A fi pe un nor într-un vis

Nori: de ce visezi

21 septembrie 2019 la 14:58 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează norii citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

De ce visează norii în vis?

Сонник XXI века

Nori într-un vis de ce visează visătorul

Norii într-un vis sunt prevestitori de succes sau de recunoaștere, mai ales dacă norii sunt luminoși și strălucitori. Norii care se mișcă rapid pot însemna un declin al afacerilor, o greșeală; norii de ploaie vă vor aduce prosperitate.

Dacă norii acoperă în mod neașteptat soarele, înseamnă că mașinațiuni secrete, fapte josnice te interferează. A vedea nori colorați într-un vis înseamnă că o mare fericire și prosperitate te așteaptă în orice.

Sonnik Miller

De ce visează norii în vis?

A vedea nori grei și negri într-un vis prevestește eșecul și incapacitatea de a face față muncii. Dacă plouă, așteptați necazuri și boală. A vedea nori strălucitori, limpezi, cu razele soarelui străpungându-i, înseamnă că vei reuși în curând după ce ai fost însoțit de anxietăți și griji mult timp. A vedea nori transparenți cu stele sclipind prin ei înseamnă bucurii trecătoare și mici succese în afaceri.

Cartea de vis idiomatică

Norii – ceea ce simbolizează ceea ce văd

„A se înălța (a zbura) în nori” – este inutil să visezi; „cer fără nori deasupra capului tău” – protecție, bun augur; „norii se adună” – vin probleme; „Ușoară ca un nor”

Cartea viselor de femeie

De ce visează o femeie la Nori, despre ce este acest vis?

Norii negri și grei într-un vis prevestesc eșecul și incapacitatea de a-ți face treaba. Norii cu ploaie visează la necazuri și boli. Norii strălucitori, limpezi, cu razele soarelui străpungându-i, prevestesc succes după griji și griji lungi. Nori transparenți cu stele sclipind în ei – spre bucurii trecătoare și succes modest în afaceri, așa cum spune cartea de vis despre acest vis.

Vis pentru întreaga familie

Vedeți Clouds, cum să dezvăluiți simbolismul

Norul, în orice caz, prevestește o călătorie. Dacă norii sunt albi, atunci călătoria va fi plăcută, dar dacă sunt întunecați, tunși, atunci obstacole neprevăzute sunt posibile pe drum. Dacă cerul este complet acoperit de nori, atunci este mai bine să nu părăsiți deloc casa, deoarece există o probabilitate mare de a intra într-un accident chiar și atunci când călătoriți cu transportul public.

Culegere de interpretări ale lui Zhou-Gong

Nori conform cărților antice chinezești:

Norii se ridică din patru părți – Fericire în tranzacțiile comerciale. Vedeți nori multicolori – oferă o mare fericire și prosperitate în orice. Dacă vezi nori roșii și albi – Din fericire. Dacă norii sunt albaștri sau negri – Din păcate. Vedeți nori plutind pe cer – Lucrul pe care îl faceți nu se va termina cu succes. Rătăcire în nori și ceață – Situația se va rezolva cu bucurie și în avantajul tău, Dacă norii negri coboară la pământ – Boli asociate cu respirația.

Cartea de vis psihologic

Ce înseamnă să vezi norii:

Vise nedefinite, în nori; ireal. Dorință pasională de a evada pe calea cea mai scurtă. Vedere plictisitoare, tulbure, adică ceață, asupra lumii; înnorarea între individ și soare; simbol al minții conștiente și al fertilității. Nori cu ploaie. Un simbol ambivalent, pe de o parte, fertilitatea și renașterea, pe de altă parte, dacă ploaia este abundentă, devastarea și distrugerea, așa cum prezice cartea de vis.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretarea Norului din visul tău

Curat, alb, pufos – pentru totdeauna; cu o nuanță întunecată, plumb, tulbure – stări sufletești trecătoare, tulbure.

Noua și cea mai completă carte de vis din 1918

De ce visează norii?

Navigare rapidă – declinul afacerilor; ploios – bunăstare.

