Interpretarea viselor pentru a tăia părul unei alte persoane la un bărbat

De ce visezi să tunzi părul unei alte persoane: detalii despre viziune

Din cele mai vechi timpuri, părul a fost considerat nu doar un ornament, ci o parte a culturii umane, a identității oamenilor și a statutului social în societate. Părul este de mare importanță pentru toată lumea.

Prin intermediul părului, o persoană primește energie, vitalitate, prin urmare, visele în care ne tundem părul provoacă panică și anxietate. Interpretarea unei astfel de viziuni poate fi diferită: pozitivă și negativă. Și pentru a afla de ce o altă persoană visează să taie părul, trebuie să luați în considerare detaliile visului.

Sensul general al somnului

Uneori visăm că tăiem părul altei persoane. În general, acesta este un prevestitor al noilor începuturi. Unele cărți de vis interpretează acest lucru ca pe un profit mare rapid. Dacă tundeți părul cuiva și țineți foarfecele, dorințele tale se vor împlini în curând și vei aștepta ca visele tale să devină realitate, deschide noi uși în viață. Principalul lucru este să arăți puțină viclenie și ingeniozitate.

Uneori, un astfel de vis poate însemna dorința de a profita în detrimentul altei persoane sau pur și simplu îți dorești cuiva rău. Poate că îți este frică să recunoști, dar somnul trage gânduri rele din adâncul subconștientului. In orice caz, dacă tundeți părul altei persoane pentru a-i îmbunătăți aspectul și a-i schimba stilul, vă așteaptă o aventură plăcută neașteptată.

Am văzut șuvițele de păr ale cuiva pe podea – semn că nu ai mult timp. Trebuie să-ți pui treburile în ordine. Măturarea părului tuns înseamnă pocăință și schimbări ulterioare ale vieții, poate începutul unei noi vieți, apariția unui nou loc de muncă.

Dacă tundeți părul unei persoane altfel decât a cerut el, se va întâmpla o neînțelegere neașteptată. Îi faci o tunsoare unui bărbat familiar – pot începe, în plus, necazurile la locul de muncă, atât pentru el, cât și pentru tine. Au tăiat părul persoanei greșite – din nou, te vei afla într-o situație absurdă. Fi cu ochii în patru.

De o importanță deosebită este starea de spirit pe care o avea visătorul. Dacă a existat un sentiment de bucurie, atunci un astfel de vis promite schimbări plăcute.. Dimpotrivă, un sentiment rău într-un vis promite schimbări negative.

Opiniile interpreților

Dream Vanga

Orice tunsoare într-un vis aduce mari schimbări, atât bune, cât și rele. Într-un vis, tăiați părul altei persoane – în curând îți vei putea realiza planurile. Obțineți ajutor de la alți oameni, chiar și de la oameni la care nu vă așteptați.

Interpretarea visului lui Freud

Un astfel de vis înseamnă schimbări viitoare, in functie de lungimea parului care a fost tuns. Părul lung este o mare schimbare. Tăiați părul cu un cuțit – schimbările vor veni brusc. Foarfece sparte – riscul pierderii prietenilor și a poziției în societate. Fi vigilent.

Dream interpretare Tsvetkova

Persoana pe care o tăiați poate să vă trădeze. Fii atent, ferește-te de înșelăciune.

Sonnik Miller

Nu poți urma sfaturile persoanei pe care o tăiați, chiar dacă în realitate ai încredere în el. Posibilitate de provocare și înșelăciune.

Interpretarea viselor lui Loff

Am visat că îți tunzi părul la altul – pierde o sumă mare de bani sau proprietăți. Dacă tu tuns prietenul tău, nu ar trebui să ai încredere în ea, este mai bine să nu comunici nici măcar o vreme pentru a evita trădarea din partea ei.

Cartea viselor moderne

Tăiați părul cuiva la victorie, succes, profit financiar. Tăiați-vă dușmanii – învingeți-i.

Est Dream

Dacă tundeți părul cuiva împotriva voinței lui – adversarii tăi te pot învinge. Atenție. Ascunde-ți mândria și ambiția. Sunt posibile tristeți și dezamăgiri, care nu vor trece curând.

Carte de vis franceză

Tăiați-vă părul cuiva, în special rudelor – așteptați-vă la înșelăciune de la o persoană dragă.

