Castraveți într-un vis

Castraveți: de ce să visezi

23 septembrie 2019 la 13:33 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează castraveții citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

De ce visează castraveții într-un vis?

Сонник XXI века

La ce visează Castraveții și ce înseamnă:

Să vezi castraveți pentru un bărbat – pentru bani, pentru femei – pentru cadouri, pentru fete – pentru întâlnirea cu tineri. Castraveți în zăpadă – înseamnă bârfe despre îndrăgostiți. Castraveți galbeni, putrezi – simbolizează bărbații incapabili de dragoste. Cumpărarea și transportul castraveților înseamnă muncă și necazuri ingrate; semănat castraveți în grădină – la pierderi monetare semnificative.

Sonnik Miller

De ce visează castraveții într-un vis?

Castravete văzut într-un vis – la o sănătate excelentă și prosperitate în afaceri. Pentru pacienți, acest vis promite o recuperare rapidă. Îndrăgostiți – schimbări bune.

Cartea pentru visele copiilor

Castraveți într-un vis, ce înseamnă ei

Castraveți – Veți fi lăudați pe merit, așa este interpretat acest vis conform cărții de vis.

Vezi și: de ce visează roșiile, de ce visează plantele, de ce visează la conserve.

Cartea viselor de femeie

De ce visează o femeie la castraveți, despre ce este acest vis?

Văzând castraveți într-un vis – la o sănătate excelentă și prosperitate în afaceri. Pentru pacienți, un astfel de vis promite o recuperare rapidă, pentru iubiți – schimbări pozitive în relații.

Interpretarea visului lui Freud

De ce a visat castraveți

Adesea castravetele acționează ca un simbol al principiului masculin. Prin urmare, dacă ai văzut castraveți într-un vis, înseamnă că ești chinuit de dorința sexuală nesatisfăcută. Un bărbat care visează la castraveți promite o aventură erotică, conform cărții de vis – un predictor.

Cântecul visurilor culinare

Caracteristicile unui vis despre castraveți

Daca ai visat la un castraveti (castraveti), asta inseamna ca in curand vor veni la tine musafiri neasteptati, care te vor face fericiti, vor aduce varietate in viata ta, dar, din pacate, te vor jena foarte tare si nu te vor parasi repede.

Cartea de vis de dragoste

Ce înseamnă castraveții pentru un visător

Dacă ai visat la un castravete, atunci așteaptă-te la schimbări în bine în viitorul apropiat. Fericirea te așteaptă.

Micul Weses carte de vis

Castraveții într-un vis ce înseamnă ei

Castraveți – Recuperare, bani (pentru un bărbat), împlinire a speranțelor, succes, profit, întâlnire cu băieți (pentru o fată) // tristețe, rău, necaz; strânge – către morți, tristețe; există o boală; sunt sărate – lacrimi, sărăcie; fermentat – o boală.

Veche carte de vis rusească

Castraveți – Vedeți – vedeți interpretarea visului de pepene verde, așa cum se spune în cartea de vis despre acest vis.

Vis pentru întreaga familie

Vezi Castraveți, cum să deslușești simbolismul

Pentru a vedea castraveții într-un vis – ar trebui să scapi de vise inutile, neîmplinite. Ceea ce vrei este de neatins și ar trebui să te mulțumești cu ceea ce ai. Există castraveți într-un vis – spre dezamăgire. A vedea un castravete galben, prea copt într-un vis – să te deranjeze, care va înlocui în curând speranțe strălucitoare. Colectarea castraveților într-un vis înseamnă că trebuie să regândiți realizările ultimilor ani. Probabil că sunt atât de multe lucruri bune în viața ta, dar, străduindu-te pentru mai mult, nu apreciezi ceea ce ai. Un astfel de vis simbolizează că poți pierde ceea ce ai dacă nu îl apreciezi în viitor.

Dream interpretare Tsvetkova

Ce înseamnă Castraveți?

Castraveți – Pentru o femeie – iubiți; castraveți în zăpadă – bârfă în legătură cu îndrăgostiți; pentru a vedea castraveți – la bani (pentru un bărbat), așa este interpretat acest vis de cartea de vis.

