Văzând un măr într-un vis

Care este visul mărului din cartea de vis

10 iulie 2019 la 19:50 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează mărul citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Care este visul unui măr într-un vis?

Interpretarea viselor domnișoară Hasse

Măr – Întreprinderea ta va reuși; înflorire – vești bune.

Dream interpretare Tsvetkova

Măr – Vestea morții.

Vis pentru întreaga familie

Pentru a vedea Mărul, cum să dezvălui simbolismul somnului

Un vis în care au văzut MERE este considerat foarte bun pentru majoritatea oamenilor. Merele roșii din frunzișul verde al unui copac sunt un vis favorabil din toate punctele de vedere. Mere stricate – nu te astepta la bine si fii extrem de atent. Dacă merele coapte sunt visate de eleve sau absolvente de școală, atunci ele înseamnă următoarele: a sosit momentul realizării speranțelor, este timpul să te gândești cu atenție la ce să faci în continuare. Și mergeți înainte cu îndrăzneală, fără să vă fie frică de eșecuri și obstacole.

Visul lui Azar

La ce visa Mărul conform surselor spirituale

Măr în floare – căsătoria cuiva.

Micul Weses carte de vis

Care este visul unui măr?

Măr – Dușmani, ceartă, afaceri neplăcute, vești despre moarte; înflorit – bine; uscat – rău, lipsă de bani, sărăcie; plantă – mărește-ți locuința; rupe din pământ – pierdere din vina ta; tăiat – moartea.

Carte de vis slavă

Care este visul unui măr

Simbolizează o vacanță în familie. Adunări, Apple – mănâncă – la bogăție. Bună casa a 2-a a horoscopului.

Interpretare vis pentru întreaga familie E. Danilova

De ce visează mărul, cum să înțelegi?

Mijloace – feminitate; sexualitate.

Noua carte de vis de familie a lui Nadezhda Soboleva

Cum să înțelegi de ce mărul într-un vis?

Am visat un măr – bogăție, prosperitate și numeroși urmași vă așteaptă. Imaginați-vă că recoltați o recoltă bogată de mere dintr-un măr. Sunt atât de multe încât umpli toată casa cu ei!

Interpretarea viselor Taylor Joles

Care este visul mărului, sens simbolic:

Măr – O imagine puternică: Mărul este văzut ca arborele cunoașterii binelui și răului plantat în Grădina Edenului. Merele și merii simbolizează bunul simț și simțul instinctiv al propriului corp, al sănătății și al bolii sale. Un copac sănătos și roditor indică sănătate bună sau calea către acesta. Mărul a crescut singur sau într-o livadă? În primul caz, te consideri un singuratic și ai grijă de propria sănătate, iar în al doilea, ai un caracter mai sociabil, și preferi sprijinul altor persoane și în ceea ce privește sănătatea. Ai cules mere dintr-un măr? Ai făcut-o singur sau ti le-a smuls cineva și, dacă da, cine? Subconștientul tău a presupus că ești tentat să faci ceva contrar vocii rațiunii sau că vrei să-ți împărtășești cunoștințele altora? Vezi și Apple.

Interpretarea viselor lui Arnold Mindell

Care este visul mărului potrivit autorului?

Ai văzut într-un vis un măr fără fructe – vei fi informat despre moartea cuiva.

Marea carte de vis a lui Phoebe

Ce înseamnă dacă ai visat un măr

Visând la o viață de familie prosperă în abundență și prosperitate, pentru numeroși urmași. Imaginați-vă o livadă de meri în sezonul de coacere. Te apropii de cel mai mare măr frumos și vezi că este complet presărat cu mere mari și roșii. Culegi un măr și gusti. Este crocant, suculent și foarte gustos. Culegeți mere, umplând coș după coș cu ele, iar numărul fructelor de pe măr nu scade.

