De ce visezi la violența fetelor

De ce visezi la viol

Coșmarurile pot demonstra situații teribile, care includ dezastre naturale și acțiunile răufăcătorilor. Una dintre cele mai grave crime este violul. Poate fi considerat un fel de încercare de a ucide demnitatea umană. În încercarea de a înțelege de ce se visează la viol, dacă, din fericire, acest lucru nu s-a întâmplat persoanei adormite, toate nuanțele vor trebui luate în considerare. Dacă groaza vine din amintiri, este indicat fie să apelezi la specialiști, fie să înveți cu fermitate că nu este vina nimănui în ceea ce s-a întâmplat și trebuie să trăiești fericit.

Interpretarea viselor: a vedea violul într-un vis

Interpretarea visului lui Gustav Miller interpretează violul cunoștințelor ca o problemă semnificativă pentru acești oameni, deși nu la fel de teribil ca intriga unui coșmar. Pentru sexul frumos, sexul forțat înseamnă că, în realitate, se poate găsi într-o situație neplăcută care îi va afecta indirect demnitatea și va deveni un motiv de bârfă. Pentru îndrăgostiți, un complot de coșmar prezice separarea.

Interpretarea viselor a profetesei bulgare Wangi conține o interpretare foarte neobișnuită a ceea ce visează violul. Cel care doarme ar trebui să caute cauza afecțiunilor sale în resentimente față de ceilalți și furie reprimată.

izvor oriental sugerează: atunci când visezi că ești violat, în realitate va trebui să experimentezi trădarea unei persoane dragi. Dacă erau mai mulți criminali, intrigarii își vor începe în curând atacurile.

Conform cărții de vis a Rătăcitoruluidacă visezi la viol, este indicat să te ocupi imediat de contradicțiile interne. Când el însuși s-a întâmplat să fie o victimă într-un vis, sursa oferă un sfat neașteptat. Merită să-i faceți pe cei răi vădiți o surpriză plăcută. Acest lucru va întoarce valul evenimentelor într-o direcție pozitivă.

Interpretarea viselor lui Loff sugerează că violul într-un vis simbolizează relația persoanei adormite cu realitatea înconjurătoare. Ostilitatea ascunsă datorată faptului că este constant în rolul unei victime își găsește o ieșire într-un complot atât de șocant. A întreprinde act sexual violent pe cont propriu este o suprimare activă a propriei atitudini negative față de oamenii din apropiere.

Interpretarea visului lui Freud interpretează violul ca fiind incapacitatea celui care doarme de a se bucura de contactul intim. Este timpul să realizăm că o relație armonioasă îmbină componentele spirituale și sexuale.

Dacă visezi cum violează fratele tău, asta nu înseamnă incest sau atracție în realitate. Intriga semnalează că relația tensionată a durat semnificativ.

De ce visezi la o tentativă de viol

O tentativă de viol într-un vis simbolizează starea de asuprire a visătorului în realitate. Asa se manifesta depresia, presiunea autoritara a cuiva si rezistenta suprimata.

A eșuat o tentativă de viol avertizează că visătorul este capabil să reziste dorințelor altor oameni și chiar să dicteze propria sa voință altora. Cu toate acestea, nu uitați că nu trebuie să vă bucurați de putere și să vă transformați într-un dictator.

Tentativa eșuată de viol fete într-un vis servește ca simbol al unei poziții subordonate în realitate. Visătorul tânjește să fie eliberat de presiunea altora.

Dacă după complotul unui vis tu a încercat să violeze, dar a reușit să o evite, de fapt, sentimentul că resursele tale sunt abuzate are temeiuri solide. Acest lucru poate arăta o muncă prost plătită sau ingratitudine.

A lovi violatorul și, astfel, a te proteja, este un simbol al tulburărilor viitoare. Anxietatea va necesita multă putere morală, dar în general va fi goală.

Al cui viol ai văzut în visul tău

proprii violul într-un vis sugerează că, în realitate, o anumită situație va afecta negativ reputația. Totuși, dacă în același timp au apărut senzații plăcute, este destul de probabil să primești vești bune de la vizitatori neaștepți.

