Care este visul unei nepoate bunici moarte

De ce o bunica moartă visează la o nepoată – o carte de vis și o interpretare

Este foarte greu să-ți vezi rudele moarte într-un vis. Dar a descifra ceea ce visează exact bunica, care a murit în viața reală, nu este întotdeauna negativ.

Care este visul unei bunici moarte

Semnificația somnului poate varia în funcție de faptul că bunica a visat matern sau patern

bunica mamei

 • O rudă este plină de viață și energie – o cunoștință romantică îl așteaptă pe visător. Nu ar trebui să-l tratezi ca pe o poveste de dragoste trecătoare, relația s-ar putea să prindă contur într-o căsnicie puternică și fericită.
 • Decedatul nu vine pentru prima dată și tot timpul încearcă să spună sau să arate ceva – sunt prea multe treburi neterminate atârnate de femeia adormită. Trebuie să încercați să faceți față cu ei, altfel poate duce la probleme grave.
 • Dacă o rudă îmbrățișează strâns femeia adormită, în viața reală va avea o viață lungă, lipsită de boli grave. În cazul în care o astfel de boală există deja, va începe să se retragă.

Bunica tată

Somnul este un avertisment. Cel mai probabil, visătorul este prea frivol și poate plăti pentru asta.

Răposata bunica: cartea de vis a lui Vanga

Vanga a oferit o interpretare extinsă a unor astfel de vise. Pentru a determina dacă merită să cauți sens într-un vis, contează timpul care a trecut de ziua morții.

 • Dacă nu au trecut 40 de zile de atunci, aceasta este doar durerea ta, somnul nu poartă o sarcină negativă. Îți este greu să te împaci cu pierderea.
 • Dacă termenul este mai lung, puteți recurge la interpretare.
 • O conversație caldă cu o bunica, care este percepută vie într-un vis, raportează o promisiune uitată. Probabil că i-ai dat-o rudei tale.
 • Bătrâna te-a îmbrățișat – recent ai făcut o greșeală, iar asta amenință cu probleme. Încercați să înțelegeți exact unde ați făcut o greșeală, dar totul poate fi reparat.
 • Îți îmbrățișezi ruda – bolile te vor ocoli.

Dar dacă ea sună sau face semn, invitându-te să mergi undeva – asta este rău. Așteptați-vă la o boală gravă sau la moarte. Au refuzat să meargă după ea – boala va fi gravă, dar vă veți recupera.

Au apărut ambele bunici – semn bun. Te protejează de tot felul de necazuri.

Am visat la o bunică moartă, potrivit lui Miller

Miller consideră că, în cazul unui astfel de vis, merită să întrebați despre sănătatea rudelor.

 • Dacă într-un vis a fost o rudă în casa ei, este posibil să nu te străduiești pentru acele idealuri.
 • Ea zace într-un sicriu – alesul tău te înșală.

Interpretarea lui Madame Hasse

 • Potrivit lui Hasse, dacă bunica arată vie și bine, o săruți, să știi că dragostea ta nu va fi reciprocă.
 • Dacă altcineva decât tine o sărută, bunăstarea ta va fi zguduită.
 • Primești un sărut de la o bătrână într-un sicriu – așteaptă-te la o schimbare.

Văzând o bunica moartă într-un vis – opinia lui Menegi

 • Conform cărții de vis a lui Menegi, o bătrână care cere mâncare sau bani raportează că nu ai obligații față de ea.
 • Nu este un semn bun dacă mănâncă dulciuri. Acest lucru poate sugera că persoana iubită doar te folosește.

Bunica decedată a visat în viață

Când vezi o femeie în vârstă cu o față ciudată, dar știi că ai o rudă în fața ta, fii atent. Ei vor încerca să te tragă într-o înșelătorie, sau persoana în care ai încredere se va dovedi de fapt a fi un înșelător.

