Să văd o fostă iubită într-un vis

De ce visează fosta iubită: este posibilă împăcarea?

O fostă iubită visează cu un motiv. Adesea, o întâlnire de noapte neașteptată se întâmplă pentru a-l avertiza pe adormit despre schimbări importante care vor izbucni în curând în viața lui. Pentru a obține o interpretare mai specifică, trebuie să țineți cont de toate detaliile văzute într-un vis.

Care este visul unei foste iubite: interpretarea cărților de vis

Majoritatea cărților de vis cred că apariția unui fost prieten într-un vis nu va aduce nimic bun celui care doarme:

 1. Miller. Un prieten din copilărie promite visătorului experiențe din cauza vechilor nemulțumiri. Pentru femei, un vis despre o fostă iubită indică bârfe și intrigi țesute în jurul persoanei adormite. Un prieten mort care sărută un bărbat adormit într-un vis promite probleme, iar un vis similar văzut vineri seara avertizează despre un accident de mașină iminent.
 2. Vanga. Un vis despre o fostă iubită promite probleme din cauza greșelilor din trecut. Dacă într-un vis un prieten a născut un copil, atunci visătorul va fi în curând însărcinat. O iubită beată prevestește greșeli grave. Iar o viziune în care un prieten decedat a sărutat un bărbat adormit promite o boală gravă.
 3. Hasse. Ați sărutat și îmbrățișat un prieten mort într-un vis? Căutați sprijin de la străini.
 4. Ţvetkov. O ceartă cu cei dragi îl așteaptă pe adormit, dacă într-un vis a văzut o fostă iubită. O luptă cu ea promite dificultăți în comunicarea cu cei dragi. Cel care doarme va trebui să facă multe eforturi pentru ca pacea și armonia să se formeze în familie.
 5. Longo. Ar trebui așteptate certuri cu un iubit dacă într-un vis te-ai întâlnit cu un fost prieten. Ai invitat-o ​​acasă? Visătorul însuși va fi vinovat pentru conflictele cu iubitul său. Dacă ai dat afară oaspetele din casă, atunci scandalurile se vor încheia în curând și relația va intra în armonie. O plimbare cu o fostă iubită, văzută în vis, indică planurile insidioase ale altora.
 6. Cartea de vis engleza. Ai văzut un prieten cu care te-ai certat nu cu mult timp în urmă? Pregătește-te pentru necazuri și competiții în sfera dragostei.
 7. Cartea de vis modernă. Dacă ai văzut o fostă iubită într-un vis, înseamnă că, în realitate, într-un moment dificil, toți cei dragi se vor îndepărta de tine, iar ajutorul va veni de la complet străini. O luptă care a avut loc într-un vis indică o perioadă dificilă în viață.

Care a avut un vis

Dacă o fată visează adesea la o fostă iubită, atunci visătorului îi este dor de ea și regretă că comunicarea a fost întreruptă. Într-o astfel de situație, visătorul ar trebui să ia inițiativa de a se împăca. De asemenea, apariția frecventă a unei vechi iubite într-un vis poate indica nesiguranța femeii adormite. Probabil, visătorul este foarte dependent de opiniile altora, are nevoie de aprobare și sfaturi.

Un vis despre un fost prieten este un semn rău pentru antreprenorii implicați în comerț: prezice apariția unui concurent puternic.

Dacă o fostă prietenă a apărut în visul unui bărbat, pentru care a simțit odată simpatie, atunci ar trebui să se aștepte o nouă conexiune romantică. Prietenul tău era bine dispus? Un nou hobby va fi serios și se va dezvolta într-o căsnicie fericită.

Un fost coleg de clasă, văzut în vis, îi spune bărbatului că poate conta pe ajutorul prietenilor și rudelor. Este puțin probabil să poți face față singur problemelor tale.

Detalii despre somn

Un vis despre o fostă iubită poate spune multe persoanei care doarme dacă acordați atenție tuturor detaliilor văzute în complotul visului.

