Fusta cu cartea de vis a lui Miller

Fusta de dormit

Fusta este un element invariabil al garderobei unei femei. Ea este capabilă să sublinieze demnitatea figurii și să ascundă defectele. Potrivirea potrivită face minuni. De ce să vezi o fustă într-un vis? Interpretarea depinde de detaliile visului: cât de lung a fost, culoare, țesătură. Poate ai încercat, ai cumpărat unul nou și l-ai purtat pe cel vechi. De asemenea, mult depinde de emoțiile trăite după trezire.

Semnificația unei fuste într-un vis

A arăta bine este dorința oricărei fete. Și hainele ne ajută cu asta: rochii elegante și casual, fuste, pantaloni, pantofi rafinați și bijuterii. Articolele de garderobă diferă prin tăiere, lungime, culori. Pentru a descifra somnul, toate nuanțele sunt importante.

Vedeți-vă într-o fustă roșie

Lungime și culoare

Fusta lunga

De ce visează o femeie la o fustă lungă? Cartea de vis a lui Miller interpretează visul de a te vedea cu o fustă lungă până la podea ca o regândire a pozițiilor interne. Există o luptă între dorințe și nevoia de a privi opiniile celorlalți.

 • Văzând o fustă lungă neagră pe tine – temerile vor înceta să-ți afecteze viața.
 • Albul visează la vești bune, o perioadă plină de bucurie a vieții.
 • Purtând roșu – o dragoste furtunoasă și emoții puternice te așteaptă. O tăietură lungă vorbește despre o relație lungă și pasională, una scurtă – dragostea va fi reală, dar de scurtă durată.
 • Îmbrăcămintea de mai multe culori este interpretată ca irosirea energiei în zadar, nu poți alege și te grăbi dintr-o parte în alta. Posibile probleme de sănătate.
 • Hainele curate, deschise la culoare, sunt un semn de pace interioară, încredere în tine și partenerul tău și relații îmbunătățite.
 • Există pete murdare pe fusta ta? Au apărut obstacole neașteptate în implementarea planurilor dumneavoastră.
 • Dacă ai visat să mergi în vizită într-un halat lung și larg, în curând va avea loc o conversație cu o persoană serioasă, cu legături.
 • Cumpărarea ca un cadou pentru o prietenă apropiată se explică prin relațiile de încredere și preocuparea pentru sănătatea ei.
 • Când dau o fustă într-un vis, în viitorul apropiat va avea loc un eveniment grav într-o relație cu o persoană iubită, o cerere în căsătorie este posibilă.
 • Lung cu fundă, volane – vei pleca într-o călătorie lungă într-o companie grozavă.
 • Dacă îți scoți fusta, atârnă-o pe un scaun – o schimbare bruscă în viață.
 • Probarea unei frumoase fusta lunga eleganta in care arati grozav este invidia prietenilor si semne de atentie din partea sexului puternic.

Sigmund Freud interpretează diferit elementul visat al dulapului, în funcție de cine a avut un astfel de vis:

 1. Dacă un bărbat a visat că poartă o fustă lungă, asta înseamnă că vrea să se regăsească în corpul unei femei, să înțeleagă diferența, să trăiască cu emoțiile altora.
 2. Pentru femei, visul este interpretat ca înclinații lesbiene ascunse, despre care femeia adormită nici nu știe, dar vor apărea în curând.
 3. A coase o fustă nouă pentru femeile singure vorbește despre izolare, lipsa de dorință de a lăsa pe cineva să intre în viața ta, teama de relații nereușite.

Короткая

Un vis să porți o fustă scurtă, să ieși în stradă în ea – ești ghidat de emoții. Este important să asculți de bunul simț, altfel un om deștept cu intenții mercantile poate profita de credulitatea ta.

Fusta mini roșie povestește despre fantezii ascunse, despre dorința de plăceri sexuale. Pentru ca un bărbat să vadă o femeie în haine roșii – să se străduiască să o posedă.

Culoarea neagră are un sens negativ – minciuna și trădarea sunt posibile.