Bunica moare în somn

 • O bătrână moare în vis – veștile proaste se grăbesc pentru tine.
 • A murit și au băgat-o într-un sicriu – urmăriți-vă acțiunile. Acțiunile tale neplăcute pot duce la discordie serioasă în familie.

Comunicarea cu răposata bunica

A auzi vocea unei rude decedate nu este un semn prea bun. Acesta este de obicei un prevestitor că au venit vremuri grele pentru tine. Cu toate acestea, defunctul vă poate oferi sfaturi care vă vor fi foarte utile în viitor. Prin urmare, este de dorit să ne amintim astfel de conversații.

 • Ea te certa și te reproșează – necazurile amenință, cauza cărora vei fi tu. Nu încerca să dai vina pe alții pentru păcatele tale, mai degrabă corectează-ți comportamentul.
 • Bătrâna plânge – este posibilă o ceartă majoră cu rudele sau o boală.
 • Bunica este supărată – te vei confrunta cu obstacole serioase, care nu vor fi ușor de acceptat. Pot exista și dificultăți financiare.
 • Bunica pleacă și nu o poți ajunge din urmă – la o pauză în relațiile cu persoana iubită. Pentru cei căsătoriți – să divorțeze.

Bunica decedată vine la nepoata ei în vis

Este foarte greu de înțeles de ce regretata bunica își visează nepoata. Poate că a ajuns să-și facă de rușine nepoata pentru ceea ce a făcut sau este pe cale să facă. Acest lucru se întâmplă mai ales dacă nepoata a crescut cu o bătrână și a existat o relație de încredere între ei.

 • Dar poate fi și doar o dovadă că nepoata a pierdut o persoană iubită și se confruntă cu asta.
 • Dacă nepoata vede într-un vis o rudă pe moarte, a cărei moarte este ușoară și nedureroasă, visătorul va excela în serviciu, iar succesele ei vor fi observate.

Adesea visează la răposata bunică

Adesea, o rudă care vine în vise cere finalizarea a ceea ce a început. Ceva pe care ați început, dar nu ați finalizat, trebuie finalizat urgent. Poate că ar putea rămâne resentită pentru că nu a acordat-o suficientă atenție în timpul vieții. Vizitează-i mormântul și transferă-ți grija rudelor în vârstă încă în viață.

Semne de avertizare

În sine, aspectul unei bunici nu este de bun augur, dar există anumite detalii care pot da unui vis o conotație negativă. Dacă nu poți înțelege la ce visează bunica ta, fii atent la semnele conținute în vis.

 • Unul dintre aceste semne poate fi o conversație cu o bătrână într-un sicriu. În acest caz, durerea vă așteaptă. Dacă plânge într-un sicriu, te așteaptă un scandal, pe care îl vei lua la inimă.
 • Un sărut dat de o bunica poate anunța începutul unei dâre negre.
 • O bătrână veselă este, de asemenea, un semn rău. Oamenii care te manipulează te pot împinge în probleme serioase, care nu numai că vor avea ca rezultat cheltuieli impresionante, ci și îți vor afecta foarte mult reputația.
 • Vedeți într-un vis o bunica și un bunic în casa lor – unul dintre descendenții bătrânilor se va îmbolnăvi grav.
 • Și dacă ea zace în apartamentul ei într-un sicriu, riști să te îmbolnăvești. Dar această boală poate fi evitată, deoarece cauza ei este stilul tău de viață.
 • O conversație cu defunctul, dacă vă amintiți exact într-un vis că ea este moartă, prevestește și o boală.

Unele vise sunt asociate cu apariția decedatului și prevestesc moartea.

 • Deci, dacă într-un vis dai fotografia cuiva în mâinile bunicii tale, el va muri. Dacă întindeți o fotografie, dar ea nu o face, moartea poate fi evitată printr-un miracol. Cu toate acestea, un astfel de vis poate fi un semn bun.
 • Dacă bătrâna a refuzat să fotografieze o persoană grav bolnavă, acesta își va reveni în curând.
 • A merge după morți este, de asemenea, un semn foarte rău. De asemenea, amenință cu moartea.
 • Se extinde la vise și un semn conform căruia nu poți lua nimic care aparține morților. Dacă ai luat ceva de la o bunică decedată, ești în pericol de boală gravă sau deces.

