De ce visează o femeie la o balenă

De ce visează balena: semnificații și interpretări

Balena este unul dintre cele mai nobile mamifere din natură. În mediul marin, aceste creaturi sunt fără îndoială regi. Dar cum să înțelegeți un vis în care există o imagine a acestei creaturi? Pentru a afla la ce visează balena, trebuie să apelați la cartea de vis pentru interpretare.

De ce visează balena: interpretări în cărțile de vis

Imaginea unei balene are o mare varietate de semnificații diferite în visele nocturne. Prin urmare, pentru a oferi o interpretare corectă a unui vis despre el, trebuie să vă amintiți toate detaliile sale importante. Iată câteva dintre cele mai comune valori.

 1. Oamenii visează la balene atunci când se simt dezavantajați, nesiguri pe ei înșiși.
 2. Dacă o persoană a visat la o balenă, înseamnă că în curând va întâlni ceva misterios. Poate că misticismul va fi prezent în viața visătorului. Cu toate acestea, cartea de vis insistă asupra necesității ca o persoană să nu aibă teamă, deoarece ceva pe care oamenii nu l-au întâlnit înainte nu ar trebui să o sperie întotdeauna.
 3. A vedea acest mamifer imens în apă frumoasă înseamnă a primi ajutorul prietenilor în realitate. Într-o situație dificilă, visătorul nu va fi lăsat singur.
 4. Dacă o persoană ar trebui să vadă cum o balenă este aruncată la țărm, atunci o dâră neagră va apărea în curând în viața lui. O serie de nenorociri și eșecuri vor fi prezente în viața visătorului său, cu care nu va fi ușor de înfruntat.
 5. O balenă albă care se apropie de o navă pe mare în vise de noapte simbolizează lupta unei persoane în viața reală.
 6. Dacă visătorul ar trebui să înoate cu aceste creaturi frumoase, ținându-se de coadă, el va deveni obiectul iubirii mai multor oameni deodată. Genul visătorului, în acest caz, nu contează.
 7. O balenă albastră uriașă care a răsturnat nava în ocean avertizează visătorul despre un dezastru iminent.
 8. Dacă peștii mici au înotat în apă lângă această creatură, în viitorul apropiat visătorul va deveni proprietarul unui lucru scump. Poate își va cumpăra o mașină.
 9. Visătorul a fost mușcat de o balenă, l-a rănit – asta pentru profit. Un astfel de vis are o interpretare ciudată, dar cu cât mai multe răni cauzate unei persoane de acest mare locuitor al mării adânci, cu atât va fi mai bogat în realitate.
 10. Mamiferul care se apropie de țărm simbolizează lupta solitară a visătorului împotriva răului său. În procesul de atingere a scopului, el se va putea baza doar pe propriile forțe.
 11. Dacă un locuitor marin a sărit din apă, formând o mulțime de stropi în jur, asta înseamnă că unul dintre vechii săi prieteni este atașat romantic de visător.
 12. Visătorul face o fotografie a unui gigant de mare într-un vis – acest lucru îi aduce proiecte profitabile la locul de muncă.

O sărbătoare așteaptă o persoană dacă, în visele sale, a luat în brațe o balenă minusculă.

Balena într-o carte de vis (video)

De ce visează o balenă în apă sau în mare, înoată cu o balenă într-un vis

 • Dacă în vise acest mamifer a fost văzut în întinderile de apă, atunci acest lucru este cu siguranță legat de câștigarea de bani. Aici este important să acordați atenție direcției mișcării sale și vitezei de înot. Dacă uriașul mării se îndreaptă rapid spre țărm, visătorul va trebui să depună toate eforturile pentru a câștiga suma necesară pentru a-și pune în aplicare planul. Înotul rapid al unui animal într-un vis simbolizează ritmul rapid de lucru al visătorului în realitate. Si invers. Înotul lent departe de coastă vorbește despre oportunități ratate de câștig.
 • Dacă animalul a murit pe mare, visătorul va avea multă bucurie și distracție. Cel mai probabil, va petrece multe ore fericite în compania prietenilor.
 • O persoană își va putea atinge toate obiectivele dacă în viziunile sale de noapte o balenă mare își bate coada de apă. Mai mult, cu cât a format mai multe stropi, cu atât mai puternică va fi bucuria visătorului.
 • Visătorul va avea o întâlnire romantică cu o continuare interesantă, dacă în visele sale acest mamifer a eliberat o fântână din apă.