Carte de vis islamică

Pentru ce sunt norii?

Un nor sau un nor este un rege sau un conducător milostiv și învățat care face fapte demne de învățăturile credinței. Un nor cu tunete și fulgere – există un rege furios și înfricoșător. Dacă cineva vede în vis că un nor a acoperit cerul, dar o furtună și o furtună nu însoțesc acest nor, atunci cel care vede un astfel de vis va avea milă de la Dumnezeul Atotputernic. Ploaia, dacă se vede peste tot, înseamnă mila Domnului, iar dacă se întâmplă doar într-o singură localitate sau clădire, înseamnă boală sau neliniște.

Visul lui Azar

La ce visa Clouds conform surselor spirituale

Nori – Interferență în afaceri, noi încercări.

Cartea viselor esoterice

Cumulus – pentru vreme ploioasă. Cirrus, ondulat – la vise fără rezultat și imaginație. Fiind, stând pe un nor – speranțe fără temei, este timpul să ne întoarcem pe pământ.

Cartea de vis vedica a lui Sivananda

Visezi la nori

Norii întunecați indică faptul că va trebui să treci printr-o mare durere. Dar dacă norii se mișcă sau se sparg, atunci tristețea va trece.

Cartea pentru visele copiilor

Nori într-un vis ce înseamnă ei

Cumulus – Indicați apariția unor obstacole serioase în atingerea obiectivelor dvs.

Nori Cirrus – Obstacolele care au apărut nu vor fi atât de grave pe cât par la prima vedere.

Micul Weses carte de vis

Nori într-un vis ce înseamnă ei

Nori – surpriză; Roșu – bucurie în dragoste; alb – profit; întuneric – pierdere; ploaie – bunăstare; navigație rapidă – declin; un nor deasupra lui – bun, o creștere; a fi pe nori – știri; nor care cade.

Cartea explicativă a viselor

De ce visează norii

Mișcare rapidă – Declin în afaceri, greșeală; nori cu ploaie – bunăstare.

Roma Cartea visurilor

De ce visează Norii după tradițiile țiganilor

A vedea un nor căzut înseamnă o mare surpriză; a-l vedea deasupra lui prevestește onoare și exaltare.

Carte intimă de vis

Dacă ai visat despre nori

Norii văzuți într-un vis avertizează că ești ușor purtat de vise care îți distrag atenția de la evenimente reale și te împiedică să stabilești relații cu o persoană dragă. Norii de vis vorbesc despre frivolitatea ta, că ești superficial, nu ești serios în privința relațiilor amoroase, în timp ce tu însuți ceri prea mult de la ele.

Interpretarea visului lui Freud

De ce au visat Norii

Norul de vis simbolizează natura iluzorie a speranțelor și aspirațiilor tale în relație cu partenerul de care te-ai despărțit. Nu-ți face planuri pentru întoarcerea lui, ci fă o afacere mai plină de satisfacții – aranja-ți viața personală.

Interpretarea viselor lui Simon Kananita

De ce visează norii:

Cloud – Dificultate în afaceri.

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în ianuarie, februarie, martie, aprilie

Un nor poate visa la o piedică, la o dificultate, dar una foarte scurtă.

Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

Un nor frumos văzut într-un vis – spre uimire.

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

Văzând într-un vis un nor bizar care arată ca ceva – spre o surpriză plăcută, așa este interpretat acest vis în cartea de vis.

De ce visează norii

De ce visează norii? Descifrarea acestei imagini fără ambiguitate este destul de dificilă. Într-adevăr, într-un vis, el poate apărea ca un semn de așteptări neîmplinite și bucurie mare, încercări noi și fericire reală. Interpretarea viselor vă va ajuta să luați în considerare diverse detalii și să interpretați corect viziunea.

Opinia despre cartea de vis a lui Miller

Ți s-a întâmplat să vezi nori întunecați și grei într-un vis? Acesta este un semn de eșec grav și o reflectare a incapacității de a face față dificultăților. Dacă plouă de la ei, te vei îmbolnăvi.