Citeste mai mult:  De ce visează o femeie la un leu

Detalii de vis

Unele detalii ale visului au propria lor interpretare, care afectează destul de puternic sensul general al visului.

 • Am visat la apartamentul bunicii mele – rudele nu te susțin suficient într-o situație dificilă. Bunica se întoarce în apartamentul ei – la bogăție.
 • O înmormântare pe vreme senină – prosperitatea vă așteaptă familia, pe vreme rea – o dâră neagră este în față.
 • Dacă ai visat la o rudă decedată recent zăcând într-un sicriu, în această lume ea avea treburi neterminate.
 • Văzând reflexia bunicii tale – ești confuz. Înțelegeți-vă gândurile, sentimentele și acțiunile.

De ce rudele moarte visează într-un vis

De ce poate o nepoată să viseze la o bunică moartă, de parcă nu ar fi moartă, ci vie

Dacă bătrâna și-a îmbrățișat nepoata puternică, atunci visătorul este destinat să trăiască o viață lungă fără boală gravă. Bolile care sunt deja acolo vor începe în curând să se retragă.

patern

Visătorul ar trebui să fie vigilent în raport cu oamenii din jurul ei. Credulitatea și frivolitatea pot duce la consecințe negative. În apropiere se pândea un nedoritor, care putea profita de nesiguranța fetei și o înjunghia în spate.

Ajută în somn

Bunica încearcă mereu să-și țină familia departe de necazuri. Dacă, în realitate, visătorul se confruntă cu o alegere dificilă, atunci nu ar trebui să se grăbească și este important să evalueze sobru consecințele posibile ale deciziei sale.

Oferă cadouri

Primirea lucrului dorit de la bunica semnalează începutul unei perioade favorabile în viața visătorului. Majoritatea planurilor se vor îndeplini, iar cele mai secrete dorințe se vor îndeplini.

Vorbeste cu ea

Este recomandabil să ne amintim esența dialogului, deoarece cuvintele sunt profetice și avertizează asupra pericolelor.

În astfel de situații, trebuie să-ți urmezi intuiția, care te va îndrepta în direcția corectă.

Coace plăcinte

Dacă părea că o persoană dragă este ocupată cu treburile casnice și cu delicii de copt, atunci în curând ar apărea oaspeți care ar aduce vești favorabile. Principalul lucru este să-i întâlnești cu inima deschisă, pentru a nu speria norocul.

Intră în casă

În subconștient, bunica este identificată cu stabilitate și acasă. Dacă într-un vis defunctul a trecut pragul casei sale, atunci în realitate visătorul va avea o căsătorie de succes și bogăție.

plângând

Se așteaptă o perioadă dificilă în viața visătorului, care va implica stres emoțional și instabilitate financiară. Această situație va afecta negativ sănătatea fetei și va provoca o boală gravă.

Principalul lucru este să nu vă pierdeți inima și să priviți întotdeauna înainte cu capul sus.

Oferă bani

După ce ați văzut un vis, pot apărea dificultăți cu încasările în numerar. În această perioadă, merită să renunți la achizițiile scumpe și să rezervi o parte din buget, care va deveni un airbag.

Ea îmi cere să-i aduc ceva.

Adesea, o bunica vine în vise la nepoata ei cu un fel de cerere. Dacă conversația a vizat bani sau lucruri, atunci acesta este un semn pozitiv. În realitate, este de așteptat un flux de numerar. Când vine vorba de mâncare, visătorul este protejat de un puternic înger păzitor.

Cu toate acestea, consecințele negative sunt un vis în care fotografiile sunt transmise defunctului. O moarte neașteptată i se va întâmpla celui înfățișat pe ele.

