Ce înseamnă să scrii într-un vis

De ce visezi să scrii dintr-o carte de vis

10 octombrie 2019 la 16:15 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online de ce visați să scrieți citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

De ce să scrii în vis?

Сонник XXI века

De ce visezi să scrii și ce înseamnă:

A scrie – A scrie o scrisoare în vis – la o conversație neplăcută, la o soție – la pericol, la un soț – la o sosire iminentă; scrierea documentelor de afaceri într-un vis – la probleme; scrie poezie și alte compoziții – la lipsa timpului liber.

Sonnik Miller

De ce visezi să scrii în vis?

Scrie – Dacă scrii într-un vis, atunci în viața reală vei face o greșeală care te va distruge practic.

A vedea pe alții făcând asta înseamnă că ți se va reproșa comportamentul frivol. Litigiile vă pot deruta.

Încercarea de a citi inscripții ciudate este un prevestitor că vei putea evita mașinațiunile malefice ale dușmanilor, cu condiția să nu faci noi oferte după acest vis.

Cartea de vis unică a Tatyanei Radchenko

A scrie înseamnă a soluționa un proces.

Noua carte de vis de familie a lui Nadezhda Soboleva

Cum să înțelegi de ce scrii într-un vis?

A scrie înseamnă a lua în considerare gânduri sau soluții.

ABC-ul interpretării viselor

Ce înseamnă să visezi la Scriptură?

Scrieți – vă așteaptă vești favorabile, dar trebuie să vă manifestați singuri interesul față de problemă.

Interpretarea visului lui Simeon Prozorov

De ce visează visătorul să scrie?

Puteți face o greșeală fatală. Imaginați-vă că nu mai scrieți. Arde ce scrii.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretare Scrie din visul tău

Scrie – Pe hârtie – nevoia de ceva, nevoia; planuri noi, reflecție, în următoarea carte de vis puteți afla o interpretare diferită.

Interpretarea viselor domnișoară Hasse

Scrisul este un scop important; bun și frumos – a primi laude; rău – cererea dvs. va fi respinsă; să vezi ce scrie – vei pleca în străinătate.

Cartea de vis psihanalitică a lui Samokhvalov

Dacă visezi să scrii, ce simbolizează el?

Scrie – Înregistrează un eveniment, programează acțiuni, de obicei sub influența Super Sinelui.Agresiunea anală, așa este interpretat acest vis conform cărții de vis.

Cartea de vis veche franceză

Scrie ceea ce visezi, interpretare:

Scrie – Dacă ai scris ceva într-un vis – vei afla vești bune de la un prieten sau o rudă. A scrie într-un vis unuia dintre prietenii tăi este un prevestitor al nașterii unui copil.

Marea carte de vis a Nataliei Stepanova

De ce visezi să scrii?

Scrierea – Să comiți o greșeală monstruoasă în realitate, care te poate duce în pragul morții. A vedea pe cineva scriind prevestește reproșuri de neglijență. S-ar putea să fii implicat într-un fel de proces.

Enciclopedia Viselor a lui Lewis

A scrie sau a privi o altă persoană făcând acest lucru într-un vis poate însemna că visătorul încearcă să transmită un mesaj cuiva. Un vis poate însemna și că visătorul însuși încearcă să interacționeze cu conștiința sa.

Lumea imaginilor: Antonio Meneghetti

Analizăm viziunea în care am visat să Scriem

Înseamnă să repari, să captezi orice evenimente, semnificații, sentimente care au avut loc anterior și care nu există acum. Aceasta este o acțiune mecanică care programează viața. Fixarea categorică a unui super-ego puternic. În cazurile mai puțin grave, este o acțiune goală, repetitivă, inutilă, uneori agresiune anală.

Carte de vis modernă mare

Scrie – de ce visează visătorul?

Scrie – vezi într-un vis o persoană care scrie ceva – comportamentul tău va părea frivol persoanelor apropiate; te vor certa. Este ca și cum ai scrie ceva – un vis avertizează: în curând vei face o greșeală foarte periculoasă; de îndată ce îți dai seama de o greșeală, încearcă să o corectezi cât mai curând posibil, altfel te va duce la moarte.

