Ce înseamnă un tren într-un vis

De ce visează trenul

Psihanalistul a considerat cele mai multe dintre visele despre trenuri ca vestigii de necaz și doar câteva imagini, în opinia sa, ar aduce ceva bun.

Oricine vede un vagon într-un vis va începe să se confrunte cu diverse dificultăți în viață și dificultăți în relațiile de familie. Dacă mașina este închisă, atunci ar trebui să vă pregătiți pentru trădare și trădare, urmate de o serie de eșecuri.

Călătoria viitoare vă va dezamăgi dacă vă urcați într-un tren într-un vis (dar să plecați din el este noroc).

Un accident de tren vorbește despre prăbușirea speranțelor tale.

Trenul rapid simbolizează împlinirea iminentă a dorințelor. Dar pe drumul spre bunăstare și bunăstare, propriul tău egoism, care trebuie abandonat, se poate ridica. Acest lucru va fi semnalat de un vis despre vagoane de dormit.

O precizare importantă: dacă o fată visează la ei, atunci trebuie să-ți schimbi comportamentul. În caz contrar, frivolitatea vă va dăuna afacerilor.

Când există greutate în inimă și tristețe și dor în suflet, s-ar putea să visezi la un tren în mișcare. Lungimea lui arată cât timp va dura depresia ta. Dacă într-un vis tocmai ați urcat în mașină, atunci vă așteaptă diferite tipuri de schimbări și, dacă erați deja pe drum, atunci în realitate va trebui să mergeți și pe drum. Cu cât vezi mai multe bagaje, cu atât vei avea mai multe probleme în viitorul apropiat. Vor fi conectați cu cei dragi.

Am mers de-a lungul șinelor într-un vis – așteptați-vă la situații de conflict în mediul imediat, dar nu vă faceți griji – nu vă vor afecta în niciun fel. Dacă această imagine nu are niciun context, atunci aceasta indică sarcini suplimentare neplăcute la locul de muncă care au apărut din cauza unei situații neprevăzute. Dacă în acest fel ajungi acasă, atunci acesta este un semn favorabil – ai toate șansele să treci în poziția pe care ai visat-o de mult.

Trenul în sine visează la o întâlnire fericită, dar dacă îl călăriți, veți cădea în melancolie.

Diferitele tipuri de trenuri au interpretări diferite: cel de călători vorbește despre schimbări importante viitoare; rapid – despre implementarea rapidă a ideilor tale; marfă – despre comerțul profitabil. Dar toate aceste valori sunt tăiate de un tren deraiat – în acest caz, eșecurile te vor bântui.

Dacă nu visezi întregul tren, ci la o anumită mașină, ia asta ca pe un avertisment – o amenințare planează asupra ta.

Un simbol bun este fluierul unei locomotive într-un vis. Asta înseamnă că soarta îți va da semne cu privire la evenimentele viitoare.

Mașina este un spațiu închis, așa că Freud l-a corelat cu organele genitale feminine. O mașină cu ușile larg deschise avertizează că actualul tău partener nu te va mulțumi.

Frica de intimitate reflectă un vis în care nu vei putea lua trenul. Cu cât îți va fi mai dificil să-ți găsești mașina într-un vis, cu atât mai mult va dura căutarea partenerului ideal în realitate.

Încercările zadarnice de a părăsi mașina indică abaterile tale în comportamentul sexual. Pofta pentru numeroase relații sexuale cu diferite persoane dă un vis în care vei număra mașinile dintr-un tren care trece. O interpretare similară are un vis în care cădeți din greșeală în mașina altcuiva. Am condus în locul nostru – înseamnă că ești nepretențios în sex și, într-un fel, nu ești în contact cu viața.

O mașină perfect curată promite o nouă dragoste (deși cea veche ți se potrivea în general); murdar, ruginit, detașat – indică boli ale sistemului reproducător și, ca parte a trenului, reflectă dezgustul tău pentru a doua jumătate din cauza necurăției. Problema rămâne nerezolvată pentru că nu ai curajul să o discuti cu partenerul tău.

A fi în mașina ta – ești modest în sex și, într-un anumit sens, nu ești în contact cu viața.

