Închisoare într-un vis de ce vis

De ce visează închisoarea: interpretare din diferite cărți de vis

Un astfel de vis lasă aproape întotdeauna doar emoții și amintiri neplăcute. Închisoare – de ce visează acest loc înfricoșător? În primul rând, este de remarcat faptul că, dacă ai visat la o închisoare, cartea de vis spune că nu ești în pericol de închisoare în realitate. O închisoare într-un vis este un fenomen destul de simbolic. Poate că trebuie doar să educi pe cineva sau să ai grijă de cineva. Uneori un coșmar poate fi legat de faptul că vrei să fugi de ceva în realitate, că nu-ți place ceva în realitate.

Închisoarea într-un vis servește ca o reflectare a temerilor și grijilor tale în realitate. Dacă ai avut un astfel de vis, este timpul să fii atent la sănătatea ta mintală.

Interpretarea somnului în funcție de detaliile acestuia

Dacă ai visat la o închisoare, un vis poate însemna că relația ta pare să fie limitată la tine de voința altcuiva și te simți prins. Ai visat că ai fost băgat în închisoare – aceasta poate simboliza o parte a personalității tale pe care ai dori să o stăpânești sau, dimpotrivă, eliberată. Amintiți-vă toate detaliile și detaliile și apoi puteți interpreta cu ușurință visul. Și sfaturile noastre vă vor ajuta în acest sens.

Dacă într-un vis ai fost prizonier

De ce să visezi să stai în închisoare într-un vis – acest vis vă poate provoca atât o oarecare anxietate, cât și un moment pozitiv. Pe de o parte, simți o mișcare limitată, pentru că nu ești liber. Dar, pe de altă parte, ești, parcă, protejat de amenințările lumii exterioare, pentru că ești într-o anumită intimitate și securitate.

Să stai în închisoare într-un vis înseamnă că te simți neliber într-un anumit aspect.

În primul caz, un astfel de vis înseamnă că te străduiești să nu te supui nimănui în viața reală, nu vrei să ai o relație serioasă cu nimeni. Într-un alt caz, ai tendința de a-ți analiza constant comportamentul, de a te angaja în autocritica în realitate. Ești ferm convins că credințele sau tradițiile tale, la care aderă, limitându-te în multe feluri, sunt pentru tine un fel de scut împotriva influențelor externe malefice.

Cu toate acestea, un astfel de comportament interferează cu dezvoltarea ta, atât spirituală, cât și fizică. Obsesia pentru lumea ta interioară poate fi plină pentru tine de nemulțumiri ascunse și suprimate față de viața ta, poziția în societate și relațiile în echipă. Și acest lucru, la rândul său, poate duce la diferite boli neplăcute.

De asemenea, după cum explică cartea de vis, ei au fost închiși – acest lucru poate simboliza atât absența oricărei alegeri în viața ta, cât și supraabundența acesteia. Dacă ești în izolare, asta înseamnă că, în realitate, ești legat de promisiunile făcute altor persoane. Dacă vă aflați într-un spațiu închis în același timp cu mulți alți prizonieri, aceasta simbolizează numeroasele opțiuni de rezolvare a problemelor care sunt vitale pentru dvs. în acest moment.

Dacă într-un vis ai încercat să scapi de arest

De ce visezi să evadezi din închisoare într-un vis – asta înseamnă dorința ta de a realiza ceva mai semnificativ. Personalitatea ta vrea să se arate într-o lumină nouă, dar încă nu ai ocazia să o faci. Cu toate acestea, nu ar trebui să luați acțiuni prea pripite, deoarece acest lucru poate duce la prăbușirea completă a speranțelor voastre.

Rupi gratii închisorii – în realitate vrei nebunește să scapi de influența altcuiva care are un efect dăunător asupra ta. Dar fii extrem de atent și atent, deoarece acțiunile tale erupții pot duce la consecințe negative.

După cum spune cartea de vis, o evadare din închisoare care a eșuat, indiferent cât de mult ai încerca, înseamnă că, în realitate, nu ești capabil de realizări și victorii grandioase. Ar trebui să-ți analizezi comportamentul, să-ți recunoști greșelile și să privești situația dintr-un alt unghi pentru a găsi soluția corectă la problema ta.

Care este visul la închisoare?

Ați avut vreodată vise profetice?