Citeste mai mult:  Dacă o persoană zâmbește într-un vis

De ce visezi la nori strălucitori, limpezi și strălucitori de la soare? După o perioadă de anxietate și declin, vei atinge înălțimi incredibile. Ai visat nori pe cerul nopții prin care se văd stelele? Interpretarea viselor garantează un succes minor în afaceri și bucurii modeste, dar regulate.

Interpretarea cărții de vis a lui D. și N. Winters

Ai visat nori strălucitori? Aceasta este o reflectare a visului și a incertitudinii. Încearcă să fii mai concret în ceea ce îți dorești. Mici ca dimensiuni, dar mai degrabă norii drăguți într-un vis promit emoții pozitive.

A vedea soarele în spatele norilor este o neînțelegere. Poate că există confuzie în unele afaceri și pur și simplu nu poți să-ți dai seama. Stelele dintr-un astfel de complot simbolizează incapacitatea de a se concentra și de a colecta „voința într-un pumn”.

Imagine conform cărții de vis a lui Denise Lynn

De ce visează norii? Într-un vis, ele sunt indicii care te ghidează pe calea cea bună sau îți spun unde să cauți răspunsuri. Dacă le observi cu atenție, se dovedește că norii pot lua o formă diferită. Cartea ei de vis recomandă interpretare.

Ai visat nori curați și frumoși? Acesta este un semn de ascensiune spirituală și creativă, plin de pace interioară și armonie. Norii întunecați și chiar de furtună într-un vis simbolizează o căutare spirituală. Poate că veți putea într-adevăr să vă înțelegeți și să găsiți ceva valoros în sufletul vostru.

Decodificare conform cărții de vis a împăratului galben

Ai visat că ți-a plăcut să privești norii? Interpretarea visului crede că te străduiești să ajungi la adevăr, să-ți găsești propriul loc în viață și să descoperi ceva inaccesibil.

Dacă pentru a vedea norii, a trebuit să-ți arunci capul pe spate într-un vis, atunci riști să pierzi contactul cu Forțele Cosmice din cauza respingerii, neînțelegerii sau ignoranței.

De ce visează norii care sperie în vis cu aspectul lor? Interpretarea visului este sigură că totul spiritual este străin pentru tine, dar doar partea materială a vieții este de interes.

Consiliul celei mai noi cărți de vis a lui G. Ivanov

De ce visează norii? Vi s-a dat în mod clar un semn: trebuie să vă analizați gândurile și acțiunile. Dacă ai făcut ceva inacceptabil, atunci este timpul să te pocăiești și să corectezi greșeala. Cel mai bine este să petreceți această perioadă în meditație sau rugăciune regulată, orice vă place mai mult.

Ce înseamnă norii și norii într-un vis

De ce visează norii și norii? Ei avertizează despre o călătorie lungă. Dacă norii sunt albi, atunci călătoria sau călătoria va fi plăcută, dacă întuneric, atunci vor apărea dificultăți și obstacole pe parcurs.

Să vezi că cerul într-un vis este complet acoperit de nori este rău. Acesta este un semn că în viitorul apropiat nu ar trebui să pleci într-o excursie, ci mai degrabă să stai acasă pentru ceva vreme. Riști să intri într-un accident chiar și într-un loc familiar sau într-o situație familiară.

De ce visează norii și soarele

Ai visat la o înnoră rară pe cerul însorit? Așteptați o invitație la o vacanță nobilă. Ți s-a întâmplat să vezi soarele strălucind printr-un văl înnorat? După o serie de necazuri și dificultăți, norocul îți va zâmbi în sfârșit.

De ce visezi nori și fulgere scânteind în ei? Din păcate, trebuie să vă pregătiți pentru o perioadă lungă de ghinion total. Dacă norii acoperă brusc soarele, atunci cineva a început ceva odios împotriva ta.

Într-un vis, soarele a strălucit limpede prin norii cirruși ușori? În viitorul apropiat, totul va fi calm și bine, necazurile vor fi uitate, iar fericirea reală va veni să le înlocuiască.

Ce înseamnă nori albi, roz, negri?

