Rochia de interpretare a viselor este grozavă

Îmbrăcați-vă într-un vis de ce vis (interpretarea cărții de vis a lui Magini)

Potrivit cărții de vis, rochia visează la cunoștințe și la tot felul de relații cu sexul opus. Dacă vă amintiți detalii precum: aspectul rochiei în vis sau ce ați făcut cu ea, asigurați-vă că vă uitați la interpretarea simbolurilor însoțitoare – visul vă spune ceva sau vă avertizează…

La ce rochie ai visat

alb – visează schimbări în relații, noi cunoștințe, mai ales dacă vezi rochie de mireasa (citește detaliile despre căsătorie în interpretarea visului despre nuntă). Vedeți în vis rochie alba cu voal la schimbări semnificative în viața personală (aceasta poate fi atât o întâlnire din a doua jumătate, cât și o căsătorie). negru – promite dezamăgire, nu ar trebui să faci noi conexiuni acum. Roșu (visiniu) promite o dragoste pasională. albastru conform cărții de vis – încredere nelimitată într-un partener, dar el nu o merită deloc, fii extrem de atent. Visând la o rochie verde culori – ești atractiv pentru cineva care este foarte interesat de tine. Sentimentele tale sunt reciproce. roz – să adori atât de mult încât să vezi o persoană „prin ochelari de culoare trandafir”. albastru – percepțiile asupra obiectului simpatiei sunt pure și inocente. Crem (bej) – relatie tandra de incredere. galben – vei întâlni pe cineva care îți va influența dezvoltarea spirituală. de aur – relatie cu un om bogat. maro conform cărții de vis – vulgaritate și murdărie. Fii extrem de atent cu împrejurimile tale, poate că răul este un complot împotriva ta. violet – dragoste magică, dar în ce vor rezulta toate acestea? Acordați atenție altor elemente ale somnului pentru a avea o interpretare mai detaliată. gri – esti prea nesigur pe tine, asta iti afecteaza negativ comunicarea cu sexul opus. Dacă visezi portocale — colaborare care promovează creșterea și succesul. turcoaz – afectiune tandra, care este un balsam pentru suflet. lavandă – dragoste fara constrangeri.

culoare – un roman strălucitor, plin de aventuri și impresii. Rochie cu puncte polka în vis – lipsă de apărare. Sclipitor – un lux foarte tentant.

dantelat – are o interpretare conform cărții de vis a lui Magini ca fidelitate în dragoste, nuntă sau nuntă. mătase – planuri ambițioase, îngăduința ambițiilor. transparent – nu te simti in siguranta cu partenerul tau (sau el este alaturi de tine daca rochia nu a fost visata la tine). tricotat Relațiile aduc confortul și liniștea de care ai nevoie.

nou pentru a vedea o rochie într-un vis – vei fi interesat de cineva. Красивое – armonie în relații. Vechi – o relație anterioară cu un bărbat îți va aminti de tine. Murdar (rochie cu pată) – reputație pătată. rupt (rupt) – certuri, scandaluri. Umed – sa ajungi intr-o pozitie in care te vei simti destul de inconfortabil. Poate te simți inconfortabil în compania cuiva? mototolită – intim. O rochie pe care visează puricii – ai atras oameni invidioși și intrigători.

lung rochie (pe podea) – o relație decentă cu un reprezentant al sexului opus. scurt – seducție, flirt. Deloc, tivul rochiei conform cărții de vis – demnitate feminină, ceea ce înseamnă că în conformitate și interpreta visul tău.

Rochie de bal (pufoasa) – un romantism palpitant. Seara (imbracat)– relații interesante, interesante. Rochie cu trenul – onoruri și exaltare, ești „purtat pe mâinile lor”. vechi – întâlnește o veche iubire. Absolvire – o anumită etapă din relație a fost finalizată, este timpul să ne gândim la schimbări.

visând al altcuiva imbraca-te in vis – seduce o persoana care nu iti apartine. Nimic bun nu va veni dintr-o astfel de conexiune.

O mulțime de rochii conform cărții de vis – nu va exista un sfârșit pentru domni, poți fi sigur.

Rochia este mare — Îmi doresc mai mult de la o persoană dragă, fiabilitate și stabilitate. mic – ai depasit deja aceasta etapa a relatiei, esti inghesuit in acest cadru si vrei schimbari. copil – iresponsabilitatea și lipsa de apărare, situația unui copil mic.

