cu un bărbat care-ți place într-un vis înseamnă semne bune pentru o fată:

 1. el o simpatizează clar și există o mare posibilitate ca ei să înceapă să se întâlnească în curând;
 2. sarutul cu iubitul tau este un semn ca acest cuplu este fericit, asteapta o relatie pe termen lung;
 3. vești bune de la el sau de la vecinii săi;
 4. o nuntă de ambulanță dacă sărutul a avut loc într-o biserică.

În majoritatea cărților de vis, un sărut nu provoacă îngrijorare atunci când te trezești dimineața cu o dispoziție bună. Cu toate acestea, în unele cazuri, un vis poate promite evenimente neplăcute.

Probleme

Un sărut într-un vis cu un tip care îți place poate avea un sens negativ dacă:

 • fata intrase deja într-o relație intimă cu el;
 • sărutul a avut loc într-o cameră întunecată;
 • cineva ți-a întrerupt sărutul.

Aceste semne înseamnă dezamăgire iminentă la ales, pierderea reputației, bârfe și alte momente neplăcute. După ce ați văzut un astfel de vis, fiți vigilenți, evitați pașii erupți.

Dacă aveți întrebări – anunțați-ne Pune o intrebare

Necazurile separate vin dacă te săruți în vis cu propriul tău șef. Acesta este un avertisment despre o posibilă pierdere de bani, întârzieri salariale. Vei munci din greu, nu va mai fi timp și energie pentru odihnă. Poate fi necesar să-ți amâni vacanța. Ce pot să spun – romanțele de birou rareori au un final fericit în viață.

Interpretarea diferitelor cărți de vis

Este interesant că cărțile de vis ale diverșilor autori interpretează același vis în moduri diferite. Pentru a-ți da seama de ce visează un sărut cu un tip care îți place pe buze, va fi util să te familiarizezi cu părerea tuturor.

Sonnik Miller

Eminentul antreprenor texan al secolelor XIX-XX, scriitorul și expertul în psihologie Gustav Miller interpretează acest vis în două moduri:

 1. sărutul a fost plăcut, iar tipul s-a comportat ca un domn și a lăsat o impresie bună – în viața reală, această persoană te va dezamăgi;
 2. sărutându-te, bărbatul s-a comportat cu îndrăzneală și sfidător – vor apărea sentimente reciproce între voi.

Și ca un adevărat om de afaceri, Miller a văzut în acest vis o predicție a profiturilor neașteptate iminente și a noilor succese în afaceri.

Dream interpretare Tsvetkova

Contemporanul nostru, scriitorul rus Evgeny Petrovici Tsvetkov, sfătuiește să nu acorde importanță unui sărut într-un vis cu un bărbat care-ți place dacă te-ai gândit prea mult la el înainte de a merge la culcare. Acest vis este doar visele tale.

Dacă acest vis v-a venit pe neașteptate, atunci așteptați-vă la probleme minore, dificultăți de sănătate, dezamăgiri minore și alte necazuri care vor trece în curând.

Interpretarea visului lui Freud

Marele fondator al psihanalizei, Sigmund Freud, vorbește despre un astfel de sărut ca despre dorința unei fete de a intra într-o relație apropiată cu tipul de care este îndrăgostită. Și acest lucru nu este surprinzător. Într-adevăr, conform filozofiei lui Freud, visele sunt doar o oglindă a psihicului nostru și nu există nimic mistic în ele. În opinia sa, viața și emoțiile unei persoane sunt complet controlate de instinctul sexual, care duce la astfel de vise.

De ce visezi la un sărut cu un tip?

Misterul viselor are întotdeauna o bază logică. Subconștientul transmite visătorului informații importante despre viața lui și evenimentele viitoare. De ce visezi la un sărut cu un tip? Înțelegerea sensului unui vis va depinde de multe detalii.