Negru lungime medie

O fustă mini albă vorbește despre un tânăr îndrăgostit căruia îi este frică să facă primul pas și îl așteaptă de la tine. Burgundia, culoarea violet oferă sentimente profunde, loialitate din partea tipului.

Tinuta roz – esti in nori si nu vrei sa te intorci, oamenii nu te inteleg si incearca sa jigneasca.

Galben și auriu – ești o persoană veselă și deschisă, cu un bun simț al umorului.

A purta albastru înseamnă a te îndrăgosti fără un sentiment reciproc. Fixarea asupra obiectului pasiunii aduce suferință și ia putere. Este important să fii distras și să mergi mai departe, acesta nu este ultimul bărbat din viața ta.

Green vorbește despre natura moale a fetei. Ea face ușor contact cu bărbații, pe care îi folosesc.

Aruncă o fustă scurtă la gunoi – vrei să fii independent și să-ți prețuiești libertatea și valorile interioare.

Fusta ta sau a altcuiva atârnă pe spătarul unui scaun? Se așteaptă timp de liniște acasă, cu familia, cu cei dragi.

stil

Văzându-te în stilul unei fuste-pantaloni – o femeie se află la o răscruce în prioritățile vieții. Ea vrea să fie încrezătoare în sine, puternică și independentă, pe de o parte. Pe de altă parte, a avea o familie, a fi sub protecția unui soț.

Pentru a vedea o fustă creion pe un manechin – așteptați-vă la sosirea unor rude îndepărtate care nu au fost văzute de mult timp.

Materialul produsului

O fustă de mătase strălucitoare visează la ispită și la plăceri interzise. Când o fată necăsătorită visa să poarte o fustă de mătase, viitorul ei partener de viață va fi devotat și iubitor.

Văzând un țigan cu o fustă mare de mătase pufoasă – în realitate nu poți rezista tentațiilor. Răzbunarea este inevitabilă dacă nu poți face față dorințelor.

Denim – veți veni cu idei noi, a căror implementare va aduce venituri tangibile.

Văzând catifea sau catifea – totul merge bine la serviciu, ești apreciat.

O ținută din piele vorbește despre emancipare și despre dorința de a experimenta în pat. Partenerul tău apreciază astfel de jocuri.

Purtând o fustă în carouri într-un vis – ești o persoană serioasă, pedantă și colectată. Uneori interferează în viață, nu uitați să vă relaxați și să vă bucurați de fiecare nouă zi.

Nou sau vechi?

Potrivit cărții de vis, alegerea unei fuste noi într-un magazin simbolizează deschiderea de noi orizonturi, un viitor luminos. Este important să mergeți în direcția aleasă pentru a realiza planul.

Conform cărții de vis a lui Melnikov, cumpărarea unei noi ținute înseamnă asistență materială solidă din partea unui patron serios de sex masculin. Și invers, încercarea de a coase o fustă veche și ruptă – la o lipsă de finanțare, sărăcie.

Mersul în vechime, cu găuri – momentele de dezamăgire vor fi înlocuite cu o dispoziție depresivă.

Murdar – partenerul tău nu îți rămâne fidel și nici măcar nu încearcă să-și ascundă aventurile.

Soțul în fustă

Momente interesante

Visul unei fuste trase într-un vis este interpretat pentru femei ca gânduri despre acțiuni în care se pocăiește. Aș vrea să schimb totul, dar nu există nicio cale.

Spălat manual sau la mașină de scris – o întorsătură neplăcută va avea loc într-o relație cu un bărbat iubit. Călcat – este posibil să primiți un cadou de la colegi.

Cei dispăruți

Pierderea unei fuste într-un vis marchează o serie de evenimente neplăcute.

Un vis în care te simți jenat din cauza unei fuste căzute este interpretat ca pierderi și o ruptură a relațiilor, dezamăgire în persoana iubită.

Ai visat să mergi într-un vis fără fustă? Pregătește-te pentru o perioadă de distracție, o petrecere cu un grup mare de prieteni.