Cartea de vis ucraineană Dmitrienko

De ce visează castraveții?

Castraveții sunt răi, cineva vă va face necazuri. Castraveți verzi – vor sosi rudele. Castraveți – succes, profit. Castraveții sunt o pacoste, pentru consonanță: castraveții sunt amari. A vedea un castravete într-un vis pentru o fată este o cunoștință cu băieții. Castraveții murați sunt o slăbiciune.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretarea castraveților din visul tău

Castraveți – Oaspeți; bani; iubit (pentru o femeie), în următoarea carte de vis puteți afla o interpretare diferită.

Cartea de vis veche franceză

De ce visează castraveții, interpretare:

A mânca castraveți într-un vis înseamnă că speranțele tale sunt înșelătoare. Cu toate acestea, pentru bolnavi – același vis promite o recuperare fericită rapidă, conform cărții de vis, acest vis este descifrat în acest fel.

Cartea viselor moderne

Ce înseamnă castraveții pentru un visător

Castraveți – Sănătate, succes.

Interpretarea viselor domnișoară Hasse

Castraveți – Pentru a vedea sau a mânca – ceva bun vă așteaptă.

Cartea viselor esoterice

Castraveți – Vezi – în lipsa hranei, recolta slabă. Sunt evenimente ciudate, surpriză.

Interpretarea viselor lui Simon Kananita

De ce visează castraveții:

Castraveti – Succes, profit – sa vezi sau sa mananci – te asteapta ceva bun.

Interpretarea viselor astromeridianului

De ce a visat castraveți

Castraveți verzi proaspeți – pentru o persoană bolnavă, un astfel de vis promite o eliberare rapidă de orice boală care l-a afectat.

Castraveți verzi proaspeți pentru o femeie căsătorită – spre o surpriză neașteptată pe care o va prezenta cineva de acasă. Pentru o femeie singură, un astfel de vis este o cunoștință plăcută cu o viitoare aleasă.

Castraveți murați – sărăcie și sărăcie.

Interpret psihologic Furtseva

Conform cărții de vis Castraveți

Interpretarea psihologică a imaginii unui castravete proaspăt care visează este principiul masculin. Dacă o femeie vede un vis cu castraveți, în realitate nu este mulțumită de viața ei intimă și are un potențial sexual nedezvăluit. Pentru un bărbat, un vis cu un castravete promite aventuri sexuale rapide care vor face ca puterea sa masculină să se dezvăluie la maximum.

Carte de vis romantică

De ce visezi castraveți

 • Pentru cei îndrăgostiți să vadă castraveți și roșii într-un vis este un simbol al schimbării iminente în bine. Probabil, relația ta va deveni și mai încrezătoare și mai sinceră.
 • Mănânci castraveți verzi, în realitate te vei reîntâlni în curând cu persoana iubită, dacă ai fost încă într-o ceartă sau la distanță unul de celălalt.
 • O fată singură a visat castraveți care cresc în grădină – prevestește o cunoaștere timpurie cu un tânăr interesant.
 • Dacă există o pauză în relația cu sufletul pereche, murăturile într-un vis simbolizează reînnoirea sentimentelor și al doilea val de emoții romantice.

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în ianuarie, februarie, martie, aprilie

Castraveți de sare – să înjure cu ginerele.

Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

Pentru a rupe castraveți în paturi într-un vis – la o recoltă bogată de castraveți.

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

Văzând o mulțime de castraveți într-un vis – pentru o mulțime mare de oameni, pentru oaspeți.

De ce visezi castraveți proaspeți sau sărați?

Regatul magic al lui Morpheus este perceput de oameni ca o lume fantastică, plină de multe mistere. Adesea, trezindu-ne dimineața, continuăm să experimentăm evenimente de viziune nocturnă. Deși visele asociate cu castraveții par multora a fi o reflectare a vieții reale. La urma urmei, această legumă iubită se găsește atât de des pe masa noastră încât nu provoacă emoții speciale și chiar mai negative. Aproape toate cărțile de vis interpretează astfel de viziuni ca un semn bun. Dacă visezi castraveți, atunci succesul și prosperitatea te așteaptă în toate domeniile vieții. Adevărat, nu va fi de prisos să ne amintim detaliile viziunii, deoarece acuratețea interpretării depinde de detaliile visului.