Ce a făcut fosta iubită

Este important să vă amintiți ce a făcut prietena în viziunea dvs.:

 1. A venit în vizită, a vorbit și a vrut să facă pace. Merită să fii mai atent cu oamenii care încearcă în mod activ să atingă prietenia visătorului.
 2. a născut. Cel care doarme își dorește să devină părinte, dar există motive pentru care nu își poate îndeplini dorința.
 3. Era beată și voia să vorbească cu visătorul. Colegii dormitorului comploteau ceva greșit împotriva lui.
 4. A intrat într-o relație cu iubitul visătorului. Visul indică nesiguranța femeii adormite în sine și partenerul ei. De asemenea, un astfel de complot poate sugera infidelitatea celui ales.
 5. Era insarcinata. O astfel de viziune prevestește însăși visătorului o sarcină timpurie.
 6. Am plâns. Dacă un prieten a fost în casa visătorului și a plâns amar, atunci fericirea și norocul îl așteaptă pe adormit.
 7. Ea a tipat. Visul prezintă bârfe și bârfe, din cauza cărora reputația celui care doarme poate avea de suferit.
 8. Fosta iubită a luat-o de mână în vis, a îmbrățișat-o sau a sărutat-o? Viziunea raportează că un străin va ajuta la rezolvarea problemelor acumulate, fără a cere nicio răzbunare pentru acest lucru.
 9. A făcut cadou. Un vis promite o îmbunătățire a situației financiare a dormitorului.

Dacă o veche prietenă a intrat într-un vis, pe care nu-l văzuse de multă vreme – își amintește de tine și vrea să se întâlnească, dar dacă amintirile tale despre un vechi prieten nu au adus bucurie – visul profețește bârfe și necazuri

Dacă într-un vis, dormitorul a aflat despre moartea unui fost prieten, atunci, în realitate, visătorul este gata să uite de trecut și să intre într-un viitor mai luminos.

Un vis în care o fată vede un prieten din copilărie într-o rochie de mireasă aduce probleme. Ei vor atinge diverse sfere ale vieții atât ale visătorului, cât și ale celor dragi. Intriga visului, în care femeia adormită se căsătorește în aceeași zi cu fosta ei iubită, indică schimbări favorabile iminente.

Ce a făcut dormitorul

Să întâlnești pe neașteptate un vechi prieten într-un vis, să fii bucuros de la întâlnire și să începi o conversație plină de viață – în realitate pentru a scăpa de o perioadă de ghinion, a câștiga succes și a atinge obiectivele.

Ce acțiuni a făcut dormitorul în legătură cu fosta lui iubită:

 1. Mi-a cerut iertare. Cel care doarme se simte vinovat pentru acțiunile sale din trecut și nu știe cum să remedieze situația.
 2. Blestemat. Visul prezintă probleme la locul de muncă și în viața personală.
 3. A sunat. Pentru noutăți în curând.
 4. Factură. Să mă întâlnesc cu un fost prieten. Poate că relația va deveni din nou prietenoasă.
 5. Sărutat la întâlnire. Visul indică prezența dificultăților cărora visătorul nu le poate face față singur.
 6. Vorbea pașnic. La bârfă și necazuri.
 7. Au luptat. Pentru împlinirea unui vis prețuit, dar numai dacă cel care doarme este capabil să renunțe la beneficiile existente de dragul scopului său.
 8. A plâns la mormântul unei foste iubite. Visătorul regretă trecutul și se învinovățește pentru ceva. Interpretarea viselor sfătuiește să renunți la situație, deoarece nimic nu poate fi schimbat.
 9. Am urmărit sărutul unui prieten și al unui străin. Un complot similar indică singurătatea celui care doarme. Probabil, în viața lui nu cu mult timp în urmă a avut loc o despărțire de un iubit sau o pierdere a locului de muncă.
 10. M-a lăsat să intru și a început să vorbească. În curând vor apărea oameni din trecut în viața visătorului. Trebuie să fii atent cu vechii prieteni.

Ți-ai văzut copilăria, unde tu și prietena ta te joci sau vorbești frumos? O astfel de viziune reflectă dorul visătorului pentru trecut și nemulțumirea lui față de viața prezentă.

Dacă într-un vis a trebuit să privești o imagine în care o fostă iubită se află în compania soției și a copilului ei, atunci în realitate visătorul este foarte gelos pe succesul și fericirea altor oameni. Nu ar trebui să cauți responsabili pentru problemele tale, trebuie să încerci să-ți îmbunătățești viața, făcând toate eforturile posibile.