Vedeți un bărbat cu fusta de femeie

Văzându-ți soțul, un tip în fustă înseamnă că în relația ta există înțelegere reciprocă completă și pasiune, cât durează acestea depinde de lungimea ținutei.

Pentru o fată singură să vadă un bărbat în fustă – la o nouă relație, cunoștință cu continuarea.

De ce să visezi la o fustă într-o carte de vis

10 iulie 2019 la 19:29 © Autorii cărților de vis

Citeste mai mult:  De ce o fată visează la pește congelat

Aflați din cartea de vis online la ce visează Fusta citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Pentru ce este fusta într-un vis?

Сонник XXI века

De ce visează Fusta și ce înseamnă:

Un astfel de vis prevestește căsătoria unui bărbat singur și o ceartă cu soția lui unui bărbat căsătorit. Un bărbat care poartă o fustă în vis este un semn că va fi calomniat de cineva, a pune o fustă pe o femeie este un semn de înșelăciune, iar coaserea ei este o pierdere de bani.

Interpretarea visului lui Freud

Pune-ți o fustă pe tine – pentru un bărbat, acest vis înseamnă că în secret ți-ai dori să fii femeie pentru o perioadă, să înțelegi cum este. – Dacă o femeie a avut un astfel de vis, atunci trebuie să experimentezi direct ce este dragostea lesbiană. Coaserea unei fuste într-un vis – un astfel de vis sugerează că ești prea „închis”, nu ai încredere în nimeni. Ar trebui să fii mai sincer și mai încrezător.

Cartea pentru visele copiilor

Fusta – Întâlnire cu o persoană care vă interesează în mod special.

Marea carte de vis a Nataliei Stepanova

De ce visează Fusta?

O fustă elegantă într-un vis arată că vei fi deosebit de popular cu sexul opus. O fustă murdară sau ruptă prevestește publicitatea păcatelor trecutului tău și, ca urmare, o reputație pătată.

Micul Weses carte de vis

De ce visează fusta?

Mijloace – Întâlnire cu o iubită (fată); nou – scrisoare; cel vechi va fi proslăvit; pentru ca o femeie să meargă fără fustă – va rămâne văduvă; cumpara – nunta; roșu – bucurie; negru – tristețe; a pus o fustă pentru un bărbat – căsătorie (singurător) // calomnie, ceartă cu soția (căsătorit).

Carte intimă de vis

Dacă ai visat la o fustă

Pentru un bărbat să vadă o fustă într-un vis este dorința de a poseda o femeie care a intrat recent în viața lui. Își dă seama că, din cauza unui număr de circumstanțe, dorința lui este greu de îndeplinit. Ținând o fustă în mâini, uitându-te la ea – vei întreprinde unele acțiuni pentru a îndeplini dorințele secrete, dar acestea vor fi condamnate cu strictețe de către alții. Pentru o femeie să vadă o fustă nouă este nevoia unei aventuri amoroase. Încercați o fustă care vă place – dacă se va prezenta ocazia, vă veți răsfăța cu plăcere plăcerilor carnale. Pentru a vedea o fustă lungă întunecată pe tine – ești nemulțumit de partenerul tău sexual, vrei să faci schimbări semnificative în relația ta sau chiar să o închei cu totul.

Dream interpretare Tsvetkova

A pune pe – o întâlnire cu o persoană dragă; relație murdară – inegală; nou – un trecut de neuitat.

Cartea de vis ucraineană Dmitrienko

De ce visează Fusta?

Pe măsură ce vezi o fustă într-un vis, acest lucru este bun pentru fete – își vor vedea iubita. Fusta nouă – o scrisoare; rupt – nu glorie. Pe măsură ce visează că o femeie merge fără fustă, atunci un bărbat va muri și ea va rămâne văduvă. Cumpără o fustă – pregătește-te pentru distracție, nuntă. Fusta roșie – bucurie, negru – tristețe, chin.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretarea fustelor din visul tău

În funcție de lungime, respectiv – atractivitate sexuală, provocare; reținere, suprimare a impulsurilor sexuale; puritate, modestie, singurătate. A purta este o întâlnire pentru o femeie, pentru un bărbat este o rușine.

