Vedeți o navă într-un vis

Interpretarea viselor: de ce visează nava, pentru a vedea nava într-un vis, ceea ce înseamnă

Interpretarea visului lui S. Karatov

Care este visul navei conform cărții de vis:

Nava a visat – atunci te așteaptă un eveniment fericit.

Pentru a vedea că navigați pe o navă – atunci veți pleca în curând într-o călătorie interesantă.

Dacă ai văzut o navă mică într-un vis, atunci vei avea probleme de sănătate.

Vezi și: de ce visezi la o barcă în port, de ce visezi la o velă, de ce visezi să navighezi pe o navă.

Pentru ce este visul navei?

Nava a visat – atunci vei porni în curând într-o călătorie lungă.

Interpretarea visului lui V. Melnikov

Care este visul navei conform cărții de vis:

Nava a visat – atunci un lucru nou frumos te așteaptă.

Pentru a vedea că navigați pe ocean pe o navă uriașă cu prietenii, atunci veți găsi fericire și noroc.

Accident – Dacă într-un vis nava aproape s-a scufundat, atunci vă așteaptă vești proaste.

Dacă ai visat cum a ajuns nava la fund, atunci vei da în curând faliment.

A vedea că navigați pe o navă mică înseamnă că vă așteaptă probleme financiare.

Dacă într-un vis ați intrat într-o furtună în timp ce călătoriți pe o navă, atunci veți avea probleme în afaceri.

Dacă nava visează, pentru ce este:

A vedea că o navă este construită la un șantier naval este un prevestitor al faptului că afacerea ta va fi încununată cu succes în viitorul apropiat.

Vezi și: de ce visezi la apă, de ce visezi la o navă, de ce visezi la construcție.

De ce visează nava, ce înseamnă:

A vedea o navă este un semn foarte bun care prevestește recunoașterea meritelor tale, precum și o promovare la care nu te așteptai deloc.

Dacă ați visat la nave de război, atunci un astfel de vis înseamnă cel mai probabil că nu vă veți vedea prietenii apropiați pentru o lungă perioadă de timp, poate că veți pleca într-o călătorie lungă.

Care este visul navei conform cărții de vis:

Emblema unei călătorii reușite și a atingerii unui scop (cf. urarea „mare” „Navigare fericită!”, adică o dorință de succes în rezolvarea unei probleme), de asemenea o emblemă a comerțului maritim (în combinație cu un caduceu).

În creștinism, corabia este personificarea bisericii. Tertulian a comparat un templu cu o corabie ca un loc de cult (cf. „naos”, din latinescul navis, „corabia”). Nava este un atribut al Apostolului Petru, al Sfântului Brendan și al Sfântului Nicolae, patronul navigatorilor.

Interpretarea visului lui D. Mendeleev

Dacă nava visează, pentru ce este:

A visa la o navă mare și frumoasă care navighează pe mare, ridicând pânzele sus, înseamnă că în curând te poți aștepta la o creștere semnificativă a rangului și a rangului, în urma căreia întreaga viață ta se va schimba radical, care va deveni o vacanță continuă. Dar nu te măgulește prea mult și nu-ți pierde vigilența, pentru că atunci când fericirea este în mâinile noastre, ea trebuie totuși protejată și apreciată în fiecare zi petrecută pentru a nu o pierde. Crash – Nu vă întristați și fiți trist pentru acei oameni care nu sunt capabili să vă înțeleagă și să vă aprecieze, încercați să uitați de ei, pur și simplu aruncându-i din suflet și din memorie ca material inutil.

Naufragiu – Dacă vezi alți oameni pe o navă care este naufragiată și care se scufundă, atunci acest vis avertizează că vei fi rănit și rușine de trecutul tău atunci când te-ai comportat într-un mod nedemn, așa că vei încerca să ascunzi aceste fapte de alții și de la o persoana iubita. În același timp, veți fi pur și simplu cuprins de frică de panică și chiar de groază la simplul gând de expunere.

