Colectați apă de pe podea cu o cârpă într-un vis

De ce visezi apa pe podea?

Cărțile de vis prevăd cărțile de vis să viseze că casa ta este inundată cu apă este un simbol al sentimentelor, emoțiilor și evenimentelor care au crescut brusc. De fapt, apa de pe podea nu este un complot atât de rar, doar că cel mai adesea acest fenomen este de natură secundară, fiind un plus la un alt vis. Dar nu ar trebui să reduceți astfel de simboluri, este mai bine să vă amintiți toate nuanțele și să specificați ce înseamnă acest vis.

Interpretarea viselor G.H. Miller

Ai visat că vezi apă pe podea în casa ta în vis? Amintește-ți cum arăta. Slam noroios în casă înseamnă eșecuri și boli iminente, cartea de vis a lui Miller supără, dar apa cristalină profețește bucurie și sănătate excelentă.

De ce să visezi un vis în care apa fierbinte a inundat totul în casă și s-a adunat într-o băltoacă de sub podea, care este un parchet? Acesta nu este un semn foarte bun, ceea ce înseamnă să lupți cu un inamic puternic și disperat, care are legături și conexiuni extinse.

Acțiunile tale

Ceea ce ați făcut într-un vis cu apă pe podea în apartament poate determina explicația de ce acesta este un vis. Asa de:

 • l-a șters – pentru a restabili reputația „umedă”;
 • ușor umed cu o cârpă – pentru sănătate precară;
 • a stat într-o băltoacă într-un vis și a stat – cu actul tău vei pune în pericol succesul cauzei comune;
 • au pășit și s-au dus la treburile lor – spre indiferență și resentimente;
 • a căzut în ea, stropind totul în jur cu spray – la surprize care vor provoca emoții violente.

Inundarea în dormitor este un semn al unei relații personale

Interpretarea visului în care vezi apă pe podea în dormitorul tău va fi oferită de cartea de vis a lui Tsvetkov. Fericire fără măsură și armonie în căsătorie promite un complot în care ai spălat podeaua cu apă curată. Ai vărsat apă și s-a răspândit în bălți în dormitor? Pentru o femeie, această viziune poate fi un prevestitor al unei sarcini iminente.

Într-un vis, ai reușit să torni apă direct pe covor? La o neînțelegere între tine și soțul tău. Pentru a elimina ceaiul vărsat într-un vis de pe covor, umezind o băltoacă cu o cârpă – veți încerca să restabiliți pacea tulburată. Și dacă decideți că nu trebuie să vă udați și să continuați să spălați podelele, atunci fiți pregătiți pentru faptul că o ceartă nevinovată poate avea o scară largă.

Kitchen Flood sau Revel chiar după colț

Conform cărții de vis a țiganilor, ceea ce visează la o mulțime de apă pe podea în bucătărie se află la suprafață: o abundență gastronomică te așteaptă. Am visat că ai început să speli geamurile în bucătărie și ai vărsat o găleată cu apă – așteaptă să vină oaspeții.

Ștergerea apei vărsate lângă aragaz într-un vis este un semn al unei sărbători de familie consistente. Dar, a șterge apa vărsată sub chiuvetă este un semn al unei sărbători distractive cu o libație de băuturi alcoolice, profețește cartea de vis a lui Longo.

Bolile tractului intestinal prezintă un complot de vis în care ștergeți picături de apă pe podea care curg de sub frigider, sugerează Cartea de vis lunară.

O baie inundată ca simbol al eșecului financiar

Finanțele vor „trece” pe lângă acei visători care visau la apă pe jos în baie, transmite Cartea Viselor de Primăvară. Și dacă într-un vis s-a întâmplat să colectați apă în baie și să o turnați în toaletă – un semn de risipă de bani. Colectarea lichidului de pe podea cu tivul rochiei este un semn al unei investiții de succes.

Cei care vor să știe de ce visează să adune apă în jurul vasului de toaletă și să o toarne într-o găleată, vor fi explicați de interpretul Magicianului Alb. Vei avea noroc să găsești un loc de muncă care să-ți ofere un venit decent. Dar numai dacă nu irosești bani.

