Călătorie în timp de vis

Călătorii în timp trecute

Interpretarea viselor Călătorie în timp trecut a visat de ce într-un vis Călătorie în timp trecut? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă, în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți o călătorie în timp trecut într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Călătorie în timp

Călătoria în timp este o întâmplare comună în vise. Are rareori o mașină a timpului. Mai degrabă, acțiunea din vis are loc pur și simplu într-o perioadă de timp diferită, în trecut sau în viitor. Astfel de vise reprezintă adesea fie episoade romantice pe care le-am trăit în trecut, fie speranțe pe care sperăm să le realizăm în viitor. S-ar putea să descoperi că un astfel de vis este generat de dorința ta de a te identifica; cu oameni de anumite moravuri dintr-o anumită perioadă de timp sau pentru a influenţa anumite evenimente.

Dacă visezi spontan să te miști înapoi de-a lungul râului timpului, atunci cel mai probabil acesta este un vis despre ÎMPLINIREA VOINȚEI romantice. „Vremurile bune” par să evoce imagini pline de eroism, noblețe, moralitate și viață în general pe care le admiri, deși nu sunt în întregime adevărate. Uneori simți că PERSONALITATEA ta are astfel de fațete care ar putea fi inerente descoperitorului, omului de stat sau vreo altă imagine stereotipă din istorie. În cele mai multe cazuri, călătoria în timp este puternic asociată cu un anumit arhetip al personajului de vis actoric. De exemplu, dacă visezi un războinic / ARHETIP EROU, atunci într-un vis te poți identifica cu un cavaler medieval.

Interpretarea viselor – Călătorie

Cu cât trăim mai mult, cu atât realizăm mai clar că viața nu este o destinație, ci o călătorie în căutarea adevărului, înțelegerii și fericirii. Și deși nu numim propriile noastre vise o călătorie, uneori comparăm călătoriile noastre reale cu cele mai remarcabile vise.

În multe cazuri, CĂLĂTORIA într-un vis de la un punct la altul este dictată de nevoia de a îndeplini o anumită sarcină. Atunci călătoria devine un adevărat test, apar circumstanțe adverse și favorabile.

Un vehicul poate fi magic puternic și rapid, sau absurd de nesigur. Putem merge peste un câmp sau de-a lungul unui drum, să urcăm un munte, să ne croim drum printr-un desiș de pădure sau să urcăm pe STANCI. În același timp, zona poate fi familiară și primitoare sau neexplorată și periculoasă etc. În orice caz, este important să cunoști scopul călătoriei și colegii tăi de călători.

Călătoria este o încercare simbolică de a găsi o modalitate de a aduce viața într-o stare de echilibru, scopul etern urmărit de a-și găsi locul în lume. Călătoria este căutarea arhetipală a adevăratului SINE. Sufletul uman este rareori în repaus, iar călătoria este modalitatea de a calma sufletul.

În viața reală, o astfel de anxietate se manifestă sub forma unui sentiment care apare constant care spune: vreau schimbare. Procesul de a se disocia de așteptările celorlalți provoacă anumite sentimente. În vise, de multe ori călătorim singuri, lăsându-i pe alții în voie sau trebuie să aflăm care este următoarea noastră destinație.

Ce fel de oameni întâlniți pe drum, la ce evenimente participați – răspunsurile vă vor spune în ce zonă a SINElui vostru CONȘTIENT se poartă lupta internă.

Pe drum s-ar putea să întâlnești STRĂINI – rivali sau oameni drăguți. Nu sunt excluse imaginile mistice, care vor dezvălui forțe necunoscute în tine sau, dimpotrivă, te vor lipsi de abilități speciale. În orice caz, călătoria este un obiectiv personal, așa că modul în care îi tratezi pe ceilalți în timp ce călătorești caracterizează în mare măsură relația ta cu oamenii din lumea realității.

Știu alții unde mergi? Sau îți păstrezi secretă destinația finală?

Ești invitat să te alături sau, dimpotrivă, inviți pe cineva să vină cu tine? Sau călătorești singur?

Pot alții să te conducă și să te îndrume sau tu îi conduci într-o direcție necunoscută?

Răspunsurile la aceste întrebări vor oferi un indiciu pentru interpretarea visului.

Interpretarea viselor – Călătorie

Gâsca și rața călătoresc împreună – se va adăuga o concubină bună.

