Văzând un avion prăbușindu-se într-un vis din lateral

De ce visezi la un accident de avion într-o carte de vis

30 septembrie 2019 la 19:26 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează accidentul de avion citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Accident de avion într-un vis: interpretarea a 100 de cărți de vis

Sonnik Miller

De ce visezi la un accident de avion într-un vis?

Prăbușire de avion – Un avion în cădere, un accident de avion care visează nu poate semnifica ceva bun, indică necazuri, prăbușirea planurilor și a speranțelor, atât din punct de vedere financiar, cât și în sfera personală.

Lumea imaginilor: Antonio Meneghetti

Analizăm viziunea în care visam să intrăm într-un accident de avion

Accident aerian – Dorință latentă (ascunsă) de sinucidere sau dorința de a fi ucis pe responsabilitatea unei terțe părți. Aceeași valoare este pentru accidentele de autobuz, camion, tramvai și tren.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretarea unui accident de avion din visul tău

Accident de avion – Prăbușirea planurilor principale, dorințele nu se vor îndeplini.

Marea enciclopedie a viselor de O.Adaskina

De ce visezi la un accident de avion într-o carte de vis

Accident de avion – Un accident de avion văzut într-un vis nu este de bun augur. Dacă ai visat că te afli într-un accident de avion, atunci pregătește-te din timp pentru faptul că necazurile neprevăzute vor cădea asupra ta. Acest lucru se aplică tuturor întreprinderilor dumneavoastră. Un vis în care vezi „rămășițele” unui avion după un accident de avion este un avertisment: nu fi atât de pretențios și încearcă să verifici cu atenție ce au fost încredințați altor oameni. În caz contrar, sunteți în pericol de eșec și probleme.

Cartea de vis lumească

Interpretarea zilnică a unui vis despre un accident de avion

Accident de avion – A vedea un accident de avion într-un vis este un semn nefavorabil care îți prevestește pierderi, situații dificile, nemulțumire față de ceilalți în relație cu tine, față de comportamentul tău. Dacă ați avut un vis în care zburați într-un avion și intrați într-un accident de avion, atunci în viața reală veți avea probleme mari din care nu puteți găsi o cale de ieșire singur.

Dacă ai visat la un accident de avion, dar nu ai fost în avion, atunci vei putea găsi o cale de ieșire dintr-o situație dificilă, dar în același timp va trebui să petreci mult timp și efort. Un accident de avion într-un vis pe care l-ați ratat (sau ați amânat în mod deliberat călătoria, anticipând ceva neplăcut) este o oportunitate de a evita problemele. În momentul de față, în viața reală, te confrunți cu o alegere dificilă și de decizia ta depinde soarta ulterioară. În acest caz, ar trebui să-ți asculți intuiția și să-ți urmezi cu strictețe instinctul interior, fără a fi atent la potențialele beneficii ale tranzacției – doar în acest caz te poți proteja de consecințe dezastruoase.

Dacă ai visat la un accident de avion în care cei dragi se urcau în avion, dar avionul nu a putut decola, atunci în realitate va trebui să rezolvi problemele pe care le au rudele sau prietenii tăi. Dacă într-un vis cei dragi s-au urcat într-un avion, care ulterior se prăbușește într-un avion, atunci, în realitate, rudele tale vor apela la tine pentru ajutor pe care nu îl poți oferi.

Dicționar de vise / Stern Robinson și Tom Corbet (traducere în rusă)

Dezvăluim de ce visează un accident de avion

Un accident de avion este un semn negativ. Dacă într-un vis vezi epava unei aeronave, în realitate, nu te baza pe alții dacă vrei ca planificarea să fie finalizată la timp și cu efectul cuvenit. Ai nevoie de mult control asupra situației actuale.

Te trezești într-un accident de avion – ar trebui să fii pregătit pentru orice circumstanțe neplăcute și neprevăzute. Un visător care s-a întâmplat să vadă un accident de avion, în realitate ar trebui să fie pregătit să facă față circumstanțelor neprevăzute complet înarmat. Va trebui să iei decizii din mers pentru a evita un colaps complet sau să te împaci cu pierderile.