Moare

Visul prezintă o îmbunătățire iminentă a circumstanțelor vieții, munca la noi proiecte și creșterea personală. În viitorul previzibil, sunt posibile cunoștințe neașteptate, care vor fi de o importanță crucială.

sărutări

Visătorul se va confrunta cu dificultăți neprevăzute în viața personală, precum și la locul de muncă. Problemele care au apărut vor afecta negativ sănătatea fetei și vor duce la boli.

bolnav

A vedea o rudă decedată bolnavă nu este de bine. Visătorul ar trebui să fie supus imediat unui examen medical, deoarece are boli ascunse.

hrănește bunica

Ceea ce vede ea avertizează o fată tânără despre fanii care au gânduri necurate. Ei sunt gata să folosească orice oportunitate pentru a-și realiza planurile.

Dacă o fată se îndrăgostește de trucurile lor, atunci mai târziu va fi foarte dezamăgită.

Jura

Un vis în care a trebuit să vă certați cu o rudă decedată nu prevestește schimbări pozitive în viață. Înconjurați de fată sunt oameni care pot avea o influență proastă.

Merită să luați în considerare cu atenție situația actuală și să decideți cât de importantă este prezența lor în viață.

Care este visul unei bunici moarte care trăiește în diferite cărți de vis

Atunci când interpretează visele, oamenii preferă sursele cele mai de încredere.

Wang

Dacă o conversație caldă a avut loc într-un vis, atunci merită să ne amintim de promisiunea uitată care a fost dată defunctului. Situația este interpretată negativ atunci când bătrâna cere să plece cu ea. Visătorul se așteaptă la boli grave care pot cauza moartea.

rammel

Ceea ce vezi într-un vis oferă trei scenarii:

 • dificultăți în viață, pe care un sfat bun le va ajuta să le depășească;
 • epuizare fizică și spirituală, posibilă în curând;
 • la locul de munca inselat cu salarii.

morar

Interpretarea viselor recomandă să aveți grijă de sănătatea celor dragi. Dacă o rudă se află într-un sicriu, atunci o persoană iubită și-a găsit un hobby.

Danilova

În cartea de vis, întâlnirea cu bunica decedată oferă schimbări. Ce vector de direcție aleg (pozitiv sau negativ) depinde de visătorul însuși și de imaginile însoțitoare.

Menega

Visătorul și-a îndeplinit toate obligațiile față de decedat dacă își dă mâncare sau bani într-un vis. Consumul de dulciuri de către o bătrână este considerat un semn rău.

În realitate, iubita nepoată poate începe o aventură pe partea laterală.

Hasse

Interpretările sunt răsucite în principal pe acțiunea care are loc într-un vis. Dacă defunctul pare viu și sănătos, iar nepoata îi sărută, atunci manifestarea sentimentelor tandre nu va fi reciprocă. Când un străin o sărută, ar trebui să te aștepți la probleme financiare.

Schimbările pozitive vor aduce un sărut pe care însăși bătrâna îl va oferi visătorului.

Freud

Fondatorul psihanalizei credea că bătrâna din vise este un simbol al femininului. Cu toate acestea, valoarea exactă depinde de unele detalii. O fată tânără care vede o astfel de imagine se îndoiește de atractivitatea ei și îi este frică să fie singură. Pentru o femeie adultă, un vis dezvăluie o frică interioară de a pierde sexualitatea.

Bunica este întotdeauna considerată o sursă de căldură și încredere, mai ales în ochii nepoatei sale. Prin urmare, un vis cu participarea ei poate reflecta dorința interioară a fetei pentru persoana iubită și, în același timp, prevestește schimbări în viață.

