Piciorul doare într-un vis

De ce visează picioarele dureroase?

Este posibil să ne raportăm diferit la natura originii viselor noastre, dar este evident că semnalele care vin din ele pot avea o importanță extraordinară în realitate. Unele vise pot fi sincer șocante, dar în viața reală ne aduc vești pozitive, în timp ce altele, dimpotrivă, ne pot mulțumi, dar când ne trezim, înțelegem că ne așteaptă o lungă dâră neagră. Cu toate acestea, cel mai adesea ceea ce vezi într-un vis coincide aproape complet cu realitatea, cum ar fi, de exemplu, picioare inflamate. Aflați toate interpretările din cărțile de vis populare pe acest subiect.

Interpretarea viselor picioare bolnave – interpretare conform cărții de vis a lui Miller

Potrivit cărții de vis a lui Miller, o mare importanță se acordă detaliilor care erau în vis. Având în vedere faptul că picioarele pot visa destul de des și pot apărea în contexte diferite, ar trebui să încercați să vă amintiți fiecare lucru mic, astfel încât interpretarea să fie cea mai precisă. Când apar picioarele dureroase ale femeii într-un vis, acesta este un semnal pentru a fi atenți la problemele familiei și a regândi prioritățile vieții. Este posibil ca planurile de anvergură să nu ducă la fericirea dorită, iar oamenii apropiați care au trebuit să fie retrogradați din cauza asta, suferă incredibil de lipsă de atenție și grijă.

Durerea în picioare poate fi cauzată de apariția unei răni îngrozitoare. Dacă te-ai rănit accidental, atunci acest lucru indică probleme iminente cu situația financiară. Ofertele tale vor eșua, iar clienții fideli se vor întoarce, căutând mai mulți clienți de succes pentru a-și implementa proiectele. Dacă muşcat de un câine pe picior rănit într-un vis, asta înseamnă că în curând va trebui să culegi roadele iresponsabilității și neglijenței tale pe care le-ai fi putut comite în trecut. Pentru a preveni prăbușirea completă a relațiilor cu oamenii dragi, este necesar să se elaboreze o strategie viabilă pentru acțiuni ulterioare și să nu amâne rezolvarea acestor probleme în familie și între prieteni.

Pierderea unui picior după durere prelungită nu este exclusă într-un vis. Această aliniere vă va deprima și mai mult realitatea de zi cu zi, pentru că va trebui să vă despărțiți pentru totdeauna de cei dragi și orice încercare de a repara ceva nu va duce la nimic. Toate acestea sunt o consecință a stimei de sine supraevaluate și a ignorării intereselor cercului tău interior, care nu mai sunt capabili să-ți tolereze ciudateniile. Aceasta este o lecție bună pentru viitor – nu-ți întoarce nasul sus, pentru că într-o zi vei cădea, dar nimeni nu te va ajuta să te ridici.

Interpretarea viselor durerilor de picioare – interpretarea somnului din cartea de vis a domnișoarei Hasse

Senzațiile dureroase la nivelul picioarelor pot fi rezultatul unei răni sau a unei boli prelungite. În primul caz, în realitate, va trebui să faci față pierderii unui loc de muncă. În cel mai bun caz, scapi cu o retrogradare. În cel de-al doilea caz, acest lucru indică faptul că nu puteți să vă gândiți la pașii dvs. în avans, prin urmare, atunci când vă confruntați cu o altă problemă, pur și simplu vă blocați pe loc și așteptați ca aceasta să se rezolve de la sine. Aceasta este o strategie extrem de neproductivă și ar trebui să lucrezi pe tine, astfel încât pe viitor să înveți cum să iei decizii informate și să lași un plan de rezervă în caz de urgență.