Interpretarea visului lui Simeon Prozorov

De ce visează visătorul la un accident de avion?

Accident aerian – Schimbări favorabile ale destinului, atât pe plan personal, cât și profesional. În starea de dinainte de somn (vezi Prefață), mulțumește Universului pentru darurile sale generoase cu propriile tale cuvinte.

Vis pentru întreaga familie

Vedeți Accidentul avionului, cum să dezvăluiți simbolismul

Accident de avion – este indicat să vă pregătiți mental pentru faptul că nu veți avea pe cine să vă bazați. A lăsa lucrurile să meargă de la sine acum ar fi o greșeală de neiertat. O astfel de interpretare a somnului este, de asemenea, răspândită: prăbușirea avionului care a avut loc nu se va mai putea întâmpla în realitate. Interpretarea visului este sincer fericită pentru tine: tocmai ai reușit să eviți un pericol teribil: un accident sau o expunere.

Dream Vanga

De ce visezi la un accident de avion

Accident de avion – Văzând într-un vis cum s-a prăbușit un avion într-un accident de avion dacă ești observator din exterior? Un vis despre un accident de avion promite urgențe, necazuri, vești proaste care nu te vor afecta în niciun fel, ocolindu-te.

Manual de vis de David Loff

La ce visa prăbușirea avionului

Ai visat la un accident de avion? Visul poate indica o stimă de sine scăzută. Ești pilot și zbori cu încredere pe linia ta, evitând prăbușirile de avion – în realitate, reușești să faci față problemelor. Visul vorbește despre îndoiala de sine. Trezirea trebuie să învețe să fie mândru de realizările și abilitățile lor.

Interpretarea viselor magicianului alb Yuri Longo

Dacă visătorul s-a prăbușit cu un avion

Accident de avion – Un vis poate fi interpretat ca un avertisment asupra unui pericol real. În viitorul apropiat, este mai bine să vă abțineți de la zboruri, să nu vă pierdeți vigilența.

Carte universală de vis

Am avut un vis – accident de avion

Accident de avion: Nu există o interpretare clară a acestui vis. Poate indica trecătoarea vieții, amintind astfel că nu strică să reconsiderați unele valori, să vă schimbați viața, să acordați mai multă atenție celor dragi. Este, de asemenea, un semn al viitoarelor evenimente neplăcute, boli, deteriorare a relațiilor cu rudele sau eșecuri în sectorul financiar.

Accident de avion așa cum a fost interpretat de experți

Mai jos vă puteți împărtăși visul. A descoperi de ce visezi la un accident de avion pentru o femeie sau un bărbat – este recomandabil să interesezi cititorii și experții cărții de vis cu amintirile lor despre evenimente și imagini.

De ce visezi la un accident de avion

Un avion prăbușit, panică, teroare în creștere, o cădere prelungită – și o trezire bruscă. Adesea, în vise, oamenii observă o tragedie care are loc în aer. Trezindu-se cu o sudoare rece, confuzi, speriați, ei caută frenetic un răspuns la întrebarea: de ce visează la un accident de avion? Ce necazuri așteaptă în realitate, cât de periculos, sau totul nu este atât de rău pe cât pare imediat după un coșmar? Visele sunt mesageri ai subconștientului cu un înțeles voalat. Interpretarea oricărui vis nu este directă: pentru a înțelege adevăratul sens, ne adâncim în detalii, analizăm.

Fundal din realitate

Aeronava este considerată cel mai sigur transport, la bordul căruia mor mult mai puțini oameni pe an decât în ​​mașinile omniprezente. Cu toate acestea, subconștient, aproape unul din patru se teme de o pasăre de oțel, alegând alte opțiuni de călătorie. Paradoxul este ușor de explicat.

