Să văd un tată într-un vis

Tatăl a visat: interpretarea semnificațiilor din cărțile de vis

Una dintre cele mai semnificative și centrale figuri din viața aproape oricărei persoane este tatăl. Această persoană este întruchiparea grijii, a forței, a înțelepciunii și, uneori, a pedepsei inevitabile.

Chiar dacă nu ai crescut într-o familie completă, imaginea tatălui este asociată cu susținătorul și protectorul care ia deciziile finale, vine mereu în ajutor în situații dificile de viață.

De ce visează tatăl? Astfel de vise au interpretări diferite în funcție de starea de spirit a papei în vise, de vârsta și sexul visătorului. O carte de vis vă va ajuta să înțelegeți în detaliu sensul somnului.

Interpretarea generală a somnului

A vedea un tată într-un vis poate însemna că în acest moment te afli într-o situație dificilă sau te confrunți cu o alegere dificilă. În mod subconștient, încerci să găsești ajutor și sfaturi de la o persoană dragă. Cel mai adesea, a vedea un tată într-un vis li se întâmplă celor care în acest moment au nevoie să creadă în ei înșiși sau să se asigure că propriile lor acțiuni sunt corecte. Poate că ești fericit să transferi responsabilitatea și problemele actuale către persoana în care ai cea mai mare încredere în viață.

Dacă moartea tatălui a fost văzută într-un vis, atunci aceasta servește ca un avertisment de pericol, posibil înșelăciune sau o probabilitate crescută de accidente. Ar trebui să amâni luarea deciziilor vitale și să fii cât mai atent posibil.

Dacă un tată întârziat a venit la tine într-un vis, atunci, în realitate, norii se adună peste tine. Poate că în acest moment toate treburile tale merg înainte cu eforturi deosebite, dar în curând te așteaptă complicații și mai mari și răsturnări neașteptate.

Dacă regretatul tată a venit într-un vis cu o fată îndrăgostită, atunci nu ar trebui să ai speranțe zadarnice pentru seriozitatea intențiilor iubitului tău. Este prea probabil să ai sentimente tandre pentru un căutător de dragoste sau pentru o persoană care nu este demnă de iubirea ta.

Visele cu un tată mort sunt o chemare pentru a fi mai atent la semnele destinului. Poate că, datorită intuiției, vei putea evita acțiunile și necazurile greșite, vei înmuia loviturile destinului.

Dacă l-ai visat pe regretatul tată în viață, atunci ar trebui să-ți amintești dacă ți-a dat vreun sfat într-un vis. Toate detaliile conversației care pot fi redate în memorie sunt de o importanță deosebită.

Dacă ai visat la un tată dispărut, atunci toate angajamentele tale în viață sunt susținute de un sprijin puternic. Puteți începe să vă implementați planurile fără teamă și să nu vă fie frică de un posibil eșec în afaceri.

Dacă ai visat că tu însuți devii tată, atunci mental te pregătești pentru o nouă obligație. Cu toate acestea, un vis nu conține neapărat informații despre viitorii copii; noile obligații pot fi legate de muncă și viața personală.

A vedea cum tatăl tău te bate într-un vis înseamnă o reflectare a experiențelor și îndoielilor din viața reală. Poate că unele circumstanțe te obligă să faci ceva pe care tatăl tău nu l-ar fi aprobat. Dacă tatăl a plâns într-un vis, atunci în curând vei fi amenințat cu necazuri și pericole pe calea vieții. Înainte de a lua orice măsură, ar trebui să vă gândiți de mai multe ori și să cântăriți argumentele pro și contra.

Dacă într-un vis ai văzut un tată beat, atunci în realitate există o mare probabilitate de înșelăciune, o situație incomodă sau dezamăgire. Dacă în visele de noapte l-ai îmbrățișat, atunci în viață vei fi însoțit de dragoste și noroc.

Mireasa, în ajunul unei viitoare nunți, să-și vadă tatăl în vis este simbolul unei căsnicii de succes și al unei vieți de familie fericite.

Tatăl este visat adesea de oameni care se află în prezent într-un fel de confuzie și au nevoie de sprijin. Apariția unei persoane dragi inimii tale într-un vis te va ajuta să câștigi putere nouă și să-ți amintească că nu ești singur pe această lume.