Citeste mai mult:  Călătorie în timp de vis

Castraveți de carte de vis: sens general

Să vezi castraveți într-un vis este noroc, evenimente vesele te așteaptă. De exemplu, cartea de vis a lui Miller susține că castraveții verzi mari promit sănătate și bunăstare financiară. Dar aceasta nu este singura explicație pentru viziunile asociate cu legumele. Pot exista o mare varietate de interpretări. La urma urmei, castraveții pot arăta diferit: proaspeți sau sărati, mici sau mari. În plus, pot fi văzute în bancă sau în grădină. Fiecare detaliu al unui vis indică cu exactitate evenimentele viitoare din viața ta. Merită să luați în considerare mai detaliat toate nuanțele viziunii.

 • un munte de castraveți proaspeți – pentru profit;
 • castraveți și roșii în grădină – la treburi;
 • castraveți într-o seră – stabilitate financiară;
 • castraveți într-un borcan – un indiciu de lene și inacțiune;
 • castraveți într-un butoi – pentru succesul în afaceri;

Vise cu castraveți: interpretarea acțiunilor

Rareori cineva visează doar castraveți, de obicei aceștia fac parte dintr-un fel de acțiune. Amintește-ți toate detaliile viziunii, poate că ai acționat într-un rol neobișnuit pentru tine. Acțiunile pe care le faceți vă vor ajuta să înțelegeți ce mesaj a fost criptat în vis. În unele cazuri, visele nocturne pot avertiza asupra unui pericol iminent.

Semnificația viselor cu castraveți:

 • Consumul de castraveți proaspeți este un semn bun. O serie de succese vor veni în viața ta, în viitorul apropiat nu va trebui să-ți faci griji pentru fleacuri, să economisești bani și să rezolvi lucrurile cu cei dragi. Dacă ești bolnav, poți spera la o recuperare rapidă.
 • Plantarea castraveților – bunăstarea familiei, nașterea copiilor. Deși sunt posibile cheltuieli neplanificate, dar pentru o ocazie plăcută. Poți obține ceea ce ai visat de mult.
 • Colectați castraveți – spre prosperitate. În viitorul apropiat, nu vă puteți limita în cheltuieli. Există o altă interpretare – chin și îndoială cu privire la corectitudinea acțiunilor lor. Totul în viața ta merge atât de bine încât s-ar putea să vrei să-ți schimbi radical mediul sau munca.
 • Udarea castraveților este o dificultate materială. Te vei confrunta cu probleme financiare, va trebui să economisești pe cele mai necesare lucruri.
 • Castraveți de sare – până la lacrimi, necazuri minore. Poți să te îndatorezi sau să te cearți cu cei dragi.
 • Cumpărați castraveți – la muncă. Autoritățile te vor încărca cu afaceri, va trebui să muncești neobosit, dar recompensa va fi demnă. Sunt posibile mici conflicte cu colegii. Dar cartea de vis a lui Esop promite o întâlnire cu o veche cunoștință.

Cartea viselor de femeie

Femeile au de obicei o intuiție foarte dezvoltată, cred de bunăvoie în vise, încearcă să găsească răspunsuri la întrebările care le chinuie în visele de noapte. Viziunile asociate cu castraveții nu promit necazuri și eșecuri, dimpotrivă, promit fericire în viața lor personală. Cartea de vis interpretează fără echivoc astfel de vise: evenimente vesele vă așteaptă în viitorul apropiat. Dacă o femeie a visat la castraveți, atunci nu vor exista probleme și griji serioase în viața ei. Situația financiară va fi stabilă, iar sănătatea va fi puternică. Castraveții într-un vis promit fetelor tinere o întâlnire rapidă cu mirele și femeilor căsătorite – un cadou scump. Soțul va încerca să facă totul pentru a-i face pe plac iubitei sale.

