De ce o femeie însărcinată visează la un cimitir și morminte

De ce o femeie însărcinată visează la un cimitir

Femeile care poartă un copil acordă o atenție deosebită viselor. Mai ales dacă în ele se visează imagini nu foarte plăcute. Merită să ne dăm seama de ce o femeie însărcinată visează la un cimitir și dacă există un motiv de îngrijorare în acest caz. Adevărat, interpretarea somnului este ambiguă și depinde în mare măsură de detaliile scenariului visat.

Valoarea generală

De regulă, un astfel de vis pentru o femeie însărcinată este considerat un semn alarmant. În viitorul apropiat, o așteaptă numeroase necazuri. Adevărat, adesea un vis indică experiențe emoționale și temeri asociate cu viitoarea naștere. Pentru a obține o interpretare mai exactă, trebuie să țineți cont de toate nuanțele viselor nocturne.

Interpretare cu detalii

Dacă un vis este visat de o domnișoară care a aflat recent despre poziția ei interesantă, în curând sunt așteptate schimbări cardinale în viața ei. Se confruntă cu o alegere dificilă. Va trebui să decideți dacă să păstrați copilul sau să faceți un avort. În primul caz, ea se va confrunta cu dificultăți financiare. Va trebui să le spună rudelor despre sarcină și să spere în ajutorul lor. Este posibil ca tatăl copilului să nu acorde niciun sprijin în acest caz.

Când o femeie însărcinată visează la un cimitir, interpretarea depinde de detalii. Valoarea va fi apoi după cum urmează:

 • vezi propriul tău mormânt– este considerat un semn rău. Nașterea va fi dificilă și acest lucru va afecta negativ sănătatea copilului și a mamei. Există riscul de complicații și chiar de deces. Prin urmare, trebuie să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră în avans, consultați un medic. Nașterea viitoare ar trebui tratată cât mai responsabil posibil;
 • vorbesc în cimitir– realizarea de profituri mari. Poate rudele vor da bani. Încasările financiare vor fi foarte neașteptate pentru visător. Este posibil să câștigi la loterie. De asemenea, nu este exclus debutul precoce al procesului de naștere;
 • vizitarea cimitirului este însoțită de tristețe, tristețe– o femeie nu va experimenta bucurie atunci când apare un copil. Va intra într-o depresie severă. Trebuie să te uniți, să privești situația din cealaltă parte și apoi vei putea găsi contactul cu copilul, să-l iubești din toată inima;
 • umbla printre morminte fara durere de inima si frica– somnul are un sens pozitiv. Ea va avea un copil sănătos;
 • pierde-te într-un cimitir– în curând visătorul va avea probleme de sănătate. Este posibil să nu se mai poată recupera după asta. Pentru a salva măcar o viață, va trebui să sacrifici alta;
 • arunca flori în mormânt– este extrem de important să ne gândim unde va avea loc nașterea. Nu faceți pași disperați. Este inacceptabil să dai pe lume un copil acasă. În caz contrar, consecințele vor fi grave. Ar trebui convenit în prealabil în maternitate;
 • a fi la mormântul unei rude– evenimentele foarte neplacute sunt posibile in realitate. Adevărat, nu vor afecta visătorul însăși, ci oamenii apropiați;
 • vezi morții ridicându-se din morminte– vin schimbări plăcute. Poate că povestea din trecut își va aminti din nou de ea însăși și va avea o continuare foarte interesantă;
 • participă la o înmormântare– în realitate, o femeie însărcinată nu se va plictisi. Ea va fi inconjurata de atentia si grija rudelor si prietenilor. Cu ajutorul lor, vei putea face față oricăror probleme. Prin urmare, nu există niciun motiv de îngrijorare.