Interpretarea diferitelor cărți de vis

Conform cărții de vis a lui Miller

În această carte de vis, a vedea un tată într-un vis înseamnă că în prezent aveți nevoie de un fel de lumină înțeleaptă, nu puteți rezolva problemele care au apărut și sunt în dificultate.

Dacă tatăl a murit într-un vis, atunci vor apărea dificultăți în treburile tale. Ar trebui să fii extrem de atent în a face noi angajamente sau oferte.

Pentru o tânără, a-și vedea defunctul tată înseamnă infidelitatea iubitului ei sau confirmarea gândurilor despre nesinceritatea lui în realitate.

Conform cărții de vis a lui Hasse

A vedea un tată într-un vis și a vorbi cu el este din fericire în viitor. Dacă într-un vis tatăl era pe moarte, atunci în curând vă așteaptă durerea și nenorocirea, vești proaste, dificultăți la locul de muncă.

Conform cărții moderne de vis

În această carte de vis există mai multe interpretări ale viselor care implică tatăl:

 • a vedea un tată – la presiunea puternică în echipă sau la dificultăți la locul de muncă;
 • vorbind cu tata – la problemele din viață cărora le vei putea face față în cele din urmă. După acest vis, merită să ne amintim toate cuvintele unui om înțelept pe care le-a spus în vis. Poate că acest lucru vă va ajuta să evitați greșelile și să alegeți calea corectă.

Conform cărții de vis a lui Tsvetkov

Această carte de vis prezintă mai multe semnificații ale viselor care implică tatăl:

 • vorbind cu el – la schimbări cardinale și evenimente vesele din viața ta;
 • tatăl a tăcut în vis – din păcate în curând;
 • să-ți vezi tatăl în ajunul nunții – la o căsnicie reușită și o viață de familie armonioasă;
 • să-l vezi pe regretatul tată al unei fete – spre trădarea iubitului ei;
 • tatăl moare – semn că trebuie să fii mai vigilent în a lua în considerare problemele de afaceri.

Conform cărții de vis ezoteric

În această carte de vis, prezența unui tată în vise înseamnă că aveți mare nevoie de sprijinul său și de sfatul înțelept în realitate. Poate că în viață nu simți stabilitate și încerci să găsești o cale de ieșire dintr-o situație foarte dificilă și confuză.

Dacă într-un vis un părinte v-a sfătuit sau v-a spus ceva, atunci ar trebui să luați în considerare cu atenție aceste cuvinte, deoarece vă vor ajuta să vă schimbați viața.

A vedea un tată vesel și tânăr înseamnă că în viață merită să apreciezi tot ceea ce ai. Dacă tata te-a lăudat într-un vis, atunci în realitate neglijezi interesele celor dragi, ceea ce poate avea consecințe negative și neplăcute. Ar trebui să înveți să găsești o cale de mijloc și să fii mai atent la sfaturile oamenilor înțelepți.

Citeste mai mult:  Văzând nașterea unei femei într-un vis

Tată de visTată conform cărții de vis a lui Loff

De ce visează Tatăl într-un vis:

Tatăl este o figură de vis interesantă. El apare într-un vis sub diferite forme, provocând sentimente contradictorii cu prezența lui. După cum arată studiile psihologice, felul în care te simți pentru tatăl tău, cum îl percepi, depinde în mare măsură de percepția ființelor de ordin superior, în care poți crede. Drept urmare, visele cu aspectul tatălui se referă adesea la probleme de putere, prezență și iubire. De regulă, puterea și autoritatea sunt concepte care sunt asociate în primul rând cu tatăl. Tatăl este o persoană atotștiutoare și atotvăzătoare, iar disciplina este doar o consecință a calităților de mai sus. Se întâmplă ca un tată să apară în viața ta într-un mod neobișnuit. Astfel de vise te pot face să simți că nu totul în această lume este bine aranjat. Apariția unui tată într-un vis poate simboliza căldura, puterea sau, dimpotrivă, absența lor în raport cu alte personaje din vis. În plus, un tată bolnav visează de obicei la unele întrebări nerezolvate (care? Alte elemente ale visului vor ajuta la răspunsul la această întrebare.) relația cu tatăl și trăsăturile relațiilor cu el într-un vis.

Ce înseamnă dacă Tatăl visează:

A-l vedea sau a vorbi cu el este fericire.

Dacă Tatăl a visat:

A vedea un tată într-un vis înseamnă că cu greu vei evita dificultățile în afaceri și vei avea nevoie de sfatul înțelept al cuiva pentru a rezolva singur problemele apărute.