Citeste mai mult:  De ce visează pasărea

Conform ideilor consacrate, cerul este un element care nu este supus oamenilor, controlat de zeități deviate. Ajunși acolo, ne încredințăm propria viață spațiului altcuiva, pierzând complet controlul asupra situației. Cerul, spre deosebire de pământ, este aerisit, efemer. Avionul creează o impresie eronată de control complet al elementelor, care se prăbușește instantaneu în momentul unei căderi necontrolate. Teama de a se scufunda în abis, fără posibilitatea de mântuire, este caracteristică oamenilor.

Cu toate acestea, a vedea un avion prăbușit într-un vis nu este întotdeauna un semn rău. Oamenii de știință spun: un astfel de vis este o proiecție a stresului intern prelungit. Corpul îmi spune: sufăr, sunt obosit, în curând mă voi îmbolnăvi din cauza suprasolicitarii.

Interpretarea visului interpretează puțin diferit de ce se visează un accident de avion. Pentru a înțelege corect mesajul secret, consultați detalii, amintiți-vă totul până la cel mai mic detaliu.

Nuanțele intrigii de vis

O cădere, o cădere bruscă, un zbor necontrolat sunt dovezi ale relaxării grupelor musculare. Uneori, un dezastru visat este explicat prin legi simple ale fiziologiei. Există o părere printre oameni: cădeți în vis – creșteți în realitate. Ai visat la un accident de avion cu un copil? Cel mai probabil, secretul constă în caracteristicile legate de vârstă, care nu au conotații negative.

Când un astfel de vis vine la un adult, apar întrebări: de ce, ce promisiuni, pentru ce probleme să vă pregătiți? Aici intriga visului joacă un rol important:

 • Prăbușirea avionului vine din lateral, visătorul observă fără a fi participant;
 • O persoană se află în interiorul unui avion în cădere;
 • Tragedia s-a întâmplat, dar ai avut norocul să rămâi în viață;
 • Știrea relatează nenorocirea care a avut loc;
 • Visătorul rămâne în viață, observând îndeaproape victimele unui accident de avion;
 • Vise care se repetă în mod repetat cu un complot neschimbat.

Ceea ce se întâmplă formează sensul viselor, arată un mesaj important din subconștient, închis în timpul stării de veghe. A simți imediat după somn este unul dintre indicii.

Trezindu-te cu o dispoziție anxioasă, pregătește-te pentru schimbări negative. Când deschizi ochii, simți pace, în ciuda visului înspăimântător? În realitate, nu vor avea loc evenimente negative grave.

Valoarea generală

După cum spune cartea de vis clasică, un accident de avion avertizează: urmează schimbări care nu pot fi evitate. Zone vulnerabile:

 1. bunăstare financiară;
 2. familie, prietenii;
 3. percepția visătorului de către alți oameni;
 4. criza de personalitate viitoare;
 5. probleme cu rudele.

Un accident de avion promite dificultăți materiale – asta spun majoritatea interpreților. În realitate, așteptați-vă la o scădere a salariilor, concedieri, delapidare neplanificată, pierderi monetare.

Alte interpretări: urmează probleme serioase de viață, care duc la condiții de criză. Divorț, despărțire, ceartă, neînțelegere completă, despărțire îndelungată. Pentru visător, un astfel de vis înseamnă că cei mai mulți dintre cei din jurul lui experimentează invidie sau nemulțumire față de comportamentul care îl împinge în conflict.

Te prăbuști într-un avion? În realitate, simți anxietate, bănuiești o trădare, simți o tensiune în creștere. Starea stresantă a corpului are ca rezultat coșmaruri teribile cu prăbușirea avioanelor.

Descifrarea detaliilor private

Somnul vorbește în ghicitori, ascunde înțelesuri ascunse. Înțelegerea mesajului necesită luarea în considerare a celor mai mici nuanțe. Amintește-ți cum s-a întâmplat prăbușirea avionului într-un vis. Dezastrul te-a afectat personal sau ai devenit observator extern? Analizați starea într-un vis, complotul, consecințele necazului.

