Dormi cu șerpi

De ce visează șerpii. Interpretarea viselor: un șarpe într-un vis

Foto: Sergey Peterman, Shutterstock.com

Să ne întoarcem la semnificația general acceptată a simbolului pentru a afla la ce visează șerpii. Șarpele personifică înțelepciunea, forța și posibilitățile nedezvăluite ale subconștientului visătorului.

După cum interpretează cartea de vis, un șarpe înseamnă că un potențial uriaș este latent în tine pentru cunoașterea lucrurilor misterioase și misterioase. Ești înzestrat cu o mare forță interioară, care așteaptă momentul potrivit pentru a se manifesta.

Mulți șerpi într-un vis apar într-un moment în care aveți nevoie în special de ajutorul puterilor superioare. Cel mai probabil, după astfel de vise, găsești în mod neașteptat răspunsuri la întrebări care te chinuiesc.

În procesul unor astfel de vise, subconștientul tău lucrează activ pentru a găsi o cale de ieșire din situațiile dificile și rezolvă sarcinile pe care conștiința ta le cere să le facă. Puteți afla mai detaliat ce vrea să spună vocea voastră interioară dacă vă amintiți semnele suplimentare care au fost prezente în vis. Ar putea fi:

 • O anumită culoare a reptilei văzute.
 • Acțiuni efectuate de șarpe sau de tine în legătură cu acesta.
 • Locația șarpelui.
 • Care a visat la un șarpe.

  Dacă o femeie a visat un șarpe, se va întâlni cu o persoană respectabilă care o va sprijini și va avea grijă de bunăstarea ei.

  Ea poate fi sigură de el și de intențiile lui. Această persoană va avea cu adevărat sentimente reverente pentru ea și nu va dezamăgi niciodată.

  Pentru o visătoare însărcinată, visul în care a văzut un șarpe promite o sănătate excelentă pe toată perioada de naștere a unui copil și o naștere ușoară. Bebelușul se va naște puternic și sănătos. El va deveni ascultător și inteligent dincolo de anii lui.

  Dacă o fată necăsătorită vede un șarpe într-un vis, va fi fericită în căsătorie. Viitorul ei soț se va distinge printr-o dispoziție bună și o gândire clară. Cel mai probabil, el va fi ceva mai în vârstă decât visătorul, dar acesta nu va fi un obstacol pentru iubirea reciprocă.

  Dacă un bărbat a visat un șarpe, ar trebui să fie atent în comunicarea cu noile sale cunoștințe de sex feminin. Încă nu se gândește la consecințele acțiunilor și vieții sale pentru azi, fără să se gândească la viitor. Un astfel de semn îi apare ca un avertisment cu privire la nevoia de a fi mai selectiv în relațiile sale și de a avea mai multă încredere în sentimentele sale.

  Cum era ea?

  Pentru o interpretare mai specifică a visului, merită să ne amintim cum arăta șarpele care visează. După cum explică cartea de vis a Irinei Udilova, puteți înțelege de ce visează un șarpe mare, în funcție de culoarea sa.

  1. Dacă șarpele era verde, înseamnă că în curând sunt așteptate profituri mari. Va veni dintr-o sursă neașteptată, dar va veni la îndemână. Un boa constrictor mare de smarald visează la o bogăție uriașă care vă va veni în viitorul foarte apropiat. Încearcă să-ți gestionezi banii cu înțelepciune pentru a-ți oferi ție și familiei tale un viitor decent.

  2. Un șarpe negru poate însemna furie sau invidie care s-a instalat în inima ta. O astfel de viziune te sfătuiește să scapi rapid de emoțiile negative nedorite, altfel te vor coroda din interior și îți vor otrăvi existența. Bucură-te de ceea ce ai în această etapă, restul, cu mentalitatea potrivită, poate fi obținut cu ușurință la dispoziția ta.