Pentru o tânără să-și vadă tatăl mort într-un vis înseamnă că iubitul ei o înșală sau o va înșela în curând.

De ce a visat Tatăl:

A vedea un tată într-un vis este un vis, ceea ce înseamnă că te iubește și va fi mereu atașat cu afecțiune de tine.

Dacă tatăl tău nu a fost pe pământ de mult timp, acest vis este un avertisment: fii atent la instrucțiunile Sorții pentru a nu te împiedica!

Care este visul Tatălui:

Dacă ai visat la propriul tată, ar trebui să fii atent în aventurile amoroase, tatăl este un avertisment că nu totul merge bine în viața ta personală.

Dacă într-un vis tatăl tău poartă o conversație serioasă cu tine, uită-te mai atent la partenerul tău, poate că nu te merită.

Tatăl visează într-un vis, de ce:

A-l vedea pe tată: promite siguranță.

A-ți vedea pe tatăl tău bărbos: a crește.

Tatăl visează, ce simbolizează asta:

Tatăl să-și vadă: – mare bucurie și plăcere.

Văzându-l mort – marchează o cădere în treburile de familie.

Care este visul Tatălui:

Bucurie, fericire, profit.

A te certa cu el: – declin.

Pacient: – moştenire sau durere.

Mortului să vadă: – necaz, discordie în familie.

A vedea defunctul: – rușine, rău, necaz.

Care este visul Tatălui, interpretarea somnului:

Dovada că tatăl tău te iubește.

Dacă tatăl nu mai trăiește, atunci acesta este un semn al tristeții tale.

Vedeți semnificația altor vise în cartea de vis:

Se vor împlini visele pe 25 decembrie, cum va fi astăzi?

Dacă ai un vis urât, neutralizează-l cu apă.

Spune-i visul tău și ea îl va duce fără urmă.

Pentru că astăzi este asociată cu apa, este asociată și cu adâncurile subconștientului.

Acest vis cu siguranță se va împlini.

Zi profetică. Ziua dobândirii înțelepciunii și protecției, a trezirii abilităților mentale superioare.

anomalno.ru

Interpretarea viselor Anomalno.ru: Semnificația viselor și viselor

Căutați după cartea de vis

Interpretarea viselor Anomalno.ru: Semnificația viselor și viselor

De ce visezi la Tatăl în vis?

Conform cărții de vis, tatăl decedat – în primul rând, îți amintește de el însuși, prin urmare, merită să pui o lumânare pentru morți, să vorbești despre el cu cei dragi, să-i tratezi cu dulciuri. Dacă tatăl decedat stă într-un vis cu un obiect în mână – poate că are nevoie de el, merită să-l cumperi și să-l duci la cimitir.

De ce visează tatăl mort – dacă ești chinuit de remușcări – a venit vremea pocăinței. Tatăl decedat al fiicei visează să te protejeze de greșeli, semnalează că ar trebui să fii reținut în următoarea perioadă de timp.

De ce un tată mort visează să fie în viață – pentru a avea succes în toate eforturile, puteți prelua în siguranță noi proiecte de afaceri. Dar dacă tatăl te numește însuși într-un vis, aceasta este o boală.

Tatăl decedat visează să fie în viață și să vă vorbească pe un subiect – asigurați-vă că vă amintiți, aceasta înseamnă că ar trebui să acordați atenție acestei probleme. Încearcă să descifrezi indiciile pe care tatăl decedat ți le-a adresat într-un vis.

Tatăl fiicei visează dacă ești în pericol: cu grija lui, vrea să te protejeze de actele erupții.

De ce visează Tatăl în vis?

Ce înseamnă Tată – Să-ți vezi tatăl într-un vis – la pocăință.

Care este visul Tatălui din cartea de vis?

Un vis de văzut despre Tată – Dacă visezi un tată mort de mult, trebuie să-l amintești și să pui o lumânare în biserică, așa este interpretat acest vis conform cărții de vis.

Tată în visul unei femei, de ce?

A vedea un vis despre Tată – A vedea un tată într-un vis înseamnă că cu greu poți evita dificultățile în afaceri. Veți avea nevoie de sfatul înțelept al cuiva pentru a rezolva problemele apărute. Dacă visezi că tatăl tău a murit, înseamnă că lucrurile vor fi dificile și va trebui să fii foarte atent în conduita lor. Pentru o tânără să vadă un tată mort într-un vis înseamnă că este înșelată sau va fi în curând înșelată de iubitul ei.