Interpretarea viselor magicianului alb

Tăiați părul unui bărbat la cererea lui – pot avea loc schimbări neașteptatedar nu se va întâmpla nimic rău.

Cartea de vis idiomatică

Tăiați părul la altul – succesul mult așteptat vă va veni în curând.

Fiul lui Nostradamus

Impusca pe cineva – mergi intr-o calatorie interesanta și întâlni aventura.

Cartea de vis din Medea

Tăiați părul altei persoane – rudele tale au nevoie de ajutorul tău. Numai tu le poți rezolva problemele.

Cartea viselor de femeie

Această carte de vis interpretează tunsoarea altuia – din pacate si vesti proaste. Totuși, dacă rudele tale ar fi lângă tine, vei depăși ușor dificultățile.

interpret de vise

A tunde părul unui străin înseamnă a primi o sumă mare de bani sau avere.

Interpretarea viselor din secolul 21

Cartea viselor moderne interpretează tăierea părului ca o pierdere. Cu cât părul este mai tuns, cu atât este mai mare pierderea. Dacă tăiați pe cineva chel, trebuie să o ia de la capăt de la zero.

Cartea de vis a bunicii

Tăiați părul blond cuiva – evenimente vesele, negru – scaparea de toate problemele.

tunsoare rudelor

Tunderea părului rudelor nu este întotdeauna un semn bun. Poate indica începutul problemelor de relație. Conform cărții de vis a lui Taflisi, tăierea părului cuiva din familia ta înseamnă că are nevoie de ajutorul tău. Cartea de vis franceză spune că dacă faci o tunsoare pentru soțul tău sau pentru alți oameni dragi, acesta este un semn de boală sau eșec.

 • A tăia părul copilului înseamnă că ești neglijent cu privire la sănătatea lui. Poate că este timpul să-ți duci copilul la medic.

Tundeți părul unei rude și îi vedeți șuvițele pe podea – asta este poate fi un prevestitor al separării.

Tăiați scurt părul persoanei iubite ferește-te de conflicte cu el sau cu alte rude. Un astfel de vis înseamnă subestimare într-o relație sau prezența unor probleme care pot fi corectate.

Dacă într-un vis mătură părul unui copil care tocmai a fost tuns – vei afla secretul cuiva.

Ai tăiat părul unui copil care plânge – ai grija sa te certe cu sotul tau sau iubit.

Tăiați părul frumos pentru un copil – situația ta financiară se va îmbunătăți.

Citeste mai mult:  De ce visezi să tunzi părul

Conform cărții de vis a lui Felomen, a tunde părul soțului tău înseamnă a te despărți de el. Dacă fostul tău soț a visat, atunci ai scăpat de resentimente împotriva lui, sentimentele tale pentru el au trecut.

Tăiați părul mamei sau al tatălui dvs au nevoie de ajutorul tău. Este timpul să-ți vizitezi părinții.

Într-un vis, tu tunzi părul copiilor tăi mari. Gândește-te dacă îți pasă mult de ei în viață. Poate că este timpul să le oferim mai multă libertate.

 • Tunsoarea într-un vis al unei rude decedate – în curând scapă de o boală care te chinuie de multă vreme. Dacă nu există probleme de sănătate, acest vis promite o creștere a spiritului bun, pregătire pentru noi acțiuni.
 • Într-un vis, acordați atenție culorii părului unei rude:

   ruda parului roscat – înșelăciunea rudelor, tradare. Ei te înșală.

  Ai tăiat părul cărunt al unei rude – el are sunt probleme de sanatate.

  Tăiați-vă părul blond bogăție și bunăstare.

  Brunet – certuri si conflicte cu această rudă.

 • Soțul tăiat chel la ceartă sau la boală.
 • Ne petrecem aproape jumătate din viață în somn. Vedem vise în fiecare zi, doar cele mai strălucitoare dintre ele sunt amintite. Oamenii au descifrat visele de secole. Visele nu se întâmplă niciodată cu o persoană așa. Orice vis este o reflectare a subconștientului, care ne transmite mesajele sale. Sarcina principală este să înveți cum să descifrezi aceste mesaje și să le interpretezi corect.