Ce s-a întâmplat cu rochia într-un vis

vezi-te intr-o rochie conform cărții de vis, înseamnă a avea orice fel de relație, ale cărei detalii pot fi aflate prin interpretarea simbolurilor care însoțesc visul.

pune o rochie (rochie) – luați legătura cu un bărbat. Decolare – despărțire.

Încearcă o rochie (măsoară, încearcă) într-un vis – să dorești o relație cu un tip. Alege o rochie (într-un magazin, de exemplu) – în curând te vei confrunta cu alegerea pe care dintre domni să-l preferi.

Cumpărați o rochie (cumpărați, cumpărați) – Cartea de vis a lui Magini asigură: fii sigur că farmecele tale au făcut impresia potrivită asupra obiectului dorit.

tu intr-un vis a dat o rochie (a primi cadou) Cineva vă va prezenta o persoană interesantă. Dăruind o rochie – să fii tu însuți puțin ca un „proxeneț”.

Fura rochie – ia pasiunea altcuiva.

Căutare imbraca-te in vis – in realitate, fiind in cautarea unui suflet pereche. Pierde – faceți pasul greșit, care va provoca brusc o pauză.

A coase ținută – interpretare din cartea de vis – pentru a face eforturi pentru a câștiga un reprezentant al jumătății puternice a umanității.

Spalare rochie – încercarea de a restabili o reputație deteriorată și relații bune. Mângâiere – o schimbare de reședință și/sau cerc social.

Dans într-o rochie – a face dragoste. Daca in acelasi timp tivul se dezvolta in valuri frumoase in vis, pasiunea senzuala iti va face o mare placere.

Alte vise despre rochie

Bărbat într-o rochie femeile visează la manifestări non-standard ale sentimentelor sau la acțiuni „non-masculin” din partea sexului puternic.

Dacă ai avut un vis despre rochie pe dos, atunci astfel de viziuni înseamnă – a spăla lenjeria murdară în public, a dezvălui secrete care nu ar trebui făcute publice.

Vedeți în vis rochie pe femeie – Există bârfe despre conexiunile tale personale. visat fata in rochie (fata) – uitați-vă la interpretarea simbolurilor însoțitoare. Prietena într-o rochie – ultimul tău roman a provocat gelozie sau invidie.

Interpretarea viselor: de ce visează rochia, pentru a vedea rochia într-un vis, ceea ce înseamnă

Cartea Dream House

Care este visul rochiei în timpurile moderne:

Rochie – Dacă o femeie a visat cum a măsurat o rochie nouă, atunci o căsnicie fericită o așteaptă.

De ce visezi să vezi o rochie veche ruptă – atunci rudele tale nu vor fi fericite cu tine.

Vezi și: de ce visează îmbrăcămintea pentru femei, de ce visează o bluză, de ce visează o fustă scurtă.

Interpretarea visului lui S. Karatov

De ce visează rochia:

Rochie – Dacă ești bogat și ai visat la o rochie scumpă, atunci te așteaptă creșterea în carieră.

Dacă o persoană săracă a văzut o rochie într-un vis, atunci nu vor fi probleme.

Rochie albă – Pentru o persoană bolnavă, o rochie în vis, o rochie albă înseamnă moarte iminentă.

Dacă într-un vis ai avut o rochie nouă, atunci vei avea noroc în afaceri.

Pentru ce este visul rochiei?

Rochie – Dacă ai visat la o rochie care atârna într-un dulap pe un cuier, atunci te așteaptă probleme de bani.

De ce visezi să vezi o rochie neagră – atunci vei avea în curând o aventură amoroasă.

Interpretarea visului lui V. Melnikov

Care este visul rochiei conform cărții de vis:

Rochie – Rochie alba – Daca ai visat la o rochie alba, atunci vei avea o nunta in curand.

De ce visezi să vezi o rochie verde – atunci planurile tale se vor împlini.

Rochie albastră Dacă ai văzut o rochie albastră într-un vis, atunci te așteaptă o călătorie lungă.

Dacă ai visat la o rochie roșie, atunci vei avea oaspeți importanți.

De ce visezi să vezi o rochie colorată – atunci te vei distra și te vei distra.

