Interpretarea visului picioarele goale pentru a vedea

Interpretarea picioarelor goale a cărții de vis

Vederea picioarelor goale într-un vis este interpretată de cărțile de vis în moduri diferite. Poate simboliza sărăcia, o existență modestă în viitor, dar și faptul că te vei întoarce în curând la viața normală, va exista un sentiment de libertate, de aici și picioarele goale. La nivel spiritual, să te vezi desculț într-un vis înseamnă că în viață ești o persoană modestă, ești în strânsoarea umilinței, iar aceasta este o trăsătură importantă de personalitate pe care ceilalți oameni o recunosc în tine și o respectă.

Eșecuri în viață

Dacă ți-ai văzut picioarele goale într-un vis, încearcă să nu vorbești despre secretele și planurile tale în timp ce vorbești cu prietenii.

Văzând picioarele unui străin – oamenii de afaceri nu ar trebui să încheie noi contracte pentru a nu eșua.

A vedea picioarele unei persoane moarte este un semn de singurătate; prietenii și rudele se pot întoarce de la tine.

ale cui erau picioarele?

Interpretarea viselor ia în considerare cine deținea picioarele goale văzute într-un vis:

 • a ta – aștepți o nouă iubire, care poate aduce multe momente plăcute și fericite;
 • străini – aveți grijă de proprietatea dumneavoastră;
 • dacă o femeie visează la picioare masculine, lăsați-o să vorbească cu îndrăzneală despre necazurile ei iubitului ei, știind dinainte că el va ajuta;
 • dacă un bărbat ar visa picioarele unei femei, tot ceea ce a visat în secret s-ar împlini.

necazuri personale

Dacă într-un vis vezi că mergi desculț, acesta este un semn de slăbiciune corporală pe care o suferi în prezent, dar poate prezice și nenorocirea în viitor.

Același simbol poate avertiza că cineva îți dorește rău și că pot apărea noi dușmani, mai ales dacă îți place să comunici cu străinii.

Dacă picioarele goale erau în apă murdară, acesta este un semn de boală.

De ce visezi să mergi cu picioarele murdare? Anulați imediat călătoria planificată.

Sănătate și viitor

Mersul desculț pe iarbă într-un vis sugerează că sănătatea ta va fi bună pentru o lungă perioadă de timp. Aceeași predicție dacă mergi desculț în apă rece și limpede. De asemenea, înseamnă că vei avea în curând o viziune clară și bună pentru viitorul tău.

La necaz

De ce visezi că mergi desculț și nu-ți găsești pantofii? A visa înseamnă că ți-e frică în prezent să nu-ți pierzi fundația vieții. Dacă într-un vis mergi desculț în haine rupte, aceasta prezice o posibilă suferință și sărăcie în viitor. Dacă, în timp ce mergi desculț, te doare piciorul pe o piatră, acesta este un semn de dificultăți pe viitor, mai ales în viața profesională.

Succes

De ce visezi că mergi desculț înainte de răsăritul soarelui? Asta înseamnă că oamenii te vor respecta foarte mult. Iar dacă mergi pe iarbă udă, acesta este un simbol foarte bun, adică ai oportunități promițătoare de care trebuie să profiti.

De ce visează alți oameni cu picioarele goale? Aceasta înseamnă că succesul va veni la tine dacă vei distribui totul corect în viață.

Sonnik Miller

Potrivit lui Miller, spălarea picioarelor murdare într-un vis – în realitate, cei răi vor împiedica visele tale să devină realitate, încearcă să nu spui nimănui despre planurile tale.

Dacă ți-ai văzut picioarele într-un vis – ia o decizie instantaneu. Nu lăsa sentimentele să prevaleze asupra rațiunii.

Alte interpretări

Un tânăr visează la un alt bărbat cu picioarele goale – la apariția unui adversar.

Ai visat la propriile tale picioare murdare? La problemele atât la locul de muncă, cât și în viața personală.

Dacă vedeți tălpile goale murdare ale picioarelor, așteptați obstacole în implementarea planurilor, avertizează cartea de vis.

Ți-au fost picioarele goale în nisip într-un vis? În realitate, se așteaptă separarea de persoana iubită.

Mergi cu picioarele curate

Mersul într-un vis pe o podea curată cu picioarele goale – cartea de vis promite succes la locul de muncă și în viața personală.

