De ce visezi să colecționezi pește cu mâinile tale

De ce visezi să prinzi pești cu mâinile: semnificația detaliilor somnului

Misterul nopții este întotdeauna de interes: conținuturile magice sunt atribuite viziunilor nocturne, cele mai neobișnuite și magice lucruri se întâmplă sub acoperirea nopții. De asemenea, oamenii transferă această atitudine în vise, deoarece ceea ce se întâmplă cu o persoană într-un vis provoacă nedumerire și neînțelegere. De aici și dorința de a înțelege ce înseamnă acest sau acel „personaj” într-un vis: de ce visezi la apă tulbure sau limpede, pește sărat sau proaspăt, de ce visezi să prinzi pește cu mâinile într-un vis?

De ce visezi să prinzi pești cu mâinile: interpretare într-o carte de vis

Peștele, de regulă, se referă la simbolurile de bun augur ale viselor, deoarece a fost mult timp considerat o sursă de bogăție și prosperitate în multe familii. Oamenii au transferat o atitudine similară față de ea în vise, așa că cartea de vis interpretează pescuitul ca un simbol favorabil.

 1. Dacă într-un vis o persoană adormită prinde cu succes un pește mare și atractiv cu mâinile, ar trebui să se aștepte la schimbări favorabile și la o îmbunătățire a bunăstării financiare în viitorul apropiat.
 2. Un rezident al râurilor și mărilor, prins cu succes și tremurând în mâinile ei, înseamnă că munca începută de visător va da cu siguranță roade, precum și că persoana merge pe drumul cel bun.
 3. Dacă dormitorul a prins un pește mare într-un vis, dar nu l-a putut ține în mâini, atunci treburile sale vor progresa cu succes doar la nivelul recunoașterii în societate și a respectului din partea colegilor și colegilor, dar din punct de vedere financiar, va trebui să faceți un multe eforturi pentru a obține profit complet.

În plus, un vis în care o persoană este angajată în extragerea de cadouri din mări sau râuri poate avea o interpretare diferită în funcție de detaliile visului.

Pescuitul cu undița sau cu mâinile: care este visul (video)

De ce o femeie, un bărbat, o fată visează să prindă pește cu mâinile

Dezvăluirea visului în care a fost visat pescuitul cu mâinile goale depinde și de cine i-a apărut acest vis. În funcție de sexul sau vârsta persoanei adormite, predicția are o culoare diferită și un conținut semantic diferit.

Citeste mai mult:  Să fii bătut într-un vis

Prinde pește viu

Plăcere și satisfacție

Pentru viitoarea căsătorie fericită și sigură, conceperea și nașterea copiilor

Femeie de vârstă mijlocie

A prins și a ratat un locuitor al mării sau al râului într-un vis

Prevenirea sarcinii nedorite este eficientă

Regret și nemulțumire

Probleme cu concepția, avortul spontan

Prinderea locuitorilor marini într-un vis

Neutru sau plăcut

La vestea iminentă despre continuarea familiei și apariția moștenitorilor

Prinde pește cu mâinile goale

Neutru sau deranjant

Un indiciu că un nedoritor pândește în mediu, capabil să dăuneze și să provoace un conflict

Rezolvarea unui vis în care a fost visat pescuitul cu mâinile goale depinde și de cine i-a apărut acest vis.

Un număr mare de pești care trec direct în mâinile visătorului indică mediul nervos în care se află. Uneori, o astfel de viziune indică în mod direct tam-tam neproductiv și distracție inactivă, precum și oportunități ratate.

Prinde un pește mare într-un vis

Un oaspete mare într-un vis este de o importanță deosebită. Un pește mic în viziunea de noapte poate simboliza grijile și agitația din realitate, iar unul mare, dimpotrivă, vorbește despre lucruri și evenimente mari viitoare.

Peștii mari sunt ușor de manevrat

Pentru o cunoștință profitabilă, căsătorie ulterioară și satisfacție de la alegerea celei de-a doua jumătate

Femeie de vârstă mijlocie

Înotați cu peștii, prindeți-i cu mâinile

Primirea de știri favorabile despre rude și persoane apropiate în viitorul apropiat

Recoltați locuitorii mari de lac sau mare cu mâinile goale

Evenimente vesele și vești bune

Prinde-l singur fără echipament special

Simbol al oportunității apropiate de câștiguri bune

Un pește mic în viziunea de noapte poate simboliza îngrijorările și agitația în realitate, iar unul mare, dimpotrivă, vorbește despre lucruri și evenimente mari viitoare.