Călărea unui tigru – o situație neplăcută va fi rezolvată.

Călătorind cu soțul tău prevestește o pierdere de avere.

Călătorind și vedea sălile cerești aduce fericire.

Călătoria cu sabia în mână este un câștig material.

Călătorind cu focul în mâini – va fi o întâlnire.

Călătorind, rătăcire, separat de corpul tău – prevestește recuperarea după boală.

Călătorind departe de corpul tău este recuperarea după boală.

Călătorind stând într-un vagon – va exista avansare în carieră.

Călătoria, mersul cu o sabie sau un cuțit în mâini – prevestește câștig material.

Rațele masculi și femele călătoresc împreună – va apărea un iubit bun.

Interpretarea viselor – Acte trecute

Ființa vie, conform faptelor sale trecute, are voie să intre în pântecele mamei împreună cu materialul seminal al tatălui.

Aceasta este legea nașterii conform acțiunilor trecute ale ființei.

Interpretarea viselor – Călătorie

Dacă visezi că călătorești, înseamnă că succesul te va însoți atât în ​​afaceri, cât și în viața personală. Dacă visezi că călătorești prin locuri sumbre necunoscute, înseamnă că ești în pericol și o boală gravă. Dacă depășiți stânci abrupte goale, atunci norocul vă va aștepta fără îndoială, dar vor urma pierderi și dezamăgiri. Dacă munții și dealurile care se întind înaintea ta în vis sunt verzi și înfloriți, fericirea și prosperitatea te așteaptă.

Dacă călătoriți singur într-o mașină, acesta este un semn că călătoria dvs. viitoare nu va fi foarte calmă în curând.

Dacă călătoriți într-o mașină aglomerată de oameni, înseamnă că vă așteaptă aventuri incitante și noi cunoștințe interesante.

Dacă visezi că prietenii tăi pleacă veseli într-o călătorie, acest vis îți promite schimbări plăcute în viața ta. Dar dacă prietenii se îndepărtează cu tristețe de tine, înseamnă că în realitate te așteaptă o lungă despărțire.

Să se întoarcă rapid și neașteptat dintr-o călătorie care promitea a fi dificilă și lungă – până la finalizarea cu succes a unei lucrări grozave.

Interpretarea viselor – Călătorie

Interpretarea viselor – Călătorie

Interpretarea viselor – Călătorie

Un vis despre țări îndepărtate sau locuri îndepărtate îți anunță că vei primi în curând vești de la cei care locuiesc departe de tine. A admira locuri necunoscute într-un vis înseamnă că un eveniment uimitor și plăcut se va întâmpla în viața ta în curând. Poate vei primi o ofertă profitabilă asociată cu un venit bun. A fi în locuri pustii într-un vis este un semn de singurătate și pierdere. Un astfel de vis arată că în viața ta vor veni în curând vremuri dificile. Zborul cu avionul peste locuri frumoase într-un vis este un semn că bucuria ta va fi de scurtă durată. Dacă visezi că călătorești și ai vizitat multe locuri diferite, atunci te așteaptă o serie întreagă de evenimente plăcute, știri, întâlniri și impresii. Vezi interpretarea: teren, zbor.

Dacă visezi că mergi într-o călătorie într-un anumit loc, atunci în curând va trebui să începi o nouă afacere la care te gândești de mult.

Într-un vis, pregătindu-te să pleci într-o călătorie, cunoscând scopul final – dorința de schimbare. Dacă într-un vis ajungi la destinația finală a călătoriei tale, atunci succesul în afaceri te așteaptă. Un vis în care călătoria ta pare fără sfârșit și fără scop prevestește dezamăgire și dor pentru tine.

Interpretarea viselor – Călătorie

Dacă ai visat că ai plecat într-o călătorie, succesul te va însoți atât în ​​afaceri, cât și în viața personală.

Călătorind prin locuri sumbre necunoscute îți promite pericol în viața reală.

Dacă într-un vis ai depășit stânci goale, abrupte, atunci norocul va fi urmat de dezamăgire.

Citeste mai mult:  Sărbătorește noul an într-un vis

Am văzut dealuri verzi și înflorite – înaintea fericirii și prosperității.

O călătorie singuratică într-o mașină arată că călătoria adevărată nu va fi foarte calmă.

Dacă călătoriți într-o mașină cu alți oameni, atunci vă așteaptă aventuri interesante și noi cunoștințe interesante.