Interpretarea viselor pentru fete

Care este visul navei conform cărții de vis:

a vedea o navă veche, ruginită înseamnă că rudele dintr-un oraș îndepărtat vor veni să te viziteze.

O navă care se scufundă este un semn că speranțele tale de noroc într-o problemă importantă nu se vor împlini și tu, după cum se spune, vei eșua.

Să vezi o navă cu vele sau să te îmbarci pe o navă este o veste bună, succes în afaceri, o căsnicie fericită. Navigarea pe o navă pe o mare calmă are același sens. A vedea sau a lua parte la construcția sau repararea navei – la recuperarea sau achiziționarea a ceva. Călătorind într-o furtună înseamnă să-ți asume riscuri în afaceri. Uită-te la navigație, vezi de pe navă – la bani și dragoste. Sosirea navei este un succes neașteptat. Nave de război – până la separarea de prieteni și, uneori, de țară. O navă naufragiată – la intrigi politice.

Visezi la o navă? Vezi următorul interpret.

De ce visează nava, din ce motiv:

Corpurile mari de apă sunt un simbol natural al inconștientului și al emoțiilor. Prin urmare, nava poate simboliza o navă care navighează prin emoțiile și inconștientul visătorului.

Interpretarea visului lui O. Adaskina

Care este visul navei conform cărții de vis:

Pentru un bărbat: să te vezi căpitan sau să întâlnești un căpitan – să participi la un fel de afaceri riscante, dar riscul va fi direcționat către obiective nobile și se va justifica.

Doar pentru femei A vedea un căpitan de mare cu experiență într-un vis înseamnă să cunoști viitorul mire, soț sau să începi o nouă poveste de dragoste.

Nava visează:

vei avea un nou sef, la griji si munca, supunere. Dacă ai fost căpitan într-un vis – într-o poziție responsabilă. Casa a 10-a a horoscopului și Soarele sau Jupiter.

Interpretarea visului lui S. Karatov

Care este visul navei conform cărții de vis:

Catargul navei visa – atunci vei fi recompensat și promovat.

Interpretarea visului lui V. Melnikov

De ce să visezi și de ce să vezi catargul într-un vis:

Am visat la o navă care nu era încă vizibilă – atunci vei fi încurajat și promovat la locul de muncă.

Vederea unui catarg uriaș deasupra ta cu pânzele desfășurate oferă o ieșire în sânul naturii pentru fructe de pădure sau ciuperci sau o excursie la schi.

A visa la un catarg rupt pe o navă printre rămășițele unui naufragiu prefigurează schimbări bruște care pot perturba evenimentul planificat.

Pentru a vedea că te-ai urcat pe catargul înalt al unei nave cu pânze, acționând ca un observator, înseamnă că vei fi primul care va afla știri importante, dar acest lucru nu te va mulțumi.

A visa la un catarg înalt care se ridică pe o navă înseamnă că în curând vei realiza multe în această viață, dar nu uita că este întotdeauna mai dureros să cazi de la înălțime.

Dacă catargul visat este rupt de o furtună, atunci un astfel de vis este un avertisment că în viitorul apropiat norocul și succesul se vor îndepărta de tine. Dacă te fac din nou fericit, va depinde doar de dorința ta și de eforturile care trebuie depuse.

Dacă vezi o persoană așezată sus pe un catarg și privind în depărtare, atunci un astfel de vis prezice că prietenii tăi vor fi mult mai lungi de vedere decât tine, așa că ei vor culege roadele succesului tău, și nu tu. .

Să vezi că tu însuți urci pe catarg, urcând în sus, înseamnă că în realitate vei obține în curând o ascensiune semnificativă în rânduri, după care cariera ta va începe să prindă contur cu deosebit succes.

Citeste mai mult:  Fotografia de interpretare a visului primei

Într-un vis, repari un matcha spart sau îl pictezi – acest vis oferă o alternanță de suișuri și coborâșuri în destinul tău, dar nu ar trebui să-ți pierzi timpul cu această chestiune și să iei totul atât de aproape de inimă.