  Vă recomandăm să vizionați videoclipul – „De ce visați să tăiați?”:

  tăiați părul altei persoane

  părul este frumusețea oricărei persoane. tăierea lor, fie în viața reală, fie în vise nocturne, înseamnă o pierdere a atractivității anterioare sau o deteriorare a sănătății. mai presus de toate, acesta este un semn al nașterii a ceva nou, explică cărțile de vis moderne. totuși, tăierea șuvițelor de păr cuiva este un vis, reprezentând o șansă de a gândi ce înseamnă asta. dacă acest lucru v-a interesat cu siguranță, să ne amintim împreună toate detaliile visului și să găsim o interpretare de încredere!

  scurtă interpretare

  nu ai putut peria detaliile unei viziuni de vis? amintiți-vă doar ideea principală a complotului visat. interpreții vă vor putea oferi o interpretare în această situație!

  • tăierea părului unui străin pentru o plată în bani – la schimbările vieții.
  • o tunsoare, datorită căreia ai început să arăți diferit – la surprize plăcute.
  • rade-ți capul prin puterea unui alt personaj de vis – pregătește-te, în curând vei avea probleme.
  • tăiați o persoană care nu are deloc nevoie de ea – vă veți confrunta cu o situație absurdă.
  • o tunsoare într-un vis cu ocazia pierderii unui pariu – spre bucurie.
  • tăierea părului unui străin pentru o plată în bani – la schimbările vieții.
  • o tunsoare, datorită căreia ai început să arăți diferit – la surprize plăcute.
  • rade-ți capul prin puterea unui alt personaj de vis – pregătește-te, în curând vei avea probleme.
  • tăiați o persoană care nu are deloc nevoie de ea – vă veți confrunta cu o situație absurdă.
  • o tunsoare într-un vis cu ocazia pierderii unui pariu – spre bucurie.

  interpretul de vis al lui Miller

  de ce visezi să tunzi părul altei persoane? potrivit interpreților de vise, tăierea pe cineva într-un vis este un semn de grijă și tutelă.

  când ți-ai făcut treaba pentru o recompensă bănească, sau pentru anumite servicii, te așteaptă în realitate un viitor profitabil.

  să vezi cum tunzi gratuit părul cuiva – să simți plăcerea a ceea ce ai făcut.

  la coafor, sau inovația va intra în viața ta…

  interpretarea viziunii că ai făcut o tunsoare pentru bani unei alte persoane te va face să te bucuri și să speri că se va întâmpla ceva bun în viitorul apropiat care să-ți aducă fericire și dorința de a schimba mult în viața ta actuală.

  să te vezi ca un vizitator într-un salon de înfrumusețare – la schimbări în muncă. în plus, la cele mai bune schimbări, cu ajutorul unui angajat de serviciu cu experiență, cartea de vis a lui Tsvetkov profetizează.

  visează că ești frizer, bărbierind capetele celor care o doresc în schimbul unor servicii – în realitate îți implementezi planurile.

  tunsoare forțată ca simbol al evenimentelor adverse

  ai visat că ai râs de o persoană care a venit la tine și i-a tuns părul într-o stare de somn? se așteaptă să ai griji minore, a căror bază va fi dorința de a schimba cercul de prieteni.

  după cum explică cartea de vis, tăierea părului unei alte persoane pentru a o expune ridicolului în ochii celorlalți promite dificultăți în relațiile cu rudele.

  se apropie o perioadă de neînțelegeri, care nu se va încheia repede, interpretul răsăritean aduce tristețe.

  Ai avut un vis despre cum tu, ținându-ți inamicul, i-ai bărbierit capul chel? fereste-te de rivali, in momentul de fata sunt foarte puternici. în cel mai bun caz, reduceți mândria și ardoarea – economisiți mai mult decât pierdeți.

  tăiat de dragul a ceva – semn de surprize

  vezi dacă prietenul tău a vrut să-l tunzi în vis, pentru a schimba imaginea? nu vă faceți griji, nu se va întâmpla nimic groaznic, dar așteptați-vă la evenimente neprevăzute, promite cartea de vis a magicianului alb.

  tunderea părului pentru a schimba aspectul unei alte persoane – o aventură incitantă este prevăzută într-o companie de oameni pe care îi cunoști puțin.

  se pare că un prieten are nevoie urgentă de bani și a venit la tine cu o cerere de a-și tunde părul pentru a-l vinde – această persoană te va face să te întrebi în viața reală.

  „Cap greșit” – spre mâhnire și confuzie

  a visat cum ai executat greșit coafura, nu așa cum și-a dorit clientul – ceva rău se va întâmpla în curând, în urma căruia vei fi supărat.