  3. Un vis în care era un șarpe alb prevestește o căsătorie iminentă. Albul simbolizează căsătoria și viața de familie. Și în contextul unui vis cu un șarpe, promite o viață de familie fericită și un partener de viață înțelept, cu care vei obține rapid succesul.

  4. Un șarpe gras care visează îți prezice o viață de prosperitate și abundență. Veți putea obține rezultate înalte în activitățile în care sunteți angajat. Bunăstarea materială este chiar după colț, rămâne să faci câțiva pași decisivi de care va depinde viitorul tău. Încercați să le treceți cu demnitate și să îndurați ultimele teste înainte de triumful complet.

  Activitate

  Dacă ai visat un șarpe care s-a comportat agresiv față de tine, reconsideră-ți comportamentul față de ceilalți. Poate că ați spus din greșeală un cuvânt sau ați jignit fără gânduri pe o persoană dragă.

  Șarpele atacă dacă subconștientul încearcă să te informeze că acțiunile tale sunt distructive și conduc în direcția opusă scopului urmărit. Dacă nu îți schimbi caracterul, riști să-ți faci inamici.

  O mușcătură de șarpe într-un vis are un sens similar. Dacă un șarpe a mușcat într-un vis, acesta este, s-ar putea spune, ultimul avertisment de sus despre necesitatea de a vă schimba stilul de viață și gândirea. Schimbând gândurile negative în unele pozitive, vei vedea lucrurile într-o lumină complet diferită.

  În viață vor începe să apară evenimente care, cu excepția unor minuni, nu pot fi numite. Dacă ai visat că ai ucis o viperă care te atacă, înseamnă că a venit un punct de cotitură în conștiință. Sunteți gata să acceptați cunoștințe noi și să înțelegeți profunzimile conștiinței. În curând vei începe să simți efectele benefice ale deciziei tale.

  Location

  Pentru a vedea un șarpe în casa ta – viața de familie se va îmbunătăți în sfârșit. Dacă ar exista conflicte, toate vor fi uitate. Tu și soțul tău aveți înțelepciunea de a vă recunoaște greșelile și de a le recunoaște persoanei iubite. Acest lucru va fi suficient pentru a menține pacea și prosperitatea în casă.

  Dacă șerpii au fost în apă într-un vis, îți poți realiza vechiul vis. În scurt timp, vei realiza tot ceea ce ți-ai dorit de mulți ani, datorită unor circumstanțe bine stabilite. Dacă la început vei fi speriat de schimbările în curs, atunci cu timpul te vei simți ca un pește în apă în condiții noi.

  De ce visează șerpii?

  Șarpe de vis

  Șarpele este un simbol al înțelepciunii, prin urmare, atunci când îl vedeți într-un vis, așteptați-vă la informații importante din viziune. Pentru a înțelege de ce aspectul ei visează, trebuie să te uiți în cartea de vis, care va ajuta la descifrarea semnificației secrete ascunse în mesajul de noapte.

  De ce șerpii visează la o femeie

  Cărțile de vis, de regulă, sunt de interes pentru femei, deoarece natura le-a răsplătit cu abilități intuitive crescute. Dacă o fată necăsătorită a visat un șarpe, atunci ar putea fi atrasă într-un triunghi amoros. Reptila insidioasă personifică un rival pentru o doamnă căsătorită. Detaliile visului vor spune despre care va fi rezultatul acestei situații. Pentru o femeie însărcinată, un astfel de vis va însemna nașterea unei fiice.

  Citeste mai mult:  De ce visezi la o balenă ucigașă în apă

  De ce șerpii visează la un bărbat

  Celebrul maestru al psihanalizei Freud a dat cea mai pozitivă interpretare a somnului atunci când un bărbat visează șerpi. Dacă îl crezi pe psihanalist, atunci reptilele care visează indică trezirea puterii masculine, creșterea sexualității. Într-un vis, emoțiile umane sunt importante. Dacă un bărbat se uită la o reptilă cu plăcere, atunci în realitate va avea o întâlnire romantică plăcută. Dacă o persoană dintr-un vis se teme de un șarpe, atunci va avea probleme în comunicarea cu femeile.

