De ce visezi la prăjituri

Care este visul tortului într-o carte de vis

10 octombrie 2019 la 16:06 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează Tortul citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Pentru ce servește tortul într-un vis?

Сонник XXI века

Care este visul tortului și ce înseamnă:

Tort – Tortul la care ai visat este un semn de lingusire si oportunitati ratate, nu crezi in idei fantomatice si rezultate rapide, fa-ti treaba asa cum stii si stii.

A coace prăjituri și a le mânca într-un vis înseamnă că vă puteți aștepta la probleme serioase în familie din cauza certurilor ridicole sau a unei neînțelegeri nefericite.

Cartea de vis unică a Tatyanei Radchenko

Tortul este o nouă pasiune de dragoste.

Noua și cea mai completă carte de vis din 1918

De ce visează Cake?

Tort – A vedea este o oportunitate ratată; sunt prăjituri – o scrisoare, știri.

Interpretarea visului lui Simeon Prozorov

De ce visează visătorul la Tort?

A vedea un tort într-un vis – Plăcere și distracție. Imaginează-ți că te ajuți la prăjituri în compania tuturor celor mai apropiați prieteni.

Cântecul visurilor culinare

Caracteristicile unui vis despre un tort

Mâncatul unui tort într-un vis prezice că vei avea un nou prieten sau iubit (iubit) care te va face să uiți vechile obiceiuri și vechiul cerc de cunoștințe.

ABC-ul interpretării viselor

Să visezi Tort, ce înseamnă?

Tort – Un simbol al nevoilor care nu sunt vitale. Așteptări mari în viață. Reveniți la amintiri plăcute. Există prăjituri – veți obține o plăcere pe termen scurt. Văzând o mulțime de prăjituri care nu sunt disponibile pentru tine – visele tale vor eșua. Fericirea va rămâne la orizont.

Carte de vis modernă pentru 365 de zile

Care este visul tortului în zilele săptămânii?

Există o prăjitură. Pentru o femeie – Un vis care a avut loc luni seara – pentru a îmbunătăți starea de spirit; iar în noaptea de marți, miercuri, joi sau vineri – la vestea bună; văzut în noaptea de sâmbătă sau duminică, înseamnă că te vei distra cu prietenii tăi. Pentru un bărbat – Un vis care a avut loc luni seara – la știri plăcute, dar nesigure; iar în noaptea de marți, miercuri, joi sau vineri – spre vanitate; văzut în noaptea de sâmbătă sau duminică – la o ofertă tentantă, dar periculoasă.

Interpretarea viselor de la A la Z

De ce visează Cake?

Dacă ai visat la un tort, asta indică faptul că alesul tău este destul de demn de tine și dacă intenționezi să ai un soț de la care să răsuci funii, atunci nu vei găsi un candidat mai bun pentru tine. A cumpăra prăjiturile tale preferate într-un vis prevestește primirea proprietății. Prajiturile proaspete cu biscuiti sunt un semn de prosperitate, prosperitate si iubire fericita. Faceți cremă pentru prăjituri într-un vis – pentru a obține un loc de muncă profitabil, coacerea prăjiturilor – în realitate, pierdeți timp prețios cu divertisment sau discuții goale.

Carte de vis modernă mare

Tort – de ce visează visătorul?

Tort – Se pare că ești bine dispus să coaci o prăjitură sau să o mănânci cu plăcere – în curând vei avea primele semne de stare de rău. Nu ai destui bani în magazin pentru o prăjitură – de fapt, ai destui bani pentru tot, pentru că vei avea o mulțime; dar mai întâi trebuie să lucrezi; totul va fi bine cu sănătatea. Este ca și cum ai fi otrăvit de o prăjitură – după ce te-ai ars în lapte, vei sufla în apă; după ce ai suferit de la cineva, vei vedea pericol la fiecare colț; Anxietatea pentru tine și pentru cei dragi te va lipsi de încredere. Este ca și cum oaspeții au venit la tine și atât – cu prăjituri – te vei afla într-o situație dificilă, iar câțiva dintre prietenii tăi se vor oferi să te ajute.

Cartea de vis lumească

Interpretarea zilnică a unui vis despre un tort

A vedea un tort într-un vis este un semn favorabil, ceea ce înseamnă că în curând îți vei putea atinge toate obiectivele, îți vei îndeplini toate planurile. Singura excepție este tortul de nuntă, de regulă, a-l vedea în vis nu este bine.

