Curcubeu în sensul de vis

De ce visezi un curcubeu într-o carte de vis

16 octombrie 2019 la 16:49 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează Curcubeul citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

De ce visezi un curcubeu?

Сонник XXI века

De ce visează Curcubeul și ce înseamnă:

Curcubeu – A vedea un curcubeu într-un vis – a schimba, spera la fericire, consolare. Acest vis poate visa și la vreme bună. Pentru tineri, un vis despre un curcubeu prezintă plinătatea sentimentelor, fericirea iubirii reciproce.

Sonnik Miller

De ce visează Curcubeul într-un vis?

Curcubeu – A vedea un curcubeu într-un vis este o prognoză a fericirii fără precedent. Afacerile tale vor primi un sprijin promițător, iar recolta va aduce o recoltă bogată. Dacă îndrăgostiții văd un curcubeu într-un vis, înseamnă că uniunea lor va fi neobișnuit de fericită.

Un curcubeu întins jos peste coroanele verzi ale copacilor promite succes necondiționat în toate eforturile.

Interpretarea viselor lui Simon Kananita

Interpretare după sfânt:

Curcubeu – Frica falsă.

Cartea explicativă a viselor

De ce visează Rainbow

Curcubeu – Tristețe, înșelăciune.

Visul lui Azar

La ce a visat Curcubeul conform surselor spirituale

Curcubeu – Vise false, o pierdere de timp.

Cartea de vis veche franceză

De ce visezi un curcubeu, interpretare:

Curcubeu – Dacă ai visat la un curcubeu strălucitor deasupra capului tău, acesta este un semn foarte fericit.

Cartea de vis lunară Semyonova

Despre ce este viziunea de noapte?

Curcubeu – A vedea un curcubeu în partea de est a cerului – Schimbarea fericirii; în vest – nenorocire.

ABC-ul interpretării viselor

A visa la un Curcubeu, ce înseamnă?

Curcubeu – Simbolizează speranța pentru fericire și succes. Un vis cu un curcubeu prevestește o schimbare fericită.

Culegere de interpretări ale lui Zhou-Gong

Curcubeu conform cărților antice chinezești:

Dacă vezi un curcubeu roșu – Din fericire. Cerul și curcubeul sunt negre – Din păcate, conform cărții de vis – un predictor.

Cartea viselor esoterice

Curcubeu – Pentru diversitate. Vor fi multe impresii pozitive de la evenimente extraordinare, precum o premieră, o prezentare, o călătorie.

Cartea de vis de dragoste

Curcubeu ce înseamnă pentru un visător

Un curcubeu văzut într-un vis vă oferă o căsnicie reușită. Așa că începeți să vă pregătiți, conform cărții de vis, acest vis este descifrat în acest fel.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretarea Curcubeului din visul tău

Curcubeu – Grație; obscure, noroioase – știri care nu vor fi confirmate sau nu vor apărea în cel mai bun mod, în următoarea carte de vis puteți afla o interpretare diferită.

Cartea pentru visele copiilor

Curcubeu – dungi multicolore pe cer înseamnă speranță pentru ce este mai bun. Dacă curcubeul este, de asemenea, dublu, aceasta indică faptul că toate dorințele tale vor fi îndeplinite, așa este interpretat acest vis conform cărții de vis.

Micul Weses carte de vis

De ce visezi un curcubeu?

Curcubeu – Temeri goale, vești bune // vreme rea; în est – o schimbare de fericire, bogăție; în apus – bine (pentru bogați) // nenorocire (pentru săraci); un curcubeu deasupra capului tău, lângă tine – boală, moarte, pierderea prieteniei, schimbarea stării.

Dream Vanga

De ce visează Curcubeul, potrivit văzătorului?

Curcubeu – Într-un vis, această imagine simbolizează un semn divin, predestinarea de sus, iertarea, reunirea. Visul în care ai văzut un curcubeu apărând pe cer după ploaie înseamnă că ceva frumos și uimitor va apărea în viața ta. Dacă într-un vis ați văzut un curcubeu stins, acest vis vă aduce despărțirea de cei dragi sau de persoana iubită.