Citeste mai mult:  De ce să visezi la o geantă albă de damă

Am visat la o bunică moartă la o nepoată vie

Interpretarea viselor A visat la o bunică moartă la o nepoată vie a visat de ce într-un vis a visat o bunica moartă la o nepoată vie? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți într-un vis O bunica moartă a visat la o nepoată vie citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Bunicii noștri morți se deosebesc

Ele vin la noi în vise în cele mai critice momente ale vieții noastre.

Vezi add. Exemple în articolul „Cum să interpretăm visele? „.

Interpretarea viselor – bunica

Bunica este un simbol al organelor genitale feminine sau feminine, dar cu o anumită culoare.

Pentru o fată, ea își simbolizează fricile în lipsa de atractivitate și teama de a rămâne fără partener sexual.

Pentru o femeie, o bunica simbolizează teama de a pierde atractivitatea sexuală.

Pentru un tânăr, bunica lui simbolizează teama de eșec.

Pentru un bărbat, bunica lui simbolizează tristețea despre oportunitățile ratate.

Interpretarea viselor – bunica

Interpretarea viselor – bunica

Interpretarea viselor – bunica

Interpretarea viselor – bunica

A) dacă ai visat la o bunică, te vei confrunta cu dificultăți în viață și nu va fi ușor să le depășești, dar sfaturi bune te vor ajuta.

B) a vedea o bunica într-un vis – promite impotență, slăbiciune.

C) ai cunoscut o bunica – semn ca pentru ceva munca vei primi mult mai putini bani decat te asteptai si decat trebuia.

Interpretarea viselor – bunica

Bunica este un simbol al unei bătrâne înțelepte.

Acesta este aspectul înțelept și matur al tău.

Indienii americani au numit cu afecțiune pământul „bunica pământ”, venerându-l ca pe o ființă vie, conștientă.

Acest semn se poate referi la propria ta bunica și la talentele ei.

Interpretarea viselor – bunica

Interpretarea viselor – Decedat, decedat

A-ți vedea tatăl sau bunicul decedat, mama sau bunica în viață într-un vis înseamnă să scapi de dificultăți și probleme.

A vedea morți pe cei dragi în viață înseamnă că viața lor va dura.

Un vis în care decedatul îl bate pe visător înseamnă că a comis un fel de păcat.

Cine vede că a găsit un mort se va îmbogăți în curând.

Dacă decedatul, pe care îl vezi în vis, face ceva rău, atunci te avertizează să nu faci asta.

Să vezi un singur om mort – la căsătorie și un decedat căsătorit – la despărțirea de rude sau la divorț.

Dacă decedatul, pe care l-ai văzut în vis, a făcut un fel de faptă bună, atunci acesta este un semn pentru tine să faci ceva similar.

A visa la un mort viu și a depune mărturie că este în viață și că totul este în regulă cu el indică o poziție foarte bună a acestei persoane în lumea următoare.

Coranul spune: „Nu, sunt în viață! Ei își obțin moștenirea de la Domnul lor.” (Sura-Imran, 169). Dacă visătorul se îmbrățișează și vorbește cu defunctul, atunci zilele vieții sale se vor prelungi.

Dacă într-un vis visătorul sărută o persoană moartă necunoscută, el va primi binecuvântări și bogății de unde nu se aștepta.

Și dacă face asta cu un mort familiar, va dobândi de la el cunoștințele necesare sau banii lăsați de el după el însuși.

Oricine vede că întreține relații sexuale cu defunctul (decedatul, va realiza ceea ce și-a pierdut de mult speranța.

Oricine vede într-un vis că o femeie moartă a prins viață și a avut relații sexuale cu el va avea succes în toate eforturile sale.

A vedea o persoană moartă tăcută într-un vis înseamnă că din lumea următoare el favorizează persoana care a văzut acest vis.

Oricine vede că defunctul îi dă ceva bun și curat va primi în viață ceva bun și plăcut din partea de la care nu se așteaptă.

Și dacă lucrul este murdar, atunci el poate săvârși o faptă rea în viitor.

A-l vedea pe decedat bogat într-un vis înseamnă că totul este bine în lumea lui următoare.