Veche carte de vis

Am avut un vis – Scrie

Unire profitabilă sau achiziție. Copiați, rescrieți – un altul va fi setat ca exemplu pentru dvs. Dictarea scrisului este o pacoste pentru rude. Reteta de scris – stiri cu creionul de scris – stiri. Repararea unui creion este o bucurie. A scrie cu creta într-un vis, a scrie pe nisip sau pământ este un simbol al tot ceea ce este fragil (rău de la o atitudine frivolă față de afaceri).

Interpretarea viselor Feng Shui

Scriere: Interpretarea imaginii

Scrierea – Văzând cum scrieți o scrisoare într-un vis – pentru sănătate. Un bărbat vede cum scrie soția lui – la un divorț rapid. O femeie vede cum scrie o scrisoare – la mare faimă. Comerciantul scrie o scrisoare – spre înflorirea afacerii sale în străinătate. A vedea cum a primit semnătura unui șef sau a unei persoane celebre este o promovare. Pentru a vedea cum judecătorul semnează verdictul este pentru bunăstarea și respectul celorlalți.

Cartea viselor esoterice

Scrisul – Cineva scrie – este timpul să găsești o distracție preferată, un hobby. Cartea, munca – memoria ta este suprasolicitata, incearca sa scapi de cunostintele inutile, poate scriind memorii sau manuale. Pe nisip, sticlă, apă – frivolitatea ta în viitorul apropiat va provoca eșecuri grave în afaceri sau studii.

Interpretarea viselor de la A la Z

De ce visezi să scrii?

Dacă într-un vis scrieți o notă cu un creion, aceasta prefigurează o afacere nepromițătoare. Scrie cu cerneală sau cu cerneală – depășește orice opoziție și ocupă o poziție de lider în domeniul tău. Dacă scrii cu pixul – în realitate vei evita pedeapsa dovedindu-ți nevinovăția, dacă cu pixul – la boala unuia dintre membrii familiei tale. Scrierea într-un vis pe hârtie prevestește un eșec insultător în viitorul apropiat, dar nu ar trebui să disperați, deoarece aceasta va fi urmată imediat de o serie de noroc solid.

Citeste mai mult:  Rochie neagră într-un vis ce înseamnă

Un vis în care scrii cu cretă pe asfalt sau pe un perete este un semn de despărțire de o persoană dragă ție. Scrierea de sloganuri pe bannere – în realitate, vei fi acuzat din greșeală de o faptă neplăcută, făcând inscripții pe panglici de doliu – un astfel de vis înseamnă hotărârea ta de a lua cele mai drastice măsuri pentru a-ți satisface setea de răzbunare.

Visul în care scrii o carte – scapă de datorii și dificultățile financiare. Scrierea unei scrisori este un avertisment să fii atent în declarații pentru a nu te răni cu limba. Scrierea unei adrese pe un plic sau carte poștală înseamnă că în realitate vei avea noroc în afaceri și dragoste, dacă scrii o adresă de felicitare înseamnă că vei fi bântuit de boală și ghinion constant în toate. A scrie într-un vis cu mâna stângă sau un scris de mână ilizibil înseamnă experiențe de la o întâlnire neașteptată și interesantă. Dacă nu poți înțelege ce ai scris, înseamnă că te așteaptă eșecuri și gafe nefericite.

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în ianuarie, februarie, martie, aprilie

Scrierea – A păcăli și păcăli.

Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

La muncă grea.

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

De ce visezi să urinezi

Urși conform cărții de vis ezoterice

A vedea pe cineva este pentru distracție, distracție.

El însuși – spre ușurare. „Va cădea muntele de pe umeri”, problemele vor dispărea.

Urși conform cărții de vis moderne

Dacă ai visat că urinezi, în viitorul apropiat soarta îți va fi foarte favorabilă. Dacă într-un vis vezi un băiețel urinând, atunci în viața reală ai tendința să-ți urmezi dorințele contrar opiniei publice.