Ai visat nori negri de jos? Vor apărea probleme în afaceri și finanțe. Norii mohoroși furtunosi prevestesc boală. Dacă norii negri se adună literalmente peste capul tău, atunci trebuie să înduri o mare durere. În același complot, norii multicolori și veseli semnifică prosperitate și fericire.

Norii ușori, excepțional de albi, promit o dâră strălucitoare într-un vis după o serie de privațiuni și anxietăți. Rozul simbolizează visele și vederile iluzorii. Dacă norii albi și întunecați străbat rapid cerul, înlocuindu-se unul pe altul, atunci în viață va fi fie bun, fie rău.

Mai mult, norii albi și luxurianți promit schimbări bune, ușor întunecați, cei gri semnifică gânduri sumbre și căutări spirituale.

Am visat nori sub picioare, deasupra apei

De ce visezi că zbori deasupra norilor? Vești grozave vor veni în curând de departe. Să vezi nori sub picioare înseamnă literalmente că vei obține o nouă poziție sau vei face o treabă foarte interesantă. Dar să stai pe ele este mai rău. Acesta este un indiciu că ești plin de iluzii, dar este timpul să te întorci pe pământ și să-i trăiești viața de zi cu zi plictisitoare.

Ți s-a întâmplat să zbori într-un vis și să vezi nori sub picioarele tale? Aplicați-vă energia clocotitoare unei cauze mai specifice și veți reuși. Pentru tineri, această viziune promite creștere și prosperitate, pentru bătrâni simbolizează „ultimul zbor” și o moarte rapidă.

Ai visat nori peste apă? Doritul nu va fi îndeplinit în curând, diverși factori împiedică acest lucru. În plus, tulbureala deasupra apei necesită prudență în relații, atât personale, cât și de afaceri.

Visează să vezi nori la orizont

De ce visezi nori la orizont? În vise, aceasta este o reflectare a pasiunilor care îl domină pe visător. În plus, tocmai dorințele ireprimabile nu ne vor permite să luăm în considerare perspective mai strălucitoare și mai vesele în viitor.

Dacă într-un vis orizontul este acoperit cu nori cenușii, atunci ai căzut în melancolie și depresie. Dacă norii sunt transparenți, atunci oportunități incredibile se vor deschide în curând înaintea ta. De fapt, se va întâmpla ceva neprevăzut care va ajuta nu numai la rezolvarea problemelor actuale, ci și la aranjarea propriului viitor.

De ce visează norii de fum

Norii negri și fumurii avertizează despre pericol și nenorocire. Dacă ai visat că norii de fum sunt ușori și fantomatici, atunci fericirea ar fi temporară. Fumurile albe într-un vis semnifică o perioadă tulbure plină de experiențe nefondate. Dacă scântei au scânteie în fum, atunci urmează schimbări proaste.

Nori într-un vis – chiar mai multe semnificații

De ce visează norii? Într-un vis, acestea sunt în special semne informative, conform cărora este destul de ușor să faci predicții. Cel mai de încredere aliat în această chestiune va fi intuiția, dar nu va fi de prisos să cunoaștem semnificații mai specifice.

 • lumina – succes, reconciliere
 • întuneric – durere, necaz
 • multicolor – fericire, bunăstare
 • alb și roșu – dragoste, longevitate
 • albastru, negru – probleme
 • transparent – bucurie trecătoare
 • cirrus – dragoste nouă
 • cumulus – în realitate va ploua
 • ondulat – un joc de imaginație, de visare cu ochii deschiși
 • frumos – uimire
 • urat – pericol
 • ciudat – apariție inexplicabilă
 • împrăștiați – vor veni vremuri mai bune în curând
 • aleargă repede – căutare spirituală
 • înota încet – eșecul întreprinderilor
 • stați pe loc – întârziere, declin, amânare
 • cădere la pământ – bunăstare, noroc
 • vin din patru părți – fericire, noroc în comerț
 • cu stele – un cadou, bucurie
 • cu soarele – succes
 • rătăci în nori – vise nerealiste

Dacă ai visat un nor sub forma unei persoane, animal sau orice obiect, atunci acesta este un indiciu al unei anumite sfere a ființei. De exemplu, inima reflectă dragostea, pasărea – căutarea, libertatea, îngerul – sprijinul ceresc, peștele – nevoia de a învăța sau de a tace etc.

