De ce visezi mult la semințe negre

De ce visează semințele

Pentru a descifra corect de ce semințele visează, trebuie să vă amintiți toate detaliile și acțiunile. Diverse surse iau în calcul dacă erau o delicatesă sau material săditor, erau gustoase sau râncede, precum și alte nuanțe.

Interpretarea viselor: vezi semințele într-un vis

Sonnik Miller interpretează o mulțime de semințe ca participare la divertisment distractiv. Dar dacă erau mucegăite, pot apărea probleme cu finanțele și sănătatea. Faceți clic pe semințe – neînțelegeri cu agențiile guvernamentale. Va fi nevoie de mult timp și efort pentru a dovedi nevinovăția. Numărarea sumei pe o pălărie de floarea-soarelui este un simbol al caracterului practic al visătorului și al capacității de a gestiona banii rațional.

Dream Vanga sugerează că atunci când visezi la semințe pe care dormitorul le adună individual, va trebui să te bucuri de reaprovizionare într-un cerc apropiat. Semănatul este o investiție inteligentă. Porumbeii ciugulesc proviziile visătorului – ar trebui să vă pregătiți pentru cheltuieli bruște.

Conform cărții moderne de vis semințele într-un vis simbolizează profitul și promovarea pe scara carierei. Adevărat, evenimentele pozitive vor fi însoțite de tulburări.

Coaja din semințe prevestește revenirea unei situații din trecut. Probabil, veți dori să vă întâlniți din nou cu o persoană odată apropiată.

Un pachet complet de semințe este o predicție excelentă. În viitorul apropiat, afacerile planificate vor fi executate în cel mai bun mod posibil.

Un sac de semințe este o mare schimbare. Pentru fete, o astfel de viziune este interpretată ca o posibilitate crescută de sarcină.

Interpretarea de vis a lui Sigmund Freud raportează că semănatul sau decorticarea semințelor – la numeroase contacte sexuale. Este necesar să decideți asupra cercului de comunicare cea mai apropiată și să fiți mai selectiv în alegerea partenerilor și domnilor. Fondatorul psihanalizei interpretează și complotul unui vis în care o femeie cumpără semințe. Pentru un visător treaz, o relație intimă va aduce o mare plăcere, pe care nu va trebui să o regretați.

Conform cărții de vis a Medeei seminţele mari aparţin sferei emoţionale. Viața personală va mulțumi cu schimbări pozitive.

Interpretarea somnului în funcție de varietatea semințelor

Dacă o persoană bolnavă visează la semințe floarea soarelui, în realitate, o îmbunătățire semnificativă va veni în curând. Pentru alții, un vis oferă divertisment vesel, deși realizat fără prea multe beneficii practice. Să vezi o pălărie de floarea soarelui cu semințe este o schimbare bună în viața ta personală. Pentru îndrăgostiți, acesta este un simbol al sentimentelor reciproce.

Evenimente bune sunt raportate și de cei care au visat dovleac semințe. Pot apărea noi idei de succes, este posibilă completarea familiei.

pepene semințele într-un vis prevestesc descoperirea unor adevăruri de neînțeles anterior. Datorită acestui fapt, fundalul evenimentelor va deveni clar.

Au și o interpretare bună seminte de flori. Trezirea va putea câștiga încredere în sine, ceea ce va ajuta la atingerea înălțimii în carieră și va influența oamenii și evenimentele.

O etapă de viață prosperă este deja aproape dacă vezi semințe de mărar. Relațiile personale vor fi plăcute, iar tărâmul material va fi în stare excelentă.

Interpretarea somnului prin aspectul și gustul semințelor

Cel mai adesea, semințele sunt visate ca un produs alimentar. În acest caz, decodarea a ceea ce vedeți depinde, printre altele, de aspect și gust.

Îndeplinirea faptelor planificate înseamnă curat черные semințe. Probabil adăugarea membrilor gospodăriei.

Autoritatea meritată este simbolizată alb semințe. Visătorul va primi recunoaștere publică și faimă în cercul său.

recent semințele într-un vis sunt un semn bun. Există posibilitatea de a face profit din afacerea începută.

prăjit semințele servesc drept avertisment. Puteți fi, fără să vreți sau intenționat, sursa zvonurilor. Este recomandabil să țineți gura închisă. Un răsfăț delicios – speranțele și planurile pot deveni în curând realitate. Rancid – dezamăgire.