Orice femeie știe să facă salată de castraveți, deși o astfel de viziune indică o gelozie incontrolabilă. Dacă tăiați legume într-un vis, înseamnă că experimentați emoții negative asociate cu persoana iubită. Ești gelos pe partenerul tău și nu poți face nimic în privința asta. Dacă într-un vis o femeie face murături, va fi înșelată, va trebui să verse multe lacrimi din cauza relației cu soțul sau cu cei dragi. Dacă spală castraveți murdari, atunci alții o suspectează de o aventură secretă. O viziune neobișnuită asociată cu legumele într-o grădină acoperită cu zăpadă promite probleme. Oamenii invidiază fericirea ta fără nori și încearcă să se ceartă cu persoana iubită.

Cartea de vis masculin

Adesea castravetele evocă anumite asociații, mulți îl consideră un simbol al principiului masculin. Dacă a visat un bărbat, atunci va trebui să treacă printr-o aventură amoroasă plăcută. Deși viziunea poate reflecta îndoielile unei persoane adormite în viabilitatea sa masculină. În general, castraveții verzi proaspeți într-un vis sunt un simbol al vitalității, al bunăstării excelente. Dacă un bărbat vede sau mănâncă un castravete galben prea copt – spre dezamăgire. Este nemulțumit de ceea ce se întâmplă în jur, încercând să-și regândească viața. Este important să poți trage concluziile corecte pentru a schimba soarta în bine.

Visul în care vezi castraveți în grădină promite profituri rapide. Aștepți o creștere salarială sau o creștere a carierei, în orice caz, nu trebuie să-ți faci griji cu privire la situația ta financiară. Un semn deosebit de bun nu este doar să vezi, ci să culegi castraveți. Pentru un bărbat, murăturile într-un vis sunt dezamăgitoare. Acesta este un motiv serios de reflecție, îți irosești talentul și pierzi oportunități profitabile. Dacă un bărbat vede castraveți întinși pe pământ, de exemplu, sub un gard, îl așteaptă probleme de familie. Cel mai probabil, va fi un dezacord serios și poate un divorț.

Cartea de vis de dragoste

Oamenii îndrăgostiți acordă o mare importanță viselor, căutând în ele un indiciu pentru dezvoltarea ulterioară a relațiilor. Viziunile în care sunt prezenți castraveții sunt vestigii de bucurie. Dacă un bărbat sau o femeie a visat la castraveți, poți avea încredere completă în sufletul tău pereche. Relațiile nu numai că vor fi consolidate, dar vor ajunge și la un nivel nou, mai de încredere. Poate că în curând va avea loc o nuntă. Pentru iubitorii de neconsolat care nu se așteaptă la reciprocitate, castraveții într-un vis sunt considerați un semn bun. În viitorul apropiat, alesul sau alesul va răspunde unui sentiment puternic.

Dacă o femeie îndrăgostită vede în vis castraveți în grădină, chiar dacă sunt foarte mici, înseamnă că în curând va deveni mamă. Merită să vă grăbiți cu formalizarea relațiilor. Viziunile în care sunt prezenți castraveți leneși sau putrezi prevestesc nenorocire. Interpretarea visului dă un răspuns destul de clar: romanul nu va avea succes și se va încheia în curând. Poate că vei fi dezamăgit de cel ales și vei întâlni un nou iubit promițător. În orice caz, decizia va fi a ta, iar partenerul va trebui să fie de acord cu el. Despărțirea unei relații promite un vis în care îndrăgostiții mănâncă murături. În viitorul apropiat, vor exista sentimente puternice asociate cu despărțirea.

Cartea Dream House

Oamenii de familie care au văzut castraveți într-un vis pot fi calmi: nimic nu amenință uniunea conjugală. Toți membrii familiei vor fi sănătoși, mai ales dacă se văd castraveți mari în paturi noaptea. Deși uneori castraveții într-un vis înseamnă renunțarea la propriile interese de dragul celor dragi. Poate că ai speranțe zadarnice; familia ta nu împărtășește aspirațiile și visele tale. Pentru a vedea o mulțime de legume deodată – pentru oaspeți. În viitorul apropiat vor sosi rudele, va fi distracție zgomotoasă cu această ocazie veselă. Adevărat, dacă unul dintre membrii familiei pleacă el însuși pe drum, este mai bine să amânați călătoria.