Dacă o persoană a putut să înoate cu prietenul său uriaș albastru pe teritoriul său, acesta este un semn foarte bun. Să experimentezi jubilație, bucurie și plăcere într-un vis de la înot împreună cu acest mamifer este o mare dragoste. Dar dacă în visul său de „înot” o persoană este îngrijorată sau speriată de ceva, aceasta înseamnă că sentimentele sale nu vor fi reciproce.

A vedea o balenă albă sau albastră într-un vis: pentru ce este?

 1. O balenă albastră care a înotat în adâncurile mării oferă visătorului o mare varietate de plăceri și plăceri. Această imagine are un sens plăcut în vise aproape întotdeauna.
 2. Dar dacă uriașul mării era alb, visătorul va întâlni în curând o persoană neplăcută și invidioasă. Interpretarea visului nu recomandă începerea unui conflict cu el, deoarece aceasta va fi lipsită de orice semnificație. Cea mai bună cale de ieșire este să vă păstrați distanța față de invidioși.

Dacă uriașul mării era alb, visătorul va întâlni în curând o persoană neplăcută și invidioasă.

Care este visul unei balene mari, uriașe?

Mărimea animalului are o legătură directă cu interpretarea visului. Un mamifer mare văzut într-un vis simbolizează emoțiile puternice pe care o persoană le va experimenta în realitate. În timp ce imaginea unei mici balene în vise vorbește despre sentimentele și experiențele nesemnificative ale visătorului.

Un mamifer mare văzut într-un vis simbolizează emoțiile puternice pe care o persoană le va experimenta în realitate.

Dar visul în care animalul era uriaș prevestește o schimbare în viață. Se întâmplă ca o persoană să viseze nu doar la o balenă uriașă, ci și la Moby Dick. Toată lumea știe povestea despre această balenă colosală, dar nu toată lumea înțelege semnificația ei într-un vis. Dacă oamenii visează la Moby Dick, aceasta simbolizează dorința lor de a-și schimba radical viața. Și astfel de vise sunt un semn clar că vor avea în curând această oportunitate!

De ce o balenă visează la o femeie sau o fată?

 • Pentru o femeie, imaginea unei balene frumoase în viziuni nocturne poate promite o nouă cunoștință. Dacă experimentează sentimente și emoții plăcute, privindu-l sau înotând cu el, atunci relațiile cu noua ei cunoștință se vor dezvolta în cel mai bun mod posibil. De asemenea, este posibil să se căsătorească cu noul ei prieten.
 • O fată tânără ar trebui să facă noi cunoștințe cu prudență dacă în visele ei balena a încercat să-i facă rău.

Dar un vis în care această creatură sare din apă, stropind cu apă, îi oferă fetei o mărturisire de dragoste din partea admiratorului ei secret.

Ce înseamnă această imagine în cartea de vis a lui Miller?

Cartea de vis a psihologului Miller oferă o astfel de interpretare a imaginii unei balene într-un vis: această creatură „vizitează” o persoană în visele sale numai atunci când trebuie să facă o alegere dificilă. Poate că trebuie să alegi între dragoste și prietenie. Nu este ușor, așa că persoana este confuză. Nu înțelege ce alegere ar trebui să facă. Din acest motiv visează la o balenă. Cu toate acestea, în afară de aceasta, Miller subliniază următoarele semnificații ale imaginii acestei creaturi:

 • Dacă visătorul și-a exprimat dorința de a călări o balenă în visele sale de noapte și animalul nu i-a deranjat, el riscă în curând să-și piardă proprietatea.
 • Imaginea unei balene moarte simbolizează alegerea corectă pe care o va face visătorul.
 • Acea persoană va scăpa cu bucurie de catastrofă, în al cărei vis nu era decât coada unei balene uriașe.