Care este visul închisorii

Închisoarea este un semn de tăcere dureroasă, de reticență fatală.

Dacă ai visat la o clădire a închisorii, atunci asta înseamnă că ți se va încredința un secret, care îți va fi dureros de neplăcut să-l păstrezi, vei fi chinuit și îngrijorat.

Dacă într-un vis te vezi ca prizonier în închisoare, atunci acest vis arată că nu vei fi avertizat de pericol sau amenințare la timp. Vei suferi pentru că nu vorbești despre lucruri importante cu o persoană pe care o cunoști.

Visează la închisoare

Simbolizeaza starea de impotenta In-se.

Onto In-se (italiană In-S? ontico – ontic „în-sine”) – proiectul de bază al naturii umane;

Principiul vieții, fără de care viața este imposibilă.

Respectarea acestui principiu conduce o persoană la autorealizare, sănătate, fericire, abaterea de la acesta provoacă boală, durere, suferință (sinonim cu sufletul).

Ce înseamnă închisoarea din vis?

Visează la închisoare

Dacă ai visat la o închisoare, atunci visul vorbește despre tristețe;

Dacă ești în ea, atunci s-ar putea să pierzi ceva sau pe cineva.

Ce înseamnă visele închisoare

Visează la închisoare

Ce înseamnă închisoarea într-un vis

Un bărbat vede o închisoare – la o viață fericită, calmă.

O femeie vede o închisoare – până la sarcină.

O persoană în vârstă vede o închisoare – cu sănătatea precară.

Comerciantul vede o închisoare – la pierderi de afaceri.

Văzându-te șeful închisorii – s-ar putea să fii un bodyguard pentru un om bogat.

Sensul viselor Închisoare

Închisoarea este un simbol al lipsei de libertate, al izolării și al singurătății.

A te vedea prizonier într-un vis înseamnă că, în realitate, ești sub controlul complexelor tale, ceea ce te va împiedica să-ți îndeplinești planurile.

Citeste mai mult:  De ce visezi la păr scurt pe cap

Dacă într-un vis privești lumea prin fereastra închisorii – poate că în viitorul apropiat va apărea lângă tine o persoană care va avea putere nelimitată asupra ta.

Un vis în care încerci să ieși din închisoare avertizează visătorul despre consecințele deciziilor sale pripite.

A vedea într-un vis cum spargi gratiile închisorii este o încercare de a te elibera de influența altor oameni.

Dacă într-un vis ai văzut pe unul dintre cei dragi stând în închisoare, înseamnă că abuzezi prea mult de încrederea celor dragi, care încep să te vadă ca pe un tiran.

Pentru a elibera pe cineva din închisoare – în realitate va trebui să rezolvați urgent problema singurătății.

Ce înseamnă închisoarea într-un vis

Un simbol al karmei negative coapte.

La nivel de zi cu zi, evenimentele nu vor fi neapărat rele.

Casa a 12-a a horoscopului.

Sensul somnului Închisoare

Închisoare interpretarea viselor

Ce prezice închisoarea într-un vis

Văzând un prizonier într-un vis, în realitate veți insista să acordați privilegii persoanelor în care aveți încredere.

O închisoare cu ferestre puternic iluminate înseamnă că înțelegerea ta te va ajuta să eviți necazurile.

O tânără care își vede iubita într-o temniță într-un vis va fi în curând dezamăgită de decența lui.

Dacă te-ai văzut în închisoare, atunci ai în față evenimente care îți vor afecta grav treburile. După ce ai evitat închisoarea într-un vis, în realitate vei lua parte la afaceri profitabile.

Temnicerul din visul tău arată că trădarea altora va interfera cu interesele tale.

O mulțime care încearcă să deschidă ușile închisorii este un vestitor al răului. Acest vis poate avertiza că unul dintre prietenii tăi va încerca să te ademenească fără bani.

Visul în care ați văzut eliberarea prizonierului este cel mai de bun augur dintre toate visele posibile despre închisoare. El prevestește că vei evita problemele sau vei face față.

Potrivit lui Nostradamus, închisoarea este un simbol al lipsei de libertate, al izolării și al singurătății. Așa interpretează el visele despre închisoare.

Dacă te-ai văzut ca prizonier într-un vis – în realitate te afli sub controlul complexelor tale, ceea ce te va împiedica să-ți îndeplinești planurile.

