Ouă de interpretare a viselor

De ce visezi ouă?

Ați avut vreodată vise profetice?

De ce visezi Ouă

Găsirea unui cuib cu ouă într-un vis oferă bogăție și o căsnicie fericită. Pentru femei, acest vis promite hobby-uri frecvente.

A mânca ouă într-un vis înseamnă că anxietăți neobișnuite se vor instala în casa ta.

Să vezi ouă proaspete sparte este un semn că soarta este gata să te dăruiască cu generozitate. O minte exaltată și un înalt simț al dreptății te vor face preferatul multor oameni.

Ouă putrezite – promit pierderea proprietății și declinul afacerilor. Un coș cu ouă înseamnă că vei participa la tranzacții de afaceri profitabile.

Găsirea ouălor de păsări în pădure înseamnă o posibilă moștenire de la rude îndepărtate.

Văzând ouă într-un vis

Ce înseamnă ouăle de somn

A vedea ouă într-un vis înseamnă a câștiga.

Dacă visezi la un număr mare de ouă, atunci acest lucru aduce griji.

Vedeți ouă într-un vis

De obicei, ei te îndeamnă să fii atent.

Să vezi ouă de găină în visul tău este un semn că afacerea ta va merge bine dacă ai grija cuvenită și nu faci măsuri riscante.

Un vis bun în care vezi că un pui a depus un ou: acest vis îți aduce un profit.

Dacă cocoșul a depus oul în visul tău: un astfel de vis promite profit din câștigarea unor afaceri controversate.

Ouă putrezite: un semn de dezamăgire. După un astfel de vis, nu ar trebui să ai încredere orbește în ofertele seducătoare – ele se pot transforma în pierderi mari.

Ouă fierte sau prăjite: prezintă unele dificultăți și dispute în casa ta.

Ouă sparte: înseamnă că necumpătarea vă poate face rău.

Găsiți ouăle păsărilor de pădure: un semn de profit neașteptat.

Dar dacă aceste ouă sunt reperate, atunci vei fi depășit de unele îndoieli.

Ce înseamnă visele Ouăle

Visează la ouă

Ce înseamnă într-un vis Ouă

Înțelesul viselor Eggs

Pui. Proaspăt, întreg, deschis la culoare (alb sau bej deschis) – va apărea un oaspete neașteptat, dar binevenit.

Brown – tu însuți vei merge să vizitezi un alt oraș.

Ouăle colorate înseamnă că vine o perioadă de prosperitate și bunăstare în viața ta. Și în termeni personali, și într-o carieră, totul va decurge în cel mai bun mod.

Dacă spargi ouă în vis și prăjești ouă prăjite (sau cineva o face în fața ta) – în realitate va trebui să sacrifici ceva semnificativ pentru a-ți atinge scopul.

Dacă ouăle s-au dovedit a fi putrezite, cineva răspândește bârfe urâte despre tine.

Sărarea ouălor omletă – obțineți un profit bun, care vă va acoperi mai mult decât toate costurile, oricât de impresionante ar fi acestea.

Curățați ouăle fierte – în curând vă veți întâlni binevoitorul secret.

Knock ouă în mogul – întâlniți o persoană cu ajutorul căreia vă veți putea crește semnificativ averea.

Pentru a vedea cum depune ouă un pui – veți găsi un nou loc de muncă profitabil.

Într-un mod universal, un vis despre ouă poate fi realizat imaginându-ți că toate ouăle la care ai visat au fost proaspete și gustoase.

Dacă ai visat la ouă putrede, imaginează-ți că le arunci, sau mai bine zis, le arzi. În loc de putred, cumperi proaspăt.

Dacă visezi la omletă, imaginează-ți că le gătești pentru o persoană de al cărui sprijin ai nevoie.