Un vis în care visătorul a fost înghițit de o balenă uriașă îi prevestește nenorociri și o înfrângere zdrobitoare. O interpretare similară are un vis în care animalul a înghițit pe altcineva.

Care este visul unei balene sau al unui pește mare (video)

Când o persoană a văzut acest uriaș de mare în visele sale de noapte, trebuie să apeleze cu siguranță la cartea de vis pentru a găsi răspunsuri la toate întrebările sale în ea. Oricare ar fi detaliile unui vis despre o balenă, acesta este un semn care oferă unei persoane evenimente importante care se vor întâmpla în curând în viața sa.

Citeste mai mult:  Sânge din gură într-un vis

De ce visează balena

Sursele conțin multe indicii despre ce visează balena. Acest lucru ia în considerare tipul de mamifer: dimensiunea, culoarea, comportamentul acestuia, chiar și sexul visătorului.

Interpretarea viselor: a vedea o balenă într-un vis

Sonnik Miller interpretează o balenă care înoată liniștit în ocean ca un vestitor al norocului. Dacă uriașul duce la epava navei pe care visătorul se afla la bord, în realitate trebuie să alegeți între îndeplinirea obligațiilor și păstrarea proprietății.

Conform Wangi o balenă în elementul său nativ simbolizează discordia internă. Aruncat la țărm înseamnă întârzieri în afaceri. A vedea un pârâu-fântână înseamnă a comite un act rușinos.

Interpretarea viselor lui Stuart Robinson sugerează că atunci când o fată visează la o balenă care plutește în apă lângă un uriaș, mai mulți fani o plac deodată.

Pe cartea de vis Felomena o balenă pentru o femeie profetizează o probabilitate crescută de concepție. Potrivit lui A. Meneghetti, intriga înseamnă că mama își exagerează influența asupra vieții copiilor deja complet independenți.

Omul balenă Cartea de vis a lui Freud înseamnă un fulger de pasiune. Sentimentele sunt luate cu nerăbdare și va fi greu să le rezist.

Care este visul unei balene în apă

balenă în piscina înseamnă că situația se va schimba în curând. Este posibil chiar să te muți în alt loc de reședință.

balenă într-un râu sugerează schimbări în sfera personală. Visătorul se așteaptă la o pasiune romantică.

O balenă care visează în mare simbolizează o stare de spirit anxioasă în realitate. Emoția provoacă o premoniție a unor noi întorsături de soartă. Dacă ai visat cum se stropesc balenele în mare și se zbuciumă, te poți bucura. Așteptați noi relații de dragoste sau reîmprospătarea relațiilor romantice existente.

Un semn bun, dacă ai visat cum balena care sare din apa. Cele mai prețuite vise se vor împlini.

balene pe mal – un semn trist. Se pot întâmpla lucruri rele.

Când o balenă visează in ocean, iar visătorul navighează pe o navă, pentru o interpretare corectă a intrigii, este necesar să se țină seama dacă a existat contact cu un mamifer uriaș. Dacă s-a întâmplat să-l vezi, dar balena nu a intervenit, s-a comportat pașnic sau prietenos, se deschid noi oportunități și perspective strălucitoare.

Agresiunea, și cu atât mai mult un atac, este interpretată ca apariția unor obstacole în afaceri sau nedoritori.

Interpretarea somnului sub forma unei balene

Albastru-închis o balenă într-un vis este interpretată în două moduri. Pe de o parte, acesta este un avertisment despre o situație extraordinară. În celălalt – un semn al sărbătorii viitoare la locul de muncă.