O navă cu marinari a visat – atunci te așteaptă o bucurie neașteptată.

Văzând că ai pornit pe picior ca un băiat de cabană – asta îți aduce un cadou valoros.

Pentru a vedea că-l înveți pe cabanier noțiunile de bază ale meșteșugului marinarului – atunci te așteaptă o bătrânețe fericită.

De ce visează nava – analiza visului:

Dacă ai visat un băiat de cabină pe o navă, atunci în realitate vrei doar să faci sex cu cineva mai tânăr decât tine.

Pentru a vedea că spălați puntea pe o navă, atunci în curând veți deveni obiectul de curte al unei persoane mult mai în vârstă decât dvs. La început, o astfel de diferență de vârstă te va deruta, dar apoi acceptă să-l cunoști.

Interpretarea viselor pentru fete

Dacă nava visează, pentru ce este:

Într-un vis, să vezi mulți oameni pe o navă – probabil că te plictisești uneori, mai ales când nu ai nimic de făcut pe vreme ploioasă. Există o cale de ieșire din această situație: trebuie neapărat să găsești un hobby, ceva care să-ți placă. Dacă nu îți vine nimic original în minte, atunci poți face un fel de sport.

De ce visează nava?

Ați avut vreodată vise profetice?

De ce visează nava

Visele despre nave prevestesc schimbare, sunt un simbol al împlinirii dorințelor și, uneori, un avertisment de pericol. A vedea o navă în vis sau a naviga pe ea este un semn de schimbare sau de știri. Dacă visezi că nava este ancorată sau ancorată, atunci afacerea ta se va bloca. A-l vedea foarte aproape într-un vis înseamnă schimbări rapide în bine.

Dacă visezi că intri pe o navă, atunci în curând vei primi o ofertă profitabilă sau vei începe o nouă afacere profitabilă. Să navighezi calm pe o navă într-un vis înseamnă că viața ta va trece calm și măsurat, fără șocuri și neliniște. Afacerea ta va prospera și veniturile tale vor fi astfel încât să nu ai de ce să te plângi.

A ajunge la mal într-un vis este un semn de realizare a ceea ce a fost planificat. A fi pe o navă și a vedea luminile unui far este un semn că planurile tale se vor împlini. Este bine să cobori de pe navă la țărm doar dacă tu însuți ți-ai dorit asta în vis. În toate celelalte cazuri, debarcarea într-un vis înseamnă că tu însuți vei refuza o întreprindere profitabilă sau vei suferi de atacuri ale calomniilor, care se vor certa cu partenerii tăi. Un astfel de vis prezice, de asemenea, concedierea de la serviciu, boală, probleme și obstacole în afaceri.

Emoția mării, valurile uriașe, furtuna, furtuna și alte cataclisme asociate cu navigarea unei nave într-un vis prevestesc prăbușirea planurilor, neîndeplinirea dorințelor, dezamăgiri amare, pierderea averii. Pentru un pacient, un astfel de vis prezice o boală prelungită sau moartea unui atac brusc.

Este bine să vezi într-un vis că valurile s-au calmat, furtuna s-a oprit, nu te balansezi pe navă, ajungi în siguranță la destinația finală a călătoriei. După un astfel de vis, așteptați-vă vești bune de la un prieten apropiat, oferte de muncă profitabile, schimbări bune, venituri stabile, creștere a bogăției etc.

Dacă visezi că vezi catargul unei nave, atunci vei găsi multe experiențe noi și cunoștințe plăcute. Uneori, un astfel de vis prezice o călătorie.

A fi pe puntea unei nave într-un vis este un semn de respect sau onoare. Uneori, un astfel de vis înseamnă recunoașterea abilităților sau meritelor tale. A vedea catargele navelor moarte într-un vis este un semn al prăbușirii speranțelor tale.