Participant direct

Văzându-te în interiorul a ceea ce se întâmplă, pregătește-te pentru schimbări neplăcute în viața reală. Ne așteaptă o pierdere: bani, dragoste, structura familială dominantă, muncă. Poate că sentimentul subconștient al pericolului, colapsul iminent a dus la un coșmar.

spectator

Visezi la un accident de avion fără a participa la proces? Așteptați-vă la dificultăți financiare care vă vor obliga să vă planificați cu atenție bugetul, să strângeți bine portofelul. Rudele, prietenii, oamenii importanți s-au trezit la bordul unui avion de linie în cădere? Probleme financiare îi așteaptă pe pasagerii enumerați. În realitate, visătorul va oferi toată asistența posibilă „victimelor”.

Supraviețuitorul accidentului

S-a întâmplat accidentul de avion, persoana care urmărea visul nu a fost rănită? La depășirea corectă a necazurilor, luarea deciziei corecte, deschizând calea de ieșire dintr-o situație de criză în realitate. Ai ratat avionul care s-a prăbușit mai târziu? Ieși dintr-o situație neplăcută, pierzând aproape nimic. Poate evitați problemele, datorită planului de acțiune corect.Interpretarea generală, care explică de ce se visează un accident de avion, insistă asupra circumstanțelor neprevăzute care schimbă drastic realitatea de zi cu zi. Un fel de împingere care pornește un nou mecanism. Adesea, cărțile de vis interpretează negativ tragedia cu transportul aerian, dar este nerezonabil să te adaptezi imediat la rău. Ascultă-ți sentimentele interioare. Visul a adus vreo anxietate? Cel mai probabil, schimbările vor fi pozitive, mult așteptate.

Un vis este un mod de a vorbi între subconștientul uman și minte. Limba misterioasă este ceață, confuză, poartă mii de semnificații, decodificări, interpretări. Intriga înspăimântătoare a unui vis cu ochii deschiși promite schimbări rapide. Fiți pregătiți pentru transformările viitoare, îndepliniți noile condiții complet înarmați. Atunci nu vor speria, ci vor da impuls acțiunilor active care schimbă realitatea înconjurătoare într-o direcție pozitivă.

De ce visezi un accident de avion: există riscul de a suferi în realitate?

Fiecare a patra persoană din lume se teme să zboare cu un avion. Statisticile nu mint – este suficient să zbori cu orice zbor pentru a vedea fețele terifiant de speriate ale oamenilor în timpul unui zbor normal. Frica constantă de a se prăbuși într-un avion este adesea proiectată în vise. Interpretarea viselor vă va ajuta să vă dați seama la ce visează un accident de avion și să trageți concluziile corecte în viața reală.

Privirea unui accident de avion din lateral: semnificații într-o carte de vis

Un astfel de vis în cazuri foarte rare va avea un sens pozitiv. Unii visători nici măcar nu sunt capabili să-și amintească detaliile viziunii, amintindu-și doar groaza care i-a cuprins în timpul somnului.

Cele mai de bază semnificații ale unui accident de avion într-un vis:

 • Pierderi financiare;
 • nemulțumire față de ceilalți;
 • Probleme uriașe în toate sferele vieții;
 • Dificultăți cu cei dragi.

Un accident de avion în cărțile de vis este adesea asociat cu eșecuri financiare. Să fii concediat de la un loc de muncă, să fii redus salariul sau să eșuezi în afaceri – fii pregătit să trăiești în limitele posibilităților tale în viitorul apropiat.

Al doilea sens provoacă comportamentul tău. Oamenii din jurul tău vor comenta în mod constant despre tine. Poate că nici într-o companie prietenoasă nu vei putea stabili o conversație. Din anumite motive, ai devenit neplăcut pentru oameni. Poate ar trebui să fii mai prietenos și mai rezervat. Un astfel de vis este visat de oameni aroganți, umilind adesea demnitatea celor din jur. Arătați o educație adecvată și situația se va schimba.