Alb o balenă într-un vis simbolizează surprize plăcute. Probabil că fac o achiziție mare și mult așteptată.

Negru balenele sunt un avertisment. Detractorii pot deveni activi.

Când o balenă visează ucigaș balena, aceasta este considerată un indiciu că calitățile volitive ale caracterului trebuie arătate. Datorită răbdării și rezistenței, se va putea depăși cu onoare toate situațiile care apar.

Minunea zânelor Yudo balenă – un semn al schimbărilor viitoare. Vor fi grandioase ca amploare.

mare balena prevestește o creștere activă a carierei. Cu toate acestea, este important ca cel care doarme să nu-și asume responsabilități exorbitante. O balenă uriașă este un eveniment uimitor. Este de mare surprins.

mic balenele – la apariția sentimentelor. Vor fi strălucitoare, dar superficiale.

simbol trist – mort balenă. Trebuie să muncim din greu, eliminând consecințele evenimentelor neplăcute.

Zbor balenele care fac sărituri incredibil de impresionante deasupra suprafeței apei sunt un semn neobișnuit. Curând, o persoană necunoscută recunoaște sentimente arzătoare.

multe balene într-un vis – un avertisment despre schimbările cardinale care vor afecta toate domeniile vieții. Este important să nu le reziste, ci să încercăm să le acceptăm necesitatea. Un stol de balene cere o revizuire a valorilor. Schimbarea fundațiilor nu poate fi evitată, iar schimbarea va aduce prosperitate.

visând pui de balenă înseamnă să faci profit dacă arată sănătos pe dinafară. O balenă bolnavă sau rănită este un avertisment că nu ar trebui să te implici în tranzacții financiare dubioase.

coadă de balenă se referă și simbolic la domeniul material. Pot apărea cheltuieli neprevăzute sau pierderi de fonduri.

Acțiuni cu o balenă în vis

A înota cu o balenă – un avertisment. Trezirea nu va avea suficient timp să se gândească și va trebui să răspundă rapid la toate evenimentele.

Vis de bun augur – salva balenă. Un caz care arăta ca un eșec, încununat în mod neașteptat cu un final triumfător.

Captură kita – o sete de a reînnoi comunicarea cu vechii cunoștințe. Fotografiarea unui mamifer este un proiect nou care promite profituri mari.

Citeste mai mult:  Văzând un tort într-un vis

Mângâierea unui uriaș este o schimbare în relațiile personale.

Balenele și alți pești într-un vis

Delfinii și balenelevisat în același timp, înseamnă nevoia de auto-realizare. Aceasta reflectă disponibilitatea interioară de a realiza secretele subconștientului și propriile talente.

Rechini și balene simbolizează sensibilitatea. Visătorul ia tot ce se întâmplă prea aproape de inimă, iar asta uneori face dificil să se bucure de viață.

În curând, cineva pe care îl cunoști va avea nevoie de sprijin, iar pentru asta va fi necesar să te unești cu prietenii. Asta visează balenă și ciocan de pește într-un vis.

Un mamifer uriaș într-un vis este un semnal important de care este indicat să țineți cont.

De ce visează balena?

Pentru a interpreta visul cât mai precis posibil, trebuie să vă amintiți nu numai comportamentul balenei și acțiunile sale, ci și culoarea, dimensiunea și chiar starea sa de spirit în raport cu visătorul. În orice caz, un vis cu o balenă este un avertisment și rareori este un semn de necazuri majore și necazuri teribile.

De ce visează balena – cartea de vis a lui Miller

Dacă într-un vis o balenă ară în mod pașnic întinderile oceanului, atunci persoana căreia ia coborât o astfel de viziune poate fi numită o adevărată norocoasă, deoarece o astfel de viziune îi drenează noroc și multe minute fericite. Uciderea unei balene în vis este, de asemenea, bine. Aceasta înseamnă că, în realitate, toți inamicii vor fi învinși, iar orice problemă se va rezolva de la sine.