Cartea de vis veche franceză

De ce visezi la o fustă, interpretare:

Fusta într-un vis – prezintă insultele și umilirea la care vei fi supus în curând. Un jupon rupt este un prevestitor al iubirii rupte.

Visul lui Azar

De ce a visat Skirts la surse spirituale

Fusta – Pentru un nou iubit.

Interpretarea viselor domnișoară Hasse

Cartea viselor esoterice

Luxuriant, elegant – poți fi sedus și folosit în avantajul tău de o persoană fără scrupule. Mai jos – ești amenințat că te afli într-o poziție ridicolă, devenind obiectul unei dispute, vânzare și cumpărare. Murdar, sfâșiat, bătrân – iubitul tău te înșală fără nicio strângere de conștiință. Neremarcabil – unui soț (soție) bun, care ți se potrivește în toate sensurile.

Interpretarea viselor lui Simon Kananita

Interpretare după sfânt:

Fusta – pentru bărbați – un hobby rușinos – pentru femei – discordie în familie.

Carte de vis slavă

De ce să visezi la o fustă

Înseamnă poveste de dragoste. Venus.

Carte de vis modernă mare

Fusta – de ce visează visătorul?

Visezi la o fusta eleganta de dama – femeile nu iti vor da permis. O femeie visează că își pune o fustă – această femeie va merge la o întâlnire cu iubitul ei. O femeie visează la o fustă ruptă – vor ieși la iveală păcatele din trecutul acestei femei. O femeie visează la o fustă murdară – această femeie va fi nervoasă în compania unei persoane. O femeie visează că și-a pierdut fusta – un vis prevestește probleme pentru această femeie.

Cartea de vis unică a Tatyanei Radchenko

Fusta este noul pretendent. Încercarea fustelor una după alta – o schimbare de parteneri, noi cunoștințe. Să-ți pui o fustă prin picioare înseamnă să fii înșelat. Cumpărarea unei fuste este un hobby.

Noua carte de vis de familie a lui Nadezhda Soboleva

Cum să înțelegi de ce fusta într-un vis?

Pentru o femeie – te așteaptă o întâlnire romantică cu un admirator înfocat. Pentru un bărbat – un vis fără sens. Imaginează-ți că porți o fustă pufoasă de mătase care foșnește seducător la fiecare pas.

Cartea de vis universală pentru întreaga familie

Pentru bărbați, fusta este un hobby umilitor; pentru femei – discordie familială.

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în ianuarie, februarie, martie, aprilie

Fusta – Pentru un nou iubit.

Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

Fusta visează la o aventură amoroasă.

Fusta cu volane – Văzându-te într-un vis într-o fustă cu volane – la cochetărie.

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

Fusta – La o ceartă cu o persoană dragă pentru o femeie.

De ce visezi la o fustă plisată – Să te vezi într-un vis într-o fustă plisată este o chestiune confuză.

De ce visează fusta

O fustă în viziune de noapte poate personifica feminitatea, tandrețea, căldura într-o relație. Este important să vă amintiți dacă ați arătat bine în el și, de asemenea, ce ați făcut cu el – l-ați încercat, l-ați cumpărat sau l-ați dat pentru reparație. Cum determină carte de vis, fusta – aceasta este o imagine care poate prezice atât bucuria evenimentelor romantice, cât și dezamăgirile viitoare.

Subconştient

Din punct de vedere subconștient fusta in vis simbolizează o femeie, frumusețea și tandrețea ei. Deoarece acum acest element al garderobei nu este la fel de solicitat ca acum câteva decenii, este considerat întruchiparea feminității, standardul modului în care ar trebui să arate o fată.