Dacă apare piciorul dureros al altcuiva, atunci acesta este un avertisment care ar trebui luat în serios. În fața ta este o alegere între eșec complet și succes. Un picior dureros dintr-un vis simbolizează o greșeală de calcul în aceste acțiuni ale unei alte persoane, iar acum suferă de durere. Nu repeta astfel de greseli – actioneaza cu mare atentie si analizeaza fiecare pas pe care il faci! Uneori, un picior subțire poate apărea într-un vis, care poate fi asociat cu trădarea unei persoane dragi. Dacă piciorul, pe lângă toate, doare insuportabil, atunci acest lucru sugerează că despărțirea de a doua jumătate va fi incredibil de dureroasă.

Interpretarea viselor picioare bolnave – interpretarea somnului din cartea de vis ezoteric

Picioarele dureroase par să te avertizeze că cineva din cercul tău interior îți va pune în curând o mulțime de probleme. Fiind distras de soluția lor, vei cheltui multă energie, motiv pentru care picioarele cu dureri groaznice apar în vis. Cu toate acestea, există o altă versiune la fel de comună a unui astfel de vis. Spune că nu ești capabil să-ți construiești viața așa cum vrei. Cineva intervine constant cu tine sau îți cere ajutor prea des atunci când ai putea să-ți faci singur treaba. De fapt, toate acestea sunt scuze pentru sine. Trebuie să devii mai responsabil și să nu cauți motive la alți oameni. Afundă-te în tine și, după ce ai găsit acolo soluția la toate necazurile tale, vei deveni o persoană de succes.

Dacă concurenții tăi au avut picioarele dureroase, atunci aici poți răsufla ușurat, pentru că afacerea lor va scădea rapid, iar tu, profitând de situație, îți vei asigura un aflux de capital și noi clienți. Principalul lucru este să nu te relaxezi și să nu iei decizii pripite, crezând că concurenții nu vor putea niciodată să-și recapete pozițiile anterioare. O serie de decizii ineficiente vor duce la faptul că afacerea dvs. poate fi zguduită.

Interpretarea viselor durerilor de picioare – descifrarea unui vis conform cărții de vis a lui Tsvetkov

Când picioarele sănătoase apar într-un vis, acest lucru indică noroc excesiv și succes în toate aspectele. Totuși, dacă sunt bolnavi, atunci totul se întâmplă exact invers – doamna Fortune nu vrea să aibă nimic de-a face cu tine, așa că realitatea de zi cu zi te pregătește pentru o întreagă încurcătură de probleme. În primul rând, problemele vor afecta activitățile de muncă, din care va fi foarte greu să ieși. Dar lovitura principală o așteaptă de la un prieten apropiat pe care te-ai putea baza mulți ani, iar acum comunicarea ta se va termina. Toate acestea sunt adevărate dacă într-un vis durerea la picior a crescut atât de mult încât a dus la pierderea acesteia. Dar chiar și de la durerea prelungită fără astfel de rezultate, nu ar trebui să ne așteptăm la nimic pozitiv în realitate.

Studiați cu atenție visul, încercați să vă amintiți tot ce s-a întâmplat în el și apoi vă puteți baza pe o interpretare plauzibilă. Chiar dacă în viață ți se pregătește o dâră neagră, nu te descuraja și nu renunța, pentru că nimeni nu este imun la dificultăți și le poți face față doar cu intenția fermă de a ajunge la o dungă albă.

Citeste mai mult:  Văzând o mulțime de bărbați într-un vis

Picioare inflamate

Interpretarea viselor Picioarele dor ai visat de ce într-un vis mă dor picioarele? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă, în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vă vedeți picioarele rănite într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Picioare

Să-ți vezi picioarele frumoase și zvelte într-un vis înseamnă că te așteaptă noroc în afaceri, un drum plăcut și de succes.

Examinând ambele picioare într-un vis înseamnă că te vei gândi la relația ta cu o persoană.

Rănile, ulcerele sau picioarele rupte într-un vis prevestesc nenorociri, obstacole în afaceri și eșecul planurilor.