Citeste mai mult:  De ce o prietenă visează la un tip

Micul Weses carte de vis

De ce visează Tatăl într-un vis:

De ce visează tatăl – Bucurie, fericire, profit; a te certa cu el este un declin; bolnav – moştenire // durere; a vedea morții este un dezastru, discordie în familie; a vedea decedatul este rușine, rău, necaz.

Dreamer al vrăjitoarei Medea

Tatăl de vis:

Un vis de văzut despre Tatăl este ceea ce visează – Un semn că ești sub influența unui fel de autoritate sau că tu însuți te străduiești pentru un fel de patron. O dispută cu tatăl este o dezordine a treburilor. Să-l vezi bolnav este boala ta. A vedea un tată mort în viață înseamnă a câștiga forță nouă, așa cum spune cartea de vis despre acest vis.

Vis pentru întreaga familie

De ce visează Tatăl?

Interpretarea viselor: a vedea într-un vis A vedea pe Tatăl într-un vis – A vedea un tată într-un vis înseamnă a deveni dependent de autoritățile superioare. Comunică cu tatăl tău – te vei afla într-o situație dificilă și vei avea nevoie de sfaturi înțelepte pentru a evita complicațiile.

De ce visează Tatăl în vis?

Potrivit cărții de vis Tatăl – Dacă ai visat la propriul tată, ar trebui să fii atent în aventurile amoroase, tatăl este un avertisment că nu totul merge bine în viața ta personală. Dacă într-un vis tatăl tău poartă o conversație serioasă cu tine, uită-te mai atent la partenerul tău, poate că nu te merită.

Сонник эзотерика E. Tsvetkova

Interpretarea viselor: Tată, ce înseamnă

De ce visează tatăl – Dacă îți vorbește – în curând fericire; tăcut sau bolnav, mort – la necaz, schimbări complete în viață; pentru o fată, a vedea un tată sau o mamă este o căsnicie fericită; a-i vedea pe ambii părinți este noroc, așa este interpretat acest vis de cartea de vis.

Ce înseamnă când Tatăl visează?

Potrivit cărții de vis, Tatăl visează la – Tatăl – fericire. Tatăl decedat – nu spera în bucurie. Un tată pe moarte este o rușine. tatăl visează – acesta este iadul

Care este visul Tatălui din cartea de vis?

Ce înseamnă Tată – A vedea un tată într-un vis – a dispera, a vedea un tată mort – la pace.

 • De ce visează tatăl – O manifestare a forței și voinței imperioase (karmice), patronaj.
 • În funcție de tip și comportament: pentru bărbați – succes, recunoaștere sau eșec, eșec în afacerea principală.
 • Pentru femei, este o situație personală.
 • Bolnav, beat sau prost îmbrăcat – trădare; o amenințare pentru sănătate și autoritate; scăderea afacerilor și a vitalității.
 • Frumos, mulțumit, ordonat – întreprinderi fatidice, o binecuvântare asupra fericirii și sănătății personale; mare schimbare în bine.
 • Sexul cu tatăl – la o boală gravă; practici de magie neagră.

Cartea Dream a psihologului G. Miller

De ce visează Tatăl într-un vis:

Tată – A vedea un tată într-un vis înseamnă că cu greu vei evita dificultățile în afaceri și vei avea nevoie de sfatul înțelept al cuiva pentru a-ți rezolva singur problemele. Dacă visezi că tatăl tău a murit, înseamnă că lucrurile vor fi dificile și va trebui să fii atent în conduita lor. Pentru o tânără să-și vadă tatăl mort într-un vis înseamnă că iubitul ei o înșală sau o va înșela în curând.

