Găsiți inelul de logodnă al altcuiva într-un vis

Interpretarea visului inelul altcuiva

Aproape fiecare carte de vis vede inelul altcuiva într-un vis ca un vestitor al succesului și al noilor relații. Cu toate acestea, dacă vrei să știi mai exact la ce visează inelul, care nu îți aparține ție, ci altcuiva, atunci specifică cum arăta, dacă ți se potrivește sau nu și cum a venit la tine acest simbol al infinitului .

Talentele și abilitățile te vor ajuta

Cartea de vis a lui Miller susține că, dacă într-un vis ai văzut inelul altcuiva pe degetul tău, atunci asta înseamnă că nu ai studiat în zadar – abilitățile, experiența sau talentele tale ascunse vor juca în mâinile tale. Datorită lor, îți vei atinge obiectivele și îți vei putea ridica situația financiară cu câteva poziții.

Dragoste-morcovi și alte facilități

Cartea de vis a lui Vanga profețește o nouă dragoste sau relație pentru cei care au visat la verigheta altcuiva. Dacă inelul ți-a împodobit degetul, înseamnă că vei întâlni o persoană interesantă care are șansa să devină partenerul tău de viață.

Și explicând de ce visează inelul altcuiva, care este nepotrivit ca mărime, văzătorul susține: este mai probabil ca o nouă cunoștință să devină prietenul tău bun (și unul adevărat) decât iubitul tău. Totuși, această conexiune îți va aduce multe momente plăcute și o bună dispoziție „permanentă”.

Viața se va îmbunătăți în curând

Dacă ți s-a întâmplat să pui inelul altcuiva pe deget într-un vis, atunci poți răsufla ușurat, mulțumiți de interpretarea cărții de vis musulmane. Descifrând la ce visează complotul, oracolul asigură că acesta este un semnal despre sfârșitul „cursului cu obstacole” pe calea vieții.

Toate lucrurile rele vor trece în uitare: bolile vor dispărea, problemele vor dispărea, concurenții vor renunța. Și dacă în același timp ai văzut cum strălucește inelul în soare, atunci pe lângă toate bucuriile, te vei scalda în razele gloriei.

Familia pe primul loc

Medium-ul din trecut, domnișoara Hasse, prezice bunăstarea familiei și armonie visătorilor care au cumpărat un inel vechi într-un vis. Vă rugăm să rețineți că cu cât decorul era mai vechi, cu atât relațiile din familie vor fi mai puternice și mai calde. În această perioadă a vieții, valorile familiei te vor interesa mai mult decât orice altceva.

Trecutul vă va aminti

Într-un vis, ai furat inelul altcuiva? Amintește-ți cine și când ți-a promis ceva, dar nu a făcut-o. Acest lucru este important pentru că va trece puțin timp, iar „datorii” vor începe să-și îndeplinească promisiunea.

Dar a vedea un inel rupt într-un vis este un semn de pericol. Fii atent, pentru că există șansa să dai peste vechi inamici sau concurenți.

„O-la-la…”, sau puțin sincer

Cartea de vis a lui Freud interpretează în felul său ceea ce visează inelul altcuiva, descifrând orice imagini dintr-o „perspectivă senzuală”. Mai simplu spus, acest interpret interpretează prin prisma sexului. Mulți vor fi interesați să afle ce promit diverse bijuterii pentru degete, potrivit părintelui psihanalizei, Sigmund Freud. Deci, inelul:

 • cu o piatră grațioasă – ești un cunoscător al sexului senzual;
 • aur sau argint – îți cunoști valoarea, preferând să domine;
 • cupru sau tablă – în pat preferați să ascultați;
 • prea mare sau prea mic – sunteți prins sexual;
 • prost gust, bijuterii – ai dorințe vicioase.

Alege-ți visul

De ce visezi un inel rupt?

Pierde-ți inelul într-un vis

Inel cu diamant interpretare vis

Care este visul inelului de pe deget?