Face pipi pe cartea de vis est

Ușurați nevoia – spre prosperitatea iminentă.

Un vis în care vezi un băiețel urinând este dovada că ești înclinat să-ți urmezi dorințele contrare opiniei publice.

Urși conform cărții de vis Nobile a lui N. Grishina

Urina este personificarea principiului demonic într-o persoană, un vestitor al bucuriei, dacă îl vezi mult. A face pipi într-un vis este o lipsă de unitate în mediul tău, schimbări, pierderi, dificultăți. A face pipi în toaletă – o întâlnire de dragoste pentru a bea urină – o risipă de bani.

Urși conform cărții de vis a prințului Zhou-Gong

Pipi – Dacă un bărbat urinează pe picioare. – prevestește mare noroc, succes.

Urși conform cărții de vis a lui A. Mindelle

Ai visat să faci pipi, pentru ce este – se pare că urinezi, iar alții se uită la tine – de fapt, comportamentul tău sfidător va tulbura liniștea unei societăți din care nu ești membru; încercați să nu beți băuturi alcoolice în viitorul apropiat. Este ca și cum ai urina pe unul dintre prietenii tăi – în viața reală, te așteaptă o ceartă cu această persoană. Sunteți stropit cu urină într-un vis – dacă sunteți bolnav, vă veți recupera în curând; dacă până de curând totul a fost în regulă cu sănătatea ta, atunci în curând te vei îmbolnăvi.

Urși conform cărții de vis psihoterapeutic

Urina – În enurezisul nevrotic, individul visează adesea că urinează, apoi se întâmplă de fapt. Cel mai comun loc imaginar pentru a urina este propria ta toaletă sau o toaletă publică. În sens biologic, urinarea este asociată nu numai cu necesitatea de a elimina lichidul, ci și cu marcarea teritoriului, iar frecvența marcajelor este asociată cu anxietatea, restrângerea libertății. Prin urmare, la frații mai mari, după nașterea unui frate/surori mai mici, enurezisul poate apărea ca mijloc de a atrage dragostea maternă parțial pierdută. În simbolismul acestei acțiuni se remarcă și un sentiment de vinovăție și agresivitate.

Urși conform cărții de vis italiene a lui Meneghetti

Indică respingerea, refuzul a ceva, precum și erotism agresiv sau vampiric.

Pipi conform cărții de vis psihanalitice italiene a lui A. Roberti

Urinarea – o situație în care organismul elimină lichidul din sine, poate indica un sentiment de vinovăție, o dorință de a avea încredere în cineva. Această imagine poate fi văzută în același mod ca un refuz sau un semn de erotism agresiv, vampiric.

Urși conform cărții de vis online

Visul în care ai urinat indică faptul că vei fi fericit în viitor.

Urinat pe o persoană – cu aceeași persoană veți începe să discordați.

Urși conform cărții de vis medievale a lui Daniel

Urși în pat sau într-un loc retras – până la anxietate.

Urși conform cărții de vis chinezești a lui Zhou-gun

Dacă un bărbat urinează în picioare, înseamnă mult noroc, succes.

Face pipi pe interpretul de vis din 1829

A face pipi pe cineva – prevestește o ceartă cu acea persoană; urina care trebuie stropită pe o persoană bolnavă prevestește recuperarea și o boală sănătoasă.

Urși conform cărții de vis psihanalitice a lui V. Samokhvalov

În enurezisul nevrotic, individul visează adesea că urinează – atunci acest lucru se întâmplă de fapt. Cel mai comun loc imaginar pentru a urina este propria ta toaletă sau o toaletă publică.

În sens biologic, urinarea este asociată nu numai cu nevoia de a elimina lichidul, ci și cu marca teritoriului, iar frecvența semnelor este asociată cu anxietatea, restrângerea libertății. Prin urmare, la frații mai mari, după nașterea unui frate/surori mai mici, enurezisul poate apărea ca mijloc de a atrage dragostea maternă parțial pierdută. În simbolismul acestei acțiuni se remarcă și un sentiment de vinovăție și agresivitate.