A visa că nava te părăsește înseamnă o șansă, fericirea ta sau împlinirea unei dorințe pe care ai ratat-o. După un astfel de vis, îți poți pierde persoana iubită, dorința ta nu se va împlini, iar afacerea ta se va mișca foarte încet și se va termina cu eșec. A prinde o navă sau a găsi nava potrivită într-un vis înseamnă că faci multe eforturi pentru a-ți atinge scopul. Visul iti spune ca esti pe drumul cel bun.

Întârzierea la o navă într-un vis este un semn al oportunităților ratate, al fericirii pierdute și al eșecului în a-ți îndeplini planul. O navă care se scufundă într-un vis prezintă mari nenorociri, faliment, ruină, avertizează asupra pericolului pentru viață și afaceri sau despre trădarea celor dragi. Uneori, un astfel de vis înseamnă căsătorie pentru persoanele singure, iar pentru persoanele căsătorite prevestește un divorț.

Dacă visezi că ai murit în timpul unui naufragiu, atunci cei dragi se vor îndepărta de tine dacă nu îi ajuți în momentele dificile. Căderea de pe o navă în apă este un semn de pericol pentru viață. Pentru unii, un astfel de vis poate prevesti o căsătorie nereușită. Uneori, un astfel de vis prezice că o persoană va trebui să-și părăsească țara natală pentru totdeauna și să rătăcească într-o țară străină.

A fi în cabina navei înseamnă că vei afla în curând despre sfârșitul afacerii tale. Rezultatul – bun sau rău – depinde de cum te-ai simțit în cabină. Dacă te-ai simțit bine și liniștit, sau ai văzut imagini frumoase și calme prin hublo, atunci chestiunea se va decide în favoarea ta. Dacă nu aveai suficient aer, nu puteai să ieși din cabină sau să găsești lumină etc., atunci vei pierde, ceea ce vei fi foarte îngrijorat. Prin urmare, ei spun că uneori un astfel de vis prezice o boală.

O navă încărcată cu mărfuri înseamnă profit și perspective excelente. A vedea o navă goală țintă într-un vis este un semn de eșec și pierdere.

A sta la cârma unei nave este un vis foarte bun. Îți prezice că vei atinge scopul dorit într-o problemă dificilă. A vedea un dirijabil într-un vis este un semn de dorință; dacă îl zbori, atunci s-ar putea să fii dezamăgit, deoarece nu vei obține tot ce ți-ai dorit. Vezi interpretarea: de asemenea cer, nori, soare, furtună, râu, mare, ocean, valuri, furtună, uragan, flotă etc.

Văzând o navă într-un vis

Nava este personificarea schimbării și a călătoriei. Majoritatea interpreților sugerează evaluarea pozitivă a acestei imagini. Dar uneori poate avertiza despre necazurile iminente. Totul depinde de forma în care a apărut nava. Vom oferi opiniile mai multor cărți de vis populare, astfel încât să puteți determina ce ai visat. vezi o navă în vis.

Subconştient

Transportul maritim la nivel subconștient este asociat cu ceva plăcut, frivol și incitant. Prin urmare, să-l vezi în vis poate fi un semn că ești puțin epuizat. Poate că nu aveți suficiente senzații de bucurie și relaxare. În acest caz, ar trebui să găsiți timp și oportunitatea de a vă bucura de zilele lucrătoare.

Uneori, această imagine este cineva care va pleca în curând într-o călătorie. O altă interpretare posibilă a acesteia este că îți dorești schimbare și noi descoperiri. Monotonia și plictiseala te supără serios și te obosesc.

Carte de vis popular

În interpretul clasic, imaginea are următorul sens:

 • visând că navighezi pe o navă – un simbol că dorințele tale cele mai interioare se vor împlini. Vă îndreptați cu încredere pe drumul către obiectiv;
 • visează o navă mare pe apă – să urce pe scara carierei;
 • a visat că a eșuat – nu totul va deveni așa cum te așteptai. Pe parcurs vor apărea complicații neprevăzute;
 • un naufragiu indică faptul că sunteți în pericol grav. Cazurile pe care le întreprindeți în viitorul apropiat sunt sortite eșecului;
 • părea că mori în timpul unui dezastru pe mare – de fapt, vei lupta pentru ceea ce îți este drag, până la urmă;
 • visând la o barcă care se luptă cu o furtună – la viitoarele întreruperi în afaceri;
 • construcția transportului maritim oferă evenimente plăcute și vesele care vă vor captiva;
 • gestionați singur nava – luați o abordare rezonabilă, datorită căreia veți obține ceea ce doriți;
 • Am visat că altcineva a naufragiat, iar tu priveai din lateral – a trebuit să apelezi la rudele tale pentru ajutor. Vei fi în pragul sărăciei, dar ei nu te vor ajuta.