Camera de zi „la plutire” – Așteaptă-te la schimbare

Este foarte neplăcut să-ți vezi casa inundată. Cu toate acestea, dacă ați visat că există apă pe podea și pereți în camera de zi, atunci acesta este un simbol pozitiv. Apa care curge din tavan promite schimbări rapide în viața celui adormit. Dacă era curată, atunci totul s-ar schimba în bine; murdar – vai, te așteaptă frustrarea.

Scoaterea apei de pe podeaua sufrageriei într-un vis este un semn de curățare a propriei reputații, prezice cartea de vis a pastorului Loff. Frecarea nămolului murdar pe covorul din camera în care comunici cu prietenii și primești musafiri este un semn că tu, cu acțiunile sau cuvintele tale, vei iniția un conflict cu cei dragi.

Citeste mai mult:  De ce visează un om la un lup

Alege-ți visul

De ce visezi praf pe podea?

Covor interpretare vis pe podea

Întins pe podea într-un vis

gaură de interpretare a viselor în podea

Interpretarea viselor turnați apă

De ce visezi la mobilier nou?

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.

Like-urile se rotesc ⭐️

Horoscop pentru azi

Există vise asemănătoare

comentarii 6

Buna ziua! Am avut un vis noaptea: încercam să parchez într-o mașină spartă pe teritoriul unei fabrici vechi. Când am coborât din mașină, am văzut un bărbat (prima mea dragoste și ne-am despărțit de el acum 23 de ani). Am vorbit cu el, am aranjat o întâlnire și m-a privit cu ochi iubitor. Apoi stau lângă toaletă, aruncând în ea hârtii A4, albe și galbene. Se pare că încerc să distrug documente vechi inutile. Și le arunc în toaletă. Ce înseamnă acest lucru? Vă mulțumesc anticipat pentru răspunsul dumneavoastră.

Visez că am frecat pete de sânge pe podea de la un fel de persoană ucisă, apoi am spălat mai departe, a căzut o găleată cu apă și un jet mare de apă murdară a țâșnit peste mine și m-a pătat, am încercat să spăl curat de la robinet, dar nu prea m-am spalat si am iesit afara . A apărut ca o pisică ca a mea, ușor pufos și a început să pescuiască. Mai întâi mic, apoi mare, iar oamenii au alergat după el surprinși, la început i-au smuls un pește mare, apoi am ridicat peștele, dar m-a mușcat și l-am aruncat pe jos, m-am trezit de durere. .

Era apă în toaletă, curgea din țeavă când ai spălat apa, necurată sau murdară, nu-mi amintesc exact.

Am avut același vis de joi până vineri.

Mă întreb pentru ce este? Ei bine, cred, dar aș vrea să știu exact totul!

Într-un vis de joi până vineri am văzut apă curată pe jos. Nu este clar de unde a fugit.

La ce să te aștepți dacă visezi la apă într-o cameră, pe podea?

Majoritatea cărților de vis interpretează apa de pe podea văzută într-un vis ca un simbol al emoționalității și temperamentului excesiv al visătorului. Trebuie să înveți să-ți controlezi sentimentele. În caz contrar, un astfel de comportament poate provoca multe necazuri în viața unei persoane adormite. În plus, un astfel de complot poate indica faptul că în curând visătorul va trebui să facă multă muncă monotonă și plictisitoare, care nu-i va aduce nici satisfacție morală, nici materială.