A saluta decedatul într-un vis înseamnă a primi favoare de la Allah.

Dacă decedatul într-un vis este gol, atunci în viață nu a făcut fapte bune.

Dacă decedatul îl anunță pe visător cu privire la moartea sa iminentă, atunci în curând va muri cu adevărat.

Fața înnegrită a defunctului într-un vis indică faptul că a murit fără credință în Allah.

Coranul spune: „Și celor ale căror fețe devin negre, (va suna): „N-ați renunțat la credința care a fost acceptată de voi? (Sura-Imran, 106).

Cine va vedea că el, împreună cu defunctul, intră în casă și nu iese din ea, va fi la un fir de păr de moarte, dar atunci va fi mântuit.

A te vedea într-un vis dormind pe același pat cu o persoană decedată este pentru longevitate.

Cine vede într-un vis că defunctul îl cheamă la sine va muri la fel cum a murit defunctul.

A vedea într-un vis defunctul interpretând Namaz în locul în care de obicei l-a executat în timpul vieții înseamnă că nu este foarte bine în viața de apoi.

A-l vedea interpretând Namaz într-un alt loc decât în ​​care l-a interpretat în timpul vieții înseamnă că în lumea următoare el este destinat unei mari recompense pentru treburile pământești.

Visul în care decedatul se află în moschee indică faptul că este lipsit de chin, pentru că moscheea într-un vis înseamnă pace și siguranță.

Dacă într-un vis defunctul conduce rugăciunea celor care sunt în viață în realitate, atunci viața acestor oameni va fi scurtată, deoarece în rugăciunea lor urmează acțiunile morților.

Dacă cineva vede într-un vis cum unii oameni drepți decedați anterior au prins viață într-un loc, aceasta va însemna că binele, bucuria și dreptatea de la conducătorul lor vor veni locuitorilor acestui loc, iar afacerile conducătorului lor vor merge fără probleme.

Interpretarea viselor – bunica

Se va întâmpla ceva bun.

Vorbind cu bunica ta – vei reuși ceva bun pe care l-ai conceput.

Bunica decedată se află în fața unor schimbări semnificative. Un astfel de vis, binecuvântare sau avertisment. Este foarte bine dacă întâlnirea cu ea are loc în cimitir.

De ce visează bunica decedată, ce semn dă?

Oamenii percep adesea visele cu morții ca pe un coșmar, ei văd acest lucru ca pe un semn al morții iminente sau al unei boli grave. Dar astfel de vise nu sunt întotdeauna periculoase și tragice, ele pot ascunde multe semne bune. Care este visul unei bunici moarte și al altor rude apropiate?

De ce visează rudele moarte – ar trebui să fii mai atent în relațiile de familie și de afaceri

Cei dragi decedați sunt protecția persoanei adormite de necazuri, un vestitor al evenimentelor vesele și al schimbărilor în viață. Dar ar trebui să fiți atenți la acțiunile și starea de spirit a decedatului, încercați să vă amintiți visul în detaliu.

La ce visează rudele:

 1. Visele în care mama decedată este prezentă sunt un bun avertisment, trebuie să acordați mai multă atenție problemelor de familie, să petreceți timp cu copiii, persoana iubită.
 2. Tata într-un vis simbolizează relațiile cu colegii, munca, finanțele. Astfel de vise pot fi un prevestitor de ruină. Dacă tatăl este în viață și vesel într-un vis, atunci ar trebui să se aștepte la profit, o propunere de afaceri interesantă.
 3. Un frate în vise este un avertisment asupra nenorocirii iminente, înșelăciunii, trădării. După astfel de vise, este mai bine să iei o vacanță, să schimbi situația și mediul. Pentru o femeie însărcinată, un frate într-un vis poate fi simbolul unui avort spontan.
 4. Visele cu o soră sunt asociate cu cei dragi. Dacă plânge, atunci, în realitate, certurile și conflictele cu rudele nu pot fi evitate. A vedea o soră într-o rochie de mireasă este o rupere în relații, singurătate prelungită.