Roma Cartea visurilor

De ce visează Curcubeul după tradițiile țigănești

Curcubeu – Văzut pe latura de est, înseamnă: mulțumire, bogăție, restabilire a sănătății tulburate; un curcubeu pe partea de vest este un semn bun pentru cei bogați și un semn rău pentru cei săraci; a vedea un curcubeu lângă tine sau direct deasupra capului tău marchează o schimbare de stare, boală și uneori moartea; înseamnă, de asemenea, o rupere a legăturilor de familie și prietenie, așa cum spune cartea de vis despre acest vis.

Cartea de vis numerologic

Curcubeu cum să înțelegi

Dacă într-un vis vezi un curcubeu pe cer și distingi clar toate cele șapte culori din el, atunci asta înseamnă că o anumită etapă a vieții tale a ajuns la concluzia ei logică. Sunteți în pragul unei noi vieți, fiți mai îndrăzneți și nu ascultați de nimeni – lăsați-vă inima și mintea să vă fie principalul sfătuitor! Și încercați să nu decideți nimic serios duminica viitoare, orice decizie pe care o luați în această zi nu va fi cea mai bună.

Vis pentru întreaga familie

Vedeți Rainbow, cum să dezvăluiți simbolismul

Rainbow – Stabilirea înțelegerii reciproce cu oamenii. Dacă într-un vis vezi un curcubeu, atunci certurile și dezacordurile tale cu ceilalți se vor termina în curând. Dacă ați văzut un curcubeu într-un vis de marți până miercuri, atunci acest lucru indică faptul că veți putea rezolva cu succes o situație de conflict în serviciu. Dacă ai visat un curcubeu de miercuri până joi, atunci poți depăși toate neînțelegerile din familie. Curcubeul care a fost visat de joi până vineri indică o aventură amoroasă. Dacă vezi un curcubeu într-un vis de sâmbătă până duminică, atunci vei rezolva toate neînțelegerile cu prietenii tăi, așa cum spune cartea de vis despre acest vis.

Marea carte de vis a Nataliei Stepanova

De ce visează Rainbow?

Într-un vis, imaginea unui curcubeu simbolizează un semn divin, predestinarea de sus, iertarea, reunirea. În general, a vedea un curcubeu într-un vis este un vestitor al unei fericiri fără precedent. Veți primi suport cuprinzător în afaceri, eforturile dumneavoastră se vor încheia cu rezultate excelente. Dacă un curcubeu a apărut pe cer imediat după ploaie, asta înseamnă că ceva frumos și uimitor va apărea în curând în viața ta. Un curcubeu răspândit jos peste coroanele verzi ale copacilor oferă un succes necondiționat în toate eforturile. Pentru iubitorii să vadă un curcubeu într-un vis – la o uniune neobișnuit de fericită. A vedea într-un vis cum se stinge curcubeul este un prevestitor al separării de persoana iubită sau iubită.

Cartea de vis intim / E. Danilova

Dacă ai avut un vis despre un curcubeu

Dacă ai visat la un curcubeu care strălucește pe cer și strălucește cu toate culorile, visul promite că viața ta va deveni la fel de strălucitoare și interesantă în viitorul foarte apropiat. Nu te vei plictisi în compania unui iubit plictisit, dimpotrivă, vei întâlni o persoană cu o imaginație bogată și un bun simț al umorului. Va deveni nu doar un mare prieten, ci si un amant minunat, capabil sa te uimeasca prin capacitatea sa de a da placere in pat, de a fi un adevarat altruist in dragoste.

Dream interpretare Tsvetkova

Curcubeu – A vedea un curcubeu într-un vis înseamnă că ar trebui să ți se întâmple un eveniment fericit în viață, care va avea un impact semnificativ asupra vieții tale. Dacă într-un vis vezi că un curcubeu stă deasupra casei tale, asta indică faptul că pacea și fericirea domnesc în casa ta, totul este bine în viața ta de familie.

Dacă vezi că curcubeul dispare treptat, trebuie să fii mai atent la cei dragi și prietenii tăi, deoarece perioada lor de bunăstare poate fi înlocuită cu o perioadă de anxietate și îndoială. Dacă vezi un curcubeu deasupra ta, atunci visul tău înseamnă că vei putea să rezolvi chiar și probleme foarte dificile, să-ți susții prietenii și chiar să te împaci cu vechii rivali sau inamici. Dacă într-un vis curcubeul de deasupra ta dispare, atunci unul dintre cei dragi este foarte jignit de indiferența ta și va trebui să faci un efort pentru a restabili relațiile.