Un prieten bun în realitate va avea nevoie de ajutor, la asta visează violul prietene. Cel mai probabil, cineva pune presiune asupra ei și este nevoie de sprijin moral.

Pentru un bărbat viol fete, de care este îndrăgostit, înseamnă incertitudinea ei cu privire la sinceritatea sentimentelor. Sfaturile din exterior provoacă o îngrijorare puternică în partener și este nevoie de umărul său puternic.

Într-un coșmar teribil când visezi la viol copil, are un sens profund. Acest complot indică tensiune internă și sugerează necesitatea de a face față în sfârșit problemelor nerezolvate.

viol visat fiice indică necazurile ei în realitate. Sprijinul părinților este deosebit de necesar în acest moment.

Dacă visezi la viol bărbați, în realitate ar trebui să se ferească de atacurile celor răi. Au decis că a venit timpul pentru acțiune activă și pregătesc trucuri murdare. În cazul în care un străin a devenit victima unui violator, în realitate nu este de dorit să ia parte la proiecte dubioase. În viitorul apropiat, riscul nu va aduce un rezultat pozitiv.

Nu-ți fie teamă dacă se întâmplă să te vezi în rolul unui infractor comitând acte indecente. Aceasta este o manifestare a iritației atent reținute. Este de dorit să găsiți o ieșire liniștită pentru emoțiile care fierb în interior.

Ce a visat la viol

grup violul în vis înseamnă o influență puternică și nu prea binevoitoare din exterior. Poate că dușmanii s-au unit.

Personificarea motivelor egoiste ale altora este singur viol. Merită să aruncați o privire mai atentă la cei care parazitează prietenia.

Simbolurile celui mai puternic șoc sunt visul la viol și bătăi. Dacă perseverezi, vei reuși.

Ar trebui să se aștepte o serie de dificultăți, asta se visează viol și crimă. Cu toate acestea, perioada dificilă nu va fi lungă, iar după aceasta va începe o perioadă complet nouă.

Când se visează un viol, visul cu greu poate fi numit plăcut. Cu toate acestea, simbolismul nu este atât de intimidant pe cât pare. Principalul lucru este să ascultați semnalele de avertizare pentru a evita situațiile dificile din realitate.

Viol de femeie

Interpretarea viselor Violează o femeie a visat de ce într-un vis violează o femeie? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți o femeie violată într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Viol

Visele de viol sunt vise de cruzime. Puteți juca rolul de atacator, victimă sau spectator.

În vise de acest fel, rolul tău și sentimentele pe care le ai pentru ceilalți sunt factori cheie în înțelegerea sensului visului.

Dacă aveți VISE RECURRENTE în care sunteți victima unui viol, trebuie să determinați dacă stresul post-traumatic joacă un rol în visele tale.

Un singur vis în care ești victima unui viol transmite de obicei o atitudine crudă, nedreaptă sau nemilos de exploatare față de tine în viața reală.

În vise de acest fel, făptuitorul este o persoană fără față. Acest lucru se datorează faptului că oamenii care sunt suficient de apropiați de tine pentru a te exploata rămân apropiați și în alte roluri mai pozitive.

Citeste mai mult:  De ce visează purceii

Visul nu indică o agresiune reală împotriva ta, ci avertizează că ai căzut în supunere față de ceilalți.

Rolul agresorului într-o scenă de viol indică de obicei un conflict nerezolvat sau FURIA reprimată față de cineva. Ca și în cazul victimei descrise mai sus, persoana violată în vis este adesea un personaj fără chip.

De exemplu, dacă vă rețineți furia față de ȘEFUL, părintele, profesorul sau colegul de muncă de sex opus, este posibil să aveți un vis să fiți violat.

Natura sursei mâniei reprimate din viața reală poate ajuta la dezlegarea sensului unui astfel de vis. Răspunsul la întrebarea de ce nu ai dat încă aer liber sentimentului acumulat poate ajuta și la dezlegarea lui.

O femeie de 25 de ani își descrie visul: „Chiar înainte de a începe să trăiesc o viață sexuală deplină, am avut adesea vise în care erau bărbați legați. Le-am abuzat sexual.

