Care este visul unui porumbel alb

De ce visează porumbeii

Cu mâna ușoară a lui Pablo Picasso, un porumbel alb ca zăpada cu o ramură de măslin în cioc este un simbol al păcii, deși în antichitate se atribuia acestor păsări un sens similar. Pentru păsările moderne care trăiesc în orașe, gloria nu prea plăcută a „șobolanilor zburători” care răspândesc boli periculoase a fost reparată. În același timp, acești pichugs sunt compătiți și hrăniți. Când încercați să vă dați seama la ce visează porumbeii, puteți vedea multe interpretări, inclusiv negative, dar majoritatea surselor promit evenimente bune în realitate.

Interpretarea viselor: a vedea porumbei într-un vis

Sonnik Miller sugerează că, dacă un porumbel visează, iar oamenii din familie aud gâtul lui, urmează o perioadă fericită de relații armonioase. Pentru cei singuri, pasărea este un mesager al unei legături romantice iminente.

Conform cărții de vis a lui Vanga porumbeii într-un vis reflectă moralitatea înaltă a celui care doarme și puritatea gândurilor. A le reproșa înseamnă a arăta noblețe în realitate. Este rău dacă păsările sunt rănite. Necazuri înainte în familie.

Când un porumbel bate la o fereastră în vis, profetesa bulgară îndeamnă să nu-ți fie frică. Vor veni vești bune.

Porumbelul s-a așezat pe mână – un semn al unei dispoziții speciale a sorții. În toate domeniile vor fi schimbări în bine.

Conform cărții de vis ezoteric un pui de porumbel lângă părinții săi simbolizează bunăstarea familiei. Următoarea perioadă va oferi bucurie sinceră de a comunica cu cei dragi.

Cu toate acestea, ezoteric Evgeny Tsvetkov susține că atunci când un porumbel visează, acesta este un complot de avertizare. În realitate, starea sănătății se va înrăutăți. Interpretând de ce porumbeii visează să ciugulească o persoană adormită, sursa face apel la prudență. Pierderile sunt posibile.

Conform cărții de vis feminine un stol de porumbei care se înalță pe cer este un semn bun. Necazurile vor dispărea.

Dacă un porumbel și un porumbel visează, acesta este un semn clar al fidelității partenerului. Așa pretinde cartea de vis a lui Medeea.

slavona veche Cartea de vis a lui Veles sugerează că doi porumbei – din fericire în viața personală. Cunoștință cu o logodnă sau o fată dulce care va fermeca cu o dispoziție blândă.

Mulți porumbei – mult noroc înainte. Primind vești bune.

Care este visul unui porumbel alb

Unul dintre cele mai de bun augur simboluri este un porumbel cu penaj alb. Pentru oamenii singuri, el prezice achiziția iminentă a reprizei secunde.

porumbel alb o femeie, visând la completarea familiei, anunță vestea bună. Pentru visătorii de familie, o astfel de pasăre garantează fericirea calmă și confortul acasă.

porumbel alb om, care are dispute nerezolvate, este, de asemenea, un bun augur. În curând va fi posibil să le soluționăm cu beneficii maxime.

Unde a visat porumbelul

Când porumbeii visează în mână, acesta este un semn excelent. În realitate, visătorul controlează complet toate evenimentele care depind de el.

Un porumbel care visează raportează o percepție oarecum iluzorie a realității. intr-o cusca. Merită să priviți evenimentele și oamenii într-un mod mai larg.

Urmează o întâlnire foarte importantă, la asta visează porumbeii în apartament. O persoană nouă este capabilă să schimbe semnificativ soarta.

De asemenea porumbel in casa prevestește primirea iminentă a știrilor. După noile informații, vor începe schimbări semnificative.

Când porumbeii visează s-a repezit în apartament, aceasta, spre deosebire de superstiția privind un astfel de eveniment în realitate, este un semn destul de pozitiv. Vă puteți pregăti să primiți oaspeți, întâlnirea cu care va aduce multă bucurie.

porumbel zburând în fereastră cu o scrisoare în cioc înseamnă că în realitate știrile vor veni de departe. Culoarea penelor vă va spune care vor fi.

Când porumbeii visează pe geam, avertizează și despre noutăți. Păsările care ciugulesc pașnic firimituri pe pervaz înseamnă un climat favorabil în familie. Cei care luptă pentru mâncare simbolizează certuri și neînțelegeri.

Respectul pentru ceilalți înseamnă porumbel in cer. Cel care doarme va putea dobândi faimă și onoare.

Porumbeii care stau pe drum înseamnă descoperirea secretelor. Pentru a evita probleme, trebuie să vă pregătiți pentru asta.