  Citeste mai mult:  Interpretarea visului a cireșului vanga pentru o femeie necăsătorită

  tăind fire nu cuiva care are nevoie de el, ci unui alt personaj al somnului – ca urmare a unei neînțelegeri, te vei afla într-o situație dificilă.

  se pare că maestrul ți-a dat o tunsoare diferită într-un vis, care este diferită de cea pe care ai vrut-o – nu ar trebui să faci planuri. nimic nu va ieși din asta, ci doar durerea și tristețea vor veni.

  Tăiați părul unei alte persoane, interpretarea cărții de vis

  Părul este frumusețea oricărei persoane. A le tăia, fie în viața reală, fie în vise nocturne, înseamnă o pierdere a atractivității anterioare sau o deteriorare a sănătății. Cel mai repede, acesta este un semn al nașterii a ceva nou, cărțile de vis moderne explică. Cu toate acestea, tăierea șuvițelor de păr cuiva este un vis, reprezentând o șansă de a gândi ce înseamnă asta. Dacă acest lucru v-a interesat cu siguranță, să ne amintim împreună toate detaliile visului și să găsim o interpretare de încredere!

  Scurtă interpretare

  Nu ai putut să periești detaliile viziunii tale de vis? Amintiți-vă doar ideea principală a complotului visat. Interpreții vă vor putea oferi o interpretare în această situație!

  • A tăia părul unui străin pentru o plată în bani – la schimbările vieții.
  • Tunsoare, datorită căreia ai început să arăți diferit – spre surprize plăcute.
  • Rade-ți capul prin puterea unui alt personaj de vis – pregătește-te, în curând vei avea probleme.
  • Pentru a tăia o persoană care nu are deloc nevoie de ea – te vei confrunta cu o situație absurdă.
  • O tunsoare într-un vis cu ocazia pierderii unui pariu este o bucurie.

  Interpretul de vis al lui Miller

  De ce visezi să tunzi părul altei persoane? Conform versiunii date interpreților de vise, tăierea cuiva într-un vis este un semn de grijă și tutelă.

  Când ți-ai făcut treaba pentru o recompensă bănească sau pentru anumite servicii, în realitate te așteaptă un viitor profitabil.

  Pentru a vedea cum tundeți gratuit părul cuiva – pentru a simți plăcerea a ceea ce ați făcut.

  La coafor, sau inovația va intra în viața ta…

  Interpretarea viziunii că ai făcut o tunsoare pentru bani unei alte persoane te va face să te bucuri și să speri că se va întâmpla ceva bun în viitorul apropiat care să-ți aducă fericire și dorința de a schimba mult în viața ta actuală.

  Să te vezi ca un vizitator într-un salon de înfrumusețare – la schimbări în muncă. În plus, față de cele mai bune schimbări, cu ajutorul unui angajat de serviciu cu experiență, cartea de vis a lui Tsvetkov profetizează.

  Visând că ești frizer, bărbierind capetele celor care o doresc în schimbul unor servicii – în realitate îți implementezi planurile.

  Tunsoarea forțată ca simbol al evenimentelor adverse

  Ai avut un vis că ai râs de o persoană care a venit la tine și i-a tuns părul într-o stare de somn? Se așteaptă să aveți griji minore, a căror bază va fi dorința de a schimba cercul de prieteni.

  După cum explică cartea de vis, tăierea părului unei alte persoane pentru a o expune ridicolului în ochii celorlalți promite dificultăți în relațiile cu rudele.

  Se apropie o perioadă de neînțelegeri, care nu se va încheia repede, interpretul răsăritean aduce tristețe.

  Ai avut un vis despre cum tu, ținându-ți inamicul, i-ai bărbierit capul chel? Atenție la adversari, momentan sunt foarte puternici. În cel mai bun caz, reduceți mândria și ardoarea – economisiți mai mult decât pierdeți.

  Tăiat pentru ceva – un semn de surprize

  Vezi dacă prietenul tău a vrut să-l tunzi într-un vis pentru a-i schimba imaginea? Nu vă faceți griji, nu se va întâmpla nimic groaznic, dar așteptați-vă la evenimente neprevăzute, promite cartea de vis a Magicianului Alb.

  Tăierea părului pentru a schimba aspectul unei alte persoane – o aventură incitantă este prevăzută în compania oamenilor pe care îi cunoști puțin.