O astfel de hărțuire a fost întotdeauna făcută împotriva voinței lor. Violența a venit doar de la mine și am fost ghidată de dorința mea. Bărbații îmi erau necunoscuti, uneori nici nu le observam fețele. Este ciudat că astfel de vise mi-au venit chiar înainte să știu ce este cu adevărat viața sexuală.”

Femeia a avut o relație extrem de dificilă și tulbure cu tatăl ei. Deși nu au existat încercări de incest sau hărțuire sexuală din partea lui, relația lor nu a fost caldă.

Potrivit femeii, relația lor cu tatăl lor s-a agravat uneori în mod special și a devenit amară. Dar pe măsură ce s-au îmbunătățit, frecvența visului de viol a scăzut.

Rolul observatorului unei scene de viol este adesea tulburător, deoarece te simți neputincios pentru că nu poți ajuta victima. Uneori simți intuitiv legătura dintre victimă și atacator. Acest lucru poate indica furia ascunsă sau poziția ta ca fiind exploatată în viața reală.

Observarea este o încercare de a se disocia de trauma a ceea ce s-a întâmplat. Această stare de fapt permite o mai bună înțelegere a relației dintre atacator și violat. În consecință, protecția psihologică câștigată din participarea indirectă la scenă își pierde puterea pe măsură ce observatorul devine conștient de cine este implicat direct în viol.

Interpretarea viselor – Viol

D. Loff a susținut că visele despre viol sunt vise despre cruzime: „Poți juca rolul unui atacator, al unei victime sau al unui observator. În vise de acest fel, rolul tău și sentimentele pe care le ai pentru ceilalți sunt factori cheie în înțelegerea sensului visului.

Dacă aveți vise recurente în care sunteți victima unui viol, trebuie să determinați dacă stresul post-traumatic joacă un rol în visele tale.

Un singur vis în care ești victima unui viol transmite de obicei o atitudine crudă, nedreaptă sau nemilos de exploatare față de tine în viața reală. În vise de acest fel, făptuitorul este o persoană fără față. Acest lucru se datorează faptului că oamenii care sunt suficient de apropiați de tine pentru a te exploata rămân apropiați și în alte roluri mai pozitive. Visul nu indică o agresiune reală împotriva ta, ci avertizează că ai căzut în supunere față de ceilalți.

Rolul agresorului într-o scenă de viol indică de obicei un conflict nerezolvat sau mânie reprimată față de cineva. Ca și în cazul victimei descrise mai sus, persoana violată în vis este adesea un personaj fără chip. De exemplu, dacă vă rețineți furia față de șeful, părintele, profesorul sau colegul de serviciu de sex opus, este posibil să aveți un vis că ați fi violat. Natura sursei de furie reprimată din viața reală poate ajuta la dezlegarea sensului unui astfel de vis. Răspunsul la întrebarea de ce nu ai dat încă aer liber sentimentului acumulat poate ajuta și la dezlegarea lui.

Rolul observatorului unei scene de viol este adesea tulburător, deoarece te simți neputincios pentru că nu poți ajuta victima. Uneori simți intuitiv legătura dintre victimă și atacator. Acest lucru poate indica furia ascunsă sau poziția ta ca fiind exploatată în viața reală.

Observarea este o încercare de a se disocia de trauma a ceea ce s-a întâmplat. Această stare de fapt permite o mai bună înțelegere a relației dintre atacator și violat.

În consecință, protecția psihologică câștigată din participarea indirectă la scenă își pierde puterea pe măsură ce observatorul devine conștient de cine este implicat direct în viol.

Interpretarea viselor – Viol

Interpretarea viselor – Viol

Dacă ai visat că ești violat, relaxează-te și așteaptă-te la o surpriză. Cineva apropiat îți dorește să facă ceva frumos pentru tine. Pentru a face acest lucru, fixați o floare albastră pe păr.

Dacă ați văzut un viol într-un vis (poate că ați participat la violul cuiva), atunci cel mai probabil va încerca să vă jefuiască în viitorul apropiat. Pentru a preveni acest lucru, purtați o mână de nisip de râu în buzunar timp de o săptămână.