Citeste mai mult:  Apa s-a spart într-un vis

Interpretarea visului lui Freud

În viziunea psihanalistului, această imagine personifică sistemul reproductiv al femeilor. Din această poziție s-a oferit să evalueze tot ce ți s-a întâmplat într-un vis. Dacă ați călătorit cu barca, atunci vă este frică să nu muriți chiar în timpul sexului. Pentru o femeie, aceeași viziune indică teama de moartea uneia dintre rudele ei.

Am visat că trimiți pe cineva într-o călătorie – un semnal că ești bântuit de gânduri obsesive despre această persoană. Ești foarte îngrijorat pentru el. Dacă navighezi undeva pe o navă cu un partener, înseamnă că, de fapt, nu totul merge bine în relația ta. Freud credea că este necesar să apeleze la un profesionist, deoarece nu ar fi posibil să rezolve singur dificultățile.

Dacă privești barca din lateral, viața ta sexuală se dezvoltă armonios. Pentru bărbați, un vis spune că nu au nevoie de schimbare, iar pentru femei – că sunt îngrijorați de o posibilă pierdere a intimității cu un partener. Văzând multe nave într-un vis – de fapt, îți schimbi constant atașamentele. Acest lucru se datorează prezenței a numeroase complexe și temeri.

Sonnik Miller

Conform interpretării interpretului, această imagine reprezintă o posibilă îmbunătățire a bunăstării și atingerea unor noi înălțimi, determină cartea de vis. Navă la Miller este un simbol al onoarei și succesului. Dar nu întotdeauna imaginea va avea o interpretare exclusiv pozitivă.

Dacă ai visat la un naufragiu, atunci totul se va întoarce împotriva ta. Nu vei realiza nimic. Mori în momentul în care barca este în dificultate – semn că ajutorul tău va fi nevoie de o persoană dragă. Am visat că alții se îneacă – vei rămâne fără nimic, în plus, vei fi dezamăgit. Vei încerca să găsești sprijin de la cei dragi, dar vei fi refuzat.

Navele de război mărturisesc viitoarea plecare din țară, despre o lungă despărțire de oamenii dragi. Dacă au fost eliminate, atunci vor fi intrigi politice în stat. Anchor prezice de obicei mutarea în alte orașe, precum și călătoriile. Pentru iubitori, un vis prevestește o ceartă.

A fi într-o cabină este un semnal că ești în pericol și necaz. Probabil vei deveni parte în litigiu. Dacă sunteți pe punte în timpul unei furtuni puternice – la necazuri și la despărțire de oameni dragi.

Dream Vanga

Vanga a sugerat să interpreteze visele după cum urmează:

 • mergi într-o croazieră pe o linie de lux – simbol al faptului că visezi la diversificarea vieții de zi cu zi. Te-ai săturat de plictiseală și vrei ceva nou și interesant;
 • visează la un naufragiu și te apuci de epavă pentru a scăpa – de fapt, există probleme serioase în viața ta. Ai nevoie de un suport de încredere pentru a face față evenimentelor în desfășurare;
 • nava ar trebui să acosteze, dar ceva interferează cu ea, ca urmare o duce departe – un semn al singurătății și tristeții tale pe care o simți. Crezi că va fi mereu așa;
 • într-un vis ai fost căpitan – în realitate ai ambiții. Visezi să obții perspective de dezvoltare;
 • cineva se îndepărtează de tine pe o barcă – această persoană este în pericol grav. Ar trebui să te pregătești pentru moartea lui;
 • a visat bărci de jucărie pe care le lansezi în baie – acționezi neglijent și necugetat, așa că nu iese nimic din asta;
 • navigați pe mare și vedeți că pânzele se transformă în bani – ar trebui să acordați mai multă atenție carității și faptelor bune. Dacă nu faci asta, îți vei pierde averea.