Acțiuni cu porumbei în vis

Un simbol bun este a hrani porumbei. Grija reciprocă a vecinilor, prosperitate în familie.

La cele mai fericite evenimente, apare un vis în care este posibil a calca porumbel. O serie de succes în afaceri și viața personală.

Prinde o pasăre – folosește cu îndrăzneală toate șansele. Dacă a reușit a prinde porumbel, va fi o întâlnire la care a fost visată de mult. Singur, un astfel de complot prezice că o cerere în căsătorie va sosi în curând.

Foarte rău – a ucide porumbel în vis În relațiile dificile cu ceilalți, dispoziția crudă a persoanei adormite este de vină. Este indicat sa incerci sa fii mai amabil incepand sa tii cont de parerea macar a celor mai iubite persoane.

La ce porumbei ai visat

Când un porumbel visează, este imperativ ca interpretarea, ca întotdeauna, să țină cont de toate nuanțele. În funcție de ele, interpretarea se adâncește.

Mare porumbeii într-un vis simbolizează evenimente semnificative ale vieții. Răspunsul la întrebarea: „pozitiv sau negativ vor fi” va fi determinat de penaj.

simbol bun – albastru porumbei, indiferent de mărime. Ei apar pentru vești bune.

Avertizați despre apropierea de conflict sau pierdere черные porumbei în vis Este, de asemenea, o reflectare a anxietății.

Poștă gri porumbelul aduce vești bune. Cel mai probabil, vor fi primite de la o persoană dragă cu care nu au mai comunicat de mult.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor înjură cu un bărbat într-un vis

Porumbelul roșu este un simbol al emoțiilor vii. Din păcate, acestea vor fi asociate cu agravarea unei certuri de lungă durată.

răniți porumbelul avertizează asupra unei serii de neînțelegeri cu cei dragi. Relațiile pot dezamăgi, chiar și trădarea este posibilă.

Eșecul simbolizează ucis porumbel. Problemele amenință să apară atât în ​​carieră, cât și în viața personală.

Dar zbor porumbeii într-un vis sunt un semn bun care personifică speranțele pentru ce este mai bun și visele. Execuția lor va fi ajutată de o cunoștință influentă care te va sprijini în mod neașteptat în demersurile tale.

Când vă dați seama la ce visează porumbeii, ar trebui să vă amintiți cu siguranță că nu toate viziunile pot fi considerate profetice. O întâlnire cu oameni mult așteptați poate fi accelerată, dacă există o dorință, iar chibzuirea elementară ajută la evitarea multor situații neplăcute.

Cum să interpretezi la ce visează un porumbel alb

Apariția lui într-un vis simbolizează știri strălucitoare, o scrisoare sau finalizare, sfârșitul unei afaceri sau activități. De obicei, o carte veche de vis scrie despre ceea ce visează porumbeii albi în detaliu.

De obicei, aspectul lor simbolizează puritatea, vești bune, apariția unui înger păzitor și grija lui pentru sufletul tău sau că sufletul unei rude sau părinte decedat a decis să-ți viziteze casa. Pentru o fată, un astfel de vis promitea de obicei apariția mirelui și marșul rapid al lui Mendelssohn într-o rochie de mireasă frumoasă.

Cartea de vis modernă extinde această interpretare. Un porumbel alb într-un vis prezice nu numai vești bune pentru tine, ci și o întorsătură minunată în viață, o dâră strălucitoare. La asta visează cel mai des.

Vești bune și sprijin moral

Apariția unui porumbel alb într-un vis simbolizează cel mai adesea știrile sau vizita cuiva. În același timp, știrile se pot dovedi a fi vesele și plăcute, amabile și strălucitoare, spulberându-ți îndoielile și durerile. Chiar și după o perioadă lungă de eșecuri, vă așteaptă vești bune neașteptate, rezolvarea unor circumstanțe neplăcute, certuri și conflicte. Uneori, un porumbel alb în casa ta simbolizează sfârșitul tuturor fricțiunilor și păcii în familie, dar adesea un astfel de vis este visat pentru un fel de sacrificiu. Este posibil ca pur și simplu să fie necesar în această situație, sau durerea va iniția relații obișnuite, adică va împăca pe toți.

De foarte multe ori, un porumbel visează ca semn al unui suflet curat și al unei speranțe bune. În unele cazuri, apariția lui pe fundalul unui peisaj înspăimântător, al cerului mohorât și al sângelui prezice moartea cuiva. Ea este cea care va pune capăt dezacordurilor și conflictelor. Cu toate acestea, este posibil ca cineva să-și supraestimeze puterea și să provoace moartea unei persoane deja în realitate.

