Auzi numele unui bărbat într-un vis

Auzi numele bărbatului

Interpretarea viselor Auziți numele unui bărbat a visat de ce într-un vis Auzi numele unui bărbat? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să auzi numele unui bărbat într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Auzi

Să vezi toba, dar să nu-i auzi sunetele, este regretabil.

A auzi ceremonia de căsătorie a unei nunți este o nenorocire.

A auzi un vuiet de leu prevestește o mare popularitate.

Auzi cum arde focul – vei deveni șef de district sau conducător de district.

Auzi sunetul magnific al tobelor – va fi bucurie și fericire.

Auzi sunetul unui clopoțel sau al unui litofon – o persoană va veni de departe.

Se aud sunete de focuri de la arcuri și arbalete – prevestește o ceartă.

Privește în fântână și auzi sunete – va fi o ceartă, o ceartă verbală.

Interpretarea viselor – Omul

Dacă ai visat la un bărbat, atunci vei avea un fel de plăcere. Dacă vezi un bărbat necunoscut într-un vis, asta prevestește un fel de aventură. A te vedea ca un bărbat într-un vis înseamnă să ajungi într-un fel de situație picant cu consecințe de amploare.

Dacă un bărbat văzut într-un vis este în închisoare, atunci acest lucru vă promite punerea în aplicare a planurilor dumneavoastră pentru o lungă perioadă de timp.

A vedea un actor de sex masculin într-un vis înseamnă o ceartă viitoare cu prietenii sau pierderea cuiva apropiat. Resentimentele, lacrimile și durerea sunt posibile. Enervare, bătaie de cap.

Dacă bărbatul pe care l-ai văzut într-un vis era un obstetrician, asta înseamnă o boală iminentă.

A-l vedea pe bărbatul visurilor tale într-un vis și a te bucura să vorbești cu el înseamnă că va trebui să plângi mult și să-ți faci griji pentru fleacuri.

Dacă într-un vis un bărbat de statură mică încearcă să înceapă o ceartă sau să se lupte cu o persoană superioară în forță, aceasta înseamnă că nu faci schimb de nimic. De asemenea, un vis promite o cunoștință neașteptată, datorită căreia multe bucurii vor apărea în viața ta.

Apropo, diverse surse istorice oferă numeroase exemple de vise care au prezis evenimente care s-au întâmplat de fapt mai târziu. Astfel de fapte sunt citate în biografiile sale comparative de către scriitorul și istoricul grec antic Plutarh (c. 45 – c. 127), istoricul și scriitorul roman Gaius Suetonius Tranquill (c. 70 – c. 140) și mulți alți autori antici povestesc despre vise profetice.

Despre un vis profetic care a prezis nenorocirea, povestea lui Plutarh din celebrele sale „Biografii” a fost păstrată. Într-o noapte, în ajunul asasinarii dictatorului și comandantului roman Gaius Julius Caesar, soția sa Calpurnia s-a trezit plângând: a visat că își ține în brațe soțul ucis. Sentimentele ei erau atât de convingătoare încât Iulius Cezar intenționa să anuleze ședința Senatului programată pentru acea zi. Dacă ar fi dat importanță acestui avertisment de sus, dat soției sale, ar fi rămas în viață (în Senat a fost înjunghiat douăzeci și trei, la care au participat toți senatorii) și istoria ulterioară a Imperiului Roman ar fi s-a dovedit altfel.

Interpretarea viselor – Au

A avea bogăție într-un vis înseamnă că îți vei asigura bunăstarea numai prin muncă grea. A avea o sumă mare de bani cu tine înseamnă că vei urca pe scara corporativă către o prosperitate din ce în ce mai mare, datorită diligenței și atenției constante pentru afacerile tale.

A avea diamante într-un vis este un vis foarte de bun augur, prevestind onoruri și recunoașterea meritelor tale de către alții. A deține un conac sau o vilă îți promite norocul destinului în viitorul apropiat.

A avea într-un vis o intenție irezistibilă de a face ceva vorbește imediat despre neîmplinirea viselor tale.