  Un șarpe într-un vis – conform cărții de vis a lui Miller

  Visele în care sunt prezenți șerpi sunt sinistre în orice scenariu. A vedea șerpii atacând oamenii înseamnă lupta interioară a personalității tale, remuşcări. A ucide o viperă înseamnă a merge împotriva tuturor pentru a atinge scopul, indiferent de părerea oricui, de a trece peste „capete”. A trece între ei – a trăi într-o frică prelungită, muşcat de un şarpe – cedează unei influenţe rele. Daca o tii in brate inseamna ca ai foarte multi concurenti, e timpul sa actionezi, altfel te vor obliga sa iesi din teren.

  Călcați accidental pe un șarpe – există o probabilitate mare să pășiți pe aceeași „greblă”, să faceți o veche greșeală. Văzându-i pe cei mici – să bârfească și să calomnieze, să țină șerpii sub control – la o manifestare nerezonabilă a puterii.

  Șerpi conform cărții de vis a lui Vanga

  Șerpii târâtori într-un vis avertizează despre o luptă iminentă cu inamicii, dacă o ucizi, câștigă. O minge de vipere zvârcolitoare și șuierătoare este un semn rău care vorbește despre un mediu rău în jurul tău, fii atent – colegii insidioși pot încerca să te alunge din poziția ta. O mușcătură simbolizează dezamăgirea celor dragi, șerpii ghemuiți într-o minge – intrigi la spatele tău. Dacă un șarpe îți strânge gâtul, auzi de moarte; un șarpe uriaș anunță venirea lui Antihrist.

  De ce visează șerpii – conform cărții de vis a lui Freud

  Șerpii, conform lui Freud, sunt un simbol al sferei sexuale masculine. Dacă într-un vis o reptilă se lasă la soare, atunci ai un ton sexual excelent. Mușcăturile indică interferența în idila familială a unui adversar sau dorința de a schimba un partener sexual. Fugirea de șerpi este un semn al potențialelor probleme cu sistemul reproducător, un animal pașnic încolăcit indică o tendință de autosatisfacție, vânătoarea de șerpi este un semn de activitate sexuală excesivă.

  Văzând șerpi într-un vis – conform cărții de vis a lui Nostradamus

  Dacă vedeți această imagine într-un vis, ar trebui să fiți vigilenți și atenți în acei ani care sunt sub auspiciile șarpelui, adică 2013, 2025. În aceste perioade există amenințarea de a rămâne fără mijloace financiare, sprijin și adăpost. Exterminarea reptilelor într-un vis este un semn de înmuiere care vă promite protecție împotriva Forțelor Superioare – vă vor ajuta să faceți față tuturor necazurilor viitoare.

  Visând șerpi – conform cărții de vis a lui Loff

  Apariția șerpilor în vise este un simbol ambiguu care are o gamă largă de gândire, deoarece diferitele culturi îl privesc diferit. În înțelegerea lui Loff, aceste animale sunt comparate cu sistemul nervos autonom și reflectă subconștientul. Nu există interpretări clare aici. Este necesar să studiați cu atenție detaliile somnului, un factor important este modul în care vă simțiți despre aceste creaturi în viață: cu frică sau neutru, ce emoții sunt copleșite într-un vis la vederea șerpilor. Doar răspunsurile la aceste întrebări vor duce la o interpretare productivă a visului.

  De ce visează șerpii – conform cărții de vis a lui Tsvetkov

  • Vezi șerpi târâtori – trădare, înșelăciune;
  • Atacul din partea lor – așteptați-vă la boală;
  • Șarpele Negru este un inamic ascuns;
  • Mușcături – certuri mari;
  • Căderea din mușcături – prăbușirea speranțelor.