Citeste mai mult:  Doarme fată goală

Pentru ce este visul lui Clouds?

Ați avut vreodată vise profetice?

De ce visează norii

Vedeți nori într-un vis

Nori ușori într-un vis: simbolizează visul și incertitudinea. Cel mai probabil, planurile tale de viață nu sunt specifice.

Cu toate acestea, dacă norii din visul tău sunt mici și frumoși, un astfel de vis poate aduce emoții pozitive pentru tine.

Soarele din spatele norilor: un semn de neînțelegere. Poate că sunteți confuz în legătură cu o problemă sau sunteți pe cale să vă ocupați de un caz în care înțelegeți puțin.

A vedea stelele în spatele norilor este un semn că fanteziile goale și incapacitatea de a te concentra te împiedică să atingi un obiectiv important.

Ce înseamnă visul norului

Alb și roșu – din fericire.

Rătăcire în nori – situația se va descărca fericit și în avantajul tău.

A vedea plutind pe cer – afacerea pe care o faci nu se va termina cu succes.

A vedea nori colorați este o mare fericire și prosperitate în orice.

Nori roșii și albi – fericire.

Norii sunt fericire în operațiuni comerciale.

Nori de vapori se ridică deasupra movilei mormântului – din fericire.

Norii acoperă brusc soarele – mașinațiuni secrete, fapte josnice.

Norii se risipesc, apare soarele – se va rezolva o situatie nefericita.

Norii sunt albaștri sau negri – din păcate.

Nori în creștere din patru părți – succes în tranzacțiile comerciale.

Nori plutind pe cer – afacerea pe care o faci nu va reuși.

Nori multicolori – oferă o mare fericire și prosperitate în orice.

Norii negri coboară pe pământ – boli asociate cu respirația.

Vedeți nori într-un vis

Ele servesc ca vestigii de succes sau recunoaștere, mai ales dacă norii sunt luminoși și strălucitori.

Norii care se mișcă rapid – pot însemna o scădere a afacerilor, o greșeală, norii de ploaie vă vor aduce bunăstare.

Deodată, norii acoperă soarele – mașinațiuni secrete, fapte josnice te interferează.

Nori multicolori – mare fericire și prosperitate vă așteaptă în orice.

Ce înseamnă norii?

A vedea nori grei și negri într-un vis prevestește eșecul și incapacitatea de a face față muncii. Dacă plouă, așteptați necazuri și boală.

A vedea nori strălucitori, limpezi, cu razele soarelui străpungându-i, înseamnă că vei reuși în curând după ce ai fost însoțit de anxietăți și griji mult timp.

A vedea nori transparenți cu stele sclipind prin ei înseamnă bucurii trecătoare și mici succese în afaceri.

Visează la nori

Dificultăți de afaceri.

Ce înseamnă nor într-un vis

Norii întunecați indică faptul că va trebui să treci printr-o mare durere.

Dacă norii se mișcă sau se sparg, atunci tristețea va trece.

Sensul viselor Nori

Indicații foarte expresive.

Urmăriți norii: acesta este cel mai rapid mod de a obține Omens.

Norii transmit instantaneu mesaje și ne arată perfect semne.

Privind norii, puteți vedea cum formele și umbrele lor schimbătoare capătă sens.

Indienii americani numesc spiritele care trăiesc în nori „oameni din nori”.

Aceste ființe transmit mesaje prin mișcările lor pe cer.

Nori senini: indică ridicare spirituală.

Acest simbol pozitiv și sănătos este asociat cu pacea în suflet.

Nori de furtună: poate prevesti o căutare spirituală.

O furtună se pregătește în suflet.

Poate fi, de asemenea, un semn de purificare a aerului și de curățare personală.

Construiți castele în aer?

Ce înseamnă Cloud într-un vis?