Citeste mai mult:  De ce să visezi la o nuntă cu un fost iubit

Faceți pipi pe cartea de vis a țiganilor

Pipi – Căci cineva prevestește o ceartă cu acea persoană; urina care trebuie stropită pe o persoană bolnavă prevestește recuperarea și o boală sănătoasă.

De ce visează urina și ce reprezintă acest simbol?

Uneori suntem vizitați de vise destul de neobișnuite, a căror explicație rațională este destul de dificil de dat – de exemplu, visăm la urină. Ce ar putea însemna un astfel de vis? De ce visezi la urină?

De ce ai avut un astfel de vis?

Interpretarea viselor oferă o astfel de explicație pentru visul în care am văzut urină.

Wanderer’s Dreambook

Conform acestei cărți de vis, urină visată – este un simbol al energiei negative, influența negativă și asuprirea celorlalți asupra visătorului.

Carte de vis islamică

Urina văzută în vis – acesta este un semn bun, prevestind bogăție materială persoanei adormite.

Cartea generală de vis

Această carte de vis interpretează urina visată ca un semn că visătorul ar trebui să aibă grijă de sănătatea lui, care se poate agrava în viitorul apropiat. De asemenea, poate indica faptul că oamenii din jur provoacă dormitorului o supărare puternică cu comportamentul lor. Dacă un bărbat beat urinează într-un vis, aceasta promite o ceartă cu soțul ei.

Cartea de vis din Medea

Această carte de vis explică visul în care ai văzut urină, ca un semn bun, profețind eliberarea de necazuri mici, dar foarte enervante și ușurarea morală ulterioară a visătorului.

Carte de vis nobilă

Dacă ai visat multă urină – asta înseamnă că în curând în viața reală vei avea evenimente care îți vor aduce bucurie. Cu toate acestea, acest lucru poate indica și posibilitatea de a intra în societatea unor oameni imparțiali care vă pot face rușine. Fii atent la noile cunoștințe.

Sonnik Miller

Un copil urinează într-un vis – un vis simbolizează eliberarea iminentă a visătorului de necazuri – și în orice domeniu. Aceasta poate fi o îmbunătățire a relațiilor de familie, o schimbare a activității profesionale pentru una mai dezirabilă sau mai profitabilă.

Dreamer of Dmitry și speranța de iarnă

Conform acestei cărți de vis, urină văzută într-un vis simbolizează neputința visătorului. Poate că în curând va cădea în ciclul problemelor, a căror rezolvare va fi o sarcină foarte dificilă pentru el.

Dream Vanga

Văzătorul Vanga a interpretat urina pe care a văzut-o un simbol al influenței negative asupra visătorului oamenilor din jurul lui și al problemelor viitoare. De asemenea, poate indica nemulțumirea celui care dormea ​​față de poziția sa.

Dream interpretare Tsvetkova

Visându-ți propria urină – este un prevestitor al bolii. Sănătatea dumneavoastră se poate deteriora – mai ales dacă urina era sângeroasă.

Dacă urinezi în somn?

Ce înseamnă visul în care urinezi? Pentru a face acest lucru, amintiți-vă detaliile visului:

  Urinați mult timp într-un vis și experimentați ușurare – acest lucru prevestește apariția emoțiilor pozitive în viața reală, scăpând de necazuri.

Faceți pipi în toaletă într-un vis – energia negativă te va părăsi. Veți fi deschis la experiențe plăcute.

Visând că urinezi într-un loc public în fața oamenilor – nu există armonie în sufletul tău, ești nemulțumit de starea actuală a lucrurilor, unele gânduri te asupresc.

Urinați în vis și vă aduce disconfort – in realitate, va trebui sa te confrunti cu probleme care nu vor fi usor de rezolvat singur. Nu vă fie teamă să ceri ajutor de la alții – în acest moment este foarte util.

adult face pipi în scutec – ai un prieten influent care te va ajuta intr-o situatie dificila.