  Șerpi într-un vis – conform cărții de vis a lui Hasse

  O creatură otrăvitoare care se târăște mărturisește dușmanii de sex feminin. Un „bună ziua” din trecut este posibil, îți amintești pe cine ai jignit? A ucide un șarpe într-un vis înseamnă a face față tuturor dificultăților, în ciuda meșteșugurilor nedoritorilor. O viperă mușcată este un prevestitor al unei lovituri pentru mândrie, dacă șarpele „te-a îmbrățișat” – vei fi umilit și încurcat în bârfe.

  Văzând șerpi într-un vis – conform cărții de vis a lui Meneghetti

  Imaginea șerpilor în vise indică frici reale care s-au strecurat în subconștientul nostru. A experimenta groaza de panica intr-un vis la vederea unui animal cu sange rece inseamna in realitate sa ai multe temeri, probleme psihologice; indiferența față de șerpi înseamnă calm, echilibru și stabilitate în viață.

  De ce visează șerpii – conform cărții de vis a lui Longo

  Șarpele reprezintă un atac inamic, mulți șerpi – va trebui să mergeți împotriva publicului. Un șarpe de mână simbolizează cucerirea vârfurilor, bogăția și norocul. Să vezi o mulțime de șerpi ascultători în jurul tău – să obții poziții înalte în societate.

  De ce șerpii visează la o femeie într-o carte de vis

  Pentru a înțelege de ce o femeie visează șerpi, citiți toate interpretările din acest articol. Dacă reușiți să vă amintiți în detaliu complotul visului, atunci puteți afla despre evenimente specifice care vi se pot întâmpla în viitor.

  Cartea de vis psihologic

  Șerpii simbolizează răul în toate manifestările sale, așa că un astfel de vis poate fi un avertisment că ar trebui să te comporți mai atent. Dar există și alte previziuni.

  1. Dacă visezi că te mușcă un șarpe mort, vei suferi de ipocrizia unui prieten apropiat de încredere. Într-un moment dificil, el va trăda și se dovedește că aceasta nu este persoana pe care te poți baza.
  2. Dacă șerpii se frământă și cad peste tine din cer, atunci va veni o perioadă în viață când va trebui să supraviețuiești și să lupți împotriva circumstanțelor. Din această cauză, vei face o înțelegere cu conștiința ta, iar în viitor vei începe să suferi de un sentiment de rușine.
  3. Ucis de un șarpe – un semn că ești o persoană intenționată și că ești gata să sacrifici multe pentru a-ți atinge obiectivele. Și acest comportament dă rezultate bune. Foarte curând vei putea sărbători victoria asupra vechilor dușmani.
  4. Mergând printr-un câmp plin de șerpi – viața ta va fi foarte instabilă, din cauza căreia vei începe să experimentezi frică și anxietate constantă cu privire la soarta ta. Acest lucru se va datora unor probleme financiare pe care trebuie să încercați să le rezolvați cât mai curând posibil.
  5. Fiind înțepată de un șarpe – cei nedoritori vor începe să fie mai activi pentru a vă frustra planurile. Va fi nevoie de sprijinul și ajutorul prietenilor pentru a ieși din situații de criză și pentru a învinge inamicii.
  6. Pentru a vedea cum un șarpe uriaș se înfășoară în jurul corpului tău – ești epuizat și simți că nu ești în stare să faci față grindinei de probleme care ți-au apărut în ultima vreme. Ai nevoie de odihnă pentru a te recupera.
  7. Ținând un amfibian în mâini – pentru a obține succesul, trebuie să vă stabiliți un obiectiv și să mergeți spre el, indiferent de circumstanțele adverse. Detractorii vor interfera cu tine, dar poți să-i neutralizezi și să nu cedezi intrigilor.
  8. Călcarea pe un șarpe este un semn de bun augur. Promite începutul unor schimbări pozitive în viața ta. De acum înainte, bucuria și fericirea vor deveni tovarășii tăi constanti, iar soarta va trimite multe oportunități pentru bunăstarea ta.