Ars semințele înseamnă necazuri în domeniul relațiilor personale. În cele mai mici ocazii, pot izbucni conflicte, care nu vor fi foarte ușor de rezolvat.

Dacă visezi la semințe germinate, aceasta este o nemulțumire ascunsă față de ceilalți. Omisiunile ascunse se accentuează din interior.

Mare semințele reprezintă profituri impresionante. Lucrurile se vor dezvolta bine.

mic semințele prevestesc o stare de nemulțumire față de desfășurarea evenimentelor. Este, de asemenea, un semn de disconfort emoțional.

Un simbol a ceea ce rămâne de cunoscut este adevărul. decojite semințe. Noile informații combinate cu presupuneri intuitive vor duce la succes. Atunci când comunicați cu oamenii, nu trebuie să cedeți provocărilor.

Acțiuni cu semințe într-un vis

Clic semințe – la o lenevire plăcută. Principalul lucru este că perioada de lene nu se prelungește și nu dăunează afacerilor.

roade semințe și, în același timp, deteriorarea unui dinte într-un vis este un avertisment. În realitate, divertismentul distractiv se poate transforma în probleme.

S-a întâmplat într-un vis чистить semințe – este timpul să acordați atenție celorlalți și evenimentelor care de obicei păreau nesemnificative. Există un secret care trebuie cunoscut.

Un complot în care trebuia cumpăra semințe. Este indicat să aranjați măcar o odihnă de câteva zile, dacă nu este posibilă o vacanță completă. După aceea, vor apărea cu siguranță forțe pentru noi realizări.

Cu toate acestea, atunci când visezi la semințe pe care însuși dormitorul le schimbă, acesta este un avertisment. În realitate, trebuie să se teamă serios de înșelăciune și să verifice din nou informațiile primite.

Prăji semințe – pentru vizita oaspeților neaștepți. Complotul avertizează, de asemenea, că străinii pot cauza probleme.

împrăștia semințele sunt dificultăți minore care pot fi rezolvate destul de repede. Intriga sugerează că în spatele ochilor unei anumite cunoștințe vorbește despre ficțiunea adormită. Puțini oameni cred în aceste bârfe.

Semănatul sau plantarea semințelor pe rând – în realitate, investiția va avea succes. Investițiile realizate vor aduce profit semnificativ.

Descifrând la ce visează semințele, cel mai adesea puteți găsi interpretări pozitive, deoarece simbolismul general este favorabil. Valorilor de precauție ar trebui să li se acorde o atenție deosebită, deoarece acesta este un avertisment cu privire la posibilele pericole.

Citeste mai mult:  Săpat cartofi într-un vis de ce vis

De ce visează semințele

Semințe conform cărții de vis a lui Miller

Semințele au o interpretare diferită în funcție de calitatea și aspectul semințelor. Semințele mucegăite pot prevesti probleme de sănătate, înrăutățirea stării financiare. Cojiți semințele într-un vis – în realitate vor fi procese cu legea, nu va fi ușor să vă dovediți cazul, pentru că nu vor dori să vă asculte. De ce visezi că semințe germinează într-un vis? Călătoria îți va aduce multe surprize plăcute, iar când te vei întoarce acasă vei găsi multe cadouri și vei auzi vești bune. Numărați semințele pe o pălărie de floarea-soarelui – ești o persoană foarte practică, știi prețul tuturor și faci asta doar așa cum crezi de cuviință.

Semințe conform cărții de vis a lui Freud

Semințele pentru un bărbat profețesc multe relații sexuale. Dacă le seamănă în vis, înseamnă că în viața reală este foarte prolific, bun ca amant. O femeie cumpără semințe – în realitate, vin dezvăluiri intime plăcute cu iubitul ei. Ea nu numai că se va bucura de compania lui, ci și va îndeplini una dintre dorințele ei prețuite.

Semințe conform cărții de vis a lui Vanga

Seminte? Le colectați unul câte unul – pentru creșterea cu succes a copiilor, adăugarea familiei. Semănat pe câmp – vei deveni mai înțelept cu veniturile tale, sau vei primi o moștenire. Porumbeii vă ciugulesc semințele – pregătiți-vă pentru cheltuieli neprevăzute, oportunități pierdute, pierderi.