Dacă ați văzut ouă colorate într-un vis – imaginați-vă că fiecare membru al familiei dumneavoastră mănâncă un ou de Paște. Astfel vei asigura bunăstarea și prosperitatea întregii tale familii.Ouă de păsări sălbatice.

Găsiți un cuib cu ouă de pasăre – o cunoștință întâmplătoare vă va ajuta să rezolvați o problemă importantă.

Dacă în cuib vezi doar coji de ouă (semn că puii au clocit și s-au împrăștiat), problemele se vor rezolva în mod natural, fără efort suplimentar din partea ta.

Pentru a vedea cum un animal de pradă sau o pasăre fură ouă dintr-un cuib – trebuie să fii atent și să ai mai puțină încredere în străini: problemele tale nu sunt întâmplătoare, cineva îți pune în mod deliberat obstacole în cale.

Dacă ați visat că un prădător distruge un cuib cu ouă, imaginați-vă că un prădător mai puternic (de exemplu, un leu sau un vultur) îl alungă, iar ouăle rămân nevătămate. (vezi Leul, Vulturul).

Ouă de interpretare a viselor

Interpretarea viselor de ouă, interpretarea somnului. Ce înseamnă să vezi ouă într-un vis, poți afla în 18 cărți de vis de pe această pagină. Un vis reflectă starea ta psihologică și fizică, cartea noastră de vis te va ajuta să înțelegi la ce ai visat. De ce alte vise încep cu litera „I”, puteți vedea în secțiunea Cartea de vis cu litera I.

Ouă în cărțile de vis

Un ou sau ouă – încă nerealizate, dar care nu mai depind de voința ta, de consecințele acțiunilor sau gândurilor tale. Văzându-le, găsindu-le – bogăție, profit. Cumpărare – nenorocire. Gătit – Mai mult →

Fericire în dragostea familiei. Citește mai mult →

A vedea ouă albe într-un vis înseamnă că dorințele tale prețuite se vor împlini. Un ou roșu înseamnă o circumstanță neașteptată nefericită care îți va dăuna foarte mult. Ouă curate, proaspete Citește mai mult →

Ouăle visate înseamnă succes rapid în comerț și dragoste. dacă există o mulțime de ouă – un vis oferă o căsnicie fericită, copii buni și bunăstare pentru mulți ani. Puteți spera în siguranță Citește mai mult →

Citeste mai mult:  Ce înseamnă să speli podele într-un vis

Ei visează la sosirea oaspeților. Citește mai mult →

Găsirea unui cuib cu ouă într-un vis oferă bogăție și o căsnicie fericită. Pentru femei, acest vis promite hobby-uri frecvente.Mâncatul de ouă într-un vis înseamnă că anxietăți neobișnuite se vor instala în Citește mai mult →

unu, doi – așteptarea oaspeților; mult – succes; a bate sau a sta rupt – pierdere; prea mult – nesfârșite griji mărunte. Citește mai mult →

Dacă într-un vis ai găsit un cuib cu ouă, atunci soarta îți va oferi un urmaș mare, fericire și prosperitate familiei. Pentru o femeie, un astfel de vis poate prevesti și interese amoroase. Există ouă Citește mai mult →

Există ouă – o pierdere; a le pune sub o găină – profit; iar scoaterea lor este o pacoste. Citește mai mult →

Mâncăruri făcute din ouă și carne. Mâncărurile făcute din ouă și carne vorbesc despre profituri realizate fără prea mult efort. Murăturile sunt întotdeauna un semn de certuri și necazuri, iar cine le-a mâncat în timpul Citește mai mult →

Sunt un element nutritiv pozitiv; imaginea poate indica și nevoi erotice pozitive. Dar dacă imaginea nu se aplică alimentelor, atunci este negativă, deoarece oul – Citește mai mult →

Profit, creștere în familie, mulțumire și bucurie. Citește mai mult →

ouă vopsite – distracție nevinovată Citește mai mult →

Vederea mai multor Ouă este prezența unor abilități extrasenzoriale pronunțate (vis profetic). Există un ou fiert moale – nu vei termina o afacere importantă, pentru care vei suferi; boala înainte Citește mai mult →