Să-ți murdărești picioarele într-un vis este un semn al unei greșeli neglijente care se va sfârși cu rușine pentru tine, ceea ce nu îți va fi ușor să supraviețuiești.

Să-ți vezi gambele picioarelor într-un vis este un semn al obstacolelor în afaceri. Visul în care ai văzut că gambele picioarelor tale sunt dure prezice că vei sta ferm pe picioare.

Dacă visezi că zgâriești picioarele cuiva până când acesta sângerează, atunci te așteaptă vești proaste despre necazurile celor dragi care au nevoie de sprijinul și confortul tău.

Dacă visezi că picioarele tale sunt în flăcări, atunci ar trebui să amâni călătoria planificată, chiar dacă este foarte importantă pentru tine. Uneori, un astfel de vis prezice eșecul în afaceri.

Visul în care ai văzut că bagi picioarele în foc îți prevestește că doar intervenind într-un fel de ceartă vei putea să-i pui capăt.

Orice mișcare îndemânatică a picioarelor de efectuat într-un vis este un semn că afacerea ta va reuși datorită inteligenței tale rapide, vicleniei și abilității de a face cunoștințele necesare.

Dacă visezi că ai devenit invalid și ți-ai pierdut picioarele, atunci așteaptă-te la mari eșecuri, greutăți, nenorociri. Același lucru înseamnă un vis în care picioarele nu te ascultă.

Dacă visezi că ți-a fost luat un picior, atunci vei fi separat de o persoană dragă sau de partenerul pe care l-ai prețuit.

Întorsarea piciorului într-un vis este un semn că în curând vei avea atât de multe probleme încât vor începe durerile de cap.

A admira picioarele copiilor într-un vis este un semn de consolare și plăcere. Uneori, un astfel de vis prezice un mic profit.

A avea multe picioare într-un vis este un semn că vei găsi profit în tranzacționare sau o călătorie profitabilă. Uneori, un astfel de vis prezice o boală a picioarelor, o răceală sau umflare.

A avea un picior de lemn într-un vis este un prevestitor al înșelăciunii.

A vedea sau a avea picioare strâmbe într-un vis este un semn de deteriorare din cauza unei afaceri riscante.

A vedea sau a avea picioare subțiri într-un vis înseamnă că unele afaceri sunt prea grele pentru tine și mai bine renunți la ea.

Să-ți vezi picioarele murdare într-un vis – să faci necaz și rușine.

Spălarea picioarelor într-un vis este un semn că ai o călătorie înainte. Spălarea picioarelor într-un iaz cu apă curată și limpede este un semn de fericire și noroc. Uneori, un astfel de vis prezice o mică răceală (mai ales dacă apa era rece).

Dacă visezi că cineva îți spală picioarele și le freacă cu substanțe aromatice, atunci vei găsi mare succes, plăcere și bunăstare.

A spăla picioarele cuiva sau a-l săruta într-un vis înseamnă că va trebui să te pocăiești de fapta ta și să te împaci cu circumstanțele.

A avea calusuri dure pe picioare într-un vis este un semn că, în ciuda obstacolelor, îți vei atinge scopul.

Dacă visezi că cineva te mușcă de picior, atunci vei fi supărat, dezamăgit și în necaz. Un vis în care simți că cineva îți gâdilă picioarele sau călcâiele te avertizează despre lingușitorii vicleni.

A șchiopăta într-un vis este un semn de dezonoare, pierdere și umilire.

Un vis în care ai văzut că o persoană fără picioare te amenință sau te urmărește prezintă mari dificultăți și obstacole în afaceri.

Dacă visezi că ai un picior blocat și nu-l poți scoate, atunci așteaptă-te la obstacole în afaceri.

Dacă într-un vis ai reușit să-ți eliberezi piciorul și să continui munca începută, atunci succesul te așteaptă, indiferent de ce.