Interpretarea viselor – Omul

Dacă visezi un bărbat tânăr și frumos – în viața reală, te așteaptă anxietatea. Un bărbat în vârstă, cu părul cărunt, prevestește o viață lungă. Un om foarte obez, plin, cu o burtă mare – la evenimente și senzații plăcute.

Un bărbat cu barbă înseamnă boală în familie. Un bărbat în cămașă – semn al unei căsnicii nefericite, într-un costum elegant și scump – te vei bucura din plin de toate beneficiile vieții. Un bărbat urât cu trăsături respingătoare – spre dezamăgirea iubitului său.

Un bărbat posomorât și cu o dispoziție proastă înseamnă că vei întâmpina multe obstacole în calea realizării planului tău. Un bărbat vesel și sociabil prevestește că vei câștiga faimă datorită succeselor obținute.

Un bărbat agresiv care caută nepoliticos intimitatea cu tine înseamnă că vei avea experiențe neplăcute din cauza persoanei pe care o considerai prietenă. Să vezi un om mort într-un vis este o mulțime de bani.

Interpretarea viselor – Auzi. ţipăt

Auzi strigăte de ajutor.

Sfatul zilei: rămâneți pe fază. Intervenția dvs. poate fi necesară.

Auzi o amenințare adresată ție.

Sfatul zilei: reconsiderați-vă acțiunile din ultima perioadă: undeva ați luat o decizie greșită.

Auzi numele tău pronunțat de morți.

Sfatul zilei: acesta este un semn de pericol care vă amenință. Fii atent acum.

Auzi numele tău rostit de o voce necunoscută.

Sfatul zilei: veți primi sprijin dintr-un trimestru neașteptat. Nu refuza ajutorul.

Auziți conversații neclare sau zgomote.

Sfatul zilei: acesta este și un semn de pericol, dar unul îndepărtat. Ține cont doar pentru viitor

Interpretarea viselor – Omul

Interpretarea viselor – Omul

Dacă o femeie ar visa un bărbat frumos, bine construit, în viitorul apropiat s-ar bucura de o viață plină și s-ar bucura în dragoste și sex. Dar dacă bărbatul pe care îl vede este posomorât și urât, va fi dezamăgită și va avea probleme cu persoana iubită.

Ca un bărbat să vadă un alt bărbat (prieten sau străin) într-un vis înseamnă că în curând va avea un rival care poate distruge armonia relațiilor cu femeia lui iubită și poate provoca gelozie.

Interpretarea viselor – Omul

„vorbește ca un bărbat cu un bărbat” o conversație serioasă, o confruntare.

„Fii bărbat” este o chemare la curaj, la noblețe.

„Voi face din tine un bărbat adevărat” (o persoană puternică, cu voință puternică). „Om” cuvântul poartă o conotație de simplitate, grosolănie, grosolănie.

Interpretarea viselor – Nume

Dacă într-un vis numele unei persoane se schimbă în altul, atunci acesta este un semn bun. Un astfel de vis indică semnificația pe care o are numele schimbat.

Citeste mai mult:  Care este visul unui bărbat fără picioare

De exemplu: Saad sau Said (fericit) este interpretat prin fericire, iar numele Salim (prosper, sigur) este bunăstare.

Interpretarea viselor – Omul

Dacă imaginea unei femei simbolizează sfera sentimentelor, atunci un bărbat: este un simbol al activității active.

Să întâlnești un bărbat zvelt, cu aspect plăcut: prevestește fapte care îți vor face plăcere. Un astfel de vis este la fel de favorabil atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Un bărbat urât într-un vis: un semn de eșec în afaceri. Cel mai probabil, planurile tale pentru viitor trebuie revizuite.

O femeie are un vis în care își vede soțul: vă poate spune în ce stare se află afacerile și planurile ei curente.

A vedea un soț vesel și vesel este un semn de prosperitate în casă.

O ceartă cu soțul ei într-un vis oferă unele dificultăți, care, totuși, se vor încheia fericit.

Să-ți vezi soțul urât sau neplăcut este un semn de nemulțumire acută față de poziția ta.