Cartea de vis a psihologului D.Loffa

Care este visul Tatălui în cartea de vis:

 • Tatăl – Tatăl este o figură de vis interesantă. El apare într-un vis sub diferite forme, provocând sentimente contradictorii cu prezența lui.
 • După cum arată studiile psihologice, felul în care te simți pentru tatăl tău, cum îl percepi, depinde în mare măsură de percepția ființelor de ordin superior, în care poți crede. Drept urmare, visele cu înfățișarea tatălui se referă adesea la probleme de PUTEREA, prezența și iubirea. De regulă, puterea și autoritatea sunt concepte care sunt asociate în primul rând cu tatăl.
 • Tatăl este o persoană atotștiutoare și atotvăzătoare, iar disciplina este doar o consecință a calităților de mai sus. Se întâmplă ca un tată să apară în viața ta într-un mod neobișnuit. Astfel de vise te pot face să simți că nu totul în această lume este bine aranjat.
 • Apariția unui tată într-un vis poate simboliza căldura, puterea sau, dimpotrivă, absența lor în raport cu alte personaje din vis.
 • În plus, un tată bolnav visează de obicei la unele întrebări nerezolvate (care? Alte elemente ale visului vor ajuta la răspunsul la această întrebare.) relația cu tatăl și caracteristicile relațiilor cu el în vis.

Dacă Tatăl visează:

De ce visează tatăl – Viu ai nevoie de sprijin, sprijin. Viața ta nu are fiabilitate, stabilitate. Dacă tatăl dă sfaturi, învață, trebuie să ascultăm acest lucru.

Interpretarea viselor: Tatăl să vadă într-un vis

De ce visează tatăl – Dovada că tatăl te iubește. Dacă tatăl nu mai trăiește, atunci acesta este un semn al tristeții tale.

Dacă Tatăl visează:

Care este visul Tatălui și al celor trei fii – calea Dreptății

Visul apostolului Simon Canaanitul

Văzându-l pe tatăl în vis

Într-un vis, de ce visezi De ce visezi să devii tată – Căsătorie fericită

Tatăl – Văzându-l sau vorbind cu el – fericire – bolnav – bogăție – sănătos – muncă, muncă – moarte – nenorocire

Naș – Să fii el – noi obligații – să-l vezi – un dar

De ce visează Tatăl?

Interpretarea somnului: Tată (ca arhetip) – Asociații: patronaj, profesionalism, pricepere, mândrie, semnificație, forță, grosolănie, voință, putere, autoafirmare, protecție. Vedeți separat în „cartea principală de vis”.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor pentru a vedea focul într-un vis

Ce înseamnă dacă Tatăl visează:

A vedea un tată într-un vis – A-ți vedea pe al tău înseamnă mare bucurie și plăcere; văzându-l mort prevestește o cădere în treburile de familie.

De ce visează Tatăl dintr-o carte de vis?

De ce să-l vezi pe Tatăl mort – Boală sau pierderea moștenirii; bolnav de văzut – mâhnire; a vorbi cu morții – ar trebui să-și amintească; a te certa cu el este o cădere.

Dream Intermediate Hasse

Interpretarea viselor: tată într-un vis

De ce visează tatăl – A vedea sau a vorbi cu el este fericire; murind – nenorocire.

Care este visul nașului – A fi el – noi obligații; a-l vedea este un dar.

De ce visează tatăl

Pentru mulți dintre noi, tatăl este asociat cu puterea și protecția, dar în interpretarea viselor, totul nu este atât de simplu. De ce poate un tată să viseze?

Cartea viselor moderne

Pentru a îmbunătăți bunăstarea, o viață fericită, evenimente vesele – asta este ceea ce visează tatăl.

Argumentați-vă cu el într-un vis – așteptați-vă la o scădere a vitalității.

Ei au văzut că tatăl s-a îmbolnăvit – pentru a primi o moștenire sau a începe tristețea.

Dacă l-ai văzut pe tatăl tău mort, sunt posibile certuri în familie, necazuri, fapte de care îți va fi rușine.

Micul Weses carte de vis

Și-au văzut tatăl – un semnal al unei situații dificile iminente, din care înțelepciunea le va permite.

Un vis despre un tată mort prezintă probleme în gestionarea afacerilor financiare. Același vis pe care l-a văzut o tânără fată vorbește despre infidelitatea tânărului ei.

O conversație cu un tată în viață este o nevoie urgentă de sprijin moral al unei rude. Dacă conversația este cu un tată decedat – la un răgaz în afaceri, de care merită să profitați.

Cartea Dream House

La întreprinderi vitale, binecuvântări în sfera personală, schimbări considerabile într-o direcție pozitivă – la asta visează tații care arată sănătoși, frumoși și ordonați.

Dacă l-ai văzut pe tatăl tău beat sau bolnav – la o întâlnire cu trădare.

Legăturile intime cu papa profețesc afecțiuni grave și un apel la magia neagră.

Interpretarea visului rătăcitorului

Potrivit cărții de vis, tatăl semnalează o dependență viitoare de conducerea ta.