Semințe conform cărții de vis de primăvară

Semințe de coajă – la o ceartă.

Semințe conform cărții de vis de vară

Decojirea semințelor – la o distracție goală.

Semințe conform cărții de vis de toamnă

Semințele de coajă – la lenevie.

Semințe conform cărții universale de vis

Semințele, dacă le roade în mod constant în vis și nu te poți opri, indică faptul că în curând te vei distra, bucură-te foarte mult de vacanță. Încearcă să nu-ți jignești prietenii și cei dragi cu cuvinte necugetate și nu acorda prea multă atenție vorbăriei altora. De ce visezi la semințe într-o floarea soarelui umplută la capacitate maximă? În curând viața se va schimba în bine, obiectul adorației îți va răscumpăra sentimentele.

Semințe conform cărții de vis modern

Semințele sunt un semn de bunăstare, prosperitate, creștere în carieră. Pe de altă parte, acestea sunt obiecte mici, ceea ce înseamnă că simbolizează lipsa asamblarii, agitația excesivă, costurile neprevăzute și lipsite de sens. Încercați să vă amintiți exact care au fost semințele din vis. Cele germinate indică conflicte ascunse care se găsesc de multă vreme, dar chiar acum vor izbucni. Interpretarea viselor de semințe, dacă sunt mari și frumoase, prezice noroc în afaceri, puteți prelua în siguranță orice proiect – vă vor aduce profit garantat.

Pentru o femeie căsătorită, un vis sugerează posibile probleme asociate cu copiii; pentru o fată necăsătorită, ea prezice o sarcină timpurie și o căsătorie. Dacă distribuiți semințe cuiva într-un vis, în realitate semănați dușmănie între colegi sau rude.

Semințe conform cărții de vis a sloganelor

SEMINȚE – „acestea sunt toate semințe” – mici, nesemnificative.

Semințe conform cărții de vis Idiomatic

„Totul sunt semințe” – mic, nesemnificativ.

Semințe conform cărții de vis online

Să vezi semințe este un semn că te așteaptă o vacanță grozavă.

Seminte de dovleac – iti promit nasterea unui copil minunat.

Potrivit cărții de vis, semințele de floarea-soarelui simbolizează schimbări în destinul tău și, cu siguranță, în bine, reînnoirea mult așteptată a familiei nu este exclusă.

Dacă ai visat la semințe de dovleac – prin spini tot faci drum spre stele, vei putea realiza totul, fără să ai în prezent pământ solid sub picioare.

Visul în care roade semințe înseamnă că, chiar și în ciuda dificultăților temporare și a lipsei de perspective bune, vei putea obține un mare succes în toate domeniile vieții.

Dacă o fată este ocupată cu asta și își toarnă coji sub picioare

Am visat că făceai clic pe semințe – visul tău prețuit se va împlini cu siguranță, dar pentru asta va trebui să te aprovizionezi cu rezistență, să depui toate eforturile și să nu-ți fie frică să riști ceea ce ai de dragul idealurilor înalte.

Ai visat la o coji de semințe – acesta este un avertisment că nu ar trebui să iei decizii pripite și să te oprești la jumătate, vei reuși, ai nevoie doar de puțin mai mult timp și eforturile tale, toate eforturile tale vor fi răsplătite cu generozitate.

Conform cărții de vis, cumpărarea semințelor este o modalitate sigură de a scăpa de probleme și necazuri, totul se va descurca ca de la sine.

A prăji semințele într-un vis este o întâlnire cu o personalitate remarcabilă care îți poate oferi lecții de înțelepciune foarte valoroase și îți poate transmite experiența sa neprețuită.

Ai visat la semințe de pepene verde – apoi așteaptă-te la un eveniment neplăcut, al cărui vinovat vei fi tu sau la primirea unor informații care te vor supăra foarte mult.

Dar femeile au o astfel de viziune

Semințe conform cărții de vis chinezești a lui Zhou-gun

Mănâncă semințe de dovleac – nașterea unui descendent nobil.