Dacă s-a întâmplat să vezi cum rudele urcă într-un avion și apoi se prăbușește, atunci este nevoie de ajutor din partea ta. În familia ta, cineva s-a confruntat cu probleme serioase, dar îi este frică de condamnare, așa că încearcă să le rezolve singur. Gândiți-vă la acele rude al căror comportament s-a schimbat mult recent. Principala problemă este că ei înșiși nu vor lua contact.

Accident de avion într-o carte de vis (video)

De ce visez la un accident de avion cu participarea mea

Un accident de avion este, de asemenea, un simbol al unor probleme uriașe de nerezolvat. Visul sugerează că visătorul cu siguranță nu poate ieși singur dintr-o situație dificilă. Trebuie să apelezi la alți oameni pentru ajutor, altfel viața va continua să meargă în jos.

Citeste mai mult:  Ce înseamnă să înoți într-un vis

Astfel de viziuni bântuie oamenii care au o sumă mare de datorii. Visătorul a pornit pe calea autodistrugerii, neavând perspective. Somnul are o valoare de avertizare. Este urgent să acceptăm realitatea și să cauți modalități de a rezolva problemele. Gândește-te la cei dragi și la prieteni.

Astfel de viziuni bântuie oamenii care au o sumă mare de datorii.

Gândește-te la oameni care te-ar putea sprijini. Un vis despre un accident de avion indică prezența unei persoane în mediul tău care te poate scoate dintr-o situație dificilă. Simțiți-vă liber să-i cereți ajutor financiar sau psihologic.

Situația inversă este atunci când visezi un accident de avion într-un avion în care trebuia să fii, dar nu te-ai urcat în zbor în ultimul moment. Un complot similar sugerează rezolvarea cu succes a dificultăților tale. Principalul lucru care trebuie arătat este răbdarea, deoarece în viitorul apropiat norocul se va întoarce din nou spre tine.

Ce înseamnă să supraviețuiești unui accident de avion într-un vis

Există viziuni ciudate în care avionul se prăbușește, iar visătorul însuși rămâne în viață. În realitate, o astfel de dezvoltare a evenimentelor este probabil la nivel de eroare statistică, dar într-un vis poartă un semnal foarte înfricoșător. Nu te grăbi să te bucuri dacă ai reușit să supraviețuiești într-un accident de avion. La prima vedere, această aliniere pare pozitivă, dar este o mare greșeală.

Există viziuni ciudate în care avionul se prăbușește, iar visătorul însuși rămâne în viață

Italiană de autoritate cartea de vis Meneghetti susține că o viziune similară va veni la cei care plănuiesc să se sinucidă. De asemenea, indică o predispoziție la sinucidere. În același timp, poate că nici măcar nu ești conștient de dorințele tale secrete, dar acesta este un semn că în viitor este probabil o situație în care te vei gândi la păcatul de moarte.

De ce visezi la un accident de avion cu victime

Privind un avion prăbușit de pe margine și vedea doar victimele fără alte detalii – este posibilă și o astfel de dezvoltare a evenimentului. Dacă visezi cadavre și corpuri desfigurate ale victimelor, acesta este numărul de persoane afectate de comportamentul tău în viața reală.

Un astfel de vis este în pericol de a vedea:

 • Alcoolicii și dependenții de droguri;
 • Oameni care sunt promiscui;
 • Persoane predispuse la hobby-uri de jocuri de noroc;
 • Visatori care isi dispretuiesc parintii.

Esența acestui vis este că este timpul să acordați atenție laturii spirituale a vieții. În căutarea banilor sau a distracției, visătorul a pierdut legătura cu rudele sale și s-a răsfățat în plăcerile păcătoase, care au avut un efect devastator asupra caracterului moral.

Încercați să luați o pauză de la componenta financiară și bucurați-vă de plăcerile simple ale vieții, inclusiv de comunicarea cu cei dragi.