Dacă ai avut un vis în care urmează să cumperi o prăjitură, dar descoperi că nu ai destui bani, atunci în realitate va trebui să depășești o mulțime de obstacole pentru a obține bunăstare financiară.

Dacă ai visat un tort pe care îl mănânci cu mare plăcere, atunci în realitate ar trebui să te odihnești puțin, altfel poți face o mare greșeală, care va avea consecințe triste.

Dacă ai visat că ai mâncat o prăjitură și te-ai otrăvit de el, atunci, în realitate, ți-e prea frică de dificultăți și încercări, iar acest lucru nu face decât să-ți complice viața – încearcă să iei viața mai ușor și să nu iei cuvinte aleatorii prea aproape de inima ta și viața ta va deveni mult mai plăcută și mai confortabilă.

Dacă ai avut un vis în care un copil mănâncă doar prăjituri și produse de patiserie dulci, refuzând altceva, atunci în viața reală te simți în mod constant vinovat pentru că nu poți refuza să-ți satisfaci propriile capricii, de a-ți satisface slăbiciunile proprii și ale altora.

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în ianuarie, februarie, martie, aprilie

Tort – Pentru a te bucura de viață, la o dispoziție veselă.

Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

Există un tort într-un vis – la o viață prosperă, conform cărții de vis – un predictor.

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

Care este visul unui tort

Tort conform celei mai recente cărți de vis a lui G. Ivanov

Tort – o conversație goală, inutilă, o pierdere de timp.

Tort conform cărții de vis de primăvară

Tort – pentru a te bucura de viață, la o dispoziție veselă.

Tort conform cărții de vis de vară

Există un tort într-un vis – la o viață prosperă.

Tort conform cărții de vis de toamnă

Există un tort într-un vis – la o viață dulce.

Tort conform cărții de vis de la A la Z

Dacă ai visat la o prăjitură, asta indică faptul că alesul tău este destul de demn de tine și dacă intenționezi să ai un soț de la care poți răsuci funii, atunci nu vei găsi un candidat mai bun pentru tine. A cumpăra prăjiturile tale preferate într-un vis prevestește primirea proprietății.

Prajiturile proaspete cu biscuiti sunt un semn de prosperitate, prosperitate si iubire fericita. Faceți cremă pentru prăjituri într-un vis – pentru a obține un loc de muncă profitabil, coacerea prăjiturilor – în realitate, pierdeți timp prețios cu divertisment sau discuții goale.

Tort conform cărții de vis a lui Fedorovskaya

Pentru a vedea un tort într-un vis – la o viață plictisitoare și monotonă.

A mânca tort este o pacoste.

Citeste mai mult:  Văzând un dulap într-un vis

Într-un vis, ai văzut pe cineva mâncând un tort – ai grijă și amintește-ți, invidia este un sentiment foarte periculos.

Ți-ai cumpărat un tort – tu însuți ești de vină pentru necazurile tale.

Dacă ai visat că ai cumpărat un tort pentru unul dintre cei dragi, în viitorul apropiat îi vei aduce multe necazuri iubitului (iubitului).

Într-un vis, ai scăpat un tort pe podea – va trebui să faci multe eforturi pentru a scăpa de gândurile triste.

Un vis în care cineva ți-a cumpărat un tort – una dintre rudele tale apropiate îți va cere o favoare și astfel vei fi condamnat la o existență plictisitoare.

Tort conform cărții de vis moderne

Un vis despre prăjituri promite oportunități favorabile pentru întreprinderile comerciale și condiții bune de muncă.

Dacă doriți să cumpărați o prăjitură, dar nu aveți suficientă schimbare, aceasta vă aduce bogăție, care va fi atinsă cu mare efort.

Un vis în care mănânci prăjiturile tale preferate îți amintește că ai intenționat să-ți aranjezi o vacanță, în ciuda numeroaselor treburi neterminate.

Dacă ai mâncat o prăjitură și te-ai otrăvit, înseamnă că în realitate încerci să te convingi că în jurul tău sunt multe pericole, dar asta nu face decât să complice viața.

Dacă toți invitații au adus cu ei o cutie de prăjituri, acesta este un semn că mai multe persoane vă vor promite imediat sprijinul și ajutorul lor.

