Interpretarea viselor Merge pe mâini

Într-un vis, mergi pe mâini

De ce visezi să mergi pe mâini? Interpretarea viselor susține: veți încerca să atrageți atenția într-un mod neobișnuit, dar astfel de acțiuni nu funcționează întotdeauna. În plus, va trebui să veniți cu o soluție creativă pentru unele afaceri. De asemenea, complotul într-un vis indică: vă puteți pierde capul din dragoste.

Întreprindere neobișnuită, soluție extraordinară

Viziunea visată indică: cel care doarme, intenționând să-și atingă scopul, va alege o cale foarte nestandard.

Pentru a vedea cum cineva pe care îl cunoști merge pe mâinile lui într-un vis – un prieten te va atrage într-o întreprindere neobișnuită. Este foarte greu să-i prezici rezultatul.

De ce visezi să faci asta la serviciu? Interpretarea visului explică: va trebui să îndepliniți o sarcină dificilă, pentru care va trebui să găsiți o soluție extraordinară.

Luați în considerare consecințele acțiunilor dvs

Ai avut un vis despre cum te descurci în fața publicului în acest fel? Viziunea înseamnă: în realitate vrei să atragi atenția asupra ta. Puteți, desigur, să aruncați un fel de truc, dar mai întâi gândiți-vă la ce consecințe va aduce.

Să vezi că mergi așa în mulțime într-un vis, dar nimeni nu observă asta? Cartea de vis îți spune: în curând vei încerca să faci ceva extraordinar pentru alții, dar acest lucru va trece neobservat.

Ai visat să mergi pe mâini? În realitate, te aștepți la aprobarea cunoștințelor pentru acțiunile tale. Dar dacă faci lucruri de zi cu zi, chiar și într-un mod neobișnuit, s-ar putea să nu fie observate. Dar dacă faci ceva pentru alți oameni, un astfel de act va fi observat cu siguranță.

Fii atent: eforturile tale se pot întoarce înapoi

O viziune într-un vis promite, de asemenea, conform cărții de vis: în curând te vei găsi temporar fără controlul bătrânilor (părinți, șefi). Se deschid o mulțime de oportunități, dar nu trebuie să te grăbești să faci totul serios.

De ce visezi să mergi pe mâini și să vezi totul cu susul în jos? Cazul conceput de visător va da un rezultat complet opus. Va trebui să căutăm urgent o ieșire sau o oportunitate de a ne reabilita în ochii celorlalți.

Ce sentimente au apărut?

Amintește-ți cum te-ai simțit în acest vis:

  • disconfort – responsabilitățile suplimentare de muncă vor fi prea obositoare;
  • comoditate – puteți găsi aproape întotdeauna o soluție interesantă, așa că nu vă fie teamă de sarcini noi;
  • distracție, ticăloșie – vrei să le faci o păcăleală altora, dar ține cont: nu toată lumea va aprecia glumele tale;
  • ca și cum ar fi necesar – va trebui să rezolvați o sarcină dificilă, dar puteți face față cu ușurință.

Înțeles conform cărții de vis a lui Miller

De ce visezi să mergi pe mâini? Viziunea indică: cel care doarme va lucra. Se așteaptă: rudele sau însoțitorii îl vor ajuta.

Dragostea și influența ei

Există, de asemenea, o altă interpretare a visului la un astfel de complot: cel care doarme se va îndrăgosti curând și, uluit de acest sentiment, își va pierde mândria.

A sta pe mâini într-un vis și a merge după un bărbat înseamnă adesea: o persoană de sex opus o va fermeca atât de mult încât visătorul va uita de tot. El îi va îndeplini cu supunere cererile, adesea fără să observe – acestea sunt capricii obișnuite.

A visat un bărbat să meargă pe mâini în fața unei fete care este atrăgătoare pentru el? Cartea de vis spune: el va încerca să-i atragă atenția într-un mod extraordinar. Trebuie doar să rețineți: acest lucru ar trebui să fie interesant pentru fată însăși, și nu doar pentru tine.

Alege-ți visul 👇

Pentru ce sunt degetele de pe mâini?

De ce visează băiatul în brațele lui?

Țineți un șobolan în mâini într-un vis?

Care este visul unui copil în brațele ei?

Care este visul unui copil în brațe?

De ce visează inelele pe mâini?

Buna ziua! 🤗

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? 🔮 La care am visat azi. Exact în noaptea asta.

purtați la îndemână

într-un vis s-a întâmplat să porți în brațe un copil sau o fată iubită? conform cărții de vis, în curând va trebui să alegi între plăcere și obligație. poate că va fi posibil să se echilibreze aceste concepte, dar se va dovedi a fi foarte dificil. și pentru a afla exact de ce acesta este un vis, trebuie să vă amintiți cât mai multe detalii ale visului.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor pentru a fi în vizită la prieteni

interpretarea lui Miller

la ce poate visa un copil care stă în brațele tale? dacă era sănătos și vesel, tot ceea ce ai plănuit se va împlini. dar un copil supărat, explică cartea de vis a lui Miller, prefigurează numeroase probleme.

încercați să vă amintiți sexul copilului. a purtat un băiat? este timpul să începi să faci ceva cu propriile mâini. fata spune că trebuie să ai grijă de cei dragi.

uneori acesta este un vis al celor care doresc să devină părinte, dar se tem de responsabilitatea atribuită. ai copilul altcuiva in brate? în curând cineva va prelua o parte din grijile și responsabilitățile sale.

un copil care vorbeste in poala ta simbolizeaza o mica afacere care va aduce in curand profit considerabil.

cel mai valoros

de ce visezi să îmbrățișezi un suflet pereche? în realitate, mergi într-o excursie foarte interesantă, explică cartea de vis. există șansa de a obține o recompensă în numerar, dar există și șansa de a pierde totul. asa ca fii atent.

ține în brațe o femeie cu o greutate foarte mare? Gândește-te, nu este soția responsabilă de tot în familie? Sau poate ești împins în serviciu? ascultați sfaturile cărții de vis și fiți lizibil despre împrejurimile dvs.

bărbat puternic

ce înseamnă un vis în care un bărbat însuși poartă lucruri grele? amintiți-vă detaliile visului. dacă o astfel de muncă se datorează lipsei de alegere, în realitate cel care doarme poate conta pe ajutorul prietenilor și rudelor. ei bine, dacă din lăcomie s-a hotărât să economisească pe un hamal, în realitate va trebui să se cufunde cu capul în cap în griji.

o femeie visează că soțul ei aduce în casă mobilier nou cumpărat? este posibil să cumpărați o casă sau un apartament, dar nu este deloc necesar ca o astfel de investiție de bani să aibă succes. la sfatul cărții de vis, aveți cea mai mare grijă, verificați documentele pentru înțelegere de mai multe ori și gândiți-vă cu atenție – aveți nevoie de el chiar acum?

vezi un vis in care dai ordine unei echipe de incarcatori? încercați să nu luați decizii pripite în viitorul apropiat. o afacere interesantă se poate arăta dintr-o latură complet diferită și se poate dovedi nu numai lipsită de sens, ci și periculoasă.

îmbrățisare caldă

De ce poate o femeie să viseze dacă un bărbat o ia în brațe? conform cărții de vis, femeia adormită în secret vrea să-și experimenteze fosta pasiune sau să diversifice intimitatea sexuală.

acesta nu este deloc singurul lucru care visează să fie îmbrățișat. te-a ridicat reprezentantul sexului puternic sau te-a dus într-un dans lent? plonjează curând într-o aventură romantică de neuitat.

în dragoste și într-un vis tipul te ține în brațe? s-ar putea foarte bine, cartea de vis este încurajatoare, ca în curând să îți fie pus pe deget un inel de logodnă. dacă nu l-ați găsit încă și ați văzut un vis similar, un astfel de complot este o dorință secretă.

un soț care poartă o femeie în brațe spune că relațiile de familie vor trece la un nou nivel de încredere și înțelegere. la aceasta va contribui un eveniment, care va fi important pentru ambii soți și este pe cale să prindă viață.

Pentru cei care înțeleg visele. Merg pe mâini.

Am cautat pe tot internetul si nu am gasit nicio informatie nicaieri.

Visez aproape în fiecare noapte că merg pe mâini sau plutesc (nu zbor) prin aer.

Asta înseamnă ceva? Poate depresie sau altceva?

Vă mulțumim!

Experții Woman.ru

Obțineți o opinie de specialitate pe tema dvs

Sultanova Anna Olegovna

Psiholog, Psiholog clinician. Specialist de la b17.ru

Fortunatova Oksana Vasilievna

Psiholog, Psihosomatolog. Specialist de la b17.ru

Natalia Maratovna Rozhnova

Psiholog. Specialist de pe site-ul b17.ru

Spiridonova Nadejda Viktorovna

Psiholog. Specialist de pe site-ul b17.ru

Şeludiakov Serghei

Psiholog, Psiholog clinician. Specialist de la b17.ru

Belyanin Valery Pavlovici

Psiholog, Supervizor, Psihoterapie non-medicala. Specialist de la b17.ru

Viaceslav Potapov

Psiholog, consultant. Specialist de la b17.ru

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor băiețel în brațe

Svetlana Chernyshova

Psiholog, Consultant. Specialist de la b17.ru

Elena Vladimirovna Akchalova

Psiholog, Psiholog clinician. Specialist de la b17.ru

Boldova Olga Ivanovna

Psiholog, supervizor, psiholog medical. Specialist de la b17.ru

De asemenea, uneori visez că par să plutesc în aer. Cred că acest lucru se datorează stării noastre de spirit, pentru că visele fac parte din subconștient.

Uneori visez că fug de cineva, mă ajung din urmă și „zburesc” în aer, iar când inamicul nu poate ajunge la mine, simt victoria asupra lui.

Toate visele mele sunt ca o profeție. La început nu știi ce. Și înțelegerea poate veni și după 10 ani, când totul s-a întâmplat deja. În cazul tău, este puțin probabil să se aplice depresiei. Voi presupune că aveți o situație dificilă din care nu puteți găsi o cale de ieșire în mod obișnuit. Poate că acest lucru se aplică echipei dvs. Vi se dă un indiciu că trebuie să acționați „dimpotrivă”, adică nu în modul în care o faceți de obicei și să vă îndepărtați de problemă. Ei bine, așa ceva.

Subiecte conexe

reclamație

Moderator, vă atrag atenția asupra faptului că textul conține:

Reclamație trimisă moderatorului

Pagina se va închide automat

după 5 de secunde

Forum: psihologie

Nou pentru azi

Popular astăzi

Utilizatorul site-ului Woman.ru înțelege și acceptă că este pe deplin responsabil pentru toate materialele publicate parțial sau complet de el folosind serviciul Woman.ru.

Utilizatorul site-ului Woman.ru garantează că plasarea materialelor transmise de acesta nu încalcă drepturile terților (inclusiv, dar fără a se limita la drepturile de autor), nu prejudiciază onoarea și demnitatea acestora.

Utilizatorul site-ului Woman.ru, prin trimiterea de materiale, este astfel interesat de publicarea acestora pe site și își exprimă acordul pentru utilizarea ulterioară a acestora de către editorii site-ului Woman.ru.

Utilizarea și retipărirea materialelor tipărite de pe site-ul woman.ru este posibilă numai cu un link activ către resursă.

Utilizarea materialelor fotografice este permisă numai cu acordul scris al administrației site-ului.

Amplasarea obiectelor de proprietate intelectuală (fotografii, videoclipuri, opere literare, mărci înregistrate etc.)

pe site-ul woman.ru este permis numai persoanelor care au toate drepturile necesare pentru o astfel de plasare.

Drepturi de autor (c) 2016-2019 Hirst Shkulev Publishing LLC

Publicația de rețea „WOMAN.RU” (Woman.RU)

Certificat de înregistrare în mass-media EL nr. FS77-65950, eliberat de Serviciul Federal de Supraveghere în Sfera Comunicațiilor,

tehnologii informaționale și comunicații de masă (Roskomnadzor) 10 iunie 2016. 16+

Fondator: Compania cu răspundere limitată „Hirst Shkulev Publishing”

Mâinile de interpretare a viselor

Interpretarea viselor mâinilor, interpretarea somnului. Ce înseamnă să vezi mâinile într-un vis, poți afla în 26 de cărți de vis de pe această pagină. Un vis reflectă starea ta psihologică și fizică, cartea noastră de vis te va ajuta să înțelegi la ce ai visat. De ce visează alte vise cu litera „P”, puteți vedea în secțiunea Cartea de vis cu litera R.

Mâinile în cărți de vis

Mâinile deschise sunt un simbol al deschiderii și al încrederii în viață. Adunându-ți mâinile împreună, te îndepărtezi de viață. Mâinile pot simboliza armele. Vrei să te protejezi de ceva? Citește mai mult →

A lua în considerare mâna stângă este un avertisment împotriva unei persoane necinstite. Corect – un prieten adevărat. A avea mâinile curate este totul bine, succes, viață lungă etc. A avea mâinile murdare este infidelitate Citește mai mult →

Încrucișarea brațelor în vis sau încrucișarea pe piept este un semn rău, promițând dificultăți din care îți va fi foarte greu să ieși. Dacă într-un vis strângi mâna cu cineva – acesta este un Citește mai mult →

Spălați-vă mâinile sau picioarele. – Spune ca trece o boala veche.Pus si sange ies pe maini si picioare. – Spre mult noroc, îți rupi brațul. – prevesteste boala. Citește mai mult →

Strângerea mâinii cu cineva – la întoarcerea unui vechi prieten; a-ți vedea mâinile murdare – a participa la o întreprindere dubioasă; brațele încrucișate pe piept – din păcate. Citește mai mult →

Citeste mai mult:  Văzând o casă de lemn într-un vis

Acest simbol este foarte semnificativ: mâinile sunt considerate o parte a corpului, fără de care este imposibil să duci o viață normală și să te bucuri de faptul că trăiești. Sunt o mulțime de proverbe și zicători printre oameni, Citește mai mult →

Dacă cineva vede într-un vis o femeie necunoscută cu mâinile goale, atunci poate fi calm în privința proprietății și a bunurilor lumești – ceea ce îi va fi trimis în curând în realitate va fi suficient pentru Citește mai mult →

Mâini – foarte frumoase cu degete șlefuite grațioase sau foarte mari – succes în dragoste. Citește mai mult →

vezi palmele – un semn al soartei; persoană iubită (pentru o femeie); spălare – eliberare de griji; păros – succes în afaceri și bani; mâna dreaptă – eliberare; stânga – griji; pierderea unei mâini – pierderea în Mai mult →

Dacă ai visat că ți-au rupt brațele sau picioarele, atunci aceasta este dovada că te vei căsători în curând. Citește mai mult →

Să te gândești la al tău – la muncă și griji. Citește mai mult →

Mâinile umane – o mână, o palmă, degete – sunt un simbol și un instrument pentru întruchiparea fizică a oricărui vis și, prin urmare, un simbol al extinderii vieții pe Pământ – un simbol al mișcării yin-yang. Cu medical Citește mai mult →

mâinile rănite sau murdare – suferi pierderi Citește mai mult →

A avea mâini întunecate – a avea nevoie. Mâini slabe – a ruina. Brațele groase sau lungi – pentru a prospera. Dacă mâinile sunt întinse către tine, asta prevestește o poziție de conducere.

Acest simbol este foarte semnificativ: mâinile sunt considerate o parte a corpului, fără de care este imposibil să duci o viață normală și să te bucuri că trăiești. Să visezi că cauți ceva și Citește mai mult →

Mâinile – de obicei văzute într-un fel de gest. Să spunem mâini încrucișate cu rugăciune – aceasta este o cerere de ajutor sau de mulțumire. O strângere de mână vorbește despre prietenie, o mână strânsă este o teamă de un posibil Citește mai mult →

Mâinile – în general – un simbol al unei puteri fatidice a persoanei adormite; pricepere, asistenți; starea de fapt; o propoziție pentru o femeie (cel mai mare număr de expresii!, vezi Idiom. Dicționar suplimentar). În sânge – Citește mai mult →

Mâinile. Falus. De asemenea, capacitatea de a face ceva cu o singură mână; creativitate.Două mâini, fiecare cu obiecte diferite. Conflictul dintre ceea ce este într-o mână și ceea ce este în cealaltă mână. Citește mai mult →

Dacă visezi că mâinile cuiva au grijă de tine, așteaptă-te la căldură și grijă în realitate de la persoana a cărei locație o căutai. Să vezi mâinile separat de corp înseamnă moarte Citește mai mult →

Mâinile sunt afaceri, acțiune, cel mai apropiat domeniu al activității noastre. Citește mai mult →

MÂINI – „stăpânește cu o mână de fier”, „pumn de fier” (tărie, putere puternică), „mână păroasă” (protecție, bani), „mână se spală pe mână” (suport). „Mă spăl pe mâini” – dați înapoi de la afaceri; Citește mai mult →

O mână tăiată, arsă sau ofilită, văzută în vis, prevestește o mare și inevitabil nenorocire, iar pentru un artizan o lipsă de muncă și, în consecință, sărăcie; A avea o mână acoperită Citește mai mult →

Este un simbol al acțiunii și al contactului cu lumea exterioară. Starea mâinilor indică factorul de sănătate, iar senzațiile din ele indică stima de sine, dacă apar anumite probleme în viața ta. Citește mai mult →

legate – pericol, dificultate, sărăcie și neputință. Citește mai mult →

Vezi mâini curate – bucurie, ajutor; spălați-vă mâinile – scăpați de treburile dificile; mâini păroase – succes în afaceri, bani. Dă o mână de ajutor – cineva are nevoie de ajutorul tău. Pierde o mână – Citește mai mult →

În cartea de vis, interpretarea visului „mâinilor” poate fi diferită, iar semnificația acestuia poate fi de neînțeles. Privește cu atenție ilustrațiile pentru interpretarea visului, poate la ce visează mâinile – nu este deloc ceea ce crezi? Noroc!