De ce visează trenul: interpretare din diferite cărți de vis

Toată lumea a călătorit cu trenul cel puțin o dată în viață. Tren – care este visul acestui tip de transport familiar din copilărie. Potrivit cărții de vis, un tren într-un vis este un simbol al schimbărilor și schimbărilor din viața ta. Uneori, visul în care ai văzut trenul vorbește direct despre o călătorie iminentă. Dar cel mai adesea această imagine este o alegorie, a cărei decodare depinde de detaliile și detaliile visului tău. Deci, să ne dăm seama de ce trenul visează într-un vis conform diferitelor cărți de vis.

Dacă ai văzut un tren și o cale ferată într-un vis, cartea de vis spune că interpretarea unui astfel de vis se referă în primul rând la cariera ta.

Interpretarea semnificației somnului în funcție de detaliile acestuia

Poate că fiecare dintre noi cel puțin o dată în viață a mers cu trenul. Unii au emoții pozitive, alții își găsesc prieteni noi pe drum, alții se îndrăgostesc și își construiesc o familie. În trenuri întâlnim diferiți oameni, unii prietenoși și vorbăreți, alții posomorâți și gânditori. Dar fiecare dintre ei merge undeva cu gândurile și visele lor de un viitor mai luminos. Deci de ce visezi la trenuri și căi ferate?

Ați văzut un tren de la sol sau un tren în metrou?

Dacă ai visat la un tren, așteaptă-te în curând la schimbări în viața ta. Dacă calea ferată a fost netedă, atunci schimbările vor fi pozitive. Este timpul pentru o dungă albă în viață. Veți găsi bogăție materială, o poziție bună, relații ideale în familie.

Dar a visa la un tren care circulă de-a lungul unui drum care are multe întorsături înseamnă că s-ar putea să întâmpinați probleme. Dificultățile pot fi legate de muncă. Fii atent și atent, atunci te poți descurca cu mici pierderi. Dacă depui efort, succesul va veni.

Citeste mai mult:  Care este visul unei mame moarte în viață

Dacă te-ai văzut ca un copil într-un tren – ceva nu ți se potrivește în viața reală. Fii calm și încearcă să te concentrezi. Va trebui să muncești din greu pentru a-ți atinge obiectivele. Dacă într-un vis trenul se mișcă pe sol și nu pe șine, nu planifica lucruri importante.

De ce visezi la metrou și la trenuri – vine o perioadă dificilă, relații dificile cu colegii de muncă. Nu planificați achiziții mari în viitorul apropiat. S-ar putea să fii înșelat. De asemenea, nu vă ocupați de probleme grave. În această etapă, succesul nu este atins.

Ai văzut trenul din lateral sau te-ai plimbat în el?

Dacă s-a întâmplat să vezi un tren trecând într-un vis, în viața reală te străduiești să-ți atingi scopul. Drumul către scopul ei este lung și spinos, dar continuă să te miști, cu siguranță vei reuși. Vezi și: care este visul căii ferate.

Într-un vis, numărați vagoanele unei locomotive? Un eveniment important vă așteaptă în curând. Este posibilă întâlnirea cu rude îndepărtate sau vechi prieteni.

A visa la un tren care se apropie de peron înseamnă că în viața reală vei găsi o nouă întâlnire interesantă care va fi importantă pentru tine. Poate că persoana pe care o întâlniți vă va ajuta să urcați pe scara carierei. Nu ratați șansa. Dar dacă trenul s-a oprit în locul greșit, nu toate dificultățile vor fi rezolvate în viitorul apropiat. Vezi și: de ce visează gara.

Dacă într-un vis aștepți un tren la o gară sau un peron suburban, ceva te deranjează în realitate. Această anxietate poate fi legată de muncă. Vi s-a dat o sarcină importantă care trebuie finalizată cât mai curând posibil. Nu vă panicați. Cu efort, vei reuși să termini ceea ce ai început la timp.