Interpretarea viselor – Viol

A visa că un viol s-a întâmplat pe prietenii tăi înseamnă că vei fi lovit de durerea care s-a întâmplat unuia dintre prietenii tăi.

Dacă o fată visează că a devenit victima violenței, înseamnă că în viața reală i se va întâmpla o nenorocire care îi va jigni onoarea, iar iubitul ei o va părăsi.

Interpretarea viselor – Viol

Scena de coșmar a violului la care a visat o femeie prezintă evenimente care vor duce la o ruptură a relațiilor cu iubitul ei, iar pentru cei căsătoriți, un divorț de soțul ei.

Dacă într-un vis ai văzut cum violatorii au abuzat pe altcineva, atunci, în realitate, vei fi uimit de vestea problemelor care s-au abătut asupra familiei prietenilor tăi buni.

Interpretarea viselor – Viol

Dacă un vis despre viol îl privește pe unul dintre prietenii tăi, atunci nenorocirea se va întâmpla cu unul dintre cei dragi.

Dacă visezi că ești o victimă a violenței, ți se vor întâmpla necazuri.

Ca urmare a unui incident, onoarea și dragostea voastră vor avea de suferit.

Poate te vei despărți de persoana iubită.

Interpretarea viselor – Viol

Interpretarea viselor – Viol

Sensul acestui vis depinde în întregime de rolul pe care îl jucați în el. Dacă ești violat, acesta este un fapt cu siguranță negativ, nu numai în realitate, ci și în vis: ți se pare că ți se cere prea mult. Forțele tale sunt limitate, dar cei din jurul tău își măresc cerințele și le construiesc, fără a ține cont de capacitățile tale. Inconștientul se răzvrătește împotriva unui astfel de abuz asupra personalității și transmite un mesaj într-o formă specifică că nu mai poate continua așa.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor persoană celebră

Dacă într-un vis tu însuți comiți o crimă împotriva inviolabilității sexuale a unei persoane, este evident că relațiile tale cu prietenii și rudele au devenit tensionate. Acesta a fost rezultatul faptului că ceri prea mult de la ei, lăudându-ți calitățile individuale.

În orice situație, ar trebui să te controlezi și să nu aduci relația cu ceilalți până la punctul de conflict. Amintește-ți că uneori trebuie să cedezi cuiva, iar uneori trebuie să fii perseverent și să nu cedezi presiunii nici măcar din partea șefului, ferește-te de acei oameni care au obiceiul de a sta pe gâtul unei persoane care le-a cedat la cel puțin o dată, nu este posibil să le scoateți de unde.

De ce visezi violență: sens din cărțile de vis

Visele cu elemente de impact fizic negativ asupra unei persoane provoacă o mulțime de emoții celui care doarme. Ele pot prevesti schimbări negative sau pozitive, dar îl deranjează întotdeauna pe visător, îl fac să caute o explicație pentru ceea ce văd. De aceea mulți apelează la cărțile de vis populare pentru a înțelege ce înseamnă violența într-un vis. Pentru o interpretare corectă, ar trebui să vă amintiți emoțiile și detaliile somnului.

Valori comune

Mulți interpreți, astrologi și psihologi explică în moduri diferite de ce se visează violența. Într-un vis, o persoană poate să nu simtă anxietate sau frică, dar după trezire, adesea rămâne un gust neplăcut. Dacă credeți în cartea de vis modernă, un astfel de vis oferă o schimbare în viață. Poate că relațiile cu un partener se vor opri, șefii se vor schimba la locul de muncă sau va exista o ceartă cu cei dragi.

Experții susțin că însuși faptul de viol, bătaie sau alt impact fizic nu este întotdeauna considerat principalul pentru interpretare. Cel mai adesea, merită să acordați atenție detaliilor, emoțiilor și circumstanțelor suplimentare pentru a explica visul mai precis.