Am visat că dau un inel

De ce visezi la o verigheta pe deget?

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.

De ce a visat să găsești o verighetă: opinia cărților de vis populare

În visele de noapte, am avut norocul să găsesc un inel de logodnă – acesta este de obicei un vis de a câștiga oportunități grozave, o șansă de a-ți schimba viața. Dar, deoarece intriga unui vis poate fi diferită, interpretarea se va schimba și ea. Vom găsi răspunsul exact cu ajutorul cărților de vis.

De ce visezi să găsești un inel de logodnă?

Verigheta este un simbol al unității a două inimi și al vieții de familie. Dar dacă într-un vis ai descoperit-o întâmplător? Ce vor spune interpreții populari de vise?

 1. Cartea de vis a lui Miller conectează o astfel de imagine într-un vis cu împlinirea dorințelor prețuite din viața reală. Dacă o fată a văzut un vis, atunci relația ei cu iubitul ei promite să treacă la un nou nivel.
 2. A descoperit accidental o bijuterie de aur – la o ofertă neașteptată, dar foarte interesantă. Este foarte posibil ca cineva să-și amintească jurământul dat cu mult timp în urmă.
 3. Pentru fete, un vis despre un accesoriu de căsătorie găsit promite succes cu membrii de sex opus. Ca rezultat, va exista șansa de a-ți găsi sufletul pereche și de a te căsători cu succes.
 4. Pentru domnișoarele care se află într-o relație, un vis promite loialitatea unui partener și îndeplinirea unei promisiuni date de acesta.
 5. Doamnelor căsătorite le așteaptă vești vesele, care vor aduce fericire și prosperitate casei.
 6. Am găsit două bijuterii de aur deodată – pentru femei, un vis prezice dificultatea alegerii. Poate că aveți mai mulți concurenți pentru mână și inimă simultan și, deoarece sunt egale, este deosebit de dificil să alegeți.
 7. Un bărbat a găsit mai multe verighete într-un vis – pentru el asta înseamnă succes, creșterea veniturilor, câștigarea puterii. Iar inventivitatea va contribui la aceasta: o mulțime de idei pentru dezvoltarea afacerii tale vor apărea brusc în capul tău, iar multe dintre ele sunt destinate să devină realitate.
 8. Găsiți accesoriul căsătoriei altcuiva – în realitate, doriți să posedeți ceea ce nu vă aparține sau vă străduiți să experimentați ceva ce nu este permis. O altă interpretare a aceluiași vis – nu crede jurămintele. Persoana nu va respecta promisiunile date.
 9. Găsirea verigheta este o nouă rundă într-o relație cu un partener. Vechea pasiune va fi reînviată, iubirea va căpăta un nou sens.
 10. Cartea de vis de vară conectează descoperirea cu ruperea legăturilor vechi și o nouă cunoștință. Aceste relații vor avea foarte mult succes – noua iubire va vindeca rănile spirituale și va încălzi inima.

Daca inelul gasit nu este un inel de logodna, dar in acelasi timp este foarte asemanator cu acesta, este o pierdere. Decizi să economisești pe lucruri mărunte, iar aceasta va fi o decizie greșită. Dar, în același timp, pentru o fată necăsătorită, un astfel de vis prezice o întâlnire cu logodnicul ei și o viață de familie fericită.

Unde a fost găsită verigheta?

Decodificarea somnului este influențată în mare măsură de locul în care ați găsit descoperirea.

 • Dacă un inel de logodnă a fost găsit pe drum, atunci un astfel de vis promite o cunoștință cu o persoană utilă. El va deveni patronul tău, ajutându-te să urci pe scara carierei.
 • Bijuteriile din aur au fost în vase – la schimbări pozitive în sectorul financiar.
 • Am găsit un inel în scaun – în curând vi se va oferi un nou post sau veți primi o ofertă de la alt angajator. În orice caz, ai succes garantat.

Citeste mai mult:  Dormi bărbat cu barbă

Aspectul verigheta

Acordați atenție stării găsirii.