Motivul poate fi sinuciderea din cauza unui cuvânt neglijent care rănește pe cineva drag, a unei boli sau răni neașteptate incompatibile cu viața, o mișcare incomodă de care o persoană, adesea un copil, va suferi mortal. Acest lucru este adevărat dacă există un fel de element sumbru în vis sau contrastul dintre porumbelul alb și frumos și mediul în care a căzut.

În alte împrejurări, visează la vești neașteptate și strălucitoare, pe care le așteptau de atâta timp. Pentru o fată, un astfel de vis poate prevesti cu adevărat un mire, un mesaj de la o persoană dragă, un frate, un prieten pe care nu l-a văzut de mult timp sau o cerere în căsătorie. Așadar, în acest context, vechea carte de vis oferă previziunile și viziunea corectă asupra situației.

De ce visează un porumbel alb la un bărbat sau o femeie căsătorită? Jumătatea puternică a umanității să-l țină în mâini – pentru o nuntă iminentă în casă sau între rude. Un astfel de vis poate însemna nu numai că un bărbat adult se căsătorește, ci se va căsători și cu o fiică sau o nepoată.

O femeie visează la un porumbel alb pentru o veste bună, la nașterea unui copil, la o sarcină timpurie, mai ales dacă îl ții în mâini. Dar, în unele situații, cartea de vis scrie că persoana pe care o acuzi de toate păcatele de moarte este curată în suflet și nu este vinovată în fața ta.

Dacă o astfel de viziune este visată de mai multe ori, atunci merită să se încheie conflictul. Interpretarea visului scrie că prin acțiunile tale poți provoca un mare rău unei persoane nevinovate, de care te vei îngrijora cu amar.

Vestitorul unei nunți iminente

Există un semn în viață – dacă același porumbel apare adesea pe fereastră, asta înseamnă că o persoană dragă se gândește la tine. În vis, el visează la același lucru. Dacă o fată și un tip sunt într-o ceartă, atunci el își amintește de ea, se gândește și își face griji. Dar cu o relație bună, apariția unui porumbel alb într-un vis înseamnă o căsătorie timpurie și o relație excelentă cu soțul tău. Deci, poate cineva vă va face o ofertă mult așteptată foarte curând.

Mama miresei, aspectul unui porumbel poate însemna același lucru. Mai ales dacă visează la nepoți și la o petrecere bună pentru fiica ei. Deci, după un astfel de vis, vă puteți aștepta nu numai la o veste bună, ci și la o ofertă mult așteptată de a trăi împreună.

Visat un porumbel alb – interpretare a somnului dintr-o carte de vis

De ce visează porumbelul alb? Când vezi un porumbel alb într-un vis, înseamnă succes în muncă și o creștere semnificativă a poziției tale sociale.

Citeste mai mult:  Văzând în vis 2 benzi la test

Într-un vis, am visat un mic porumbel alb, un astfel de vis înseamnă că, în viitorul apropiat, îți va fi dificil să obții ceva, deoarece norocul cu siguranță nu te va ajuta.

Care este visul unui porumbel alb – cartea de vis a lui Freud

Un porumbel alb visează la o fată, un astfel de vis promite o viață prosperă și fericită pentru tine și familia ta, precum și noi surse de venit.

Dacă visezi un porumbel alb pe cer, înseamnă că în viitor vei putea obține o bogăție semnificativă.

Când visezi un porumbel alb pe umăr, asta înseamnă că vei întruchipa speranța că ești în realitate, din cauza căreia vei fi foarte fericit și mulțumit multă vreme.

Visând un porumbel alb pe pământ, asta înseamnă că, totuși, vei putea face progrese într-o anumită zonă, dar te va costa multă muncă și efort.

Dacă ai visat un porumbel alb pe pământ, acesta este cel mai bun semn pentru viitor, pentru că arată că vei avea multă fericire și succes.

Dacă vezi un porumbel alb pe capul tău într-un vis, acesta poate fi un avertisment că nu vei fi la timp cu punerea în aplicare a tuturor planurilor tale.

Dacă auziți și vedeți un porumbel alb mort într-un vis, conform cărții noastre de vis, acestea sunt câteva evenimente rele și bruște din viața ta.

Care este visul unui porumbel alb în mâini – cartea de vis a lui Miller

Cartea de vis crede că visul unui porumbel alb în mâinile tale indică faptul că este un avertisment că s-ar putea să fii înconjurat de prieteni falși care doar așteaptă să faci o greșeală undeva.