Asemenea vise nu sunt de bun augur.

Dacă o femeie se vede pe ea însăși ca un bărbat: acest lucru indică faptul că este capabilă să facă față unei situații dificile și că se poate baza în siguranță pe propriile forțe.

Am visat un nume masculin, ce ar putea însemna?

De ce visezi la un nume masculin

În general, numele unui bărbat simbolizează puterea și perseverența. Pentru a înțelege ce înseamnă numele masculin văzut într-un vis, va trebui să încercați să înțelegeți cui îi aparține atât în ​​vis, cât și în viața reală. De asemenea, interpretarea depinde de cine a visat un nume masculin – o femeie sau un reprezentant al sexului puternic.

Este imposibil să-ți imaginezi pe cineva fără nume. Fiecare om o are. Prin urmare, este adesea asociat în mod clar cu unul dintre oamenii familiari. În primul rând, înainte de a interpreta visul pe care l-ați văzut, va trebui să determinați dacă acesta este familiar visătorului sau visătorului. Dacă da, atunci un astfel de vis sugerează în mod clar că este timpul ca cel care doarme să-și aducă aminte acestei persoane de sine în viața reală. Probabil, cunoștințele nu au mai comunicat de mult timp dintr-un motiv oarecare și ambele părți suferă în egală măsură de acest lucru. Este timpul să remediem situația. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este direct către visător sau visător. Merită pentru o vreme să uiți de mândrie și să suni doar un vechi prieten. Cu siguranță va fi foarte mulțumit de un astfel de apel, după care relația poate fi revenită cu ușurință la nivelul anterior. Cu siguranță nu ar trebui să vă așteptați la o reacție negativă de la el.

Dacă numele este pronunțat foarte tare într-un vis, atunci aceasta indică faptul că cearta dintre purtătorul său și cel care doarme s-a dovedit a fi mai gravă decât s-ar fi putut imagina. Și va fi nevoie de mult efort și energie pentru a o elimina. Principalul lucru este să începeți reconcilierea cât mai curând posibil și să nu mai așteptați acest moment potrivit.

Ce se întâmplă dacă numele unui bărbat visează

Dacă ai visat la numele unui bărbat, care s-a dovedit a fi scris pe hârtie sau pe orice altă suprafață, atunci acesta este un semn clar că aceeași persoană are mare nevoie de ajutor. Doar dormitul o poate reda. Cel mai probabil, purtătorul numelui visat însuși a decis să încerce să facă față problemelor care i-au căzut pe cont propriu, nu a vrut sau i-a fost teamă să încarce alte persoane cu ele. Prin urmare, după ce a observat o astfel de situație, visătorul însuși ar trebui să ofere ajutorul necesar și chiar, dacă este posibil, să insiste asupra ei. Pe lângă recunoștința sinceră, el va primi și multe recompense morale și financiare suplimentare pentru receptivitatea sa.

Și de ce să visezi la numele unui bărbat pe care dormitorul nu l-a mai întâlnit până acum? În acest caz, visul trebuie ascultat cu o atenție deosebită. Probabil îl avertizează pe visător că în curând vor apărea noi cunoștințe foarte utile în viața lui. În niciun caz nu trebuie să evitați contactul cu ei. La urma urmei, acești oameni vor avea puterea și oportunitatea de a schimba complet viața unui visător sau visător. Și să o facă exclusiv în bine. De exemplu, ei vor ajuta la obținerea unui loc de muncă la care persoana adormită a visat de mult, cu mutarea într-un alt oraș mai promițător, cu deschiderea propriei afaceri etc. Prin urmare, trebuie să lași cu îndrăzneală oameni noi să intre în viața ta și să nu-ți fie frică de întâlnire.

Ceea ce prevestește un nume masculin

Dacă numele unui bărbat este visat de o fată care este singură în viața reală, atunci un astfel de vis poate prevesti întâlnirea ei cu viitorul ei soț. Cel mai probabil, numele visat îi va aparține. Un vis va deveni un indiciu foarte necesar pentru a-ți identifica logodnicul printre multe cunoștințe noi. Un rezultat pozitiv pozitiv este mai ales probabil dacă reprezentantul sexului frumos a auzit numele bărbatului cât mai clar posibil.