Dacă într-un vis privești lumea prin fereastra închisorii – poate că în viitorul apropiat va apărea lângă tine o persoană care va avea putere nelimitată asupra ta.

Un vis în care încerci să ieși din închisoare avertizează visătorul despre consecințele deciziilor sale pripite.

Am visat că spargi gratiile închisorii – vei încerca să te eliberezi de influența celorlalți.

Au văzut că unul dintre cei dragi ai tăi era în închisoare – abuzezi prea mult de încrederea celor dragi, care încep să te vadă ca pe un tiran.

Au eliberat pe cineva din închisoare – vor trebui să rezolve urgent problema singurătății.

Ghicitorul bulgar Vanga considera închisoarea un semn de tăcere dureroasă, o reticență fatală. Potrivit predicțiilor ei, visele despre închisoare înseamnă următoarele.

Dacă ai visat la o clădire a închisorii, atunci ți se va încredința un secret, care îți va fi dureros de neplăcut să-l păstrezi, vei fi chinuit și îngrijorat.

Dacă într-un vis te vezi ca un prizonier în închisoare, atunci nu vei fi avertizat la timp despre pericol sau amenințare. Vei suferi pentru că nu vorbești despre lucruri importante cu o persoană pe care o cunoști.

Și D. Loff a interpretat visele despre închisoare în acest fel: „A fi prins în capcană este un eveniment interesant într-un vis. În timp ce pentru unii acest lucru este un motiv de îngrijorare, partea pozitivă a izolării este relativa izolare și protecția împotriva amenințărilor unei lumi ostile dincolo de ziduri. De regulă, aspectul siguranței este ignorat sub influența obsesiei noastre pentru libertate.

Visul de a fi prins în capcană conține un indiciu de introspecție, așa cum spune vechiul proverb: „Unde ai merge, ia-te cu tine”.

În legătură cu visele, incapacitatea de a scăpa poate indica o incapacitate de a realiza ceva care este deosebit de dorit în viață.

Izolarea poate fi interpretată fie ca o lipsă de alegere, fie ca un exces al acesteia. Lipsa de alegere este evidentă în cazul unei persoane care doarme într-o celulă cu o cameră, un exces de alegere este un conac cu mai multe camere fără ieșiri.

O altă opțiune: oriunde te duci, nu poți găsi o ieșire. Un astfel de vis poate indica faptul că, cu multe opțiuni, printre ele nu există una singură eficientă pentru atingerea acelor noi libertăți și oportunități pentru care te străduiești.

Calea de a scăpa din închisoare este adesea codificată în identitățile celor care te-au capturat sau în locația temniței. Pentru o interpretare mai exactă a visului, încercați să găsiți caracteristici familiare în paznicii dvs., designul casei, precum și motivul dorinței dvs. de a evada. Poate că te simți inconfortabil din cauza faptului că nu vrei să urmezi ordinele altora, sau simți prezența unei amenințări reale între zidurile unei închisori, unui conac, a unei clădiri de capcană? U.

Ce înseamnă să vezi închisoarea într-un vis

Dacă visezi că ai fost trimis la închisoare, atunci va trebui să înduri un fel de boală gravă care va fi dureroasă pentru tine.

Pentru criminali, un astfel de vis prezice că în curând aventurile lor se vor încheia în cel mai neplăcut mod pentru ei.

Cu alte cuvinte, vor fi prinși și trimiși la închisoare.

Dar pentru îndrăgostiți, un astfel de vis prezice o viață lungă de familie, care promite să fie fericită.

Ieșirea din închisoare într-un vis este un semn de eliberare de tot ceea ce te împiedică sau te împovărează. Acesta este visul care îți deschide posibilități geniale.

Dacă într-un vis auziți că sunteți condamnat la un anumit termen de închisoare, atunci uitați-vă la cifre, proces, arestare.

La ce visa închisoarea?

În vise, nu alegem evenimente și fenomene, ci devenim doar martori, participanți și uneori ostatici ai evenimentelor misterioase din lumea viselor nocturne.