Dacă copilul tău nu vrea să mănânce altceva decât prăjituri, atunci te simți vinovat că ți-ai răsfățat slăbiciunile proprii și ale altora.

Tort conform cărții de vis a vindecătoarei Akulina

Ce înseamnă prăjiturile într-un vis – Plăcere și distracție. Imaginează-ți că te ajuți la prăjituri în compania tuturor prietenilor tăi cei mai apropiați.

Tort conform Cartei Marelui Vis

Tort – A vedea este o oportunitate ratată; există o scrisoare, un mesaj.

Tort conform cărții de vis a lui Artemidor

Ai visat Tort – Există un tort. Pentru o femeie – Un vis care a avut loc luni seara – pentru a îmbunătăți starea de spirit; iar în noaptea de marți, miercuri, joi sau vineri – la vestea bună; văzut în noaptea de sâmbătă sau duminică, înseamnă că te vei distra cu prietenii tăi. Pentru un bărbat – Un vis care a avut loc luni seara – la știri plăcute, dar nesigure; iar în noaptea de marți, miercuri, joi sau vineri – spre vanitate; văzut în noaptea de sâmbătă sau duminică – la o ofertă tentantă, dar periculoasă.

Tort conform cărții de vis a lui A. Mindelle

Ai visat la o prăjitură – se pare că faci o prăjitură binedispusă sau o mănânci cu plăcere – vei avea în curând primele semne de stare de rău. Nu ai destui bani în magazin pentru o prăjitură – de fapt, ai destui bani pentru tot, pentru că vei avea o mulțime; dar mai întâi trebuie să lucrezi; totul va fi bine cu sănătatea. Este ca și cum ai fi otrăvit de o prăjitură – după ce te-ai ars în lapte, vei sufla în apă; după ce ai suferit de la cineva, vei vedea pericol la fiecare colț; Anxietatea pentru tine și pentru cei dragi te va lipsi de încredere. Este ca și cum oaspeții au venit la tine și atât – cu prăjituri – te vei afla într-o situație dificilă, iar câțiva dintre prietenii tăi se vor oferi să te ajute.

Tort conform cărții de vis psihanalitice

Ce înseamnă prăjiturile într-un vis 1. Dacă visezi prăjituri de sărbători – precum prăjiturile de nuntă sau de ziua de naștere – ele ne indică existența unui motiv, dar care poate fi aranjat pentru o vacanță. Acest lucru se poate datora unei ocazii reale sau poate fi necesar să sărbătorim sărbătoarea mai târziu. (Lumânări pe tort – vezi Lumânări și numere.) 2. Gătitul prăjituri înseamnă nevoia noastră de a avea grijă de alții sau de a cultiva o nevoie interioară. 3. Prăjiturile de sacrificiu sau chiflele marcate cu o cruce simbolizează luna rotundă și cele patru sferturi ale ei.

Tort conform cărții de vis a vrăjitoarei Medea

Prajituri (tort) – Un simbol al nevoilor care nu sunt vitale. Așteptări mari în viață. Reveniți la amintiri plăcute. Există prăjituri – veți obține o plăcere pe termen scurt. Văzând o mulțime de prăjituri care nu sunt disponibile pentru tine – visele tale vor eșua. Fericirea va rămâne la orizont.

Tort conform cărții de vis a lui E. Erickson

Ce înseamnă un tort într-un vis – o nouă pasiune de dragoste.

Tort conform cărții de vis online

Cake, conform cărții de vis, indică faptul că acum este momentul cel mai favorabil pentru unele realizări în afaceri sau avansare în carieră.

Te-au făcut să te simți rău – atitudinea ta pesimistă față de evenimentele care ți se întâmplă nu face decât să adauge problemele tale. Nu este atât de înfricoșător pe cât îți imaginezi.

Aruncarea unui tort – pentru a-ți depăși propria depresie, va trebui să faci o muncă psihologică extraordinară.

O dobândești – sursa tuturor problemelor tale ești doar tu însuți.

Am visat că te bucuri de prăjitură – în viitorul apropiat vei întâlni o persoană pe care o vei prețui într-o asemenea măsură încât îți vei sacrifica modul obișnuit de viață și acei oameni cu care obișnuiai să-ți petreci tot timpul liber.

Ați înțeles – acum este cel mai bun moment pentru a vă implementa toate planurile, aveți garantat succesul și, în același timp, beneficii materiale considerabile.