Citeste mai mult:  Somn zguduitor dinte din față

Dacă vezi un curcubeu într-un vis de miercuri până joi, atunci visele tale se vor împlini în curând. Dacă nu sunteți căsătorit, atunci aceasta poate însemna o căsnicie fericită. A vedea un curcubeu într-un vis de joi până vineri înseamnă a primi în mod neașteptat un cadou. Și dacă un curcubeu a apărut într-un vis de sâmbătă până duminică, atunci acest lucru indică faptul că ești sub auspiciile unei persoane puternice.

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în ianuarie, februarie, martie, aprilie

Curcubeu – Pentru a comunica cu cei pe care îi iubești, pentru a bucura adevărată.

Arc – Pentru nunta.

Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

Visul unui curcubeu – Spre plăcere, urmată de dezamăgire.

Văzând un arc de curcubeu într-un vis – la prăbușirea aspirațiilor tale.

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

Am văzut un curcubeu într-un vis – Veți experimenta bucurie într-o relație de dragoste.

A vedea un arc de curcubeu deasupra unui râu într-un vis înseamnă vreme bună.

Am visat un curcubeu: ce înseamnă un astfel de vis

Visele poartă informații ascunse. Un curcubeu care visează poate profeți fericirea, dar în funcție de detaliile viziunii, interpretarea se schimbă dramatic. Nu orice vis trece clar în memorie. Dacă, după trezire, toate detaliile sunt reținute clar, există șansa de a interpreta corect ceea ce vezi.

Ce spun cărțile de vis celebre: Miller, Freud, Vanga și alții

 1. Miller: un curcubeu care visează promite visătorului o viață fericită. Afacerea începută se va dezvolta cu succes și va aduce rezultate rapide. Dacă un curcubeu a fost visat de îndrăgostiți, în realitate relația lor va fi lungă și prosperă. Un curcubeu văzut în vis este o binecuvântare de sus; visătorul poate fi sigur că fericirea este deja în prag.
 2. Vanga: se apropie o etapă nouă și fericită în viață. Curcubeul este un fenomen uimitor, vrăjitor prin frumusețea lui, este un simbol al purității și al reînnoirii. Într-un vis, un astfel de semn oferă visătorului o fericire cuprinzătoare.
 3. Freud: un curcubeu într-un vis este un simbol al atingerii perfecțiunii spirituale și fizice de către visător.
 4. Interpretarea viselor lui Tsvetkov și Simon Kananita: un curcubeu într-un vis indică prezența unor temeri false la visător. Sfat: eliminați suspiciunea excesivă, fricile nerezonabile și fricile – vă va deveni mult mai ușor să trăiți fără ele.
 5. Cărți de vis țigane și franceză veche: un curcubeu visează la fericire. În curând se va întâmpla un eveniment neașteptat care va schimba viața visătorului în bine.

Conform credințelor străvechi, care se reflectă în cartea de vis a țiganilor, un curcubeu visează la fericire senină

Semnificația somnului pentru bărbați și femei

 1. Pentru persoanele îndrăgostite, un curcubeu visează la o relație care se dezvoltă armonios.
 2. Pentru un tip sau o fată înainte de nunta viitoare: un curcubeu care visează promite o căsnicie fericită și o viață prosperă.
 3. Pentru o femeie însărcinată, un vis despre un curcubeu promite nașterea unui copil talentat. Probabil, bebelusul va fi inzestrat cu calitati care il vor ajuta sa ajunga la cote mari in viata.
 4. Pentru un bărbat căsătorit: un curcubeu visează la bunăstare, la fericirea familiei.
 5. Pentru un burlac, un vis promite o nuntă rapidă, crearea unei familii puternice. Un vis despre un curcubeu pentru un bărbat oferă, de asemenea, o creștere la locul de muncă, laudă, o creștere a autorității într-o echipă, o moștenire sau o nouă sursă de venit.