В carte de vis pentru a purta o fustă poate fi o dovadă că în lumea reală îți lipsește moliciunea și sensibilitatea. Este posibil să fii nevoit să porți multe pe umeri, așa că nu ai timp să-ți monitorizezi aspectul sau comportamentul. Poate te obligă să acționezi prea greu, dar în adâncul sufletului știi că această linie de comportament este greșită. Probabil, ți-ar plăcea să te simți feminină, iar hainele doar demonstrează în mod deschis această dorință.

Carte de vis popular

În interpretarea clasicului interpretare vis fustă lungă sau scurt poate avea una dintre următoarele valori:

 • dacă arătai grozav în ea, atunci în lumea reală, reprezentanții sexului opus te admiră, dar femeile invidiază succesul;
 • murdar sau rupt fustă într-un vis pentru o femeie reprezintă o comunicare neplăcută. Trebuie să ai de-a face cu oameni care te vor împinge cu ceva. Dar acest lucru este necesar pentru profit;
 • scoaterea hainelor este un semn că vin pierderi financiare. Pierderea bunurilor nu poate fi exclusă;
 • в carte de vis pentru a călca o fustă roșie – un semnal că va trebui să faci compromisuri, deși nu vrei;
 • spălați – de fapt, vă puteți îmbolnăvi;
 • Am visat că un articol de garderobă devine dintr-o dată transparent și începe să-ți fie rușine de el – în realitate, ar trebui să fii mai atent în acțiunile tale. Unele acțiuni pot provoca condamnarea altora și pot afecta negativ reputația;
 • cartea de visdetermină ce să cumpere o fustă – personificarea faptului că vei câștiga sprijinul unei persoane influente. Vă va ajuta să vă îmbunătățiți poziția financiară. În plus, imaginea poate indica o nouă conexiune romantică;
 • un soț în fustă este un simbol că o carte de vis priveste din punct de vedere negativ. Imaginea indică probleme viitoare în serviciu. Este posibil să fii în pericol să fi retrogradat;
 • cartea de vis indică faptul că fusta este denim – acesta este un indiciu al conservatorismului tău excesiv, care nu îți permite să-ți atingi obiectivele.

Citeste mai mult:  De ce visează o femeie la un pește mare

Interpretarea visului lui Freud

Psihanalistul a subliniat în a lui carte de vis ce să poarte o fustă, nouă și frumoasă pentru o femeie – un simbol al faptului că ea se confruntă cu dorința de experimentare sexuală. Probabil, decizi să intri într-o relație cu un reprezentant al propriului tău sex. Dacă unui bărbat îi apare o astfel de viziune, atunci el visează în secret să devină femeie pentru o perioadă. Poate doar te întrebi cum este.

Interpretarea visului determină ce să coase o fustă – acesta este un semn al incredulității și izolării tale excesive. O astfel de apropiere nu vă va permite să construiți relații puternice și de încredere. Ar trebui să te descurci cu temerile și complexele tale.

Sonnik Miller

Interpretul a subliniat că îmbrăcămintea în vise indică direct succesul sau eșecul în sfera afacerilor:

 • в carte de vis fusta alba – aceasta este personificarea evenimentelor neplăcute. Cel mai probabil, schimbări în rău vor avea loc în viața visătorului. Dacă o altă femeie a visat în chestia asta, atunci riști să te îmbolnăvești;
 • cartea de vis determină că fusta galbenă – aceasta este dovada unor evenimente interesante și plăcute, plăceri, precum și victorii financiare. Indiferent de cine purta ea (pe tine sau pe altă persoană), ar trebui să te bazezi pe succes în toate treburile tale planificate;
 • в carte de vis fusta albastra sau albastra indică prezența vitalității și a energiei. Datorită lor, poți realiza tot ce visezi. Oamenii apropiați te vor sprijini în orice;
 • culoarea purpurie semnalează victoria asupra celor răi. Veți înțelege în timp cum trebuie să vă ajustați planurile astfel încât inamicii să nu facă nimic;
 • в carte de vis fusta verde indică prosperitate, succes și bucurie;
 • dacă hainele erau multicolore, atunci nu ar trebui să contați pe un rezultat pozitiv. O perioadă de succes va fi înlocuită cu o serie de eșec. Vei uita ce este stabilitatea;
 • a visat că ținuta nu ți se potrivește bine – în lumea reală, fă un fel de greșeală care va duce la consecințe imprevizibile;
 • erau pete murdare, găuri pe obiectul de garderobă – de fapt, riști să devii victima înșelăciunii. Acum nu este cel mai bun moment să ai încredere în străini.