O întoarcere rapidă și neașteptată dintr-o călătorie dificilă și lungă înseamnă finalizarea cu succes a unei lucrări grozave.

Dacă ați văzut un călător într-un vis, nu porniți singuri: călătoria va fi inutilă.

Interpretarea viselor – Călătorie

Călătoriile lungi în toate direcțiile sunt fericire.

Plecând într-o călătorie lungă pe un cal – va fi o mare bucurie.

Călătorind într-un vagon – oferă succes și profit în toate situațiile.

Călătoriile lungi în toate direcțiile sunt fericire.

Călătoria în timp într-un vis

Interpretarea viselor Călătorie în timp a visat de ce într-un vis Călătorie în timp? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți Călătoria în timp într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online!

Într-un vis, vezi Moartea în timpul actului sexual

Un vis de moarte în timpul actului sexual poate fi interpretat atât dintr-un context fiziologic, cât și din cel psihologic.

Fondul fiziologic al unui astfel de vis poate fi o senzație de oboseală la nivelul membrelor și corpului, care apare ca urmare a diferitelor surmenaj (de exemplu, munca fizică grea, lipsa cronică de somn, încordarea nervoasă etc.).

Baza psihologică a unui vis despre moarte în timpul actului sexual poate fi o varietate de fobii de visător (de exemplu, o fobie a unui spațiu închis etc.).

Atat pentru barbati, cat si pentru femei, somnul are urmatoarea semnificatie: inconstient esti chinuit de gandul ca munca pe care o faci este foarte obositoare, ca o astfel de sarcina de munca poate duce la imbolnavire (chiar destul de severa), frica de a-ti pierde sanatatea, teama de un atac de boală în timpul programului de lucru.

În plus, un astfel de vis poate însemna o revoluție în a te percepe ca un anumit tip sexual. Să presupunem, de exemplu, că visătorul este obișnuit să se considere un partener destul de calm și rece, dar descoperă brusc în sine o pasiune care înainte era necunoscută și inaccesibilă. Poate că visul arată intenția visătorului de a schimba stilul de comportament sau de îmbrăcăminte, de a se schimba dramatic, de a muri în aceeași formă și de a se naște o persoană nouă.

Călătoria de predicție a somnului

Dacă ai visat că ai plecat într-o călătorie, succesul te va însoți atât în ​​afaceri, cât și în viața personală.

Călătorind prin locuri sumbre necunoscute îți promite pericol în viața reală.

Dacă într-un vis ai depășit stânci goale, abrupte, atunci norocul va fi urmat de dezamăgire.

Am văzut dealuri verzi și înflorite – înaintea fericirii și prosperității.

O călătorie singuratică într-o mașină arată că călătoria adevărată nu va fi foarte calmă.

Dacă călătoriți într-o mașină cu alți oameni, atunci vă așteaptă aventuri interesante și noi cunoștințe interesante.

O întoarcere rapidă și neașteptată dintr-o călătorie dificilă și lungă înseamnă finalizarea cu succes a unei lucrări grozave.

Dacă ați văzut un călător într-un vis, nu porniți singuri: călătoria va fi inutilă.

Care este visul Călătoriei

Într-un vis de a vedea Journey

Călătoria de predicție a somnului

Care este visul Călătoriei

Călătoriile lungi în toate direcțiile sunt fericire.

Plecând într-o călătorie lungă pe un cal – va fi o mare bucurie.

Călătorind într-un vagon – oferă succes și profit în toate situațiile.

Călătoriile lungi în toate direcțiile sunt fericire.

Într-un vis de a vedea Journey

Călătoria de predicție a somnului

Plecarea într-o călătorie într-un vis oferă succes în toate domeniile de activitate și noroc în relațiile amoroase. Călătoria pe mare înseamnă că în curând veți avea o oportunitate reală de a vizita ținuturi îndepărtate și țări exotice.

Autotravel sugerează că norocul va străluci cu un meteorit rapid și din nou o ceață fără speranță de nevoie și privare se va închide deasupra capului tău. O întoarcere fericită dintr-o călătorie lungă este un semn al încheierii cu succes a unei lucrări lungi, minuțioase și complexe.