Cele mai frecvente interpretări sunt următoarele:

 1. Abuz fizic dormit – îl avertizează cartea de vis. Este necesar să se acorde atenție mediului imediat. Poate că printre colegi sau prieteni există o persoană care simte antipatie pentru visător, încearcă să-l încadreze, să-i facă rău.
 2. Văzând un violator într-un vis – o persoană se simte nesigură în abilitățile sale, se consideră vulnerabilă. Cel mai adesea acest lucru se întâmplă atunci când dormitorul se află într-o situație dificilă, nu poate găsi o soluție, încearcă să obțină sprijin de la rude sau rude.
 3. urmăriți violul – cel care doarme este departe de toate problemele, nu ajută colegii, prietenii, rudele, încearcă să se izoleze de toate necazurile. Uneori, o persoană face acest lucru pentru propria sa protecție. Poate că în trecut a ajutat constant la rezolvarea problemelor altora, dar s-a trezit într-o situație dificilă și nu a primit sprijin reciproc.
 4. Deveniți victima unui violator sau ucigaș – în realitate, dificultăți materiale îl așteaptă pe adormit. Este necesar să vă pregătiți în avans pentru test, astfel încât pierderile să fie minime.

Dacă într-un vis persoana adormită devine martor ocular la abuzul fizic asupra unui copil sau a unei fete, o persoană în vârstă, în realitate ar trebui să se pregătească pentru știri.

Natura lor va depinde de emoțiile visătorului. Dacă a simțit bucurie, vestea va fi bună, dacă a fost trist, rea.

Cărți de vis populare

Orice persoană poate avea un vis cu elemente de violență, interpretarea pentru fiecare va fi diferită. Fata poate vedea că a fost violată sau că a încercat să o facă. Pentru o interpretare exactă a somnului, este necesar să apelăm la cărțile de vis populare, care sunt compilate de astrologi, psihologi și chiar predictori. Unul dintre cei mai populari autori ai unor astfel de cărți este Gustav Miller. Conform cărții sale de vis, impactul fizic asupra unei persoane într-un vis poate însemna următoarele:

 1. Pentru a fi bătut de un bărbat necunoscut – în realitate, cel care doarme va face în curând o nouă cunoștință. Pentru o fată, un vis este considerat profetic, prezice o relație romantică cu un tip, poate că va deveni viitorul ei soț. Pentru o femeie căsătorită, un vis este considerat un avertisment. În curând va apărea în viață un bărbat care va căuta locația ei, va încerca să distrugă familia. Nu ar trebui să răspundeți la curte dacă femeia adormită speră să-și salveze căsnicia.
 2. Pentru a fugi de un bărbat care intenționează să violeze – în viață, femeia adormită se află într-o poziție dificilă, îi este frică și nu poate găsi o soluție la problemă. În mod subconștient, ea vrea să evite necazurile sau să transfere responsabilitatea pe umerii unei alte persoane.
 3. Pentru a vedea violență împotriva propriei persoane – în realitate, cel care doarme este foarte strict cu ceilalți, nu-și iartă greșelile, crede că fiecare ar trebui să-și rezolve singur propriile probleme. O astfel de atitudine față de oameni duce adesea la faptul că o persoană rămâne singură, rudele și prietenii se îndepărtează de el, pentru că nu au încredere și chiar se tem.
 4. Încercarea de a salva un copil necunoscut de la bătaie – cel care doarme se distinge prin compasiune și este gata să se sacrifice pentru a ajuta o persoană dragă, un coleg sau un prieten. În viață, rezolvă constant diverse probleme ale prietenilor săi, se află în centrul evenimentelor, nu rămâne indiferent.

Tocmai pentru această dăruire, rudele apreciază o persoană, nu doar profită de bunătatea sa, ci sunt și gata să ajute și să sprijine.

Cartea lui David Loff

Potrivit autorului cărții de vis, visele cu elemente de viol pot fi interpretate numai dacă persoana adormită după trezire își poate descrie atitudinea față de ceea ce a văzut, emoțiile și experiențele, detaliile visului. Dacă visezi la violență comisă de un străin și provoacă frică, durere și tristețe, cel mai probabil, în realitate, o persoană realizează în mod regulat acțiuni care o asupresc.