 1. Decorarea cu o suprafață netedă promite o căsătorie rapidă.
 2. Avea modele pe el – pentru a primi știri, poate va fi recunoaștere.
 3. O piatră mare etalată pe inel – se așteaptă o cunoștință promițătoare.
 4. Descoperirea a fost deteriorată, spartă – ferește-te de trădare.
 5. Verigheta de aur găsită nu se potrivea ca mărime (era mică) – visătorul va fi dezamăgit, ceea ce va provoca tristețe și lacrimi.
 6. Un accesoriu de căsătorie cu design original promite să câștige o bogăție de invidiat. Dar căile către achiziția sa vor fi foarte neobișnuite, uimitoare, incredibile.
 7. Un decor frumos și rafinat simbolizează profesionalismul visătorului și sugerează că va fi o descoperire valoroasă pentru mulți angajatori.

Găsiți un inel de logodnă pentru bărbați

Inelele pentru bărbați sunt ușor de recunoscut – sunt mai masive, mult mai mari ca dimensiuni decât cele tradiționale. Ce înseamnă un vis despre o astfel de descoperire?

 • Interpretarea viselor promite un ajutor neașteptat din exterior. Cineva te va ajuta să rezolvi problemele vechi.
 • Poate începutul unei noi relații romantice. În acest caz, aleșii tăi vor fi o persoană cu care te cunoști de mult, dar anterior nu l-ai luat în serios.
 • Dacă o femeie visează că a găsit inelul de logodnă al soțului ei, atunci un astfel de vis prezice probleme. Inițial, evenimentele vor părea nesemnificative, dar puțin mai târziu, din cauza lor, vor apărea o mulțime de probleme.

Pierde și apoi găsește un inel de logodnă

Uneori, povestea unui vis se dovedește a fi foarte confuză, iar visătorul reușește să vadă mai multe evenimente semnificative simultan.

 1. Un astfel de vis promite succes în toate domeniile vieții. Aceasta este știrea începutului unei dâre albe: nemulțumirile din trecut vor fi uitate, problemele vor fi rezolvate, tulburările vor dispărea.
 2. O altă sursă vorbește despre încercările vieții care vor apărea pe fundalul neglijării promisiunilor jurământului. Vorbim despre infidelitatea unui partener, minciuni, o boală periculoasă, un accident, care va atrage după sine o separare forțată. Cu toate acestea, puteți depăși toate dificultățile și puteți găsi din nou fericirea.
 3. Într-un vis, s-a întâmplat să găsesc un inel vechi care a fost pierdut anterior – alesul tău ți-a fost atribuit de soartă.
 4. Visul în care ți-ai pierdut verigheta și ai găsit-o imediat prezice pierderi neașteptate, dificultăți financiare. Cu toate acestea, ele promit să fie de scurtă durată.
 5. A fost posibil să detectezi o pierdere într-un timp scurt – în realitate, îți vei îndeplini promisiunile pe care le-ai dat cândva unei persoane dragi.

Ce sa întâmplat cu inelul?