Un vis în care o persoană a prins și apoi a ratat în mod neașteptat un pește mare prins este considerat un avertisment. De regulă, o astfel de viziune avertizează dormitorul că va avea în curând ocazia să facă bani frumoși, așa că este important să te orientezi din timp, să nu ratezi șansa.

Prinderea peștilor cu mâinile în apă limpede sau noroioasă: de ce este acesta un vis?

În ciuda faptului că un rezident al lacurilor sau mărilor este în sine un simbol favorabil în vederea nocturnă, o persoană ar trebui să analizeze și detaliile somnului său și să-și amintească în ce apă a reușit să prindă pește: în noroi sau curat și transparent.

 1. A vedea într-un vis pescuitul reușit cu mâinile goale în apă curată și limpede este un semn favorabil, ceea ce înseamnă că, în realitate, persoana adormită va putea obține ceea ce a visat sau visat de mult timp. În același timp, nu va trebui să facă eforturi deosebite pentru aceasta, soarta însăși îi va aduce șansa la ușă.
 2. A te angaja în extracția de creaturi marine în apă noroioasă și murdară este un semn de avertizare. Se crede că după o astfel de viziune, o persoană va avea în curând posibilitatea de a se convinge de ipocrizia și duplicitatea persoanelor apropiate. De asemenea, merită să vă pregătiți pentru dificultățile care vor începe să depășească în viitorul apropiat.

Înseamnă mult într-o astfel de viziune și colorarea emoțională a atitudinii celui care doarme față de acțiunile sale. Dacă o persoană nu se confruntă cu neplăceri, anxietate sau disconfort din cauza faptului că trebuie să se încurce în apa murdară, atunci veștile negative care urmează în zilele următoare nu vor lăsa o amprentă adâncă asupra vieții sale.

Strângeți pește cu mâinile într-un vis

Uneori, în vederea nocturnă, o persoană trebuie să colecteze pești împrăștiați de-a lungul țărmului. În unele cazuri, simte regret, se poate bucura de prada ușoară, dar poate experimenta o anxietate nerezonabilă.

Citeste mai mult:  Nunta de vis pentru o fata
 1. Dacă o persoană a visat că rătăcește de-a lungul țărmului și strânge peștii aruncați peste el, atunci acest lucru indică faptul că dificultățile pe care încearcă să le depășească în viața reală sunt lipsite de sens și nu merită să aloce timp și efort.
 2. Colectarea peștilor mari înseamnă o oportunitate timpurie pentru o afacere profitabilă, dar ar trebui să aruncați o privire mai atentă la culoarea acestuia: închis sau negru înseamnă bani murdari și venituri impure, așa că mai târziu ar trebui să vă gândiți de mai multe ori înainte de a porni în aventuri.
 3. Colectarea de pești neînsuflețiți și putrezici este o predicție nefavorabilă. Pentru o persoană adormită, aceasta înseamnă că ar trebui să fie deosebit de atent și să nu alunge speranțe fantomatice și succese dubioase. Ar putea merita să vă gândiți și să prioritizați corect.

Uneori, în vederea nocturnă, o persoană trebuie să colecteze pești împrăștiați de-a lungul țărmului

În orice caz, un vis în care o persoană s-a angajat intens în strângerea peștilor aruncați la țărm nu prezice nimic bun. Este important să vă analizați corect și în timp util emoțiile și sentimentele după un astfel de vis, deoarece este cel mai adesea considerat un avertisment.

Să visezi la cineva care pescuiește cu mâinile

Pescuitul într-un vis, chiar și fără unelte speciale, este considerat o viziune pozitivă, indiferent dacă el sau altcineva a făcut-o în fața ochilor lui.

 1. O viziune în care cel care doarme vede pe cineva prinzând pește cu mâinile înseamnă oportunități pierdute pentru el sau oportunitatea de a participa la o investiție profitabilă.
 2. Este important să acordați atenție ceea ce a simțit visătorul, dacă este pozitiv, atunci joint venture-ul promite să aibă succes și să aducă multe beneficii.

Prinderea peștelui într-un vis: carte de vis (video)

De ce visezi într-un vis să prinzi pește cu mâinile tale conform cărților de vis ale lui Miller, Freud, Vanga

De ce visezi să prinzi pești cu mâinile într-un vis? Învățăm despre asta citind cartea de vis

Prinderea peștilor într-un vis cu mâinile nu este o sarcină ușoară. Ce ar putea însemna asta?

Interpretarea generală a unor astfel de vise

În cele mai multe cazuri, acesta este un vis pentru tine ca un avertisment. Aproape totul va depinde de diverse detalii. Interpretarea unor astfel de vise este influențată de dimensiunea peștelui capturat, de aspectul acestuia și de puritatea rezervorului. Pentru băieți și doamne, interpretarea somnului este diferită.

