De ce visezi un avion care cade în apă

De ce visezi la un accident de avion

Ai visat la un accident de avion? Aflați de ce visează prăbușirea avionului.

De ce visezi la un accident de avion

De regulă, conținutul viselor este simbolic și nu poate fi interpretat direct. Diferite cărți de vis explică în moduri diferite la ce visează un accident de avion.

Deci, de exemplu, Freud credea că a vedea un avion prăbușit într-un vis înseamnă poziția incertă a unei persoane, amărăciune din speranțe neîmplinite. Și, desigur, nu ar fi fost Freud dacă nu ar fi văzut într-un astfel de vis un vestitor al problemelor intime.

Potrivit cunoscutului văzător bulgar Vanga, necazurile viitoare, necesitatea de a fi precaut și de gândire pentru a nu ajunge într-o situație dificilă de viață – asta înseamnă un accident de avion la sol într-un vis.

Și americanul Miller răspunde în cartea sa de vis la întrebarea de ce visează prăbușirea avionului – o mulțime de probleme minore temporare.

Deci, să ne dăm seama de ce visează prăbușirile de avion și accidentele de avion

De ce visezi un avion care se prăbușește la sol

În diferite cărți de vis, căderea avionului la sol este explicată puțin diferit. Dar ei sunt de acord asupra unui lucru – sensul acestui vis nu este atât de înfricoșător pe cât ar părea. Înseamnă, de regulă, că înainte te poți confrunta cu speranțe nejustificate.

De ce visez la un accident de avion cu participarea mea

Un astfel de vis poate însemna că va trebui să cauți ajutor pentru a depăși dificultățile actuale ale vieții. Posibile dificultăți financiare.

De ce să visezi la un accident de avion pentru a-l urmări din lateral

Dacă într-un vis urmăriți un avion prăbușindu-se din lateral, atunci cel mai probabil veți putea evita unele dificultăți. În acest caz, ești un observator extern al modului în care trec necazurile. Într-un vis, un accident de avion simbolizează prăbușirea unor așteptări nerezonabile și un avertisment cu privire la posibile probleme în viitor, dar, deoarece urmăriți acest lucru din lateral, aceste necazuri nu vă vor afecta. De asemenea, un astfel de vis vă poate promite profit, care va ajunge în mâinile dumneavoastră. Așa interpretează cartea de vis acest vis. Așa că să vezi un accident de avion din lateral nu este cel mai rău lucru la care poți visa.

Prăbușire de avion interpretare vis

Un accident de avion în cărțile de vis poate fi interpretat în moduri complet diferite. Ca toate catastrofele și accidentele care ne vizitează în vis, un accident de avion poate însemna și un fel de pierdere sau pierdere. De obicei, acestea sunt niște speranțe și vise pentru un viitor mai luminos.

Prăbușire de avion interpretare vis

Căderea avionului în cartea de vis este descifrată, după cum sa menționat deja, mai devreme cu distrugerea „castelelor în aer”. Pregătește-te să experimentezi dezamăgirea din cauza speranțelor neîmplinite.

accident de avion de vis

Un vis în care este prezent un accident de avion are destul de multe semnificații. Acestea sunt probleme minore și pierderea controlului asupra a ceva important și multe altele. Dar niciodată nu conectați direct un accident de avion într-un vis cu evenimente reale. Și dacă într-un vis ai reușit să supraviețuiești într-un accident de avion, atunci vei depăși cu succes toate dificultățile care îți stau în cale.

A visat la un accident de avion

E atât de groază! Am visat la un accident de avion pe care l-am văzut într-un oraș necunoscut. Avionul a căzut foarte mult timp, ca la mișcare lentă. Nu mi-am putut lua ochii de la această priveliște. Se pare că nu am văzut nimic atât de îngrozitor, cum ar fi căderea oamenilor sau ceva de genul ăsta, dar tot era înfricoșător. Dimineața m-am trezit complet ruptă, abia m-am apucat de treabă. Toți au întrebat ce s-a întâmplat, ea nu s-a îmbolnăvit, iar când a spus că a visat un accident de avion într-un coșmar, toată lumea a înțeles totul. Dar tot nu m-au lăsat să merg acasă