Examinând prăjiturile în vitrină pentru a le cumpăra

Tort conform cărții de vis pentru cățea

Prăjituri – vreun șmecher te va înșela.

Coace – fii sincer și sincer cu prietenii.

Există prăjituri – prieteni adevărați și devotați.

Tort conform cărții de vis a secolului XXI

Tortul la care ai visat este un semn de lingușire și de oportunități ratate, nu crezi în idei fantomatice și rezultate rapide, fă-ți treaba așa cum știi și cum știi.

A coace prăjituri și a le mânca într-un vis înseamnă că vă puteți aștepta la probleme serioase în familie din cauza certurilor ridicole sau a unei neînțelegeri nefericite.

Tort conform Noii cărți de vis 1918

Să vezi un tort este o oportunitate ratată; există o scrisoare, un mesaj.

Tort conform cărții de vis a țiganilor

Există un tort – vei pierde o întâlnire importantă. Te poți îmbolnăvi în cel mai inoportun moment.

Tort conform cărții de vis culinare

Există un tort într-un vis – îți prezice că vei avea un nou prieten sau iubit (iubit), care te va face să uiți vechile obiceiuri și vechiul cerc de cunoștințe.

Tort conform ABC-ului interpretării viselor

Prăjiturile sunt un simbol al nevoilor care nu sunt vitale. Așteptări mari în viață. Reveniți la amintiri plăcute.

Există prăjituri – veți obține o plăcere pe termen scurt.

Pentru a vedea o mulțime de prăjituri care nu sunt disponibile pentru tine – visele tale vor eșua. Fericirea va rămâne la orizont.

Văzând prăjituri într-un vis

Un tort într-o viziune de noapte este personificarea a ceva plăcut, vesel, fericit. Adesea, acestei imagini i se atribuie un sens pozitiv, indiferent pe care îl folosiți. cartea de vis. Tort poate prezice schimbări iminente în viață, noi cunoștințe. Dar, ca multe alte simboluri, acesta poate avea un sens neutru sau negativ. În acest articol, am adunat opinii din mai multe surse de renume pentru tine, astfel încât să-ți poți interpreta visul.

Citeste mai mult:  De ce visezi căderea părului

Subconştient

Din punct de vedere subconștient carte de vis o mulțime de prăjituri indicați-vă pasiunea pentru plăceri frivole, bucurii simple. Nu-ți place să complici viața, dar preferă să o trăiești așa cum îți place. Pe de o parte, acest lucru este corect. La urma urmei, doar tu știi ce vrei. Pe de altă parte, încercați să nu faceți rău celor dragi. Atitudinea ta frivolă față de evenimentele curente îi poate răni.

Carte de vis popular

Conform clasicului carte de vis, tort de văzut — personificarea cererilor și ambițiilor dumneavoastră. Uneori uiți de lumea reală și începi să crezi în planuri imposibile. Încearcă să te înfrânezi, deoarece cei nedoritori pot profita de naivitatea ta. De asemenea, un vis poate indica schimbări care vor avea loc în serviciu sau în viața personală. În funcție de circumstanțe, visul poate avea următoarea interpretare:

 • degustarea dulciurilor este un semn că schimbările globale vor veni în viața ta. Vor fi pozitive;
 • visează că ești tratat la o petrecere – de fapt, vei întâlni noi oameni interesanți;
 • trata-te cu tine – vei fi generos cu ceilalti;
 • a visat că au fost otrăviți – în realitate, circumstanțele se vor dezvolta împotriva ta;
 • murdareste-te cu crema – ceva neasteptat se va intampla in realitate. Poate că te vei face de rușine public;
 • într-un vis, gustul cofetăriilor a fost neplăcut – pregătiți-vă pentru dezamăgirea viitoare. Nu-ți pierde timpul și energia;
 • cumpără dulciuri – viața ta personală se va schimba în viitorul apropiat. Într-un sens bun sau nu, cartea de vis nu indică;
 • uitați-vă la prăjiturile afișate în vitrina magazinului – un simbol al dezamăgirii iminente;
 • a găti singur o cofetărie este un semn că vei avea succes;
 • decorați cu cremă – de fapt, vor exista schimbări pozitive în serviciu.