Sensul somnului Nori

Interpretarea viselor Nori

Ceea ce într-un vis prezice Nori

Ce înseamnă să vezi nori într-un vis

Interpretarea viselor Nori

Norii se mișcă rapid – o scădere a afacerilor, o greșeală.

Nori cu ploaie – bunăstare.

Ceea ce prezice visul Norului

Văzând nori de lumină albă pe cerul albastru – succes profesional, onoruri și premii vă așteaptă. Dacă ați văzut un cer albastru care este acoperit cu nori negri, un vis prevestește eșecuri în viața personală și probleme de carieră. Dacă norii au acoperit complet cerul, astfel încât să nu fie vizibil niciun gol, atunci în viața ta începe o serie de viață plictisitoare de zi cu zi, plină de muncă de rutină și griji fără bucurie. Dacă pe cerul înnorat cenușiu apare un gol prin care o rază de soare străpunge, asta înseamnă că un fel de eveniment vesel îți va lumina viața cenușie, care îți va da putere și te va înveseli. Dacă decalajul crește și cerul se eliberează de nori – perioada eșecurilor se termină, în curând vei începe să ai din nou noroc. Să vezi nori albi pe cerul nopții este un semn bun. Somnul înseamnă bucurii liniştite în familie (vezi şi Raiul).

Să vezi un nor de tunete în care fulgeră este un eveniment formidabil, după care, însă, viața ta se va îmbunătăți mult. Să vezi cumulus, nori de ploaie – te așteaptă o muncă grea, dar rodnică, al cărei rezultat vei fi mulțumit atât moral, cât și financiar.

Dacă ați visat nori de furtună, imaginați-vă că aceștia se risipesc, razele strălucitoare ale soarelui trec prin ei – și în curând cerul devine complet senin.

Sensul vis al norului

Vântul împinge norii, iar cerul devine senin – în curând lucrurile vor merge bine.

A vedea norii lângă soare este, din fericire, un simbol al ajutorului unui om mare și al sfârșitului necazurilor.

Să vezi nori albi este o recoltă bună.

Norii negri sunt un simbol al epidemiei din zona ta.

Norii multicolori sunt un simbol al luptei, al invaziei inamicilor pe teritoriul tau.

Vedeți nori într-un vis

Un singur nor care stă pe cerul senin al unui vis este în realitate un cadou pentru tine sau pentru recunoștința cuiva.

Norii frumoși și ușori sunt un semn de succes, de recunoaștere.

Greu, posomorât, alergând foarte repede – la anxietăți, griji, greșeli.

Nor de ploaie, ploaie dintr-un nor – la boală sau bunăstare (în funcție de ce ploaie și ce nor: de exemplu, ploaie oarbă).

Norii transparenți de noapte cu stele sclipind prin ei sunt bucurii trecătoare.

Previziunea visului norului

Meditația este arătată, în același timp are sens să-ți analizezi viața și dacă există păcate grave, pocăiește-te sincer de ele, poate mărturisește-te și ia împărtășirea în biserică conform credinței tale (un necredincios se pocăiește mental de cei pe care i-a jignit, le cere sincer iertare).

Nori Cirrus – așteptați o nouă iubire.

Cloud – planuri care se vor îndeplini doar cu muncă asiduă.

De ce visează norii

În orice caz, ele prevestesc o călătorie. Dacă norii sunt albi, atunci călătoria va fi plăcută, dar dacă sunt întunecați, tunși, atunci obstacole neprevăzute sunt posibile pe drum.