A visa că ai o gaură în călcâi înseamnă: așteaptă-te la probleme. Situația se va agrava și mai mult dacă rana de pe călcâi sângerează sau doare piciorul. Cu toate acestea, dacă ai scos din el un obiect străin, atunci afacerea ta se va îmbunătăți.

Dacă visezi că te dor picioarele din cauza gutei, atunci te așteaptă la obstacole în obținerea banilor.

Există o părere că, dacă într-un vis te doare piciorul drept de gută, atunci visul îți aduce noroc, iar dacă este piciorul stâng, atunci visul arată contrariul.

Dacă într-un vis îți vezi picioarele (picioarele) goale (goale), atunci te așteaptă o aventură amoroasă.

A vedea picioarele altor oameni goale într-un vis este un prevestitor al pierderii financiare.

Picioarele rănite într-un vis prezic pierderi și eșecuri.

De ce visezi la picioare

Pentru ce sunt picioarele? În fiecare zi, adormind, ne găsim într-o altă lume, în lumea viselor. Încercând să afle sensul viselor, oamenii, în primul rând, au încercat să se uite în viitorul lor, să înțeleagă ce le pregătea soarta. În momente diferite, visele au fost interpretate în moduri diferite.

Acum există multe cărți de vis care vă pot avertiza împotriva anumitor acțiuni, prevestesc bunăstare și bucurie, sau invers, boală și moarte. Să înțelegem de ce picioarele visează în diferite cărți de vis!

De ce visezi picioare în cartea de vis a lui Miller?

 • Dacă picioarele tale nu funcționează sau eșuează într-un vis, aceasta este pierderea celor dragi.
 • Dacă ai un vis în care pur și simplu îți vezi picioarele, asta prevestește căderea tuturor speranțelor.
 • Spălarea picioarelor într-un vis – la înșelăciune, încălcarea speranțelor și trădarea rudelor.
 • Dacă într-un vis vezi picioarele goale, atunci ești foarte impresionabil și dorințele tale se manifestă adesea în fanteziile tale, și nu în acțiunile tale reale.
 • Dacă visezi la picioare teribile sau înfricoșătoare, acesta este un semn de căderi nervoase și trădători.
 • Picioarele de lemn în vise înseamnă că te vei afla în situații stupide în fața cunoștințelor sau a rudelor apropiate.
 • Dacă o fată are picioare nerasate, aceasta înseamnă că în viitor va fi amanta familiei.
 • Dacă într-un vis vezi picioare slabe în ulcere care sângerează, aceasta este o pierdere uriașă.
 • Dacă un bărbat a visat la picioarele unei femei, acest lucru duce la o frivolitate stupidă și la pierderea rațiunii.
 • Dacă o fată își admiră propriile picioare într-un vis, aceasta înseamnă că mândria și egoismul ei îl vor respinge pe bărbatul de care este îndrăgostită de la ea.
 • Vederea picioarelor bolnave sau umflate într-un vis duce la rușine sau umilință.

Citeste mai mult:  De ce visează căpușele într-un vis

Picioare într-un vis – cartea de vis a lui Vanga

 1. Dacă ai visat la picioare mari umflate, aceasta este o pierdere de bani, o boală gravă și probleme.
 2. Sărutarea picioarelor unui prieten apropiat vorbește despre pocăință, schimbări favorabile în viață.
 3. A visa cum speli picioarele murdare înseamnă o tulburare puternică, o boală sau probleme grave.
 4. A vedea un număr mare de picioare umane într-un vis este o boală gravă a picioarelor.
 5. Dacă într-un vis nu poți sta în picioare, asta duce la prăbușirea afacerii.
 6. Dacă ești lovit într-un vis, aceștia sunt mulți bani.
 7. A rupe un picior într-un vis înseamnă distrugerea unei relații de dragoste.