Interpretarea viselor lui Loff

În interpretarea interpretului, pentru a vedea o barcă care se află în marea liberă – în lumea reală, trebuie să rupi legătura cu o persoană dragă. Loff nu a exclus ca această imagine să indice o dorință de a se ascunde de ceva. Bărcile cu pânze indică o dorință pentru o viață ușoară și lipsită de griji, romantism excesiv. Dacă nava este, este personificarea bogăției, controlului și puterii.

O navă care se scufundă vorbește despre lipsa de competență a unui visător. Dar este important să înțelegeți cum v-ați simțit la naufragiu și dacă ați reușit să scăpați din dezastru.

Fiul lui Nostradamus

Predictorul credea că imaginea reprezintă o nouă viață pentru visător. Dacă pânzele au fost de aur, înseamnă că toți cei din stat vor fi fericiți. Pentru a vedea o velă albă – țara are nevoie de sprijinul unui alt stat pentru a obține prosperitate. Culoarea roșie prezice conflicte în care oamenii vor muri. Ele vor fi necesare pentru a stabili pacea în viitor.

Am visat o barcă veche și distrusă – în realitate, fericirea nu vei găsi în țara în care trăiești acum. Ea visează că nava este în flăcări – ceva foarte rău se va întâmpla brusc. Probabil va fi un război sau un dezastru natural. Ceea ce s-a întâmplat va schimba viețile tuturor concetățenilor. Dacă transportul maritim explodează, de fapt, moartea îi amenință pe toți locuitorii planetei. O catastrofă globală care va distruge toată viața nu este exclusă.

Dream interpretare Tsvetkova

Ezoteristul a susținut că urmărirea navigației este un vis de succes financiar. La sosire – mult noroc în afaceri. Înotați-vă – la schimbări serioase, proiecte noi. Naufragiu – oameni dragi te vor trăda.

De ce visează nava

Pentru mulți locuitori, navele par a fi un simbol al romantismului și al libertății, dar cei care sunt asociați cu transportul maritim și flota au o idee complet diferită despre ele. Unele vise despre nave pot fi asociate cu impresii vii și, de exemplu, după vizionarea unui film despre dezastrul cu Titanic, nu are rost să dezvăluie misterele subconștientului. În alte cazuri, există un motiv să acordați o atenție deosebită acestui simbol. Interpretarea diferitelor compilatoare de cărți de vis atunci când se răspunde la întrebarea: „Pentru ce este visul navei” poate diferi, deoarece interpreții se concentrează pe caracteristicile aspectului navei, acțiunile celui care dormea ​​și alte detalii importante ale ceea ce au văzut. Prin urmare, merită să ne amintim toate nuanțele unui vis de noapte.

Interpretarea viselor: a vedea o navă într-un vis

Conform cărții de vis a lui Miller când o navă visează, înseamnă că succesul binemeritat în sfera afacerilor va veni în realitate. Colegii și partenerii vor fi respectați. Nava răsturnată simbolizează prăbușirea proiectului planificat. Dacă este posibil, este necesar să se amâne adoptarea proiectelor care vor schimba viața. O navă în flăcări avertizează despre trădarea partenerilor de afaceri. Datorită acțiunilor lor insidioase, cineva poate suferi serios financiar dacă nu se iau contramăsuri.

Citeste mai mult:  De ce visează marea gorilă

Dream Vanga călătoria cu vaporul este interpretată ca o dorință de evadare romantică, visuri la o adevărată călătorie pe mare sau fluvială. Însoțirea unui prieten într-o croazieră și fluturarea după o navă care pleacă este un avertisment. Acest om este în pericol de moarte. Profetesa bulgară a considerat naufragiul un simbol al adversităților vieții.