Atunci când comunici cu tatăl tău, există un risc mare de a dezvolta o situație dificilă în realitate, când ai nevoie urgent de sfatul unui înțelept.

Dacă nu ai ascultat sfatul tatălui tău, așteaptă-te la un număr considerabil de situații dificile.

Am visat că tatăl meu a plecat într-o altă lume – vor fi dificultăți în afaceri.

O fată tânără care l-a văzut pe tatăl decedat trebuie să fie mai atentă la acțiunile iubitului ei – poate că o păcălește.

Sonnik Miller

Dacă ai văzut un tată mort, trebuie neapărat să mergi la biserică, unde îi pui o lumânare pentru odihnă și declanșezi o conversație despre el cu cei dragi. Tatăl decedat poate visa ceva înainte de începerea timpului pocăinței.

Tatăl decedat stă în picioare și ține ceva în mâini – poate că are nevoie de acest articol, apoi ar trebui dus defunctului în mormânt.

Când tatăl decedat se îmbrățișează într-un vis – așteptați adăugarea de bogăție materială.

Un tată care a murit poate veni într-un vis pentru a avertiza despre pericole, greșeli sau necazuri. Este important doar să vedeți toate avertismentele și să profitați de șansă.

Când tatăl decedat este văzut în viață, succesul te așteaptă în toate lucrurile pe care le începi.

Când într-un vis are o conversație cu tine pe orice subiect, încearcă să-ți amintești asta – poate că acest lucru este foarte important.

Interpretarea visului

Potrivit cărții de vis, tatăl sugerează necesitatea în viața reală de a obține sfaturi bune de la o persoană înțeleaptă pentru a ieși dintr-o situație dificilă.

Într-un vis, tatăl tău a murit – la probleme în chestiuni comerciale și la manifestarea unei griji speciale în rezolvarea acestora.

O fată tânără îl poate vedea pe tatăl decedat într-un vis ca un semn al viitoarei infidelități a iubitului ei.

Cartea viselor de femeie

Vorbește în vis cu tatăl tău – pentru a obține fericire.

Să-l vezi murind este nefericit.

Când nașul a visat – să primească un cadou. Pentru a juca rolul unui naș într-un vis – la apariția de noi obligații.

Într-un vis, s-a întâmplat să devii tată – o căsnicie fericită te așteaptă.

Dream Intermediate Hasse

Dacă ai trebui să-ți vezi tatăl într-un vis, în realitate nu poți evita dificultățile în afaceri, vei avea nevoie de un sfat bun.

Când ai visat că tatăl tău a plecat în lumea cealaltă, fii atent în gestionarea treburilor tale, deoarece vor apărea unele dificultăți.

O fată tânără care observă un tată decedat într-un vis ar trebui să se gândească la iubitul ei și la comportamentul lui – poate că în curând se va dovedi a fi un înșelător.

Interpretarea visului lui Freud

Potrivit acestui interpret de vise, papa este o figură foarte interesantă, care exprimă sentimente foarte contradictorii. Adesea, tatăl este perceput ca un simbol al forței, călăuzirii și iubirii. Având în vedere relația cu tatăl, visele pot simboliza căldură, iubire sau, dimpotrivă, absența acestor sentimente.

Un tată bolnav poate visa la probleme nerezolvate care trebuie rezolvate.

Interpretarea viselor lui Loff

Când l-ai văzut pe tatăl tău, aceasta este dovada că ai un complex tatăl.

Când un bărbat a visat că un tată face dragoste cu mama sa sau cu o altă doamnă, acest lucru indică sentimentul de ură al unui bărbat față de tatăl său.

Dacă o fată a visat că a avut contact sexual cu tatăl ei, atunci acest lucru înseamnă în realitate că alege un partener asemănător tatălui ei.

Când tata îți apare des, suferi de vinovăție față de el pentru cantitatea mică de atenție acordată.

Cartea viselor esoterice

Când ai reușit să-l vezi pe tata, să știi că dragostea lui pentru tine este foarte puternică.

Dacă tatăl a părăsit deja această lume, îl poți vedea în vis ca un semn al durerii tale triste.

Cartea de vis vedic

Văzând un tată în viață – ai nevoie de sprijin și sprijin pentru a rezolva problemele vieții.

Tatăl vă ajută cu sfaturi sau învață ceva – cu siguranță ar trebui să ascultați tot ce a spus.