Visând un curcubeu: dublu, triplu, roșu, slab, luminos, colorat, negru, multe arce

Într-un vis, poți vedea un curcubeu dublu sau stacojiu. Ce înseamnă un vis în care se vede un curcubeu triplu, negru sau care dispare? Într-un caz, curcubeul prezintă visătorului binecuvântarea cerului și o viață fericită, în celălalt, despărțirea de cei dragi:

 • curcubeu dublu într-un vis: visătorul va avea o alegere dificilă. Fii ghidat de intuiție, ascultă îndemnurile inimii și, după ce ai făcut o alegere, nu regreta. Este de remarcat faptul că orice decizie va fi corectă și va aduce fericire visătorului;
 • rareori într-un vis poți vedea un curcubeu triplu: vechile conflicte de veghe vor fi în curând uitate. Fii mai atent la cei dragi, reconsidera-ti atitudinea fata de colegii de munca;
 • un curcubeu roșu sau stacojiu într-un vis – la schimbări fericite în viața visătorului. Vorbim atât despre dobândirea bogăției materiale, cât și despre apariția în viața unui visător al unui prieten drag;
 • un curcubeu slab sau care dispare: în realitate, visătorul este o persoană destul de retrasă. Nu te mai ascunde de oameni, sună prietenii sau mergi la o plimbare cu ei. Un astfel de vis poate prezice separarea de cei dragi. Dacă este posibil, încercați să acordați mai multă atenție familiei și prietenilor;
 • un curcubeu strălucitor, mare, colorat: un astfel de vis promite o viață fericită și, dacă într-un vis a fost posibil să se vadă culorile curcubeului, în realitate, visătorul va fi patronat de o persoană influentă. Este timpul să-ți îndeplinești visele, acționează – rezultatele nu vor întârzia să apară;
 • Cartea de vis chineză a lui Zhou Gong: a vedea un curcubeu negru într-un vis este, din păcate;
 • pentru a vedea o mulțime de arcuri de curcubeu într-un vis – pentru o călătorie rapidă.

Curcubeu roșu într-un vis – la schimbări fericite în viața visătorului

Locația curcubeului într-un vis: peste un câmp, pajiște, pe cer, într-o casă, peste o biserică, peste un râu

 1. Curcubeu peste câmp: un astfel de vis profetizează o căsnicie fericită. Dacă nu există încă unul ales, dragostea va bate în curând în inima visătorului. Nu uita că fericirea iubește tăcerea – nu vorbi despre planurile și sentimentele tale terților.
 2. Un curcubeu a fost văzut peste o pajiște sau poienă verde: visătorul va avea noroc în toate problemele. Un curcubeu într-un vis deasupra capului visătorului este interpretat ca abilitatea de a găsi o cale de ieșire din orice situație. Același sens poartă un vis în care un curcubeu apare deasupra vârfurilor copacilor.
 3. Pentru a vedea un curcubeu pe cerul nopții – aveți nevoie de ajutor sau sfat de la o persoană sensibilă. Nu vă grăbiți să luați decizii, în acest moment trebuie să cântăriți cu atenție și să luați în considerare totul.
 4. Un curcubeu în apartamentul visătorului (casă, cameră, bucătărie) vorbește despre relațiile armonioase în familie. Dacă înainte de acest vis au existat neînțelegeri între rude, atunci poți fi sigur că pacea, dragostea și armonia vor domni în familie foarte curând. Nu poți decât să visezi la o astfel de relație, să continui să oferi familiei atenția și dragostea ta.
 5. Un curcubeu strălucitor pe un cer senin promite visătorului că în viitorul apropiat viața lui va deveni la fel de bogată, plină de dragoste și distracție.
 6. Să vezi un curcubeu peste râu – la vreme bună și o recoltă bogată; dragoste reciprocă și fericire. Dacă într-un vis apare un curcubeu peste un râu murdar – un astfel de vis este o victorie asupra dușmanilor, o depășire cu succes a obstacolelor în afaceri. Peste un râu de munte furtunos – la aceleași relații furtunoase cu ceilalți.
 7. Visând un curcubeu peste biserică: speranța în bine; oamenii bolnavi au un astfel de vis pentru o recuperare rapidă.