Citeste mai mult:  Interpretare vis acoperișul casei

Dacă într-un vis cumpărați castraveți, fiți pregătiți pentru cheltuieli neplanificate. Adevărat, acestea vor fi asociate cu evenimente plăcute pentru tine: mutarea într-un nou loc de reședință, o călătorie în familie. Deși ai grijă, pot exista cheltuieli neplăcute sau investiții care nu se vor ridica la înălțimea așteptărilor. Pentru a visa cum culegi castraveții – pentru a te odihni, tu și întreaga ta familie veți pleca într-o călătorie mult așteptată. Visele asociate cu murăturile promit probleme, certuri și scandaluri sunt posibile. Deși dacă o femeie a mâncat murături în vis, în realitate poate rămâne însărcinată. Dar deja o femeie însărcinată care a văzut această legumă într-un vis s-ar putea să nu-și facă griji cu privire la naștere, totul va merge bine.

De ce visează castraveții

Potrivit unei zicale binecunoscute, castraveții sunt un simbol al veseliei, cu toate acestea, în vise, în funcție de detalii, semnificația este mai ambiguă. Pentru persoanele a căror zi înainte a fost dedicată plantării, îngrijirii, colectării sau procesării fructelor verzi, nu are sens să caute un răspuns de la interpreți la ceea ce visează castraveții. Într-adevăr, în acest caz, visul reflectă doar realitatea. Restul este de dorit pentru a clarifica la ce visează castraveții.

Interpretarea viselor: să vezi castraveți într-un vis

Sonnik Miller interpretează castraveții ca un semn de bunăstare și prosperitate excelentă. Pentru iubitori, legumele prevestesc o legătură mai puternică.

Castraveții verzi mari și puternici înseamnă relații excelente, profituri uriașe. Este, de asemenea, un semn de vitalitate ridicată.

Conform cărții de vis a lui Vanga dacă visezi castraveți, te poți bucura. Perioada incitantă este lăsată în urmă, iar noua etapă promite să fie plină de bucurie.

Cartea de vis de toamnă interpretează mulți castraveți diferiți ca o schimbare în bine. Principalul lucru este că nu există fructe putrezite în vis.

Carte universală de vis sugerează că castraveții și roșiile apar într-un vis ca o amintire a necesității de a ne aminti angajamentele luate. Dacă legumele au visat să crească împreună în grădină, visătorul ar trebui să se odihnească.

Culegerea de castraveți și roșii este un semn bun pentru fermieri și grădinari. Urmează o recoltă bogată.

Castraveții uriași într-un vis sunt un avertisment. Este important să se stabilească obiective realiste, realizabile.

Castraveții mici înseamnă surprize plăcute.

Conform cărții de vis a lui Freud, fructele cilindrice reprezintă simbolul falusului. Dacă o femeie visează la castraveți și dovlecei, ea nu este mulțumită de partenerul ei sexual. Pentru un bărbat, un vis promite divertisment amoros.

Cartea de vis de dragoste interpretează cornișii ca un simbol al norocului. Simte-te liber să asumi lucruri noi.

Interpretarea viselor din secolul 21 interpretează castraveții putrezi ca probleme în relațiile personale. Fructele visate în zăpadă înseamnă bârfe cu privire la viața personală a celui care doarme.

De ce visezi castraveți proaspeți

În general proaspăt verde castraveții într-un vis sunt un semn favorabil. El oferă vizita prietenilor, momente de bucurie, plăcere. Cu toate acestea, există o interpretare în funcție de sexul celui care doarme.

Femeie căsătorită castraveți proaspeți cu cosuri aluzie la primirea iminentă a cadourilor plăcute. Pentru o fată singură, un complot cu verdeață frumoasă promite o cunoștință cu un partener de viață demn.

Pentru grădinari, fermieri și grădinari multe castraveții proaspeți într-un vis este un semn pozitiv. Recolta care vine va fi grozavă.