Am visat la un accident de avion

Se pare că este deja un băiat mare și nu am mai zburat în vis de mult timp. Dar cumva am visat la prăbușirea avionului în care mă aflam. Nu știu unde m-am dus și de ce. Salonul era plin, se pare că erau chiar și niște copii. Și deodată începem să cădem. Mâinile și picioarele nu se supun, tot corpul este cumva vatuit și înoți ca în jeleu gros. Și așteptând căderea la pământ. Timpul a încetinit și, treptat, sa înțeles că totul era un vis. Nu am văzut niciodată prăbușirea unui avion. Acum chiar și într-un vis nu prea vreau.

Accident de avion de vis

A vedea un avion prăbușit într-un vis poate însemna foarte rar un adevărat dezastru. Deși s-a întâmplat și asta. Dar dovezile documentare ale viselor nu au fost încă inventate. Cu toate acestea, au existat mai multe cazuri în care pasagerii au refuzat să zboare. Și-au motivat refuzul prin faptul că au văzut căderea avionului lor în vis. Într-adevăr, în unele cazuri, au avut loc incidente neplăcute cu aceste aeronave. O situație similară este prezentată în primul film din seria Final Destination. Apropo, pentru scenariul acestui film, a fost luat un complot nefolosit din serialul TV cult The X-Files.

Cu toate acestea, de regulă, un accident de avion într-un vis înseamnă doar probleme minore.

De ce visezi un avion care se prăbușește în apă

Dacă într-un vis avionul a căzut în apă, atunci cel mai probabil vei avea o încercare lungă. Căderea avionului în apă vă poate reflecta emoțiile și sentimentele interioare, prin urmare, în cărțile de vis este recomandat să vă amintiți în ce fel de apă a căzut avionul într-un vis. În funcție de aceasta, semnificațiile viselor pot diferi. De exemplu, dacă apă:

 • transparent și curat – la bogăție;
 • îngrijorat – la diverse necazuri în toate domeniile de activitate;
 • încântător de frumos – spre împlinirea dorințelor;
 • furtunoasă și furioasă – la conflicte și certuri.
 • întindere nemărginită calmă înseamnă stagnare în afaceri și o situație fără speranță;
 • nefiresc de calm, parcă înghețat și chiar fără viață – oboseală spirituală.

Există o mulțime de opțiuni pentru interpretarea viselor, deoarece detaliile și caracteristicile suplimentare sunt de mare importanță. Prin urmare, un accident de avion într-un vis poate avea o mulțime de semnificații.

În orice caz, trebuie să înțelegeți că un astfel de vis nu este în niciun caz un semn al unor evenimente teribile. Cu toate acestea, el necesită atenție și vigilență pentru a evita eventualele necazuri.

Ce înseamnă să vezi un accident de avion și o explozie într-un vis – posibile interpretări din cartea de vis

După ce m-am trezit dintr-un vis în care totul este îngrozit, vreau să știu de ce visează o explozie sau un avion în cădere. Un vis poate fi atât înfricoșător, cât și incitant. Cel care doarme se poate vedea pe sine din exterior sau poate participa la persoana I.

De ce să visezi un avion în cădere

A vedea un avion în cădere într-un vis înseamnă că, în realitate, o persoană ar trebui să aibă un eveniment care îi va împărți viața în „înainte și după”. Cel mai probabil, se va întâmpla ceva trist, dar în unele momente un astfel de vis poate fi interpretat diferit. Depinde mult de celelalte elemente ale coșmarului. Cu toate acestea, în cele mai multe cazuri, ar trebui să sperați la ce este mai bun și să vă pregătiți pentru ce este mai rău. Este recomandat să experimentați ceea ce se întâmplă cu familia sau prietenii.

Dar se poate întâmpla ca sensul unui vis despre un avion în cădere conform cărții de vis să nu se refere la o persoană adormită, ci la ruda sa. Dacă cineva apropiat are probleme, atunci este necesar să-l susțineți nu numai moral, ci și financiar.