Care este visul Călătoriei

Într-un vis de a vedea Journey

Dacă visezi că călătorești, înseamnă că succesul te va însoți atât în ​​afaceri, cât și în viața personală. Dacă visezi că călătorești prin locuri sumbre necunoscute, înseamnă că ești în pericol și o boală gravă. Dacă depășiți stânci abrupte goale, atunci norocul vă va aștepta fără îndoială, dar vor urma pierderi și dezamăgiri. Dacă munții și dealurile care se întind înaintea ta în vis sunt verzi și înfloriți, fericirea și prosperitatea te așteaptă.

Dacă călătoriți singur într-o mașină, acesta este un semn că călătoria dvs. viitoare nu va fi foarte calmă în curând.

Dacă călătoriți într-o mașină aglomerată de oameni, înseamnă că vă așteaptă aventuri incitante și noi cunoștințe interesante.

Dacă visezi că prietenii tăi pleacă veseli într-o călătorie, acest vis îți promite schimbări plăcute în viața ta. Dar dacă prietenii se îndepărtează cu tristețe de tine, înseamnă că în realitate te așteaptă o lungă despărțire.

Să se întoarcă rapid și neașteptat dintr-o călătorie care promitea a fi dificilă și lungă – până la finalizarea cu succes a unei lucrări grozave.

Călătoria de predicție a somnului

Călătoria este o mare schimbare în viață, un loc de muncă profitabil, bunăstare și o creștere a bunăstării.

Călătorind cu prietenii – în viitorul apropiat vei găsi cunoștințe noi, interesante, întâlniri distractive fără obligații inutile și fără reproșuri reciproce.

Care este visul Călătoriei

Într-un vis de a vedea Journey

Dacă într-un vis te-ai văzut călătorind singur – spre mare fericire la bătrânețe.

Dacă călătorești cu soția ta – la o căsnicie fericită.

Cu prietenii – să respecte.

Un pacient care se vede călătorește singur – la o boală lungă.

Dacă un bărbat în vârstă se vede călătorește – până la moarte.

Călătoria de predicție a somnului

Care este visul Călătoriei

Într-un vis de a vedea Journey

Călătoria este de obicei o perioadă de autoradiere și creștere.

Acest lucru vă poate avertiza să vă pregătiți pentru o călătorie neașteptată într-un viitor nu prea îndepărtat.

Călătoria de predicție a somnului

Care este visul Călătoriei

Călătorind în vis – să simți un vag sentiment de vinovăție și nesiguranță spirituală, să simți dezgust pentru modul tău de viață (mici schimbări în circumstanțele vieții tale).

Călătoriți încet – viață lungă.

Rapid – succes aproape.

Noaptea, pericol pentru viață.

Călătorind în societate înseamnă căderea în limbi rele.

Într-un vis de a vedea Journey

Cunoașteți traseul călătoriei – acesta este un vis pentru noi începuturi.

Nu cunoști traseul – până la ofertă.

Mare, o călătorie lungă, nimeni nu știe unde – pentru a primi o moștenire.

Pentru a face o croazieră – în viața de zi cu zi nu există suficientă romantism și confort, viața de zi cu zi este monotonă.

Comunicarea într-un vis cu un misionar este o cunoștință.

Vorbind cu un călător – pentru o femeie la o conexiune casual, dar de lungă durată.

A fi misionar – la obstacole și dificultăți.

Predicția somnului Călătorie în timp

Călătoria în timp este o întâmplare comună în vise. Are rareori o mașină a timpului. Mai degrabă, acțiunea din vis are loc pur și simplu într-o perioadă de timp diferită, în trecut sau în viitor. Astfel de vise reprezintă adesea fie episoade romantice pe care le-am trăit în trecut, fie speranțe pe care sperăm să le realizăm în viitor. S-ar putea să descoperi că un astfel de vis este generat de dorința ta de a te identifica; cu oameni de anumite moravuri dintr-o anumită perioadă de timp sau pentru a influenţa anumite evenimente.

Dacă visezi spontan să te miști înapoi de-a lungul râului timpului, atunci cel mai probabil acesta este un vis despre ÎMPLINIREA VOINȚEI romantice. „Vremurile bune” par să evoce imagini pline de eroism, noblețe, moralitate și viață în general pe care le admiri, deși nu sunt în întregime adevărate. Uneori simți că PERSONALITATEA ta are astfel de fațete care ar putea fi inerente descoperitorului, omului de stat sau vreo altă imagine stereotipă din istorie. În cele mai multe cazuri, călătoria în timp este puternic asociată cu un anumit arhetip al personajului de vis actoric. De exemplu, dacă visezi un războinic / ARHETIP EROU, atunci într-un vis te poți identifica cu un cavaler medieval.