De ce visează semințele de floarea soarelui – o carte de vis este neagră, multe semințe

Sămânța este un simbol al soarelui, al fertilității și al optimismului. Dar semințele nu visează întotdeauna la ceva vesel și luminos. Uneori, astfel de vise prevestesc boală sau sărăcie.

Văzând semințe într-un vis

De ce visezi la semințe negre de floarea soarelui

 • Vederea semințelor negre de floarea soarelui pentru o recuperare rapidă a pacienților.
 • Pentru o fată sau o femeie, un astfel de vis prevestește nașterea unui copil mult așteptat.
 • Antreprenorii și oamenii de afaceri se pot aștepta la mare succes în afaceri.

Citeste mai mult:  De ce visează roșiile mari

dovleac

Semințele frumoase de dovleac într-un vis sunt vestigii ale unei sarcini de succes pentru cei care visează la un copil. Și bărbații și femeile în vârstă așteaptă succesul în viața lor sexuală.

seminte stricate

 • Semințele de floarea soarelui putrezite sau viermitoare înseamnă o cale de viață aleasă incorect, care va duce la pierderi semnificative.
 • Semințele de dovleac cu defecte visează la probleme de sănătate.
 • Pentru persoanele în vârstă, semințele de dovleac stricate promit probleme în zona genitală.Am visat coji din semințe

Coaja este un semn că a sosit momentul să scapi de ceea ce nu este necesar și să-ți pui viața în ordine.

Într-o poziție nefericită se află un bărbat care a visat la o mână de semințe decojite lângă coajă. Dar visul arată că foarte curând circumstanțele vor începe să se contureze în favoarea persoanei adormite.

Dacă visezi la o coajă în propriul tău pat, atunci problemele în relații nu pot fi evitate. În realitate, persoana adormită va fi supărată de bârfe despre viața sa personală.

Interpretarea viselor

Cartea viselor moderne

 • Dacă o fată necăsătorită vede semințe într-un vis, atunci în realitate va trebui să se căsătorească și să rămână însărcinată.
 • Fetele căsătorite visează la posibile probleme în familie.

De ce visează semințele – opinia lui Miller

Pentru a explica sensul viselor conform cărții de vis a lui Miller, este necesar să ne întoarcem la aparență.

 • Dacă boabele sunt acoperite cu mucegai, atunci, în realitate, persoana adormită este de așteptat să aibă dificultăți financiare sau probleme de sănătate.
 • Semințele germinate promit dormitorului o călătorie fericită și o întoarcere plăcută acasă.
 • Cei care numără numărul de semințe într-un vis pot fi mândri de întreprinderea lor.
 • Visătorii de coji vor trebui să-și dovedească cazul în instanță cu mare efort.

Dream Vanga

 • Oricine colectează câte o sămânță la un moment dat va putea crește în mod adecvat un copil.
 • Cei care seamănă cereale pe câmp vor învăța cum să gestioneze corect finanțele sau să primească o moștenire.
 • Și dacă vedeți semințe germinate, atunci în realitate o persoană va fi ajutată de rude.
 • Hrăniți porumbeii cu deșeuri neașteptate, pierderea oportunităților promițătoare.

Interpretarea psihologului Freud

Semințele conform cărții de vis a psihologului Z. Freud au o conotație sexuală. Pentru un bărbat, un astfel de vis oferă relații intime frecvente în viața reală. În cazul în care un tip seamănă semințe, atunci, în realitate, se va dovedi a fi un amant excelent.

Femeile și fetele visează să cumpere semințe pentru dezvăluiri plăcute alături de iubitul lor în pat.

De ce visezi să faci clic pe semințe

Există semințe pentru vorbărie goală și bârfă. În realitate, vorbitul nu va aduce niciun beneficiu, ci doar va lua timp prețios.

 • Cel care doarme, care face clic pe seminte cu mare pofta de mancare, va putea in curand sa rezolve problemele si sa iasa din situatiile conflictuale.
 • Un dinte rupt sau deteriorat indică probleme pe termen lung.
 • Faceți clic pe semințe într-un vis și observați printre ele goale sau putrezite la evenimente și conversații neplăcute.
 • Iar clicul poate indica, de asemenea, că este timpul ca cel care doarme să-și urmeze expresiile pentru a nu jigni pe alții.
 • Succesul și fericirea îl așteaptă pe cel care a visat să spargă semințele de floarea-soarelui. Făcând clic direct de pe o floarea soarelui înseamnă că foarte curând vei putea intra în companie bună.