 • Accesoriul căsătoriei găsit dispare brusc – visătorului i se va oferi șansa de a-și schimba viața în bine, dar nu ar trebui să puneți mari speranțe în el. Șansa va fi foarte îndoielnică: o nouă relație nu se va justifica și va atrage pierderi.
 • Ți-a plăcut foarte mult descoperirea, ai examinat-o din toate părțile și nu ai vrut să o dai – în realitate, visătorul este destinat să creeze o familie puternică. Pentru fete, un astfel de vis promite dragoste reciprocă, plină de tandrețe: ele și partenerul lor se vor admira reciproc, iar uniunea lor promite să fie de durată.
 • Inelul de logodnă găsit nu este dat în mâini – la oportunitățile pierdute. Nu vei profita de șansa care ți-a fost dată, pe care o vei regreta mult mai târziu. Dacă știți că bijuteriile sunt îngropate adânc în pământ și nu le puteți săpa, atunci un astfel de vis indică o șansă pierdută care a fost dată unei alte persoane. Putem vorbi despre oportunitatea de a urca pe scara carierei, de a restabili relațiile, de a face pace cu un prieten.
 • O descoperire care îți scapă din mâini este un avertisment – nu îți vei respecta promisiunile, ceea ce va duce la separarea de partenerul tău. Mai mult, cu acțiunile, cuvintele tale, te vei dezamăgi atât pe tine, cât și pe ceilalți, provocându-le dezaprobarea.
 • Visătorul își pune inelul găsit pe degetul ei de iubitul ei – la romantism într-o relație. Toate neînțelegerile care au avut loc puțin mai devreme vor trece în plan secund, relația va deveni ușoară, plină doar de emoții pozitive și bucurie. Dacă încerci să te găsești, atunci, în realitate, ești destinat să faci promisiuni care vor fi foarte greu de îndeplinit. A-l pune pe degetul unei alte persoane este o legătură strânsă cu el, încredere deplină și înțelegere reciprocă.
 • Când un visător găsește o verighă și o rupe cu propriile mâini, acest lucru indică faptul că în viață va trebui să fie atras într-o situație de conflict și să piardă.

În general, un vis despre un inel de logodnă găsit promite ceva nou: relații, muncă, prietenie, abilități, abilități. Ar trebui să priviți cu atenție acest simbol și să înțelegeți ce rol joacă: un dar al sorții sau un test. În orice caz, vi se va oferi o șansă. Încearcă să-l folosești cu înțelepciune.

Am visat la o verigheta: cum sa o interpretez corect

Fiecare persoană a avut un vis cel puțin o dată în viață. Ne plonjăm în tărâmul viselor în fiecare noapte, fără să știm ce vom vedea acolo. Fiecare vis are propriul său rol special. Și dacă interpretezi corect ceea ce vezi, te poți salva chiar de evenimente teribile, imprevizibile.

Verigheta văzută în vis este cu siguranță un semn foarte puternic trimis nouă de sus. Acest simbol al iubirii pure nu visează chiar așa. Depinde de tine să decizi ce carte de vis să crezi, dar faptul că un inel de logodnă într-un vis promite numai lucruri bune unește toate cărțile de vis.

De ce visezi la o verigheta, raspunsul din cartea de vis a lui Vanga

Potrivit lui Vanga, a vedea o verigheta intr-un vis este un simbol al puritatii, fidelitatii, puritatii si o serie de evenimente neprevazute.

Citeste mai mult:  tratați dinții într-un vis

Dacă într-un vis ți s-a întâmplat să pui un inel pe degetul iubitului sau iubitului tău – un simbol al faptului că în dragoste te comporți cu reținere, nu promițând „munti de aur”, dar, în același timp, urmează un partener fidel. pentru tine. La urma urmei, „cu o persoană dragă și într-o colibă ​​este paradisul”, nu-i așa?

Dacă ai visat că te sună un străin – în viitor vei accepta ajutor în rezolvarea problemelor majore care te chinuie.

Nu vă puteți da seama de ce dimensiune aveți nevoie? Un astfel de vis este o interpretare că inima ta, ca o barză pe cer, este liberă pentru o nouă iubire.

Dacă în vis simți că inelul nu este suficient pentru tine, îți strânge degetul sau nu-l poți îndepărta – nu oferi suficientă dragoste și afecțiune sufletului tău pereche.