Interpretare generală

Un sărut nu este întotdeauna un eveniment vesel dacă o persoană necunoscută sau neplăcută te atinge. De asemenea, subconștient, un sărut este perceput ca o trădare. Dacă într-un vis săruți un străin, acest complot poate prevesti o trădare – fie a ta, fie a alesului tău.

Interpretarea somnului va depinde de următoarele detalii:

 • cine te-a sărutat – o persoană dragă, un străin sau o persoană cunoscută;
 • pe cine te-ai sărutat – bărbatul tău sau al altcuiva;
 • ce sentimente ai experimentat cand te-ai sarutat;
 • visător căsătorit sau necăsătorit.

Citeste mai mult:  Să încerci pantofi noi într-un vis

are o interpretare proastă un sărut furiș în întuneric – acest lucru prevestește acțiuni erupții cutanate din partea ta, care pot duce la mari probleme. Un sărut fără răspuns promite dezamăgire în viață și în relațiile cu persoana iubită. Dacă tipul nu răspunde la sărutul tău, acesta este un semn de resentimente sau separare iminentă.

Un prevestitor al separării este considerat un vis în care iubitul tău sărută o altă fată. Dacă o altă fată îți sărută iubitul, atunci nu ești sigur de sentimentele tale pentru el. Trebuie să ai mai multă încredere în partenerul tău.

Un sediment neplăcut și tulburător în suflet lasă un vis cu sărutul unei persoane moarte. Un astfel de complot prevestește o perioadă neplăcută în viață, precum și debutul depresiei. Uneori, sărutul defunctului poate declanșa gânduri suicidare. Contactați un psiholog.

sărut pe gât profetizează o nuntă rapidă pentru o fată dacă o persoană iubită o sărută în vis. Un sărut pe ochi este semnul dezvăluirii unui secret. Un sărut pe frunte vorbește despre răceala sentimentelor unui tânăr.

Dacă iubitul tău visează

Pentru o fată măritată, un sărut cu soțul ei într-un vis oferă bunăstare familiei și relații armonioase. Acest vis este o continuare a unei adevărate vieți de căsătorie într-o lume de vis.

Sărut cu fostul iubit oferă o șansă de a restabili relațiile. În lumea viselor, sufletele oamenilor se pot „întâlni”, adică interacționa între ele la nivel subconștient. Apariția unei foste persoane dragi într-un vis vorbește despre dorința lui de a te cunoaște.

Cu toate acestea, visul cu sărutul fostului domn are o altă interpretare. Dacă nu vrei o relatie, atunci acest vis sugerează că ești gata să cunoști un nou ales al inimii.

Sărută cu persoana iubită majoritatea cărților de vis interpretează ca o despărțire iminentă. Mai mult, despărțirea va fi vina visătorului din cauza trădării ei a tipului.

Dacă altcineva visează

Acest vis poate indica dorința ta subconștientă de a-l întâlni pe acest bărbat. Înseamnă că persoana iubită nu îți acordă suficientă atenție.

Dacă ai pe cineva drag, dar visezi sărutând un alt bărbat/iubit, aceasta indică lipsa de încredere a sentimentelor tale pentru alesul tău.

Dacă ești singur, un vis cu un sărut oferă o cunoaștere timpurie cu un bărbat plăcut. Cu toate acestea, dacă o fată însuși sărută un străin, bârfele circulă în jurul ei. Nu fi sincer cu prietenii tăi.

Dacă visezi un sărut cu un tip frumos, pe care nu l-ai văzut în realitate, asta prevestește o relație bună cu sufletul tău pereche.

Dacă ai fost sărutat de un străin urât sau urât, dezamăgirile în dragoste și relațiile apropiate se vor întâmpla în curând. Poți fi dezamăgit nu numai de o persoană dragă, ci și doar de o persoană cunoscută.

Sărut iubitul unui prieten nu prezinta lucruri bune. Există multă ipocrizie în jurul tău și, de asemenea, este posibil să întâlnești un bărbat viclean. Atenție.