Interpretarea viselor lui Simon Kananita

Interpretare după sfânt:

Măr – întreprinderea ta va reuși – înflorire – vești bune.

Cartea de vis ucraineană Dmitrienko

De ce visează mărul?

Măr, măr – mere – sărăcie. Copacul este unul, înalt – vei avea o afacere neplăcută cu cineva, o ceartă. Merele sunt bucurie.) Merele visează ca altcineva: unul – lacrimi, celălalt – bine; mere coapte – bune, verzi – tristețe. Cum visează merele, atunci acesta este un semn frumos – se va împlini că ai plănuit … Dacă visezi mere, căsătorit – asta este pentru profit, pentru bine. Așa cum visează merele putrede, aceasta este o viață proastă. Dacă visezi că mănânci sau rupi mere, atunci te vei îmbolnăvi în curând. Merele visează – trebuie să primească bani. Mănâncă mere acre – tristețe, tristețe. Mere coapte, roșii – ceva de înroșit, rușine. Căderea a două mere dintr-un măr într-un vis înseamnă nașterea de gemeni.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretarea merilor din visul tău

Promisiuni – Veste despre moartea cuiva; partener de viață, soție.

Interpretarea de vis a tarotului

Mijloace – Încălcarea jurămintelor și a poruncilor.

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în ianuarie, februarie, martie, aprilie

A vedea un măr în floare este pentru nunta cuiva.

Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

Vestea iubirii secrete va ajunge la tine, ceea ce te va supara.

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

Măr – Să vezi un măr în floare este o recoltă bună anul acesta.

Luați în considerare de ce visează un măr cu mere. Dacă ai vedea fructe coapte de diferite culori și dimensiuni?

Potrivit multor interpreți de vise, visele despre meri sunt un semn bun. Pentru a înțelege exact la ce visează mărul, trebuie să vă amintiți toate nuanțele somnului.

Dacă ai visat la un măr înflorit?

Dacă o persoană vede un măr într-un vis care înflorește, acest lucru poate indica că este așteptat în viitorul apropiat. fericire, bogăție și succes.

Nu degeaba spun oamenii: dacă ai văzut un măr înflorit într-un vis, atunci în curând vei merge la nunta cuiva, deoarece acest lucru se împlinește aproape întotdeauna.

Grădină cu meri într-un vis

Dacă ai visat la o livadă de meri în care există un număr mare de fructe coapte, asta înseamnă că în curând visătorul sa te distrezi cu prietenii.

Uneori, o grădină cu meri visează să facă un profit mare în numerar sau să primească o moștenire. Visătorul poate obține recompensă generoasă pentru munca sa sau va avea succes în afaceri și întreprinderi.

Dacă o femeie căsătorită a visat la o livadă de meri, atunci aceasta indică faptul că va exista fericire în casă, soțul ei va fi credincios.

Dacă sunt multe mere pe măr?

Dacă o mulțime de mere atârnă sus pe un măr, atunci acest lucru indică faptul că pentru a atinge-ți obiectivele, va trebui să depășiți un număr mare de obstacole. Dacă există o mulțime de mere și sunt roșii, atunci acesta este un semn sigur că fericirea îl va aștepta în curând pe visător.

Citeste mai mult:  Care este visul unei pisici roșii

Dacă pe copac sunt multe mere coapte, înseamnă că este timpul să îți faci visele să devină realitate. Este timpul să vă gândiți cu atenție ce planuri pentru viitor și să mergeți cu îndrăzneală către atingerea obiectivelor dvs.

Măr cu mere verzi sau roșii

Dacă visătorul culege un măr verde dintr-un copac, atunci acest lucru indică faptul că el nu poți grăbi lucrurile. Este necesar să așteptați puțin, să lăsați totul să-și urmeze cursul, apoi succesul va veni cu siguranță.

Dacă merele sunt verzi pentru că nu au avut încă timp să se coacă, atunci acesta poate fi un semn de sănătate precară.