Dacă ai visat castraveți proaspeți în grădină, și în același timp fructele sunt extrem de mari, ar trebui să fiți atenți la realitatea propriilor planuri. Este de dorit să se alinieze ideile prea grandioase cu posibilitățile reale.

De ce visezi castraveți murați

Spre deosebire de fructele proaspete, recoltate pentru utilizare viitoare au un context mai negativ de interpretare. Acesta este un prevestitor al unor evenimente triste.

Castraveți murați visați o femeie simbolizează nemulțumirea ei față de calitatea vieții intime. Visul cere o soluție urgentă la o problemă delicată.

Murături uscate om simbolizează și problemele din sfera intimă. Este timpul să ne ocupăm de ei în timp ce există posibilitatea de a normaliza potența.

murături in banca înseamnă folosirea iraţională a propriilor talente. Pentru a obține succesul, este necesar să se reconsidere prioritățile vieții și să se coreleze cu capacitățile acestora. În caz contrar, o mare oportunitate va fi ratată. Dacă castraveții sunt într-un borcan împreună cu roșii, sensul visului este înmuiat. Prietenii vor ajuta în chestiuni importante. Sprijinul și sfaturile lor vor face diferența.

Nesiguranța internă a persoanei adormite în sine și complexe este raportată simbolic marinata castraveți. Este, de asemenea, o reflectare a dorinței de a stabili relații cu rudele și prietenii.

Simbol de avertizare – visare sărat castraveți. Suferința din cauza iubirii neîmpărtășite vine în curând.

De ce visezi castraveți în grădină

castraveți, crescând în grădină într-un vis, sunt interpretate în funcție de sexul și vârsta celui care doarme. Pentru o femeie tânără, ceea ce vede prefigurează o probabilitate crescută de concepție. Pentru bărbați, cultivarea verdețurilor este un simbol al avansării în carieră.

Visând visători în vârstă verde castraveții din grădină avertizează despre o schimbare a vremii. Starea sănătății în viitorul apropiat va fi pe plac.

Reflecțiile asupra corectitudinii propriilor acțiuni și linie de comportament simbolizează un vis în care sa întâmplat culegând castraveți din grădină. Un astfel de complot sugerează necesitatea de a aprecia oamenii din jurul tău și de a nu subestima importanța propriilor realizări.

Într-un vis buruiană castraveți în grădină – un semn al muncii viitoare în realitate. Amploarea muncii va fi globală și poate fi necesar să se rezolve sarcini care depășesc cele obișnuite.

Dacă visezi castraveți în seră, acesta este un mare simbol al bunăstării financiare. Probabil primirea de bani de la o sursă la care nici măcar nu se aștepta.

Interpretarea somnului pe acțiuni cu castraveți

Va fi muncă inutilă și monotonă când am visat cumpăra castraveți. Un astfel de complot avertizează și asupra unui mediu de lucru instabil.

Dacă ai visat sare castraveți – ar trebui să te ferești de înșelăciune. Ca urmare a unei mici fraude, sunt probabile pierderi financiare.

plantă castraveții într-un vis sunt un semn excelent. Înseamnă un plus la familie și o perioadă prosperă a vieții. Răsadurile de castraveți simbolizează oportunități și servesc drept avertisment. Proiectelor noi ar trebui să li se acorde timp maxim și înainte de a începe să vă asigurați că sunt legale. O poveste de avertizare este să plantezi semințele de castraveți direct în pământ deschis. Din cauza acțiunilor neplăcute, puteți suferi financiar.

Ei bine, dacă ai visat la apă castraveți. Armonia domnește în viață, iar grija pentru cei dragi revine de multe ori.

Cerințele excesive ale unei persoane reflectă complotul în care s-a întâmplat să se rupă castraveți de vis. Ar trebui să înveți să apreciezi oamenii și propriile abilități.

Dues castraveții sugerează necesitatea de a privi cu adevărat realitatea înconjurătoare. Aspectele morale și materiale sunt la fel de necesare. Vânzarea verdețurilor este un semn de îmbunătățire. După unele probleme financiare, lucrurile au revenit la normal.

Dacă ai visat să taie castravetele înseamnă că emoțiile au prea multă influență asupra comportamentului celui care doarme. Gelozia este dominantă, capabilă să distrugă relațiile tandre.