Un curcubeu peste un câmp într-un vis este un semn al unei vieți de căsătorie fericită

Interpretarea acțiunilor visătorului: du-te la curcubeu, stai pe el, pune o dorință, atinge

 1. Mersul în vis spre curcubeu este un semn bun. Interpretarea viselor interpretează că visătorul este pe calea cea bună către obiectivele sale. Este important să nu te oprești acolo, să continui calea indiferent de ce.
 2. Stând pe un curcubeu într-un vis – pentru a împlini un vis vechi.
 3. Atingerea unui curcubeu într-un vis – spre fericire și împlinirea dorințelor. Visătorul are toate șansele să realizeze ceea ce își dorește, precum și să se îmbogățească.
 4. Un vis în care visătorul își pune o dorință sub un curcubeu înseamnă speranță, stabilirea de contacte. Dacă intenționați să câștigați o persoană importantă, nu fiți prea leneși să faceți niște eforturi. Nu vă zgâriți cu atenția, arată-ți interesul – norocul este de partea ta.

Alte interpretări interesante

Un curcubeu care a căzut pe capul visătorului într-un vis – la noi descoperiri interesante, știri importante.

Dacă într-un vis ai reușit să atingi curcubeul, apoi a început să dispară – la o relație de dragoste cu o prietenă (iubită).

Dacă într-un vis apare un curcubeu în timpul ploii – unei noi cunoștințe. Poate că o nouă prietenă (prietenă) va fi sufletul tău pereche. Pregătește-te pentru schimbări în viața ta.

Dacă ai visat la o tornadă și după ce s-a terminat, un curcubeu a strălucit pe cer: visătorul în realitate se așteaptă la muncă responsabilă. Un astfel de vis este, de asemenea, un vis pentru schimbări în viață – gândiți-vă cum merită să faceți ceea ce trebuie într-o anumită situație de viață. Curcubeul din acest vis simbolizează vise false și o pierdere de timp.

Un curcubeu văzut în vis în timpul iernii – spre bunăstare. Dacă ai visat un curcubeu împreună cu o furtună (fulger), aceasta promite autorealizarea completă a visătorului, dar pentru aceasta va trebui să depui un efort.

Visele despre un curcubeu prevestesc fericire, sfârșitul unei etape de viață și începutul alteia. Visătorul poate să nu-și facă griji cu privire la soarta lui, calea lui este predeterminată și binecuvântată de sus.

De ce visezi un curcubeu

Potrivit miturilor, curcubeul este o punte magică între cer și pământ. Din punct de vedere al fizicii – doar refracția razelor de lumină în picături de apă. În cărțile de vis populare, atunci când interpretezi la ce visează un curcubeu, nu există o astfel de certitudine clară.

Interpretarea viselor: a vedea un curcubeu într-un vis

Sonnik Miller interpretează foarte favorabil curcubeul. Se apropie o perioadă de prosperitate. Proiectele de afaceri vor primi un sprijin puternic. Fermierii, grădinarii și horticultorii vor obține o rentabilitate semnificativă a investiției lor.

Conform cărții de vis a lui Vanga curcubeul este un semn de sus. Acesta este un simbol care cere iertare.

Un curcubeu după ploaie prevestește evenimente minunate. Ieșirea avertizează despre separarea de cei dragi.

Cartea Dream House raportează că un curcubeu într-un vis simbolizează stabilirea de relații. Chiar dacă au existat neînțelegeri sau certuri, acestea vor fi în curând rezolvate în siguranță.

Potrivit unei surse modernecând visezi un curcubeu lângă apă, acesta este un semn bun. Visul prezice succesul. Dacă arcul este situat deasupra rezervorului, va urma în curând o călătorie interesantă. Achizițiile vor avea succes, se vor dovedi a face cunoștințe utile. Curcubeul deasupra câmpului are o interpretare deosebit de bună pentru îndrăgostiți. Relațiile sunt în armonie.

Visul lui Azar susține că ploaia și curcubeele înseamnă timp pierdut în visare, rătăcire în nori. Visătorul face planuri nerealiste, dar nu face nimic pentru a le implementa.

Conform cărții de vis a lui Tsvetkov un curcubeu într-un vis înseamnă circumstanțe favorabile. Dacă a apărut chiar deasupra capului tău, va fi posibil să depășești toate dificultățile.