Când o persoană vede un măr cu mere roșii într-un vis, aceasta indică faptul că îi va fi rușine de ceva. În cazul în care două mere roșii au căzut dintr-un copac, acesta poate fi un semn că în familie se vor naște gemeni.

Merele roșii coapte indică faptul că o persoană va avea un prieten pe care se poate baza întotdeauna.

Dormi cu mere mari coapte

Când visează merele coapte, înseamnă că este timpul începe să-ți îndeplinești dorințelegândindu-mă bine ce să facă în continuare. Visătorul poate avansa cu îndrăzneală, nu vor exista eșecuri și obstacole în drumul său.

Dar dacă mere coapte cresc chiar în vârful mărului, ar trebui să fii atent. Aceasta înseamnă că trebuie să fii atent la ceea ce îți dorești. nu pot ajunge prea sus.

Dacă o fată vede un măr cu mere mari într-un vis, acest lucru poate indica că în viitorul apropiat va avea o sarcină sau o reînnoire în familie.

Bărbații care văd mere mari într-un vis se pot aștepta să se deschidă noi perspective și oportunități în viitorul apropiat, care îmbunătăți starea financiară.

Ce spun cărțile de vis ale lui Miller și Vanga?

Dacă o persoană vede un măr în vise, ale cărui fructe au devenit deja coapte, atunci acest lucru poate indica că este timpul să-și realizeze ideile, să avanseze proiecte și să realizeze visele. Acest vis indică că este timpul construi un plan de acțiune și începeți să o faceți activ.

Când o persoană vede mere doar în vârful unui copac, aceasta indică faptul că el prea încrezător, iar obiectivele pe care și le stabilește sunt foarte greu de atins. Un astfel de vis sugerează că nu ar trebui să urcezi în visele tale.

Un semn bun este un vis în care un măr înflorește. Aceasta indică faptul că persoana așteptând vești bune.

Cel mai probabil, în viața lui se va întâmpla un eveniment important, datorită căruia va putea să-și recapete sentimentele pierdute anterior.

Este rău dacă o persoană vede într-un vis că taie un măr cu fructe neculese. Acest lucru sugerează că își ia rămas bun de la o persoană căreia sentimentele nu i-au trecut încă. Mai mult, nu se poate învinovăți pe nimeni pentru această separare, deoarece aceasta este voința sorții.

Ce interpretează cărțile de vis ale lui Freud și Nostradamus?

Dacă în visele sale, pentru a culege mere, o persoană scutură un măr, aceasta înseamnă că simte că partenerul său nu este mulțumit de el.

Pentru a-și satisface pe deplin dorințele, el este pregătit depuneți și mai mult efort. Când va reuși, interesul pentru partener va dispărea.

O persoană care vede într-un vis un măr cu mere, așteptând vești bune. Dacă culege fructe dintr-un copac, atunci aceasta înseamnă că în viitorul apropiat va avea succes în eforturile sale, faima, precum și recunoașterea celorlalți, ceea ce este foarte minunat.

Cărți de vis chineze și ezoterice

A vedea un măr cu mere într-un vis înseamnă că în curând pace și prosperitate. Dacă visătorul vede într-un vis o persoană iubită care culege o mulțime de mere dintr-un copac, acesta este un semn sigur al unei relații de succes.

În cazul în care visătorul culege mere dintr-un copac împreună cu o persoană dragă, acest lucru poate indica faptul că se poate aștepta o reîncărcare în familie în curând.

Dacă o persoană vede un măr cu mere verzi într-un vis, acest lucru poate indica tinerețea sufletului. Dacă vede un măr stricat, atunci acesta este un semn că sufletul este capabil să îmbătrânească.

Merele lichide și roșii de pe un copac sunt un semn multa sanatate si spirit. Merele de viermi sunt un semn că o persoană are un fel de boală, în ciuda faptului că în exterior pare să fie complet sănătos, așa că ar trebui să fie examinat de un medic.