Citeste mai mult:  De ce visezi la o mulțime de pantofi acasă

Un vis despre o fostă iubită poate indica adesea prezența unui rival în viața personală sau poate sugera alte dificultăți într-o relație cu un iubit. Merită să-ți asculți subconștientul și să faci față problemelor la timp.

Pentru ce este visul unei foste iubite?

Uneori, o persoană despre care am uitat de mult poate veni la visul nostru. Ce înseamnă un astfel de vis? Se crede că persoana care visează se gândește la visător și vrea să se întâlnească. Care este visul unei foste iubite pentru o femeie sau un bărbat? Luați în considerare interpretarea cărților de vis.

Cum să înțelegi un vis?

Interpretarea unui vis nu poate fi clară. O persoană cu care viața a divorțat poate intra într-un vis, sau cineva poate visa, despărțirea de care a devenit un dar al sorții. Prin urmare, interpretarea somnului depinde de imaginea cui ați văzut-o:

 • bun vechi prieten;
 • prieten din copilărie;
 • fosta iubită a soțului
 • fost iubit;
 • prieten mort.

Dacă visul unui prieten din copilărie, cel mai probabil, ai fost cuprins de nostalgia trecutului. Nostalgia poate fi cauzată de un obiect sau lucru asociat cu copilăria. În acest caz, visul este o reflectare a experiențelor tale zilnice.

Dacă ați experimentat un sentiment de anxietate, visul este interpretat diferit. Poate că ai probleme din cauza unei probleme nerezolvate în trecut, un ecou al unor evenimente de lungă durată.

Paşnic vorbesc cu o fostă prietenă nu este bine: acest vis prevestește bârfe și necazuri. Scandal cu iubita într-un vis – în curând poți să faci pace cu ea.

Dacă ai venit să dormi prieten vechicare nu a mai fost văzută de mult timp, își amintește de tine și vrea să se întâlnească. Dacă amintirile tale despre un vechi prieten nu au adus bucurie, visul profetizează bârfe și necazuri.

 • O fostă iubită visează la probleme în viață.
 • O ceartă cu ea prevestește un scandal la locul de muncă.
 • A bate o fostă iubită este un conflict cu colegii.
 • Bârfește cu ea – așteaptă-te la vești proaste.

De ce visezi fostele iubite ale sotului? Dacă visul a provocat emoții neplăcute, în familia ta se pregătește un scandal. Nu te-ai împăcat cu viața trecută a soțului tău, iar gelozia se face simțită periodic. Ai încredere în soțul tău pentru a menține relația.

Îți amintești cum s-au comportat prietenele soțului tău? Comportamentul vulgar al fetelor dezvăluie o teamă subconștientă de a pierde o persoană dragă. Dacă fostele iubite ale soțului ți-au vorbit calm, căsătoria este în pericol. Încearcă să reînvie iubirea stinsă, altfel divorțul este inevitabil.

Ce înseamnă somnul pentru un bărbat

Ce înseamnă un vis în care un bărbat a văzut o fostă soție sau partener? Problemele financiare vor începe în curând din cauza datoriilor neachitate, a vechilor probleme nerezolvate și a promisiunilor. Visul indică faptul că cauzele problemelor sunt în trecut.

 • Văzând o fostă dragoste într-un vis – la un conflict cu o soție sau o prietenă.
 • Ceartă într-un vis cu o fostă iubită – pentru a denigra reputația visătorului.
 • Dansul cu primul este un nou hobby frivol.
 • Învingându-l pe primul – la probleme serioase în viața personală.
 • Sărutându-l cu pasiune pe primul – sentimentele tale pentru ea nu s-au stins.
 • O prietenă bărbătoasă visează – pasiunea pentru alcool va atrage probleme în curând.

Dacă visezi nunta cu fosta sotie, trebuie să caute scuze pentru fapte vechi. Greșelile și calculele greșite din trecut, zvonurile și bârfele vor apărea. Trebuie să supraviețuiești acestei dâre negre, nu va dura mult.