Uneori, într-un vis, o persoană poate urmări cum numele a fost confuz. Un astfel de vis va avea un sens complet diferit. Cel mai probabil, în viața reală, cel care doarme va fi depășit de îndoieli foarte puternice cu privire la unele probleme importante. De exemplu, referitor la o schimbare a stării civile etc. Desigur, nu va fi ușor să faci o alegere pe cont propriu, dar nu ar trebui să cauți ajutor de la alții. Într-adevăr, conform multor cărți de vis, un nume masculin simbolizează doar responsabilitatea și independența visătorului. Prin urmare, decizia va trebui luată singur. Dar în acest fel o persoană va putea evita multe greșeli grave și consecințe neplăcute. La urma urmei, o decizie luată sub presiune sau pur și simplu la sfatul unor străini, care s-a dovedit a fi greșită, va chinui cu siguranță visătorul sau visătorul. O persoană va începe să își reproșeze și să se învinovățească, îndepărtând astfel pentru o lungă perioadă de timp calea care vizează atingerea propriilor obiective.

Care era numele?

În vise, uneori visele noastre secrete devin realitate, iar alteori coșmaruri teribile devin realitate. Principalul lucru este să ne amintim un lucru: orice imagine, simbol, persoană este o informație de care ar trebui să ținem cont, să înțelegem de ce avem nevoie de ea și cum ar trebui să fie aplicată în viață.

Numele este ceea ce determină personalitatea unei persoane, caracterul său, opiniile, viziunea asupra lumii, fundamentele. Spunând numele unei persoane, ne apropiem de el, aflăm mai multe despre el. Prin urmare, apariția acestui cuvânt într-o viziune este întotdeauna importantă.

Astăzi vom încerca să aflăm de ce visează numele și cum să analizăm corect un astfel de vis. După cum spune cartea de vis, numele este un simbol al lumii tale interioare, este legătura ta cu începutul spiritual și superior.

Astfel de viziuni ar trebui analizate în detaliu, pentru că pentru fiecare dintre noi vor fi complet diferite. Există puncte principale care pot fi repetate într-un vis, așa că trebuie să vă concentrați în special asupra lor:

 • Ați văzut sau auzit?
 • Bărbat sau femeie?
 • Cine a vorbit?
 • Ce voce?

Citeste mai mult:  De ce visezi să mănânci pește roșu

Varietate de vise

Deci, pentru a afla la ce visează numele, trebuie să vă amintiți prin ce canal – vizual sau auditiv – v-a venit și, de asemenea, al cui a fost. Deci, a-ți vedea numele scris într-un vis înseamnă că planurile tale, obiectivele tale sunt fezabile, ar trebui să crezi doar în el. Tot ce ai nevoie este un spirit de luptă și o activitate care să te ajute să obții ceea ce îți dorești.

Dacă ați visat numele altcuiva, atunci ar trebui să vă amintiți dacă sunteți familiarizat cu această persoană. Dacă a fost un nume masculin, atunci cel mai probabil vă veți întâlni logodnicul în viitorul apropiat. Dacă numele era feminin, atunci vei găsi o iubită bună și fidelă.

A auzi numele tău într-un vis înseamnă că vocea sufletului tău, intuiția ta, vorbește în tine. Trebuie să fii atent la lumea ta interioară, la ceea ce gândești, la ce visezi, la ce vrei să obții. De asemenea, trebuie să găsiți armonia, să vă uniți trupul și sufletul.

Există mai multe puncte importante aici, și anume:

 • A auzi numele tău într-un vis, așa cum l-a șoptit cineva, înseamnă că ar trebui să petreci timp singur cu tine și să te gândești la viitor și prezent.
 • A auzi într-un vis cum ți-a fost numit numele cu un strigăt puternic înseamnă că ai câștigat bani, ești blocat în viața de zi cu zi și în agitația de zi cu zi. Ai nevoie de o odihnă lungă cât mai curând posibil pentru a restabili echilibrul interior.