Citeste mai mult:  picioarele umflate dorm

Interpretarea viselor pentru a intra în trecut

și locul nostru în ea

Călătorii în timp și vise

În timp ce oamenii nu au capacitatea de a se mișca în timp. Un alt lucru sunt visele noastre. În ele, fiecare dintre noi se poate regăsi în viitorul sau trecutul nostru. Și ce înseamnă astfel de comploturi și de ce visăm la călătorii în timp, vă va spune cartea de vis. Conștiința umană este capabilă să „difuzeze” imagini care au însemnat odată mult pentru visător. De exemplu, experiențele romantice pe care dormitorul le-a trăit într-o viață trecută, visele sale de tinerețe sunt recreate în vise, ca regret că nu s-au împlinit în realitate.

 • Visele de acest fel explică cartea de vis foarte clar și în detaliu. Călătoria în timp într-un vis pentru oameni este o luptă constantă a contradicțiilor interne, o căutare a sensului vieții. Senzațiile pe care le trăiește visătorul pentru cei din jur în vis oglindesc atitudinea sa reală față de societate și regulile stabilite în aceasta.
 • Este mai dificil de explicat sensul a ceea ce visează călătoria în timp, după cum urmează. În realitate, o persoană are propriile sale idealuri, care nu corespund modernității înconjurătoare. De exemplu, vrea să fie un adevărat cavaler sau un pirat în realitate și trăind în secolul 21, nu va reuși să dobândească acest tip de „meserie”.
 • Toate imaginile, oamenii sau personajele mistice dintr-un astfel de vis sunt personificarea experiențelor pe care visătorul le întâlnește în realitate.

De ce oamenii visează la călătorii în timp din punctul de vedere al altor cărți de vis

 • David Loffe a oferit o explicație detaliată a unui astfel de complot de vis. Cartea sa de vis de călătorie în timp interpretează modul în care dorința unei persoane de a-și găsi destinul în lume. Când visătorul se regăsește în trecutul său, în curând dorința sa romantică, la care a visat de mult timp, se va împlini.
 • Psihologul italian Meneghetti a susținut că atunci când oamenii se mișcă în timp în visele lor, în realitate vor experimenta o schimbare a situației sau a stării interne spre opusul a ceea ce au experimentat înainte de vis. De exemplu, mutarea dintr-un oraș în altul, mai zgomotos și mai dens populat. Sau o schimbare de profesie la o activitate care nu seamănă cu cea anterioară. În ceea ce privește experiențele emoționale, după un astfel de vis, o persoană ajunge la o regândire completă a pozițiilor și principiilor sale.
 • Cartea de vis engleză asociază visele despre călătoria în timp cu angoasa mentală a visătorului datorită faptului că nu poate corecta cursul evenimentelor în realitate.
 • Ceea ce visează o persoană să călătorească în timp, conform cărții de vis vedice a lui Sivananda, înseamnă schimbări în viața reală și apariția unor dificultăți de altă natură. Toate aceste obstacole vor fi depășite de către visător singur, fără ajutor din exterior.

Calator in timp

Visele în care evenimentele se dezvoltă într-un timp diferit sunt adesea vizitate de visători. Poți să te regăsești în viitor, să vezi evenimentele așteptate în realitate. Este posibil ca visătorul să viseze la o situație care a apărut deja în realitate.

Desigur, visătorul va fi interesat, dar are sens să descifrem această viziune? Sau este doar imaginație?

Trecutul conform cărții de vis

S-a dovedit științific că cel mai adesea oamenii de vârstă mijlocie sau înaintată se văd în trecut.

Visând la evenimente care s-au întâmplat deja

Acest lucru se datorează faptului că au cu adevărat ceva de amintit.

interpret englez

Conform acestei cărți de vis, trecutul în viziunea de noapte este doar un prototip al ceea ce ți sa întâmplat în viața reală. Persoana adormită este nostalgică, vrea să se întoarcă la vremurile de demult.

Este posibil ca în această perioadă de timp să iei o decizie importantă, care se bazează pe evenimentele din zilele trecute.