Interpretare pe zile ale săptămânii

 • luni– în cercul interior al visătorului există un răuvoitor care caută să o umilească și să răspândească bârfe;
 • marți– trebuie să fii cât mai atent posibil. Somnul poate deveni o victimă a escrocilor;
 • miercuri– în viața de familie va fi posibilă atingerea armoniei, va veni o perioadă fericită. Conflictele și problemele nu vor apărea în acest caz;
 • joi– vin teste serioase de viață. Este posibil ca decizii fatidice să fie necesare;
 • vineri– se va putea distra alături de cei dragi, este posibilă recreerea în aer liber;
 • sâmbătă– o persoana draga va prezenta in curand o surpriza placuta;
 • Duminică– vești bune vor fi primite în curând, sunt așteptate schimbări vesele.

Cimitirul visat de o femeie însărcinată are un sens ambiguu. Adesea, astfel de vise sunt considerate un semn de avertizare. Nu este nevoie să intrați în panică în legătură cu asta. Trebuie doar să fii mai atent la propria sănătate și să te pregătești în mod corespunzător pentru viitoarea naștere.

Cum să interpretezi de ce o femeie însărcinată visează la un cimitir

Visele în această poziție sunt diferite de interpretarea viziunilor unei persoane obișnuite. De obicei au teamă de naștere, mai ales dacă acest lucru se întâmplă pentru prima dată, senzații dureroase, depresie și lipsă de speranță, mai ales dacă o femeie a devenit mamă la momentul nepotrivit.

Există multe interpretări la ceea ce visează un cimitir sumbru, mai ales în a doua jumătate a mandatului. Totul depinde de ceea ce a făcut acolo și dacă crede într-un singur semn. Faptul este că femeile, în așteptarea nașterii unui copil, nu ar trebui să viziteze rudele decedate și cu atât mai mult să intre în cripte și capele distruse.

Se crede că spiritele îi pot face rău ei sau copilului nenăscut. Cu toate acestea, într-un vis, acest lucru poate visa la predicții complet diferite. Iată ce scrie cartea de vis despre asta.

Reflecții

De obicei, în astfel de vise, o femeie umblă în chin printre morminte, vizitează rude și privește viitorul prin ceață. Starea ei de spirit este plină de frică și dor, simte singurătate și presimțire, lipsă de speranță. De ce visează asta? Dacă copilul este nedorit și sarcina a venit la momentul nepotrivit și în afara căsătoriei, atunci cartea de vis scrie că femeia va experimenta un sentiment de melancolie și frică în realitate. Este posibil ca ea să se gândească în profunzime dacă este nevoie sau nu de acest copil, cum să-l hrănească și ce va avea de spus rudelor și părinților dacă nu știu încă despre situație. Dacă o astfel de întorsătură a evenimentelor are loc, atunci cimitirul visează la schimbare.

Citeste mai mult:  Ce înseamnă când visezi la un tip care îți place

Este posibil ca în curând părinții să afle despre o situație interesantă și să fie scandal în casă sau tatăl copilului să se îndepărteze de ea și să rămână singură. Dar dacă există un soț în viața ei, atunci cartea de vis a lui Miller scrie că o astfel de viziune înseamnă schimbări iminente în viață. Există chiar și o tulburare mentală precum depresia în timpul sarcinii, care poate fi chiar și la mamele prospere și sănătoase. În acest moment, ea poate vorbi despre ea însăși prin faptul că un cimitir apare într-un vis, o femeie începe să strângă acolo flori artificiale sau pur și simplu să rătăcească în jurul mormintelor sumbre în ceață.

De ce visezi să stai pe mormântul rudelor și să-ți vezi propriul mormânt sau groapă? Acest vis amenință mama cu nașterea dificilă și cu diverse complicații care pot fi asociate cu moartea ei sau cu nașterea unui copil mort. Discuția cu rudele reînviate sau doar consultarea lor în apropierea monumentelor – de ce să visezi?

Cartea de vis a lui Miller scrie că acest lucru prevestește bogăție sau o naștere timpurie. Cu toate acestea, în multe cazuri, un astfel de vis înseamnă că nașterea unui copil va fi sumbră, amară și neplăcută. Repetarea frecventă a unui astfel de vis, de ce să visezi? Se dovedește că există așa ceva ca depresia postpartum. Ea se poate face simțită cu viziuni, cum ar fi sicrie, un cimitir și morminte.