Interpretarea visului lui Freud

Freud a considerat și a indicat în a lui carte de vis ce să vezi o prăjitură cu smântână – personificarea ambițiilor și aspirațiilor tale sexuale. Probabil că doriți să vă satisfaceți pe deplin propriile nevoi și sunteți pregătit pentru orice pentru asta. Tu, fara ezitare, iti schimbi partenerul sau chiar mai multi daca nu ti se potrivesc in pat. Cauți doar senzații noi.

Psihanalistul credea că o astfel de poziție nu-l va aduce la bine pe visător. Vă va permite să experimentați emoții senzuale extraordinare, dar nu vă va permite să construiți relații puternice. Mai devreme sau mai târziu îți vei da seama că pierzi multe în căutarea plăcerii sexuale. Dar până în acest moment, nimic nu poate fi reparat.

В cartea de vis ești răsfățat cu prăjituri – un semn că o poveste de dragoste va avea loc în curând. Cel mai probabil, va fi o aventură plăcută, dar scurtă, după care vei avea amintiri bune. Pentru a găti singur desertul – în realitate, ar trebui să vă învinovățiți numai pentru toate problemele intime. Dar asta nu înseamnă că trebuie să te cufundi în disperare și să te angajezi în autoflagelare. Poate că pur și simplu nu poți face nimic în privința asta.

Sonnik Miller

Tortul din cartea de vis a lui Miller este un simbol cu ​​care te vei căsători cu succes. Pentru o femeie, imaginea indică faptul că alesul ei este o persoană demnă. Vei face ceea ce trebuie dacă accepti cererea în căsătorie. Pentru a cumpăra un răsfăț pentru tine – vei dobândi în curând un fel de proprietate.

Dacă ai visat la dulciuri proaspete și gustoase, acestea personifică sentimente strălucitoare, fericire, succes. Bate de cremă pentru desert – vei ocupa o poziție bine plătită. Dacă ai copt un biscuit, atunci îți pierzi timpul. Nu vei reuși nimic dacă tot îți irosești viața.

Cartea generală de vis

Conform cu aceasta carte de vis, prăjituri sau produse de patiserie într-un vis prezice plictiseala și monotonia. Dacă ai mâncat un răsfăț, atunci se va întâmpla ceva neplăcut. Ea visează că altcineva mănâncă – de fapt, o invidiezi pe această persoană. Dar merită să depășești acest sentiment dăunător din tine.

În cartea de vis, să-ți cumperi un tort delicios este un semn că vei face o greșeală care te va costa scump. Cumpără și dăruiește cuiva apropiat – în realitate, vei deveni cauza necazurilor care se vor întâmpla cu persoana iubită.

Într-un vis, arunci desertul pe podea – în realitate vei fi bântuit de gânduri rele. Te vor bântui multă vreme. Încearcă să le faci față, chiar dacă nu este ușor. Am visat că îți cumpără dulciuri – cineva din mediul înconjurător îți va cere să oferi un serviciu. Îți va fi greu să refuzi, deși știi că cererea te va plictisi.

Interpretarea viselor Melnikov

În această carte de vis, prăjiturile dulci reprezintă armonie în viața personală. Probabil că tu și partenerul tău te descurci bine. A găti singur un răsfăț este un semn de fericire și bucurie în viața de familie. Dacă ai bătut frișca, poți conta pe succes în domeniul profesional. ÎN carte de vis pentru a vedea că cumperi un tort – semn că în viitorul apropiat vei deveni proprietarul proprietății.

Cartea viselor moderne

În viziunea acestui interpret, imaginea indică succesul în afaceri sau în serviciu. Dacă ai visat că vrei să cumperi dulciuri, dar nu ai suficienți bani pentru asta, în realitate îți poți îmbunătăți starea financiară. Probabil vei obține un venit impresionant.

В carte de vis pentru a vedea ce mananc tort – un simbol că ai nevoie de o odihnă lungă. Probabil că nu ți-ai permis să te relaxezi de mult. Dacă după ce ai mâncat desert ești otrăvit, atunci ești în pericol. Încercați să fiți mai circumspecți.

Într-o viziune de noapte, oaspeții au venit și au adus cadou o cutie plină cu un produs dulce – de fapt, poți conta pe ajutorul prietenilor care au un fel de influență. Este un vis că îi oferi unui copil să mănânce ceva, iar el refuză totul, cu excepția desertului – un semn că permiți altor oameni să te ghideze. Vă învinovățiți pentru asta, dar nu puteți face nimic în privința asta.