Interpretarea diferitelor cărți de vis

Sonnik Miller

 • În viață, vei depăși toate obstacolele, laurii favoritului îți sunt pregătiți.
 • Au prins un pește uriaș și au putut să-l țină în mâini – finalizarea cu succes a proiectului tău, recunoaștere.
 • Lipsa unui pește prins manual este un simbol cu ​​o culoare negativă. Acest lucru promite în viața reală pierderea a ceva valoros.Acest lucru este valabil și pentru relațiile cu cei dragi.
 • Am reușit să prindem o știucă mare pentru tine. După aceea, i-ai dat drumul. Vorbește despre obiectivul tău greșit.
 • Prins în apă curată – un simbol pozitiv, un vestitor al norocului în afaceri.

Interpretarea viselor astromeridianului

 • La sarcina.
 • Pentru o doamnă deja însărcinată – la o naștere reușită, un simbol al fertilității.

Cartea de vis din Medea

A prins un pește de coadă – până la urmă obiectivul tău va fi atins.

Сонник XXI века

 • Prinderea unui pește îți promite o viață prosperă. Depinde si de tipul de peste.
 • Un pește uriaș – de bârfit.
 • Mort – până la eșec.
 • Pește de talie medie – la griji și necazuri.

Interpretarea visului lui Freud

 • De dimensiuni mici – personifică sămânța masculină.
 • Valoarea medie – până la nașterea copiilor.
 • Pește mare – schimbi adesea partenerii sexuali. Trebuie să alegeți primul.
 • Am încercat să-l prind, dar nu a funcționat. Frica de a avea probleme cu intimitatea.
 • Țineți-l în mâini – satisfacția de sine nu vă este străină.
 • Pentru ca persoanele în vârstă să extragă pește din apă – moștenitorii tăi vor apărea în viitorul apropiat.

Fiul lui Nostradamus

Vei depăși toate obstacolele pe drumul către propriul tău obiectiv.

Interpretarea lui Vanga

Un pește uriaș a fost prins cu mâna. Poți să lupți împotriva propriului tău concurent și să-i transformi puterea în avantajul tău.

Contează starea apei în care se desfășura pescuitul

 • În apă curată. O nouă cunoștință în realitate poate duce la simpatie reciprocă. Te așteaptă aventuri romantice și dragoste.
 • Apă murdară. Prinde-o într-un iaz noroios pentru trădarea unei persoane dragi. Și-a găsit un alt obiect de admirație.

Ce înseamnă un vis pentru doamne

 • Se spune ca esti insarcinata sau in curand iti va veni.
 • Dacă o doamnă își înțelege poziția și a trebuit să prindă pește cu mâinile în vis, sunt posibile sarcini în timpul sarcinii și al nașterii.
 • Femeia a prins peștele, dar l-a eliberat. Dificultatea de a concepe un copil sau un avort spontan este probabil.
 • Femeia îl prinde cu mâinile goale și sunt mulți pești. Până la debutul sarcinii.
 • Prinderea peștelui cu mâinile pentru o doamnă poate însemna și inconstanța ei.
 • O fată necăsătorită prezice un astfel de vis de căsătorie în viitorul apropiat. Vorbește despre solvabilitatea alesului ei și despre bunăstarea celei mai noi familii în viitor.
 • Pentru femeile însărcinate, acesta este un avertisment cu privire la posibilele complicații în timpul nașterii. Sfaturile medicilor trebuie luate în serios.

Dacă s-a întâmplat să prinzi pește cu mâinile unui bărbat

Nu lua decizii pripite. Deci vei evita apariția de noi adversari. Controlează-ți emoțiile. Graba și stresul vă pot distruge reputația.

Prinderea peștilor cu mâinile într-un vis: de ce visează și ce anume oferă un complot similar

Prinderea peștelui cu mâinile nu este o sarcină ușoară. Este nevoie de anumite abilități și dexteritate. Și la ce să te aștepți de la un vis în care a trebuit să realizezi această acțiune dificilă?