Interpret lumesc

A vedea trecutul într-un vis înseamnă că nu te poți despărți complet de el. Ceva te reține, fie că este o afacere neterminată, o întrebare fără răspuns, un vis neîmplinit.

Dacă într-un vis te regăsești în timpul trecut, atunci ar trebui să reflectezi la ceea ce te îngrijorează și nu te odihnește. Doar înțelegându-te pe tine însuți, completând ceea ce ai început, renunțând la greșeli, vei putea să te dezvolți normal și să mergi mai departe. Renunțând la vechi, te deschizi către nou.

Vedeți într-un vis evenimentele din zilele trecute

Pentru a vedea o imagine vie care a avut loc în trecut – ești nemulțumit de ceea ce se întâmplă în viața ta în acest moment. Se crede că această viziune, cu o analiză detaliată a acesteia, vă va putea ajuta să vă dați seama ce anume nu vi se potrivește. Trebuie doar să faci tot ce-ți stă în putere pentru a remedia situația.

De ce visezi la trecut? Această viziune vă poate îndrepta către diferite domenii ale vieții voastre. Poate fi viața personală, carieră și probleme materiale.

Această viziune este menită să indice evenimente care necesită o atenție deosebită, nu ar trebui să o lăsați fără luare în considerare. Dacă reușiți să faceți totul corect, veți fi surprins de modul în care viața voastră se va îmbunătăți imediat.

Interpretul lui Loff

David Loff credea că întoarcerea în trecut într-un vis este un semn că visul tău prețuit se va împlini în realitate. Va fi asociat cu o relație cu o anumită persoană pe care ați iubit-o de mult.

Evenimentele trecute visează înaintea norocului

Sau viziunea promite o întâlnire rapidă cu sufletul pereche, mai ales dacă asta îți dorești.

Interpretul Sivananda

După o excursie de vis în trecut, este posibil să întâmpinați anumite dificultăți în viața reală. Interpretul consideră că această viziune este menită să vă arate că nu trebuie să vă bazați pe ajutor din exterior sau să-l cereți. Tu însuți poți să-ți dai seama ce se întâmplă și să îmbunătățești situația.

Detaliu somn

Interpreții de vise cred că, după un complot de vis în care visătorul spune că mă văd în trecut, merită să ne gândim.

Care ar putea fi motivele pentru care trebuie să te întorci la zilele trecute? Să vedem de ce se visează astfel de viziuni:

Întâlnește-te din trecut într-un vis

 • acum evenimentele se dezvoltă foarte repede, iar persoana adormită nu se poate obișnui cu asta, simte disconfort, este mai convenabil pentru el să fie la timpul trecut;
 • acum te confrunți cu dificultăți, a căror cauză sunt greșelile făcute mai devreme, iar puterile superioare te îndreaptă către ele;
 • a intrat în trecut, a vorbit cu o persoană care îți este neplăcută, a retrăit un vechi conflict – o situație neplăcută care s-a întâmplat deja te împiedică să trăiești o viață plină;
 • Am visat la trecutul în care te-ai întâlnit cu fostul tău sine – în curând vor avea loc evenimente semnificative în viață și toate vor fi pozitive;
 • pentru ca o persoană singuratică să-și întâlnească fostul sine – la o întâlnire fatidică cu sufletul său pereche, ascultați sfaturile oferite în viziunea de noapte, acestea vor ajuta la întărirea sentimentelor.

Interpretarea viselor: care este visul călătoriei în timp

Călătoria în timp este o întâmplare comună în vise. Are rareori o mașină a timpului. Mai degrabă, acțiunea din vis are loc pur și simplu într-o perioadă de timp diferită, în trecut sau în viitor. Astfel de vise reprezintă adesea fie episoade romantice pe care le-am trăit în trecut, fie speranțe pe care sperăm să le realizăm în viitor. S-ar putea să descoperi că un astfel de vis este generat de dorința ta de a te identifica; cu oameni de anumite moravuri dintr-o anumită perioadă de timp sau pentru a influenţa anumite evenimente. Dacă visezi spontan să te miști înapoi de-a lungul râului timpului, atunci cel mai probabil acesta este un vis de voință romantică. Se pare că „vreme bune” creează în imaginație imagini pline de eroism, noblețe, moralitate și, în general, viața care îți stârnește admirația, deși nu tocmai adevărată. Uneori simți că personalitatea ta are astfel de fațete care ar putea fi inerente descoperitorului, omului de stat sau vreo altă imagine stereotipă din istorie. În cele mai multe cazuri, călătoria în timp este puternic asociată cu un anumit arhetip al personajului de vis actoric. De exemplu, dacă visezi un arhetip războinic/erou, atunci în vis te poți identifica cu un cavaler medieval.