Când visezi că o balenă se apropie de nava pe care navighează visătorul, atunci acesta va trebui să decidă: să-și piardă o parte din proprietatea sau să-și îndeplinească obligațiile de datorie. Dar dacă acest mamifer mare întoarce nava, atunci, în realitate, poți deveni victima unui dezastru provocat de om sau a unor elemente rampante.

Ce înseamnă: visat la o balenă – interpretare după Freud

O persoană care navighează pe o navă și observă brusc o balenă, în viața reală, este depășită de îndoieli cu privire la decizia pe care a luat-o cândva. Mărimea balenei este direct proporțională cu dimensiunea acestor îndoieli. Dacă visătorul a văzut o balenă femelă arătând oceanul pentru un cuplu cu puiul ei, atunci acest lucru îi promite un profit bun. Un mascul de balenă singur visează la apariția neașteptată a sentimentelor foarte puternice pentru un membru de sex opus.

Balena – cartea de vis a lui Vanga

O balenă care visează este un simbol al discordiei interne. O persoană însuși nu știe exact ce vrea de la viață, prin urmare este întotdeauna într-o stare de incertitudine. O balenă care înoată, care eliberează din când în când fântâni de apă, este un simbol al actelor erupții, pentru care va fi păcat mai târziu. A ucide o balenă într-un vis înseamnă că, în realitate, va scăpa de toate problemele. O balenă spălată pe țărm este un simbol al obstacolelor care pot împiedica serios munca începută.

Care este visul unei balene conform cărții de vis psihanalitice

A vedea o balenă în vis este bine, ceea ce înseamnă că, în realitate, va trebui să faci o achiziție majoră. Vânătoarea de balene oferă o nuntă sau o altă sărbătoare la care visătorul va fi un oaspete binevenit. Când un mamifer marin răstoarnă o navă cu oameni, asta înseamnă că visătorul va trebui să facă o alegere dificilă în ceea ce privește dragostea. Adică trebuie să alegi între două persoane care sunt la fel de dragi persoanei adormite.

Balenele moarte și ucise sunt vise urâte care sunt prevestitoare de boli viitoare, necazuri și necazuri minore. O persoană înghițită de o balenă este un ratat patologic, de fapt, și nu îl așteaptă cea mai bună perioadă din viața sa – așa-numita „dâră neagră”. Acesta este un timp de regândire și rezolvare a problemelor actuale, care va fi o contribuție bună la vistieria înțelepciunii lumești.

Care este visul unei balene conform cărții de vis a lui Denise Lynn

Balena simbolizează intuiția și susceptibilitatea excesivă. Trebuie să profitați de acest lucru și să vă puteți adapta la diferite scenarii pentru dezvoltarea evenimentelor, pentru că nimeni nu știe ce urmează pentru visător. O balenă este un mamifer uriaș, dar complet neagresiv, ceea ce înseamnă că o persoană poate dezvolta talente remarcabile și poate deveni mai puternică în spirit, dar undeva în adâncul sufletului va rămâne fragil, tandru și impresionabil.

Care este visul unei balene conform cărții moderne de vis

O persoană care vede o balenă într-un vis deschide perspective fără precedent: are posibilitatea de a face o afacere atât de mare încât i se va părea că acest proiect este evident imposibil. Dar trebuie să muncești din greu pentru a termina ceea ce ai început. Principalul lucru este să te gândești bine, să o organizezi corect și să faci alinierea corectă a forțelor și priorităților.

Balena care visează avertizează că lucrurile mărețe necesită o abordare echilibrată, așa că ar trebui să le iei în serios. În caz contrar, visătorul se va confrunta cu un colaps complet și cu pierderi financiare grave.

De ce visează Keith

Balenele sunt cei mai mari locuitori ai planetei. Ele întruchipează puterea și măreția și inspiră admirație chiar și celor care nu i-au întâlnit niciodată. Apărând în vise, mamiferele pot avertiza o persoană asupra unui pericol iminent sau pot prezice obținerea unor beneficii la care a visat de mult. În articol, am adunat pentru tine părerile mai multor interpreți cunoscuți care îți vor spune de ce visezi să vezi o balenă în vis.