Dacă un bărbat Mi-am văzut prima iubită într-un vispoate că soarta va oferi o șansă de a reînvia sentimentele din trecut. Cu toate acestea, nu ar trebui să vă cufundați cu capul înainte în aceste senzații: vechea relație și-a pierdut deja prospețimea și noutatea.

Există o altă viziune asupra interpretării acestui vis – visele și planurile tale sunt greu de îndeplinit, adică visezi la ireal.

Mort într-un vis

vezi nevasta moarta într-un vis – nu este bine. Ceva „mort” din trecut va prinde viață și va pătrunde în viața visătorului. Cu toate acestea, un vis poate avea și un sens pozitiv dacă visătorul a experimentat emoții strălucitoare. De exemplu, o dorință deja uitată se poate împlini.

Dacă soția a murit nu cu mult timp în urmă (cu până la doi ani în urmă), visul nu are interpretare. Morții apar adesea în vise celor vii, pe care i-au iubit. Pune o lumânare în biserică, comandă o slujbă de pomenire, vizitează mormântul: sufletul se va liniști.

imaginea unui prieten mort fetele visează la încercări. Vechile temeri și anxietăți pot prinde viață. Un vis poate prevesti pierderi materiale și epuizare mentală. Dacă o prietenă a încercat să transmită informații, a arătat drumul undeva, trebuie să vă amintiți mesajul ei în detaliu. Cu toate acestea, acest mesaj poate aduce bine și rău.

rău dacă fată moartă sună cu ea într-un vis, încercând să iau cu el. În acest caz, ar trebui să te forțezi să te trezești, dar nu o urmărești în vis. Cu toate acestea, cel mai adesea un vis prevestește pur și simplu o schimbare a vremii, ca un vis cu orice persoană moartă.

Interpretare din alte cărți de vis

 • Dream interpretare Tsvetkova. Dacă visezi la sosirea unui prieten de școală, nu poți uita episodul dureros din trecut care pândește în adâncul sufletului tău.
 • Interpretarea visului Hasse consideră că sărutul unei iubite moarte este sprijin și ajutor neașteptat din exterior.
 • Sonnik Miller crede că un prieten din copilărie uitat de mult visează să-și amintească nemulțumirile și experiențele vechi. O fostă iubită, cu care nu au mai comunicat de mult timp, visează să ajute străinii. Să vezi o prietenă moartă nu este bine dacă te-a sărutat în vis. Un astfel de vis vineri prefigurează un accident de mașină, în restul zilelor – așteptați-vă la probleme.
 • Dream Vanga avertizează: apariția unei vechi prietene într-un vis promite probleme din cauza greșelilor trecute asociate cu acea perioadă. Ceva din trecut va pătrunde în viața ta și te va face să trăiești momente negative. Un vis este un pericol deosebit dacă o prietenă pare cu câțiva ani mai în vârstă decât era la despărțire. A vedea o fostă iubită făcând un copil este un semn de sarcină. O prietenă în stare de ebrietate visează la propria ei supraveghere. Dacă o prietenă moartă s-a sărutat într-un vis, visul prevestește o boală gravă.

Citeste mai mult:  A bate o persoană dragă într-un vis

consiliu

De ce visează vechii prieteni, fostele soții și soți? Psihologii asociază aceste vise cu particularitatea psihicului visătorului. Trebuie sa te odihnesti. Luați o pauză de la lucruri pentru un timp, permiteți-vă să vă relaxați.

De asemenea, prietenii vechi de școală pot visa ca un memento că ai trecut de mult de adolescență. Este timpul să devii adult, să schimbi viziunea asupra lumii și vechile baze ale vieții.

Am visat o fostă prietenă – interpretare a somnului din cărțile de vis

Când o fostă iubită apare într-un vis, acesta este un semn pentru tine că dificultățile cu care te lupți nu sunt atât de greu de depășit pe cât crezi, iar dacă o faci, cu siguranță vei reuși să rezolvi toate problemele.

Care este visul unei foste iubite – cartea de vis a lui Freud

Dacă visezi la o fostă iubită, acesta este un semn că te așteaptă multe obstacole și probleme, dar dacă reușești să le depășești, vei avea motive întemeiate de bucurie și poți fi optimist cu privire la viitor.