Înainte de nașterea unui copil în stadiile ulterioare, visează la naștere morta sau un pericol pentru viața mamei, mai ales dacă aceasta este în stare precară de sănătate. Prin urmare, nu ar trebui să citiți o astfel de interpretare aici, deoarece cartea de vis a lui Miller scrie că va avea loc o naștere ușoară sau o schimbare semnificativă.

Dacă ți-a fost plăcut să vizitezi cimitirul, ai pus flori pe mormintele rudelor și prietenilor sau ai adunat dulciuri pentru bebelușul tău, atunci copilul se va naște sănătos și puternic și va deveni mândria familiei tale. Poate că puterile superioare îl pregăteau de multă vreme pentru apariția lui în această lume. Dacă rudele decedate ar fi în viață, atunci nașterea unui copil i-ar face fericiți.

Cu toate acestea, doar să vezi cimitirul, să te gem de durere și dor și, mai mult, să plângi pe el nu este bine. Nu este bine să-ți vezi mama în lacrimi lângă mormânt.

amenintarea mamei

De obicei, astfel de vise sunt foarte sumbre, triste și fără speranță. O femeie însărcinată visează adesea la un cimitir posomorât, încețoșat și neîngrijit, morminte, cadavre, rude teribile reînviate și gropi de înmormântare deschise. Uneori vede sânge, aspectul unui schelet și moarte, se lipește de ramurile copacilor și fuge de un maniac, un criminal, un măcelar sau chiar moartea cu coasa.

Dar cel mai adesea cartea de vis scrie că ororile și scenele sincer sângeroase nu sunt atât de groaznice ca pierderea de sânge, nașterea într-un cimitir și lacrimile rudelor și prietenilor, în special ale unei mame, mai rar un tată care și-a iubit sincer fiica.

De ce o femeie însărcinată visează la un cimitir care s-a rătăcit în el și nu își poate găsi calea înapoi? Acesta este un semn foarte rău care necesită multă atenție pentru sănătatea ta. Este posibil ca este mai bine să întrerupeți sarcina decât să muriți din cauza deshidratării în timpul toxicozei severe sau a nașterii. Și nu este nevoie să ezitați, deoarece un astfel de complot oferă un semn foarte periculos.

Dacă ea adună flori artificiale pe mormânt sau cineva i le dă, cartea de vis scrie despre nașterea dureroasă și pericolul de moarte dacă nașterea are loc într-o maternitate rurală. Merită să alegeți o unitate medicală bună pentru a evita moartea, mai ales dacă florile din vis erau roșii, violete, albe, visiniu sau negre.

Amenințare la adresa unui copil

În astfel de viziuni, însuși aspectul unui cimitir și al mormintelor este periculos și nu are rost să ignorăm un astfel de vis. Interpretarea visului scrie ce comploturi vor ajuta la recunoașterea pericolului în timp. Dacă o femeie se pregătește să nască într-un cimitir și se culcă în mormânt, dă naștere pământ, slime, și nu un copil, ține o păpușă în mâini sau o vede printre coroanele mormântului.

Este rău să strângi dulciuri în cimitir și să le dai unui nou-născut, să le mănânci singur sau să-i dai flori artificiale. Restul intrigilor sunt interpretate de cartea de vis ca fiind frica de naștere sau cum va fi copilul.

De ce o fată sau o femeie însărcinată visează la un cimitir

După coșmaruri despre cimitir și morminte, gândurile tulburătoare încep să depășească, dar un astfel de complot poate însemna nu numai probleme viitoare. Pentru a afla de ce o femeie însărcinată visează la un cimitir, trebuie să vă amintiți detaliile viziunii nocturne și toate detaliile complotului. Dacă cu o zi înainte o femeie a vizionat un film de groază în care morții vii au sărit din morminte și s-au transformat în zombi, un astfel de complot nu are sens.