Interpretări ale viselor despre prinderea peștilor cu mâinile goale în diferite cărți de vis

Interpretarile viselor conțin o varietate de interpretări ale visului de a prinde pește cu mâinile:

 1. Cartea de vis a lui Miller. Un astfel de vis promite visătorului finalizarea cu succes a oricărei acțiuni, precum și depășirea dificultăților vieții. Cu toate acestea, după ce a pierdut peștele prins din mâini, persoana adormită riscă să piardă ceva valoros în realitate.
 2. Cartea de vis a lui Wangi. Visătorul va învinge toți inamicii și va putea să-și folosească puterea în propriile sale scopuri.
 3. Cartea de vis a lui Loff. O persoană ar trebui să se pregătească pentru o sarcină neobișnuită. Conform cărții de vis a lui Esop, dacă peștele prins a vorbit într-un vis, atunci visătorul este nedrept cu cineva din cercul său interior.
 4. Interpretarea viselor a Medeei. Somnul promite atingerea obiectivelor. O interpretare similară este conținută în cartea de vis a lui Nostradamus.
 5. Interpretarea visului secolului XXI. Prindeți pește cu mâinile – îmbunătățiți-vă starea de bine.
 6. Cartea de vis a lui Freud. Dacă captura a fost prinsă, dar apoi ratată, atunci visătorul se teme de eșecuri în viața intimă. Este de succes să prinzi un pește de mărime medie – până la nașterea unui copil, dimensiuni mari – visătorul este predispus la schimbări frecvente de parteneri.
 7. Interpretarea viselor rătăcitorului. Un astfel de vis vorbește despre aspirațiile creative ale celui care doarme.
 8. Interpretarea viselor Hasse. Aici sunt date diferite interpretări pentru bărbați și femei: pentru un bărbat, un vis oferă un venit ușor și rapid; pentru o femeie, un vis profetizează o întâlnire cu un viitor soț.
 9. Interpretarea viselor Longo. O astfel de viziune de noapte apare înaintea schimbărilor grave în viața celui care doarme.
 10. Interpretarea viselor Kananit. Dormea ​​va putea face față concurenților.
 11. Interpretarea viselor Veles. A prinde un pește cu mâinile înseamnă a fi sănătos, vesel și puternic cu spiritul. Pentru o persoană bolnavă, un astfel de vis promite o recuperare rapidă, dar dacă peștele a fost ratat din mâini, atunci boala va deveni mai lungă.
 12. Cartea de vis engleza. Merită să vă pregătiți pentru necazuri.
 13. Cartea de vis islamică. Visătorul va putea întâlni un partener cu care va construi o relație romantică fericită în viitor.

Cine s-a întâmplat să prindă pește cu mâinile într-un vis

O fată care a pescuit cu mâinile într-un vis poate conta pe o căsătorie rapidă. Ea își va alege în sfârșit un viitor soț printre fanii ei, dar viața de familie va fi nefericită, pentru că domnișoara va trebui să se descurce singură cu menajul.

O femeie care este căsătorită sau într-o relație serioasă și vede un astfel de vis va fi surprinsă neplăcut de noile hobby-uri ale soțului ei. Visătorul va încerca să-și distragă atenția iubitului de la noile obiceiuri, dar este puțin probabil să reușească. Dacă într-un vis au fost prinși mulți pești, înseamnă că, în realitate, o femeie se confruntă cu oboseală și disperare. Dacă într-un vis o femeie a înotat în apă și a prins pește cu mâinile, înseamnă că în curând va primi vești de la rudele îndepărtate.

Pentru o femeie însărcinată, un astfel de vis devine un avertisment – dacă ești neglijent și nu asculți sfaturile medicilor, poți avea complicații în timpul nașterii.

Un tânăr care s-a întâmplat să prindă pește într-un vis cu mâinile va începe, în realitate, o aventură cu o fată care nu își îndeplinește cerințele. Dacă a prins un pește și l-a pus într-un acvariu, în curând se va căsători cu o nouă cunoștință. Visul vorbește și despre creșterea carierei.

Un vis similar văzut de un bărbat căsătorit vorbește despre dorința lui de a avea o amantă tânără și frumoasă. Cu toate acestea, în curând va începe să-și manipuleze propria sarcină pentru a-l scoate pe visător din familie și a se căsători cu ea. Pentru un bărbat divorțat, un astfel de vis semnalează dorința inconștientă a bărbatului adormit de a se întoarce la fosta lui soție. Pescuitul de succes este un semn că dorința va deveni realitate.

Descrierea capturii

Starea și aspectul peștelui prins vor da un sens suplimentar visului:

 • viu – visătorul va avea noroc și toate obstacolele vor fi depășite;
 • rezistență – există șansa de a câștiga la loterie;
 • mort – un simbol rău, care prezice pierderea cuiva apropiat și dificultăți mari;
 • dinți – visătorul se așteaptă la singurătate;
 • frumos – visătorul va putea lua totul din viață;
 • mare – spre profit bun, recunoaștere și popularitate; Dacă visătorul a prins un pește mare într-un vis, dar nu l-a putut ține în mâini, atunci afacerile sale vor progresa cu succes numai la nivelul de recunoaștere în societate, dar din punct de vedere financiar, va trebui să depui multe eforturi pentru a deveni real. profit
 • mic – la dezamăgiri în viață, precum și la griji și necazuri.