Am visat un tren, cum să interpretez din diferite cărți de vis

Datorită trenurilor, oamenii au posibilitatea de a călători pe distanțe lungi și de a vedea lumea în toată frumusețea ei nesfârșită. De ce visează trenul? În primul rând, fiecare persoană asociază acest tip de transport cu călătoriile. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că aproape fiecare carte de vis interpretează apariția unui tren într-un vis ca un simbol al viitoarelor schimbări sau călătorii. Cu toate acestea, aceasta nu este singura interpretare a acestui vis.

Interpretarea generală a somnului

Mersul cu trenul într-un vis este un semn de schimbare. Acest vis vorbește despre mișcarea corectă către scopul propus, trebuie doar să aplici puțină determinare și toate visele tale vor deveni realitate.

Dacă trenul s-a oprit într-un vis, atunci în curând vă așteaptă dificultăți pe drum. Se crede că numărul de astfel de opriri în visele nocturne este direct proporțional cu obstacolele viitoare. Traficul monoton cu opriri repetate în mod constant poate avertiza cu privire la probleme viitoare în documente.

Dacă în visul tău te-ai găsit într-un vagon cu compartiment, atunci o nouă afacere la scară largă este chiar după colț. Această întreprindere va aduce atât satisfacție morală, cât și materială. Cu toate acestea, visul poate fi și mai literal. În acest caz, vă puteți aștepta la o călătorie rapidă.

Se crede că trenul este un simbol al mișcării timpului. Cu cât transportul se mișcă mai repede, cu atât mai repede vei atinge scopul dorit în viața ta. Cu toate acestea, dacă trenul a ieșit din șine, acesta este un semnal al începutului unei dâre negre în viața ta.

Dacă ați întâlnit un tren într-un vis, așteptați-vă la un profit. Bogăția materială poate veni la tine sub forma unui chilipir sau a unei oferte interesante cu o recompensă bună.

Un vis în care îi așteptați pe cei dragi sosiți pe platformă este un semn minunat. Acest lucru este valabil mai ales pentru acele persoane de la care ați așteptat de mult timp câteva vești. În acest caz, în curând te vei întâlni cu persoanele la care te gândești, sau vei primi vești de la aceștia. Dacă, dimpotrivă, ai văzut pe cineva pe platformă, în curând te vei despărți de prieteni sau rude.

Care este visul trenului după care alergai? În realitate, ceva important îți scapă din mâini. Dacă într-un vis ați reușit să intrați în tren înainte de a pleca, atunci în viață totul va funcționa și va funcționa. Dacă încă întârzii la tren, atunci în curând vor fi probleme cu colegii sau superiorii. Prin urmare, ar trebui să fii în alertă și să fii atent la toate ofertele, chiar dacă ți se par deloc promițătoare.

O călătorie cu trenul în vise de noapte vorbește despre o cale calmă și bine aleasă în viață. Dacă suferiți de unele boli în acest moment, atunci bolile vor fi eliberate în curând și veți merge pentru o recuperare rapidă. Cu toate acestea, un vis poate prevesti și acțiuni neconsiderate. Este necesar să vă abordați treburile cu mai multă atenție și să nu faceți promisiuni care sunt evident imposibil de îndeplinit.

A vedea o epavă de tren este un motiv de îngrijorare. O compoziție deraiată, de regulă, prezice un viitor eșec în afaceri. În curând speranțele și planurile tale vor fi distruse. Trebuie să te gândești la toate deciziile și acțiunile tale din viață. Poate că visul încearcă să te avertizeze despre pericolul de a face ceva. În acest caz, este mai bine să abandonați activitățile asociate cu risc.