Interpretarea viselor lui Catherine cea Mare

Care este visul rochiei conform cărții de vis:

Pentru a vedea o rochie obișnuită într-un vis – un vis nu are o semnificație specială. Purtarea unei rochii prevestește succes între prieteni, ambiție. Dacă o femeie încearcă o rochie, va întâlni pe neașteptate o rivală îndrăgostită, dar dacă visează că își urmărește silueta pentru a-și îmbrăca rochia preferată, își va învinge cu succes rivala și va atinge iubirea alesului ei. .

Citeste mai mult:  Care este visul unei femei goale

A vedea o nouă rochie de față într-un vis pe o persoană bogată promite onoare și exaltare în rânduri, nenorocire săracilor și moarte bolnavilor. Să încerci o rochie, să vezi o rochie murdară sau ruptă pe tine este un semn de tristețe și nefericire. A vedea pete de sânge pe o rochie înseamnă o conștiință proastă, o relație dubioasă. Purtarea unei rochii noi aduce bucurie, profit și succes în afaceri.

A-ți vedea rochiile în flăcări înseamnă plictiseală, calomnie, insultă, pierdere, litigii și ceartă cu prietenii. A pierde o rochie într-un vis înseamnă a pierde onoarea. Dacă un bărbat poartă o rochie de femeie într-un vis, visul arată că va fi înșelat, iar pentru o femeie, dacă poartă o ținută de bărbat, visul prezice că va ceda ispitei.

Cumpărarea unei rochii într-un vis înseamnă invidie.

Rochie neagră – Purtarea unei rochii de doliu într-un vis înseamnă bucurie și fericire. Rochie verde, albastra – Purtarea sau visarea unei rochii de culoarea cerului sau verde – pentru a indeplini o dorinta. A purta sau a vedea o rochie galbenă într-un vis înseamnă invidie, minciuni.

Văzând o rochie de culoare deschisă și strălucitoare pe tine, o rochie albă oferă o exaltare a virtuților, o creștere a faimei și o creștere a bogăției. De ce visezi la o rochie roșie – A avea o rochie roșie pe ea însăși aduce tristețe și lacrimi. A vedea sau a purta o rochie multicoloră într-un vis înseamnă că te așteaptă călătorii lungi. A vedea sau a purta o rochie gri într-un vis înseamnă multă muncă.

A vedea sau a purta o rochie țesută cu aur îți promite fericire și protecție puternică.

Dacă o tânără vede într-un vis o rochie elegantă, bine croită, aceasta înseamnă că va stârni admirația universală pentru arta și manierele sale plăcute.

Dacă vede că rochia ei este ruptă, aceasta prefigurează o condamnare pentru fapte ilegale.

Purtând o rochie luxoasă într-un vis – vei trăi din abundență. Văzând o mulțime de rochii – un vis prezice insulte și calomnii. Purtarea unei rochii prea scurte prevestește fapte rele. Rupând rochia la cusături înseamnă că trebuie să fii mai atent.

Interpretarea viselor pentru fete

Dacă rochia visează, pentru ce este:

Rochie – Dacă ai visat că purtați o rochie, visul prevestește o călătorie interesantă.

De ce visează rochia, ce înseamnă:

Rochie – Orice vis în care încerci sau cumperi haine noi sugerează că ți se oferă șansa de a-ți extinde cercul social prin noi cunoștințe.

Pentru a vedea că te-ai văzut într-o rochie nouă, atunci așteaptă-te în curând la noi cunoștințe.

Încercarea unei rochii – Dacă, în timp ce încerci o rochie, înțelegi că aceasta este mică sau mare pentru tine, atunci noile cunoștințe nu prea ți se potrivesc, pentru că în societatea lor te simți constrâns. A rupe o rochie uzată într-un vis – a te certa cu prietenii.

Dacă rochia care părea să ți se potrivească perfect izbucnește brusc la cusături, atunci trebuie să-ți vezi prietenii în adevărata lumină. Pregătește-te pentru faptul că multe dintre ele vor fi departe de ceea ce te-ai obișnuit să le vezi.

Deosebit de plăcut este visul în care cumperi sau încerci o rochie la sfatul unei alte persoane (mai ales a unui bărbat). Un astfel de vis sugerează că ei se uită la tine de mult timp, te admiră și aproape că și-au făcut curajul să facă o cunoștință mai apropiată.

Pentru a accepta o rochie ca un cadou – pentru o întâlnire rapidă cu o persoană care va deveni partenerul tău pe viață.