O interpretare mai exactă depinde de emoțiile pe care le-a experimentat dormitorul într-un vis. Dacă visul a fost însoțit de:

 • groază și o stare de șoc, atunci în realitate temerile vor fi depășite. Este recomandat să analizați ce sperie o persoană acum. Numai depășindu-ți temerile poți merge mai departe;
 • stare de panică, stupoare, atunci planul nu se realizează, va eșua;
 • sufletul este calm, nu există anxietate și frică, atunci, în realitate, nu vă puteți teme nici măcar de cei mai puternici rivali.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor femeie însărcinată prietenă

Vezi cum avionul se prăbușește și explodează

Inițial, se pare că dacă un avion a căzut în vis și a explodat, atunci acesta este un simbol rău care prezice ceva teribil. Dar nu este întotdeauna cazul. Principalul lucru este să reuniți evenimentele din vis cu evenimentele actuale reale și să trageți concluziile corecte.

Iată doar câteva dintre transcrieri:

 • dacă este o afacere de făcut, aceasta va eșua, iar partea visătorului va suferi cheltuieli grele;
 • accident de avion și explozie – riscul de a pierde bani și proprietăți. Este mai bine să așteptați puțin și să nu investiți în proiecte dubioase. O altă versiune a interpretării este o scădere rapidă și chiar faliment;
 • a vedea un astfel de vis pentru o femeie înseamnă o dragoste pasională, care va fi similară cu faimosul complot întortocheat al unui serial TV mexican;
 • pentru a vedea explozia, dar nu pentru a vedea avionul în sine – știri care vor fi discutate aprins la fiecare colț. Distanța de la explozie depinde direct de cât de mult îl va preocupa pe dormitor. De asemenea, trebuie să acordați atenție căldurii, cu cât se simte mai puternic, cu atât mai fierbinte se va discuta visătorul însuși;
 • dacă este atins de un fragment, pot exista probleme la locul de muncă;
 • ca un bărbat să se uite la flacără – o dorință subconștientă de a întâlni o femeie „fierbinte”. Acest lucru se va îndeplini dacă un bărbat acordă atenție doamnelor din mediul său.

Dacă avionul se prăbușește la sol, în apă sau explodează pe cer

Avionul poate exploda pe cer, dar adesea visează că aeronava cade în apă sau se prăbușește la sol. Fiecare dintre aceste situații are propria sa interpretare.

 1. Dacă avionul a căzut în apă, atunci pe calea aleasă trebuie să treci prin „foc, apă și conducte de cupru”. Această expresie descrie bine întregul volum de încercări care vor cădea pe capul unei persoane.
 2. Dacă aeronava s-a prăbușit la sol – sistemul nervos este epuizat și cere odihnă. Din acest motiv, termenele limită pot fi ratate. Avionul s-a prăbușit, dar nu a luat foc – așteptați-vă la trădare de la cei dragi, rude sau parteneri de afaceri. Trădarea a fost plănuită de mult timp și cineva așteaptă doar momentul potrivit pentru a înjunghia în spate.
 3. Accidentul aviatic s-a petrecut pe cer – un semn bun. Necazurile majore sau durerea vor ocoli o persoană. Evenimentele vor avea loc undeva în apropiere, iar visătorul va simți că îngerul păzitor l-a îndepărtat de epicentrul dezastrului.
 4. Avionul s-a prăbușit în oraș – nu vin cele mai bune vremuri în viața visătorului, ceea ce îl va afecta nu numai pe el, ci și pe întreaga familie. În astfel de momente, este mai bine să vă raliați, să uitați nemulțumirile sau, în cazuri extreme, să încheiați un armistițiu temporar. Cu cât familia este mai unită, cu atât mai repede va depăși dificultățile vieții.
 5. A căzut în desiș – o stare de lucruri neclară va continua de ceva timp. Trebuie să avem răbdare și să așteptăm criza. În curând totul se va limpezi și viața va reveni la normal.
 6. Prăbușit în deșert – în toate zonele o persoană trebuie să experimenteze golul spiritual și singurătatea. De asemenea, va fi stagnare în relațiile profesionale și personale. Nu sunt prevăzute oferte sau oferte în viitorul apropiat.