Interpretarea viselor lui Simon Kananita

Când un visător culege un măr într-un vis, aceasta indică faptul că al lui bucuria așteaptă. Când culege mere dintr-un copac, înseamnă că îl așteaptă lucruri bune, succes în orice demers.

Când merele cresc doar pe un măr, acesta este un semn că visătorul își va găsi mulți prieteni. Mere putrezite pe un copac avertiza de pericol.

Ajutor de la un expert experimentat în interpretarea viselor

Fiecare vis este individual și poate aduce informații importante pentru tine. Completați formularul de mai jos și experții noștri vă vor interpreta visul GRATUIT. Află răspunsurile la toate întrebările chiar acum!

VORBIȚI GRATUIT CU EXPERTUL

Acum vă vom redirecționa către site și vă puteți autentifica sau reseta parola.

Care este visul unui măr

Măr conform cărții de vis a lui Hasse

Măr – întreprinderea ta va reuși; înflorire – vești bune.

Măr conform cărții de vis de familie

Pentru a vedea un măr într-un vis – Un vis în care au văzut MERE este considerat foarte bun pentru majoritatea oamenilor. Merele roșii din frunzișul verde al unui copac sunt un vis favorabil din toate punctele de vedere. Mere stricate – nu te astepta la bine si fii extrem de atent. Dacă merele coapte sunt visate de eleve sau absolvente de școală, atunci ele înseamnă următoarele: a sosit momentul realizării speranțelor, este timpul să ne gândim cu atenție ce să facem în continuare. Și mergeți înainte cu îndrăzneală, fără să vă fie frică de eșecuri și obstacole.

Măr conform celei mai recente cărți de vis a lui G. Ivanov

Măr în floare – la trezire, puneți-vă o dorință – se va împlini. Familia va crește.

Citeste mai mult:  De ce visezi bani mari

Măr conform cărții de vis de primăvară

A vedea un măr în floare este pentru nunta cuiva.

Măr conform Cărții de vis de vară

Măr – știri despre dragostea secretă vor ajunge la tine, ceea ce te va supăra.

Măr conform cărții de vis de toamnă

Să vezi un măr în floare este o recoltă bună anul acesta.

Măr conform cărții de vis a lui Simon Kananit

Măr – întreprinderea ta va reuși – înflorire – vești bune

Măr, măr – Mere – sărăcie. Copacul este unul, înalt – vei avea o afacere neplăcută cu cineva, o ceartă. Merele sunt bucurie. ) visează la mere ca altcineva: unul – lacrimi, celălalt – bun; mere coapte – bune, verzi – tristețe. Cum visează merele, atunci acesta este un semn frumos – se va împlini ceea ce ai plănuit.. Dacă oamenii căsătoriți visează la mere, acest lucru este pentru profit, pentru bine. Așa cum visează merele putrede, aceasta este o viață proastă. Dacă visezi că mănânci sau rupi mere, atunci te vei îmbolnăvi în curând. Merele visează – trebuie să primească bani. Mănâncă mere acre – tristețe, tristețe. Mere coapte, roșii – ceva de înroșit, rușine. Căderea a două mere dintr-un măr într-un vis înseamnă nașterea de gemeni.

Măr în floare – Căsnicia cuiva

Măr conform cărții de vis a lui Fedorovskaya

Am visat la un măr – în curând vei afla despre moartea unuia dintre prietenii tăi sau rudele îndepărtate; mai mult, dacă mărul este cu frunziș, ruda va fi aproape, iar dacă pomul este gol, va fi îndepărtat.

Dacă ai visat că ai plantat un măr – unele dintre acțiunile tale din trecutul îndepărtat vor cauza moartea unuia dintre prietenii sau rudele tale îndepărtate.

Într-un vis, ai tăiat sau a ars un măr – ajută-i pe una dintre rudele tale să evite problemele.