O interpretare diferită a visului este, de asemenea, acceptată din tipul de tren:

 • tren de călători – la schimbări mari; evenimente neprevăzute, dar semnificative și plăcute te așteaptă în viață;
 • un tren de marfă este un simbol al faptului că ți-ai asumat prea multe obligații. Poate că ar trebui să vă reconsiderați părerile despre viață și să vă relaxați;
 • tren de marfă – la profituri semnificative și schimbări în viață în bine;
 • tren rapid – spre realizarea celor mai dorite speranțe și aspirații.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor pentru a-ți vopsi părul

Interpretarea diferitelor cărți de vis

Conform cărții de vis a lui Miller

În această carte de vis există mai multe interpretări ale viselor cu trenul:

 • a merge cu trenul – la o adevărată călătorie în viitor;
 • simți rău de mișcare în tren – la dificultățile călătoriei, deși va fi amintit mult timp;
 • locomotivă cu viteză mică – la griji cu privire la viitorul unei afaceri promițătoare;
 • tren de marfă – la schimbări favorabile în viața ta;
 • a merge cu trenul pe raftul de sus – colegilor de călători neplăcuți. De asemenea, acest vis vă poate spune despre cheltuieli solide în viitor;
 • a merge la peron din tren – la vești bune în viitorul apropiat;
 • a cădea intenționat sub compoziție este un semnal al pregătirii tale nemărginite de a face orice sacrificiu de dragul altei persoane.

Conform cărții de vis a lui Freud

Cartea de vis a lui Freud interpretează apariția trenului în visele noastre nocturne după cum urmează:

 • urmați trenul cu ochii – la schimbarea iminentă de partener;
 • deplasarea de la mașină la mașină în tren – la câteva pasiuni trecătoare în realitate care vor duce la sufletul tău pereche.

Conform cărții de vis a lui Tsvetkov

Interpretarea viselor lui Tsvetkov explică apariția trenurilor în vise:

 • meet the train – la propuneri de afaceri în viitor;
 • a fi în interiorul trenului – la o invitație importantă în realitate;
 • un tren de marfă este un semnal că ești foarte obosit. Este necesar să faceți o pauză pentru a vă odihni, a petrece o vacanță sau un weekend în afara zidurilor casei;
 • călătorie cu trenul – la o invitație la o cină de afaceri și discuții despre probleme de muncă. Acest vis ar trebui luat în serios, deoarece creșterea sau scăderea viitorului în cariera ta depinde de el.

Conform cărții de vis a lui Hasse

În această carte de vis, trenurile văzute în visele de noapte sunt interpretate după cum urmează:

 • a vedea un tren într-un vis – la schimbări iminente în viață;
 • un tren în mișcare este un simbol că planurile și aspirațiile tale sunt destinate să devină realitate;
 • un tren de marfă în mișcare – pentru a primi un profit mult așteptat din comerț sau din altă zonă de activitate care este aproape de vânzări;
 • un tren deraiat – la începutul unei dâre negre în viața ta.

Conform cărții de vis a lui Loff

Un psiholog binecunoscut oferă următoarele interpretări ale viselor cu trenuri:

 • trenul este un prevestitor al schimbărilor vieții. Poate o călătorie sau o călătorie lungă vă așteaptă în curând;
 • a vedea un tren la o gară sau o gară – la nevoia de a face o alegere de viață foarte importantă;
 • să te vezi mergând cu trenul – spre schimbări bune în viața ta personală. Dacă într-un vis nu ai fost singur, ci cu un coleg de călătorie, atunci te așteaptă în curând o dragoste minunată sau o lungă poveste de dragoste.

Ce înseamnă dacă ai visat la un tren?

Importante și foarte semnificative sunt visele în care există un drum.

Este trenul care apare cel mai adesea în vise și din motive întemeiate – este un simbol al vieții, pasagerii simbolizează mediul înconjurător, iar calea ferată este calea vieții. Pentru a interpreta corect ceea ce visează trenul, trebuie să vă amintiți toate detaliile.

Visele „drumului” sunt adesea următoarele:

 • Conduci un vehicul.
 • A trebuit să pierzi trenul sau autobuzul.
 • Mergeți undeva sau așteptați un tren.
 • Treci granița, mergi în alt oraș.
 • Încercarea de a ajunge din urmă cu traficul.
 • Vezi un accident, sau tu însuți cazi în el într-un vis.

Absolut totul este important în astfel de vise – atât vehiculul în sine, cât și detaliile visului. Prin urmare, încercați să vă amintiți „peisajul” visului, detaliile și aflați la ce visează trenul, drumul și alte viziuni „de transport”.