Citeste mai mult:  Porci de interpretare a viselor foarte mult

Ocultismul este sensibil la visele în care sunt prezente rudele decedate. Se crede că spiritul morților nu vine chiar așa – sarcina sa este de a avertiza persoana adormită, de a-i cere ceva, de a da sfaturi.

Din punct de vedere al psihologiei, rudele decedate vin adesea în vis dacă o conversație, dispută sau conflict neterminat rămâne în timpul vieții. Imaginile decedatului clipesc adesea în viața de zi cu zi la nivel subconștient, ceea ce duce la apariția lor în vise.

Care este visul unei bunici moarte: o interpretare generală în diferite cărți de vis

Bunica este progenitoarea familiei, apărând în vise, vrea să protejeze, să avertizeze persoana adormită. Dar unele cărți de vis nu recomandă să luați astfel de vise în serios.

Bunica decedată într-un vis – ce spun cărțile de vis populare:

 1. Cartea de vis a lui Wangi. Pentru o femeie necăsătorită – un simbol al unei căsnicii de succes în viitorul apropiat. Dacă ambele bunici au visat, atunci acesta este un semn că necazurile l-au ocolit pe visător.
 2. Interpretarea viselor Hosse. Sărutând defunctul într-un vis – o persoană iubită nu face reciproc.
 3. Cartea de vis a lui Miller. Psihologul interpretează visele cu morții ca o reevaluare a valorilor, o schimbare a priorităților vieții.
 4. Potrivit lui Freud, o bunica într-un vis este un simbol al femininului. Arată prezența fricii de singurătate, lipsă de încredere în propria atractivitate. Pentru bărbați – oportunități nerealizate.

În cartea de vis a lui Rummel, visele cu o bunica decedată sunt interpretate ca un simbol al sfaturilor neașteptate care vor ajuta la ieșirea dintr-o situație dificilă. Un astfel de vis poate avertiza asupra înșelăciunii – angajatorul nu va plăti întreaga sumă promisă pentru muncă.

Dacă o bunica moare în vis, începe o perioadă favorabilă în viață, noi oferte și oportunități, cunoștințe utile.

Răposata bunica și-a visat nepoata – o conversație cu subconștientul

Dacă bunica decedată cheamă într-un vis pentru ea însăși, acesta este un semn rău, prevestește o boală gravă. Dar o poți evita dacă te ferești de locurile periculoase, fii mai atent la propria sănătate. Cel mai adesea, nepoata vorbește cu bunica sau străbunica ei într-un vis, astfel de conversații sunt vocea intuiției, ar trebui tratate cu o atenție deosebită.

Adesea, o bunica în vise este un simbol al schimbărilor în starea civilă, căsătoria iminentă, sarcina. Un astfel de vis este un simbol al începutului unei noi etape în viață, poate prevesti o schimbare a muncii, a locului de reședință. Decedatul mănâncă dulciuri într-un vis – trebuie să te uiți mai atent la alesul tău, poate că este un gigolo, un escroc, un înșelător.

A juca cărți cu o rudă decedată într-un vis este un semn rău. Dacă visătorul câștigă, în realitate totul va fi bine. Dar dacă pierde, îl așteaptă un accident sau o boală fatală.

Văzând o bunica moartă în viață într-un vis – vise goale sau un avertisment de sus

O bunica decedată în viață în vise este un simbol al vremii rea prelungite, mai rar astfel de vise înseamnă schimbări în viață.

Dacă bunica zâmbește, atunci visătorul ar trebui să se pregătească pentru evenimente bune, schimbări pozitive în carieră sau relații personale. Decedatul este în viață și este bine, este îmbrățișată de străini – ar trebui să vă pregătiți pentru cheltuieli semnificative.