ESTE IMPORTANT DE ȘTIUT! Ghicitoarea Baba Nina: „Vor fi întotdeauna o mulțime de bani dacă îi pui sub pernă. ” Citește mai mult >>

Circumstanțele somnului

Pentru o interpretare corectă a somnului, este important să acordați atenție modului în care apa a ajuns în casă și ce a făcut-o să apară pe podeaua locuinței:

Circumstanțele de vis

interpretare

Visătorul a fost inundat de vecini

La începutul unei șiruri de eșecuri și obstacole în afaceri

Spre o surpriză neplăcută

Bărbatul adormit nu a închis robinetul

Pentru dificultăți financiare

Apartament la parter inundat în urma unui dezastru natural

Pentru probleme de sănătate

Teava sau robinetul spart

La o ceartă cu cealaltă jumătate a ta

Apa apare de sub podea

La mașinațiunile dușmanilor

Jeturi de apă scapă din pereți

Viața visătorului nu este suficient de protejată

Din tavan apar șuvoaie

În viitorul apropiat, visătorul nu își va putea schimba radical viața

Sursa de apă necunoscută

Spre disperarea mea

Calitatea și starea apei

Un punct important la care trebuie să acordați atenție este temperatura apei de pe podea:

 • Rece – la lipsa problemelor de sanatate, bafta in toate demersurile.
 • gheață – la o sănătate excelentă și longevitate.
 • cald – la boală, anxietate, necaz.
 • fierbinte, fierbinte – la începutul unei romante furtunoase.
 • Ardere – un simbol al faptului că visătorul își distruge în mod independent dragostea și dorința unei persoane dragi de a-și arăta sentimentele.

Calitatea apei poate fi, de asemenea, diferită:

 • Apă curată, limpede – pentru a îmbunătăți bunăstarea materială, primiți vești bune.
 • Murdar, noroi – la boli, depresie, certuri, greșeli enervante care vor dura mult timp pentru a fi corectate.
 • ploaie – spre mare noroc, dragoste reciprocă.
 • Cu sânge – persoanele apropiate au nevoie de ajutorul unui visător.
 • Ruginit – certuri, scandaluri cu rudele si prietenii, lipsa de intelegere. Un astfel de complot oferă apariția unor obstacole neașteptate în calea atingerii scopului.
 • cu săpun – un semn nefavorabil care promite probleme la locul de munca. Vor încerca să acuze visătorul de ceea ce nu a făcut. O situație similară este posibilă în viața personală. Trebuie să înveți să-ți aperi ferm poziția.
 • Sărat – până la lacrimi și dezamăgiri.

Citeste mai mult:  De ce visezi să tunzi părul

Uneori, într-un vis, apa capătă o culoare neobișnuită:

 • alb – unei cunoștințe romantice.
 • galben – la trădarea unei persoane dragi și la ruperea relațiilor.
 • roșu – un vis promite o dragoste pasională și furtunoasă, senzații de dragoste vii.
 • verde – la recuperarea fără complicații după o boală gravă, împlinirea unei dorințe prețuite.
 • albastru – cauza problemelor în relațiile cu persoana iubită va fi aceea că visătorul percepe greșit ceea ce se întâmplă. În plus, nu este exclusă posibilitatea îmbolnăvirii.
 • turcoaz – visătorul va fi capabil să găsească armonie cu ceilalți și cu el însuși, să se acorde într-un mod pozitiv.
 • negru – la pierdere, lacrimi, dezamăgire.
 • culoare – evenimente și emoții strălucitoare îl așteaptă pe visător în față.

Apă pe podea interpretarea cărții de vis

Interpretarea visului interpretează inundarea locuințelor cu apă ca un semn al impresiilor, experiențelor și sentimentelor prăbușite în mod neașteptat. De fapt, puteți vedea adesea apă pe podea într-un vis, dar nu acordați prea multă atenție, deoarece această informație a fost cuplată cu un detaliu mai viu al visului. De ce visează un astfel de complot, vei înțelege dacă poți găsi mai multe detalii în memoria ta.

Părerea lui Miller

Într-un vis, ai văzut apă în propria ta casă. Merită să ne amintim ce a fost ea. Potrivit lui Miller, lichidul murdar este asociat cu anxietăți și infirmități. O băltoacă transparentă și curată va fi un semn de sănătate excelentă și evenimente fericite.

De ce visează parcela când totul în casă este inundat cu apă clocotită, în plus, lichidul s-a acumulat sub parchet? Aștepți intrigile unui nedoritor, temeinic pregătit, cu un număr mare de aliați loiali.