Într-un vis, uneori se pot întâmpla lucruri la care nu te aștepți niciodată în viață – și acest lucru nu este întotdeauna ceva plăcut. Închisoarea este un astfel de exemplu. Acest loc nu este asociat cu nimic bun și, dimpotrivă, inspiră gânduri de dor, lipsă de libertate, închisoare …

Citeste mai mult:  Văzând o mulțime de viermi albi într-un vis

Făcând o paralelă cu viața reală, este ușor să simți la ce visează închisoarea. Dar nu te grăbi să ai încredere în intuiția ta și întreabă cartea de vis. Pentru că chiar și astfel de vise pot avea un sens neașteptat.

Visele „închisorii” pot prevesti atât ceva tulburător, cât și bucurie în realitate. Totul depinde de detaliile scenariului de vis și pot fi cam așa:

 • Tocmai ai văzut închisoarea într-un vis din lateral.
 • Am văzut o celulă de închisoare.
 • Ai visat un prizonier.
 • Ai avut un vis despre eliberarea unui prizonier.
 • S-a întâmplat să fii prizonier într-un vis.
 • Ai fost un gardian al închisorii în visele tale.
 • Am văzut un gardian într-un vis.
 • Cineva a fost băgat în închisoare cu ajutorul tău.
 • Ai văzut o mulțime de oameni bătând și pătrunzând în închisoare.
 • Trebuia să stai și să suferi într-o celulă într-un vis.
 • Ai murit în arest.
 • Ai scăpat din închisoare într-un vis.
 • Am văzut cum prizonierul a scăpat în libertate sau a ieșit.
 • Ai scăpat cumva de închisoare într-un vis.

Astfel de vise se aseamănă mai mult cu un film de acțiune, dar încearcă să acorzi o atenție deosebită faptului că pot însemna ceva extrem de important. Prin urmare, merită să explicăm la ce visează închisoarea și să tragem concluzii în raport cu viața reală din realitate.

Văzut închisoare

Să presupunem că ai avut un astfel de vis – o închisoare în care nu ai trebuit să o vizitezi, dar ai văzut-o doar sau o imagine asociată cu ea. Ce îți promite?

1. Dacă ai văzut brusc o închisoare în visul tău neplăcut, o clădire a închisorii – asta îți aduce o nouă fericire, schimbări în bine în realitate. Câteva evenimente mari vesele care îți vor schimba viața viitoare. Cunoașteți și așteptați-vă la ce este mai bun.

2. Dacă într-un vis s-a întâmplat să vezi brusc un prizonier cu ochii tăi sau să te întâlnești cu un prizonier, asta înseamnă că în curând va trebui să protejezi pe cineva în viață.

Dar cel mai probabil, această persoană nu va avea dreptate pe cât crezi. Așa că mai întâi gândește-te bine și de multe ori dacă chiar merită.

3. A vedea în vise o închisoare mare cu ferestre puternic luminate și arzând vorbește despre înțelegerea ta profundă. Și ea este cea care te va ajuta foarte mult într-o situație foarte periculoasă. Ascultă-ți intuiția și vocea rațiunii – nu te va dezamăgi, fii sigur.

4. Dacă o fată sau o femeie îndrăgostită vede brusc în visul ei cum a fost închis iubitul ei – din păcate, vei fi dezamăgit de el.

Nu idealizați persoana iubită – cunoaște-l mai bine, așa cum este cu adevărat. Pentru a nu te întrista mai târziu din cauza autoînșelăciunii.

5. Dacă ai visat un temnicer, gardian – asta înseamnă că planurile, ideile și intențiile tale sunt împiedicate de inamici. Sunt puternici și gata să facă tot posibilul pentru a-ți bloca calea. Gândește-te cum să le faci față.

6. A vedea într-un vis cum o mulțime de oameni sparge porțile sau ușile închisorii înseamnă că, probabil, una dintre rudele tale sau rudele tale adăpostește resentimente și răul împotriva ta.

Poate că cineva drag nu este amabil și vrea să-ți facă ceva răutate. Îți poți da seama și îl poți preveni dacă îți asculți propria minte.

7. Dacă ai văzut în visul tău cum iese din închisoare un prizonier, a cărui închisoare s-a încheiat, acesta este un vis favorabil și fericit care îți garantează succesul în realitate.

Treburile tale vor merge deosebit de rapid în sus, totul se va îmbunătăți în mod miraculos și va veni o perioadă fericită.

8. A vedea o închisoare, o celulă sumbră într-un vis prevestește melancolie și o dâră întunecată în viață. Încercați să evitați depresia și fiți cât de optimist puteți.