Conform cărții de vis din est când o fată singură visează la o navă, aceasta este o viziune foarte bună. Ea se va căsători în curând cu un bărbat demn, iar căsătoria va avea un succes deosebit.

Interpretarea de vis a lui Sigmund Freud interpretează navele ca pe o reflectare a femininului. Pentru bărbați, un vis care implică navele maritime este o reflectare a unei fobie ascunse. Visătorul se teme în mod subconștient de a muri în timpul plăcerilor intime pline de joc. O femeie care visează la o navă înseamnă că este foarte îngrijorată pentru o rudă apropiată. Starea ei de sănătate este deosebit de îngrijorătoare. Când visezi la multe nave, aceasta este o tendință la numeroase relații intime. Cel care doarme intră pentru a se stabili în propria sa atractivitate sexuală.

Conform cărții de vis englezești călătoria în cabina navei înseamnă schimbarea reședinței. Posibil chiar emigrarea. Nava la care a visat o femeie însărcinată, conform acestei surse, profețește nașterea unui fiu care își va lega viața de mare. O scurgere, o gaură și alte necazuri avertizează împotriva călătoriei. Nu va avea succes și este indicat să reprogramați călătoria.

Roma Cartea visurilor interpretează întâlnirea cu căpitanul ca pe o adevărată întâlnire cu o persoană influentă. În mod surprinzător, el va lua în serios cuvintele visătorului sau va primi sfaturi. Un semn bun dacă dormitorul crede că el (sau ea) este căpitanul navei într-un vis. Calitățile de conducere manifestate în realitate vor afecta soarta altor oameni.

Dream interpretare Tsvetkova plecarea navei din port este interpretată ca un succes financiar și amoros, iar sosirea ca un succes neașteptat. Navigarea pe punte este o schimbare de viață care schimbă viața. Accidentul avertizează că cei dragi pot trăda.

Conform cărții de vis a lui Michel Nostradamus o explozie pe o navă avertizează despre o catastrofă globală. Sursa ține cont de culoarea pânzelor de pe navă. Bannerele aurii – din fericire pentru visător însuși și pentru țara natală în ansamblu, albul indică faptul că o alianță cu statul nordic este necesară pentru prosperitatea generală. Pânzele roșii sunt un semn rău care indică certuri sângeroase.

Unde ai văzut nava în visul tău

Când o navă visează pe apă, este o viziune frumoasă. Succesul încântător vă așteaptă în realitate dacă apa este curată.

Navele pe rau sugerează că în curând viața se va schimba în bine. Poți atinge culmi în carieră.

O navă într-o mare albastră și calmă simbolizează norocul. Pentru iubiți și oameni de familie, complotul oferă o relație armonioasă.

Dacă visezi o navă pe valuri, aceasta reflectă speranțele visătorului pentru realizarea propriilor potențiale. Credința în propriile forțe te va ajuta să obții succes.

Navele în portancorat, semnalează că nu trebuie să devii de la proiectele planificate, chiar dacă ai îndoieli. O navă care intră în port înseamnă că necazurile vor trece.

Noroc în afaceri profetizează nava pe mal. Un astfel de vis este deosebit de favorabil pentru oamenii de afaceri.

nava de vis pe uscat – semn bun. Va avea loc o întâlnire cu vechii prieteni. Comunicarea va aduce bucurie.

Un succes amețitor așteaptă trezirea când nava visează in cer. Toate înălțimile pe umăr.

Interpretarea somnului după tipul de navă

Scufundare nava într-un vis este interpretată ca expunere la influența colectivului. Acesta este un indiciu că uneori merită să-ți aperi propria opinie.

O navă scufundată este un simbol negativ. Înaintea durerii și a lacrimilor, dacă nu te gândești la consecințele acțiunilor tale. Dacă visezi o navă întoarsă cu susul în jos, urmează schimbări grandioase. Soarta se pregătește să surprindă.

mare nava într-un vis îți amintește de nevoia de a avea grijă de tine. Chiar și într-o perioadă foarte aglomerată, este important să găsești timp de relaxare.