A fi în interiorul unui avion în cădere într-un vis

A te vedea într-un vis îi spune adesea celui care doarme să se uite la sine în realitate. Dar a fi participant la evenimente și a vedea totul de la persoana întâi, în contextul acestui vis, vorbește despre prăbușirea planurilor. Nu este greu de ghicit la ce visează avionul care căde dacă cel care doarme este înăuntru. Cu toate acestea, unele nuanțe pot schimba decriptarea.

Dacă în timpul accidentului este posibilă ejectarea, înseamnă că în ultimul moment averea îi va zâmbi persoanei și planul se va împlini cu siguranță. Va fi oferit un sprijin puternic din partea prietenilor, atât moral cât și material.

Căderea la pământ într-un avion – în realitate, suportați stres sever. Va fi necesar un șoc, deoarece persoana devine prea moale și incapabilă să-și apere drepturile, să se apere în conflict. Situația te va învăța multe. După aceea, visătorul va deveni mai rigid acolo unde este necesar. Nu îi va mai fi frică să se confrunte, ceea ce îi va deschide mai multe oportunități.

Mori într-un accident de avion – în viața reală, schimbă-ți dramatic convingerile. Un credincios devine ateu, iar un sceptic devine brusc interesat de una dintre religii. O femeie își poate întâlni partenerul de viață, în timp ce un bărbat este înclinat să ceară divorțul și își dorește să trăiască o viață de burlac. Schimbările în viață vor fi atât de neașteptate și dramatice încât prietenii și familia vor fi surprinși. În acest sens, relațiile se pot deteriora, dar visătorul va fi convins că face totul bine, ceea ce înseamnă că alții greșesc.

Dacă avionul se prăbușește, dar cel care dormea ​​supraviețuiește, acesta este un semn al Forțelor Superioare. Așa că încearcă să informeze persoana că i-a fost repartizat un înger păzitor.

Din acea zi, visătorul este obligat să ducă o viață evlavioasă, să fie bun cu oamenii, să-i ajute pe cei slabi și săraci. Deci va fi protejat, ceea ce înseamnă că orice necaz îl va ocoli, iar dorințele vor începe să devină realitate.

De ce să visezi un avion de linie care căde dacă cel care doarme îl controlează? Un astfel de vis rar sugerează că o persoană va prelua conducerea, dar nu va face față. Deși, dacă într-un vis avionul încă nu cade, atunci dificultățile vor fi temporare.

Autor articol:

Nikolay Kostyuk. Expert în domeniul ezoterismului și culturii mondiale, candidat la științe filozofice.

E-mail pentru a contacta autorul: nkostyuk@taynoeznanie.com

De ce visează un avion în cădere: semnificații și detalii

Unul dintre cele mai neobișnuite vise, care deopotrivă înspăimântă și captează, poate fi numit cel în care vei vedea prăbușirea unui avion. Este puțin probabil ca o astfel de viziune să fie uitată și lăsată fără atenție. Pentru a afla de ce visează un avion în cădere, o carte de vis vă va ajuta.

De ce visezi un avion în cădere: semnificații în cărțile de vis

Sensul viselor în care cineva trebuie să urmărească prăbușirea unui avion este ambiguu. Cel mai adesea, ele indică faptul că se așteaptă un punct de cotitură în viața visătorului. Va fi obligat să-și regândească viața și să-și dea seama de greșelile sale. În același timp, merită remarcat faptul că un astfel de șoc fără sprijinul prietenilor și rudelor va fi destul de dificil de supraviețuit.

Este foarte posibil ca observarea unui astfel de proces neplăcut în vise să nu afecteze visătorul însuși, ci pe cei dragi. Viețile lor vor fi distruse. Este necesar să le oferiți ajutorul vostru, nu doar moral, ci și financiar. Pentru o persoană cu probleme, aceste acțiuni vor fi de neprețuit, cu siguranță le va mulțumi mai târziu, de îndată ce va avea o astfel de oportunitate.