Pe iarba verde – iubirii mult așteptate.

Ei bine, dacă mergi de-a lungul unui câmp arat, o dâră albă a apărut în viața ta. Întoarce-te și mergi cu îndrăzneală numai de-a lungul ei, recomandă cartea de vis.

picioarele goale

a vedea picioarele goale într-un vis este interpretat de cărțile de vis în moduri diferite. poate simboliza sărăcia, o existență modestă în viitor, dar și faptul că te vei întoarce în curând la viața normală, va apărea un sentiment de libertate, de aici și picioarele goale. la nivel spiritual, să te vezi desculț într-un vis înseamnă că în viață ești o persoană modestă, ești în strânsoarea umilinței, iar aceasta este o trăsătură importantă de personalitate pe care ceilalți oameni o recunosc în tine și o respectă.

eșecuri în viață

dacă ți-ai văzut picioarele goale într-un vis, încearcă să nu vorbești despre secretele și planurile tale în timp ce vorbești cu prietenii.

Citeste mai mult:  Sonic pentru vise este cel mai adevărat gratuit

vezi picioarele unui străin – oamenii de afaceri nu ar trebui să încheie noi contracte pentru a nu eșua.

să vezi picioarele unui mort – spre singurătate, prietenii și rudele se pot întoarce de la tine.

ale cui erau picioarele?

cărțile de vis iau în considerare cine deținea picioarele goale văzute într-un vis:

 • a ta – aștepți o nouă iubire, care poate aduce multe momente plăcute și fericite;
 • străini – aveți grijă de proprietatea dumneavoastră;
 • dacă o femeie visează la picioare masculine, lăsați-o să vorbească cu îndrăzneală despre necazurile ei iubitului ei, știind dinainte că el va ajuta;
 • dacă un bărbat ar visa picioarele unei femei, tot ceea ce a visat în secret s-ar împlini.
 • a ta – aștepți o nouă iubire, care poate aduce multe momente plăcute și fericite;
 • străini – aveți grijă de proprietatea dumneavoastră;
 • dacă o femeie visează la picioare masculine, lăsați-o să vorbească cu îndrăzneală despre necazurile ei iubitului ei, știind dinainte că el va ajuta;
 • dacă un bărbat ar visa picioarele unei femei, tot ceea ce a visat în secret s-ar împlini.

necazuri personale

dacă într-un vis vezi că mergi desculț, acesta este un semn de slăbiciune corporală pe care o suferi în prezent, dar poate prezice și nenorocirea în viitor.

același simbol poate avertiza că cineva îți dorește rău și că pot apărea noi dușmani, mai ales dacă îți place să comunici cu străinii.

dacă picioarele goale ar fi în apă murdară – acesta este un semn de boală.

de ce visezi să mergi cu picioarele murdare? anulați imediat călătoria planificată.

sanatate si viitor

mersul desculț pe iarbă într-un vis sugerează că sănătatea ta va fi bună pentru o lungă perioadă de timp. aceeași predicție dacă mergi desculț în apă rece și limpede. înseamnă, de asemenea, că vei avea în curând o viziune clară și bună asupra viitorului tău.

la necaz

de ce visezi că mergi desculț și nu-ți găsești pantofii? a visa înseamnă că în prezent ți-e frică să nu-ți pierzi fundația vieții. dacă într-un vis mergi desculț în haine rupte, asta prezice o posibilă suferință și sărăcie în viitor. dacă, în timp ce mergi desculț, te lovești dureros cu piciorul de o piatră, acesta este un semn de dificultăți pe viitor, mai ales în viața ta profesională.

succes

de ce visezi că mergi desculț înainte de răsăritul soarelui? înseamnă că oamenii te vor respecta foarte mult. iar dacă mergi pe iarbă udă, acesta este un simbol foarte bun, adică ai oportunități promițătoare de care trebuie să profiti.

de ce visează alți oameni cu picioarele goale? asta înseamnă că succesul va veni la tine dacă vei distribui totul corect în viață.

cartea de vis a lui Miller

conform lui Miller, spălarea picioarelor murdare într-un vis – în realitate, cei nedoritori îți vor împiedica visele să devină realitate, încearcă să nu spui nimănui despre planurile tale.