Sărut cu un bărbat neplăcut prezice evenimente rele: fie îl vei întâlni pe gigolo, fie noua ta cunoștință va avea un trecut întunecat.

Interpretarea cărților de vis

Sonnik Miller interpretează un sărut secret în întuneric ca obscenitate: o fată în pragul unei vieți disolute. Dacă visătorul a sărutat iubitul unui prieten, atunci ea se va certa în curând cu ea. Hărțuirea unui tip iubit față de o prietenă prevestește, de asemenea, o ceartă cu ea: ea te va acuza de o abatere obscenă.

Interpretarea viselor Hassa interpretează un sărut secret în întuneric sau în întuneric complet ca un avertisment despre o viață disolută. Fata are mulți admiratori, dar nu există un ales al inimii.

Cartea viselor esoterice interpretează un sărut cu un tip ca un simbol al unei relații tanndre de încredere cu o persoană iubită. Și nu contează dacă a sărutat-o ​​în vis sau alt bărbat.

Interpretarea viselor din secolul XX consideră acest complot într-un simbolism schimbător: un sărut promite o întâlnire pentru oameni despărțiți de soartă și separare pentru îndrăgostiți. Cu toate acestea, separarea nu înseamnă o ruptură a relațiilor: va fi temporară și forțată.

De ce visezi la un sărut cu un tip? Principalele interpretări la ceea ce visează un sărut cu un tip

Mulți oameni adoră să sărute. Dar ce înseamnă un sărut în vis? De ce visezi la un sărut cu un tip? Merită rezolvat.

De ce să visezi un sărut cu un tip – interpretarea principală

Se crede că a vedea un sărut într-un vis este o ceartă în realitate. Dar merită să interpretăm pe deplin visul pentru a-i surprinde sensul ascuns. Este important să acordați atenție următoarelor detalii:

Ce tip săruți într-un vis;

Vrei sărutul acesta;

Ce emoții trăiești în timpul unui sărut într-un vis;

Care a fost motivul sărutului?

Dacă într-un vis săruți un fost iubit, atunci ar trebui să ai grijă ca partenerul tău să aibă suficientă dragoste și grijă. Încercați să-l înconjurați cu afecțiune, altfel riscați să pierdeți această relație.

Un astfel de vis poate însemna și că cineva din trecut va apărea brusc în viața ta și va aduce multe necazuri în ea. Încercați să nu vă concentrați pe negativ, căutați pozitivul în orice situație.

Dacă un bărbat din trecut începe să intervină activ în viața ta reală, roagă-l să nu te deranjeze în viitor. Dacă acest lucru nu ajută, în niciun caz nu-i face concesii. Poate încerca să te ispitească. Dar o face mai mult din invidie decât din sentimente sincere și pure.

Dacă visezi cum încearcă un străin să te sărute – îți lipsesc o varietate de senzații în viață. Chiar vrei să schimbi ceva în viață, să-l înfrumusețezi, dar nu poți decide ce vrei tu însuți.

Poate te-ai săturat de vechea relație și vrei să cunoști un alt partener? Sau doriți să construiți o relație puternică de încredere cu acest partener. Cartea de vis te sfătuiește să înțelegi adevăratele motive ale sentimentelor și motivelor tale, altfel îți va fi foarte dificil. Vei fi nemulțumit de tot ce se întâmplă în viața ta. Vei începe să cauți defecte în oamenii care te înconjoară.

Citeste mai mult:  Interpretarea visului unei persoane căreia îi place

Dacă visezi la un sărut cu un tip într-un tren, vei avea schimbări extraordinare în viața ta. Și acest lucru se aplică nu numai relațiilor personale. Vei cădea în ciclul evenimentelor și nu vei ști cum să ieși din el. Încercați să profitați de toate evenimentele viitoare din viața ta.

Dacă visezi la un sărut cu un tip într-un loc public, îți doreai de mult să pui ceva în public. Poate că îți place să atragi prea mult atenția asupra ta. Cartea de vis spune că acum nu este momentul potrivit pentru asta. Ar trebui să fii mai modest. Comportați-vă în limitele a ceea ce este permis, altfel reputația dvs. poate avea de suferit.