Citeste mai mult:  Văzând facturi mari într-un vis

Călătoria în timp într-un vis

Interpretarea viselor Călătorie în timp a visat de ce într-un vis Călătorie în timp? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți Călătoria în timp într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online!

Într-un vis, vezi Moartea în timpul actului sexual

Un vis de moarte în timpul actului sexual poate fi interpretat atât dintr-un context fiziologic, cât și din cel psihologic.

Fondul fiziologic al unui astfel de vis poate fi o senzație de oboseală la nivelul membrelor și corpului, care apare ca urmare a diferitelor surmenaj (de exemplu, munca fizică grea, lipsa cronică de somn, încordarea nervoasă etc.).

Baza psihologică a unui vis despre moarte în timpul actului sexual poate fi o varietate de fobii de visător (de exemplu, o fobie a unui spațiu închis etc.).

Atat pentru barbati, cat si pentru femei, somnul are urmatoarea semnificatie: inconstient esti chinuit de gandul ca munca pe care o faci este foarte obositoare, ca o astfel de sarcina de munca poate duce la imbolnavire (chiar destul de severa), frica de a-ti pierde sanatatea, teama de un atac de boală în timpul programului de lucru.

În plus, un astfel de vis poate însemna o revoluție în a te percepe ca un anumit tip sexual. Să presupunem, de exemplu, că visătorul este obișnuit să se considere un partener destul de calm și rece, dar descoperă brusc în sine o pasiune care înainte era necunoscută și inaccesibilă. Poate că visul arată intenția visătorului de a schimba stilul de comportament sau de îmbrăcăminte, de a se schimba dramatic, de a muri în aceeași formă și de a se naște o persoană nouă.

Călătoria de predicție a somnului

Dacă ai visat că ai plecat într-o călătorie, succesul te va însoți atât în ​​afaceri, cât și în viața personală.

Călătorind prin locuri sumbre necunoscute îți promite pericol în viața reală.

Dacă într-un vis ai depășit stânci goale, abrupte, atunci norocul va fi urmat de dezamăgire.

Am văzut dealuri verzi și înflorite – înaintea fericirii și prosperității.

O călătorie singuratică într-o mașină arată că călătoria adevărată nu va fi foarte calmă.

Dacă călătoriți într-o mașină cu alți oameni, atunci vă așteaptă aventuri interesante și noi cunoștințe interesante.

O întoarcere rapidă și neașteptată dintr-o călătorie dificilă și lungă înseamnă finalizarea cu succes a unei lucrări grozave.

Dacă ați văzut un călător într-un vis, nu porniți singuri: călătoria va fi inutilă.

Care este visul Călătoriei

Într-un vis de a vedea Journey

Călătoria de predicție a somnului

Care este visul Călătoriei

Călătoriile lungi în toate direcțiile sunt fericire.

Plecând într-o călătorie lungă pe un cal – va fi o mare bucurie.

Călătorind într-un vagon – oferă succes și profit în toate situațiile.

Călătoriile lungi în toate direcțiile sunt fericire.

Într-un vis de a vedea Journey

Călătoria de predicție a somnului

Plecarea într-o călătorie într-un vis oferă succes în toate domeniile de activitate și noroc în relațiile amoroase. Călătoria pe mare înseamnă că în curând veți avea o oportunitate reală de a vizita ținuturi îndepărtate și țări exotice.

Autotravel sugerează că norocul va străluci cu un meteorit rapid și din nou o ceață fără speranță de nevoie și privare se va închide deasupra capului tău. O întoarcere fericită dintr-o călătorie lungă este un semn al încheierii cu succes a unei lucrări lungi, minuțioase și complexe.

Care este visul Călătoriei

Într-un vis de a vedea Journey

Dacă visezi că călătorești, înseamnă că succesul te va însoți atât în ​​afaceri, cât și în viața personală. Dacă visezi că călătorești prin locuri sumbre necunoscute, înseamnă că ești în pericol și o boală gravă. Dacă depășiți stânci abrupte goale, atunci norocul vă va aștepta fără îndoială, dar vor urma pierderi și dezamăgiri. Dacă munții și dealurile care se întind înaintea ta în vis sunt verzi și înfloriți, fericirea și prosperitatea te așteaptă.