OUĂ – „cloci, stai pe ouă” – așteptare cu un scop anume. „Aruncă ouă putrezite” este o răsturnare, un protest împotriva liderului, vorbitorului care s-a declarat. „Energie Citește mai mult →

a profita, mananca-le – la calm Citeste mai mult →

Ouăle într-un vis prevestesc succesul în orice afacere nouă. Ouăle pe care le mănânci într-un vis indică faptul că ești sănătos. Citește mai mult →

profit, creștere în familie, mulțumire și bucurie. Citește mai mult →

În cartea de vis, interpretarea visului „ou” poate fi diferită, iar semnificația acestuia poate fi de neînțeles. Privește cu atenție ilustrațiile pentru interpretarea somnului, poate la ce visează ouăle – nu este deloc ceea ce crezi? Noroc!

Interpretarea viselor „ouă”. De ce visezi la ouă?

Fericire în dragostea familiei.

A vedea ouă albe într-un vis înseamnă că dorințele tale prețuite se vor împlini. Un ou roșu înseamnă o circumstanță neașteptată nefericită care îți va dăuna foarte mult. Ouăle curate și proaspete oferă vești bune. Să visezi un coș întreg de ouă – să participi la o întreprindere nereușită. Ouă sparte – visează mereu la tristețe.

Ouăle visate înseamnă succes rapid în comerț și dragoste. dacă există o mulțime de ouă – un vis oferă o căsnicie fericită, copii buni și bunăstare pentru mulți ani. Poți spera în siguranță să obții un loc de muncă mai bun, în curând va fi al tău.

Dacă ouăle sunt putrezite – un vis vă prevestește înșelăciunea prietenilor perfidă sau ipocrizia iubitorilor infidel.

Dacă într-un vis mănânci ouă cu plăcere, înseamnă. Aștepți plăcere și bucurie considerabilă înainte.

unu, doi – așteptarea oaspeților;

bate sau sta rupt – pierdere;

prea mult – nesfârșite griji mărunte.

Profit, creștere în familie, mulțumire și bucurie.

Găsirea unui cuib cu ouă într-un vis oferă bogăție și o căsnicie fericită. Pentru femei, acest vis promite hobby-uri frecvente.

A mânca ouă într-un vis înseamnă că anxietăți neobișnuite se vor instala în casa ta.

Să vezi ouă proaspete sparte este un semn că soarta este gata să te dăruiască cu generozitate. O minte exaltată și un înalt simț al dreptății te vor face preferatul multor oameni.

Ouă putrezite – promit pierderea proprietății și declinul afacerilor. Un coș cu ouă înseamnă că vei participa la tranzacții de afaceri profitabile.

Găsirea ouălor de păsări în pădure înseamnă o posibilă moștenire de la rude îndepărtate.

Sunt un element nutritiv pozitiv; imaginea poate indica și nevoi erotice pozitive. Dar dacă imaginea nu se referă la mâncare, atunci este negativă, deoarece oul este o desemnare stereotipă a unei cochilii din care se poate naște ceva străin.

Există ouă – o pierdere; a le pune sub o găină – profit; iar scoaterea lor este o pacoste.

Va apărea o persoană nouă în familie sau un oaspete neașteptat

Dacă într-un vis ai găsit un cuib cu ouă, atunci soarta îți va oferi un urmaș mare, fericire și prosperitate familiei. Pentru o femeie, un astfel de vis poate prevesti și interese amoroase. Consumul de ouă înseamnă că treburile casnice neobișnuite vă sunt pregătite. A vedea ouă proaspete sparte înseamnă că soarta îți va fi favorabilă și îți va oferi cadouri generoase. Vei fi iubit și respectat. A vedea ouă putrezite înseamnă că te așteaptă pierderi financiare mari și declin moral. A vedea un coș cu ouă înseamnă posibilitatea unei afaceri bune. Dacă ai visat la ouă de păsări, atunci vei primi o moștenire mare neașteptată de la o rudă îndepărtată sau un alt câștig mare.