Interpretarea lui Miller și Vanga

Dacă o femeie însărcinată vede un cimitir înflorit într-un vis, un astfel de complot ar trebui să fie considerat un semn bun. În curând, toate problemele de natură monetară vor fi rezolvate în siguranță și va veni o perioadă plină de bucurie. O plimbare prin cimitirul de iarnă promite dezamăgire pentru cei dragi, probleme financiare, precum și pierderi care vor fi ireparabile.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor de ce visezi

Interpretul oferă mai multe explicații de ce o femeie însărcinată visează la un cimitir:

 • Vizitați mormântul unei rude decedate – avertizare despre evenimente neplăcute. Un astfel de vis poate însemna că problemele nu se vor întâmpla visatorului însăși, ci rudelor ei apropiate. Visul regretatului tată promite o perioadă de lipsă de bani și dificultăți temporare în familia unei femei adormite.
 • Rătăci lung în jurul cimitirului într-un vis – să se îndoiască de corectitudinea deciziei luate în viața reală. Dacă într-un vis există morminte de străini bine îngrijite, o femeie în realitate va putea corecta situația.

Vanga explică de ce o fată însărcinată visează la un cimitir, ca putere interioară și forță pe care visătorul le posedă, dar nici măcar nu o bănuiește.

A experimenta frica în timp ce te afli într-un astfel de loc noaptea într-un vis înseamnă să-ți faci griji pentru evenimentul viitor din viața reală. Un prieten mort într-o viziune de noapte înseamnă că trebuie să fii mai atent. O femeie însărcinată poate fi în pericol.

Alți predictori

Prevestitorul Medea conectează visele din cimitir cu relațiile trecute, evenimentele și oamenii care au murit. În unele cazuri, un cimitir poate indica o depresie care se apropie și o stare de completă deznădejde și detașare.

Interpretarea viselor îndrăgostiților interpretează o plimbare de noapte în jurul curții bisericii ca un semn de singurătate și devastare interioară. Femeia însărcinată se simte mizerabilă și abandonată de toată lumea. Pentru a experimenta bucuria într-un vis, fiind într-un loc atât de posomorât, noi descoperiri vin în realitate. Curând femeia află despre ceva foarte plăcut.

Dreamer of Dmitry și speranța de iarnă sfătuiește să renunțe la nemulțumirile din trecut și să uite de necazurile care s-au întâmplat cu mulți ani în urmă. Dacă visătorul nu poate scăpa de povara problemelor trecute, atunci nu va merge mai departe.

Conform cărții de vis a lui Solomon, curtea bisericii înseamnă pace reală, sănătate bună și bucurie incredibilă asociată cu nașterea unui copil. Cartea de vis modernă este sigur că, după un complot atât de sumbru, ar trebui să se aștepte o deteriorare a afacerilor și a relațiilor amoroase.

Înmormântări și rude decedate

O astfel de vedere nocturnă este asociată în majoritatea cazurilor cu vremea. După un vis despre morți, ar trebui să se aștepte o vânt rece și vreme înnorată. Un vis este considerat un semn de bun augur în care o fată adormită a văzut înmormântarea rudei sale decedate de mult.

Prevestitorii dau o interpretare neobișnuită a ceea ce visează o femeie însărcinată la un cimitir și morminte din care se ridică morții vii – un vestitor de surprize plăcute. O poveste din trecutul îndepărtat poate găsi o continuare foarte interesantă.

Văzând o mulțime de oameni la o înmormântare într-un vis – în viața reală, visătorul cu siguranță nu se va plictisi. Ea va fi inconjurata de numeroase rude si prieteni care nu o vor lasa sa se piarda inima. Oamenii apropiați vor ajuta să facă față oricăror probleme, așa că o fată adormită nu are de ce să-și facă griji.