Cartea de vis lumească

În acest interpret, posibilele vise sunt descrise după cum urmează:

 • imaginea în sine prezice bunăstare, succes, implementarea tuturor planurilor. Poți conta pe obținerea tot ce îți dorești. Dar tortul de nuntă este o excepție de la regula generală. El arată spre necazuri și necazuri;
 • vrei să cumperi un tratament, dar înțelegi că nu sunt suficienți bani – vor apărea complicații neprevăzute pe drumul către obiectiv. Va trebui să muncești din greu dacă vrei să obții ceea ce îți dorești ca rezultat;
 • в carte de vis fericit să mănânce tort – un semn că trebuie să-ți permiti să te relaxezi. Riști să faci o greșeală gravă dacă continui să lucrezi la limită;
 • otrăvirea cu produse de patiserie este un simbol al faptului că îți complici viața. Trebuie să fii simplu pentru a reuși. Doar nu lua la inimă tot ce ți se spune.

Citeste mai mult:  De ce visează o femeie să mănânce pește prăjit

De ce visezi un tort?

Nu numai doamnele din perioada de pierdere în greutate pot vedea prăjituri și dulciuri într-un vis. Visele delicioase visează uneori destul de neașteptat, fără nicio condiție prealabilă pentru acest lucru. În acest caz, este deosebit de interesant să știi ce înseamnă acest vis. Compilatorii diferitelor cărți de interpretare vă vor ajuta să înțelegeți.

Semnificația somnului după diferiți interpreți

Tort interpretare vis caracterizează ca fiind nevoile prestigioase ale visătorului în viața reală, adică ceea ce nu este neapărat necesar pentru o existență normală, dar te face să te simți mai bine.

De ce visezi prăjituri? Viziunile nocturne în care apar dulciurile, și anume prăjiturile, poartă cu adevărat sens, prevăd adesea anumite evenimente sau avertizează asupra necazurilor. Principalul lucru este să le interpretați corect. Pentru a face acest lucru, după trezire, trebuie să vă amintiți cu siguranță visul și să acordați atenție detaliilor intrigii sale: cum a fost implicată dulceața, a făcut parte din imaginea de ansamblu sau a influențat direct cursul visului? Poate au cumpărat o prăjitură, sau poate au gătit-o sau au mâncat-o?

Ce înseamnă dacă ai visat la un tort?

De ce visezi prăjituri și produse de patiserie în fereastră? Acesta este un semn neplăcut care avertizează asupra dezamăgirii iminente din viața reală. Poate că în acest moment visătorul nu se va putea bucura pe deplin de toate bucuriile vieții, dar dezamăgirea îl va forța să-și reconsidere prioritățile și să se asigure că astfel de situații nu se vor mai repeta.

uneori vezi în viziuni de noapte dulciuri care nu sunt disponibile, înseamnă că o persoană care are un vis își supraestimează prea mult cerințele sau nu își controlează dorințele. Astfel de emoții pot determina oamenii fără scrupule să profite de visător.

Văzând un tort într-un vis uneori înseamnă victoria visătorului în sfera afacerilor.

De ce să visezi un tort cu smântână? Doar să văd produse de patiserie frumoase în viziuni de noapte pot fi oameni care așteaptă întâlniri romantice de neuitat. Cu cât mai cremoasă, cu atât evenimentele de la întâlniri vor fi mai incitante, potrivit compilatorilor cărților de vis.

Cu ce ​​crema ai visat la o prajitura? Unii interpreți de vise cred că chiar și astfel de fleacuri precum o cremă determină direcția exactă a predicțiilor:

 • crema de ou într-un vis promite sentimente de dragoste puternice și pure;
 • Dacă ai visat la dulciuri crema de ulei, atunci în curând visătorul se va convinge de importanța prieteniei și a devotamentului celor dragi;
 • Frisca despre coacerea în vise nocturne, ei sugerează că cealaltă jumătate poate să nu fie persoana care pretinde că este și nu toate promisiunile și intențiile pot fi luate la inimă.

Unele cărți de vis avertizează asta admirați bunătățile coapte frumoase în viziunile nocturne, cei care vor fi în curând depășiți de circumstanțe neplăcute asociate cu lingușiri, oportunități ratate sau promisiuni goale pot.