Un prieten al unei foste soții visează, acesta este un semnal pentru tine că ai o persoană binevoitoare în viață. Încearcă să afli cine este, dacă nu o știi acum, te va surprinde în curând.

Dacă fosta iubită a unei femei visează, acesta este un semn că va realiza ceea ce a trebuit să lucreze foarte mult timp.

După cum interpretează cartea de vis, dacă visezi că te-ai împăcat cu fosta ta iubită, acest vis înseamnă că, după mult efort, vei avea o odihnă binemeritată și, în sfârșit, vei începe să culegi roadele muncii tale grele. .

O fostă iubită visează în permanență, acesta este un semn că ai atins un nivel suficient de dezvoltare internă, cel puțin pentru o vreme, iar acum ar trebui să te oprești la concluziile potrivite.

Într-un vis, vezi că vizitezi o fostă prietenă, un astfel de vis este un simbol al dezamăgirii pe care o vei experimenta în curând, iar dacă visul este însoțit de regret, acesta este un semn că, ca urmare a ceva extrem de nefavorabil pentru tine, te trezești într-o situație de viață foarte dificilă.

Conform cărții noastre de vis, dacă visezi la reconciliere cu o fostă iubită, asta înseamnă că vei deveni un obiect reticent în mediul tău și, poate, chiar vei fi persecutat de tovarășii tăi.

Când visezi să faci sex cu o fostă iubită, visul anunță un pericol nedefinit pentru tine, nu neapărat fizic.

O fostă iubită a avut un bărbat, un astfel de vis promite că îți vor veni vremuri mai bune din punct de vedere economic și nu va mai trebui să-ți faci griji pentru bani.

Să visezi să te întâlnești cu o fostă iubită este un semn că în adâncul tău îți este foarte frică de bătrânețe și simți că această etapă a vieții tale se apropie de tine cu mare viteză.

O ceartă cu o fostă iubită într-un vis este un semn că în viață te așteaptă un adevărat test de forță, iar dacă nu ți-e frică să-ți asumi riscuri, cu siguranță îl vei câștiga.

De ce să visez la o fostă iubită cu care nu comunic – cartea de vis a lui Miller

Visezi la o fostă iubită cu care nu comunici, acest vis înseamnă că dacă ai o problemă, ar trebui să-i ceri prietenului tău să te susțină, pentru că atunci cu siguranță vei putea depăși orice dificultăți.

Dacă o fostă iubită cu care nu comunici apare într-un vis, asta poate însemna că în stare de veghe, poate doar subconștient, te-ai luptat mult timp cu amintiri rele sau dureroase și ești constant chinuit de gânduri rele. Cu toate acestea, acest vis poate avea și un ton mai optimist și promite că vă veți bucura de sănătate.

În general, acest simbol poate însemna că nu poți fi decât subconștient într-o luptă cu unele temeri care te bântuie.

Care este visul fostului cel mai bun prieten – cartea de vis a lui Vanga

Când un fost cel mai bun prieten visează, înseamnă că în viața reală ceva te limitează atât de mult încât te simți aproape ca o închisoare, iar asta îți aduce un mare disconfort.

Dacă în visul tău un fost cel mai bun prieten te avertizează despre ceva, acesta este un semn că simți că în curând vei fi complet liber și vei putea decide singur ce să faci ce să faci.

Dacă visezi că ții de mână fostul tău cel mai bun prieten, acesta este un semn bun, pentru că simbolizează sănătatea bună, de care acum ai nevoie mai mult ca niciodată, te vei bucura de o imunitate excepțională în viitorul apropiat.

Care este visul fostei iubite a soțului ei – cartea de vis a lui Nostradamus

Când fosta iubită a soțului visează, acest vis înseamnă că ceea ce acum pare de nedorit și rău pentru tine va veni în cele din urmă la tine, așa că acum nu ar trebui să-ți faci griji. În general, acest vis poate însemna că ești singur și înstrăinat, prietenii lipsesc și cu siguranță trebuie să faci primii pași pentru a schimba această situație fatală, cel mai bine este să schimbi mediul în care te afli.