Spălați legumele murdare – fiți în centrul unui scandal. Motivul bârfei va fi o dragoste atent ascunsă.

Mânca castraveții într-un vis sunt un semn de avertizare. Încercând cu toată puterea să-ți atingi scopul, nu trebuie să uiți de cei dragi și de bucuria zilnică a vieții.

Citeste mai mult:  De ce visezi o mulțime de insecte

Sortarea fructelor bune de cele putrede este un semn care indică faptul că a sosit momentul să curățăm cercul de cunoștințe și să scăpăm de ipocriți și personalități egoiste.

Zelentsy este un simbol ambiguu, iar pentru o interpretare corectă a ceea ce visează castraveții, este indicat să țineți cont de toate detaliile a ceea ce vedeți. Ascultând îndemnurile subconștientului, poți adăuga armonie vieții tale.

Castraveții au visat: cum să interpretezi din diferite cărți de vis

Visele noastre joacă un rol foarte important în viață: de ele depind vitalitatea și starea de spirit generală. Visele pot prezice evenimente viitoare sau prezente, sugerează răspunsul corect în caz de îndoială, dezvăluie esența lucrurilor adevărate.

Dacă ascultăm ceea ce subconștientul nostru încearcă să ne transmită, atunci multe în viață pot fi corectate, evitând greșelile. De ce visează castravetele? Această legumă are diverse interpretări în vise. Pentru a trage concluzia corectă cu privire la un anumit vis, ar trebui să ascultați sfatul cărții de vis.

Interpretarea generală a somnului

De ce visează castravetele? Interpretarea acestui vis depinde de detaliile pe care ai reușit să le amintești în timpul viselor tale de noapte:

 • castraveți proaspeți și verzi – la evenimente vesele și plăcute din viață, sănătate bună. Dacă în această etapă a vieții ai anumite dificultăți, ele vor trece în curând. De asemenea, un astfel de vis pentru o femeie promite o atenție sporită din partea bărbaților, o mare de complimente, cadouri și invitații la întâlniri. Pentru un bărbat, acest vis prezice o îmbunătățire a bunăstării sale materiale. Aceasta poate fi fie o returnare a datoriilor, fie o creștere a salariului sau un bonus;
 • castraveți în zăpadă – să bârfești la spate. Aceste zvonuri pot fi legate de viața ta personală, de relațiile amoroase din trecut sau prezent;
 • legume în grădină – spre bucuria familiei. Relațiile din viața ta de familie se vor dezvolta în cel mai bun mod posibil, armonia și fericirea vor domni în casă;
 • castraveți putrezi – până la finalul trist al romanului tău. Ar trebui să-ți asculți inima și să renunți la relațiile care nu ți se potrivesc. Atunci soarta va oferi o șansă de a întâlni sentimente noi, mai devotate și mai sincere;
 • Castraveții galbeni sunt un simbol al faptului că evaluezi situația actuală în viață prea negativ, nu crezi în miracole. Dacă încerci să fii mai optimist și mai pozitiv, viața ta se va schimba în bine;
 • o mulțime de castraveți – pentru distracția zgomotoasă și oaspeții mult așteptați. În curând, casa ta va fi plină de zgomot, bucurie și tulburare.

Pentru o interpretare mai detaliată a somnului, trebuie să vă amintiți ce ați făcut cu castraveții într-un vis:

 • a mâncat castraveți proaspeți – la o serie întreagă de evenimente plăcute, bucurie, fericire și satisfacție din viață. Toate dificultățile din prezent vor trece în curând;
 • a cumpărat castraveți – la o nouă lucrare interesantă, care va necesita mai mult timp și efort, dar va fi recompensată cu generozitate;
 • semănat legume – de irosit. Ar trebui să te pregătești pentru achizițiile mari la care ai visat de mult;
 • colectați castraveți într-o seră sau din paturi – pentru profituri mari;
 • castraveți murați – la necazurile din viața de familie, conversații cu rudele din inimă.