 • Mersul cu verigheta pe deget într-un vis – la nașterea iminentă a unei noi familii, apariția unui copil.
 • Încercarea unei verighete într-un vis – pentru a aduce la viață un vis vechi.
 • Dacă pierzi inelul într-un vis, vei distruge voluntar legăturile din trecut, relațiile vechi sau prieteniile.
 • Încercați verigheta altcuiva într-un vis – „fructul interzis este dulce” sau sunteți prea des interesat de ceea ce nu este permis.
 • A vedea un inel lustruit și strălucitor într-un vis pentru o femeie este absența grijilor și a necazurilor care sunt împovărătoare. Un astfel de vis înseamnă că în viața de zi cu zi nu faci lucruri pe care nu le-ai dori.
 • Găsirea unui inel de logodnă în vise este o întâlnire care poate întoarce viața cu susul în jos. Poate pentru a începe o nouă relație sau o prietenie puternică.
 • Obțineți un inel de logodnă – pentru o bunăstare în curând.
 • Dacă nu puteți scoate inelul de pe deget – la o lipsă de libertate într-o relație.
 • Verigheta într-un vis – cartea de vis a lui Miller
 • Dacă într-un vis vezi că porți un inel pe deget, în curând te așteaptă lucruri interesante, care vor fi „nou”, dar vor avea noroc.
 • Dacă ai visat la un inel rupt – o abundență de omisiuni, neînțelegeri și certuri în viața de zi cu zi. Posibila ruptură de relații, căsătorie din cauza măcinare a gospodăriei.
 • Dacă o fată tânără a visat că primește un inel, asta înseamnă că persoana iubită este acum complet a ta, gata să-ți împartă viața cu tine și să-ți dedice viața familiei tale.
 • Văzând un inel pe un străin într-un vis – noi întâlniri în viitor care vor aduce profit casei.

Inel de vis – interpretare a cărții de vis a psihologului D. Loff

Un inel de aur, logodnă, bijuterii valoroase sau alte bijuterii – un astfel de vis este interpretat ca semnarea unui acord, asumarea unei responsabilități comparabile cu căsătoria. Inelul visat simbolizează propria dorință de a face față responsabilităților pe care le aduce viața.

Un inel forjat pe pământ sau cercuri într-un câmp de grâu este un simbol al protecției. Din cele mai vechi timpuri, oamenii s-au protejat de spiritele rele desenând un cerc pe o suprafață orizontală. Ceea ce doreau să protejeze – obiectele, copiii, ei înșiși – trebuia să fie în epicentrul cercului, deoarece se credea că răul nu poate trece prin acest cerc. Un astfel de vis este interpretat și ca o nevoie de protecție împotriva problemelor de mediu.

Interpretarea viselor – verigheta

Verigheta pe care ai văzut-o într-un vis este un simbol al faptului că în viitor îți vei legitima relația cu persoana iubită.

Dacă într-un vis o persoană iubită își pune un inel – o dragoste lungă, o familie puternică și o vatră caldă. Un astfel de vis simbolizează absența problemelor de zi cu zi și, în general, o familie bună.

Dacă inelul de logodnă este văzut cu diamante, este un semn că îți vei recăpăta ușurința anterioară în a comunica cu sexul opus și că în curând vei întâlni o persoană pe drumul tău alături de care vei parcurge calea spinoasă a vieții. Cu această persoană nu va fi neapărat o relație de dragoste, este posibilă o bună prietenie.

Dacă într-un vis vă bucurați de verigheta – un simbol al unei nunți iminente și al apariției unui copil.

Dacă într-un vis rupeți sau aruncați intenționat inelul, acesta este un semn al unei separări iminente, al divorțului.

Inel conform cărții de vis pentru femei

Purtarea verighetei în vise este un simbol al bunăstării materiale, al succesului în chestiuni legate de afaceri.

A vedea o verigheta pe un strain este o noua cunostinta in viitor.

La nuntă, un inel de logodnă a căzut la podea – viața ți-a pregătit un test care poate fi trecut doar cu o persoană care îți este fidelă.

Cartea de vis a lui Freud – de ce visezi la o verigheta?

Verigheta este un simbol al genului feminin.

Dacă în vise îți pui sau scoți un inel, un astfel de vis capătă semnificația actului sexual cu iubitul tău.

Dacă ți s-a prezentat un inel de logodnă într-un vis – cineva încearcă să te mulțumească pentru a intra în continuare într-o relație pe termen lung, eventual căsătorie.