  Citeste mai mult:  De ce visezi să mănânci un ou fiert

  Fiul lui Nostradamus

  Cel mai faimos astrolog și ghicitor a fost, de asemenea, angajat în interpretarea viselor. El credea că șarpele simbolizează căderea omului, viclenia de care a dat dovadă și răul cauzat altor oameni.

  Iată previziunile lui:

  1. Pentru a vedea un șarpe târându-se pe pământ – viața ta va fi în pericol grav. Te vei afla intr-o situatie care iti va aduce mari necazuri. Pentru a preveni acest lucru, ar trebui să evitați graba în luarea deciziilor.
  2. A vedea un șarpe care se apropie cu atenție de un străin este un semn că vei putea evita pericolul datorită unei întâmplări. Dar este important să trageți concluziile corecte din ceea ce s-a întâmplat pentru ca soarta să nu vă mai învețe o lecție similară.
  3. Mușcătura unui șarpe otrăvitor – vei deveni membru al unui scandal grandios, în urma căruia partea financiară a vieții tale va avea de suferit. Cel drag va fi vinovat de ceea ce s-a întâmplat, așa că relațiile cu el se pot deteriora serios.
  4. Un șarpe uriaș care ți-a strâns gâtul este un pericol care amenință viața unei persoane dragi. Poate fi vina ta. Pentru a preveni acest lucru, renunță la frivolitate și începe să privești lumea mai serios.
  5. Șarpele uriaș negru simbolizează răul universal. Prognosticul în acest caz este dezamăgitor nu numai pentru dumneavoastră, ci și pentru întreaga populație a țării dumneavoastră. Vor începe revolte în masă, din cauza cărora oamenii pot muri.
  6. Un șarpe înfășurat în jurul unei baghete – oamenii apropiați îți ascund un adevăr trist care te poate supăra. În timp ce ești într-o ignoranță fericită, dar în curând secretul va deveni clar și viața ta va fi dată peste cap.
  7. O minge uriașă de șerpi simbolizează dușmanii și nedoritorii tăi. Sunt extrem de geloși pe succesul tău și cu siguranță vor încerca să-ți facă rău. Dar acest lucru nu va funcționa, pentru că ești mult mai puternic și capabil să dai o respingere demnă.
  8. Șerpi în ceață – un mare pericol se apropie de lume. Întreaga umanitate poate suferi de o catastrofă globală, care va fi pedeapsa pentru păcatele comise. Un astfel de vis este un prevestitor al apocalipsei.

  Cartea Dream House

  Simte privirea șarpelui asupra ta – ești sub pistolul condamnării publice. Merită să comiți cea mai mică ofensă și o avalanșă de furie va cădea asupra ta. Prin urmare, ar trebui să fii atent la declarațiile tale și să nu iei decizii pripite.

  1. Șarpe uriaș otrăvitor – inamicul tău a devenit puternic, el este mai insidios și mai viclean decât tine, așa că poate provoca mult rău. Acțiunile lui vor cauza multe necazuri. Pregătește-te să faci față multor probleme din cauza asta.
  2. Un amfibian agresiv este un semn că în mediul tău există o persoană care simte o mare ură. Dar nu îndrăznește să acționeze încă, prin urmare nu reprezintă un pericol grav pentru tine.
  3. Un mic șarpe care crește în fața ochilor tăi – în trecut nu ai acordat importanță unei probleme minore și ai început situația. În viitorul apropiat, va crește la o asemenea amploare încât va fi nevoie de mult efort pentru a rezolva totul în cel mai bun mod.
  4. Să ții un șarpe în mâini este un succes în carieră. Asta înseamnă că în trecut ai muncit din greu, iar acum, în sfârșit, eforturile tale vor fi remarcate de conducere. Așteptați-vă la o promovare sau o creștere a salariului.
  5. Un șarpe mort este un semn că ai încredere în oamenii care te pot pune la cale în cel mai inoportun moment. Te vei afla intr-o situatie in care ai nevoie de ajutor, dar vei ramane singur. Și va trebui să te bazezi doar pe tine.