 • Faceți pipi într-un vis în apă – acesta este un semn care arată o eliberare timpurie de treburile neplăcute de actualitate.
 • înapoi la conținut ↑

  urina altcuiva

  Urina unei alte persoane, un bărbat sau o femeie, visează la o cunoaștere rapidă cu o persoană care vă va interesa destul de puternic. Dacă știi că această persoană era de sex opus, te poți aștepta la o aventură amoroasă furtunoasă.

  Urina copiilor într-un vis spune că nu ai suficientă atenție din partea celorlalți. Cu toate acestea, motivul poate fi în tine – încearcă să întâlnești oameni la jumătatea cererilor lor. Dacă cineva apropiat este jignit, ar trebui să faci primul pas către reconciliere.

  Un vis de urină de câine prezintă probleme minore, la soluția cărora un prieten apropiat va ajuta. Am văzut urină de pisică într-un vis – asta înseamnă că în mediul tău există o persoană cu două fețe care se prezintă ca un prieten care îți poate crea treburi neplăcute.

  Alte detalii

  La ce altceva merită să fii atent pentru a interpreta corect visul în care ai văzut urină?

   Bea urina altcuiva într-un vis – ai o sarcina extrem de neinteresanta care nu iti aduce niciun profit sau satisfactie morala, dar pe care nu o poti refuza.

  Simțiți un miros puternic și înțepător de urină într-un vis – acesta este un avertisment, ceea ce înseamnă că oamenii necunoscuti te pot înșela.

 • vezi urina cu sânge – trebuie să ai grijă de sănătatea unuia dintre oamenii sau rudele tale dragi. Cu toate acestea, dacă ați văzut urină cu sânge într-un vas special, acest lucru vă oferă o sănătate bună.
 • Să fie udat în urină – acest vis prevestește o boală. Cu toate acestea, dacă în prezent ești bolnav de ceva, te așteaptă o recuperare rapidă.

  Citeste mai mult:  Interpretarea viselor bărbat beat prieten

  Udă-ți propriile pantofi într-un vis – pentru un bărbat, acesta este un semn că în viitorul apropiat va fi favoritul norocului. Va fi foarte norocos în chestiuni financiare.

  Văzând în vis un bărbat care urinează – un astfel de vis prezintă o situație conflictuală în familia visătorului.

  Visând o femeie care urinează – acesta este un avertisment care spune că ar trebui să te ferești de calomnii sau bârfe venite de la oameni care te invidiază.

  Un vis în care vezi o găleată cu urină reflectă marea ta oboseală. Asigurați-vă că găsiți timp să vă odihniți – altfel vă poate amenința cu o pierdere a capacității mari de lucru sau chiar cu o boală.

  urină vărsată într-un vis prezice profituri pierdute. Vederea picăturilor de urină pe podea – un astfel de vis oferă necazuri pe care le poți face față destul de repede.

  Mai multe persoane urinează în toaletă – poti intra intr-o situatie care se va termina intr-o cearta.

  Visezi că urinezi în timp ce faci dragoste – în viața reală vei experimenta experiențe noi.

 • Face pipi într-o toaletă publică foarte murdară – un astfel de vis aduce bogăție visătorului.
 • Vă recomandăm să vizionați videoclipul – „De ce visați să urinați?”:

  Ce înseamnă să urinați într-un vis – decodare din diferite cărți de vis

  De ce visez că urin în vis? După ce citim cartea de vis, aflăm despre ea.

  A vedea urina într-un vis și a urina este un semn cu o conotație pozitivă. Ei bine, dacă ai făcut-o în locul potrivit. În unele cazuri, acest lucru poate indica evenimente adverse în viitorul apropiat sau schimbări grave în organism. A scăpa de excesul de lichid din organism indică eliberarea energiei agresive care s-a acumulat în tine. Urinarea într-un vis poate simboliza începutul unei noi perioade de creștere personală pentru visător. Puteți afla explicația exactă în cartea de vis, amintindu-vă toate detaliile viziunii.