Dacă cerul este complet acoperit de nori, atunci este mai bine să nu părăsiți deloc casa, deoarece există o mare probabilitate de a intra într-un accident chiar și atunci când călătoriți cu transportul public.

fi pe nor

Interpretarea viselor A fi pe un nor ai visat de ce într-un vis să fii pe un nor? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă, în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să visați că sunteți pe un nor citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – nor

Dacă visezi că te-ai urcat în nori, atunci așteaptă vești. Norii ușori, aproape transparenți într-un vis sunt un semn al fericirii fără nori. Norii galbeni într-un vis prevestesc treburi goale și eșecuri în afaceri. Norii negri, întunecați, grei, groși sunt semn de vești proaste, tristețe, sărăcie. Visul în care ai văzut că te-a acoperit brusc un nor negru prevestește multă durere, o serie de eșecuri și dezamăgiri pe care le vei trăi după succesul tău amețitor. Visul are același sens, în care norul va bloca pământul sau altceva de la tine. După un astfel de vis, așteptați-vă la un fel de probleme. Dacă visezi că un nor te apasă, atunci va trebui să înduri o mare nenorocire sau amărăciunea doliu. Dacă într-un vis un nor te ridică și te duce departe, atunci așteaptă-te la unele evenimente importante, schimbări, răsturnări. Este posibil să fii nevoit să mergi într-o călătorie lungă pentru a-ți îndeplini o datorie neplăcută. În general, el nu este foarte favorabil. Norii roșii aprinși într-un vis simbolizează un dezastru național, doliu național, confuzie, neliniște, evenimente politice importante care îți vor schimba radical viața și viața țării. Norii de ploaie într-un vis prevestesc eșec, dezamăgire, neliniște. Norii de tunsoare într-un vis prevestesc pericol.

Citeste mai mult:  Interpretarea visului mângâind un cal într-un vis

Norii care se mișcă rapid într-un vis vă avertizează că unele evenimente se vor dezvolta rapid. Pentru a afla ce evenimente vor fi acestea, uită-te la cum au fost norii în visul tău. Vezi interpretarea: cer, stele, soare.

Interpretarea viselor – Nori

Alb și roșu – din fericire.

Rătăcire în nori – situația se va descărca fericit și în avantajul tău.

A vedea plutind pe cer – afacerea pe care o faci nu se va termina cu succes.

A vedea nori colorați este o mare fericire și prosperitate în orice.

Nori roșii și albi – fericire.

Norii sunt fericire în operațiuni comerciale.

Nori de vapori se ridică deasupra movilei mormântului – din fericire.

Norii acoperă brusc soarele – mașinațiuni secrete, fapte josnice.

Norii se risipesc, apare soarele – se va rezolva o situatie nefericita.

Norii sunt albaștri sau negri – din păcate.

Nori în creștere din patru părți – succes în tranzacțiile comerciale.

Nori plutind pe cer – afacerea pe care o faci nu va reuși.

Nori multicolori – oferă o mare fericire și prosperitate în orice.

Norii negri coboară pe pământ – boli asociate cu respirația.

Interpretarea viselor – Nori

Vederea norilor albi pe cerul albastru într-un vis oferă o invitație onorabilă la o mare sărbătoare. Norii întunecați de jos înseamnă eșec și eșec în comerț și afaceri. Nori posomorâți care poartă ploaie – la necazuri și boli în familie sau rude.

Norii cirruși ușori sus pe cer înseamnă apariția unei dâre strălucitoare în viața ta după greutăți și greutăți lungi. Norii cumuluși care curg rapid pe cer sunt un semn al necazurilor și durerilor trecătoare și al fericirii trecătoare.

Să visezi fulgere pe cer, fulgerând între nori, este un semn că eșecurile te vor bântui multă vreme.

Un nor situat într-un singur loc prezice o scădere a afacerilor și decizii eronate. Văzându-te zburând sub nori – vei primi în curând vești bune de departe.

Interpretarea viselor – Nori

Văzând nori de lumină albă pe cerul albastru – succes profesional, onoruri și premii vă așteaptă. Dacă ați văzut un cer albastru care este acoperit cu nori negri, un vis prevestește eșecuri în viața personală și probleme de carieră. Dacă norii au acoperit complet cerul, astfel încât să nu fie vizibil niciun gol, atunci în viața ta începe o serie de viață plictisitoare de zi cu zi, plină de muncă de rutină și griji fără bucurie. Dacă pe cerul înnorat cenușiu apare un gol prin care o rază de soare străpunge, asta înseamnă că un fel de eveniment vesel îți va lumina viața cenușie, care îți va da putere și te va înveseli. Dacă decalajul crește și cerul se eliberează de nori – perioada eșecurilor se termină, în curând vei începe să ai din nou noroc. Să vezi nori albi pe cerul nopții este un semn bun. Somnul înseamnă bucurii liniştite în familie (vezi şi Raiul).