Citeste mai mult:  Care este visul unui schelet uman

Dacă într-un vis mănânci ouă, atunci, în realitate, aștepți treburile casnice nu chiar obișnuite. Visul în care găsești un cuib cu ouă îți promite bunăstare, fericire în familie.

Dacă o femeie vede un astfel de vis, poate prezice interesele ei amoroase.

Dacă într-un vis apar ouă proaspete, sparte, atunci, în realitate, te poți aștepta la noroc, soarta îți va fi favorabilă.

Dacă ouăle se dovedesc a fi putrezite, acesta vă avertizează cu privire la pierderile financiare grave care vă așteaptă. A vedea ouă de păsări într-un vis este un mare câștig sau o moștenire neașteptată.

Ouăle într-un vis prevestesc succesul în orice afacere nouă. Ouăle pe care le mănânci într-un vis indică faptul că ești sănătos.

Mâncăruri făcute din ouă și carne. Mâncărurile făcute din ouă și carne vorbesc despre profituri realizate fără prea mult efort. Murăturile sunt întotdeauna un semn de certuri și necazuri, iar cel care le-a mâncat în vis ar trebui să se aștepte la apariția lor. Cel care le vede fără să le mănânce își va pierde capitalul investindu-l într-o afacere.

A vedea ouă într-un vis înseamnă a câștiga. Dacă visezi la un număr mare de ouă, atunci acest lucru aduce griji.

unu, doi – așteptarea oaspeților; multe-succes; a bate sau a vedea rupt este o pierdere.

Un ou sau ouă nu sunt încă realizate, dar nu mai depind de voința ta, de consecințele acțiunilor sau gândurilor tale.

Să le vezi, să le găsești – bogăție, profit.

Înmânarea este un pericol pentru viață, în special pentru femeile însărcinate.

Ruptura este o crimă, crimă.

Există ouă omletă – eșec, daune.

Mâncați sau mâncați în exces – sănătate precară, rău mare.

Ouăle negre, cu aspect înspăimântător, sunt fructe rele.

Ouă colorate, murdare – conștiința că rezultatele acțiunilor tale este puțin probabil să fie atât de bune pe cât ne-am dori.

Uriaș, monstruos, de mărimea unei case – viitorul nu depinde de voința ta.

Pentru a vedea multe ouă mari – rulați pe urmele muncii altora.

O mulțime de scoici goale – un fel de finalizare / sfârșit a unei anumite perioade de viață.

Colectarea ouălor de păsări este dorința ta de a te întoarce la începutul vieții, de a face totul într-un mod nou.

A suge un ou – a deveni un dependent, un freeloader, a trece drept gândurile altcuiva.

Ouă de foc – în mod neașteptat pentru tine, consecințe semnificative ale acțiunilor tale.

Ouăle care cad din cer sau plutesc în apă sunt dureri de conștiință.

Ei visează la sosirea oaspeților.

Ouăle visate înseamnă succes rapid în comerț și dragoste. Dacă există o mulțime de ouă, un vis oferă o căsnicie fericită, copii buni și bunăstare pentru mulți ani. Poți spera în siguranță să obții un loc de muncă mai bun, în curând va fi al tău. Dacă ouăle sunt putrezite – un vis vă prevestește înșelăciunea prietenilor perfidă sau ipocrizia iubitorilor infidel. Dacă într-un vis mănânci ouă cu plăcere, înseamnă. Aștepți plăcere și bucurie considerabilă înainte.