Fotografiarea unui curcubeu este o reflectare a modului în care alții tratează persoana adormită. Poate că îl consideră o persoană prea excentrică.

Interpretare carte de vis țigan caracterizat prin previziuni sumbre. Un curcubeu plutind deasupra capului tău înseamnă necazuri.

De ce visezi la un curcubeu pe cer

visând curcubeu strălucitor pe cer în timpul zilei – un simbol magnific, prevestitor de bunăstare. Viața va fi atât de plină de bucurie, încât chiar și cei din jurul visătorului vor deveni mai fericiți.

Prezența alegerii indică geamăn curcubeu pe cer. Situația se va complica de faptul că opțiunile care au apărut vor fi aproape echivalente. Pentru a lua o decizie, ar trebui să ascultați vocea intuiției.

Când un curcubeu visează pe cerul noptii, acesta este un semn de dificultate. A venit un moment în viață când nu se poate face fără sfaturi autoritare din afară.

Interpretarea somnului prin apariția unui curcubeu

culoare un curcubeu într-un vis profetizează o perioadă excelentă în care totul se va rezolva. Nuanțe neobișnuit de luminoase ale spectrului – se apropie o nouă etapă de viață.

frumos un curcubeu cu predominanță stacojiu este o surpriză plăcută. Cel mai probabil se va referi la sfera relațiilor.

Nu este un semn foarte de bun augur plictisitor curcubeu. Familia și visătorii iubitori trebuie să acorde atenție partenerilor pentru a preveni răcirea sentimentelor. Pentru oamenii de afaceri, acesta este un avertisment pentru a verifica din nou termenii contractelor. În spatele condițiilor vizibile se ascunde „al doilea fund”. Dacă curcubeul într-un vis se dizolvă în cer, aceasta este o reflectare a fricii interioare. Visătorul se teme de singurătate.

Pe lângă simbolul alegerii viitoare geamăn un curcubeu într-un vis are interpretări suplimentare. Lucrurile vor merge foarte bine.

De asemenea două curcubee apel la iertare. Reconcilierea cu dușmanii va duce la multe evenimente vesele.

Toate faptele bune vor fi răsplătite cu generozitate, chiar dacă adormitul nu a contat pe asta, la asta visează curcubeul triplu. Chiar și cele mai sălbatice vise pot deveni realitate.

multe curcubee – un semn că în viață vor avea loc evenimente extraordinare. Influența lor asupra soartei visătorului va fi favorabilă.

Cine a visat un curcubeu într-un vis

Dacă visezi un curcubeu fată singură, foarte curând va întâlni un bărbat cu care va începe o dragoste amețitoare. Pentru o persoană îndrăgostită, un astfel de fenomen natural arată că lângă ea este o persoană demnă, iar viața împreună va fi fericită.

Un semn bun este un curcubeu care visează gravidă femeie. Se va naște un copil care va fi înzestrat cu un număr mare de talente și va aduce bucurie rudelor.

Pe vremuri, s-a făcut alegerea corectă a unui soț, la asta visează un curcubeu femeie casatorita. Uniunea acestui cuplu este literalmente trimisă de cer.

Arc om prevestește bunăstare financiară. Oamenii de afaceri sunt așteptați să încheie contracte solide. Alte categorii de visători ai sexului puternic vor primi ajutor de la o persoană cu autoritate.

Arc copil înseamnă că în curând va fi foarte surprins. În curând cineva va prezenta un cadou frumos sau un suvenir frumos.

Când se visează un curcubeu, în majoritatea cazurilor acesta este un semn bun. Interpretările „rele” ar trebui, de asemenea, luate ca un indiciu și încercați să vă schimbați propriul comportament pentru a preveni necazurile.

De ce visezi un curcubeu

De ce visezi un curcubeu? Nu trebuie să fii un interpret de vise cu experiență pentru a înțelege: această viziune aproape întotdeauna promite visătorului fericire, succes și toate lucrurile bune. Interpretarea viselor vă va prezenta și alte interpretări ale imaginii.

Interpretarea lui Miller

Cartea de vis a lui Miller susține că a vedea un curcubeu într-un vis înseamnă o fericire fără precedent, sprijin în timp util și profituri bogate. Poate începe cu îndrăzneală o afacere care a ridicat îndoieli.