Daca visezi ca te saruta cineva, te intorci, si se dovedeste a fi iubitul tau, te asteapta o surpriza placuta, care va fi un cadou mult asteptat pentru tine. Pentru a vedea un vis în care te săruți cu iubitul tău pe pat – o ceartă este posibilă în relația ta.

Dacă vezi multe sărutări cu el, scuipatul va fi lung. Pentru a înțelege cauza cearții, trebuie să interpretați întregul vis. Dar, cartea de vis sfătuiește să nu-i dea tipului un motiv de gelozie.

Dacă visezi la un sărut cu un tip pe gazon, te așteaptă o întâlnire romantică, care se va termina cu tristețe pentru tine. Nu doar că vei fi dezamăgit de el, ci nu vei dori să coste o relație cu nimeni pentru o lungă perioadă de timp. Dacă într-un vis iubitul tău îți dă un inel și apoi te sărută pe buze, nu ar trebui să te aștepți la o ofertă de la el în realitate. Cel mai probabil, nici măcar nu te consideră un posibil partener pentru căsătorie.

Cartea de vis vă sfătuiește să vă gândiți dacă aveți într-adevăr înțelegere reciprocă cu partenerul dvs. sau dacă fiecare dintre voi rămâne pe poziție și necesită prea multă atenție pentru tine. Dacă este adevărat. Pentru a nu distruge complet relația, merită să distribuiți responsabilitățile în perechi.

Un vis in care iubitul iubitei tale te saruta iti promite certuri cu ea si ostilitate. Motivul pentru asta poate să nu fie trădarea ta cu iubitul ei. Motivul pentru aceasta va fi incapacitatea ei de a asculta și de a auzi. Fiecare dintre voi va aștepta sprijin și înțelegere din partea celuilalt. Rezultatul acestei așteptări va fi nemulțumiri reciproce. Interpretarea viselor sfătuiește să păstrați prietenia și să nu acordați atenție fleacurilor casnice. Dacă problema unei certuri este prea fundamentală pentru tine, așteaptă furtuna. Totul va merge așa cum doriți.

Dacă visezi că tipul te-a strâns mai întâi strâns în brațe și apoi te-a sărutat, un astfel de vis înseamnă că vei fi forțat să te supui voinței altcuiva. Veți fi forțat pentru ceva timp să vă sacrificați interesele de dragul unui obiectiv comun.

Dacă vă sărutați iubitul într-un vis și experimentați disconfort sau alte emoții negative, ar trebui să vă așteptați la o răcire a sentimentelor și emoțiilor. Motivul pentru aceasta vor fi probleme cotidiene dificile care pur și simplu vă vor copleși. Nu transfera povara vieții de zi cu zi asupra vieții tale personale.

De ce să visezi un sărut cu un tip conform cărții de vis ezoterice

Cartea de vis ezoteric spune că dacă vezi un sărut între un tip și o fată, îți lipsește afecțiunea și dragostea. Vrei ca cineva să aibă grijă de tine, așa că într-un vis îți imaginezi alți oameni între care au apărut sentimente tandre. Cartea de vis te încurajează să-ți reconsideri atitudinea față de viață în general.

Dacă visezi că un străin te sărută, vrei noi emoții și relații de neuitat. Ar trebui prin toate mijloacele să scapi de trecut, de experiențele negative din relații. Și atrageți noi conexiuni în viața voastră care nu seamănă deloc cu cele anterioare.

Dacă visezi că un sărut cu un tip a fost întrerupt de un apel telefonic, ar trebui să te ferești de bârfe și bârfe în jurul relației tale. Cineva va încerca în toate felurile posibile să te înțepe cu un cuvânt, să te deranjeze. Nu vă implicați în acest joc dificil.