Dacă vedeți mai multe verighete pe degetul inelar:

 • pentru o femeie, un astfel de vis reprezintă dorințele ei secrete lesbiene
 • pentru un bărbat, acest vis este o tendință de a schimba constant partenerii, este și un avertisment că promiscuitatea implică boli cu transmitere sexuală.

Dacă ai pierdut inelul într-un vis, este un semn că în curând va avea loc o întrerupere a relațiilor cu un partener sexual obișnuit.

Inel (inel) într-un vis de ce vis (interpretarea cărții de vis a lui Magini)

De ce visează inelul? În general, semnificația inelului în magie este o conexiune, în primul rând, bineînțeles, dragostea, precum și prietenia, familia sau intim. În funcție de simbolurile însoțitoare ale somnului, poți descifra în detaliu predicțiile trimise în brațele lui Morpheus.

Cum a fost inelul în visul tău?

logodnă inel (sau altfel – nunta, logodna) conform cărții de vis a lui Magini înseamnă noi conexiuni sau trecerea vechilor relații la un alt nivel.

de aur inelul visează la fericire și noroc. argint – la dezamăgire sau la obținerea de informații. de lemn – relatie nesigura. Fier – munca grea.

Citeste mai mult:  Oraș de interpretare a viselor

Inelul era într-un vis cu piatra – o surpriză, în timp ce cu cât pietricela este mai mare, cu atât mai mare este bucuria unui incident neașteptat. Sună cu Necunoscutul piatră roșie– unei cunoștințe neașteptate cu o persoană care îți poate câștiga inima. cu piatra albastra – un vis avertizează împotriva acțiunilor greșite și promite protecție. inel cu piatra albastra – o relatie tandra de incredere cu cineva de la care nu te astepti la asta. cu piatra verde – vei avea speranță pentru ce e mai bun.

Visând la un inel cu un diamant – un vis foarte reușit care îți promite atingerea obiectivelor tale, tranzacții de succes și bunăstare financiară. Cu rubin – relatie pasionala fierbinte cu un membru de sex opus. Inel cu smarald – la sentimente reciproce sau bogăție. Cu perle – un premiu binemeritat. Văzând un inel într-un vis cu safir – conform cărții de vis, iubire fatală. cu topaz – a face noi prieteni. Cu rodie – necazurile tale se vor rezolva în curând în mod neașteptat. Interpretare conform cărții de vis Magini inele cu turcoaz bucurie, o surpriza placuta.

visând negru inel – o alianță cu un inamic. roșu – poveste de dragoste. verde – prietenos.

Vedeți în vis ruginit inel – singurătate, relații cool și chiar văduvie. vechi – dragoste veche, prietenie veche. rupt (rupt) – vorbim de o fosta relatie care a fost intrerupta anterior. O verigheta sparta este un divort sau o inima franta.

inel în formă șerpii din cartea de vis sunt conexiuni periculoase. Aveți grijă când alegeți atașamentele inimii. inele cu o inscripție religioasă, precum „Salvează și salvează” sau „Allah este mare”, are o interpretare conform cărții de vis a lui Magini ca un talisman.

Multe inele – comunicare, rotație în societate, o mulțime de cunoștințe noi. două inele – unirea inimilor îndrăgostiților. trei – triunghi amoros.

Străin a vedea un inel într-un vis – o îndoială despre fidelitate, o aventură pe termen scurt. Verigheta altcuiva este fericirea altcuiva. Conform cărții de vis verigheta sotului (sotiei). vise, prezicând relația direct cu soțul (soția). Fii atent la detaliile visului, ai șansa să te uiți la viața Lui personală (Ea).

Inel mare (prea mare) – Schimbări semnificative în viață. mic mic) – necazuri în relațiile cu persoana iubită.

Vedeți în vis cercei și inel împreună – treburi de nuntă, sentimente noi.

Unde visează inelul?