Dacă un curcubeu a fost visat de un bărbat îndrăgostit, atunci o relație romantică va fi de succes, de încredere și cu siguranță fericită.

Dacă curcubeul a coborât într-un vis la coroanele copacilor verzi, atunci este timpul să întrupăm cele mai nerealiste fantezii. Totul se va împlini.

Predicția cărții de vis a lui Vanga

De ce să visezi un curcubeu, conform cărții de vis a lui Vanga? Într-un vis, această imagine este prezența simbolică a predestinației divine, care garantează reconcilierea, iertarea și renașterea.

Ai visat că după o ploaie puternică a apărut un curcubeu pe cer? Un eveniment uimitor și foarte neobișnuit este pe cale să se întâmple. Un curcubeu stins brusc, dimpotrivă, promite o despărțire timpurie de cei dragi, interferențe neprevăzute și alte necazuri.

Interpretarea unei cărți de vis feminine

De ce visezi un curcubeu? Cartea de vis feminină este convinsă că acesta este un semn bun și pozitiv al raiului. A vedea un curcubeu într-un vis este o fericire fără precedent. Cazul se va încheia cu succes deplin și veți primi ajutorul dorit.

Dacă un curcubeu a apărut în timpul ploii, atunci viața va fi luminată de evenimente uimitoare și minunate. Arcul, coborând aproape până în vârful copacilor, garantează succesul în orice demers.

Dacă un curcubeu a fost visat de îndrăgostiți, atunci îi așteaptă o uniune fericită și lungă. Dacă se stinge, atunci fiți pregătit pentru o despărțire timpurie din motive independente de voința dvs.

Profeție conform cărții de vis Denise Lynn

Această carte de vis consideră că curcubeul de vis este cel mai pozitiv simbol care poate fi visat doar într-un vis. Imaginea este o binecuvântare a tuturor angajamentelor, faptelor și relațiilor. De fapt, acesta este mesajul divin trimis de universul însuși că totul merge bine. Acesta este un simbol al bucuriei, al încheierii cu succes a muncii și al vacanței viitoare.

Chiar dacă acum nu treci prin cea mai bună etapă din viața ta, în curând se va termina cu siguranță și vei fi eliberat de necazuri și necazuri. Cu toate acestea, nu ar trebui să vă bazați pe providența divină – singura greșeală stupidă și totul va zbura la vale.

Cartea de vis universală modernă – un curcubeu într-un vis

De ce visezi un curcubeu? Ca și alte cărți de vis, acest interpret de vise este de acord cu opinia că imaginea este o binecuvântare din Rai. În plus, este un semn de iluminare și transformare. Foarte curând, alții te vor aprecia în mod adecvat pe tine și faptele tale.

Ți s-a întâmplat să vezi un curcubeu? O perioadă întunecată și cu siguranță dificilă a vieții a luat sfârșit. Acesta este începutul a ceva nou și cu siguranță bun.

Uneori, un curcubeu într-un vis simbolizează o punte între trecut și viitor, cine ai fost înainte și cine poți deveni în anumite condiții.

Interpretarea visului crede, de asemenea, că curcubeul marchează primirea unui premiu pentru meritele trecute. Dar numai dacă poți ajunge până la capăt. Ai visat un curcubeu? Aceasta este o reflectare a viselor tale cele mai lăuntrice și a dorinței de a fi într-un loc în care este întotdeauna bun și în siguranță.

De ce visezi la un curcubeu pe cer

A visa la un curcubeu direct pe cer deasupra capului tău înseamnă că vei găsi soluția potrivită pentru o problemă dificilă. Viziunea promite reconciliere cu prietenii și chiar cu dușmanii, precum și ajutor de care va fi nevoie în curând.

Ai visat un curcubeu pe cer? Toate disputele și dezacordurile se vor încheia și vei putea trăi în armonie cu ceilalți și cu tine însuți.

De ce altfel visezi la un curcubeu pe cer? Există posibilitatea ca un eveniment să se întâmple care să dea un rezultat pozitiv afacerii și să aducă fericire în casă. Și mai bine, dacă într-un vis a apărut un curcubeu direct pe cer deasupra casei. Acesta este un semn că pacea și armonia domnesc în el.