Ai plantat un măr – din cauza ta, una dintre rudele tale se va îmbolnăvi sau chiar va muri.

Ai visat că udai un măr – una dintre rude se va îmbolnăvi în viitorul apropiat și nu vei face decât să-i agravezi starea cu acțiunile tale.

Măr conform cărții de vis a lui Azar

Măr în floare – căsătoria cuiva.

Măr conform cărții de vis a lui Evgeny Tsvetkov

Măr – vestea morții.

Măr conform cărții moderne de vis

Dacă într-un vis vezi un măr, ale cărui ramuri se îndoaie sub greutatea fructelor, atunci succesul și prosperitatea te așteaptă. Dacă ai visat că vrei să culegi singurul măr din măr care se află în vârf, atunci în viața reală ți-ai stabilit obiective dificile. Pentru o tânără, un vis în care scoate mere frumoase coapte dintr-un măr înseamnă că farmecul și talentul ei o vor ajuta să se căsătorească cu succes cu un bărbat înțelept și bogat. Un măr uscat avertizează despre probleme și boli.

Măr conform cărții de vis nobile a lui N. Grishina

Măr – femeie iubită, soție.

Măr conform cărții de vis a vindecătorului Akulina

Ai visat la un măr – bogăție, prosperitate și numeroși urmași te așteaptă. Imaginați-vă că recoltați o recoltă bogată de mere dintr-un măr. Sunt atât de multe încât umpli toată casa cu ei!

Măr conform cărții de vis a druizilor

Dacă într-un vis vezi un măr, ale cărui ramuri se îndoaie sub greutatea fructelor, succesul și prosperitatea te așteaptă în realitate.

Pentru o tânără, un vis în care scoate mere frumoase coapte dintr-un măr înseamnă că farmecul și talentul ei o vor ajuta să se căsătorească cu succes cu un bărbat înțelept și bogat.

Dacă ai visat că vrei să culegi singurul măr care se află chiar în vârf din măr, în viața reală ți-ai stabilit obiective dificile.

Măr uscat – avertizează asupra problemelor și bolilor.

Măr conform cărții de vis despre plante

Măr – simbolizează splendoarea.

Măr conform cărții de vis britanice

Măr – O imagine puternică: Mărul este văzut ca arborele cunoașterii binelui și răului plantat în Grădina Edenului. Merele și merii simbolizează bunul simț și simțul instinctiv al propriului corp, al sănătății și al bolii sale. Un copac sănătos și roditor indică sănătate bună sau calea către acesta. Pentru ce este visul: a crescut copacul singur sau într-o livadă? În primul caz, poate că te consideri un singuratic și ai grijă de propria sănătate, iar în al doilea caz, ai o fire mai sociabilă, și preferi sprijinul altor persoane și în ceea ce privește sănătatea. Ai cules mere dintr-un copac? Ai făcut-o singur sau ti le-a smuls cineva și, dacă da, cine? Subconștientul tău a presupus că ești tentat să faci ceva contrar vocii rațiunii sau că vrei să-ți împărtășești cunoștințele altora? Vezi și Apple

Măr conform cărții de vis a lui A. Mindelle

Ai visat un măr – vezi un măr fără fructe în vis – vei fi informat despre moartea cuiva.

Măr conform cărții mari de vis a lui Phoebe

Ce înseamnă mărul într-un vis – pentru o viață de familie prosperă din abundență și prosperitate, pentru numeroși urmași. Imaginați-vă o livadă de meri în sezonul de coacere. Te apropii de cel mai mare măr frumos și vezi că este complet presărat cu mere mari și roșii. Culegi un măr și gusti. Este crocant, suculent și foarte gustos. Culegeți mere, umplând coș după coș cu ele, iar numărul fructelor de pe măr nu scade.

Măr conform cărții de vis rusești

Ce înseamnă un măr în floare într-un vis – o invitație la o nuntă.