Pentru a interpreta un astfel de vis, trebuie să vă amintiți de ce emoții a fost însoțit:

 • șoc și groază – în viața reală va trebui să faci față propriilor temeri;
 • panică – planurile care au fost construite nu se vor îndeplini, indiferent de eforturile depuse;
 • calm și zâmbet – distrugerea inamicilor și victoria asupra concurenților.

Accident de avion într-o carte de vis (video)

Vezi cum avionul se prăbușește și explodează

A vedea un avion prăbușit și explodând nu este întotdeauna un semn rău. Pentru a interpreta corect o astfel de viziune, trebuie să țineți cont de circumstanțele care o preced, de personalitatea visătorului însuși și de trăsăturile viselor:

 • negocieri serioase sunt așteptate cu o zi înainte – merită să ne așteptăm ca afacerea să nu aibă loc, nici măcar pierderile materiale nu sunt excluse;
 • pentru a vedea o explozie – nu ar trebui să te implici în întreprinderi dubioase și riscante. Ele pot duce la pierderea poziției și chiar la faliment;
 • pentru tineri, o astfel de viziune promite pasiuni amoroase. Este posibil ca cineva să-și mărturisească în curând sentimentele, sau cel iubit să înceapă să le arate cu o vigoare reînnoită;
 • o explozie direct la cădere este o știre care va atrage o serie de necazuri;
 • fragmente au căzut asupra proprietarului viselor – sunt de așteptat probleme grave în mediul de lucru;
 • urmăriți prăbușirea – în legătură cu problemele care au apărut, starea de spirit se va agrava și ea.

Citeste mai mult:  Găuriți dinții într-un vis

Dacă avionul cade la pământ sau în apă într-un vis

Oamenii au o mare varietate de vise. În unele dintre ele puteți urmări avionul prăbușindu-se în apă. Se mai întâmplă să cadă la pământ. Desigur, interpretarea unor astfel de vise va diferi semnificativ.

 1. Dacă în vise trebuie să privești avionul prăbușindu-se în apă, atunci cel mai probabil soarta pregătește multe încercări care trebuie depășite în drumul către propriul tău succes. Neapărat trebuie să facă față problemelor care i-au căzut pe visător pe cont propriu, fără a apela la ajutorul prietenilor. Desigur, acest lucru va necesita eforturi titanice, dar cel care doarme va face față cu siguranță acestui lucru. În această perioadă, este extrem de important să dedicați timp nu numai muncii, ci și odihnei. Prea mult stres emoțional și fizic amenință o cădere nervoasă.
 2. Dacă căptușeala care cădea a căzut la pământ, atunci acest vis indică faptul că persoana este suprasolicitată și nu va putea finaliza munca la timp. Trebuie să te odihnești și să câștigi forță pentru a te apuca de treabă mai târziu.

Dacă căptușeala care cădea a căzut la pământ, atunci acest vis indică faptul că persoana este suprasolicitată și nu va putea finaliza munca la timp.

Dacă în vise avionul s-a prăbușit la sol, dar nu a ars, atunci această viziune indică posibilitatea trădării de către cei dragi. Este posibil ca aceștia să fie partener de afaceri. În capul lui i se găsește un plan de mult timp, dar visătorul nu observă acest lucru. Merită să vă temeți de o lovitură neașteptată, destul de dureroasă, în spate. Consecințele acestor acțiuni vor fi cumplite. Nici măcar falimentul nu este exclus.

De ce să visezi un avion care se prăbușește lângă casă

Visul în care trebuie să privești prăbușirea avionului, lângă casă, are și el un sens negativ. Dacă a căzut în sectorul privat, atunci visul indică prezența unui concurent care încearcă din toate puterile să ia locul visătorului. În curând, poate apărea un inamic care va fi pregătit pentru o acțiune decisivă pentru a-și atinge scopul. Trebuie să fii cât se poate de atent și atent.

Dacă o pasăre de fier a căzut și a explodat lângă o clădire cu mai multe etaje, atunci ar trebui să fiți atenți la o conspirație care va implica un număr mare de oameni. Din acest motiv, visătorul poate pierde nu numai bogăția materială și munca, ci și respectul.