Poate că visul spune că munca celui adormit nu-i mai aduce satisfacții morale, este necesar să-și schimbe profesia, să se regăsească într-o nouă chemare. În plus, un vis poate însemna că în familie cel care doarme se simte de prisos, nu îi ascultă părerea, nimeni nu se consultă cu el.

Pentru un bărbat, un astfel de vis este deosebit de neplăcut. Dacă cel care doarme însuși devine un violator sau încearcă să bată pe cineva într-un vis, cel mai probabil, în viața lui a apărut o dâră întunecată, visătorul încearcă să elimine problemele, folosește orice metodă și nu acordă atenție consecințelor. Este recomandat ca înainte de a comite orice faptă să se gândească la consecințe.

Interpretarea lui Tsvetkov

Evgeny Tsvetkov a interpretat visele cu violență în mod pozitiv, a crezut că acestea acționează ca o predicție a schimbărilor iminente în bine. Pentru o fată, un astfel de vis oferă o întâlnire cu cealaltă jumătate a ei, o dragoste pasională și dragoste adevărată.

Pentru o femeie necăsătorită, un vis este considerat profetic, prezicând o căsătorie rapidă și de succes.

Dacă o femeie vede că un bărbat o urmărește și vrea să o violeze, în realitate ar trebui să se aștepte la o întâlnire plăcută cu un bărbat bun, o comunicare interesantă cu el. Tsvetkov a acordat atenție și emoțiilor persoanei adormite. Dacă în timpul violenței femeia sau fata nu a experimentat disconfort, cel mai probabil visul promite câștiguri materiale în viitorul apropiat. Când apar dezgustul, frica și dezamăgirea, ar trebui să vă așteptați la probleme în viața reală. Aceasta nu va fi neapărat o pierdere de fonduri, poate că o persoană se va certa cu un prieten sau partener.

Citeste mai mult:  Ce înseamnă să tunzi părul într-un vis

Visat la viol – interpretare a cărților de vis populare

De ce visezi la viol? Învățăm despre asta citind cartea de vis.

Violul poate fi văzut ca o constrângere de a face ceva împotriva voinței cuiva. Un vis despre viol nu trebuie luat la propriu. Nu există motive de îngrijorare. Poate că în realitate nu vrei să faci ceva, iar asta a provocat un astfel de scenariu de viziune. Detaliile visului vor fi importante în explicarea lui.

Interpretarea diverselor surse

Explicaţia psihologului Z. Freud

Ai suferit în urma acestei acțiuni – în relațiile intime te vezi ca o victimă. Nu ești capabil să percepi sexul ca una dintre modalitățile de relații între diferite sexe. Crezi că ești nevoie doar de satisfacție sexuală.

Interpretarea ezotericului E. Tsvetkov

Pentru o femeie, fiind violată într-un vis (dacă nu a existat niciun disconfort din acest lucru), aceasta promite o căsătorie de succes și o situație financiară stabilă.

Cartea de vis pentru femei (numai pentru femei)

 • Ați fost victima acestei acțiuni – la evenimente adverse care vă vor afecta demnitatea și onoarea. Probabilitatea de a se despărți de un iubit după voia sa.
 • Străinii au fost victimele – toate acestea se aplică prietenilor tăi.

Opinia vrăjitoarei Medeea

O viziune poate avea și o predicție literală.

În cele mai multe cazuri, acest lucru promite să facă ceva în realitate împotriva dorinței visătorului.

Au încercat să te violeze – spre bunăstare în sfera afacerilor.

Erotic carte de vis

 • Tu însuți ai fost violatorul – simbolizează relația proastă a visătorului cu prietenii și rudele. Motivul pentru aceasta este cerințele prea mari ale visătorului pentru ei.
 • Ai fost violat – un semn cu o conotație negativă. În realitate, vă solicită prea mult.

Сонник XXI века

Pentru o femeie, un astfel de vis prevestește atingerea unui obiectiv.

S-a comis violență împotriva cunoștințelor dvs. – spre necazul unuia dintre ei.