Cu toate acestea, a fi într-un loc de odihnă în compania prietenilor într-un vis promite dezamăgirea acestor oameni în realitate. Mersul cu o persoană iubită – un bărbat are sentimente reale pentru visător, dar este chinuit de unele îndoieli cu privire la atitudinea ei față de el. Indiferența femeii adormite și răceala pot distruge tot binele care a fost între ei în toți anii pe care i-au trăit.

Nu vă faceți griji după vise în care au apărut morminte, înmormântări și un cimitir. Astfel de vise nu trebuie luate la propriu, ele sunt interpretate ca un semn de schimbare. O femeie însărcinată trebuie să fie atentă la propria sănătate și starea emoțională.

De ce o femeie însărcinată visează la un cimitir?

E chiar rău, nu? La ce să te aștepți? Va ajuta rugăciunile? Dacă ajută, ce fel? Am deja un fiu, de aproape 3 ani, vreau sa traiesc. Visul a fost așa: cimitirul era însorit, vara. Am venit la cimitir cu doi cărăuși și din anumite motive i-am pus unul peste altul. În partea de jos era un copil mic viu, iar în partea de sus era exact ca și cum cineva ar fi murit și trebuia lăsat în cimitir – de asemenea, un marsupiu, iar într-un vis eram sigur că în căsuța de jos copilul meu este cel care acum este mare. Am pus ambii purtători pe pământ în cimitirul din apropiere și m-am așezat pe mormântul cuiva, făcând un fel de curățare. Deși în viața mea de obicei nu merg deloc la cimitir. Într-un vis, am cam făcut ceea ce aveam nevoie acolo și m-am întors de la cimitir cu un cărăuș cu un copil mic în viață. Dar într-un vis nu am părăsit cimitirul, nu-mi amintesc asta. De ce ar putea să apară un astfel de vis? La ce să te aștepți? Cum te poți ajuta pe tine și pe copiii tăi? Cine era în a doua purtare nu a fost arătat în vis – nu o față – nimic, ci ceva mort. Am visat și că doctorul m-a prins și m-a lăsat să mă clătesc gura cu unghii mici. Am coșmaruri în fiecare zi a acestei sarcini. Dar acesta din urmă, cel de azi, este doar culmea răbdării.Pot femeile însărcinate să bea glicină sau mușca, valeriană – este posibil să bei un sedativ noaptea pentru a nu vedea coșmaruri? Pot femeile însărcinate să aibă un sedativ și, dacă da, care? Nu am cumpărat o singură cârpă pentru al doilea nou-născut în avans. Visul părea să fie de sâmbătă până duminică, dimineața. Acestea par să nu fie profetice (am auzit vise profetice de joi până vineri) .. Dar faptul că am avut un astfel de vis despre o femeie însărcinată este foarte alarmant. Vă rog să-mi iei întrebarea foarte în serios, mă simt foarte rău, tremur peste tot, e înfricoșător. Raspunde doar daca stii. Dacă nu știi, nu răspunde. Durata acestei sarcini actuale este de 4 luni. Poate că ai visat de mult la asta în timp ce erai însărcinată sau prietenii tăi, rudele familiare, te rog să le scrii cum s-a încheiat nașterea, s-a terminat totul cu bine?

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor sărută un bărbat

Sfaturi de ajutor. Ce ar trebuii să fac?

O zi buna!