  Urmăriți un videoclip pe această temă:

  Dormi cu șerpi

  Adesea în vise vedem evenimente și obiecte care sunt foarte neașteptate pentru noi. Din ce în ce mai mulți oameni învață cărți de vispentru a înțelege pentru ce este un vis. Uneori, acesta este un anumit semn pe care ar trebui să-l ascultați, pentru că nu este doar faptul că visăm la ceea ce ne este frică sau același vis se repetă de mai multe ori. Merită să fim mai atenți la ce semne primim.

  De ce să scoți șerpii? Interpretare pentru diferit cărți de vis.

  Fiul lui Nostradamus. Șarpele este un anumit simbol al răutății, vicleniei și uneori păcatelor umane. Dacă ați văzut într-un vis un șarpe care se târăște, atunci ar trebui să luați în considerare cu atenție evenimentele și acțiunile din anii următori, al căror simbol este. Există riscul ca anul acesta să rămâneți fără casă, loc de muncă sau familie. Uneori, acesta este un semn al pierderilor financiare și al economiilor, precum și faptul că lângă tine nu va fi o persoană care să dea o mână de ajutor, să sprijine, să dea un umăr.

  Citeste mai mult:  Interpretarea viselor Carne Interpretarea viselor

  Dacă într-un vis змея te mușcă, atunci acest lucru poate duce la faptul că devii participant la un scandal mare și grav. De asemenea, puteți provoca dezvoltarea unor evenimente negative și certuri între diferite persoane. Dacă într-un vis vezi un șarpe strângând gâtul unei anumite persoane, atunci un pericol real îl așteaptă. Un șarpe negru teribil de dimensiuni incredibile este un pericol uriaș pentru tine, dar dacă ucizi un șarpe, atunci aceasta este o oportunitate de a scăpa de cei mai mari dușmani ai tăi. Un șarpe care zace încovoiat într-o minge – ai oameni în viața ta care îți doresc rău, poate că se ascund și nici măcar nu știi despre existența lor.

  Dream Vanga. Uneori, un șarpe poate însemna nu cea mai plăcută relație cu o anumită persoană din viața ta. Uneori, acest lucru poate duce la o luptă grea și anumite pierderi. Poate că nici nu știi, dar cineva începe deja un război cu tine.

  Dacă într-un vis îți dai seama că змея otrăvitor, atunci acesta este un semn că într-o luptă cu inamicul este probabil să pierzi. Și invers – un șarpe neveninos indică faptul că este real să învingi inamicul, este chiar mai bine să-și folosească metodele împotriva lui însuși. Este rău dacă ai visat la o minge de șerpi, un astfel de vis poate duce la vești și evenimente proaste, fii atent și prudent. Acest lucru poate indica, de asemenea, că ești înconjurat de oameni răi care sunt geloși și vor să-ți facă rău. Ei pot încerca să vă perturbe fericirea familiei, cariera sau să devină un obstacol în calea succesului.

  Cartea de vis ayurvedică. Un șarpe poate însemna prezența unui inamic crud care îți dorește rău și dorește să-ți facă rău cât mai curând posibil. O minge de șerpi este un mediu care este pus împotriva ta, nu în cel mai bun sens al cuvântului. În orice caz, a vedea un șarpe într-un vis conform cărții de vis ayurvedice înseamnă a dobândi dușmani vicleni și ticăloși. Îți pot dăuna vieții dacă pierzi momentul sau arăți slăbiciune.