De ce visezi și cum să interpretezi rochia:

Rochie – Dacă ai visat la o rochie, atunci un astfel de vis înseamnă că ești preocupat de poziția ta socială, de impresia pe care o faci oamenilor din jurul tău.

A vedea o rochie este un avertisment de vis că te vei trezi în curând într-o situație în care reputația ta va juca un rol important.

Dacă ai visat la o rochie frumoasă, grațioasă, elegantă, atunci în realitate faci o impresie foarte bună celorlalți. Văzând o rochie veche, ruptă sau murdară – în curând, vei fi condamnat pentru niște fapte imparțiale și nu îți vei putea ascunde acțiunile neglijente – vor deveni publice.

Încercarea unei rochii – Dacă o femeie a avut un vis în care încearcă o rochie, atunci, în realitate, apreciază foarte mult poziția ei în societate, reputația ei și, atunci când rezolvă fiecare problemă, încearcă să prezică ce impresia pe care comportamentul ei o va face asupra oamenilor.

Am visat că îți cumperi o rochie care îți place dintr-un magazin, apoi în viața reală s-ar putea să întâlnești un rival, pe care, totuși, îl poți învinge cu ușurință.

Dacă într-un vis ți s-a prezentat o rochie, atunci în realitate ți se va oferi ajutor, dar fie în schimbul unui serviciu de retur, fie cu un sentiment de superioritate, care te va tulbura în mod neplăcut.

De ce visează rochia de dormit, înseamnă:

Rochie (pe umeraș) – spre sărăcie. Rochie neagră – poveste de dragoste, vrajă de dragoste, vise. Luna neagră în Pești sau casa a XII-a a horoscopului.

Care este visul Rochiei conform cărții de vis

30 septembrie 2019 la 15:49 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează rochia citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Pentru ce este rochia într-un vis?

Сонник XXI века

De ce visează rochia și ce înseamnă:

Purtarea unei rochii bune într-un vis este un semn că ți se va acorda un fel de onoare, foarte scumpă – pentru invidie, necaz, murdar – pentru nemulțumire, rușine, plin de găuri – pentru necaz, minciuni, brodat – pentru bucurie. O rochie foarte lunga este o surpriza, una scurta este semn ca vei primi un cadou. O rochie din mat – la enervare, de la hartie – la profit, o rochie de mireasa este semn ca succesul in afaceri te asteapta; doliu – unui nou prieten. Cumpărarea unei rochii pentru tine într-un vis înseamnă că, din cauza greșelii sau prostiei tale, poți deveni dependent de o persoană foarte periculoasă și înfricoșătoare.

A vedea o rochie albastră într-un vis – la suferință mentală. Purtarea unei rochii verde într-un vis – din fericire, un astfel de vis este deosebit de favorabil pentru fete – acesta este un vestitor al fericirii în dragoste, al înțelegerii reciproce cu persoana iubită și al căsătoriei iminente.

Sonnik Miller

De ce visează rochia într-un vis?

Dacă într-un vis ești într-o cămașă de noapte, atunci în realitate te vei infecta cu un fel de boală ușoară. A-i vedea pe alții îmbrăcați în acest fel este o veste proastă de la prietenii absenți. Vor fi probleme în afaceri.

Pentru un iubit să-și vadă sufletul pereche într-o cămașă de noapte este un semn că un alt bărbat îi va lua locul.

Interpretarea viselor astromeridianului

De ce au visat Rochiile

Să încerci o rochie – dacă te întâlnești sau te căsătorești cu cineva, atunci un astfel de vis îți promite un rival care poate cu adevărat să-ți ia persoana iubită departe de tine. Dar dacă ai de gând să încerci o rochie care se potrivește perfect siluetei tale și arăți uimitor în mine, o poți învinge.

Interpretarea viselor de la A la Z

De ce visează rochia?

Măsurarea unei rochii înseamnă schimbarea locului de reședință sau de muncă.

Să încerci o rochie care nu ți se potrivește este o ceartă de familie.

A purta o rochie – a vedea cum face prietena sau ruda ta înseamnă certuri cu ei.

Un bărbat vede cum se îmbracă o femeie – la o ceartă cu rudele sau cunoștințele.

Alegerea unei rochii – pentru o fată tânără, un astfel de vis este o conexiune strălucitoare cu un tânăr, care îi va aduce o mulțime de impresii. Cu toate acestea, va urma dezamăgirea în cele din urmă.