A auzi nu numele tău, ci al cuiva, înseamnă că viața ta se va schimba în curând, așa că încearcă să-l amintești, pentru că, cel mai probabil, ceva te va lega de această persoană în viitorul apropiat. El va deveni un sprijin și un sprijin de încredere pentru tine și poate că ar trebui să înveți ceva de la el.

Dacă ai auzit pe cineva strigând o femeie, atunci în curând această femeie îți va afecta și viața. În realitate, tratați-i pe oricare dintre sexul frumos, care va fi numit așa, cu înțelegere și respect – poate că vă vor ajuta să vă cunoașteți mai bine.

Voce în întuneric

Apoi, amintiți-vă cine v-a sunat exact într-un vis. Dacă vocea care te-a chemat a fost feminină, atunci îți lipsește energia feminină, moliciunea, netezimea, bunătatea și grija. După cum spune Noble Dream Book, numele pronunțat de o voce feminină simbolizează energia feminină de care trebuie să o echilibrezi în tine.

Un vis în care vocea unui bărbat a rostit numele indică faptul că trebuie să fii o persoană mai persistentă, mai puternică și mai încrezătoare în sine. Aceste calități ale unui bărbat adevărat te vor ajuta să obții ceea ce îți dorești. Amintește-ți că, dacă nu simți puterea din tine pentru a face față unei probleme, nu-ți fie teamă să cauți ajutor, pentru că lumea este mereu deschisă pentru tine.

A vorbi pentru tine, a pronunța cuvântul pe care ai fost chemat înseamnă că în curând vei avea ocazia să fii lider. Te vei putea descurca, dar nu neaparat vor fi colegii de serviciu – poate vei invata sa iti gestionezi gandurile sau corpul.

A suna singur pe cineva înseamnă că ai nevoie de ajutor, sprijin, o resursă suplimentară. A numi un bărbat înseamnă că ai nevoie de „mâini”, o persoană activă și activă. A chema o femeie înseamnă că ai nevoie de cineva care să-ți împărtășească emoțiile, să te ajute să supraviețuiești evenimentelor dificile sau ușoare din viața ta.

De asemenea, este important să ne amintim cum era vocea.

 • A auzi o voce plăcută și ușoară, melodioasă înseamnă că sufletul tău cântă, dar în același timp necesită atenție.
 • Dacă vocea a fost neplăcută, scârțâitoare, atunci asta indică faptul că nu ești obișnuit să-ți asculți lumea interioară.
 • A auzi vocea unui copil este un semn că lumea ta interioară este încă foarte tânără și trebuie să crești. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă îndreptați atenția către dezvoltarea propriei responsabilități și independență.
 • O voce puternică, îndrăzneață și veselă indică faptul că te așteaptă schimbări serioase, atât fizic, cât și spiritual. Porniți pe calea dezvoltării, pe calea găsirii destinului.

Dacă vocea era înspăimântătoare, alarmantă, dacă pielea de găină ți se scurgea pe spate, atunci o astfel de viziune este un avertisment. Analizează ce decizie vrei să iei, la ce te gândești în ultima vreme – s-ar putea să încerci să faci pasul greșit.

Fiecare viziune este o lume specială și o stare specială în care ne sunt dezvăluite multe, multe secrete. Un vis ca acesta este unul dintre cele mai sacre, așa că asigurați-vă că îl notați la trezire pentru a nu uita și a nu pierde nimic. Și dacă apar dificultăți în timpul analizei, atunci căutați ajutor de la cărți, oameni cunoscători și propria intuiție. Autor: Daria Potykan

Ce înseamnă numele auzit într-un vis?

Numele intră în cartea de vis ca semn al sorții.

În vremea noastră, se întoarce atitudinea responsabilă a tinerilor părinți față de ce nume își vor pune copilul. Perioada în care copiii erau chemați cu numele eroilor seriei sau în cinstea „cladirilor secolului” a luat sfârșit. Numele conferă unei persoane caracter și, prin urmare, destinul.