Măr conform cărții de vis a unei gospodine

Măr – feminitate; sexualitate.

Măr conform cărții de vis masculin

În cele mai multe cazuri, un vis în care sunt prezente mere oferă ceva bun, cu excepția zilei de vineri, la care merele indică o așteptare zadarnică. Există mere – împlinirea dorințelor. Văzând un măr cu mere coapte, roșii – speranțele tale se vor împlini cu siguranță, trebuie să acționezi imediat, totul va fi bine. Dacă într-un vis încerci să obții mere din vârful unui copac și nu poți ajunge la ele, atunci ar trebui să renunți la acele dorințe, vise care te copleșesc – acest lucru nu va duce la bine. Există mere cu viermi – ceea ce visezi nu se va împlini niciodată, la fel cum vezi mere putrede într-un vis.

Citeste mai mult:  Cum să-ți vezi viitoarea soție într-un vis

Măr conform cărții de vis vechi rusești

Carte de vis măr pentru femei

Un vis în care au văzut mere este considerat foarte bun pentru majoritatea oamenilor. Merele roșii din frunzișul verde al unui copac sunt un vis favorabil din toate punctele de vedere. Mere stricate – nu te astepta la bine si fii extrem de atent.

Dacă merele coapte sunt visate de studenți sau absolvenți de școală, atunci ele înseamnă următoarele: a sosit momentul realizării speranțelor, este timpul să ne gândim cu atenție ce să facem în continuare. Și mergeți înainte cu îndrăzneală, fără să vă fie frică de eșecuri și obstacole.

Măr de carte de vis pentru întreaga familie

Văzând un măr cu mere coapte, roșii – speranțele tale se vor împlini cu siguranță, trebuie să acționezi imediat, totul va fi bine.

Măr conform cărții de vis online

Mărul este un memento că ar trebui să fii mai atent la membrii mai în vârstă ai familiei tale.

Am visat să plantez un măr – un indiciu că toate problemele actuale sunt rezultatul acțiunilor tale.

Au făcut rău mărului – vei afla că o persoană dragă are probleme.

Conform cărții de vis, un măr înflorit vă oferă noroc și noroc, vă veți bucura din nou de viață, vă veți găsi armonia interioară.

Măr conform cărții de vis pentru femei

Dacă visezi că culegi fructe suculente și coapte dintr-un măr – datorită farmecului și talentului tău, vei putea fermeca o persoană înțeleaptă și bogată care îți va oferi să te căsătorești cu el.

Un vis în care un măr uscat este în fața ta îți promite necazuri și diverse boli.

Măr conform cărții de vis Tarot

Măr – încălcarea jurămintelor și a poruncilor.

Un măr conform unei cărți de vis pentru o cățea

Un măr cu mere – soarta îți este favorabilă, iar orice plan și speranță se vor împlini și vor aduce bucurie și satisfacție.

Măr conform cărții de vis slave

Mărul este o vacanță în familie. Adunări, Apple – mănâncă – la bogăție. Bună casa a 2-a a horoscopului.

Măr conform cărții de vis Veles

Măr – dușmani, ceartă, afaceri neplăcute, vești despre moarte; înflorit – bine; uscat – rău, lipsă de bani, sărăcie; plantă – mărește-ți locuința; rupe din pământ – pierdere din vina ta; tăiat – moarte.

Măr conform cărții de vis ucrainene

Căderea a două mere dintr-un măr într-un vis înseamnă nașterea de gemeni.

De ce visează mărul?

Ați avut vreodată vise profetice?

De ce visează mărul

Bogăția, prosperitatea și numeroși urmași vă așteaptă.

Imaginați-vă că recoltați o recoltă bogată de mere dintr-un măr. Sunt atât de multe încât umpli toată casa cu ei!