ți-am văzut picioarele într-un vis – ia o decizie instantaneu. Nu lăsa sentimentele să prevaleze asupra rațiunii.

alte interpretări

un tânăr visează la un alt bărbat cu picioarele goale – la apariția unui adversar.

ai visat la propriile tale picioare murdare? probleme atât la locul de muncă, cât și în viața personală.

dacă vedeți tălpile goale murdare ale picioarelor – așteptați obstacole în implementarea planurilor, avertizează cartea de vis.

ai fost picioarele goale în nisip într-un vis? în realitate, despărțirea de persoana iubită așteaptă.

mergi cu picioarele curate

mersul într-un vis pe o podea curată cu picioarele goale – cartea de vis promite succes la locul de muncă și în viața personală.

pe iarba verde – iubirii mult asteptate.

Ei bine, dacă mergi de-a lungul unui câmp arat, o dâră albă a apărut în viața ta. întoarce-te și mergi cu îndrăzneală numai de-a lungul ei, recomandă cartea de vis.

Interpretarea viselor: ce înseamnă picioarele goale?

12 decembrie 2019 la 2:40 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează picioarele goale citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

picioarele goale într-un vis: interpretarea a 100 de cărți de vis

Interpretarea viselor serafimilor țigani

De ce visează picioarele goale în vis?

Picioarele sunt suportul starii spirituale (interpretarea se face in functie de contextul visului); fără picioare – o bază proastă și încercări zadarnice de a rezolva probleme stringente. A vedea o altă persoană fără picioare înseamnă a-l înțelege greșit. Picioare – înțelegere; picioarele goale – adevărata înțelegere; picioarele urâte sunt pe calea greșită.

Interpretarea viselor a vindecătorului Evdokia

De ce visează picioarele goale în vis?

Spălați-vă picioarele – a călători; calusuri pe picioare – bogăție, profit; pune picioarele în foc – pentru a pune capăt certurilor în familie. Proteze (de lemn) a avea – la pedeapsă nedreaptă, resentimente, poziție falsă; a nu avea picioare – la succes în muncă; a pune pantofi – la drumul rapid; pierderea pantofilor – interferență într-o afacere profitabilă; picioarele goale visează la înrăutățirea lucrurilor; pantofii care sunt răi pe picioarele tale sunt o afacere nesigură; găsește pantofi și îmbracă-i – pentru profit. Un bărbat să vadă picioare frumoase de femei într-un vis – să se lase dus de o tânără doamnă. Picioarele urâte, urâte sunt un dezavantaj, conflictele cu prietenii. A răni un picior este o pierdere. A-ți vedea picioarele în ulcere este o scădere a profitului. Văzând că ai trei picioare sau mai multe – întreprinderea ta nu este profitabilă, acțiunile tale nu sunt suficient de profesionale. Dacă picioarele nu te ascultă – pierdere, sărăcie. Picior amputat – la pierderea prietenilor și la despotism acasă. Dacă picioarele tale într-un vis sunt zvelte, în formă bună – un viitor fericit și prieteni adevărați. Văzându-ți picioarele goale înroșite, inflamate, umflate – până la un act rușinos, umilire, o deteriorare bruscă a treburilor și o ceartă majoră în familie. Pentru ca o tânără să-și admire picioarele – vanitatea nepotrivită va înstrăina de ea o persoană care o adoră.

Citeste mai mult:  Vise profetice de marți până miercuri

Interpretarea visului unei gospodine

De ce visează picioarele goale pentru o femeie:

Simbolizează-ți drumul prin viață. Picioarele puternice reprezintă o poziție fermă în viață. Problemele cu picioarele reflectă nesiguranță. Picioarele frumoase masculine sau feminine sunt un semn al sexualității. Picioare în cruste, ulcere – o poziție vulnerabilă, anxietate, probleme. Picioarele nu merg – pasivitate, lipsă de forță, boală. Pierderea unui picior înseamnă pierderea unui prieten bun. Ruperea unui picior într-un accident este o retrogradare. Picioare umflate – pierderi și pierderi. O cârjă de lemn în loc de picior – vei fi înșelat insidios. Picioare murdare, nespălate – ostilitate din partea rudelor și prietenilor. Spălați-vă picioarele – vă veți deranja cu o afacere dificilă, dar din păcate, inutilă. Picioare dureroase – vei fi confuz într-o situație dificilă. Ai o mulțime de picioare – vei găsi un lucru foarte valoros care a fost pierdut de mult timp. Picioare extraterestre mergând separat de corp – ferește-te de dușmani și nedoritori, ei complotează răul. Picioare strâmbe – mândria voastră nu vă va permite să acceptați o ofertă nepotrivită. Sărut picioarele cuiva – ești prea moale și supus.