Amintește-ți cum te înfioră și te întorci dacă auzi brusc numele tău chiar și într-un oraș non-nativ sau într-o țară străină. Acesta nu este doar un reflex dezvoltat, este un fir care învârte soarta.

Nu fără motiv, în antichitate, o persoană avea două nume – unul pentru toată lumea, iar celălalt – „real”, despre care știau doar părinții, rudele și frații numiți. În vrăji și alte formule magice verbale, folosirea numelui unei persoane este un element obligatoriu. Prin urmare, înseamnă atât de mult în visele noastre.

Auzi numele tău

Nu este surprinzător că auzirea numelui cuiva într-un vis dă un impuls rememorării complotului visului la nivel subconștient. La urma urmei, a-ți auzi numele înseamnă că un alt nod este legat în pânza sorții. A numi pe cineva pe nume înseamnă a influența soarta proprietarului său.

De la nume, de la modul în care se numește, în ce fel și ton, depinde cum vom reacționa într-o situație egală sau diferită. Prin urmare, atunci când vă amintiți complotul visului, unde ești chemat pe nume, concentrează-te pe ton și în ce circumstanțe ai fost chemat. Acest lucru este foarte important pentru interpretarea corectă a somnului.

Citeste mai mult:  picioarele umflate dorm

1. Ascultă într-un vis cum te cheamă. Într-un astfel de episod de somn, trebuie să vă amintiți detaliile, deoarece este posibil să faceți interpretarea corectă în contextul evenimentelor care au avut loc.

 • Dacă rudele au strigat, atunci rar vă amintiți despre cineva apropiat recent.
 • Străinul a strigat – la schimbările de viață.
 • Numit cu un nume ciudat – acest vis este interpretat de drumurile altor oameni. Te-ai îndepărtat de misiunea vieții, purtat nu de propriile tale probleme.

2. Te cheamă în cor pe mai multe voci. Visul prezintă o situație interesantă în realitate. Se întâmplă adesea în viață să începi să te simți inutil, inutil, parcă ai fi uitat de tine.

Și în momentul în care ești pe punctul de a dispera, devii brusc în centrul atenției tuturor – toată lumea are nevoie de tine, îți zâmbește, se grăbesc cu mâna întinsă pentru salut. Așadar, dacă ați simțit recent starea de singurătate, aveți puțină răbdare, în curând, foarte curând totul se va schimba!

3. Ești chemat, iar apelul răsună prin coridorul sau tunelul labirintului. Este posibil ca în viitorul apropiat să aveți prea multe de făcut. Atât de multe încât durează ceva timp pentru a decide pe care să o apuci mai întâi. Apoi, pentru a nu „îneca” în valul de „necesar, urgent și important”, trebuie să decideți dinainte asupra priorității: ce este mai necesar, mai urgent și mai important pentru dvs.

4. Visând că ești pierdut în pădure și ești chemat cu voce tare. Un vis de natură pozitivă. În sfârșit decideți ce doriți de la viață. Un punct de cotitură în reevaluarea intereselor vitale, a filozofiei vieții, ridicarea stimei de sine.

Surse neobișnuite

1. Datele dvs. sunt afișate pe un tablou de bord într-un loc public. Cel mai probabil, în realitate, va trebui să faci o sarcină utilă din punct de vedere social: fie o zi de muncă în comunitate, fie un fel de eveniment de voluntariat.

2. Numele tău este numit într-un program de radio sau TV. Este clar că un vis vă oferă faimă. Adevărat, faima poate fi la scară mică – în cadrul unui sat, oraș sau district. Încă frumos, nu?

3. Vedeți imaginea și numele dvs. pe un banner stradal. Subconștientul sfătuiește să „ieșiți în lumină”. Ai nevoie de publicitate și abilitatea de a te prezenta într-un „înveliș frumos”, trebuie să fii un conversator interesant și un vorbitor elocvent.