Vine trenul…

Orice carte de vis va spune asta – un tren într-o lume de vis simbolizează calea vieții, mișcarea. Prinde din urmă sau rămâne în urmă, fii la cârmă sau coboară la o stație de autobuz – metaforic, toate acestea se pot reflecta în viața reală.

1. Dacă în visele tale ți s-a întâmplat să mergi într-un vagon spre alt oraș sau chiar în străinătate, asta indică statutul tău social.

Aceasta este ceea ce spune cartea de vis – trenul și pasagerii săi sunt mediul tău, așa că amintește-ți de colegii tăi.

 • Dacă au fost prietenoși, e un semn bun.
 • Dacă ai simțit anxietate sau pericol, acesta este un indiciu că nu te afli în societatea cea mai potrivită.

2. După cum indică cartea de vis, trenul în care te urci într-un vis și pleacă pentru a merge în alt oraș este un semn bun. Acest lucru promite succes într-o afacere nouă la care ați început deja sau la care doar vă gândiți.

3. Calea ferată văzută în vise, șine nesfârșite – acesta este un semn că ești într-o stare de reflecție, rezolvând unele probleme legate de schimbările serioase ale vieții. Dacă visezi la șine sau la o cale ferată care merge înapoi și te uiți la asta din tren, ești în trecut cu gândurile tale.

4. Nu este un semn foarte favorabil – să întârzii la tren într-un vis. A întârzia într-un vis poate însemna eșec în afaceri, prăbușirea speranțelor și a planurilor.

Dacă ai visat să întârzii la tren, ai venit la peron și nu mai este acolo – asta înseamnă că, în realitate, ar trebui să acordați mai multă atenție planificării, să luați lucrurile mai în serios.

5. Dacă în visele tale de noapte trebuia să întârzii la tren, dar încerci să fugi, să ajungi din urmă, există șanse să salvezi o situație instabilă.

 • Dacă cineva ți-a dat o mână de ajutor din mașină, același lucru se va întâmpla în realitate.
 • Și dacă tu însuți ai continuat să alergi, să ajungi din urmă și ai reușit să sari în mașină – grozav, puterea ta este suficientă pentru a-ți îndrepta treburile.

6. Un vis interesant este că nu trebuie doar să mergi cu trenul, dar să nu știi unde mergi. Ar trebui să iei o pauză de la afaceri, te-ai săturat prea mult de muncă și treburi.

Citeste mai mult:  Care este visul unei tarantule negre

7. Dacă într-un vis nu există pasageri în mașină în afară de tine, vezi calea către obiectivul tău exact așa, fără sprijin și ajutor. Dacă s-a întâmplat să călătorești într-un tren în izolare splendidă într-un vis, gândește-te la asta – poate că acest vis îți sugerează că „nu vei merge departe” singur și nu ar trebui să neglijezi sprijinul unor oameni cu gânduri similare.

8. Dar la ce visează trenul pe care îl conduci nu este greu de ghicit: te vezi ca un cârmaci în propria ta viață. După cum indică cartea de vis a lui Miller, a fi șofer de tren într-un vis este un mare succes. Te așteaptă o promovare, o nouă poziție.

9. Uneori visez și lucruri groaznice, cum ar fi o epavă de tren. Dacă ați avut un astfel de vis în care trenul a deraiat sau a avut loc un alt accident, aceasta înseamnă că pot apărea dificultăți serioase pe drumul dvs. în realitate.

Calea ferată, șinele – aceasta este calea ta, iar dacă visul a arătat un tren distrus, fii cât mai atent posibil în deciziile și mai ales acțiunile tale pentru ceva timp.

10. Dar este ușor de ghicit de ce visează un tren care se ciocnește cu un alt tren. Planurile tale se vor ciocni cu interesele altcuiva. Totul depinde de viteza cu care trenurile se îndreptau unul spre celălalt într-un vis și, în realitate – cât de încăpățânat și de repede te grăbești spre obiectivul tău.

Poate că un astfel de vis nu numai că te avertizează, ci și sugerează că nu ar fi de prisos să-ți tragi sufletul acum, uită-te în jur, vezi dacă interferezi cu cineva, dacă treci peste cap.