Voi încerca să vă ajut să înțelegeți visul. Faptul este că, dacă te urci pentru a căuta sensul în cartea de vis, atunci cel mai probabil nu se va împlini deloc. Întrebați orice persoană de aici în BV, sau pe oricine altcineva care nu vă cunoaște deloc, vă vor explica și ei doar la întâmplare și cel mai probabil, incorect. Crede-mă, doar tu însuți poți da o interpretare mai mult sau mai puțin corectă a sensului visului tău. Există o serie de puncte care sunt cunoscute doar de tine. Cu toate acestea, în primul rând, vreau să vă explic ceva. Imaginați-vă că vă derulați în mod constant prin gânduri despre subiectul „Mi se va întâmpla ceva rău”, „Cu un astfel de vis, soarta nu-mi augură bine”, etc. Înainte de a efectua orice acțiune, în capul nostru se naște un gând. Un gând este o poruncă de a face ceva. Așadar, gândurile negative îți dau porunci să faci acțiuni care, în pași mici, uneori insesizabile, iar alteori în salturi uriașe, te duc la nenorocire, la tragedii personale și alte lucruri care nu-ți sunt bune. Și invers, gândurile pozitive că totul va fi grozav pentru tine, că se va naște un copil sănătos și frumos, că tu și familia ta veți fi fericiți, vă vor da comenzi pentru a merge spre bine. Acum gândește-te ce gânduri predomină în capul tău în timpul zilei? Preia controlul asupra gândurilor tale. De îndată ce te gândești la ceva rău, spune-ți imediat: „STOP!” Și alungă cu forța gândul la rău, înlocuindu-l cu gândul la bine. Acest lucru trebuie făcut prin forță. Știi, gândurile negative le atrag pe cele negative, numărul lor crește și se transformă într-o avalanșă. Și acum persoana este deja scaldată în negativitate. El/ea începe întotdeauna să urmărească eșecuri. Ele devin natura individului. Și gândurile despre pozitiv atrag totul pozitiv în sine. Aceasta este prima parte. Acum direct despre vise. După părerea dumneavoastră, câte vise profetice avem fiecare dintre noi într-o viață? De exemplu, am 5 astfel de vise. Câte dintre ele sunt cu adevărat foarte importante? Am explicat deja de multe ori în BV că atunci când adormim, închidem ochii. Informațiile vizuale din lumea înconjurătoare nu mai apar. De obicei dormim în tăcere, dar aparatul nostru auditiv funcționează. Auzim, dar mintea selectează doar sunetele importante. Noi nu mâncăm. Prin urmare, nu este necesar să vorbim despre percepția gusturilor. Mirosim, dar de multe ori dormim într-o cameră în care nu există mirosuri puternice. Atingem ceea ce este aproape. De exemplu, suprafața patului pe care ne întindem, patul, peretele sau covorul de pe el, dacă îl atingem etc. Mintea noastră continuă să lucreze în vis, dar reacţionează la stimuli într-un mod mai lent. Aici dormi. Auzul tău prinde plânsul îndepărtat al unui copil pe stradă sau la televizor, care poate fi pornit chiar și de vecinii de la etajul de dedesubt. Mintea ta nu primește informații vizuale. Se accesează cu crawlere în baza de date de vizualizări stocate în memoria dvs., acumulate pe parcursul unei vieți. Selectează o imagine în care copilul se află într-un cărucior. Esti insarcinata. Prin urmare, te gândești constant la viitorul tău copil și la fiul tău. Mintea îți prinde sentimentul și alege o poză în care te plimbi cu purtători, iar copiii sunt în ele. De ce un cimitir? Să presupunem că ai fost îngrijorat de cum va decurge nașterea sau te-ai învinovățit mult timp că nu te-ai dus la cimitir la cineva, dar puteai doar să atingi peretele rece cu mâna și mintea ta și-a imaginat că era o piatră funerară. Ca urmare, o anumită poveste este visată, țesută din experiențele tale, informații sonore, informații primite prin atingere etc. Mintea a luat mai mult sau mai puțin imagini pentru datele primite și le-a combinat într-un singur complot. Care este sensul ei? Faptul că ești îngrijorat este destul de evident, ești pe cale să naști. În astfel de circumstanțe, oricine dintre noi, cu siguranță, va fi vizitat de gânduri despre ce este mai rău. Desigur, este imposibil să îndepărtezi complet anxietatea, dar nici tu nu ar trebui să te alungi. Asigurați-vă că concentrarea gândurilor asupra binelui va da cu siguranță cel mai bun rezultat. Vei deveni o mamă fericită, mândră iubitoare. Toți veți fi felicitați. Toată viața ta viitoare va trece perfect, în dragoste și armonie.