Visul apostolului Simon Canaanitul

Ou de dormit

Cineva va veni, profit, bucurie

Cartea populară a viselor rusești

Dormiți ouă de găină

 • Oul – (După Freud, un simbol al sexualității masculine), în unele cazuri, oul simbolizează nemurirea. În interpretarea obișnuită, înseamnă bogăție, profit sau ceva gol.
 • Există un ou într-un vis, ceea ce înseamnă că, în realitate, acordați multă atenție golului și inutilului.
 • A sparge un ou înseamnă că, prin acțiunile tale neglijente, te poți face rău.
 • Visul în care aștepți ca puii să iasă în sfârșit din ouă înseamnă că ești prea pasionat de o afacere care nu mai este relevantă pentru tine.
 • Încerci să spargi și să decojești coaja de ou, îți impun un caz în care vor încerca să te înșele și să te introducă în cheltuieli bănești.

Dream scriitor Aesop

Sparge ouă într-un vis

 • Oul – Este bine cunoscut faptul că oul este un simbol al nașterii vieții, are puterea de renaștere și reînnoire. În vise, acest simbol poate avea mai multe semnificații și interpretări. Potrivit legendelor antice, vrăjitorii și magicienii, ale căror acțiuni erau asociate cu spiritele rele, mâncau un ou într-o coajă pentru a-și dubla puterea. Probabil vă amintiți că fabulosul răufăcător Koschey Nemuritorul și-a ținut viața într-un ou. În unele cazuri, oul simbolizează nemurirea, longevitatea, infinitul. Obiceiul de a picta și a mânca ouă este încă foarte popular.
 • Înțelepciunea populară păstrează multe vorbe și proverbe asociate cu acest simbol. Ei au spus despre o chestiune goală și neînsemnată: „Nu merită nimic”. Într-un alt caz, oul a fost considerat un simbol al copilăriei. Ei spuneau despre un copil alintat si rasfatat: „Un ou vechi este intotdeauna un vorbitor”. Se credea că nu ar trebui să se aștepte fapte grave de la o astfel de persoană.
 • Dacă într-un vis mănânci un ou, înseamnă că în realitate acorzi prea multă atenție unei afaceri goale și inutile.
 • Visul în care ai scăpat și ai spart oul înseamnă că prin acțiunile tale neglijente îți poți distruge propria fericire.
 • Să vezi coji de ou sparte într-un vis este un semn că trebuie să ai grijă de sănătatea ta.
 • A visa cum colectezi ouă în cuiburi înseamnă că vor veni schimbări semnificative în bine în viața ta.
 • Dacă ai văzut într-un vis cum cloci singur ouă, înseamnă că cineva apropiat tău va avea nevoie de atenția și ajutorul tău.
 • Un vis în care tratezi pe cineva cu un fel de ouă indică faptul că în viața ta va apărea o persoană care îți va întoarce toată viața peste cap.
 • A vedea ouă putrezite într-un vis este un semn rău.
 • A vedea un ou cu două gălbenușuri într-un vis înseamnă o situație dublă.
 • Dacă într-un vis încerci să gătești omletă și un pui viu se târăște dintr-un ou spart, acesta este un semn că îți folosești neînțelept șansa.
 • A visa la un munte imens de ouă – la bunăstare.
 • Visul în care ai văzut un șarpe mâncând un ou înseamnă rău și boală.
 • A vedea într-un vis cum o știucă clocește ouă este un semn că ești prea pasionat de fanteziile tale, care înlocuiesc viața reală pentru tine.
 • Visul în care aștepți ca puiul să iasă în sfârșit din ouă înseamnă că ești prea pasionat de ceea ce a fost de mult în trecut. Ei spun despre asta: „Acestea sunt ouă clocite”.
 • Dacă într-un vis încerci să rupi și să decojești o coajă de ou, în realitate va trebui să fii mai atent. Vor încerca să te înșele și să te introducă în cheltuieli bănești semnificative. Oamenii spun: „S-au desprins ca un testicul”.