Alte moduri de transport

Drumul este diferit atât în ​​vis, cât și în realitate, precum și vehiculele. În vise, acest lucru contează și dacă ați călătorit, să zicem, cu autobuzul, un astfel de vis poate avea un sens separat.

1. Dacă într-un vis ți s-a întâmplat să mergi cu un autobuz, un troleibuz, asta simbolizează viața ta de familie și un cerc de oameni apropiați. Dacă într-un vis drumul era sigur, șinele tramvaiului erau netede, transportul era calm și fără tremurături – asta înseamnă că în viitor totul va fi fără nori pentru tine.

2. Călătoria într-un autobuz aglomerat într-un vis este un indiciu că ai acumulat prea multe conexiuni și ar fi bine să scapi de contacte inutile, inutile.

3. Dacă în visele tale trebuia să mergi într-un autobuz cu o persoană cunoscută, asta înseamnă legătura ta directă cu el. Dacă mergeți departe împreună, chiar și treceți granița, relația voastră va fi puternică și lungă.

Dacă această persoană într-un vis a coborât la o stație de autobuz, este ușor de ghicit că acest lucru se poate întâmpla în realitate. Dacă a coborât din autobuz și te-ai simțit ușurat într-un vis, atunci este necesar.

4. A întârzia în visele tale la autobuz, a ajunge din urmă înseamnă că nu acorzi suficientă atenție familiei sau prietenilor tăi. Întârzierea într-un autobuz într-un vis poate simboliza detașarea ta de cei dragi, indiferența, dorința de a rămâne în urmă, a da un pas înapoi. Cartea de vis a lui Miller te sfătuiește să te gândești la asta și să corectezi situația.

5. Dacă într-un vis a trebuit să alergi cât de repede poți dintr-un autobuz care încearcă să te zdrobească, este evident că ai niște dificultăți în relațiile cu rudele sau prietenii și nu le rezolvi, ci încearcă să fugi.

6. O mașină în vis poate însemna viața personală, independența ta.

 • Dacă într-un vis conduci propria mașină, este evident că în viață ești într-o poziție de conducere.
 • Călătoria cu mașina lângă șofer este un indiciu al relației tale cu un partener.
 • Dar dacă conduceai pe bancheta din spate într-o mașină, acesta este un indiciu că te subestimezi, unele complexe te interferează. Poate ar trebui să-ți ridici stima de sine.

7. De o importanță deosebită în vise sunt modurile de transport pe apă. O barcă, o navă, o barcă – aceste fonduri înseamnă întotdeauna ceva important, o nouă etapă în viață, o piatră de hotar, schimbări mari, un viitor grozav.

Dacă ați văzut în vise cum gestionați o barcă sau o barcă – acest lucru este uimitor, pentru că doar așteptați schimbări fabuloase în bine. Dar a fi întârziat la navă, navigarea după ea nu este un semn prea bun. Evident, viața trece, doar că nu ai timp să ții pasul cu ea.

8. Dacă ai întârziat într-un vis și vezi o navă plecând în depărtare, este posibil să riști să pierzi o șansă mare și rară de a-ți schimba soarta.

A întârzia la o navă sau o barcă este un avertisment și un sfat în același timp: nu-ți fie frică să-ți asumi riscuri, altfel s-ar putea să întârzii în realitate și să ratezi singura șansă valoroasă din viață.

9. Dacă visezi la astfel de moduri de transport precum o motocicletă sau un moped, acesta este un indiciu al vieții tale intime. Dacă conduceți, înseamnă că doriți să dominați prea mult și nu vă puteți supune.

10. Trecerea unei granițe în vis, mersul în alt oraș sau țară este simbolul unei noi etape care te așteaptă dacă faci un pas îndrăzneț. Cartea de vis a lui Miller sfătuiește așa – nu vă fie teamă.

Oriunde se duce transportul dvs. în vis – într-un oraș vecin sau în străinătate, indiferent de drum – amintiți-vă că, în realitate, sunteți întotdeauna „la cârmă” și numai dvs. decideți unde să virați și unde să luați viteza. Autor: Vasilina Serova