Vedeți picioarele într-un vis conform cărții de vis a lui Hasse

 • Sărutarea picioarelor unei alte persoane într-un vis duce la umilință și reverență.
 • Picioare slabe într-un vis – la trădare în familie.
 • Spălați-vă picioarele într-un vis – pentru a rezolva probleme stupide.
 • Dacă îți rupi piciorul în somn, aceasta duce la probleme de nedespărțit la locul de muncă.
 • A avea picioare strâmbe într-un vis – la sărăcie și pentru a vedea – la o situație extremă.
 • Dacă ai visat la o mulțime de picioare, atunci acest lucru prevestește descoperirea unui lucru pierdut.

Ce înseamnă să vezi picioarele într-un vis conform cărții de vis indian?

 1. Să vezi un vis în care te cațări sau te târăști în genunchi duce la prăbușirea afacerilor și a sărăciei.
 2. Dacă într-un vis admiri picioarele nepoților sau copiilor tăi, aceasta este o veste bună, o soluție la toate problemele.
 3. A vedea un vis în care săruți picioarele altcuiva simbolizează respect sau admirație.
 4. Pentru a vedea într-un vis cum se târăște un șarpe otrăvitor de-a lungul picioarelor, acest lucru duce la invidie. Dacă ai fost mușcat de un șarpe – la situații neplăcute și trădarea celor dragi.
 5. Dacă visezi că ai mai mult de două picioare, atunci acest lucru promite probleme cu picioarele tale sau o boală ușoară.
 6. Dacă visezi că cineva îți spală picioarele murdare, simbolizează admirația, respectul și smerenia.
 7. Pentru a vedea într-un vis cum îți ard picioarele – la probleme personale.

De ce visezi picioare conform Cartei Veche a Viselor?

 • Picioarele murdare visează la probleme serioase.
 • Dacă vă spălați picioarele într-un vis, aceasta duce la o călătorie sau o călătorie lungă.
 • Dacă într-un vis visezi că ai picioare strâmbe bolnave, asta duce la expunerea inamicilor.
 • Dacă vedeți proteze în loc de picioare într-un vis – pentru o călătorie lungă.
 • Picioarele umflate dureroase prevestesc prieteni adevărați care vă vor veni întotdeauna în ajutor.
 • Să vezi picioare frumoase și zvelte într-un vis – la suferință și separare.
 • A vedea într-un vis un picior bolnav sau strâmb duce la boli grave ale rudelor.
 • Dacă un bărbat vede într-un vis picioarele subțiri și frumoase ale unei fete, așa se manifestă dorințele sale sexuale secrete.

De ce ai vise în care te speli sau te bărbierești pe picioare?

Visul în care vă spălați picioarele prevestește o călătorie lungă pe care o veți continua în curând. Pentru ca călătoria ta să aibă succes, planifica totul cu atenție. De asemenea, să te speli pe picioare înseamnă să pierzi toate îndoielile.

Dacă visezi cum îți radi picioarele, înseamnă că ești fără apărare împotriva lumii exterioare și a pericolelor care îți stau în cale. Să visezi cum cineva îți rade picioarele pentru a provoca probleme de la cei dragi. Un astfel de vis vă spune să nu aveți încredere nici în cei mai apropiați oameni, deoarece chiar și ei se pot dovedi a fi insidioși și răi.

Interpretarea viselor – picioare murdare, desculțe, dureroase.

Picioarele nespălate visează mereu la situații și probleme dificile. Aceste necazuri pot fi atât de natură personală, cât și dificultăți la locul de muncă. Dacă ai visat la picioarele goale, simbolizează norocul, creșterea în carieră, prosperitatea și prosperitatea.

Picioarele dureroase în vise înseamnă cel mai adesea că va apărea o situație pe care nu o poți face față. Dacă visezi că te doare picioarele, dar nu te deranjează deloc, asta simbolizează o veste bună. A vedea picioare slabe și nesănătoase într-un vis este o trădare și o dezamăgire pentru persoana iubită. Picioare umflate – la probleme de bani și o scădere a veniturilor. Picioare rupte într-un vis.