Ți-ai amintit tipul de pește? Are, de asemenea, o semnificație specială:

 • a prinde o știucă – la o întâlnire cu o veche cunoștință;
 • păstrăv – la o viață stabilă;
 • a prinde un crap – un vis îl caracterizează pe visător ca o persoană puternică și cu voință puternică;
 • prinde somon sau caras – la boală;
 • raia prinsă promite o călătorie pe mare.

Acțiuni umane efectuate într-un vis

Un rol important în interpretarea a ceea ce a văzut îl joacă acțiunile visătorului, pe care le-a realizat în viziuni de noapte:

 1. Prinde pește pe cont propriu. Visătorul nu ar trebui să vorbească despre ideile lui, altfel cei din jur îi pot distruge toate acțiunile.
 2. Privind pe cineva pescuind cu mâinile. Se așteaptă ca dormitorul să concureze în sfera afacerilor.
 3. Prinde și pierde accidental mâinile. O persoană riscă să facă o greșeală gravă care îi va distruge foarte mult reputația și cariera.
 4. Prinde și eliberează voluntar. O chestiune importantă la care se gândește visătorul va fi amânată pentru mult timp.
 5. Prinde pești înotând în apă. Dormitorul este o persoană inventiva și inteligentă, datorită căreia va atinge cu ușurință stabilitatea financiară.
 6. Uimește peștele înainte de a-l prinde. Visătorul riscă să se îmbolnăvească grav.
 7. Prinde peștele care te atacă. La locul de muncă pot apărea conflicte cu colegii sau superiorii.

Unde a avut loc capturarea?

Amintește-ți unde ți s-a întâmplat să pescuiești într-un vis:

 1. Într-o piscină sau acvariu. Dormitul este obișnuit să „desarce” toată munca grea asupra altora și nu beneficiază decât de munca depusă. Cu toate acestea, astfel de trucuri vor fi dezvăluite în curând.
 2. Pe malul lacului de acumulare. Visătorul are o viziune limitată asupra lumii, încearcă să fie ca ceilalți, îi este frică să-și arate individualitatea.
 3. Fiind pe o barcă. O persoană contează cu adevărat pe ajutorul prietenilor și rudelor în momentele dificile.
 4. Sub gheață Visătorul va încerca prin toate mijloacele să-și atingă scopul, prin urmare, va da dovadă de perseverență și perseverență de invidiat.

Starea apei

Calitatea apei în care a avut loc pescuitul va completa decodificarea vederii nocturne:

 1. Apa pura. Visătorul se așteaptă la o nouă cunoștință, care se va încheia în simpatie reciprocă și apoi se va dezvolta în sentimente serioase și relații puternice.
 2. Apă murdară. Un vis prevestește o trădare a unui iubit. De asemenea, un complot similar indică dificultăți de sănătate: cu cât apa este mai limpede, cu atât boala va fi mai ușoară.
 3. Apă rece. Pentru a obține ceea ce îți dorești, visătorul va trebui să depășească o mulțime de dificultăți.

Prindeți un pește roșu într-un vis – în realitate, experimentați sentimente puternice sau suferiți o boală

Interpretarea unui vis în funcție de ziua săptămânii

Amintiți-vă, în noaptea în care zi a săptămânii ați avut un vis:

 • luni – regrete pentru oportunitatea ratată;
 • marți – nu te amesteci în certurile celorlalți și nu da sfaturi, altfel mai târziu vei fi acuzat de toate necazurile;
 • miercuri – visătorul se distinge printr-un caracter iresponsabil;
 • joi – secretul va deveni clar;
 • vineri – dacă prinderea într-un vis s-a dovedit a fi nereușită, atunci ar trebui să te pregătești pentru certuri cu iubitul tău;
 • sâmbătă – soarta îi va oferi visătorului indicii pe care le va folosi cu pricepere;
 • duminica – unei cunoștințe întâmplătoare, dar fatidice.

Prinderea peștelui într-un vis este un semn bun care oferă unei persoane un anumit indiciu. Pentru a descifra mai precis viziunea de noapte, trebuie să vă amintiți toate detaliile unui vis de noapte și, de asemenea, să vă uitați la calendar, deoarece semnificația unui astfel de vis depinde și de ziua săptămânii.