Un vis în care un porumbel este în mâinile unei fete prezintă probleme și pierderi financiare grave asociate cu acestea.

De ce porumbeii albi visează mult – cartea de vis a lui Vanga

Conform cărții de vis, atunci când visezi o mulțime de porumbei albi, acesta este un semn că în viață te poți îmbolnăvi sau vei fi deprimat pentru o lungă perioadă de timp, iar porumbelul de pe fereastră avertizează că vei putea pentru a rezolva cu succes unele lucruri importante pentru tine. În general, acest astfel de vis poate reflecta teama ta de veghe de apropierea inevitabil de bătrânețe și de trecerea timpului.

De ce visează porumbeii albi într-un vis – cartea de vis a lui Nostradamus

Când dormi și visezi porumbei albi, acesta este un semn că nu recunoști faptul că timpul se scurge și gata, și atunci poate fi prea târziu pentru unele lucruri. Nu amâna lucrurile decât mai târziu.

Care este visul unui porumbel alb în casă – cartea de vis a lui Hasse

Un vis în care un porumbel alb este în casă ar trebui interpretat ca o vizită la o persoană care nu este interesantă și nu este plăcută pentru tine. Acest vis este simbolul unei persoane neplăcute, cu un nivel scăzut de inteligență, cu care a fost recent tratată.

Un porumbel alb visează la o femeie; acesta poate fi un avertisment din subconștientul tău că, uneori, tu însuți nu te comporți corect și oamenii apropiați suferă de acest lucru.

De ce visezi doi porumbei albi – cartea de vis a lui Loff

Doi porumbei albi într-un vis simbolizează că în curând vei fi răsplătit la muncă pentru munca grea, vei fi fericit, dar asta nu-ți va oferi satisfacția așteptată, deoarece prietenii tăi sunt geloși și pot strica toată bucuria acestui eveniment pentru tine. .

De ce visează porumbeii albi într-un apartament – cartea de vis a lui Longo

Am visat porumbei albi într-un apartament, acest vis poate prevesti că unele știri importante vă vor ajunge în curând despre o persoană cu care erați prieten, dar acum ați fost în contact cu el de mult timp.

A vedea un mic porumbel alb într-un vis este un semn din subconștientul tău că trebuie să te comporți sincer în absolut orice situație și să nu înșeli pe nimeni, chiar dacă ai în față viziunea celui mai mare beneficiu.

De ce visează porumbelul alb?

Porumbelul alb este un simbol al păcii și liniștii, este întotdeauna asociat doar cu evenimente pozitive. Dacă ai visat la o astfel de pasăre, cel mai probabil te vei trezi bine dispus. Să încercăm să ne dăm seama la ce visează porumbelul alb, luați în considerare interpretarea celor mai populare și dovedite cărți de vis.

Porumbel alb conform cărții de vis

Cel mai adesea, visul în care ai văzut un porumbel alb are un sens favorabil. Un astfel de vis oferă evenimente bune, împlinirea dorințelor. Dar nu întotdeauna – în funcție de evenimentele care au loc într-un vis, semnificația acestuia poate fi interpretată în moduri diferite.

Prin urmare, încercați să vă amintiți toate detaliile complotului care vi s-a arătat în regatul lui Morpheus și căutați o predicție potrivită în lista noastră:

 • В Cartea de vis a lui Miller este indicat că porumbelul alb visează la noroc și noroc. Dacă ai văzut un astfel de vis, norocul te va însoți în toate faptele și angajamentele tale viitoare.
 • Freud interpretează un astfel de vis în felul său. Eminentul psihoterapeut credea că porumbelul alb visează la succes cu sexul opus. În curând vei începe o relație armonioasă și plină de iubire. Ele vor aduce satisfacții atât spirituale, cât și sexuale.
 • Dacă într-un vis vezi mai mult de o pasăre, dar pereche de porumbei albi cocoși – la iubirea reciprocă. În curând îți vei întâlni destinul, persoana cu care vei începe o relație. Există o mare probabilitate ca acestea să se încheie cu o nuntă

Citeste mai mult:  Ajutând o femeie însărcinată într-un vis

Merită să ne amintim cum s-au comportat păsările într-un vis:

 • Dacă porumbel alb stătea pe umăr, în viața reală ar trebui să fii atent la oamenii din jurul tău. Cineva apropiat de tine are probleme grave de sănătate și are nevoie de sprijinul și ajutorul tău
 • Am văzut într-un vis cum porumbel alb a zburat înăuntru și s-a așezat pe masă În joc este propria ta sănătate. Merită să consultați un medic. Este posibil să se detecteze o boală gravă într-un stadiu incipient
 • Porumbel alb într-un vis mâncat din mâinile tale? Semn nefavorabil, vei pierde ceva. Pierderea poate fi atât materială, cât și poate însemna sfârșitul unei relații cu o persoană dragă.
 • Dacă într-un vis pasărea zboară departe de tine, așteptați-vă vești proaste. În curând veți fi anunțat despre un eveniment trist
 • Vedea un stol întreg de porumbei in cer? Așteptați vești de la un vechi prieten care acum locuiește departe de tine. Dacă una dintre păsări poartă în cioc un mesaj pe hârtie, vestea va fi bună.
 • Dacă într-un vis privești un stol de porumbei albi, care învârtindu-se deasupra ta în aer, acesta este un semn de bun augur. În curând se va întâmpla un eveniment în viața ta, datorită căruia vei găsi pace și liniște.
 • Dacă pasărea este într-un vis se aseaza pe umarul tauși apoi moare, ăsta e un semn rău. Persoana iubită are probleme – nu-l lăsa nesupravegheat, fii constant în garda ta
 • Dacă alb un porumbel într-un vis este rănit, este literalmente pe ultimele sale picioare, acesta este un semn al unei despărțiri iminente de o persoană dragă. Separarea poate fi evitată dacă încetați să vă certați, să provocați conflicte și să nu mai reproșați cealaltă jumătate.
 • Visând că o pasăre zboară printr-o fereastră deschisă? Așteptați oaspeții. Veți fi vizitat de rude îndepărtate sau vechi prieteni care acum locuiesc în alt oraș. Vizita va fi neașteptată, dar foarte plăcută pentru tine.
 • Dacă porumbelul alb visează o femeie singură, ea va fi invitată în curând la o întâlnire romantică. Întâlnirea va fi incitantă, iar bărbatul va fi interesant. Este probabil ca în viitor să devină soț
 • Dacă pasărea visând la un bărbatÎnseamnă că o fată este îndrăgostită în secret de el. El nu este conștient de sentimentele ei și nu are nicio simpatie reciprocă
 • Privind în vis porumbel alb băut apă dintr-un rezervor? Bucură-te – dâra neagră din viața ta se va încheia în curând, vin schimbări în bine, vei fi fericit și mulțumit
 • Visând asta pasărea se îneacă? Cel mai probabil, planurile la care lucrați în prezent nu vor avea succes. Ești sortit eșecului. Dar nu te descuraja, ci caută noi modalități de a rezolva problema

Acestea sunt predicțiile celor mai populare cărți de vis. De asemenea, merită să ne amintim ce sa întâmplat într-un vis – semnificația somnului depinde și de aceasta.

Vedeți în videoclip la ce mai pot visa porumbeii:

evenimente de vis

Amintiți-vă ce s-a mai întâmplat în vis și căutați o interpretare potrivită:

 • Nu am visat la un singur porumbel alb, dar tot porumbelul? Înseamnă că în viața reală nu ești mulțumit de averea ta. Din lipsă constantă de bani, nu ești în stare să-ți întreține familia. Este timpul să vă gândiți să găsiți noi surse de venit
 • Dacă vede un porumbel în vis femeie casatorita, așa că a avut o rivală. Fiți vigilenți și nu lăsați proprietarul insidios să-și ia soțul departe de familie
 • Dacă ai visat porumbel alb purtător, prin care transmiți cuiva un mesaj, ceea ce înseamnă că în viața reală trebuie să aștepți vești neașteptate. Vor fi drăguți și te vor face fericit
 • Dacă într-un vis încerci prinde o pasăre, dar nu vi se dă în niciun fel, acesta este un semn nefavorabil. În viitor, vei comite o acțiune nepotrivită. Drept urmare, reputația va fi deteriorată, încrederea și respectul celorlalți se vor pierde. Încercați să nu faceți nimic erupție
 • Într-un vis vezi un alb porumbel cu puică încerci să ieși din cuib? Așteptați oaspeți sau o mare sărbătoare. În curând vor veni treburile complexe organizatorice, dar plăcute
 • Luați porumbelul în mâini, ține și refuză să elibereze, deși pasărea rezistă? Se apropie despărțirea sau despărțirea de o persoană dragă. Fii vigilent, controlează-ți cuvintele și acțiunile, apoi vei putea menține relațiile
 • Vezi porumbelul alb stând pe cupola bisericii? Acesta este un semn minunat – sunteți protejat, nu vă este frică de probleme și greutăți.

Și amintiți-vă că visele nu sunt întotdeauna profetice. Dar ele indică la ce latură a vieții tale ar trebui să fii atent, la ce trebuie schimbat.