Picioarele rupte sunt un precursor teribil. Un astfel de vis duce la evenimente supărătoare. Pot fi diferite tipuri de probleme și dificultăți. Dacă aveți un astfel de vis, este mai bine să amânați toate călătoriile, deoarece puteți întâlni opriri neprevăzute și obstacole pe drum. Trebuie să faci față tuturor problemelor tale, atât personale, cât și profesionale. Abia atunci ar trebui să fii pe drum. De asemenea, acest vis poate prevesti o decizie de afaceri proastă.

De ce visezi la o rană la picioare?

Rănile de pe picioare visează cel mai adesea la probleme și necazuri grave. Dacă vă răniți accidental piciorul într-un vis, atunci acest lucru duce la pierderea încrederii într-un prieten sau rudă. Trebuie să te ferești de diverse răni, accidente, să fii extrem de atent. Un astfel de vis este un simbol al unei înfrângeri. De asemenea, acest vis poate prevesti trădarea unei persoane dragi.

Citeste mai mult:  Interpretarea visului pentru a vedea un cadavru

Dacă visezi că ți-ai tăiat piciorul, asta poate indica dezacorduri foarte grave și situații conflictuale. A visa la o persoană iubită cu un picior tăiat sugerează că le acordați puțină atenție celor dragi. O rană sângerândă visează că nenorocirea te va găsi în curând, datorită faptului că ai insultat o persoană și ea se va răzbuna pe tine.

De ce dor picioarele noaptea – motive pentru ce să faci

Mulți pacienți se confruntă cu dureri dureroase la nivelul extremităților inferioare. Adesea oamenii nu acordă atenție unor astfel de senzații și nu se grăbesc să consulte un medic, percepând disconfortul ca un fenomen natural după efort fizic sau o zi grea de muncă. Cu toate acestea, dacă vă dor picioarele noaptea, este recomandabil să identificați cauzele fără întârziere, deoarece problema nu numai că reduce calitatea vieții, dar este adesea un precursor al unei boli grave.

De ce dor picioarele noaptea?

În medicină, plângerile de dureri la nivelul picioarelor sau picioarelor sunt asociate cu un astfel de lucru precum „sindromul picioarelor neliniştite”. De regulă, pacienții își descriu senzațiile ca dureri, caracterizate prin arcuire și dureri de tragere în oase sau mușchi. Cel mai adesea deranjează după efort, apar noaptea sau mai aproape de dimineață și variază de la un disconfort ușor până la foarte neplăcut, insuportabil.

Motivele pentru care dor picioarele noaptea sunt asociate cu congestia care apare pe fondul intoxicației și lipsei de mișcare în timpul odihnei nopții. În multe cazuri, problema apare ca urmare a unei șederi lungi într-o poziție în picioare sau, dimpotrivă, din cauza faptului că în timpul muncii o persoană este forțată să stea mult. Cu toate acestea, durerea este adesea cauzată de diferite tipuri de boli, pe care le vom analiza mai detaliat mai jos.

Insuficiență venoasă cronică

Insuficiența venoasă este înțeleasă ca un complex de manifestări clinice care decurg din afectarea fluxului sanguin în vene. Ele pot deranja cu varice, anomalii venoase, boli post-trombotice. Principalele simptome ale CVI includ:

 • senzație de plenitudine la gambe;
 • dureri de desen în spatele genunchiului;
 • arsuri la picioare;
 • disconfort în spatele sau în fața piciorului.

Odată cu dezvoltarea patologiei, o persoană vrea să-și coboare picioarele în apă rece, să le ridice, să se întindă, aruncându-și membrele pe perete. O senzație neplăcută apare de obicei seara și practic nu se manifestă dimineața. Adesea, durerea este însoțită de umflare, iar pe piele se formează vene de păianjen sau apare o rețea venoasă. Cu astfel de semne, se recomandă să vizitați un flebolog.