Văzând un accident de avion și un accident de avion într-un vis

Un accident de avion într-un vis promite eșecului visătorului în cariera sa. Când ai visat la un dezastru, dar fără oameni, ci doar un avion, atunci, în primul rând, ar trebui să fii atent la relațiile de muncă. Visătorul a pierdut de mult controlul asupra situației și acum este necesar să faceți un fel de muncă pentru a restabili relațiile cu colegii.

Un accident de avion într-un vis promite eșecului visătorului în cariera sa

În plus, este posibil să vedeți un accident de avion fără oameni cu puțin timp înainte de un eveniment trist asociat cu cele mai grosolane erori de calcul în activitatea de muncă a visătorului. Fii atent în curând. Probabilitatea unei erori fundamentale în munca dvs. va crește de câteva ori.

Este probabilă o situație în care visătorul pur și simplu și-a pierdut interesul pentru activitatea sa curentă de muncă. În acest caz, lucrează fără dorința cuvenită, iar din cauza unui fel de apatie față de tot ce se întâmplă, riscă să cadă într-o depresie severă.

Accident de avion conform cărții de vis a lui Freud

Sigmund Freud, în cartea sa, consideră că un accident de avion a fost un vis din cele mai vechi timpuri, indicând probleme globale din viața sa personală.

Cartea de vis a lui Freud a arătat:

 • Nemulțumirea față de unul dintre partenerii componentei intime;
 • Prezența unui iubit cu unul dintre parteneri;
 • Necazuri în familie din cauza diferențelor spirituale;
 • Probabilitate mare de a pune capăt relației.

Un accident de avion în prezența unor probleme în relațiile cu un partener se referă doar la sfera relațiilor personale. Lasă deoparte îndoielile despre cariera ta și alte domenii ale vieții. Cel mai probabil, familia ta are o etapă foarte dificilă în formarea relațiilor. În același timp, unul dintre parteneri se gândește serios să se despartă.

Este posibil ca problemele din familie să fi forțat partenerul tău să înceapă o nouă relație de partea. Aici depinde de tine să decizi dacă îi dai o șansă sau să pleci. În același timp, interpretarea somnului indică o probabilitate mare de reunire a unirii dacă vă schimbați urgent comportamentul. O astfel de imagine va fi visată și de oamenii care s-au îndepărtat mental unul de celălalt.

Accidentul aviatic sugerează valori prea diferite de viață ale celor doi parteneri. Dacă nu găsiți un teren comun, atunci relația se va încheia în curând.

Accident de avion în cartea de vis a lui Meneghetti (video)

Chiar și în cărțile de vis clasice, se presupunea că a vedea un accident de avion într-un vis nu este bine. Pe de altă parte, dacă a avut un vis, atunci cu siguranță nu se va întâmpla în viața reală. Poate că aceasta este una dintre puținele interpretări pozitive ale acestui vis. În caz contrar, un accident de avion promite mari probleme pentru visător. Așteptați-vă probleme în toate domeniile vieții – de la relațiile personale cu cei dragi până la probleme globale în muncă și afaceri.

De ce visezi la un accident de avion

Accident de avion conform cărții de vis a lui Freud

Dacă vă aflați într-un accident de avion, aceasta simbolizează posibile tulburări în funcționarea organelor genitale sau bolile acestora.

Vizionarea unui accident de avion – simbolizează creșterea unei situații conflictuale în relația cu partenerul tău sau cu cineva apropiat.

Prăbușire de avion conform cărții de vis de familie

Dacă ai visat că ai fost într-un accident de mașină, pregătește-te pentru orice circumstanțe neprevăzute. Acordați o atenție deosebită sănătății.

Accident de avion conform cărții de vis a unei femei moderne

Dacă visezi că ești într-un accident de avion și rămâi în viață, asta înseamnă că în viitorul apropiat vei avea probleme financiare serioase, din care vei ieși în siguranță.