Citeste mai mult:  De ce visează păianjenii mari și mici

Alegând o rochie – neavând timp să o încerci – ești legat de o relație puternică cu persoana iubită.

O rochie frumoasa – pentru a te vedea in ea – ii vei surprinde placut pe cei dragi cu capacitatea de a te comporta bine in societate.

Cartea de vis veche franceză

Care este visul rochiei, interpretare:

Dacă ai visat că îți îmbraci o rochie, visul prevestește o călătorie interesantă. Scoaterea rochiei într-un vis este un avertisment despre o posibilă boală.

Cartea pentru visele copiilor

O rochie nouă înseamnă începutul unei noi vieți, noi cunoștințe, noi incidente. În special, acest vis este semnificativ pentru fete.

Roma Cartea visurilor

De ce visezi Imbraca-te dupa traditiile tiganilor

 • A vedea obișnuitul nu are o semnificație specială;
 • a vedea o rochie bogată pe un om bogat promite onoare și înălțare în rânduri, nenorocire săracilor și moarte bolnavilor;
 • o rochie murdară sau ruptă pentru a vedea pe ea însăși un semn de tristețe și nenorocire;
 • purtarea unei rochii noi aduce bucurie, profit și succes în afaceri;
 • a-ți vedea rochiile în flăcări înseamnă plictiseală, calomnie, insultă, pierderea procesului și ceartă cu prietenii;
 • a vedea o rochie de culoare deschisă și strălucitoare pe tine însuți prevestește o exaltare a demnității, o creștere a faimei și o creștere a bogăției;
 • îmbrăcare a pierde înseamnă a pierde onoarea;
 • a avea o rochie de femeie pe un bărbat înseamnă înșelăciune, iar pentru o femeie să aibă o rochie de bărbat pe ea însăși marchează o ispită, așa cum se spune în cartea de vis despre acest vis.

Vis pentru întreaga familie

Vedeți rochia, cum să dezlegați simbolismul

A visa la o rochie bine croită de joi până vineri este o întâlnire cu foști colegi de clasă. Un vis de marți până miercuri sau de duminică până luni, în care rochia ta este ruptă, prevestește acuzații de comportament neadecvat. Dacă într-un vis încerci o rochie de luni până marți, asta indică faptul că ai un rival, despre care vei afla de la oamenii din jurul tău.

Dream interpretare Tsvetkova

A îmbrăca – succes între prieteni, ambiție; a cumpăra este invidie, conform cărții de vis – predictorul.

Micul Weses carte de vis

Pentru ce este visul rochiei?

Put on – succes; a cumpăra – a invidia; nunta – o boală; bogat – ceartă; brodat – bucurie.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretarea rochiei din visul tău

O femeie, o imagine a femininului pentru un bărbat; starea de spirit, starea de conștiință, sentimentele (după culoare); planuri și speranțe în personal pentru o femeie. Nunta – dezamăgire, speranță; căsătorie (pentru o femeie).

Interpretarea viselor domnișoară Hasse

 • Poarta o rochie luxoasa – vei fi multumit;
 • să cumperi o rochie pentru a vedea într-un vis – te vei împăca cu prietenii tăi;
 • rochie neagră – veste tristă;
 • să vezi o culoare cerească sau o rochie verde într-un vis – dorința ta se va împlini;
 • a vedea o rochie galbenă în vis – invidie, minciuni;
 • rochie albă – în curând căsătorie;
 • a coase o rochie pentru a vedea în vis – diligența va fi răsplătită;
 • a vedea o rochie ruptă în vis – ceartă;
 • rochie pătată – onoarea ta va fi afectată;
 • să vezi o rochie roșie într-un vis – vei fi important;
 • biciuiți o rochie – fii economisitor;
 • să vezi o rochie multicoloră într-un vis – drumuri te așteaptă;
 • rochie gri – munca te asteapta;
 • rochie de aur țesut – fericire și protecție puternică;
 • sunt o mulțime de rochii – o insultă, o calomnie;
 • a vedea o rochie scurtă într-un vis este un lucru rău.

Cartea viselor esoterice

O rochie nouă este pentru profit. Încrețit pentru necazurile viitoare. Vechi, sfâșiat, murdar până la necaz, amenințător cu pierderi materiale. Neobișnuit, străvechi pentru evenimente extraordinare, baluri, prezentări. A pune pe al altcuiva sau a lua treburile altcuiva pentru a trece pe umerii tăi.