Dacă călătoriți singur într-o mașină, acesta este un semn că călătoria dvs. viitoare nu va fi foarte calmă în curând.

Dacă călătoriți într-o mașină aglomerată de oameni, înseamnă că vă așteaptă aventuri incitante și noi cunoștințe interesante.

Dacă visezi că prietenii tăi pleacă veseli într-o călătorie, acest vis îți promite schimbări plăcute în viața ta. Dar dacă prietenii se îndepărtează cu tristețe de tine, înseamnă că în realitate te așteaptă o lungă despărțire.

Să se întoarcă rapid și neașteptat dintr-o călătorie care promitea a fi dificilă și lungă – până la finalizarea cu succes a unei lucrări grozave.

Călătoria de predicție a somnului

Călătoria este o mare schimbare în viață, un loc de muncă profitabil, bunăstare și o creștere a bunăstării.

Călătorind cu prietenii – în viitorul apropiat vei găsi cunoștințe noi, interesante, întâlniri distractive fără obligații inutile și fără reproșuri reciproce.

Care este visul Călătoriei

Într-un vis de a vedea Journey

Dacă într-un vis te-ai văzut călătorind singur – spre mare fericire la bătrânețe.

Dacă călătorești cu soția ta – la o căsnicie fericită.

Cu prietenii – să respecte.

Un pacient care se vede călătorește singur – la o boală lungă.

Dacă un bărbat în vârstă se vede călătorește – până la moarte.

Călătoria de predicție a somnului

Care este visul Călătoriei

Într-un vis de a vedea Journey

Călătoria este de obicei o perioadă de autoradiere și creștere.

Acest lucru vă poate avertiza să vă pregătiți pentru o călătorie neașteptată într-un viitor nu prea îndepărtat.

Călătoria de predicție a somnului

Care este visul Călătoriei

Călătorind în vis – să simți un vag sentiment de vinovăție și nesiguranță spirituală, să simți dezgust pentru modul tău de viață (mici schimbări în circumstanțele vieții tale).

Călătoriți încet – viață lungă.

Rapid – succes aproape.

Noaptea, pericol pentru viață.

Călătorind în societate înseamnă căderea în limbi rele.

Într-un vis de a vedea Journey

Cunoașteți traseul călătoriei – acesta este un vis pentru noi începuturi.

Nu cunoști traseul – până la ofertă.

Mare, o călătorie lungă, nimeni nu știe unde – pentru a primi o moștenire.

Pentru a face o croazieră – în viața de zi cu zi nu există suficientă romantism și confort, viața de zi cu zi este monotonă.

Comunicarea într-un vis cu un misionar este o cunoștință.

Vorbind cu un călător – pentru o femeie la o conexiune casual, dar de lungă durată.

A fi misionar – la obstacole și dificultăți.

Predicția somnului Călătorie în timp

Călătoria în timp este o întâmplare comună în vise. Are rareori o mașină a timpului. Mai degrabă, acțiunea din vis are loc pur și simplu într-o perioadă de timp diferită, în trecut sau în viitor. Astfel de vise reprezintă adesea fie episoade romantice pe care le-am trăit în trecut, fie speranțe pe care sperăm să le realizăm în viitor. S-ar putea să descoperi că un astfel de vis este generat de dorința ta de a te identifica; cu oameni de anumite moravuri dintr-o anumită perioadă de timp sau pentru a influenţa anumite evenimente.

Dacă visezi spontan să te miști înapoi de-a lungul râului timpului, atunci cel mai probabil acesta este un vis despre ÎMPLINIREA VOINȚEI romantice. „Vremurile bune” par să evoce imagini pline de eroism, noblețe, moralitate și viață în general pe care le admiri, deși nu sunt în întregime adevărate. Uneori simți că PERSONALITATEA ta are astfel de fațete care ar putea fi inerente descoperitorului, omului de stat sau vreo altă imagine stereotipă din istorie. În cele mai multe cazuri, călătoria în timp este puternic asociată cu un anumit arhetip al personajului de vis actoric. De exemplu, dacă visezi un războinic / ARHETIP EROU, atunci într-un vis te poți identifica cu un cavaler medieval.