A-i vedea pe cei care au murit într-un accident de avion într-un vis înseamnă că acordați puțină atenție dezvoltării voastre spirituale. Încercați să vă despărțiți de agitația lumească și gândiți-vă la etern și veșnic.

Dacă într-un vis ai fost martorul unui accident de avion, înseamnă că în viitorul apropiat nu vor avea loc schimbări majore în viața ta.

Accident de avion conform Cartei Viselor Moderne

Un accident de avion văzut într-un vis este un semn nefavorabil.

Visul în care intri într-un accident de avion înseamnă că ar trebui să fii pregătit pentru orice circumstanțe neprevăzute.

Dacă într-un vis vezi ruinele unui avion – în realitate nu ar trebui să te bazezi pe alții dacă vrei ca planurile tale să fie îndeplinite bine și la timp. Ai nevoie de control maxim asupra situației.

Citeste mai mult:  Sărut într-un vis cu un soț decedat

Accident de avion conform cărții de vis din Est

Cu siguranță un semn rău. Visul în care intri într-un accident de avion înseamnă că ar trebui să fii pregătit pentru orice situații neprevăzute.

Dacă vedeți ruinele avionului – nu vă bazați pe alții, vi se cere să aveți control maxim asupra situației.

Accident de avion conform cărții de vis combinate

Un accident de avion văzut într-un vis este un semn rău.

Dacă într-un vis vezi epava unui avion, în realitate nu ar trebui să te bazezi pe alții dacă vrei ca planificarea să fie finalizată la timp și cu efectul cuvenit. Ai nevoie de mult control asupra situației actuale.

Visul în care te afli într-un accident de avion arată că ar trebui să fii pregătit pentru orice circumstanțe neplăcute și neprevăzute.

Accident de avion conform cărții de vis Zhiteysky

A vedea un accident de avion într-un vis este un semn nefavorabil care îți prevestește pierderi, situații dificile, nemulțumire față de ceilalți în relație cu tine, cu comportamentul tău.

Dacă ați avut un vis în care zburați într-un avion și intrați într-un accident de avion, atunci în viața reală veți avea probleme mari din care nu puteți găsi o cale de ieșire singur.

Dacă ai visat la un accident de avion, dar nu ai fost în avion, atunci vei putea găsi o cale de ieșire dintr-o situație dificilă, dar în același timp va trebui să petreci mult timp și efort.

A vedea într-un vis un avion pe care l-ai ratat (sau ai amânat în mod deliberat călătoria, anticipând ceva neplăcut) este o oportunitate de a evita necazurile. În momentul de față, în viața reală, te confrunți cu o alegere dificilă și de decizia ta depinde soarta ulterioară.

În acest caz, ar trebui să-ți asculți intuiția și să-ți urmezi cu strictețe instinctul interior, fără a fi atent la potențialele beneficii ale tranzacției – doar în acest caz te poți proteja de consecințe dezastruoase.

Dacă ai visat că cei dragi se urcă în avion, dar avionul nu a putut decola, atunci în realitate va trebui să rezolvi problemele pe care le au rudele sau prietenii tăi. Dacă într-un vis cei dragi s-au urcat într-un avion, care ulterior se prăbușește într-un avion, atunci, în realitate, rudele tale vor apela la tine pentru ajutor pe care nu îl poți oferi.

Accident de avion conform cărții de vis a lui O. Adaskin

Un accident de avion văzut într-un vis nu este de bun augur. Dacă ai visat că ai fost într-un accident de avion, atunci pregătește-te din timp pentru ca necazurile neprevăzute să cadă asupra ta. Acest lucru se aplică tuturor angajamentelor dvs. Visul în care vedeți „rămășițele” aeronavei este un avertisment: nu fiți atât de aroganți și încercați să verificați cu atenție ce au fost încredințați altor oameni. În caz contrar, sunteți în pericol de eșec și probleme.