Interpretarea viselor lui Simon Kananita

Care este visul Rochiei după sfântul?

 • Purtați luxos – veți fi mulțumit
 • pentru a cumpăra o rochie pentru a vedea într-un vis – pentru a face pace cu un prieten
 • rochie neagră – veste tristă
 • pentru a vedea o rochie cerească sau verde într-un vis – dorința ta se va împlini
 • rochie galbenă – invidie, minciuni
 • rochie albă – în curând căsătorie
 • coase o rochie – diligența va fi răsplătită
 • rochie ruptă – ceartă
 • pentru a vedea o rochie în pete într-un vis – onoarea ta va fi afectată
 • rochie roșie – vei fi o persoană importantă
 • rupe o rochie – fii economisitor
 • multicolore – drumuri te asteapta
 • să vezi o rochie gri într-un vis – te așteaptă munca
 • rochie de aur țesut – fericire și protecție puternică
 • o mulțime de rochii – o insultă, o calomnie
 • pentru a vedea o rochie scurtă într-un vis – lucruri rele

Interpret psihologic Furtseva

Conform cărții de vis Rochii

Interpretarea psihanalitică a semnelor este adesea legată de starea întregului subconștient, care este gata să se transforme într-unul conștient. O rochie ca îmbrăcăminte este un simbol al incertitudinii atent ascunse, personificarea fricilor pe care visătorul nu vrea să le admită în realitate.

 • Vezi într-un vis că rochia ta este prea grea? În subconștient, te pregătești pentru apărare, timp în care te vei da înapoi involuntar. Un conflict va apărea și cu o persoană care își îmbracă o rochie (în special o rochie de mireasă) în fața unui vis.
 • Ai visat că stai într-un dulap deschis și alegi o rochie pentru o lungă perioadă de timp – acesta este un prevestitor că vei întâlni în curând o persoană pentru întâlniri strălucitoare și emoționale, dar scurte.
 • Dacă într-un vis un străin ți-l dă/ți-l dă, înseamnă că vei obține în curând înțelegere reciprocă cu partenerul tău, dar numai dacă ești perseverent și condescendent la greșeli.

Carte de vis romantică

Care este visul rochiei

A vedea o rochie este un semn de multe semnificații, dar cel mai adesea prezice posibile schimbări în sfera relațiilor.

 • Când vezi o rochie abstractă într-un vis (indiferent de stare și culoare), aceasta simbolizează grijile viitoare și lupta pentru persoana iubită.
 • Ai visat că ai venit la ghișeu cu o ținută nou-nouță și nu ai plătit încă pentru ea? În realitate, îți vei face griji pentru comportamentul partenerului tău.
 • Orice defecte ale rochiei prezic apariția unui rival insidios.
 • Când o ținută dintr-un vis s-a dovedit a fi în formă, dar ați reușit să schimbați stilul sau să-l tiv – aceasta vă aduce victoria absolută în căutarea unui partener de viață.
 • Pentru un bărbat, cumpărarea unui astfel de articol de garderobă într-un vis va deveni un simbol al imprudenței, al lipsei de respect față de soția sa.

De ce visezi să încerci o rochie care se potrivește, mică sau mare? Principalele interpretări ale diferitelor cărți de vis – de ce visezi să încerci o rochie

Într-un vis, poți fi ocupat cu oricare dintre activitățile tale preferate. Îți poți permite într-un vis toate acele lucruri pe care până de curând ți-ai interzis.

De ce visezi să încerci o rochie? Ce înseamnă un astfel de vis.

De ce visezi să măsori o rochie – interpretarea principală

Visul în care te vezi încercând o rochie nu este de bine pentru tine. Nu vei deveni proprietarul a ceva nou și incredibil în realitate – asta spune cartea de vis. Vei intra doar în necazuri și necazuri. Un vis vă aduce multe necazuri, fapte goale pe care le veți implementa fără entuziasm. Încearcă să-ți aduni puterile și să nu-ți pierzi inima după un astfel de vis.

Visul în care încerci o rochie, dar este prea mare pentru tine, indică faptul că îți vei asumi prea multe obligații. Veți îndeplini o mulțime de sarcini și instrucțiuni de la superiori, dar nu veți putea face nimic în același timp. Secretul este că ai petrecut prea mult timp înainte de asta în timpul liber și în a-ți face propria afacere, și nu în muncă. Acum este timpul să muncim din greu. Încercați să urmați toate instrucțiunile autorităților și să nu pierdeți fața.