Subconştient

La nivel subconștient, cașalot este perceput ca o manifestare a unui fel de ego social. De exemplu, o imagine care apare unei femei poate indica faptul că acordă prea multă atenție copiilor care au crescut deja. Ei sunt capabili să aibă grijă de propriile lor vieți și ar fi bine să începi să o trăiești pe a ta. O astfel de manifestare de îngrijorare excesivă este tipică pentru cei care sunt ei înșiși nemulțumiți de viața lor personală.

Uneori, a vedea balene într-un vis este întruchiparea narcisismului tău. Îți exagerezi propria importanță, dar asta se datorează numeroaselor complexe. Sunteți nesigur și încercați să vă asigurați o liniște sufletească fragilă.

Carte de vis popular

Explicațiile interpretului clasic depind de circumstanțele exacte ale visului care apare:

 • urmăriți vânătoarea de balene – pentru vacanța viitoare. Nu este exclusă sărbătoarea de nuntă;
 • un mamifer întoarce nava cu susul în jos cu tine la bord – trebuie să alegi între două persoane pe care le iubești;
 • a vedea cașalot morți este un simbol al bolilor, pierderilor și încercărilor viitoare;
 • ai fost mâncat de o balenă – pregătește-te în dunga neagră. Lucrurile vor merge prost, iar asta poate dura suficient de mult;
 • un mamifer mare – o imagine care prezice schimbări în serviciu și o posibilă creștere a carierei;
 • balena ucigașă – va trebui să acționați decisiv, dar să fiți pregătit pentru răbdare;
 • înotați cu un cașalot – nu trebuie să ezitați dacă doriți să rezolvați rapid problema;
 • urmăriți o balenă în piscină – trebuie să vă mutați într-un nou loc de reședință;
 • ai reușit să-l prinzi – la noroc în toate problemele;
 • bate pe spate – fii pregatit pentru schimbari majore pe frontul personal.

Citeste mai mult:  Văzând părinți morți într-un vis împreună în viață

Interpretarea visului lui Freud

Conform interpretării lui Freud, imaginea poate apărea unei femei care este deja pregătită pentru maternitate. Dacă ești deja într-o poziție, atunci visul prezice o naștere ușoară și rapidă.

A vedea o balenă în mare într-un vis pentru un bărbat este un semn că vrea să găsească un nou partener pentru intimitate. Sunteți nemulțumit de viața personală și încercați să vă diversificați relațiile sexuale. Iti doresti senzatii noi si senzualitate pasionala, care nu mai este intr-o relatie.

Dacă în viziunea ta mamiferul arată foarte mare și înoată încet, atunci acest lucru semnalează nesiguranța ta cu privire la ceva. Este posibil să fi preluat o povară insuportabilă, iar acum nu știi cum să ieși dintr-o situație dificilă.

Să vezi că un cașalot înoată încet într-un iaz, dar în același timp ține aproape de tine și nu arată agresivitate – în realitate ceva se va schimba în viața ta personală. Este posibil ca vechea pasiune să se aprindă într-o relație cu un iubit, dar este posibil să găsești un nou partener. Dacă într-un vis balena arată agresivitate, atunci pregătește-te pentru o perioadă dificilă.

De asemenea, Freud a sfătuit să fie atent la câți indivizi se aflau în apă. Dacă unul și bărbat este un semn al începutului unei noi relații. A vedea o femelă cu un pui este un simbol al obținerii unui posibil profit financiar.