Accident de avion conform cărții de vis a lui Stuart Robinson

Accident de avion – Un accident de avion văzut într-un vis: un semn rău. Dacă într-un vis vezi epava unui avion, în realitate nu ar trebui să te bazezi pe alții dacă vrei ca planificarea să fie finalizată la timp și cu efectul cuvenit. Ai nevoie de mult control asupra situației actuale. Visul în care te afli într-un accident de avion arată că ar trebui să fii pregătit pentru orice circumstanțe neplăcute și neprevăzute. Un visător care s-a întâmplat să vadă un avion prăbușit într-un vis, în realitate ar trebui să fie pregătit să facă față circumstanțelor neprevăzute complet înarmat. Totul va merge complet diferit de ceea ce a fost planificat, va trebui să iei decizii din mers sau chiar din mers pentru a evita un colaps complet sau pentru a suporta pierderi.

Accident de avion conform cărții de vis Acasă

Dacă ai visat la un accident de avion, este indicat să te pregătești mental pentru faptul că nu vei avea pe cine să te bazezi. Tot ceea ce este despre un astfel de vis indică faptul că acum să lași lucrurile să meargă de la sine va fi o greșeală de neiertat din partea ta. O astfel de interpretare a somnului este, de asemenea, răspândită: un accident de avion care a avut loc într-un vis nu se mai poate întâmpla în viața reală. Interpretarea visului este sincer fericită pentru tine: tocmai ai reușit să eviți un pericol teribil: un accident sau o expunere.

Accident de avion conform cărții de vis italiene a lui Meneghetti

Înseamnă tendințe sinucigașe ascunse sau o tendință de a ucide, pentru care cei din afară sunt responsabili. Imaginile cu accidente de autobuz, camion, tramvai și tren înseamnă același lucru.

Accident de avion conform cărții de vis a lui Shuvalova

Această imagine sugerează că în trecut au existat unele evenimente și situații asociate cu efectul distructiv al altei persoane asupra ta. Încearcă să-ți amintești dacă în visul tău despre accident și-a dat seama vreo persoană pe care o cunoști? Poate într-un vis a apărut sub forma unui șofer al unei mașini care a avut un accident, sau un fel de martor al accidentului, sau cineva care te-a împins la acea călătorie sau zbor nefericit în care s-a prăbușit avionul? În acest caz, visul îți demonstrează clar că odată ce ai primit o vătămare psihică de la această persoană și vătămarea s-a dovedit a fi atât de puternică, încât te afectează în continuare distructiv și îți strică viața. Un vis despre un accident sau un accident de avion este un avertisment foarte serios. El spune că este necesar să rescriem cât mai curând situația asociată cu trauma trecutului, altfel poate duce la cele mai catastrofale consecințe în viață.

Accident de avion conform cărții de vis din trecut

Visul unui accident de avion este un avertisment foarte serios. El spune că este necesar să rescriem cât mai curând situația asociată cu trauma trecutului, altfel poate duce la cele mai catastrofale consecințe în viață.

Accident de avion conform cărții de vis psihanalitice italiene a lui A. Roberti

Un accident de avion este o dorință latentă de sinucidere sau o dorință de a fi ucis sub responsabilitatea unei terțe părți.

Accident de avion conform cărții de vis online

Am visat la un accident de avion – unul dintre cele mai negative simboluri.

Dacă într-un vis te-ai dovedit a fi victima ei, în realitate fii pregătit pentru dificultăți neprevăzute.

Vederea epavei aeronavei este un avertisment din cartea de vis că problemele ar trebui rezolvate exclusiv pe cont propriu.

A visa că ai supraviețuit unui accident de avion înseamnă a fi pe calea rezolvării problemelor legate de bani.

Pentru a-i vedea pe cei afectați de evenimentele prăbușirii avionului – ar trebui să dedice mai mult timp auto-dezvoltării, în primul rând în termeni spirituali.

Dacă nu ești altceva decât un martor la astfel de evenimente, atunci, conform cărții de vis, nu vor exista schimbări semnificative în viața ta în viitorul apropiat.