4. Ascultă-ți numele într-un vis ca subiect de discuție. Dacă numele tău este discutat într-un vis, atunci în realitate pot vorbi despre tine. Din nou, contextul este important aici.

 • Dacă vorbesc despre tine într-un mod pozitiv, înseamnă că ți se va oferi o promovare sau va apărea un partener de afaceri profitabil.
 • Când ești criticat, atunci există motive să te gândești la ce greșeli ai făcut prea des în ultima vreme.

5. Am visat un nume scris pe hârtie. Un vis despre schimbarea inevitabila. Ai fost contactat printr-o scrisoare – pentru a stabili legături puternice. Dacă ați văzut că datele dvs. au fost înregistrate în documente oficiale, atunci interpretați visul în context. Desigur, că protocolul visează la o confruntare judiciară și la actul donației – la o bogăție neașteptată.

6. Dacă în vis evită să te cheme pe nume. Cineva încearcă să te scoată din viața lui. În funcție de complotul visului, puteți determina detaliile: fie un prieten va pleca, fie va fi concediat de la serviciu.

Importanta somnului este ca nu te intristeaza in acelasi timp, ci te incurajeaza sa descoperi rapid noi oportunitati de viata.

Nume extraterestre

De asemenea, se întâmplă că într-un vis îi auzi pe oameni pronunțând numele altor oameni, iar acestea sunt importante pentru tine. Sau un vis te invită să pronunți singur numele unei persoane dragi și, trezindu-te, simți că nu știi să-l interpretezi. Să vedem ce înseamnă asta?

1. Care este visul numelui unuia dintre părinți? Un vis foarte semnificativ în ceea ce privește Forța Generic. A striga la mama, tata, bunicul sau bunica într-un vis înseamnă să strigi la Puterea Familiei.

Visul spune că ați obținut acces la sursa acestei Puteri. Aruncați o privire mai atentă la ceea ce înainte era considerat insolubil sau insurmontabil – acum nu vă va fi greu să rezolvați astfel de probleme.

2. Visând că trebuie să alegi un nume pentru copil. Dacă în realitate nu ai un motiv să te gândești la cum vei numi copilul, atunci visul se referă la soarta ta. Te afli la răscrucea drumurilor vieții, soarta ta viitoare depinde de cum numești calea viitoare într-un vis.

Cel mai important lucru într-un astfel de vis este să vă amintiți cum ați decis să numiți copilul văzut în vis. După ce ați determinat sensul numelui în dicționarele de nume, veți clarifica sub ce motto va curge destinul vostru viitor.

3. Auzi numele altcuiva al unui bărbat sau al unei femei. Despre persoana s-a vorbit la persoana a treia. În acest caz, subconștientul recomandă ca într-o situație care ți-a ocupat gândurile în ultimele zile, să acționezi așa cum ar fi acționat proprietarul numelui numit. Un nume masculin sau feminin este prezentat ca sfat.

Pentru fetele și băieții necăsătoriți, o astfel de viziune poate promite o cunoștință fatidică. Poate așa a fost visat numele viitorului soț.

4. Care este visul numelui soțului (sau soției). A auzi într-un vis cum vorbesc despre un soț înseamnă să înveți ceva nou și neașteptat despre sufletul lor pereche.

 • Dacă contextul conversației este plăcut, atunci a doua jumătate te va surprinde în curând în mod plăcut.
 • Când auzi discuții și critici, trebuie să te gândești la asta. Și dacă semnificația somnului a ajuns la tine, trebuie să-ți avertizezi soțul despre problemele iminente.

5. Care este visul numelui șefului tău? A auzi într-un vis cum este salutat șeful tău poate fi interpretat ca fiind faptul că șeful în această perioadă este foarte dependent fie de tine personal, fie de munca ta. Poate că acum este șansa perfectă de a vorbi despre o creștere a salariului.

Astfel de vise sunt foarte interesante și utile. Fiecare dintre ei poate da sfaturi de neînlocuit care afectează soarta viitoare. Într-adevăr, numele intră în cartea de vis ca semn rutier: informează, avertizează, prescrie sau interzice. Autor: Igor Vaskin