Opțiuni de răspuns

Opțiunile pentru acțiunile cu care într-un vis ați reușit apa vărsată pe podea vor oferi o interpretare a viselor:

 • abia uda o balta cu o carpa este un semn de probleme de sanatate;
 • ștergeți bine apa de pe podea – restabiliți-vă numele bun;
 • trece peste fără să fii atent – la indiferență și conflicte;
 • cădea în apă, ridicând stropi – la experiențe incitante de la evenimente neplanificate;
 • stai chiar într-o băltoacă – lasă-ți pe cei dragi jos, strica jocul de echipă.

Apa in dormitor

Interpretarea viselor lui Tsvetkov vă va spune la ce visează apa în camera în care dormi. O relație armonioasă cu un soț va fi prezisă prin ștergere într-un vis în dormitor. Pentru o fată să viseze cum se acumulează bălțile este un mesager sigur al concepției unui copil.

Vărsarea apei într-un vis direct pe covor este explicată de cartea de vis ca o neînțelegere între îndrăgostiți. Curățarea ceaiului vărsat pe covor visează la ceva radical opus: armonie și unitate în dragoste și relații conjugale.

Inundație în bucătărie

Cartea de vis țigănească explică la ce visează apa de pe podea din bucătărie. Acesta este un indiciu direct că veți găsi abundență în alimente. Dacă într-un vis au spălat ferestrele din bucătărie și au stropit cu apă din găleată, pregătește-te ca oaspeții să intre în grabă în casă.

Cartea de vis a lui Longo sugerează o abundență de alcool și o sărbătoare distractivă dacă într-un vis au curățat apa de sub chiuvetă. Apa de lângă aragaz va arăta întrunirile de familie cu o abundență de mâncare delicioasă.

Veți afla despre bolile tractului intestinal dintr-un vis în care veți șterge o băltoacă în fața frigiderului, spune Cartea Viselor Lunare.

Semn de eșec de bani

Cartea de vis de primăvară interpretează visul unei băi inundate ca un semn al problemelor financiare în realitate. Treaba a fost complicată de faptul că într-un vis ai turnat apa colectată în toaletă? Acest lucru nu înseamnă nimic mai mult decât cheltuială fără sens. Un alt lucru este dacă au adunat apă de pe podea cu marginea hainelor. Interpretarea visului promite că acesta este un indiciu sigur al unei întreprinderi profitabile.

Strângeți apă în jurul toaletei și turnați-o într-o găleată conform cărții de vis a magicianului alb – la un loc de muncă „pâine” cald. Există, de asemenea, un avertisment din cartea de vis: un vis se va împlini dacă știi măsura cheltuielilor tale.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor interpretarea pisicilor viselor

Pregătește-te pentru schimbare

Un vis în care casa ta a fost inundată cu siguranță te va supăra și te va supăra. Nu vă faceți griji în zadar, pentru că dacă într-un vis apa acoperea întregul spațiu din camera de zi, atunci acesta este un mare semn. Curge apa din tavan? Te așteaptă schimbări iminente în soartă. Apa limpede în acest caz simbolizează schimbări plăcute care aduc bucurie; fluxurile de noroi noroios vor spune despre schimbările care vor atrage tristețe.

Pastorul Loffa interpretează visul de a colecta apă de pe podeaua sufrageriei ca un semn sigur de restabilire a reputației celui care doarme. Când într-un vis călci în picioare pe apă cu noroi în sufragerie sau în alt loc unde vezi des rude și prieteni, în viața reală ar trebui să te gândești la comportamentul tău. Poate că declarațiile imprudente vor provoca neînțelegeri și ceartă cu rudele.

De ce visezi la o cârpă

Cârpă conform celei mai recente cărți de vis a lui G. Ivanov

Rag – nu vor socoti cu tine.

Cârpă pe cartea de vis de primăvară

Carpă – pentru a completa ascultare.

Cârpă pe cartea viselor de vară

Rag – așteptați o retrogradare.