Sonnik Miller

În cartea de vis a lui Miller, interpretarea viselor, ceea ce visează balena, este asociată cu unele schimbări importante în viața visătorului:

 • visezi că ești pe puntea unei nave și de acolo privești un mamifer care se deplasează spre tine – semn al dialogului intern pe care îl ai cu tine însuți. Trebuie să iei o decizie serioasă, dar nu te simți suficient de puternic în tine pentru a o face. Gândurile tale pot fi legate atât de afaceri, cât și de viața personală. Într-un fel sau altul, mai trebuie să faci o alegere dificilă;
 • dacă ai visat că un cașalot atacă o navă și o întoarce cu susul în jos, fii pregătit pentru numeroase încercări. Cel mai adesea, o astfel de viziune avertizează visătorul despre pierderi grele și necazuri. Poate că tu însuți te vei afla în circumstanțe dificile, dar acestea pot viza și pe cineva apropiat;
 • visează să omori un mamifer – vei alege între simțul datoriei și propriile tale dorințe. O alegere dificilă îți va permite să obții ceea ce îți dorești cel mai mult în viitor;
 • în viziunea ta, balena era foarte mare – fii atent la comportamentul ei. Dacă nu arată agresiv și arată prietenos, atunci acesta este un semn de noroc în toate chestiunile. Să vezi că în același timp își bate coada pe suprafața apei este un simbol al succesului complet în toate domeniile vieții. Dar un vis în care un mare cașalot încearcă să răstoarne o navă avertizează despre pierderea proprietății.

Dream Vanga

Vanga credea că această imagine este asociată cu o lipsă de liniște sufletească în viața unei persoane adormite. Probabil că nu știi ce vrei în viață. Această incertitudine vă împiedică să faceți planuri și să atingeți orice obiective. Pentru a vedea o balenă înotând și eliberând apă în aer – trebuie să comiți un act stupid pe care îl vei regreta foarte mult. Visând să ucizi un mamifer – în realitate vei putea rezolva dificultățile care au apărut. Dacă s-a spălat pe țărm, în realitate vor apărea dificultăți care te vor împiedica să îndeplinești ceea ce ai în minte.

Interpretarea viselor lui Loff

Imaginea lui Loff este asociată cu puterea naturală și frumusețea. Acesta este un simbol antic care personifică puterea, rezistența, renașterea. Pe imaginea unei balene se bazează mitul că ține Pământul pe spate. Prin urmare, este important să se evalueze corect apariția unui semn în vise.

Vederea acestei imagini este un semn al unei decizii iminente de a lua o decizie importantă care îți poate schimba complet viața. Așezat pe spatele unui cașalot – în realitate, atractivitatea ta este dincolo de orice îndoială. Dacă un vis este o femeie, atunci există un admirator persistent în mediul ei. În același timp, țineți-i de coadă – vi se vor da semne de atenție de către mai mulți reprezentanți ai sexului opus deodată.

Fiul lui Nostradamus

Pentru Nostradamus, imaginea este cel mai adesea un simbol pozitiv. Dacă visezi la o balenă mare, s-ar putea să primești în curând o bogăție neașteptată (de exemplu, o moștenire neplanificată). Înotul cu mamifere este un semn al unei oferte bune sau al unei oferte de participare la o afacere mare.

Într-un vis, simți bucurie din prezența unui cașalot – cumpără un lucru care îți va aduce multe momente plăcute. Dar să vezi că întoarce nava pe care navighezi nu este un semn prea bun. O astfel de viziune sugerează că în curând va trebui să faci o alegere dificilă în care vor fi implicați cei dragi.

Interpretarea visului Hasse

Această interpretare spune că a vedea o balenă departe de tine este o achiziție viitoare sau o intrare într-o nouă relație. Am visat că se îndreaptă spre tine – fii atent la comportament. Dacă mamiferul nu se comportă agresiv, ci pur și simplu înoată încet, acesta este un simbol bun care prezice schimbări pozitive. Este posibil să le așteptați de mult. Pentru a vedea un comportament neprietenos – trebuie să îndeplinești sarcini de rutină și plictisitoare la locul de muncă. Rezultatele muncii tale vor fi aproape imperceptibile, deși vei depune toate eforturile posibile pentru aceasta.