  Se pare că un prieten are nevoie urgentă de bani și a venit la tine cu o cerere de a-și tunde părul pentru a-l vinde – această persoană te va face să te întrebi în viața reală.

  „Cap greșit” – spre mâhnire și confuzie

  Am visat cum ai executat greșit coafura într-un mod pe care clientul nu l-a dorit – se va întâmpla ceva rău în curând, în urma căruia vei fi supărat.

  Tăierea șuvițelor nu cuiva care are nevoie de el, ci unui alt personaj al somnului – ca urmare a unei neînțelegeri, te vei afla într-o situație dificilă.

  Se pare că maestrul ți-a dat o tunsoare diferită într-un vis, care este diferită de cea pe care ai vrut-o – nu ar trebui să faci planuri. Nu va ieși nimic din asta, ci doar durerea și tristețea vor veni.

  Interpretarea viselor: de ce într-un vis visezi să tai părul altei persoane

  Din cele mai vechi timpuri, părul a fost considerat nu doar un ornament, ci o parte a culturii umane, a identității oamenilor și a statutului social în societate. Părul este de mare importanță pentru toată lumea.

  Prin intermediul părului, o persoană primește energie, vitalitate, prin urmare, visele în care ne tundem părul provoacă panică și anxietate. Interpretarea unei astfel de viziuni poate fi diferită: pozitivă și negativă. Și pentru a afla de ce o altă persoană visează să taie părul, trebuie să luați în considerare detaliile visului.

  Uneori visăm că tăiem părul altei persoane. În general, acesta este un prevestitor al noilor începuturi. Unele cărți de vis interpretează acest lucru ca pe un profit mare rapid. Dacă tundeți părul cuiva și țineți foarfecele, dorințele voastre se vor împlini în curând și veți aștepta ca visul să devină realitate, deschideți noi uși în viață. Principalul lucru este să arăți puțină viclenie și ingeniozitate.

  Uneori, un astfel de vis poate însemna dorința de a profita în detrimentul altei persoane sau pur și simplu îți dorești cuiva rău. Poate că îți este frică să recunoști, dar somnul trage gânduri rele din adâncul subconștientului. In orice caz, dacă tundeți părul altei persoane pentru a-i îmbunătăți aspectul și a-i schimba stilul, vă așteaptă o aventură plăcută neașteptată.

  Citeste mai mult:  Văzând o verighă într-un vis

  Am văzut șuvițele de păr ale cuiva pe podea – semn că nu ai mult timp. Trebuie să-ți pui treburile în ordine.

  Măturarea părului tuns înseamnă pocăință și schimbări ulterioare ale vieții, poate începutul unei noi vieți, apariția unui nou loc de muncă.

  Dacă tundeți părul unei persoane altfel decât a cerut el, se va întâmpla o neînțelegere neașteptată. Îi faci o tunsoare unui bărbat familiar – pot începe, în plus, necazurile la locul de muncă, atât pentru el, cât și pentru tine. Au tăiat părul persoanei greșite – din nou, te vei afla într-o situație absurdă. Fi cu ochii în patru.

  De o importanță deosebită este starea de spirit pe care o avea visătorul. Dacă a existat un sentiment de bucurie, atunci un astfel de vis promite schimbări plăcute.. Dimpotrivă, un sentiment rău într-un vis promite schimbări negative.

  Orice tunsoare într-un vis aduce mari schimbări, atât bune, cât și rele. Într-un vis, tăiați părul altei persoane – în curând îți vei putea realiza planurile. Obțineți ajutor de la alți oameni, chiar și de la oameni la care nu vă așteptați.

  Un astfel de vis înseamnă schimbări viitoare, in functie de lungimea parului care a fost tuns. Părul lung este o mare schimbare. Tăiați părul cu un cuțit – schimbările vor veni brusc. Foarfece sparte – riscul pierderii prietenilor și a poziției în societate. Fi vigilent.

  Persoana pe care o tăiați poate să vă trădeze. Fii atent, ferește-te de înșelăciune.

  Nu poți urma sfatul celui pe care l-ai tăiat, chiar dacă ai încredere în el. Posibilitate de provocare și înșelăciune.

  Am visat că îți tunzi părul la altul – pierde o sumă mare de bani sau proprietăți. Dacă tu tuns prietenul tău, nu ar trebui să ai încredere în ea, este mai bine să nu comunici nici măcar o vreme pentru a evita trădarea din partea ei.