Văzând un măr într-un vis

Un vis în care au văzut mere este considerat foarte bun pentru majoritatea oamenilor. Merele roșii din frunzișul verde al unui copac sunt un vis favorabil din toate punctele de vedere. Mere stricate – nu te astepta la bine si fii extrem de atent.

Dacă merele coapte sunt visate de studenți sau absolvenți de școală, atunci ele înseamnă următoarele: a sosit momentul realizării speranțelor, este timpul să ne gândim cu atenție ce să facem în continuare. Și mergeți înainte cu îndrăzneală, fără să vă fie frică de eșecuri și obstacole.

Ce înseamnă mărul visat

Să visezi la un măr

Ce înseamnă visele măr

Dacă într-un vis vezi un măr, ale cărui ramuri se îndoaie sub greutatea fructelor, succesul și prosperitatea te așteaptă în realitate.

Pentru o tânără, un vis în care scoate mere frumoase coapte dintr-un măr înseamnă că farmecul și talentul ei o vor ajuta să se căsătorească cu succes cu un bărbat înțelept și bogat.

Dacă ai visat că vrei să culegi singurul măr care se află în vârful mărului, atunci în viața reală ți-ai stabilit obiective dificile.

Un măr uscat avertizează despre probleme și boli.

Visează la măr

În cele mai multe cazuri, un vis în care sunt prezente mere prevestește ceva bun, cu excepția zilei de vineri, la care merele indică o așteptare zadarnică. Există mere – împlinirea dorințelor. Văzând un măr cu mere coapte, roșii – speranțele tale se vor împlini cu siguranță, trebuie să acționezi imediat, totul va fi bine. Dacă într-un vis încerci să obții mere din vârful unui copac și nu poți ajunge la ele, atunci ar trebui să renunți la acele dorințe, vise care te copleșesc – acest lucru nu va duce la bine. Există mere cu viermi – ceea ce visezi nu se va împlini niciodată, la fel cum vezi mere putrede într-un vis.

Apropo, într-un interviu, un fotbalist celebru a spus că ori de câte ori visează la mere coapte, frumoase, pe care le mănâncă cu plăcere, atunci când se trezește, se simte bucuros, pentru că este sigur că dacă nu în această zi, apoi în viitor dorința lui se va împlini. De exemplu, a povestit cum, după ce i-a cerut iubita în căsătorie, aștepta cu nerăbdare răspunsul ei (ea a cerut să aștepte până a doua zi). În acea noapte, a văzut că la meci i-a fost aruncată o minge în mâini. Dar de îndată ce a atins-o, mingea s-a transformat brusc într-un măr mare. Fotbalistul a simțit o foame groaznică și l-a mușcat imediat. Mărul părea extrem de gustos, și oricât ar fi încercat atacatorii de la echipa adversă să-l ia de la el, fotbalistul, ocolind pe toată lumea, a mâncat tot mărul, lăsând doar un miez mic, pe care l-a mai jucat ceva timp. Trezindu-se, s-a dus la iubita lui și a primit de la ea consimțământul la care aproape că nu a visat niciodată, pentru că înainte nu era sigur de dragostea ei, mai ales că un alt tânăr i-a făcut o ofertă fetei în același timp.

Ce înseamnă un măr într-un vis

Un copac înflorit înseamnă că perspectivele amețitoare se vor deschide în curând înaintea ta. Un măr presărat cu fructe – bogăție, prosperitate și numeroși urmași vă așteaptă. Un măr zburat și gol este o perioadă bună pentru a rezuma și a face planuri pentru viitor. Somnul este foarte favorabil. Pe ramurile unui măr, păsări negre (soci sau corbi) – oamenii tăi invidioși îți pregătesc o capcană.

Imaginați-vă că recoltați o recoltă bogată de mere dintr-un măr. Sunt atât de multe încât umpli toată casa cu ei! Dacă ați visat păsări negre pe ramurile unui măr, imaginați-vă că atașați o sperietoare de măr – și păsările zboară departe (vezi Sperietoare).