Citeste mai mult:  De ce visează dragonul într-un vis

Interpretarea viselor psihologului A. Meneghetti

Văzând ouă de găină într-un vis

Ou – Simbolul este mai degrabă negativ, deoarece un ou este ceva într-o coajă. O creatură secretă, necunoscută, neașteptată, care este ascunsă de percepția directă. Cochilia sexuală poate fi orice: ceva străin unei persoane, separat de ea, o altă viață care poate afecta viața subiectului, comportamentul, dezvoltarea, conștientizarea de sine sau ceva amenințător, purtând un pericol. Pe lângă această interpretare, este permisă și o interpretare sexuală a acestei imagini, deoarece oul, datorită formei sale, simbolizează organele genitale masculine. O imagine a alimentelor. gătit din ouă (omletă) este întotdeauna pozitiv. De exemplu, dacă vezi un fel de mâncare cu ouă cu morcovi, atunci aceasta este o viziune erotică (vezi mănâncă).

Erotic carte de vis

Văzând ouă într-un vis

Ou – Văzând un coș cu ouă într-un vis – ai ajuns la concluzia că viața ta sexuală este prea dezordonată. În subconștient, te străduiești să creezi o familie, gândește-te la procreare.

Cartea de vis de mare familie

Ouăle visează

Pui. Proaspăt, întreg, deschis la culoare (alb sau bej deschis) – va apărea un oaspete neașteptat, dar binevenit. Brown – tu însuți vei merge să vizitezi un alt oraș. Ouăle colorate înseamnă că vine o perioadă de prosperitate și bunăstare în viața ta. Și în termeni personali, și într-o carieră, totul va decurge în cel mai bun mod. Dacă într-un vis spargi ouă și prăjești ouă prăjite (sau cineva o face în fața ta) – în realitate va trebui să sacrifici ceva semnificativ pentru a-ți atinge scopul. Dacă ouăle s-au dovedit a fi putrezite, cineva răspândește bârfe urâte despre tine. Sărarea ouălor omletă – obțineți un profit bun, care vă va acoperi mai mult decât toate costurile, oricât de impresionante ar fi acestea. Curățați ouăle fierte – în curând vă veți întâlni binevoitorul secret. Knock ouă în mogul – întâlniți o persoană cu ajutorul căreia vă veți putea crește semnificativ averea. Pentru a vedea cum depune ouă un pui – veți găsi un nou loc de muncă profitabil.

Într-un mod universal, un vis despre ouă poate fi realizat imaginându-ți că toate ouăle la care ai visat au fost proaspete și gustoase. Dacă ai visat la ouă putrede, imaginează-ți că le arunci, sau mai bine zis, le arzi. În loc de putred, cumperi proaspăt. Dacă visezi la omletă, imaginează-ți că le gătești pentru o persoană de al cărui sprijin ai nevoie. Dacă ați văzut ouă colorate într-un vis – imaginați-vă că fiecare membru al familiei dumneavoastră mănâncă un ou de Paște. Astfel, vei asigura bunăstarea și prosperitatea întregii tale familii.

ouă de păsări sălbatice. Găsiți un cuib cu ouă de pasăre – o cunoștință întâmplătoare vă va ajuta să rezolvați o problemă importantă. Dacă în cuib vezi doar coji de ouă (semn că puii au clocit și s-au împrăștiat), problemele se vor rezolva în mod natural, fără efort suplimentar din partea ta. Pentru a vedea cum un animal de pradă sau o pasăre fură ouă dintr-un cuib – trebuie să fii atent și să ai mai puțină încredere în străini: problemele tale nu sunt întâmplătoare, cineva îți pune în mod deliberat obstacole în cale.

Dacă ați visat că un prădător distruge un cuib cu ouă, imaginați-vă că un prădător mai puternic (de exemplu, un leu sau un vultur) îl alungă, iar ouăle rămân nevătămate. (vezi Leul, Vulturul).