Ronind seminte de dovleac intr-un vis

 • Ronind în așteptarea succesului în afaceri. Și fără gust – spre dezamăgire profundă.
 • Mâncarea cerealelor și senzația că nu se termină niciodată cu vânzări profitabile și schimbări pozitive pentru acei oameni care sunt angajați în comerț.
 • Ronind și scuipat în același timp pentru a vorbi goale.
 • Un bărbat care roade semințe de dovleac într-un vis va deveni victima unei femei viclene în viața reală.Adunați semințele

Dacă într-un vis s-a întâmplat să colectați semințe, atunci în realitate va trebui să aveți grijă de cei dragi. În același timp, un vis înseamnă că copiii au nevoie de ajutorul unei persoane adormite și pot fi rude sau străini.

Cumpărați semințe

Un astfel de vis este o dorință de a scăpa de apatie și stres. Oamenii care s-a întâmplat să cumpere semințe într-un vis se confruntă cu oboseală severă din cauza bătăilor de cap, suprasolicitarii și stresului emoțional. În viitorul apropiat se vor odihni bine, după care își vor reda forțele și se vor pregăti pentru noi victorii.

Prăjiți semințele

 • Pregătește-te să prăjești semințe de floarea soarelui – pentru petrecerea viitoare, care va fi o plăcere cu o companie plăcută. Interpretarea visului lasă un secret cine exact se pregătește să vină în vizită.
 • Fry – în realitate, trebuie să câștigi cunoștințe valoroase dintr-o conversație cu o persoană înțeleaptă.

Tratați cu semințe

 • Un vis în care s-a întâmplat să tratezi pe cineva cu semințe de dovleac oferă bunăstare și comunicare veselă. Va exista ocazia de a organiza o întâlnire amicală, o petrecere tematică. Semințele de dovleac visează la o distracție grozavă.
 • Distribuiți cu generozitate cerealele – încercărilor fără speranță de a convinge o persoană de partea lui, să aștepte ajutor. În unele cazuri, un vis indică concesii.
 • Pentru o persoană care are o anumită experiență și cunoștințe, visul solicită împărtășirea informațiilor acumulate cu cei care abia își încep calea de auto-dezvoltare.
 • Pentru persoanele cu stima de sine scăzută, un astfel de vis îi informează despre aspirațiile lor nerezonabile de a le oferi altora binecuvântările oferite de viață.
 • Răsfățați-vă cu semințe sărate la locul de muncă într-un vis pentru captura viitoare. La locul de muncă, ar trebui să te arăți ca o persoană responsabilă și să nu-ți renunți responsabilitățile pe cineva.

Citeste mai mult:  La ce visează pisica cea mare cenușie

Hrăniți cu semințe de păsări

 • Avertisment de cheltuieli bruște.
 • Confirmarea fiabilității prietenilor.

Seminte mari negre

Interpretarea viselor Semințe negre mari a avut un vis, de ce să visezi într-un vis Semințe negre mari? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți semințe negre mari într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Semințe

Ronind semințe într-un vis – vă așteaptă niște discuții – într-un cuvânt, nimic.

Nu este tot timpul să ne ocupăm de probleme „cosmice”: unde a mers Tanya, ce a spus Petya, care este semnul Oliei în limba rusă. Puteți mânca și semințele!

Interpretarea viselor – Semințe

Interpretarea viselor – Semințe

Interpretarea viselor – Negru

Norii sunt albaștri sau negri – din păcate.

Norii negri coboară pe pământ – boli asociate cu respirația.

Focul și fumul negru prevestesc boală.

Să vezi un curcubeu negru este nefericit.

Dacă norii negri coboară pe pământ – boli asociate cu respirația.

Vaporii negri se ridică de pe pământ – necaz.

Pe față i-a apărut un ulcer negru – o nenorocire asociată cu fiul său.

Un ulcer negru a apărut pe față – prevestește nenorocirea asociată cu fiul.

Interpretarea viselor – Cerneală

Văzând într-un vis hainele cuiva pătate de cerneală, pregătește-te pentru faptul că oamenii invidioși te vor înșela cumva.