Cartea de vis psihologic

De ce visează picioarele goale în vis?

Dacă ai văzut picioare urâte, înseamnă că va trebui să faci lucruri evident nereușite, iar prietenii tăi își vor arăta cele mai rele trăsături. Picioarele rănite visează la pierdere și la boală. Un picior de lemn este visat de cei care se pot comporta necinstit față de prieteni. Ai picioarele acoperite de ulcere? Ține minte – extravaganța te va distruge. Ai visat că ai trei picioare sau chiar mai multe? Un astfel de vis risipește iluziile cu privire la venitul așteptat. Visul în care picioarele tale au refuzat, profetizează sărăcia și privarea. Dacă piciorul este amputat, poate duce la pierderea prietenilor sau a celor dragi. Dacă o femeie ar fi visat că are picioare păroase, și-ar fi ciocănit soții. Văzându-ți picioarele zvelte și frumoase – spre un viitor mai luminos și să-ți faci prieteni adevărați.

Cartea de vis a bătrânei bunici

De ce visezi la picioarele goale ce înseamnă?

Un vis în care visezi picioarele goale pe care le pui în foc – pentru a pune capăt certurilor în familie; spala-le – la drum; de lemn (proteze) a avea – la pedeapsă nedreaptă, resentimente; a nu avea picioare – la succes în muncă; a pune pantofi – la drumul rapid; a pierde pantofi – a avea amestec într-o afacere profitabilă; a fi desculț – va avea loc o înrăutățire a treburilor; pantofii răi sunt o afacere nesigură; găsiți și puneți-vă pantofii – pentru profit.

Cartea viselor moderne

De ce visezi picioarele goale într-o carte de vis?

Picioarele subțiri ale femeii, visate în vis, vă pot îndepărta ultimele semne de prudență. Am visat la picioare urâte – evită activitățile neprofitabile și prietenii iritabili. Un picior rănit prevestește pierdere. Dacă te visezi cu un picior de lemn, atunci te vei găsi într-o poziție falsă în fața prietenilor tăi. Dacă picioarele tale au fost acoperite cu ulcere într-un vis, atunci dorința de a ajuta alți oameni îți va reduce semnificativ veniturile. Picioarele înroșite și umflate visează la necazuri: sunt posibile rușine și umilință, o rupere cu familia, schimbări bruște în afaceri. Un vis că picioarele tale nu te ascultă prevestește sărăcia. Dacă ai visat că piciorul tău a fost amputat, s-ar putea să pierzi prietenii și să pierzi relațiile bune cu cei dragi. Este un vis că vă spălați picioarele goale – nu vă mirați de viclenia umană, care vă va încurca oarecum planurile. O femeie care a visat că are picioare păroase îi va comanda soțului ei în viitor. Un vis conceput despre propriile picioare prevestește o situație disperată. Aceasta înseamnă că poziția cuiva în viață ar trebui să fie afirmată cu mai multă voință și energie.

Citeste mai mult:  De ce visezi la carne cu sânge

picioarele goale în interpretarea experților

Mai jos vă puteți împărtăși visul. A descoperi de ce visezi picioarele goale pentru o femeie sau un bărbat – este recomandabil să interesezi cititorii și experții cărții de vis cu amintirile lor despre evenimente și imagini.

Lasa un comentariu:

Câmpurile obligatorii sunt marcate cu * .

De ce visezi la picioarele goale?

De ce visezi la picioarele goale? Interpretarea visului avertizează asupra dificultăților la locul de muncă și în viața personală, probleme pentru oamenii de afaceri, precum și rivalitate. Dar uneori acest simbol într-un vis promite o aventură amoroasă, sănătate, o perioadă bună.

Perioada proastă, lipsă de sprijin

Un vis despre tine promite: vei fi deschis și lipsit de apărare în fața celorlalți. Încercați să comunicați cu cunoștințele fără a vă oferi toate dezavantajele simultan, lăsați ceva nespus.

A vedea picioarele goale ale altei persoane într-un vis înseamnă că va fi un moment prost pentru antreprenori.