Dream Vanga

Văzătorul a arătat în ea carte de vis ce să alegi o fustă, lungă și nouă, sau cumpărarea lui într-un magazin este un semnal că ai dușmani secreti care sunt geloși. Dacă ai visat să-ți îmbraci haine, dar constatând că nu se potrivesc, în realitate nu ar trebui să ai încredere în toți cei cu care comunici. Cineva din cercul tău interior este necinstit cu tine.

Am visat că obiectul de garderobă era în murdărie sau cu găuri – în realitate, una dintre cunoștințe nu s-ar arăta din partea cea mai bună. Va răspândi bârfe neplăcute despre tine, deși nici nu ți-ai putea imagina că este capabilă de o asemenea trădare.

Cartea viselor moderne

Conform cu aceasta carte de vis, jupon, negru sau altul, indică un personaj romantic. Probabil că vrei să fii în fantezii constante, dar lumea reală își dictează propriile termeni. Trebuie să arăți putere, pentru că nu există altă cale.

В fusta de carte de vis, excesiv de scurta, semnalează dorința de un fruct interzis. Probabil visezi la ceva de neatins. Dacă ai visat că un țigan foșnește cu hainele lângă tine, atunci în realitate trebuie să te lupți cu tentația. Va fi foarte greu să-i reziste. Dar a ceda este un simbol că vei face o greșeală ireparabilă.

Interpretarea viselor lui Karatov

Prezentând aceasta carte de vis, fusta plisata, care este bărbat, indică o căsătorie iminentă cu alesul inimii. Dacă visul i-a apărut unui bărbat căsătorit, atunci ar trebui să te ferești de o ceartă cu soția ta. Noul produs indică faptul că trecutul nu va fi ușor de uitat. Am visat la haine murdare – în realitate, relațiile cu un partener vor fi inegale.

Un bărbat visează că încearcă o piesă de îmbrăcăminte – în realitate, se vor răspândi zvonuri murdare despre el. Pentru o femeie, același vis înseamnă că va deveni o victimă a înșelăciunii. A vedea într-o viziune de noapte că coaseți un lucru este un simbol al pierderilor financiare iminente.

O femeie visează asta fusta trasă în vis – de fapt, vei regreta ceea ce faci. Pentru un bărbat, același vis prezice eșecul. Nu fi prea insistent pentru ca nu iti va da rezultatele dorite.

Dream interpretare Tsvetkova

Ezoteric a stabilit că îmbrăcămintea este un semn al unei întâlniri timpurii cu un iubit. Dacă lucrul a fost murdar, atunci relația nu va fi pe placul unuia dintre parteneri. Noul mărturisește amintirile din trecut.

Să vezi că o jupon iese în afară pentru o femeie este un semn de regret că s-a despărțit de alesul inimii ei. Pentru un bărbat, un vis indică eșecuri în sfera personală, care vor fi provocate de o asertivitate excesivă.

Interpretarea viselor: de ce visează fusta, pentru a vedea fusta într-un vis, ceea ce înseamnă

Interpretarea visului lui S. Karatov

Care este visul fustei conform cărții de vis:

Fusta – Dacă un burlac a visat la o fustă, atunci s-ar căsători în curând. Dacă un bărbat căsătorit a visat la o fustă, atunci îl așteaptă o ceartă cu soția sa. O fustă nouă – către un trecut de neuitat.

S-a visat o fustă murdară – asta înseamnă o relație inegală pentru tine. Dacă un bărbat a visat că poartă o fustă, atunci ar fi calomniat de cineva.