9. Un astfel de vis destul de rar, în care închisoarea se prăbușește în fața ochilor tăi, se prăbușește, îți oferă o mare fericire și eliberare de ceva rău, greu și perturbator. Vei deveni liber și vei simți farmecul vieții, gustul ei.

10. Să vezi cum infractorii sau hoții înșiși merg la închisoare și merg voluntar la închisoare sau cer să fie băgați în închisoare, acesta nu este un vis bun. Atenție la marele eșec în ceva.

11. Dacă visezi la o închisoare în cea mai inestetică formă, murdărie, miros, celule înfricoșătoare – asta îți promite o serie de viață întunecată și eșecuri temporare. Dar acest lucru nu este pentru totdeauna și cu siguranță va trece, așa că nu vă fie teamă de dificultăți.

Nimeni nu vrea să meargă la închisoare!

Să vezi o închisoare este un lucru, dar să fii în ea, să experimentezi închisoarea într-un vis – dintr-un astfel de vis îți poți veni în fire pentru mult timp dimineața. Vom afla de ce visează închisoarea, dacă în visele tale tu însuți a trebuit să intri în contact cu viața închisorii și să vezi cerul „în cutie”.

1. Dacă nu ai avut norocul să fii prizonier într-un vis și să suferi foarte mult într-o celulă, să știi că acest vis este foarte bun. Fără îndoială, așteptați o carieră strălucitoare.

Tu însuți vei fi în curând surprins de cât de larg îți zâmbește norocul în afaceri și de cum totul iese minunat și surprinzător de ușor pentru tine.

2. Dacă, ca opțiune, ai visat la o moarte singuratică dureroasă într-o celulă de închisoare, acest vis este și mai prosper și mai de succes! Practic iti garanteaza o noua pozitie si un salariu la care nici macar nu te-ai gandit sa visezi.

3. Dar să ajuți pe cineva să meargă la închisoare, să contribui la asta în vise, cu alte cuvinte, să bagi pe cineva la închisoare, promite avere care a căzut în mod neașteptat asupra ta. De unde vine, cartea de vis tace, dar asteapta-te la surprize placute si la un nou nivel de trai!

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor a ceea ce visează o verigheta

4. Trebuia să fii gardian de închisoare, paznic sau alt angajat al acestei instituții sumbre într-un vis? Fii sigur că pacea și ordinea vor intra în viața ta de la o zi la alta.

Sarcina ta este să te relaxezi și să nu faci nicio acțiune, să mergi cu fluxul, având încredere în soartă. Ea te va conduce la fericire.

5. Dar a fi prizonier este un avertisment. Nu te apuca de lucruri noi, eșecurile te pot aștepta în orice. Acum pur și simplu nu este momentul tău și ai o perioadă nefavorabilă.

Pur și simplu, merită să așteptați fără să vă gândiți sau să faceți nimic. Odihnește-te, dacă este posibil, fă activități zilnice simple. Tu însuți vei simți când o bandă este înlocuită cu alta.

6. Dacă într-un vis ai construit un plan de evadare din închisoare și ai izbucnit, asta înseamnă că, în realitate, probabil vei putea evita orice obstacol pe calea succesului. Eșecurile nu te vor rupe, vei face față oricăror dificultăți și vei obține multe. Redirecţiona!

7. Dacă într-un vis ai reușit cumva să eviți închisoarea, de exemplu, te-au amenințat că te bagă în închisoare, dar apoi te-au achitat, asta îți promite participarea la o afacere foarte promițătoare și foarte profitabilă. Nu rata ocazia!

După cum puteți vedea și după cum confirmă cartea de vis, închisoarea este un simbol mai mult decât ambiguu și ciudat. Poate promite mare noroc sau poate avertiza asupra unei perioade întunecate și dificile în viață.

În orice caz, fii obiectiv – ia visul ca pe un indiciu, un semnal, dar cu siguranță nu ca pe adevărul final și incontestabil. Tu însuți poți schimba absolut orice eveniment din viața ta – la urma urmei, este doar al tău. Autor: Vasilina Serova

Închisoare interpretarea viselor

Interpretarea viselor închisoare, interpretarea somnului. Ce înseamnă să vezi o închisoare într-un vis, poți afla în 31 de cărți de vis de pe această pagină. Un vis reflectă starea ta psihologică și fizică, cartea noastră de vis te va ajuta să înțelegi la ce ai visat. De ce alte vise încep cu litera „T”, puteți vedea în secțiunea Cartea de vis cu litera T.