  Sonnik Miller. O femeie care a visat un șarpe va fi în curând îngrijorată de minciunile și trădarea prietenilor ei apropiați. Se vor dovedi a fi invidioși și ipocriti, poate că acum sunt bine ascunși și nu-și arată adevărata față. Dacă într-un vis cad șerpi peste tine care se zvârcește și se târăsc, atunci asta poate însemna că te roade conștiința sau pur și simplu te lupți cu probleme grave de viață. Luptă cu șerpii – atinge-ți obiectivele indiferent de situație. Poate ar trebui să încetezi să-ți mai faci griji pentru ceea ce cred alții despre tine.

  pas peste șarpe – aceasta este teama ca vei avea o boala grava, poate insemna si ca cineva vrea sa iti ia locul intr-o companie prietenoasa. Dacă un șarpe se înfășoară în jurul tău și te înțeapă, atunci în curând s-ar putea să fii neputincios împotriva dușmanilor tăi sau te amenință cu o boală. Ținerea unui șarpe în mâini – evenimentele care au loc în viața ta pot aduce multe necazuri, griji și anxietate. Șarpele înțepă pe cineva, iar tu ești observator – vei jigni pe cineva din rudele tale sau rudele tale. Șerpii mici înseamnă că arăți prea multă prietenie și bunătate față de oamenii care vorbesc urât despre tine la spate și vor să-ți facă rău.

  Dacă într-un vis vezi cum şerpi copiii mici se joacă, apoi în curând va trebui să vă dați seama unde sunt prietenii adevărați și unde sunt dușmanii. Dacă o femeie a visat un șarpe care a vrăjit-o, atunci acest lucru ar putea duce la faptul că cineva i-ar face rău, dar oamenii apropiați ar veni în ajutor.

  Interpretarea viselor lui Loff. Mulți oameni suferă de o fobie asociată cu diverse reptile, pentru ei visele cu șerpi sunt periculoase. Dacă vezi un șarpe care își aruncă pielea, atunci acest lucru poate duce la anumite dificultăți în viață, dar ele vor fi imboldul pentru schimbări bune. O șansă grozavă să vă reconsiderați acțiunile și să nu vă fie teamă să schimbați ceva. Dacă într-un vis vezi o femeie ținând un șarpe în mâini, atunci acesta este un simbol al înțelepciunii. Cel mai probabil, în curând vei primi noi cunoștințe sau în mediul tău vor apărea oameni care îți vor oferi multe pentru dezvoltarea personală.

  În principiu, în toate cărțile de vis змея acționează ca un simbol al înșelăciunii, inteligenței și vicleniei. Uneori, acest lucru poate duce la apariția inamicilor în viața ta sau aceștia există deja printre cei din jurul tău, doar aruncă o privire mai atentă și analizează. Dacă ai visat un șarpe, atunci aceasta poate vorbi despre o anumită ispită, și despre renaștere, dacă vezi cum își schimbă pielea. Un șarpe cu trei capete este un semn că răul va apărea în viața ta, dar dacă într-un vis îl calci sub apă, atunci dificultățile și problemele pot apărea în viață exact acolo unde nu te aștepți deloc.

  Uneori putem visa la creaturi sau obiecte complet atipice pentru ele ca formă sau culoare. In cazul serpilor, asta inseamna ca vei intampina necazuri, dar in timp iti vei da seama cat de nesemnificativi au fost.

  Ucidere un șarpe în vis, vei profita de orice ocazie pentru a-ți menține interesele și a-ți atinge scopul. De asemenea, poate indica faptul că protejați interesele prietenilor, familiei și celor dragi. Încercați să vă analizați visele cu mai multă atenție pentru a preveni evenimentele negative și a evita necazurile. Dacă ai visat șerpi în oricare dintre manifestările lor, atunci ar trebui să fii deosebit de atent la cei din jurul tău.

  – Vă recomandăm să vizitați secțiunea noastră cu materiale interesante pe subiecte similare „Psihologia relațiilor”