Interpretarea diferitelor cărți de vis

Conform cărții de vis a lui Vanga

În această carte de vis, castraveții proaspeți sunt considerați un semn bun. După un astfel de vis, ar trebui să te aștepți la sfârșitul perioadei de anxietăți și necazuri, începutul unei noi etape în viața ta. Dacă ați fost bolnav de mult timp, atunci boala se va retrage în curând și vă veți putea bucura pe deplin de viață.

Colectați castraveți proaspeți – pentru a planta legume în realitate. Dacă legumele au fost mici și letargice, atunci recolta va fi săracă. Dacă fructele au fost mari și frumoase, ar trebui să vă așteptați la o recoltă bună.

Dacă într-un vis ai mâncat castraveți, atunci în curând vei avea bogăție materială, o moștenire, un câștig neașteptat sau un alt jackpot mare.

Sărarea castraveților în vise de noapte este un avertisment despre înșelăciune, înșelătorie sau datorii.

Conform cărții de vis a lui Freud

În această carte de vis, castravetele este personificarea masculinului. Prin urmare, visele cu castraveți raportează unele probleme din viața intimă. Această interpretare a somnului se aplică femeilor. Poate că în realitate suferi de dorințe nesatisfăcute sau cauți să-ți schimbi viața sexuală.

Pentru bărbați, acest vis este un semn că totul merge bine în sfera intimă. În curând, un bărbat care a văzut un astfel de vis va trebui să treacă printr-o aventură extrem de interesantă de natură intimă cu o persoană foarte atractivă.

Conform cărții de vis a lui Longo

În această carte de vis, castravetele este un simbol al sănătății. Un astfel de vis este o reflectare a bunăstării tale în realitate, precum și a relațiilor cu sexul opus. Fructe bune și puternice într-un vis pentru soți sau iubiți promit relații excelente, armonie în sentimente.

Să vezi legume stricate este un semn de defecțiune. Poate te-ai suprasolicitat, nu strică să te odihnești.

Tăierea castraveților într-un vis – pentru a se certa pe baza geloziei sau a rivalității. Nu ar trebui să agravați situația actuală, altfel vă poate afecta negativ sănătatea.

Conform cărții de vis pentru întreaga familie

În această carte de vis există mai multe interpretări ale sensului viselor cu castraveți:

 • mănâncă castraveți – spre dezamăgire în viitor;
 • castraveți supracoapți sau galbeni – spre supărare, prăbușirea speranțelor tale;
 • culege legume – nevoia de a-ți regândi realizările. Poate că sunt multe momente pozitive în viața ta în acest moment, dar te străduiești pentru mai mult și nu apreciezi ceea ce ai;
 • pentru a vedea castraveți frumoși și copți – pentru a scăpa de dorințele inutile și neîmplinite în viitor. Ar trebui să te mulțumești cu ceea ce ai în prezent în viață.

Conform cărții de vis de la A la Z

În această carte de vis există mai multe semnificații ale viselor cu un castravete:

 • creșterea castraveților – la o deteriorare bruscă a sănătății ca urmare a stresului experimentat;
 • legume cu sare sau murături – să fie înșelat la schimbul valutar în realitate;
 • mănâncă castraveți sărați – către dragoste neîmpărtășită;
 • spălați castraveții murdari – să bârfești și să bârfești la spate despre aventuri amoroase;
 • cules de castraveți din grădină – pentru bucuriile și bunăstarea familiei;
 • legume tăiate pentru salată – la o posibilă pierdere a unui loc de muncă;
 • gătiți mâncăruri din murături – pentru a primi o recenzie măgulitoare a abilităților dumneavoastră culinare.

Conform cărții de vis feminine

Cartea de vis feminină interpretează aspectul acestei legume în vise după cum urmează:

 • castraveți supracoapți sau galbeni – spre supărare în viitorul apropiat;
 • cules de castraveți putrezi – la probleme grave în sfera intimă a partenerului tău;
 • mănâncă castraveți amari – spre tristețe;
 • mâncați legume dulci – spre bucurie;
 • cornii – la cadouri de la un iubit;
 • cumpărând legume într-un vis – spre admirația celor din jurul tău pentru frumusețea, curajul și poziția ta în viață.