Explicaţia psihologului G. Miller

 • Pentru o fată, un vis în care a fost în locul unei victime a violenței promite probleme în realitate. Onoarea ei va fi încălcată. O persoană dragă va rupe relațiile cu ea.
 • Violul într-un vis este un prevestitor al debutului unei etape nefavorabile în viață. Problemele neplăcute vor provoca o tulburare mentală persistentă.
 • Pentru a vedea această acțiune în relație cu prietenul tău – va trebui să treci prin această durere cu ea.

Opinia psihologului D. Loff

 • Visul în care ai fost abuzat simbolizează în realitate o atitudine nemeritată și nemiloasă față de tine.
 • Nu ai văzut fața violatorului – asta nu indică o ostilitate reală împotriva ta, ci este un avertisment că ai intrat sub influența cuiva.
 • A vedea violul din lateral provoacă anxietate, pentru că în acest moment te simți neputincios pentru că nu îl poți preveni.

Cartea viselor esoterice

 • Dacă ești un violator, în realitate există o mare probabilitate ca și tu să te regăsești într-o situație similară.
 • Ai fost supus violenței – pericolul de a deveni victima unui atac al unui bătăuș sau al unui monstru.

Interpretarea viselor rătăcitorului (T. Smirnova)

 • A face acest lucru unui om vorbește despre o nepotrivire a forțelor și dorințelor sale, discordie mentală.
 • Un astfel de scenariu promite unei femei o căsătorie de conveniență, atingerea scopului ei.
 • Pentru a suferi acest lucru într-un vis – arată reținere atunci când ai de-a face cu dușmanii tăi. Nu aduceți problema într-un conflict direct. Totul se va îmbunătăți cu timpul.
 • Pentru a viola singur pe cineva – vei avea nevoie de un act împotriva voinței tale pentru a rezolva conflictul în mod pașnic.

De ce visezi la o tentativă de viol?

 • Un astfel de scenariu de vis vorbește despre marea influență a visătorului asupra oamenilor. Folosirea puterii pentru a-ți presa pe alții poate avea consecințe groaznice. Utilizați alte mijloace legale pentru a vă atinge obiectivele. Acesta este un avertisment.
 • În acest moment îl lovești pe violator – începe o perioadă de anxietate și neliniște. Experiențele se vor dovedi a fi nefondate, dar vor aduce discordie în starea ta de spirit.

Locația violenței

Acest lucru s-a întâmplat în casa ta – la un conflict familial, cel mai probabil cu copiii.

Pe stradă – copiii tăi au multe probleme. Îți este greu să-i ajuți să se ocupe de ei. În curând vei întâlni o persoană care te va ajuta cu asta.

Cine a fost violatorul?

 • Un partener este un prevestitor al unui scandal cu iubitul său pe probleme domestice. În cele din urmă, el va ceda în fața ta și totul se va termina cu bine.
 • Era un străin – în cercul tău ești respectat, părerea ta este ascultată.
 • Soțul – aceasta promite surprize plăcute, excursii. Viața ta de familie așteaptă o nouă perioadă favorabilă.
 • Relativ – la necazurile și conflictele minore din familie. Încercați să găsiți o soluție de compromis pentru a rezolva neînțelegerile.
 • Prietenul soțului – informații pentru tine că are sentimente puternice pentru tine, dar nu îți va spune niciodată despre asta. Pur și simplu va căuta o femeie care să semene cu tine.

Dacă visătorul a fost violatorul, trebuie luat în considerare genul său

 • A face acest lucru în relație cu bunul tău prieten vorbește despre importunitatea și încăpățânarea ta.
 • A face acest lucru în prezența altor oameni este un semn al puterii tale de voință, al caracterului tău puternic și al poziției tale de viață. Aceste trăsături te vor ajuta să obții multe în viață.
 • Scenariul unui astfel de vis este un semn că te simți superior bărbaților. Acest lucru poate duce în cele din urmă la singurătate.
 • S-au bucurat de violența pe care au văzut-o – până la monotonia din viața intimă.
 • A vedea violența într-un loc pustiu și întunecat vorbește despre dispoziția ta liberă și impulsivitatea în acțiuni. Este necesar să scapi de aceste neajunsuri, altfel problemele sunt inevitabile.