Închisoare în cărți de vis

Bariere și restricții pe care le-ați creat singur. Cheia este întotdeauna în mâinile tale. Singura persoană capabilă să-ți închidă spiritul ești tu însuți. Citește mai mult →

Simți libertatea limitată sau că viața ta este controlată și nu poți fi stăpânul propriului destin? Asigurați-vă: „Mă simt liber în toate aspectele mele Citește mai mult →

Bună valoare Dacă ai visat că ești paznic, atunci foarte curând îți vei găsi pacea în suflet. Încearcă doar să nu faci nimic intenționat Valoare proastă Dacă ai visat asta Citește mai mult →

Intră într-o poziție stupidă Citește mai mult →

Să vezi o închisoare – fericire nouă, schimbări bune, un curs de succes al afacerilor / boli cronice și liniștea asociată cu acestea. Să fii în închisoare – ferește-te de o nouă afacere pe care să o asumi / o boală gravă, Mai mult →

Văzând un prizonier într-un vis, în realitate veți insista să acordați privilegii persoanelor în care aveți încredere. O închisoare cu ferestre puternic iluminate înseamnă că înțelegerea voastră vă va ajuta Citește mai mult →

A visa că ești în închisoare indică un sentiment de vinovăție din cauza faptei greșite pe care ai comis-o, în speranța că nu va trebui să răspunzi pentru asta. Citește mai mult →

Cineva sau ceva îți limitează cu adevărat libertatea, forțându-te să trăiești în modul forțat, reținându-ți viața personală sau în carieră. Această imagine poate vorbi și despre o dorință de a suprima, Citește mai mult →

A vedea o închisoare într-un vis înseamnă că ți se va dezvălui un secret, care îți va aduce suferință. Citește mai mult →

Acest vis are sensul opus. dacă visezi că ești în închisoare, atunci asta înseamnă circumstanțe favorabile pentru oamenii de afaceri, absența dificultăților financiare, fericirea familiei. Citește mai mult →

Închisoare care se prăbușește, se prăbușește. – Va fi o amnistie, din fericire, ajungi în închisoare și suferi. – Vestește o carieră strălucitoare și o noblețe.Stai în închisoare. – Va fi milă, Citește mai mult →

Un simbol al tăcerii dureroase, al reticenței fatale. Visul în care apare clădirea închisorii avertizează: vi se va încredința un secret, care va fi dureros de neplăcut de păstrat. Vezi-te pe tine Citește mai mult →

A vedea pe alții într-o închisoare într-un vis înseamnă că vei insista să acordi privilegii persoanelor în care ai încredere necondiționată. Dacă visezi la o închisoare cu ferestre puternic luminate, aceasta este Mai mult →

pentru a servi timpul – greutăți fatidice (numărul de ani poate indica sfârșitul necazurilor de zi cu zi); o cale falsă în viață, o ocupație falsă; a fi arestat și plasat în custodie – o familie Citește mai mult →

Închisoarea este un semn de tăcere dureroasă, de reticență fatală. Dacă ai visat la o clădire a închisorii, atunci asta înseamnă că ți se va încredința un secret, care îți va fi dureros să-l păstrezi Citește mai mult →

Dacă ai visat că ești în închisoare, atunci asta înseamnă că vei fi o persoană de succes. Citește mai mult →

Închisoare – tristețe; a fi în ea este o pierdere. Citește mai mult →

Spațiul tău de locuit va fi limitat. Dacă încalci legea, poți merge la închisoare și în realitate. Este posibil să nu ai voie să pleci în străinătate, sau soarta diabolică te va îngrădi Citește mai mult →

Simbolizeaza starea de impotenta In-se. Citește mai mult →

A fi prins în capcană este un eveniment de vis interesant. Deși acest lucru este un motiv de îngrijorare pentru unii, partea pozitivă a izolării este relativă Citește mai mult →

Închisoarea este un simbol al lipsei de libertate, al izolării și al singurătății. A te vedea într-un vis ca prizonier înseamnă că, în realitate, ești sub puterea complexelor tale, ceea ce te va împiedica să realizezi Citește mai mult →