Se poate, de asemenea, să fi început să controlezi prea activ voința partenerului tău. Au luat prea multe.

Pentru a interpreta pe deplin visul, ar trebui să acordați atenție unor astfel de detalii:

• De unde a venit rochia în visul tău;

Citeste mai mult:  Există nuci într-un vis

• Ce stil a fost;

• Ce culoare era rochia;

• Ți-a plăcut rochia;

• Cine a mai apărut în visul tău.

Dacă într-un vis alegi o rochie nouă pentru tine de mult timp și cu plăcere, în realitate vei fi confuz din cauza noilor oportunități incredibile pe care ți le va oferi viața. Acesta va fi un adevărat dar al sorții, pe care îl vei accepta cu recunoștință. Încercați să nu vă faceți griji și să nu vă îndoiți dacă sunteți demni de acest dar.

Dacă o femeie căsătorită încearcă o rochie în fața unei oglinzi, un astfel de vis poate însemna că are un rival. Dacă încearcă o rochie strălucitoare și foarte frumoasă, rivala este și o femeie strălucitoare și cochetă. Va fi greu să te lupți cu ea.

Dacă o femeie căsătorită încearcă o rochie gri, nedescriptivă, atunci și rivala va fi așa și nu ar trebui să vă faceți griji. Este important să rămâneți calm în orice situație. Dacă o femeie căsătorită încearcă o rochie în fața unei oglinzi și totul este în găuri, se instalează o criză în relația ei cu soțul ei. Prea mult lăsat afară, prea mult nespus.

Dacă rochia pe care o încearcă este complet murdară, prietenii ei sunt trădători. Ei intră în viața personală și o împiedică să se dezvolte. Chestia este că bârfa și bârfa în jurul relațiilor pot duce la certuri mari.

De asemenea, este important să acordați atenție culorii rochiei pe care o încearcă femeia:

• O rochie de mireasă albă pe care o încearcă o femeie poate indica un nou iubit;

• Măsurați o rochie albă într-un vis – în curând vă îmbolnăviți foarte tare;

• Rochie neagră – la veștile triste;

• Rochie roșie – la certuri și eventuale certuri;

• Rochie burgundy – pentru a flirt și a pasiune;

• Rochia mov promite gelozie și neîncredere;

• Galben – la dezacord și despărțire;

• Pentru a măsura o rochie verde într-un vis – pentru împlinirea dorințelor.

De asemenea, este important să vă amintiți exact unde ați încercat rochia. Dacă ai făcut asta acasă, atunci nu vei avea schimbări semnificative în viața ta. Vei fi calm în legătură cu tot ce se întâmplă. Chiar dacă ai probleme, poți pune rapid totul la locul lui.

Dacă încerci acasă o rochie strălucitoare cu paiete, un astfel de vis înseamnă că te vei sătura de plicetatea vieții și vei dori să-ți îmbunătățești starea materială și morală. Pentru a face acest lucru, veți încerca în toate modurile posibile să vă diversificați viața. Cei dragi vor reacționa la impulsul tău cu bucurie.

Visul în care încerci o rochie veche vorbește despre o întoarcere la gândurile și problemele din trecut. Încercați să nu vă opriți asupra gândurilor și experiențelor vechi. Pierderile pe care le-ați experimentat cu mult timp în urmă nu ar trebui să vă afecteze viața viitoare. Încercați să vă amintiți trecutul doar cu înțelepciune și cu dorința de a schimba ceva în viitor.

Un vis în care încerci o rochie veche și te strânge – trecutul tău nu vă va permite să dezvoltați viitorul. Poate ți se va aminti de vechile tale datorii care au trebuit de mult timp să fie rambursate. Dar ai tot încercat să amâni momentul întoarcerii. Acum trebuie să-ți plătești în sfârșit datoriile.

Dacă încerci o rochie nouă la serviciu, un astfel de vis înseamnă că probleme financiare te așteaptă în curând. Dacă plănuiai o nouă întreprindere, un nou proiect, dacă plănuiai o schimbare de reședință, este important să calculezi toate nuanțele. În caz contrar, decizia ta va duce la faliment.