Distrugerea familiei poate simboliza și un astfel de vis. Dacă relația cu a doua jumătate nu merge bine de mult, atunci poate fi chiar mai bine să începi viața de la o frunză nouă.

Avion care arde într-un vis: interpretare

Indiferent cât de paradoxal ar părea, a privi un avion în flăcări prăbușindu-se într-un vis este un semn bun. În viața visătorului, începe o perioadă care este cea mai favorabilă pentru implementarea planurilor și adoptarea deciziilor vitale. Orice schimbări, chiar și minore, promit schimbări pozitive în viață. Problemele pot apărea numai dacă o persoană este indiferentă la tot.

Indiferent cât de paradoxal ar părea, a privi un avion în flăcări prăbușindu-se într-un vis este un semn bun.

A fi în interiorul unui avion în cădere într-un vis

De o importanță deosebită sunt visele în care visătorul nu trebuie să observe acțiunea din lateral, ci să fie un participant direct la ea. Astfel de vise indică faptul că în viața reală nu va fi posibil să îți realizezi visele. Cel mai probabil, imaginea viitorului este prea idealizată și din acest motiv implementarea sa este nerealistă. O persoană este destinată să înfrunte realitatea, să o privească în ochi și să scape de iluzii.

În funcție de factori suplimentari, un astfel de vis poate fi interpretat oarecum diferit:

 • a reușit să sară afară – visătorul este norocos, înconjurat de oameni excepțional de credincioși și de încredere. Puteți conta în siguranță pe sprijinul prietenilor chiar și în cele mai dificile situații. Nu va trebui să știi niciodată despre stări sufletești precum deznădejdea sau singurătatea;
 • cădere la pământ – persoana adormită în acest moment are nevoie doar de un șoc nervos în viața reală. Cel mai probabil, este o persoană sinceră, blândă, are încredere orbește în alții și pur și simplu nu observă ce se întâmplă în jurul său. Este înșelat și trădat, dar nu acordă nicio importanță acestui lucru și o consideră de la sine înțeles. Merită să priviți realitatea în ochi, oricât de neplăcută ar fi;
 • moarte – cei care se confruntă cu schimbări tragice în viața reală trebuie să-și vadă propria moarte în vise. Vor apărea probleme serioase în afaceri, banii vor dispărea cu o viteză incredibilă, conflictele grave vor apărea în viața personală. Nici măcar boala și rezultatul ei fatal nu sunt excluse;

Pentru a gestiona căptușeala – în curând va trebui să iei o decizie serioasă. Nu trebuie să evitați responsabilitatea, ar trebui să învățați să fiți responsabil pentru toate acțiunile greșite.

De ce visează avionul (video)

Căderea avionului, atât în ​​viața reală, cât și în vise, nu este de bun augur. Acesta este un semn destul de rău, care indică faptul că planurile vor începe să se prăbușească și că există răi înconjurați de proprietarul viselor. Trebuie să fii mai vigilent și mai atent. Numai astfel se vor putea evita problemele viitoare.

Avionul se prăbușește în apă

Interpretarea viselor Avionul cade în apă ai visat de ce într-un vis avionul cade în apă? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă, în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți un avion prăbușindu-se în apă într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Avion

Zboară într-un avion. Un astfel de vis poate fi atât obișnuit, cât și indicativ în același timp, deoarece unii oameni sunt calmi în privința zborului, în timp ce alții se tem îngrozitor de ei. De exemplu, toți fanii fotbalului din America știu că celebrul comentator John Madden nu zboară niciodată în avioane – el călătorește prin țară cu autobuzul. Mulți îi împărtășesc temerile, deși noaptea ar putea visa să zboare. În acest caz, este o încercare de a depăși temerile iraționale.

Zborurile cu avionul pentru cei care dorm sunt pline de aventură. Sentimentul de încântare îmbătătoare este de obicei cauzat fie de zborul în sine, fie de viteza amețitoare și de conștientizarea modului în care CĂLĂTORIA aeriană aduce împreună cele mai îndepărtate colțuri ale pământului. În plus, este posibil să experimentați anxietatea care vine cu gândirea la potențialele pericole asociate călătoriilor, cum ar fi deturnarea. În acest caz, este posibil să faci față cu brio situației.