Ce înseamnă într-un vis să cumperi prăjituri?

Cumpărarea de produse de patiserie dulci în viziuni de noapte înseamnă cel mai adesea schimbări în viitorul apropiat. Valorile pozitive pot fi profit, succes în diverse domenii ale vieții. Negativ – necazuri și probleme care așteaptă după colț.

Populara carte de vis a lui Miller spune că a cumpăra produse de patiserie într-un vis înseamnă a obține o bogăție binemeritată.

Dacă ai visat cumpără-ți prăjiturile preferate într-un vis, atunci unii interpreți ai viselor consideră acest lucru un semn de aur: în curând visătorul poate duce în mod neașteptat la primirea proprietății.

Cumpărând o mulțime de dulciuri coapte – să flirtezi cu mai multe persoane drăguțe în același timp.

Cumpărați produse de patiserie și răsfățați-vă imediat cu ele într-un vis înseamnă că anxietățile vor trece în curând sau dorințele se vor împlini în curând, dar ușurarea mult așteptată, cel mai probabil, nu va veni.

La ce să te aștepți dacă ai visat să cumperi prăjituri, dar nu ai destui bani? Cartea de vis promite bogăția visătorului, pentru care va trebui să muncești foarte mult și din greu.

Conform unei alte cărți de vis cumpără prăjituri pentru tine – un semn rău pentru persoanele care au avut recent o perioadă încărcată în viața lor. Acest vis vă avertizează că nu ar trebui să învinovățiți pe nimeni altcineva pentru necazuri și este timpul să începeți să vă ocupați de ele singur.

si aici cumpărând prăjituri pentru o altă persoană într-un vis poate prezice necazurile cauzate de visător acestui personaj în realitate.

Dacă a visat că altcineva cumpără prăjituri și trata visător, atunci în realitate va trebui să-i răspunzi în curând și să-l ajuți să facă față necazurilor.

Când visezi asta mulți oameni au adus produse de patiserie cadou, apoi în curând vor ajuta persoana care a văzut visul.

De ce visezi să gătești produse de patiserie cu propriile mâini?

Dulceața bine pregătită de visător în vis este bună, dar produsele de patiserie răsfățate nu promit nimic plăcut.

Potrivit multor compilatori de cărți de vis, fă-ți al tău într-un vis brioșe, brioșe, brioșe, eclere, cartofi, biscuiți, profiterole, gogoși și multe alte dulciuri mici promit vești interesante și strălucitoare în realitate.

Dacă gătești produse de patiserie frumoase într-un vis, atunci în prezent visătorul va avea noroc în executarea planului său.

Ars și răsfățat în procesul de gătire a bunătăților într-un vis îl avertizează pe visător că, trezindu-te, poți ajunge într-o situație neplăcută din cauza propriilor cuvinte.

Decorați produse de patiserie cu smântână într-un vis – la o poziție profitabilă sau la o ofertă profitabilă.

Unele cărți de vis avertizează că visele cu aceste comploturi pot fi uneori interpretate nu atât de roz: a pune aluatul de prăjitură într-un cuptor fierbinte este o pierdere de timp, activități goale.

Dacă ai visat coaceți prăjituri și mâncați-le imediat, atunci în curând visătorul poate avea probleme în familie sau cu prietenii.

De ce există un tort într-un vis?

De ce visezi să mănânci o prăjitură? În cartea de vis a lui Miller, acesta este considerat un semn bun care promite momente fericite în viitorul apropiat.

În cartea de vis a lui Medea, acest vis este considerat un semn al plăcerilor iminente, care, totuși, nu va aduce fericire mult timp.

Unii compilatori de cărți de interpretare asigură că acest complot de vis este un simbol al prietenilor loiali, al legăturilor spirituale puternice.

De ce visezi la multe prăjituri și produse de patiserie, dar nu ai putut să mănânci niciuna dintre ele? În acest caz, ar trebui să vă împăcați cu faptul că nu toate planurile sunt destinate să devină realitate.

Dacă visezi să mănânci prăjituri într-un vis și să te otrăviți? Unii interpreți cred că visătorul se otrăvește cu gânduri inutile și probleme fictive.

uneori tortul este o carte de vis explică modul în care o dorință subconștientă de a lua o pauză de la stresul și greutățile vieții, și merită să ascultați această dorință.