Dacă acestea ar fi membrele decedatului – în realitate va exista singurătate, pierderea contactului cu rudele, lipsa sprijinului din partea celor dragi.

Cartea de vis a lui Miller: obstacole în calea planurilor tale

De ce visezi să speli picioarele goale murdare? În realitate, viclenia cuiva te va împiedica să-ți duci la îndeplinire propriile planuri și te va descuraja.

Atinge-ți cu încredere obiectivele

Ți-ai văzut picioarele goale într-un vis? Pentru a realiza ceea ce îți dorești, va trebui să iei măsuri decisive. Trebuie să iei o decizie rapid, dar să nu faci o greșeală.

Ai visat la picioarele tale fără pantofi? Interpretarea visului sugerează: cel care doarme este încrezător în sine, nu se teme să fie responsabil pentru acțiunile sale și știe bine la ce se străduiește.

ale cui sunt?

Interpretarea somnului ia în considerare ale cui au fost:

 • propriu – o aventură amoroasă așteaptă;
 • străini – vei pierde o parte din bani;
 • femeie bărbați – poate încredința în siguranță soluția problemelor sale soțului ei (fan);
 • fete pentru un bărbat – personificarea dorințelor sale secrete;
 • copil – nu interfera cu copiii tăi pentru a-și alege singur calea în viață.

Eșecuri pe frontul personal

De ce visezi să vezi picioarele goale ale altora? Cartea de vis avertizează: nu trebuie să urmați sfaturile altora. Cele mai multe dintre ele nu vă vor aduce niciun beneficiu și chiar sunt dăunătoare.

Ai văzut membre murdare într-un vis? Înainte de o întâlnire romantică, dar nu este de bun augur. Sentimentele care izbucnesc brusc la fel de repede dispar, lăsând un postgust neplăcut.

Fata a visat la picioarele goale murdare? Trebuie să se ferească de un iubit asertiv, chiar arogant. După ce și-a atins scopul, el se va evapora rapid din orizont și chiar îl va prezenta într-o formă inestetică.

Dacă te-ai văzut cu tocuri murdare, este indicat să-ți schimbi planurile imediate. Dacă ai de gând să mergi undeva, este mai bine să anulezi călătoria.

Necazuri, pierderi, muncă grea

A te vedea fără pantofi înseamnă: a apărut o situație în fața căreia te simți neputincios, dar încearcă să nu o arăți celor din afară. Recunoaște-ți propriile temeri, nu-ți fie teamă să ceri ajutor.

De ce visezi să stai desculț în zăpadă? Interpretarea visului explică: există probleme în viitor la locul de muncă, în afaceri, pierderi amenințătoare, chiar faliment.

Ai visat să mergi desculț pe zăpadă? Trebuie să muncești mult și din greu, să înduri strângerea autorităților. Consolarea este că rezultatul acestei lucrări va fi foarte bun.

Mersul în vis desculț în zăpadă, deoarece pantofii au fost furați – amenință o pierdere financiară majoră.

Mersul fără pantofi pe drum este o călătorie proastă. Interpretarea visului indică: interferența te așteaptă și probleme la destinație.

Stabilitate, perioadă de succes

Ați avut șansa de a merge desculț pe podea, curat, uscat? Înainte de stabilitate, succes; murdar – ți-ai lansat propria afacere. Pe pământul cald – sănătate și plăcere. Pe iarbă verde groasă – o căsnicie fericită.

De ce visezi să stai cu încredere cu picioarele goale pe pământ arat? Interpretarea visului promite: va fi o perioadă bună pentru afaceri și viața personală.

Situații dificile, bariere

Un bărbat fără pantofi într-un vis pentru un tânăr adormit este un avertisment despre rivalitate.

Pentru a-ți vedea propriile picioare goale în noroi – vor începe problemele, te vei găsi în situații dificile, atât la serviciu, cât și în relații.

Ai visat picioarele în noroi? Interpretarea visului indică: vor exista obstacole în calea punerii în aplicare a planului.

Într-un vis, au fost în nisip? Un vis semnalează o separare iminentă de persoana iubită.

Alege-ți visul

Merge desculț într-un vis

Visează să fii desculț

Mergând desculț într-un vis

De ce visezi picioarele goale?

Interpretare vis murdărie și pământ

De ce visezi picioarele în noroi?

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.