Citeste mai mult:  Văzând un viitor soț într-un vis

Gestionați un avion. Există diverse opțiuni pentru a te vedea pe tine (sau pe altcineva) ca pilot. Ai încredere în tine atât în ​​vis, cât și în realitate? Dacă pilotați un avion, atunci veți putea ține situația sub control în realitate.

Dacă avionul se prăbușește și se prăbușește, înseamnă că în viață nu te simți suficient de încrezător și, după cum ți se pare, nu îndeplinești cerințele.

Cine se află la bordul aeronavei? În viața reală, ești responsabil pentru acești oameni, ai anumite obligații față de ei, iar controlul tău asupra aeronavei arată cât de bine faci față îndatoririlor tale.

Ce sentiment – încredere sau responsabilitate crescută pentru soarta oamenilor – prevalează în timpul zborului cu un avion?

Ce simt alți pasageri în legătură cu prezența ta – te acceptă, te ignoră sau te disprețuiește?

Interpretarea viselor – Avion

Am văzut într-un vis o urmă lăsată de un avion pe cer – vei pierde ceea ce este foarte important pentru tine acum. Și asta în ciuda faptului că vei depune toate eforturile pentru a te asigura că totul este bine. Poate că „a doua jumătate” a ta va dori să se relaxeze „în lateral”.

D. Loff a interpretat astfel visele despre avioane: „Zboară într-un avion. Un astfel de vis poate fi atât obișnuit, cât și indicativ în același timp, deoarece unii oameni sunt calmi în privința zborului, în timp ce alții se tem îngrozitor de ei. De exemplu, toți fanii fotbalului din America știu că celebrul comentator John Madden nu zboară niciodată în avioane – el călătorește prin țară cu autobuzul. Mulți îi împărtășesc temerile, deși noaptea ar putea visa să zboare. În acest caz, este o încercare de a depăși temerile iraționale.

Zborurile cu avionul pentru cei care dorm sunt pline de aventură. Sentimentul de încântare îmbătătoare este de obicei cauzat fie de zborul în sine, fie de viteza amețitoare și de conștientizarea modului în care călătoria cu aerul vă permite să reuniți cele mai îndepărtate colțuri ale pământului. În plus, este posibil să experimentați anxietatea care vine cu gândirea la potențialele pericole asociate călătoriilor, cum ar fi deturnarea. În acest caz, este posibil să faci față cu brio situației.

Dacă pilotați un avion, atunci veți putea ține situația sub control în realitate.

Dacă avionul se prăbușește și se prăbușește, înseamnă că în viață nu te simți suficient de încrezător și, după cum ți se pare, nu îndeplinești cerințele.”

Înainte de a-ți interpreta visul, încearcă să răspunzi la această întrebare: cine se află la bordul avionului? În viața reală, ești responsabil pentru acești oameni, ai anumite obligații față de ei? Apoi controlul dumneavoastră asupra aeronavei arată cât de bine vă descurcați îndatoririlor dumneavoastră.

Interpretarea viselor – Avion

Avion – Zboară într-un avion – este nevoie de o abordare mai creativă în treburile tale, marcați timpul.

Să fii în timpul unui accident de avion – deciziile îndrăznețe vor ajuta doar cauza ta.

Fă un pas! A vedea un avion pe cer este un eveniment decisiv, fatidic pentru tine.

Pe pământ – oameni prea precauți, lași te încetinesc.

Interpretarea viselor – Avion

Avion – Zboară într-un avion – este nevoie de o abordare mai creativă în treburile tale, marcați timpul.

Să fii în timpul unui accident de avion – deciziile îndrăznețe vor ajuta doar cauza ta.

Fă un pas! A vedea un avion pe cer este un eveniment decisiv, fatidic pentru tine.

Pe pământ – oameni prea precauți, lași te încetinesc.

Interpretarea viselor – Avion

Un avion zburător într-un vis oferă știri.