Dacă visezi la o plimbare târziu cu un tip care s-a încheiat cu un sărut, te așteaptă oportunități ascunse și rezerve ascunse. Îți vei putea folosi toată puterea pentru a-ți atinge scopul. Aici putem vorbi nu doar despre relațiile personale, ci și despre sfera profesională.

Un vis în care te vezi din lateral, sărutând un tip, îți promite condamnarea bărbaților. Dacă ai încercat de mult să-ți găsești un partener, un astfel de vis îți prevestește o întâlnire cu un bărbat dezonorant. El va obține locația ta și după aceea te va condamna. Încercați să nu vă distrugeți reputația cu conexiuni aleatorii.

De ce visezi la un sărut cu un tip conform cărții de vis a lui Freud

Cartea de vis a lui Freud spune de ce visează un sărut cu un tip. Un astfel de vis promite trădare și trădare. Dacă îți săruți iubitul într-un vis, ar trebui să te aștepți la trădare de la el. Dacă într-un vis vezi imaginea unui alt tânăr care te sărută, tu însuți vei trăda relația.

Cartea de vis susține că după un astfel de vis, te poți aștepta să cunoști bărbați care îți vor oferi o viață intimă agitată. Și s-ar putea chiar să fii de acord. Vei face un astfel de act mai degrabă din disperare. Din moment ce ne-am săturat să petrecem serile singuri.

Citeste mai mult:  Văzând un cățel într-un vis

Un vis în care un tip te sărută în întuneric promite fantezii sexuale ascunse pe care ar fi trebuit să le satisfaci cu mult timp în urmă. Ar trebui să vorbești sincer cu iubitul tău despre preferințele tale în relațiile intime. Dacă gusturile tale diferă, cartea de vis te sfătuiește să înțelegi sinceritatea sentimentelor pentru un partener.

De ce să visezi la un sărut cu un tip în alte cărți de vis

Cartea de vis a lui Grishina spune că, dacă o fată însărcinată visează la un sărut cu un tip, va fi trădată de persoana iubită. Dar cartea de vis nu recomandă panicarea. Cel mai probabil, pur și simplu s-a săturat de rutină și îi lipsesc senzații tari. Interpretarea viselor sfătuiește să diversificați comunicarea și timpul liber.

The Big Dream Book spune că dacă un tip te sărută mâna, poți obține un iubit bogat și generos, care să-ți transforme viața într-o vacanță. Veți putea petrece mult timp fără griji și plin de bucurie cu el. Dar iubitul nu va avea ca scop o relație serioasă, el va fi mai degrabă interesat de flirtul ușor și relațiile deschise.

Cartea de vis a lui Esop spune că un sărut cu un fost iubit promite mai degrabă probleme decât evenimente vesele. Un astfel de vis vorbește despre intențiile fostului iubit de a reapărea în viața ta. Cel mai probabil, relația și-a depășit deja utilitatea, iar întoarcerea ta la ei nu va aduce decât durere și dezamăgire.

Oricare ar fi visul, nu ar trebui să transferați responsabilitatea pentru propriile acțiuni asupra acestuia. Visele sunt concepute pentru a îndruma și ghida pe calea cea mai dreaptă sau cea mai ușoară. Îți trăiești propria viață pe cont propriu, având vise ca asistenți.

De ce visezi să sărut un tip?

Acțiunile noastre într-un vis nu reflectă întotdeauna ceea ce s-a întâmplat în realitate. Și invers – majoritatea viselor nu sunt o profeție directă a evenimentelor viitoare. Simbolismul viselor este foarte metaforic. Pentru a înțelege de ce intriga visează, ar trebui să facem paralele între imaginile din vise și realitate și abia apoi să tragem concluzii. Să vedem cum cărțile de vis explică poveștile în care s-a întâmplat să săruți un tip.

Versiuni ale cărții de vis a lui Miller

Mulțumit de interpretarea unui vis în care un iubit îți sărută părul, șuviță cu șuviță. Astfel de vise înseamnă întâlnirea cu o persoană care a fost de mare importanță pentru tine în trecut.