Cârpă pe cartea de vis de toamnă

A ține o cârpă într-un vis este o rușine.

Cârpă conform cărții de vis a lui Simon Kananit

Cârpe – profit, succes.

Cârpă conform cărții de vis ezoteric

Rag – viața te-a târât înăuntru. Indiferent cum s-a prăbușit „barca iubirii” asupra lui.

Sfâșierea lucrurilor pe o cârpă – ați preferat lucrurile mărunte ale vieții marilor realizări, acest lucru va duce la nemulțumire și dor.

Cârpă conform cărții moderne de vis

Ștergeți praful cu o cârpă – la bârfe jignitoare.

A vedea cârpe, a le aduna sau a le comercializa pe piață înseamnă profituri neașteptate.

Dacă te-ai văzut înfășurat în zdrențe într-un vis, asta îți promite diverse tipuri de necazuri.

A vedea pe cineva înfășurat în zdrențe este o boală gravă.

Cârpă conform cărții de vis a lui Schiller-Schoolboy

profit și succes, sărbătoare, nuntă.

Cârpă conform cărții de vis a doamnelor

Rags – o părere trecută despre tine sau altcineva.

Cârpă pe cartea de vis a sloganelor

RAG – „pânză”, „vă permite să vă ștergeți picioarele” – lăsați-vă folosit, fiți într-o poziție umilită. „Cârpă!” – așa se spune despre o persoană cu voință slabă, cu voință slabă. „Ca o păpușă de cârpă”, „sperietoare” – a fi îmbrăcat prost, neîngrijit; „a clătina” – a deranja, a trezi o persoană sau a o deranja; „a discuta” – a bârfi, a comunica îndelung; „yap”, „trepach” – o bârfă, un lăudăros, un înșelător. „Întreabă o palmă” – fă scandal, pedepsește.

Cârpă conform cărții de vis Idiomatic

„Un preș”, „a permite să se ștergă picioarele pe sine” – a se lăsa folosit, a fi într-o poziție umilită; „cârpă!” – așa se spune despre o persoană slabă de voință, slabă de voință; „ca o păpușă de cârpă”, „sperietoare” – a fi îmbrăcat prost, neîngrijit; „a clătina” – a deranja, a trezi o persoană sau a o deranja; „a discuta” – a bârfi, a comunica îndelung; „yap”, „trepach” – bârfă, lăudăroși, înșelător; „Întreabă o palmă” – fă scandal, pedepsește.

Cârpă conform cărții-horoscop de vis

Preș – o călătorie sau o călătorie de afaceri urmează în curând.

Cârpă conform cărții de vis americane

zdrențe – sărăcia de spirit.

O cârpă pe o carte de vis pentru o cățea

Cârpe – treburi plăcute, vacanță, nuntă sau aniversare.

Cârpă conform cărții de vis a secolului XXI

A vedea o cârpă într-un vis este un semn că prietenii nesinceri se învârt în jurul tău, care se pot întoarce în orice moment.

Cârpă conform unei cărți de vis detaliate Denise Lynn

Numim zdrențe haine murdare, uzate – acesta poate fi un simbol al sărăciei spiritului. Te simți sărac din punct de vedere material sau spiritual? În orice caz, în viața ta ești măcar oarecum bogat. Poate că ești bogat din cauza prietenilor, a sănătății sau a priceperii. Concentrează-te pe acele zone din viața ta în care ești bogat și extinde acest sentiment la orice altceva.

Deseori se râde de cârpe și se fac remarci batjocoritoare – intinuști pe cineva sau simți că cineva te hărțuiește? Dacă agresezi pe cineva, amintește-ți că atitudinea ta față de ceilalți se va reflecta asupra ta. Dacă cineva încearcă să te umilească, amintește-ți că făcând acest lucru nu poate decât să se umilească. Îndreptați-vă către măreția voastră interioară și tratați inconsecvența lor cu îngăduință.

Cârpă pe cartea de vis Veles

zdrențe – succes, profit, nuntă; sapă în ele, trece – la morți.