Să vezi un nor de tunete în care fulgeră este un eveniment formidabil, după care, însă, viața ta se va îmbunătăți mult. Să vezi cumulus, nori de ploaie – te așteaptă o muncă grea, dar rodnică, al cărei rezultat vei fi mulțumit atât moral, cât și financiar.

Dacă ați visat nori de furtună, imaginați-vă că aceștia se risipesc, razele strălucitoare ale soarelui trec prin ei – și în curând cerul devine complet senin.

Interpretarea viselor – Nori, nori

Indică islamul, care dă oamenilor viața adevărată și îi salvează de toate lucrurile rele. Și uneori norii sunt cunoștințe în domeniul jurisprudenței islamice (fiqh), înțelepciunea și frumusețea vorbirii.

Ele pot indica, de asemenea, o femeie însărcinată, iar uneori ploaia, deoarece ele sunt cauza ploii. Se mai spune: dacă cineva vede nori în ai lui, adică în timpul ploii, va obține bine, barakat, mila lui Allah și bogăție. Norii sunt, de asemenea, un semn al dispariției anxietății și a nefericirii.

Norii de tunsoare pot, de asemenea, să prezinte dificultăți în afaceri. După ce a văzut într-un vis cum se ridică norii, în curând ar putea pleca într-o călătorie, de unde se va întoarce viu și sănătos, cu o mulțime de impresii.

Norii întunecați pot aduce fie noi decrete ale conducătorului, fie apropierea vremii reci. Nori roșii într-un vis – la boală, tristețe și un mare scandal.

Interpretarea viselor – Nori

Ele servesc ca vestigii de succes sau recunoaștere, mai ales dacă norii sunt luminoși și strălucitori.

Norii care se mișcă rapid – pot însemna o scădere a afacerilor, o greșeală, norii de ploaie vă vor aduce bunăstare.

Deodată, norii acoperă soarele – mașinațiuni secrete, fapte josnice te interferează.

Nori multicolori – mare fericire și prosperitate vă așteaptă în orice.

Interpretarea viselor – Nori

Un singur nor care stă pe cerul senin al unui vis este în realitate un cadou pentru tine sau pentru recunoștința cuiva.

Norii frumoși și ușori sunt un semn de succes, de recunoaștere.

Greu, posomorât, alergând foarte repede – la anxietăți, griji, greșeli.

Nor de ploaie, ploaie dintr-un nor – la boală sau bunăstare (în funcție de ce ploaie și ce nor: de exemplu, ploaie oarbă).

Norii transparenți de noapte cu stele sclipind prin ei sunt bucurii trecătoare.

Interpretarea viselor – Nori

Vântul împinge norii, iar cerul devine senin – în curând lucrurile vor merge bine.

A vedea norii lângă soare este, din fericire, un simbol al ajutorului unui om mare și al sfârșitului necazurilor.

Să vezi nori albi este o recoltă bună.

Norii negri sunt un simbol al epidemiei din zona ta.

Norii multicolori sunt un simbol al luptei, al invaziei inamicilor pe teritoriul tau.

Interpretarea viselor – Nori

Indicații foarte expresive.

Urmăriți norii: acesta este cel mai rapid mod de a obține Omens.

Norii transmit instantaneu mesaje și ne arată perfect semne.

Privind norii, puteți vedea cum formele și umbrele lor schimbătoare capătă sens.

Indienii americani numesc spiritele care trăiesc în nori „oameni din nori”.

Aceste ființe transmit mesaje prin mișcările lor pe cer.

Nori senini: indică ridicare spirituală.

Acest simbol pozitiv și sănătos este asociat cu pacea în suflet.

Nori de furtună: poate prevesti o căutare spirituală.

O furtună se pregătește în suflet.

Poate fi, de asemenea, un semn de purificare a aerului și de curățare personală.