Arterioscleroză

Durerea în picioare pe timp de noapte este un simptom caracteristic al aterosclerozei, care se dezvoltă ca urmare a formării plăcilor de ateroscleroză în artere. Când apare o patologie, colesterolul se depune în artere, ceea ce duce la vasoconstricție și o deteriorare a aportului de oxigen a mușchilor. Cel mai adesea, pacienții observă o creștere a disconfortului la mers pe distanțe lungi, cu toate acestea, pe măsură ce boala progresează, picioarele încep să se răsucească noaptea.

Boli ale sistemului nervos

Există un întreg grup de boli care duc la durere atunci când sistemul nervos este perturbat. În cele mai multe cazuri, problema este ascunsă în inflamația și ciupirea nervului sciatic, care se manifestă prin dureri dureroase la nivelul membrelor, afectarea sensibilității pielii, târâituri, furnicături și amorțeală. Cu osteocondroza lombară, există o mare probabilitate de dureri ascuțite care chinuiesc în mod constant sau au un caracter care apare periodic.

Deformarea extremităților inferioare

Unul dintre motivele comune pentru care piciorul doare noaptea se numește picioare plate, care se manifestă ca durere în picioare, gambe, de-a lungul părții din față a piciorului inferior. Uneori, o persoană se plânge de durere în partea inferioară a spatelui și chiar în regiunea cervicală, deoarece picioarele plate implică o poziție incorectă și o curbură a întregului schelet.

Simptomele bolii devin mai intense noaptea și, de asemenea, se intensifică în timpul alergării, mersului și altor activități. În acest caz, pacientul constată extinderea piciorului și uzura rapidă a pantofilor la interior.

Pe lângă picioarele plate, alte probleme ale picioarelor provoacă disconfort, cum ar fi deformarea hallux valgus, în care durerea se extinde la întregul membru, inclusiv la nivelul coapsei.

Patologii musculare

Dacă membrele dor noaptea, cauza se poate ascunde în bolile musculare. În special, odată cu dezvoltarea miozitei, pacientul constată disconfort, apariția de noduli, creșterea slăbiciunii musculare, ceea ce face dificilă mișcarea. Dacă miozita este purulentă, temperatura poate crește, se poate dezvolta umflarea și înroșirea pielii.

O altă patologie care provoacă dureri de picioare noaptea este crampele musculare rezultate din oboseală excesivă, întinderea insuficientă în timpul sportului, deshidratarea, lipsa de calciu, vitamine B, magneziu și potasiu. Adesea, convulsiile sunt perturbate pe fondul bolilor cardiace sau bolilor neurologice.

Alte motive

Printre alte cauze care provoacă dureri dureroase și dureri la nivelul membrelor, există:

 • artrita si artroza;
 • leziuni, inclusiv cele vechi;
 • osteomielită;
 • diabet zaharat;
 • greutate excesiva.

Ce să faci cu durerea dureroasă

Dacă senzațiile neplăcute au apărut brusc, cu o mare probabilitate motivul apariției lor este oboseala banală sau sarcinile grele. Într-o astfel de situație, puteți încerca să frecați zona afectată și să vă odihniți picioarele. Dacă problema este legată de o cădere și alte avarii mecanice de genul similar, este indicat să vizitați un traumatolog care va examina piciorul dureros pentru fracturi sau entorse.

Dar ce să faci când te dor picioarele noaptea mult timp? Se recomandă să mergeți fără întârziere la medic dacă:

 • membrele au pierdut senzația, umflate sau umflate;
 • senzațiile dureroase diferă ca intensitate și nu sunt oprite de analgezice;
 • disconfortul apare nu numai la nivelul picioarelor, ci și în alte părți ale corpului;
 • pielea s-a acoperit cu pete, vene de păianjen, și-a schimbat culoarea.

Nu ar trebui să vă automedicați și să încercați să vă autodiagnosticați, deoarece durerea poate fi o manifestare a unor boli grave care necesită îngrijire medicală calificată.