Dacă o femeie a visat că poartă o fustă, atunci ar deveni o victimă a înșelăciunii. Dacă o femeie coase o fustă, atunci va pierde bani.

Dacă o femeie a visat că juponul iese în afară, atunci acest lucru prevestește regretul ei pentru act.

Dacă un bărbat a visat că juponul iese în afară, atunci va eșua din cauza asertivității excesive.

Vezi și: de ce visează pantalonii, la ce visează un croitor, la ce visează o croitoreasă.

Citeste mai mult:  De ce visezi să fii într-un cimitir noaptea

De ce visează fusta?

Fusta – am visat la o fusta – atunci te asteapta o poveste de dragoste.

Interpretarea visului lui V. Melnikov

Care este visul fustei conform cărții de vis:

Fusta – Am visat la o fustă în care arăți grozav – ceea ce înseamnă că vei stârni admirația bărbaților și invidia secretă printre prietenele tale.

S-a visat o fustă murdară sau ruptă – asta sugerează că, în realitate, va trebui să ai de-a face cu oameni care nu fac parte din cercul tău, ceea ce, totuși, îți va oferi câteva avantaje și beneficii.

De ce visezi să vezi că îți pui o fustă – atunci te vei odihni bine și îți vei îmbunătăți sănătatea. Scoaterea unei fuste într-un vis este o pierdere de proprietate sau de bani.

Văzând că călci o fustă înseamnă că va trebui să faci un compromis nedorit. A-ți spăla fusta într-un vis este o boală.

Văzând că cumpărați o fustă nouă, în curând situația dvs. financiară va fi întărită semnificativ datorită ajutorului unui patron puternic.

De ce visează fusta – analiza visului:

Fusta – Dacă un bărbat a visat că și-a pus o fustă, atunci în secret și-ar dori să fie femeie pentru o perioadă pentru a înțelege cum este.

Dacă o femeie a avut un astfel de vis, înseamnă că va trebui să experimenteze direct ce este dragostea lesbiană.

Să vezi că au cusut o fustă – atunci ești prea neîncrezător. Ar trebui să fii mai sincer și să înveți să ai încredere în oameni.

Interpretarea viselor lui Catherine cea Mare

Dacă visezi o fustă, pentru ce este:

Fusta – Purtarea unei fuste într-un vis oferă o întâlnire cu o persoană dragă. Purtarea unei fuste murdare sau încrețite prevestește o relație de dragoste non-reciprocă. A vedea sau a cumpăra o fustă nouă înseamnă că nu poți uita evenimentele din trecut. O femeie care încearcă o fustă nouă într-un vis este un semn al unei noi aventuri amoroase iminente. Privind volanele pe o fustă într-un vis înseamnă că vă veți răsfăța cu plăceri carnale. Numărul de volane de pe fustă înseamnă numărul de îndrăgostiți. O fustă de dantelă văzută într-un vis este un vestitor al iubirii fericite. Pentru o tânără, un vis în care poartă jupon sugerează că are o fire foarte romantică, dar realitatea o obligă să fie o femeie puternică.

Un vis în care fusta ta devine transparentă și vrei să te acoperi te va face să te gândești la acțiunile tale, care îți pot distruge reputația.

Pentru un bărbat, un vis despre fusta unei femei indică faptul că comportamentul său frivol este condamnat de alții și se poate solda cu un mare scandal pentru el, care va avea cele mai neplăcute consecințe în viitorul său. Pentru un bărbat singur să vadă o fustă pe iubita lui, prevestește căsătorie. Pentru un bărbat căsătorit, privirea la o fustă marchează o ceartă cu soția sa. Dacă un bărbat visează că își pune o fustă, înseamnă că va fi calomniat de cineva. Pentru a vedea că o țigancă foșnește în jurul tău cu fustele ei de mătase, atunci în viața reală îți va fi greu să reziste tentației. Dacă în realitate cedați în fața ispitei, veți regreta amarnic. Tăierea sau coaserea unei fuste pentru tine într-un vis arată că trebuie făcute inovații în relația ta de dragoste dacă vrei să le salvezi. Pentru ca o soție să viseze că soțul ei își pune fusta, înseamnă că vei fi degradat sau vei eșua în afaceri.