O tânără care a visat la cerneală va fi calomniată de rivala ei.

Dacă ți-ai văzut degetele pătate de cerneală într-un vis, vei fi chinuit de accese de gelozie. Și dacă cerneala este roșie, atunci ai probleme serioase.

Dacă într-un vis ai diluat cerneala, în realitate vei fi atras într-un fel de afacere urâtă.

O sticlă de cerneală promite apariția nedoritorilor și un declin al afacerilor.

O călimară goală văzută într-un vis este un semn că vei putea evita condamnarea publică pentru unele dintre faptele tale nu foarte bune.

O călimară plină vă reamintește că ar trebui să vă luați măsuri de precauție, altfel cei nedoritori vă pot defăima.

Ei au scris cu cerneală într-un vis – în zilele următoare vei avea doar un noroc fabulos. Nu ratați șansa, fiți pregătiți pentru o întorsătură neașteptată a evenimentelor care vă promit beneficii.

Dacă într-un vis ai scris cu cerneală și ai pus accidental o pată pe o hârtie importantă, înseamnă că data la care urma să mergi va eșua și îți vei face griji pentru asta.

Cerneală vărsată – înaintea unui scandal puternic care se va întâmpla din cauza unui fleac.

Interpretarea viselor – Cerneală

Dacă cerneala este neagră, stricați-vă reputația.

Cerneală verde – vei reuși, așa că nu te opri.

Cerneală galbenă – o cunoaștere rapidă cu o persoană foarte bună.

Cerneală albastră, albastră, violetă – până la o depresiune lungă.

Interpretarea viselor – Negru

Culoarea neagră poate simboliza necunoscutul – umbrele și secretele subconștientului tău.

Există probleme interne pe care trebuie să le investigați? Expresia „în întuneric” înseamnă confuzie.

Te simți nesigur în legătură cu calea pe care să o urmezi în viața ta? Întunericul poate simboliza și vălurile calmante ale nopții.

Evident, este timpul să vă răsfățați cu relaxare și vise de viață.Negrul este asociat și cu disperarea și depresia.

Suprimați furia și frustrarea? Ar trebui să simți toate emoțiile.

Nu există emoții rele, dar sentimentele reprimate se pot transforma în depresie și disperare.

Dacă ești deprimat, ar trebui să te eliberezi de emoțiile care provoacă această afecțiune.

Analizați-le și luați măsuri.

Dacă nu poți face asta, găsește pe cineva care să te ajute. În cultura occidentală, negrul este asociat cu doliu.

Există un domeniu din viața ta pentru care te întristezi? Pentru unii oameni, negrul simbolizează puterea.

Chinezii văd bunătatea în negru.

Interpretarea viselor – Cerneală

Dacă într-un vis vezi hainele cuiva pătate de cerneală, atunci, în realitate, oamenii invidioși te vor trata necinstit.

O tânără care vede cerneală într-un vis va fi calomniată de rivala ei.

Să-ți vezi degetele pătate cu cerneală într-un vis înseamnă că vei fi crud de gelos până când cele mai bune calități ale naturii tale vor prelua controlul. Dacă cerneala este roșie, aveți probleme serioase.

Dacă diluați cerneala într-un vis, veți fi atras într-o afacere scăzută.

O sticlă de cerneală văzută într-un vis promite răi și eșec în afaceri.

Interpretarea viselor – Semințe

Floarea soarelui – pentru bani.

Mâncare – află un secret minor, ajunge la fundul lui.

Interpretarea viselor – Cerneală

Scrieți într-un vis, scufundând un stilou în cerneală – în realitate va trebui să supravegheați un proiect responsabil sau să faceți munca altcuiva. Este posibil ca sănătatea ta să nu poată rezista unui asemenea stres. Dacă într-un vis ai scris și, în același timp, ai pus pete, te așteaptă o mulțime de necazuri minore de la concurenții tăi invidioși. Varsare de cerneală – nu reușește un proiect important sau nu reușește să finalizeze lucrarea la timp.

Imaginează-ți că cerneala dispare. Chiar dacă ești acoperit cu ele din cap până în picioare, nu ai de ce să te temi: vor dispărea în același moment.