De ce fostele iubite visează la o fată – cartea de vis a lui Hasse

Când fostele iubite apar în visul unei fete, acesta este un semn că în curând va trebui să plătească mult dintr-un motiv oarecare, ceea ce vă va deteriora grav sau chiar vă va strica bugetul.

Dacă o fată vede foste iubite beate într-un vis, acest vis înseamnă că a făcut o judecată greșită asupra unor oameni și va afla acum, deoarece această persoană va fi surprinsă neplăcut de atitudinea ta, așa că va trebui să-ți confirmi. parerea despre el.

Care este visul unei foste iubite însărcinate – cartea de vis a lui Longo

O fostă iubită însărcinată într-un vis înseamnă că în curând vei întâlni oameni noi cu care poți fi prieten de-a lungul timpului și ei vor juca un rol important în viața ta.

Citeste mai mult:  De ce visezi un sicriu închis cu o persoană moartă

Dacă visezi că îți iei rămas bun de la o fostă iubită însărcinată, aceasta este o promisiune de despărțire de persoana care este lângă tine, ceea ce se poate întâmpla în viitorul apropiat.

Visând foarte des la o fostă iubită

Acum vreo cinci ani, am încetat să vorbesc cu prietena mea. Pe scurt: am trăit multe împreună, am mâncat unul după altul din aceeași farfurie, am trăit împreună câțiva ani și am lucrat împreună. S-au certat la inițiativa ei. Apoi s-au despărțit în colțurile lor, eu am renunțat la serviciu, nu au început să vorbească. Un an mai târziu, îmi scrie pe WhatsApp cu scopul de a mă împăca, dar nu am vrut. Dar concluzia este că visez la această fată CONSTANT! Nu în fiecare seară, dar foarte, foarte des, deși nu ne-am văzut și nu am vorbit de vreo cinci ani! Visele sunt diferite, uneori înjurăm într-un vis, alteori facem pace și apoi comunicăm bine, uneori doar o văd și parcă se întâmplă să vin oaspeți, îi arăt soțul meu, apoi mergem la plimbare și ne distrăm . Pe scurt, visele sunt ca totul în realitate, acțiuni și emoții. De aceea este așa, despre ce este vorba. Nu vreau să mai vorbesc cu ea. Spune ce cred despre ea. nu, nu cred, când doar visez, atunci da. și așa. Pe scurt, aceste vise sunt foarte stresante pentru mine! Ce ar trebuii să fac. Astăzi am visat din nou la ea, visul nu a fost plăcut!

Experții Woman.ru

Obțineți o opinie de specialitate pe tema dvs

Şeludiakov Serghei

Psiholog, Psiholog clinician. Specialist de la b17.ru

Belyanin Valery Pavlovici

Psiholog, Supervizor, Psihoterapie non-medicala. Specialist de la b17.ru

Viaceslav Potapov

Psiholog, consultant. Specialist de la b17.ru

Natalia Maratovna Rozhnova

Psiholog. Specialist de pe site-ul b17.ru

Svetlana Chernyshova

Psiholog, Consultant. Specialist de la b17.ru

Elena Vladimirovna Akchalova

Psiholog, Psiholog clinician. Specialist de la b17.ru

Boldova Olga Ivanovna

Psiholog, supervizor, psiholog medical. Specialist de la b17.ru

Aleinikov Natalia Valerievna

Psiholog. Specialist de pe site-ul b17.ru

Spiridonova Nadejda Viktorovna

Psiholog. Specialist de pe site-ul b17.ru

Slobodyanik Marina Valerievna

Psiholog. Specialist de pe site-ul b17.ru

Dragi comentatori, ÎMI REZĂ ÎN AVANS PENTRU O GREȘELĂ ÎN CUVÂNTUL „VISE”

De ce nu vrei să te împaci? A vrut să vorbească cu tine, probabil că regretă că a făcut-o.

De ce nu vrei să te împaci? A vrut să vorbească cu tine, probabil că regretă că a făcut-o.

Când mi-a scris pe WhatsApp că s-a plictisit și mi-a cerut iertare, i-am răspuns că îi doresc fericire, prieteni buni și toate astea. Nu am mai vorbit de un an! De ce să reîncepi să fim prieteni? În plus, oamenii nu se schimbă.