Dacă visezi că încerci o rochie care nu este terminată, tot nu poți termina o sarcină importantă. Acum viața îți va oferi o astfel de oportunitate. Este timpul să recunoști semnificația a ceea ce se întâmplă în viața ta. Dacă faci asta, atunci totul se va rezolva pentru tine în viitor.

Dacă există mai multe astfel de cazuri, atunci este important să vă amintiți cine a mai apărut în visul dvs. Această persoană vă poate ajuta să rezolvați situația. Nu vă faceți griji dacă nu reușiți imediat. După ce ați așteptat puțin, veți obține un rezultat important.

De ce visezi să măsori o rochie conform cărții de vis a lui Freud

Cartea de vis a lui Freud spune că a încerca o rochie într-un vis este o dorință de a schimba un partener. Această dorință poate fi atât de puternică încât o femeie va fi chiar pregătită să rupă vechea conexiune și să nu se mai întoarcă la această problemă în viitor.

Dacă o femeie încearcă o rochie roșie, tânjește după o relație pasională care să-i diversifice viața plictisitoare și variată. Singura problemă poate fi că va trebui să construiască o relație cu un alt bărbat. Și s-ar putea să nu fie pregătită să renunțe la acele relații care au fost de mult în viața ei.

Dacă o femeie visează să încerce o rochie neagră, va purta doliu pentru relațiile din trecut. Dacă ea însăși înțelege că acest lucru este de prisos în viața ei, este mai bine pentru ea să tragă concluzii și să renunțe la situație. Un vis în care o femeie încearcă o rochie ruptă și murdară indică faptul că va avea certuri și neînțelegeri cu un bărbat, va fi traumatizată.

Interpretarea viselor sfătuiește să eviți subiectele fundamentale, confruntările. Acum este important să păstrăm pacea în familie. Dacă o fată singură are un astfel de vis, nu se poate împăca cu ceea ce s-a întâmplat o dată în viața ei personală. Și nu își poate continua viața. Acest lucru este foarte important pentru a începe să construiți relații cu drepturi depline în viitor.

Dacă o femeie însărcinată visează că încearcă o rochie albă, este timpul ca ea să aibă grijă de ea și să se relaxeze. Acum viața îi va oferi astfel de oportunități. Dacă visează că încearcă o rochie neagră, trebuie să aibă grijă de sănătatea ei. Exacerbarea bolilor cronice este posibilă.

De ce visezi să măsori o rochie conform cărții de vis ezoterice

Cartea de vis ezoteric spune că dacă o femeie încearcă într-un vis o rochie pe care nu ar purta-o niciodată în realitate și îi place, un astfel de vis înseamnă că se minte pe ea însăși. Ea își refuză bucuriile vieții și acum este timpul să schimbe această situație.

A încerca o rochie neagră în fața unei oglinzi este doliu de oportunități pierdute. Dacă visezi că încerci un număr mare de rochii diferite și pur și simplu nu o poți alege pe cea potrivită pentru tine, un astfel de vis înseamnă că te vei pierde într-un număr mare de posibilități și opțiuni.

De ce visezi să măsori o rochie conform altor cărți de vis

În cartea de vis Grishina se spune că a încerca o rochie aurie este o oportunitate incredibilă pe care ar trebui să încerci să nu o ratezi. În caz contrar, vei pierde prea mult și nu vei putea restabili dreptatea într-o chestiune importantă pentru tine.

În cartea de vis a lui Aesop se spune că dacă o fată care nu se poate căsători în vreun fel măsoară o rochie albă în vis, nu va ajunge la altar mult timp. Poate că alegerea ei greșită din trecut a dus la astfel de consecințe.

Pentru a măsura o rochie într-un vis, dar pentru a vedea reflectarea unei alte femei în oglindă – la apariția unui rival care nu te va lăsa să trăiești în pace. Pentru a măsura și a cumpăra o rochie șic – obține rezultatul din afacerea ta preferată și bucură-te mult timp de ceea ce ai ajuns.

Dacă într-un vis încerci o rochie cu buline, vor exista o mulțime de mici necazuri în viața ta care nu îți vor oferi posibilitatea de a face principalul lucru. Merită să vă revizuiți regimul și să vă lăsați un loc în el. Pentru afacerea ta preferată și pentru chestiuni obligatorii care nu pot fi amânate. În caz contrar, vei pierde evenimente importante.