Nu mai duce un stil de viață imoral, nu mai fii confundat cu oricine primești, cartea de vis a lui Miller îi avertizează pe acei visători care într-un vis au sărutat un tip în întuneric. Îmbrățișările pasionale nu cu iubitul tău, ci cu altul, înseamnă o ceartă inevitabilă cu el.

Pentru o fată să vadă un sărut al unui băiat cu altul este un simbol al unei certuri cu un partener din cauza caracterelor încăpățânate ale ambilor. Acest lucru este valabil mai ales dacă alesul ei a sărutat un alt tip.

Flirtul străinului – un semn al accidentelor non-aleatorie

Sărutul într-un vis cu un băiat necunoscut este un simbol promițător. Am visat că ești încântat de plăcere, sărutând un tânăr necunoscut – un incident accidental îți va crește semnificativ reputația, mulțumește cartea de vis a pastorului Loff. Sărutul cu un străin a fost dezgustător pentru tine? Intră în epicentrul scandalului.

„Smack” prietenos: de la treburile trecute la treburile de azi

Pentru a vă decide viitorul, nu este nevoie de multe, potrivit Lunar Dream Book. Amintește-ți dacă te-ai sărutat într-un vis cu un băiat cunoscut, cu care ai încetat să mai comunici cu foarte mult timp în urmă.

Dacă acest eveniment a avut loc, înseamnă că veți relua contactele și conexiunile vechi. Nu trebuia să-l săruți pe tip într-un vis, te-ai descurcat doar cu îmbrățișări – va avea nevoie de sprijin și sfaturi din partea ta.

Salutul de vis cu un prieten s-a încheiat cu o „zocnire” în vârful capului? Despre acest vis este vorba, conform Cărții de vis de Est: îți va da seama ce trebuie să faci într-o situație din care ai căutat o ieșire de foarte mult timp.

Sărutul pe buze ca „determinant” al viitorului

Sărutul unui tip pe buze într-un vis este un „eveniment” plăcut. Dar numai dacă este de dorit reciproc. A avut un sărut pe buze? Amintește-ți cine! Interpretarea viselor consideră că acesta este un detaliu important. Deci, de ce visezi la un sărut:

 • cu o persoană dragă – te va înșela;
 • cu un băiat ciudat – a cocheta și cochetărie;
 • cu un soț sau un logodnic decedat – dezvăluie secretul cuiva;
 • cu un prieten căruia îi place – la o conversație plăcută cu el;
 • cu un străin care îți place – unei noi cunoștințe;
 • cu dușmanul – a stabili pacea între voi;
 • sărut prietenul unui prieten – la o confruntare neplăcută cu ea.

Săruturi neplăcute sau ferește-te de deciziile spontane

De ce să visezi un sărut neplăcut cu o fată pentru un tip, îți va spune cartea de vis a magicianului alb. Dacă te hotărăști să-ți aperi părerea, ai grijă să fii „la subiect” al disputei.

Ați avut șansa să vă îmbrățișați cu un tânăr care vă este dezgustător? Teribil! Și dacă vezi că a trebuit să săruți un tip, este un coșmar. Dar numai într-un vis, pentru că, în realitate, un astfel de complot doar sfătuiește: nu ar trebui să „tăi umărul” în nimic.

Ai avut un vis în care a trebuit să te îmbrățișezi cu iubitul tău prin forță? Totul este de înțeles – ești supărat pe el. Vezi că o prietenă s-a sărutat cu fostul ei sau cu un tânăr pentru a o ciudă – la o părere eronată despre cineva.

Alege-ți visul

Interpretarea viselor sărutând un tip care îți place

De ce visezi să săruți un fost iubit?

Într-un vis, sărut cu o persoană iubită

Sărut un străin într-un vis

Sărut într-un vis cu un bărbat cunoscut

De ce visezi la un sărut cu un tip?

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.