Ruda decedată a apărut într-un vis sub masca unei alte persoane – nu ar trebui să aveți încredere în alții, au motive ascunse, dorința de a face rău.

O rudă decedată cere bani sau haine – în viața reală se așteaptă profit. Dacă decedatul cere mâncare, visătorul are un înger păzitor puternic. Dar a da fotografii rudelor decedate este un semn rău; moartea subită îl așteaptă pe cel care este înfățișat pe ele.

A visat rudele bunici care au murit deja – urmează schimbări mari

Bunicul decedat într-un vis este un simbol al legăturilor sociale, adesea prevestește schimbări în viață.

De ce visează bunicul:

 • dacă este vesel, atunci vin schimbări pozitive în muncă și studiu;
 • dacă visătorul îl îmbrățișează pe bunicul decedat, atunci în viața reală ar trebui să fii atent la toate informațiile noi, poate contribui la creșterea carierei;
 • bunicul regretă, îl mângâie pe cap, consolă – ar trebui să se pregătească pentru încercări dificile;
 • un bunic bolnav într-un vis este un vestitor al pierderilor financiare.

Bunicii veseli într-un vis sunt un simbol al aprobării, un semn de ajutor financiar iminent sau orice alt ajutor. Ei avertizează adesea pe cel care doarme împotriva deciziilor greșite. Dar dacă rudele decedate nu au chef, înseamnă că s-au făcut greșeli care nu pot fi corectate.

Casă, apartament cu o bunica decedată într-un vis – este timpul să ne gândim la confortul acasă

Psihologii spun că prezența unei case sau a unui apartament în vise este un simbol al lipsei de sprijin din partea celor dragi, adesea oamenii singuri văd astfel de vise.

Casa bunicii este un simbol al încrederii în viitor, stabilității, vatra familiei. Dacă o rudă decedată intră în casa ei, visătorul se așteaptă la bogăție, la o căsătorie de succes. Dar dacă un visător intră în casă, atunci în realitate este amenințat cu pierderi financiare, tranzacțiile riscante ar trebui abandonate și banii nu ar trebui să fie împrumuți.

Bunica este ocupată în somn, gătește, pune masa – oaspeții vor sosi în curând cu vești bune. Ei trebuie să fie primiți cu cordialitate, altfel norocul va trece.

De ce visează o bunica moartă într-un sicriu: un coșmar sau un semn bun?

O înmormântare într-un vis este un adevărat coșmar, astfel de vise prevestesc boală și nenorocire, mai ales dacă ceremonia a avut loc pe vreme rea. Dacă în vise trebuie să rătăciți prin cimitir în căutarea mormântului potrivit, atunci în viața reală persoana adormită se va confrunta cu pierderi, o rupere a prieteniilor și înșelăciune.

Văzând o bunica într-un sicriu într-un vis:

 • dacă se ridică din sicriu, atunci trebuie să vă pregătiți pentru sosirea oaspeților neinvitați;
 • conform cărții de vis a lui Miller – o bunica moartă într-un sicriu înseamnă trădarea celei de-a doua jumătăți;
 • purtați sicriul – trebuie să fiți mai atent la locul de muncă, pot apărea probleme în afaceri;
 • sărutarea defunctului într-un sicriu – este posibilă o eliberare timpurie de simțul datoriei, separarea de cei dragi;
 • vorbirea cu defunctul – lipsa veștilor bune, o serie de necazuri.

Dacă sicriul se află în casa dormitorului, atunci îl așteaptă o boală gravă din cauza propriei nepăsări. Purtarea unei rude decedate în brațe într-un vis este un semn rău care simbolizează moartea visătorului.

De ce visează bunica (video)

Bunica și bunicul: interpretarea viselor (video)

Adesea, visele cu rudele decedate sunt o amintire a valorilor familiei, a forței familiei. După astfel de vise, trebuie să vizitați mormântul sau să puneți o lumânare în biserică, să organizați o seară liniștită de familie cu amintiri.