A auzi despre un accident de avion într-un vis este un semn de eșec și prăbușirea planurilor.

Zborul cu un avion într-un vis înseamnă că afacerea ta va progresa cu succes, cu excepția cazului în care într-un vis întâlnești obstacole pe parcurs.

Să zbori singur cu un avion într-un vis este un prevestitor al faptului că tu însuți poți lua decizii care îți vor afecta viitorul.

Dacă într-un vis zborul și aterizarea au succes, atunci așteptați împlinirea dorinței tale prețuite. Vedeți unde aterizați avionul.

Cu cât acest loc va fi mai de încredere și mai chiar, cu atât mai prosperă va fi soarta ta viitoare.

Vezi interpretarea: avion, zbor.

Interpretarea viselor – Avion

Un vis în care urci scara la bordul unui avion de linie transcontinental care te va duce la Rio Engineering-ul visurilor tale este un vestitor al unor evenimente care, la fel ca eroul Vițelului de Aur, te vor duce la un final trist.

Să zboare pe un bătrân ponosit, „porumb”, care suferă de greață din cauza vorbăriei peste partea natală, peste care te învârti pe cer, este un vis, cauzat evident de faptul că ai trecut „ușor” la o petrecere. , iar interpretarea sa, prin urmare, se rezumă la murături de castraveți sau un pahar de ceai tare cu lămâie și aspirină.

Să zbori într-un vis într-un avion deturnat de teroriști, care și-a schimbat cursul și te duce din Cherezpenkolodinsk-ul tău natal în Țara Făgăduinței, este o teamă goală, deși unii dintre ei au pantaloni plini.

Văzându-te într-un vis ca o „stewardesă pe nume Zhanna”, primind-o pe Presnyakov Jr. la bordul avionului ei, prefigurează în realitate flirtul cu tine al unui tânăr obraznic care a înghițit „roți”.

Pentru a intra într-o relație intimă cu un pilot chiar pe scaunul său de pilot, din care avionul fie se scufundă, fie se grăbește în sus – un astfel de vis vorbește despre pasiunea naturii tale și despre dorința nesatisfăcută.

Interpretarea viselor – Avion

Zburând într-un avion într-un vis – trebuie să mergi departe și mult timp. A vedea un avion decolând pe cer este o separare de o persoană dragă.

Imaginează-ți că avionul era o jucărie. Alături de el sunt alte jucării. Și multe mașini. Îndreptați-vă atenția asupra acestor mașini.

Interpretarea viselor – Avion

Un simbol al împlinirii dorințelor și al împlinirii speranțelor.

Căderea avionului – visează la o declarație de dragoste neașteptată.

Slujește sau lucrează în aviație – toate planurile și visele tale se vor împlini, sub rezerva muncii grele și a credinței în steaua ta.

Călătorind cu avionul – planurile dumneavoastră de anvergură nu vor fi îndeplinite.

Te-au închis în hangarul unde sunt avioanele – succes sau bunăstare îmbunătățită.

Interpretarea viselor – Avion

Simbolizează neînfricarea, viteza schimbării, împlinirea dorințelor sau prăbușirea a ceea ce a fost conceput.

Imaginea unei farfurii zburătoare, a unui OZN pe cer este personificarea luminii interioare, descoperirea unor noi cunoștințe neașteptate.

Zborul cu avionul este o schimbare rapidă.

A întârzia la un avion este o teamă de schimbare.

A fi pilot înseamnă a câștiga dreptul de a dispune de alții.

Un avion în cădere, un OZN, o navă spațială – interferența extraterestră vă va perturba viața.

Interpretarea viselor – Avion

De obicei, transportul cu avionul înseamnă dezvoltare spirituală.

Studiați evenimentele din vis care urmează zborului într-un avion și înțelegeți dacă acesta poate fi într-adevăr interpretat în acest fel.

Dacă este așa – și o mașină atât de modernă și rapidă trebuie controlată cu pricepere, altfel este posibil un accident.

Dacă nu este așa, acest vis poate însemna pur și simplu dezvoltarea ta rapidă, posibilitatea de a te exprima, mai ales dacă ești pilot de avion.