Când mi-a scris pe WhatsApp că s-a plictisit și mi-a cerut iertare, i-am răspuns că îi doresc fericire, prieteni buni și toate astea. Nu am mai vorbit de un an! De ce să reîncepi să fim prieteni? În plus, oamenii nu se schimbă.

Oameni, wow! Citiți subiectul. Am prieteni, pe lângă acea fostă iubită)))))) Cer sfaturi despre ce să fac, visez la ea tot timpul)))))))) Mâna este simplă.

TOPICUL ESTE ÎNCHIS, nici nu mă voi duce aici să citesc. Brad unii scriu. Dreptul de a face greșeli))) ca și cum nu ar exista astfel de greșeli care să nu fie iertate)))))))))))

Subiecte conexe

Oameni, wow! Citiți subiectul. Am prieteni, pe lângă acea fostă iubită)))))) Cer sfaturi despre ce să fac, visez la ea tot timpul)))))))) Mâna este simplă.

TOPICUL ESTE ÎNCHIS, nici nu mă voi duce aici să citesc. Brad unii scriu. Dreptul de a face greșeli))) ca și cum nu ar exista astfel de greșeli care să nu fie iertate)))))))))))

Din nou, nenorociții au intrat pe site, se pare că sunt ignorați de „prietenii” lor și doare, așa că nu este de mirare că te vor ignora pe tine, cine trebuie să comunice cu paraziții care au fost paralizați? Este suficient să citești comentariile unor astfel de mizerii pentru a înțelege totul. Aveam o cunoștință așa că a încercat să păcălească toate fetele să facă sex (da, se întâmplă) în companie și a jefuit oamenii încet, echipamentul mic a dispărut. De asemenea, a vorbit despre cât de buni ar trebui să fie prietenii și despre cum să ierți pe toată lumea. ))

Ea se gândește la tine și visează la tine. și vrea să se împace cu adevărat.

Oamenii se schimbă. Tu ești cel care nu te schimbi.

Ea se gândește la tine și visează la tine. și vrea să se împace cu adevărat.

Deci nu vrei deloc să ai prieteni cu prietenele? Sau ar trebui să fie perfecte și fără loc de eroare?)

Nu o voi ierta niciodată pe fosta mea iubită, m-am simțit foarte rău în acea zi, ea a vorbit cu toată lumea despre problemele mele

reclamație

Moderator, vă atrag atenția asupra faptului că textul conține:

Reclamație trimisă moderatorului

Pagina se va închide automat

după 5 de secunde

Forum: psihologie

Nou pentru azi

Popular astăzi

Utilizatorul site-ului Woman.ru înțelege și acceptă că este pe deplin responsabil pentru toate materialele publicate parțial sau complet de el folosind serviciul Woman.ru.

Utilizatorul site-ului Woman.ru garantează că plasarea materialelor transmise de acesta nu încalcă drepturile terților (inclusiv, dar fără a se limita la drepturile de autor), nu prejudiciază onoarea și demnitatea acestora.

Utilizatorul site-ului Woman.ru, prin trimiterea de materiale, este astfel interesat de publicarea acestora pe site și își exprimă acordul pentru utilizarea ulterioară a acestora de către editorii site-ului Woman.ru.

Utilizarea și retipărirea materialelor tipărite de pe site-ul woman.ru este posibilă numai cu un link activ către resursă.

Utilizarea materialelor fotografice este permisă numai cu acordul scris al administrației site-ului.

Amplasarea obiectelor de proprietate intelectuală (fotografii, videoclipuri, opere literare, mărci înregistrate etc.)

pe site-ul woman.ru este permis numai persoanelor care au toate drepturile necesare pentru o astfel de plasare.

Drepturi de autor (c) 2016-2019 Hirst Shkulev Publishing LLC

Publicația de rețea „WOMAN.RU” (Woman.RU)

Certificat de înregistrare în mass-media EL nr. FS77-65950, eliberat de Serviciul Federal de Supraveghere în Sfera Comunicațiilor,

tehnologii informaționale și comunicații de masă (Roskomnadzor) 10 iunie 2016. 16+

Fondator: Compania cu răspundere limitată „Hirst Shkulev Publishing”