  Tăiați părul cuiva la victorie, succes, profit financiar. Tăiați-vă dușmanii – învingeți-i.

  Dacă tundeți părul cuiva împotriva voinței lui – adversarii tăi te pot învinge. Atenție. Ascunde-ți mândria și ambiția. Sunt posibile tristeți și dezamăgiri, care nu vor trece curând.

  Tăiați-vă părul cuiva, în special rudelor – așteptați-vă la înșelăciune de la o persoană dragă.

  Tăiați părul unui bărbat la cererea lui – pot avea loc schimbări neașteptatedar nu se va întâmpla nimic rău.

  Tăiați părul la altul – succesul mult așteptat vă va veni în curând.

  Impusca pe cineva – mergi intr-o calatorie interesanta și întâlni aventura.

  Tăiați părul altei persoane – rudele tale au nevoie de ajutorul tău. Numai tu le poți rezolva problemele.

  Această carte de vis interpretează tunsoarea altuia – din pacate si vesti proaste. Totuși, dacă rudele tale ar fi lângă tine, vei depăși ușor dificultățile.

  A tunde părul unui străin înseamnă a primi o sumă mare de bani sau avere.

  Cartea viselor moderne interpretează tăierea părului ca o pierdere. Cu cât părul este mai tuns, cu atât este mai mare pierderea. Dacă tăiați pe cineva chel, trebuie să o ia de la capăt de la zero.

  Tăiați părul blond cuiva – evenimente vesele, negru – scaparea de toate problemele.

  Tunderea părului rudelor nu este întotdeauna un semn bun. Poate indica începutul problemelor de relație. Conform cărții de vis a lui Taflisi, tăierea părului cuiva din familia ta înseamnă că are nevoie de ajutorul tău. Cartea de vis franceză spune că dacă faci o tunsoare pentru soțul tău sau pentru alți oameni dragi, acesta este un semn de boală sau eșec.

  • A tăia părul copilului înseamnă că ești neglijent cu privire la sănătatea lui. Poate că este timpul să-ți duci copilul la medic.
 • Tundeți părul unei rude și îi vedeți șuvițele pe podea – asta este poate fi un prevestitor al separării.

  Tăiați scurt părul persoanei iubite ferește-te de conflicte cu el sau cu alte rude. Un astfel de vis înseamnă subestimare într-o relație sau prezența unor probleme care pot fi corectate.

  Dacă într-un vis mătură părul unui copil care tocmai a fost tuns – vei afla secretul cuiva.

  Ai tăiat părul unui copil care plânge – ai grija sa te certe cu sotul tau sau iubit.

  Tăiați părul frumos pentru un copil – situația ta financiară se va îmbunătăți.

  Conform cărții de vis a lui Felomen, a tunde părul soțului tău înseamnă a te despărți de el. Dacă fostul tău soț a visat, atunci ai scăpat de resentimente împotriva lui, sentimentele tale pentru el au trecut.

  Tăiați părul mamei sau al tatălui dvs. – au nevoie de ajutorul tău. Este timpul să-ți vizitezi părinții.

  Într-un vis, tu tunzi părul copiilor tăi mari. Gândește-te dacă îți pasă mult de ei în viață. Poate că este timpul să le oferim mai multă libertate.

 • Tunsoarea într-un vis al unei rude decedate – în curând scapă de o boală care te chinuie de multă vreme. Dacă nu există probleme de sănătate, acest vis promite o creștere a spiritului bun, pregătire pentru noi acțiuni.
 • Într-un vis, acordați atenție culorii părului unei rude:

   ruda parului roscat – înșelăciunea rudelor, tradare. Ei te înșală.

  Ai tăiat părul cărunt al unei rude – el are sunt probleme de sanatate.

  Tăiați-vă părul blond bogăție și bunăstare.

  Brunet – certuri si conflicte cu această rudă.

  Ne petrecem aproape jumătate din viață în somn. Vedem vise în fiecare zi, doar cele mai strălucitoare dintre ele sunt amintite. Oamenii au descifrat visele de secole. Visele nu se întâmplă niciodată cu o persoană așa. Orice vis este o reflectare a subconștientului, care ne transmite mesajele sale. Sarcina principală este să înveți cum să descifrezi aceste mesaje și să le interpretezi corect.

  Vă recomandăm să vizionați videoclipul – „De ce visați să tăiați?”: