Interpretarea viselor mănâncă iarbă

De ce visezi la iarbă într-o carte de vis

10 noiembrie 2019 la 23:56 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează Grass citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Pentru ce este iarba într-un vis?

Sonnik Miller

De ce visezi iarbă într-un vis?

Acesta este un vis foarte de bun augur. El promite fericire și prosperitate oamenilor implicați în comerț, acumularea rapidă a bogăției; glorie pentru lucrătorii de peniță și teatru, precum și navigație sigură pe marea agitată a iubirii pentru toți îndrăgostiții.

A vedea un munte masiv în spatele unei pajiști verzi este o dificultate îndepărtată.

Dacă, când te plimbi printr-o poiană verde, vezi iarbă uscată, te vei îmbolnăvi sau vei întâmpina dificultăți în zona de afaceri.

Un vis ideal este unul în care nu există resturi sau defecte pe iarbă. Vis urât despre iarba uscată.

Visarea ierburilor promite, de asemenea, griji împovărătoare, dar, ca urmare, veți fi mulțumiți.

Ierburile otrăvitoare avertizează asupra dușmanilor.

Ierburi utile – pentru încrederea în afaceri și prietenii calde.

Cartea de vis lunară Semyonova

Despre ce este viziunea de noapte?

Verde iarbă – Sănătate.

Dream interpretare Tsvetkova

Iarba înseamnă – Obstacol; verdele este speranta.

Cartea de vis pentru copii a Danilovei

Vedeți iarba într-un vis, ce înseamnă asta

Iarbă – Veți avea ocazia să vă odihniți bine.

Cartea de vis ucraineană Dmitrienko

De ce visezi la iarbă

Într-un vis, iarba sunt oameni. Iarbă verde – din fericire, succes. Cosi iarba este multă muncă.

Cartea de vis universală pentru întreaga familie

A vedea iarba într-un vis poate fi asociat cu trecutul, cu regret și speranță de renaștere.

Interpretul viselor Mariei Fedorovskaya

Sensul somnului despre cosit

Iarbă – În special vâscoasă, înfășurată în jurul picioarelor. Iarbă verde, pajiște verde (poate servi pur și simplu ca semn că sufletul visătorului intră în lumea cealaltă).

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretarea Iarbii din visul tău

Iarbă – Aşteptare şi speranţă; iarbă înaltă – dificultăți; verde, frumos – bunăstare; mănâncă, mestecă – dezamăgire.

Interpretarea viselor domnișoară Hasse

Iarbă – Vezi – ferește-te de înșelăciune; cosi – starea ta de bine va crește; culcat pe iarbă frumoasă și suculentă este începutul unei relații dulci. Uscat – boală și slăbiciune.

ABC-ul interpretării viselor

A visa la iarbă, ce înseamnă?

Iarba (pajiste) – Iarba simbolizează vitalitatea, sănătatea. Iarbă verde – sănătate, succes, inspirație. Iarbă uscată, maro – muncă grea nereușită, boală.

Carte de vis islamică

Admiră iarba, ceea ce înseamnă pentru visător

Iarbă – A vedea iarba verde într-un vis prevestește bucurie, împlinirea dorințelor și speranțelor, iar pacientul prevestește recuperarea; a vedea iarba ofilită prevestește boală; a vedea iarba cosită pentru pacient marchează moartea și eșecul sănătos în treburile lui.

Cartea viselor esoterice

Iarbă – Înalt, verde – înainte de o perioadă bună. Iarba uscată – poate aduce sănătate, acordați atenție stomacului. Iarba cosită – dacă ai cosit moartea cuiva, poate bruscă, dacă cineva a cosit – moartea te așteaptă.

Cartea de vis veche franceză

vezi iarba într-un vis

Iarba este un avertisment împotriva trădării prietenilor imaginari. Verdeturi (sapata verde, macris etc.) – la dificultati in afaceri care iti vor aduce multa suferinta. Dacă într-un vis ai mâncat iarbă, sărăcia și boala te așteaptă. Iarbă uscată – promite că vei suferi pierderi mari.

Micul Weses carte de vis

Pentru ce este visul cu iarba?

Iarba (vezi Lunca) – Oameni // obstacole; mergând pe el – un prieten va trăda, dificultăți; teșit pe cosit – moarte, eșec; verde – bine, sănătate, bucurie, speranță, fericire, succes, schimbări în viață; decolorat – boală, sărăcie; colectează – sărăcie; cosit – treburi mari, moarte.

Marea carte de vis a Nataliei Stepanova

De ce o femeie visează la iarbă

Iarba proaspătă și verde într-un vis este un semn foarte de bun augur, prevestind o viață fericită și bună. Pentru negustori, ea profetizează o creștere rapidă a prosperității, pentru scriitori și artiști – glorie, pentru îndrăgostiți – o călătorie sigură peste oceanul nemărginit al iubirii. A visa la munți care se ridică deasupra câmpiilor verzi este un semn de pericol iminent. Iarba uscată, albită de soare, promite durere, boală sau dificultăți în afaceri.

Vis pentru întreaga familie

Vedeți Grass, cum să dezvăluiți simbolismul somnului

Iarbă – Dacă într-un vis te plimbi, te întinzi, te așezi pe iarbă verde, luxuriantă, atunci asta îți aduce succes și noroc în afaceri, la locul de muncă. Aceasta înseamnă că sub picioarele voastre „pământul” care nu poate fi scuturat, adică ceea ce ați făcut până acum, va servi drept bază care vă va asigura bunăstarea în viitor.

Dacă iarba din visul tău a devenit galbenă, s-a ofilit, s-a ofilit, atunci te vei confrunta cu dificultăți în afaceri sau probleme de sănătate. Cu cât spațiul pe care îl vezi este plin de iarbă ofilit, cu atât necazurile care te așteaptă sunt mai grave și mai periculoase. Dacă într-un vis călci în picioare, călci iarba sau se usucă după tine, atunci trebuie să-ți regândești viața, acțiunile. Poate că nu faci ceea ce trebuie, ceea ce poate duce la rezultate nedorite.

Dacă ați văzut în vis un fel de plantă medicinală (menta, St. Probabil, corpul tău este bolnav sau slăbit, iar dacă începi să folosești un decoct din această plantă, te vei proteja de o boală gravă.

Vis Aesop

Alegorii despre ierburi

A vedea iarba într-un vis poate fi asociat cu trecutul, cu speranța renașterii, cu regretul sau renunțarea. A vedea într-un vis cum iarba sparge betonul este o speranță de nestins care se va împlini. Văzând o persoană târându-se în genunchi și căutând ceva în iarbă – ești prea curios, iar acest lucru îți va cauza multe neplăceri.

Să visezi la o persoană care merge prin iarbă și se ofilește chiar în fața ochilor tăi – în mediul tău există o persoană egoistă care face viața dificilă pentru toată lumea și pentru tine în special, fii sincer și nu te teme să spui adevărul. Admirați strălucirea ierbii și simțiți că este mătase la atingere – până la oboseală și dorința de a schimba situația; la amintiri.

Poteca este plină de iarbă – o întâlnire cu o veche cunoștință; reînvierea evenimentelor trecute; schimbarea viziunii asupra vieții. A vedea un mormânt acoperit de iarbă este o problemă pentru părinți, membri mai în vârstă ai familiei. Cosi iarba – pentru profit, prosperitate, probleme.

Citeste mai mult:  Fusta într-un vis pentru o femeie

Hrănirea unui animal cu iarbă este o căutare a unui prieten de încredere, o dorință de a câștiga încrederea unei persoane bune; la o declarație de dragoste, o conversație sinceră. Colectarea ierburilor medicinale – nedumerire cu privire la o problemă pe termen lung, căutând o modalitate neconvențională de rezolvare.

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în ianuarie, februarie, martie, aprilie

Iarba – La pierderea puterii.

Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

Iarba – Starea ta va fi de așa natură încât să vrei să dai naibii de tot.

Mananca iarba

Interpretarea viselor Mănâncă iarbă ai visat de ce într-un vis există iarbă? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți iarba într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – iarbă

A vedea iarba într-un vis poate fi asociat cu trecutul, cu speranța renașterii, cu regretul sau renunțarea.

A vedea într-un vis cum iarba sparge betonul este o speranță de nestins care se va împlini.

Văzând o persoană târându-se în genunchi și căutând ceva în iarbă – ești prea curios, iar acest lucru îți va cauza multe neplăceri.

Să visezi la o persoană care merge prin iarbă și se ofilește chiar în fața ochilor tăi – în mediul tău există o persoană egoistă care face viața dificilă pentru toată lumea și pentru tine în special, fii sincer și nu te teme să spui adevărul.

Admirați strălucirea ierbii și simțiți că este mătase la atingere – până la oboseală și dorința de a schimba situația; la amintiri.

Poteca este plină de iarbă – o întâlnire cu o veche cunoștință; reînvierea evenimentelor trecute; schimbarea viziunii asupra vieții.

A vedea un mormânt acoperit de iarbă este o problemă pentru părinți, membri mai în vârstă ai familiei.

Cosi iarba – pentru profit, prosperitate, probleme.

Hrănirea unui animal cu iarbă este o căutare a unui prieten de încredere, o dorință de a câștiga încrederea unei persoane bune; la o declarație de dragoste, o conversație sinceră.

Colectarea ierburilor medicinale – nedumerire cu privire la o problemă pe termen lung, căutând o modalitate neconvențională de rezolvare.

Interpretarea viselor – iarbă

Iarba verde, suculentă este un semn de bunăstare, plăcere și speranțe strălucitoare.

A rupe iarba într-un vis este un semn de nevoie sau frică. Mersul pe iarba moale și verde într-un vis este un semn de iubire, fericire, sănătate, seninătate. Dar dacă într-un vis iarba te împiedică să mergi, se lipește de picioarele tale etc., atunci acesta este un semn că te așteaptă obstacole neașteptate în afaceri și nu vei ghici imediat cine a pus-o.

Cosita, dar nerecoltata inca, iarba in vis te avertizeaza de nenorocire in casa ta sau in casa celor dragi.

Cosi iarba într-un vis este un prevestitor al bolii. Iarba uscată într-un vis este un simbol al faptului că nu ai putut realiza ceea ce ți-ai dorit din cauza slăbiciunii spiritului sau a bolii. După un astfel de vis, poți pune capăt unor afaceri. Pentru îndrăgostiți, un astfel de vis indică faptul că dorința lor de a se căsători cu iubitul lor nu se va împlini. Pentru cei care vor să se îmbogățească, un astfel de vis prezice dezamăgire.

Despre plante medicinale Vezi interpretare: verdeață, plantă, leac, arc, câmp.

Interpretarea viselor – iarbă

Dacă într-un vis te plimbi, te întinzi, te așezi pe iarbă verde, luxuriantă, atunci asta îți aduce succes și noroc în afaceri, la locul de muncă. Aceasta înseamnă că sub picioarele voastre „pământul” care nu poate fi scuturat, adică ceea ce ați făcut până acum, va servi drept bază care vă va asigura bunăstarea în viitor. Dacă iarba din visul tău a devenit galbenă, s-a ofilit, s-a ofilit, atunci te vei confrunta cu dificultăți în afaceri sau probleme de sănătate. Cu cât spațiul pe care îl vezi este plin de iarbă ofilit, cu atât necazurile care te așteaptă sunt mai grave și mai periculoase. Dacă într-un vis călci în picioare, călci în picioare iarba sau se usucă după tine, atunci trebuie să-ți regândești viața, acțiunile. Poate că nu faci ceea ce trebuie, ceea ce poate duce la rezultate nedorite.

Dacă ați văzut în vis un fel de plantă medicinală (menta, St. Probabil, corpul tău este bolnav sau slăbit, iar dacă începi să folosești un decoct din această plantă, te vei proteja de o boală gravă.

Apropo, Alexandru cel Mare, în următoarea campanie militară, s-a îmbolnăvit de cel mai bun prieten al său, Ptolemeu. Macedoneanul cu bolnavii din copilărie a avut o prietenie puternică, așa că a fost de serviciu câteva zile și nopți la patul pacientului. Și într-o zi, când regele obosit a adormit, a văzut o broască țestoasă arătând spre o plantă tămăduitoare. Macedonian l-a examinat cu atenție și l-a memorat. Și a doua zi dimineață, Alexandru cel Mare s-a dus la locul indicat și a găsit această plantă, cu ajutorul căreia l-a vindecat pe Ptolemeu.

Interpretarea viselor – iarbă

Mersul pe iarba plina de roua si udarea picioarelor inseamna cautarea dragostei si liniste sufleteasca. A se bate în iarbă groasă – la o viață sigură și fără griji. Văzând iarba proaspăt tăiată și inhalându-i aroma parfumată – în realitate vei fi atât de supraîncărcat de afaceri încât va trebui chiar să-ți amâni vacanța.

Ascunzându-se în iarba înaltă – dragostea va izbucni cu vigoare reînnoită, căutând în ea un iubit – pentru o nuntă iminentă. Colectarea plantelor medicinale este un rezultat de succes al unei boli grave. Plivitul buruienilor – scapă de un iubit enervant. A da foc ierbii uscate este un accident.

Interpretarea viselor – iarbă

Iarbă verde, suculentă într-un vis – sănătate, noroc în afaceri.

Pentru naturile romantice, un astfel de vis este fericire și prietenie adevărată.

Iarbă uscată, galbenă – boală, durere.

Dar dacă într-un vis vezi ierburi medicinale uscate – recuperare.

Somn deosebit de bun: curtea casei tale este acoperită cu iarbă proaspătă de smarald. Un astfel de vis promite pace, liniște și bucurie în familia ta. O imagine atât de frumoasă: o casă confortabilă, curată, în fața ei este o curte, un gazon adevărat. Și în curte. Să repetăm ​​asta cu un zgomot: „e iarbă în curte, lemne de foc sunt pe iarbă”. Din nou! Mai clar. Acum e bine!

Interpretarea viselor – iarbă

Interpretarea viselor – iarbă

Iarbă verde suculentă într-un vis: un semn de calm, seninătate și sănătate bună.

Citeste mai mult:  Piscina de interpretare a viselor cu oameni

Cu toate acestea, dacă iarba pare prea înaltă sau crește acolo unde nu ar trebui, un astfel de vis avertizează că seninătatea și calmul ta excesivă pot avea un efect negativ asupra treburilor tale.

dacă iarba crește chiar pe podeaua casei tale: acest lucru prezintă o amenințare la adresa bunăstării tale.

Iarba uscată: semn de tristețe. Poate că te uiți la viața ta prea pesimist.

A vedea pete de iarbă uscată pe un gazon verde prevestește o stare de rău temporară.

Interpretarea viselor – iarbă

Iarba verde și suculentă este simbolul a tot ce este mai bun.

Un astfel de vis promite sănătate și fericire, dragoste și speranță, bogăție și succes în afaceri.

Plimbați-vă printre ierburile înalte – până la obstacole și dificultăți.

Cosi iarba – spre tristete.

A vedea iarba uscată, ofilit, ofilit (smuls sau cosit) – la boală și tot felul de necazuri.

Plantele medicinale visează la boli și eșecuri.

Ele pot însemna, de asemenea, o stare de criză de sănătate sau de afaceri.

Totul în viață trebuie să se schimbe într-o direcție sau alta.

Interpretarea viselor – iarbă. luncă

Iarba simbolizează vitalitatea, sănătatea.

Iarbă verde – sănătate, succes, inspirație.

Iarbă uscată, maro – muncă grea nereușită, boală.

Iarba verde proaspătă – energie vitală, creșterea de noi calități, dragoste reciprocă.

Interpretarea viselor – iarbă

Vegetație luxuriantă, ierburi și copaci – prevestește prosperitatea familiei.

Iarba crește în camere – casa va fi în curând goală.

Iarba crește în fața porții – vei fi numit șeful districtului, guvernator.

Iarba crește pe câmp – prevestește câștig material.

Am visat la iarbă verde – nuanțele interpretării din cărțile de vis

De ce visezi la iarbă verde? Învățăm mai multe despre asta citind cartea de vis.

Interpretarea generală a somnului

Visele cu astfel de comploturi au explicații diferite. Depinde mult de circumstanțele suplimentare ale somnului. Doar iarba înaltă și verde aduce vești bune.

Interpretări ale diferitelor cărți de vis

Cartea de vis de primavara

Aceasta simbolizează indiferența ta totală față de tot ce se întâmplă în jurul tău.

Cartea de vis de toamnă

Acest vis te pregătește pentru dor.

Cartea visurilor de vară

Viziunea simbolizează o cădere.

Cartea de vis pentru copii (se aplică numai copiilor)

Acesta este un vis pentru o vacanță minunată.

Cartea de vis pentru femei (numai pentru femei)

 • Iarba verde, suculentă este un semn cu o culoare pozitivă. Promite prosperitate.
 • Antreprenorii prefigurează o stare financiară stabilă.
 • Oameni creativi – faima te așteaptă.
 • Cupluri îndrăgostite – o viață romantică.
 • Am văzut pajiști cu iarbă verde, iar în depărtare munți se ridică deasupra lor – despre o posibilă amenințare.

Dream scriitor Aesop

 • Se sparge prin asfalt sau beton – nu vă pierdeți încrederea în vremuri mai bune și se va împlini.
 • Am visat un bărbat care caută ceva în iarba verde – un avertisment despre curiozitatea ta excesivă. Acest lucru poate duce la situații neplăcute.
 • O persoană merge pe o astfel de iarbă și se ofilește în fața ochilor tăi – există un egoist printre cunoscuții tăi. Vă strică viața mediului dumneavoastră și a dumneavoastră personal. Trebuie să vorbim cu el despre asta.
 • A admira aspectul ei și a o simți în timp ce o atingeți spune că aveți nevoie de odihnă, de o schimbare de peisaj. Amintirile au preluat complet.
 • Pentru a vedea o cale care este deja aproape acoperită de iarbă – la o întâlnire cu un vechi prieten, o schimbare a viziunii asupra lumii.
 • Am visat la un mormânt acoperit de iarbă verde – pentru confruntările acasă cu părinții sau alți membri ai familiei.
 • L-au cosit – la o ofertă profitabilă, o viață decentă și prosperă.
 • Hrănirea unor animale cu ea oferă dorința de a găsi un prieten de încredere, o discuție din inimă la inimă, o declarație de dragoste. Aceasta vorbește și despre intenția ta de a câștiga încrederea unei persoane cu autoritate.
 • Colectarea plantelor medicinale – ai o problemă de lungă durată pe care vrei să o rezolvi într-un mod neconvențional.

Cartea Dream House

Mersul pe jos, așezarea, culcarea pe iarba verde proaspătă promite succes și realizare la locul de muncă și în toate celelalte chestiuni. Ai o bază solidă pe care să mergi mai departe, unde te așteaptă stabilitatea financiară.

Interpretarea viselor ezoterice E. Tsvetkov

Un vis cu o astfel de viziune oferă un obstacol și speranță pentru ce este mai bun.

Cartea de vis a Ucrainei

 • Iarba verde visează la fericire.
 • Tunde-l – la griji.

Cartea de vis a vindecătorului Fedorovskaia

 • Tunde-l – fie căsătorește-te, fie găsește un iubit.
 • O pajiște cu iarbă groasă și verde îi prevestește visătorului că sufletul lui va cădea într-o altă lume.

Interpretarea viselor rătăcitorului (T. Smirnova)

 • Acesta este un semn de anticipare și speranță.
 • Este înaltă și groasă – la dificultăți.
 • Un gazon cu iarbă frumoasă, uniformă și verde promite o bunăstare deplină în toate aspectele.
 • Mănâncă sau mestecă-l – până la un sentiment de nemulțumire.

Carte de vis franceză

 • O astfel de viziune avertizează împotriva trădării prietenilor tăi apropiați.
 • Iarba comestibilă visează la evenimente neplăcute care îți vor provoca suferință.
 • Mâncatul – la sărăcie și sănătate precară.

Interpretarea psihologului G. Miller

 • Un vis cu iarbă verde și suculentă este un semn cu o culoare pozitivă. prevestește un viitor bun.
 • Pentru a vedea o astfel de iarbă pe gazon și printre locurile în care deja se usucă – la probleme de sănătate și financiare.

Dream Intermediate Hasse

 • Văzând-o – ferește-te de înșelăciune și fraudă.
 • Cosi – pentru creșterea bunăstării.
 • S-au întins pe o peluză verde – la o relație romantică.

Cartea viselor esoterice

 • Vise verzi și înalte la începutul unei noi etape de succes în viață.
 • Să-l vezi teșit de tine – spre moartea subită a cuiva.
 • Dacă o altă persoană a tăiat-o, aceasta vă așteaptă personal.

Interpretarea viselor Denise Lynn

 • O astfel de viziune indică legătura ta strânsă cu familia. Ești mereu bucuros să-i vezi pe cei dragi.
 • Mow it – vă avertizează că nu ar trebui să grăbiți lucrurile. Acest lucru va provoca consecințe neplăcute. Arată răbdare și calm.

Cea mai recentă carte de vis a lui G. Ivanov

Mersul desculț pe el prevestește o boală.

Explicația vrăjitoarei Medeea

Sănătate bună, succes și bucurie promit o astfel de viziune.

Vedeți iarba verde într-un vis

Iarba verde într-un vis este cel mai adesea un simbol al prosperității, al bunăstării și al finalizării cu succes a tuturor lucrărilor începute. Dimpotrivă, a-l vedea ofilit, teșit sau putrezit este de obicei un semn negativ. Vă vom spune cum mai multe cărți de vis binecunoscute privesc această imagine și de ce visează iarbă verde, în opinia lor.

Subconştient

La nivel subconștient, plantele cu flori suculente reprezintă reînnoirea, renașterea naturii. Pentru visător, acesta este un semnal că se străduiește să câștige forțe noi, să se schimbe, spre fericire și bucurie. Probabil îți este atât de dor acum. Totul este doar în mâinile tale. Dacă sunteți cu adevărat adaptat la schimbări, atunci acestea nu vor întârzia să apară.

Citeste mai mult:  De ce visezi la trădarea unei persoane dragi

Dacă în viziunea de noapte iarba părea uscată, lipsită de viață, aceasta indică disperare, suprasolicitare și lipsă de speranță. Ți-ai irosit forțele pe niște fleacuri și acum te simți gol. Începeți puțin și treceți treptat înainte. Viața nu se va schimba în bine dacă vei continua să-ți pară rău pentru tine.

Carte de vis popular

Iarba verde în interpretarea clasică prezice evenimente pozitive pentru o persoană adormită. Viața va fi plină de momente fericite, iar banii vor intra în mâinile tale. Dar acest sens este doar pentru acele vise în care verdeața era suculentă și frumoasă. În alte cazuri, trebuie să vă amintiți circumstanțele exacte:

 • a visat fire de iarbă tinere pe pământul de primăvară – în lumea reală, se va încheia o perioadă dificilă, în care ați experimentat multe greutăți și greutăți;
 • plante foarte înalte care te împiedică să mergi înainte – personificarea dificultăților viitoare cu care trebuie să te confrunți singur;
 • a simți mirosul proaspăt de verdeață după ploaie – spre surprize plăcute;
 • greblarea ierbii uscate – va trebui să iei o decizie responsabilă, dar vei face alegerea greșită;
 • cositul pe o pajiște verde este un semn că îți vei realiza toate planurile;
 • într-un vis, rupeți plante în zona altcuiva – veți folosi gândurile altora pentru a face față complicațiilor;
 • se părea că le rupeai pentru a le mânca – probleme de sănătate ar apărea în viitorul apropiat;
 • pentru a țese un buchet de fire uscate de iarbă – sentimentele cu un partener nu vor mai fi atât de puternice, despărțirea este posibilă;
 • gătiți ceva de la iarbă – la tristețe și frustrare;
 • mănâncă corect crud – norocul se va îndepărta de tine;
 • caută plante medicinale – la boală, frică, necaz și pierderea bunăstării materiale;
 • îndoiți un buchet de iarbă uscată – în lumea reală, ceea ce visați nu se va împlini. Nu vă așteptați să obțineți mai mult decât puteți;
 • verdeața este împrăștiată pe podea în casă – de fapt, te vei îmbolnăvi;
 • ea a fost pe site-ul din fața casei – va începe o perioadă foarte fericită, în care te vei simți ca cea mai fericită persoană din lume;
 • smulgerea plantelor pentru a hrăni animalele este un semn că puteți finaliza proiectul pe care l-ați început. Deși pentru asta vei avea nevoie de ajutorul altor persoane. Simțiți-vă liber să îl utilizați dacă vi se oferă.

Interpretarea visului lui Freud

În viziunea fondatorului psihanalizei, această imagine este asociată cu fanteziile intime secrete ale unei persoane adormite. Interpretarea viselor spune să cosi iarba cu o coasă într-un vis – un simbol că viața ta sexuală a fost stabilită de mult. Se mișcă în ritmul tău, fără suișuri și coborâșuri.

Dacă culegi fire de iarbă, de fapt, străduiește-te să rezolvi rapid lucrurile. Din această cauză, există certuri constante cu un partener, urmate de reconciliere cu sexul. Am visat că mergem la picnic sau ne plimbăm de-a lungul unei pajiști verzi – personificarea intimității. Întins – preferi un preludiu lung la sex pentru a te bucura de el.

Sonnik Miller

Interpretul credea că simbolul prezice visătorului doar momente pozitive. Vei trăi fericit și nu vei cunoaște nevoia. Pentru oamenii care sunt angajați în afaceri, un vis oferă succes și bogăție. Promite personalități publice care câștigă faimă, îndrăgostiți – reciprocitate.

Am visat că munții se ridică deasupra câmpiilor verzi – în lumea reală ești în pericol. Te plimbi de-a lungul unui gazon frumos, dar observi zone în care plantele s-au uscat – în realitate riști să te îmbolnăvești sau să întâlnești obstacole. Cu cât iarba era mai verde în visul tău, cu atât sensul ei este mai bun.

Dream Vanga

Văzătorul credea că această imagine întruchipează viața însăși, o sursă de inspirație și bucurie. Dacă firele de iarbă au crescut gros, au fost suculente și verzi, atunci totul va ieși bine în viața ta. Sănătatea nu va eșua și va exista prosperitate în familie.

Dar să vezi plante galbene sau cosite în viziunea de noapte este un semn de pericol și necaz care se va întâmpla în viața ta. Îți va fi dificil să faci față experiențelor și să începi să trăiești din nou.

Vis Aesop

Interpretul credea că simbolul însuși personifică trecutul, speranța pentru viitor. Poate fi interpretat în funcție de circumstanțe:

 • visează că firele de iarbă sparg prin beton sau asfalt – în realitate, speranțele tale de bine nu sunt în zadar. Nu vă fie teamă să visați – totul se va împlini;
 • Am visat un bărbat care se târăște prin verdeață și încearcă să găsească ceva în ea – un semnal că arăți prea multă curiozitate. Cu siguranță nu vă va face bine;
 • într-un vis, o persoană merge de-a lungul unei pajiști verzi și chiar sub picioarele sale plantele se ofilesc – un semn că comunici cu un egoist. Influența lui malefică interferează cu toată lumea din mediu, inclusiv cu tine. Nu-ți fie frică să fii deschis cu privire la ceea ce nu-ți place;
 • privești cum se reflectă soarele în iarbă și îi simți moliciunea – în realitate te-ai săturat de circumstanțele obișnuite și te străduiești să schimbi situația;
 • o potecă plină de verdeață prevestește o întâlnire rapidă cu un vechi prieten. Este, de asemenea, un simbol al faptului că trebuie să vă amintiți ceva din trecut, să vă schimbați ideea despre viață;
 • un mormânt supraîncărcat a apărut într-o viziune de noapte – în realitate, vor apărea complicații cu membrii familiei care sunt mai în vârstă decât tine, de exemplu, cu părinții tăi;
 • a visa că tunsezi este un semn că trebuie să te deranjezi. Dar, ca rezultat, vei câștiga bogăție;
 • hrănește animalele cu iarbă – caută o persoană care să te înțeleagă bine. Probabil, va trebui să vorbiți sincer cu cineva;
 • Am visat că colecționezi plante medicinale – trebuie să rezolvi o problemă complexă și importantă pe care o iei în considerare de mult timp.

Fiul lui Nostradamus

În viziunea predictorului, această imagine personifică uitarea sau reînnoirea. Ai visat la o iarbă de o nuanță roșie – în realitate, evenimentele care au loc vor fi negative. Nostradamus nu a exclus ca o astfel de viziune prezice începutul unui nou război.

Este un vis că strângeți fire otrăvitoare de iarbă – de fapt, veți fi acceptat în cercul inițiaților și veți fi încredințat cu un secret pe care puțini oameni îl știu. Confecţionarea hainelor verzi – va urma în curând un eveniment uimitor, la care vei fi martor.

Dream interpretare Tsvetkova

Ezotericul credea că pajiștea verde reprezintă speranța. Dar mersul de-a lungul ei este un simbol al posibilelor obstacole, complicații. Aplecați-vă pentru a adulmeca sau mânca – la scandal, expunere și probleme în afaceri. Folosește plante medicinale pentru a vindeca – la o criză neașteptată, până la finalul unor afaceri.