  Interpretarea diferitelor cărți de vis

  Explicaţia psihologului A. Meneghetti

  Urinarea într-un vis poate însemna resentimentul visătorului, renunțarea la erotismul violent.

  Roma Cartea visurilor

  • A face pipi pe un străin promite o ceartă cu el.
  • A fi stropit cu urina unei persoane bolnave prezinta vindecare, pentru o persoana normala – o boala.

  Explicația prințului Zhou Gong

  Un bărbat care face asta pe propriile picioare promite bunăstare în toate problemele.

  Cartea de vis psihoterapeutic

  Aceasta înseamnă dorința de a marca teritoriul. Anxietatea visătorului contribuie la acest lucru mai des. Prin urmare, la copiii cu apariția unui frate sau a surorii mai mici sunt probabile chiar și manifestări de enurezis, pentru a atrage mai mult din atenția pierdută de la mamă.

  Interpretarea viselor rătăcitorului (T. Smirnova)

  • Urina este un semn al pierderii contactului cu alte persoane și al înclinației malefice a visătorului. Acest lucru poate prevesti evenimente neplăcute.
  • A face pipi într-un vis înseamnă eliberarea de gândurile rele și de furie. Poate că această purificare oferă visătorului o tranziție la un nivel superior de bunăstare spirituală și materială. Urmează mari oportunități.

  Cartea Dream a psihologului G. Miller

  • Un vis cu un astfel de complot este un semn cu o conotație pozitivă.
  • Este timpul să scapi de tot ce nu este necesar în casă. De asemenea, sufletul trebuie curățat.
  • Cu toată dorința ta, nu ai putea să o faci într-un vis – în realitate nu poți lua o singură decizie serioasă pe cont propriu. Trebuie să nu mai ascultați sfaturile externe și să aveți mai multă încredere în intuiția dvs.
  • Urinarea a fost cu sânge – la boala unei rude, urină tulbure – la o boală gravă a visătorului.

  parerea lui Vanga

  • Dacă visătorul își ușurează mica nevoie în fața oamenilor – un semn de a scăpa de complexele sale și de exaltare în fața oamenilor din jurul lui.
  • A face acest lucru la locul de muncă este o dorință de creștere în carieră.
  • A face pipi pe o altă persoană este dorința de a-i arăta exclusivitatea și de a-l jigni în realitate.

  Viziunea psihologului Z. Freud

  În acest timp, ați simțit un sentiment de plăcere – în viitorul apropiat veți fi liber de orice îndoială și suspiciune atunci când comunicați cu alte persoane.

  Interpretarea vrăjitoarei Medeea

  A face pipi într-un vis – pentru a îndeplini micile dorințe și a scăpa de necazurile minore.

  Dreamer of Dmitry și speranța de iarnă

  • Faceți pipi într-un vis – nu veți putea rezolva imediat problema existentă. Este necesar să faceți o scurtă pauză și să vă pregătiți bine pentru aceasta.
  • A vedea cum scriu alții este un obstacol în calea ideilor tale. Oamenii pe care te-ai bazat te vor dezamăgi.

  Interpretarea viselor de la A la Z

  • Urinarea, pentru a colecta urina pentru analiză, promite o ușoară deteriorare a sănătății. Recuperarea va fi rapidă.
  • Pentru o femeie să vadă un bărbat ocupat cu această afacere este un prevestitor al unei certuri cu soțul ei.
  • Să te faci pipi – să bârfești și să invidiezi. Ai grijă cu prietenele tale.
  • A simți mirosul de urină într-un vis – la o întâlnire cu oameni ticăloși. Vă puteți aștepta la probleme serioase de la ei.
  • Au ținut copilul în brațe și el te-a udat – un accident cu prietenul tău te va șoca.

  Cartea generală de vis

  Un vis cu un astfel de scenariu prezice probleme.