Vedeți un inel într-un vis pe degetul tău – obligații față de persoana iubită, pe mâna altcuiva – Cunoștințe noi, pe degetul unei persoane dragi – a schimba.

Inel pe degetul tău – relații intime și succes cu sexul opus, de asemenea, acest vis poate fi interpretat ca o nuntă rapidă. A pune mâna unui străin este împlinirea promisiunii. A pune pe degetul unui iubit este fidelitate față de iubirea ta. Punerea unei verighete soțului/soției (soției) este o nouă rundă de relații, trădările și certuri sunt, de asemenea, posibile.

pune pe mână inelul persoană iubită – un vis indică sentimentele Sale puternice; dacă o face un străin – ajutor și sprijin neașteptat.

În timp ce inelele pe mâna stângă să vă avertizeze împotriva oamenilor necinstiți și a faptelor greșite și în dreapta – dimpotrivă, un vis promite luarea deciziilor corecte și un mediu demn.

Inelul pe degetul inelar are o interpretare conform cărții de vis a lui Magini ca o căsătorie. Pe degetul mic – prietenie. Pe degetul arătător – a fi vinovat. Pe degetul mare visând la un inel – sprijin în avansarea în carieră și în afaceri financiare. În medie – predicții despre relațiile intime.

Inele de nuntă într-o cutie – va cădea în curând pentru a face o plimbare la nuntă.

Sună în apă curat si transparent – esti remarcat, esti dorit; în noroi – singurătate.

Ce s-a întâmplat cu inelul într-un vis?

Inele găsi (găsește) conform cărții de vis – noi conexiuni. Găsiți verighete – fiți o nouă poveste de dragoste sau înregistrarea oficială a unei relații existente. Găsirea unui inel cu o piatră este o cunoștință plăcută neașteptată.

Colectarea inele – pentru a fi foarte populare cu sexul opus.

tu intr-un vis a prezentat inel – cineva vrea să te cortejeze. Un anumit bărbat dă – el are în vedere planuri matrimoniale pentru tine. Un tip cunoscut a dat un inel – ești drăguț cu el. A primi cadou un inel de la soțul tău este un semn de iubire puternică. a te darui – arata grija si afectiune fata de cineva.

Fură inelul – „ia” pasiunea altcuiva. Ai fost furat – cel care iti este drag va fi sedus pe lateral.

Decolorat (înnegrit) – răcire în relații. Ruptat (crăpat, spart, spart) – o pauză serioasă, certuri, divorț. Scăpat de piatră din inel – pierderea sprijinului, patron.

Pierde inelul (pierde) – ceartă, pierderea unui prieten. Pierde-ți verigheta – pierde-ți dragostea. Pierdut si gasit – o situație dificilă într-o relație, când răbdarea și înțelepciunea vă vor ajuta să rămâneți împreună. Caută un inel – încercări de a stabili comunicarea, de a resuscita vechile sentimente.

Decolează (decolează) din mână – fapta ta va provoca necazuri și certuri. Pentru a elimina verigheta – va exista tentația de a înșela o persoană dragă. da gratis cineva – o respingere a relației. Dăruirea unui inel de logodnă este o decizie voluntară de despărțire. arunca – o întrerupere bruscă în tot felul de relații.

Măsurați inelul (încercați) – aranjați-vă viața, simțiți schimbări favorabile. A măsura bijuteriile altcuiva este tentația iubirii interzise.

Cumpărați (cumpărați un inel, cumpărați) conform cărții de vis a lui Magini – schimbări pe plan personal, relații de lungă durată. Într-un vis alege un inel pentru tine – în viață, înfruntă o alegere dificilă. Poate fi necesar să acordați preferință unuia dintre mai mulți pretendenți. Alegerea unei bijuterii de logodnă – viața ta de familie va depinde de decizia ta.

Intră într-un vis cerere în căsătorie cu inel – succes în problemele inimii, este posibil să auziți o declarație de dragoste și să aveți șansa de a vă căsători.