Am visat un curcubeu după ploaie, noaptea

Dacă într-un vis, imediat după ploaie, un curcubeu a jucat pe cer, atunci în curând va exista un motiv pentru o bucurie autentică. Să vezi un curcubeu după ploaie deasupra capului tău este o schimbare drastică. În cazuri rare, un curcubeu ciudat marchează boala și chiar moartea.

Ai visat că un curcubeu a luminat cerul întunecat noaptea? Pregătește-te pentru un adevărat miracol. Acesta este un semn sigur că nu trebuie să ratați șansa, care va apărea foarte brusc și intempestiv.

Este mai rău să vezi cum se stinge curcubeul într-un vis. Acesta este un apel pentru a acorda atenție rudelor și prietenilor de care ați uitat într-o perioadă de bunăstare personală. Ai visat că curcubeul a dispărut treptat? Cineva apropiat de tine suferă de o lipsă a atenției tale, care se poate termina extrem de trist.

Ce înseamnă un curcubeu dublu, triplu și colorat

De ce să visezi un curcubeu și chiar dublu sau triplu? Viziunea asigură că cele mai uimitoare vise devin realitate. Uneori este un simbol al abilităților paranormale și o pauză norocoasă.

Ai visat că distingi clar toate culorile de pe arcul curcubeului? O anumită etapă vitală a ajuns la concluzia sa logică. Fii mai îndrăzneț, ai călcat pragul unei ființe cu totul noi.

Ți s-a întâmplat să vezi într-un vis un curcubeu care strălucește cu toate culorile imaginabile? Foarte curând, viața va deveni la fel de uimitoare și plină de evenimente. Vei uita de plictiseală, vei întâlni un nou partener și vei trăi momente de fericire.

Când a venit curcubeul

Pentru o interpretare cat mai exacta a imaginii, este important sa tinem cont de ziua in care a aparut.

Miercuri seara – conflictul actual va fi rezolvat cu succes. În plus, un vis prețuit se va împlini.

Joi seara se vor incheia toate neintelegerile de familie si vei primi un cadou frumos.

Vineri seara – pregătește-te pentru o aventură amoroasă captivantă cu un final neașteptat, dar extrem de reușit.

Duminică seara – fă pace cu prietenii. Este, de asemenea, un semn al patronajului ceresc.

Curcubeu într-un vis – transcrieri aproximative ale imaginilor individuale

De ce să visezi încă un curcubeu? O analiză detaliată a complotului visului va ajuta la înțelegerea acestei probleme. Lucrurile mici vor oferi o predicție mai specifică.

 • vezi în depărtare – înțelegere reciprocă
 • pe cer strălucitor – bogăție
 • pe întuneric – o boală
 • cu luna – încercări, dificultăți
 • peste râu – o călătorie lungă, cunoștințe bune
 • deasupra câmpului – dragoste reciprocă, legături maritale puternice
 • deasupra pădurii – noroc extraordinar
 • deasupra capului – un prevestitor fericit
 • în est – schimbări în fericire
 • în vest – schimbări în rău
 • pentru cei singuri – o căsnicie / căsătorie reușită
 • pentru îndrăgostiți – trecerea la un nou nivel de relație

La descifrarea imaginii, este necesar să se țină cont de culoarea care a predominat în curcubeu sau de o combinație de diferite nuanțe. După aceea, puteți face o predicție finală despre viitor.

 • alb – gânduri pure, relații inocente, lumină
 • negru – despărțire, dor, moarte
 • gri – necunoscut
 • roșu – activitate, amenințare
 • stacojiu – sexualitate, dinamismul evenimentelor
 • violet – înțelepciune, spiritualitate, percepție
 • roz – dragoste, vise, iluzii
 • portocaliu – plăcere, comunicare, noroc
 • galben – previziune, inspirație
 • maro – conversații
 • auriu – bogăție, strălucire, glorie
 • verde – timp de odihnă, pauză, abundență, vindecare
 • albastru – pericol necunoscut
 • albastru – liniște, spiritualitate, iluminare
 • argint, lunar – magie, misticism

Având în vedere toate aceste caracteristici, puteți înțelege exact la ce visează curcubeul și vă puteți gândi la acțiuni ulterioare.