Imens nava simbolizează visele. Dacă la bord este scris numele persoanei adormite, începe o perioadă de fericire neînnoră.

Alb o navă într-un vis înseamnă o întâlnire cu o persoană înțeleaptă. Ulterior, această cunoștință va aduce multe beneficii.

Este important să respectați standardele etice și morale, la asta visează nava cu pânze. Este necesar să se evite acțiunile care pot provoca remușcări.

militar nava simbolizează o lungă separare de cei dragi. Posibilă mutare sau călătorie de afaceri pe distanțe lungi.

Navigând departe o navă care se ascunde lângă orizont înseamnă finalizarea unei anumite etape din viață. Urmează noi evenimente și, în timp ce vă puteți pregăti pentru ele.

Zana zbor o navă este unul dintre cele mai minunate vise. Visătorul va putea face față tuturor și sarcinilor atribuite.

multe nave – promisiunea recunoașterii la locul de muncă. Probabil chiar o mărire de salariu.

O barcă mică înseamnă lucruri mici plăcute care vor încânta.

Nava promite să primească vești importante. Un bărbat de departe îi va informa.

Care este visul unei nave spațiale

Uneori oamenii visează la o navă de origine extraterestră. Acest complot se poate baza pe impresia de a viziona un blockbuster sau poate fi un indiciu.

Extratereștri și nave spațiale avertizează despre dezinformare. Nu ai încredere în zvonuri. Contactul cu un OZN avertizează asupra necesității de a evita păcatul mândriei.

navă extraterestră zburătoare înseamnă a lua o decizie extraordinară. Este, de asemenea, un vestitor de știri neobișnuite.

Nave spațiale in cer simbolizează o întâlnire cu o persoană pe care nu au văzut-o de mult timp. Pentru fete, complotul este considerat o profeție despre începutul unei relații romantice plăcute.

Prăbușirea unui OZN – la probleme care au apărut din cauza unor circumstanțe externe. Pentru un bărbat căsătorit, un vis sugerează că ar trebui să se acorde atenție sănătății soției sale.

Acțiuni cu nava într-un vis

repede înot pe navă – un simbol al căii în realitate. Poate fi atât o călătorie, cât și o descoperire de sine. Navigați mult timp pe o navă – în absența schimbărilor globale. Începutul unei noi etape în viață este întârziat în mod constant.

Navigand pe o navă într-o cabină confortabilă este interpretată ca o distracție plăcută. Chiar și distracția obișnuită va aduce plăcere. O călătorie pe mare pe o navă simbolizează înclinația pentru vise.

Simțiți pitch-ul – trebuie să vă îndoiți de corectitudinea deciziilor și concluziilor.

a intarzia la navă – un avertisment. În realitate, lenea poate dăuna implementării planurilor.

Naufragiu într-un vis avertizează asupra probabilității de a lua o decizie greșită. Cei apropiați pot avea nevoie de ajutor și trebuie să încercați să-l oferiți.

In panica evadare de la o navă care se scufundă – un simbol al pierderii. Am reușit să supraviețuiesc unei catastrofe în vis – un semn bun. Necazurile pot fi eliminate rapid.

cuminte părăsi nava la locul de sosire este un vis minunat. Obiectivele stabilite vor fi atinse.

A conduce navă – un complot care simbolizează noi oportunități. Probabil că vor apărea hobby-uri romantice.

Privind o navă frumoasă trecând prin – spre schimbări fără grabă ale soartei. Construirea unei nave este o nouă relație de dragoste. Vor fi foarte importante, vor oferi o experiență valoroasă și chiar pot deveni baza unei căsnicii puternice.

După ce a interpretat ceea ce visează nava, este recomandabil să țineți cont de sfaturile cărților de vis, chiar dacă nu există o încredere specială. Acesta este un simbol foarte semnificativ, personificând evenimente din viață.