Interpretarea viselor pentru fete

Pentru a vedea o fustă într-un vis:

Fusta – O fusta lunga in vis este un semn ca unul dintre prietenii tai te trateaza foarte bine, dar nu simti sentimente reciproce pentru el, asa ca atunci cand in sfarsit decide sa faca cunostinta cu tine, nu vei fi interesat. în el deloc, Mai mult, pur și simplu vei urli de dor, ascultând niște povești și glume stupide.

Fusta scurtă pe care ai văzut-o într-un vis indică faptul că cunoștința, care se va întâmpla foarte curând, va fi foarte interesantă și distractivă pentru tine.

De ce visează Fusta, ce înseamnă:

Fusta – Dacă un burlac ar visa la o fustă de damă, s-ar căsători curând; căsătorit – ceartă cu soția sa. Purtarea unei fuste – suferiți de calomnie. A coase o fustă nouă înseamnă a pierde bani.

Dacă un bărbat visează că un jupon iese cu privirea de sub rochia unei femei, va eșua în curte din cauza asertivității excesive.

Apariția unei fuste în visul unui bărbat este un semn că va trebui să îndure o mare nenorocire. Dacă un bărbat visează că poartă o fustă, atunci el va fi separat de femeia lui iubită, precum și de alte dezamăgiri.

Doar pentru femei: Un vis despre o fustă înseamnă că în viața reală vei fi extrem de mândră de unele dintre lucrurile tale, iar această mândrie te va face obiectul unui ridicol prietenesc.

Un vis în care preferați să porți un jupon înseamnă că ești un reprezentant strălucitor al cercului romanticilor. Dar viața își dictează propriile condiții și, pentru a supraviețui, trebuie să te prefaci că ești o femeie puternică.

Văzând că vezi cum fusta mini abia acoperă fesele umflate cu grăsime, te străduiești sincer să fii cunoscută ca un fel de bombă sexuală care nu ezită să întâlnească toți bărbații la rând.

Un vis în care o țigancă își foșnește fustele de mătase în fața ta înseamnă că nu poți rezista tentației. Dacă în viața reală încă cedați tentației, atunci nu puteți evita răzbunarea.

Daca iti pui o fusta frumoasa noua, in realitate vei avea o intalnire cu persoana iubita sau vei fi inselat de cineva. O fustă ruptă și murdară – relații inegale în familie, căsătorie inegală. Un jupon este un semn că reputația ta este în mare pericol.

Dacă o fată visează că poartă o fustă de mătase, atunci va avea un soț devotat.

Dacă o fată visează că poartă un jupon de mătase sau pur și simplu uimitor de curat, va avea un soț curajos și devotat. Pierderea unui jupon este nefericit; dacă juponul cade cu o mulțime mare de oameni, așteptați-vă la pierderea unui iubit și la tot felul de dezamăgiri.

Să văd că coaseți o fustă înseamnă că în viața reală sunteți prea neîncrezător, vă ascundeți adevărata natură de toată lumea, iar acest lucru a depășit deja toate limitele rațiunii. În curând, acest comportament îi poate înstrăina chiar și pe cei puțini oameni care sunt încă în preajma ta.

Dacă un bărbat încearcă o fustă într-un vis, atunci aceasta indică nesiguranța lui. De asemenea, o fustă într-un vis poate reprezenta un sentiment de nemulțumire sexuală pentru bărbați, iar pentru femei poate servi ca un precursor al problemelor de sănătate în sistemul reproductiv.

A vedea fuste pufoase țigane cu care foșnește un țigan lângă tine sugerează că în curând s-ar putea să nu poți rezista unui fel de tentație, iar asta s-ar putea să se termine prost pentru tine.

De ce visează fusta adormită, înseamnă: