De ce visează o femeie la pește sărat

Profit sau pierdere: la ce visează peștele sărat

Peștele sărat apare rar în visele unei persoane. De regulă, indică schimbări în situația financiară a unei persoane. Cu toate acestea, un astfel de vis poate avea alte interpretări. Totul depinde de caracteristicile peștilor din somn, precum și de acțiunile pe care adormitul le realizează în viziunile nocturne.

Interpretări ale somnului despre peștele sărat conform diferitelor cărți de vis

Cărțile de vis celebre conțin următoarele semnificații de vis:

 1. Cartea de vis a lui Miller. Acest interpret este sigur că peștele sărat este un prevestitor de profit bun. Dacă a trebuit să prăjiți pește sărat într-un vis, atunci o călătorie de afaceri îl așteaptă pe dormitor.
 2. Cartea de vis a lui Wangi. Clarvăzătorul a considerat peștele sărat un semn rău, promițând o întâlnire cu o persoană rea, precum și pierderi financiare. Dacă visătorul a mâncat pește sărat într-o viziune de noapte, atunci în realitate există o persoană ipocrită lângă el care poate provoca rău. Un pește sărat dintr-un vis, care a fost în mâinile unei persoane adormite, îi promite profituri neașteptate. Peștele sărat într-un vis, de regulă, apare pentru profit și bunăstare financiară.
 3. Cartea de vis a lui Freud. Psihanalistul oferă interpretări ale viselor despre peștele sărat numai pentru bărbați și în funcție de complotul visului nocturn:
  • mănâncă pește sărat – într-o viață intimă, dormitorului îi pasă doar de dorințele sale, iar dacă gustul peștelui a fost pe gustul unui bărbat, atunci el consideră că o astfel de atitudine față de un partener este destul de acceptabilă;
  • gătiți pește sărat – visătorul este un iubitor atent care își respectă alesul.
 4. Interpretarea viselor lui Felomen. Peștele roșu sărat oferă o persoană adormită cu câștig monetar.
 5. Interpretarea visului lui Tsvetkov. În cartea de vis a lui Evgeny Tsvetkov, sunt oferite diverse interpretări ale vederii nocturne despre peștele sărat, în funcție de acțiunile pe care le-a efectuat visătorul:
  • a atins peștele cu mâinile – la o boală iminentă care va dezgusta persoana adormită;
  • a mâncat pește sărat – pentru a vă face griji cu privire la stabilitatea financiară;
  • mirosea a pește putred sărat – la bogăție neașteptată și câștiguri sporite;
  • Am văzut pește putred sărat – până la prăbușirea planurilor mele;
  • ținut în mâini sau atins pește putred sărat – profitul mult așteptat nu se va întâmpla.
 6. Interpretarea viselor lui Simeon Prozorov. A gusta un pește sărat într-un vis înseamnă a-ți întări propria sănătate în realitate.
 7. Interpretarea viselor alfabetic. Peștele sărat într-un vis avertizează o persoană că îi va aminti vechile răni emoționale.
 8. Cartea de vis islamică. Un vis prezintă griji și necazuri.
 9. Cartea de vis pentru femei. Pentru fete, peștele sărat dintr-un vis promite o relație fericită, iar pentru femei, vești triste.
 10. Interpretarea viselor Meneghetti. Un vis în care visătorul mănâncă pește sărat cu cineva indică dorința lui de a avea o relație intimă cu această persoană.
 11. Interpretarea viselor a Medeei. Absorbția unui pește sărat într-un vis indică dezvoltarea spirituală a celui care doarme. Pentru oamenii de familie, visele despre peștele sărat devin simbolul unei vieți fericite, iar pentru oamenii liberi, ele devin un vestitor al întâlnirii cu un viitor iubit.
 12. Cartea de vis ucraineană. Peștele sărat prezice tristețea și frustrarea visătorului.

Cine a visat la pește sărat

Pentru fete, un vis despre peștele sărat oferă o cunoștință cu o persoană plăcută de care visătorul se poate îndrăgosti la prima vedere. Un vis în care o domnișoară mănâncă pește sărat îi promite o căsătorie timpurie și nașterea unui copil.

Studenții și studenții care au prăjit pește sărat în somn ar trebui să se aștepte să studieze la universități străine.

Pentru o femeie, un vis despre peștele sărat devine un semn rău, prevestind lacrimi, dezamăgiri și emoții negative. Dacă peștele a fost cumpărat sau pregătit de visător în viziune de noapte, atunci, în realitate, cineva îi va mulțumi plăcut. Cu toate acestea, dacă doamna era dezgustată de gătit, atunci, în realitate, o așteaptă necazuri. Ai mâncat vreodată pește roșu sărat? Rudele apropiate vă ascund orice informație.

O femeie căsătorită care vede pește sărat într-un vis ar trebui să se pregătească pentru o nouă etapă în relația cu soțul ei. Starea peștelui afectează direct natura modificărilor: dacă avea un miros apetisant, atunci noua etapă va fi favorabilă, dar dacă „aroma” nu a fost cea mai bună, atunci schimbările vor fi negative.

Pentru bărbați, visul la pește sărat oferă un profit bun. Dacă într-un vis soțul a hrănit peștele sărat adormit, atunci, în realitate, femeia este un însoțitor fidel pentru visător. Un vis în care un bărbat a mâncat pește roșu sărat prevestește o îmbunătățire a stării financiare. Achiziționarea acestui produs promite dormitorului o vizită la o petrecere distractivă sau un eveniment oficial. Peștele a fost putred într-un vis? Un bărbat ar trebui să se pregătească pentru dificultățile cu care prietenii săi îl vor ajuta să facă față.

Pentru persoanele în vârstă, un vis de pește sărat prezice vești triste care vor afecta răni vechi din sufletul visătorului.

Descrierea peștelui sărat dintr-un vis

Caracteristica peștelui sărat joacă un rol semnificativ în interpretarea unui vis:

 1. O bucată proaspătă și apetisantă de pește sărat oferă visătorului un profit bun. Și dacă ar fi o mulțime de pește gustos, atunci profitul va fi destul de mare.
 2. O carcasă putredă de pește sărat promite probleme de dormit și pierderi financiare. Pentru a vedea pește de mare sărat într-un vis – pentru călătorii lungi, râu – pentru cei din apropiere
 3. Peștele sărat și uscat indică faptul că afacerea în care este angajat visătorul nu îi va aduce niciun beneficiu. Și pentru acei oameni care sunt predispuși la jocuri de noroc, un vis promite un câștig bun.
 4. Peștele roșu sărat prevestește lacrimi și dureri. Cu toate acestea, există o altă interpretare a unui astfel de vis: cel care doarme este prea gelos pe partenerul său.
 5. Gustul amar al peștelui sărat avertizează visătorul despre o despărțire iminentă sau un conflict cu un iubit.
 6. Peștele sărat uscat vorbește despre profit material ușor. Poate că visătorul va câștiga la loterie sau va găsi o sumă mare de bani.
 7. Fileul de pește sărat prevestește dormitorul la o petrecere distractivă în compania celor dragi sau a colegilor.

Un număr mare de pește mic sărat înseamnă că copiii visătorului vor fi în pericol și vor avea nevoie de ajutorul adulților. Și dacă peștele din vis a fost putrezit, atunci o serie de necazuri minore îl așteaptă pe adormit.

Ți-ai amintit tipul de pește sărat? Acest fapt poate completa decodarea vederii nocturne:

 • heringul sărat prevestește pierderi financiare;
 • kilka sărată poate fi văzută înainte de schimbările viitoare în viața personală;
 • platica promite boala;
 • păstrăvul sărat promite o moștenire.

Acțiunile visătorului realizate de el într-un vis

Un vis în care cel care doarme nu numai că vede pește sărat, ci și face unele acțiuni cu acesta, are o semnificație specială:

 1. Prăjiți pește sărat. Un vis promite dormitorului o odihnă plăcută în cercul rudelor apropiate.
 2. Sărați peștele. Mici necazuri vor apărea în familia visătorului, dar nu vor putea strica relațiile dintre gospodării. Dacă ar trebui să sărați peștele deja afumat, atunci, în realitate, o persoană va eșua.
 3. Există pește sărat. Un astfel de vis prevestește boli ușoare. Cu toate acestea, dacă bucata de pește era destul de mare, atunci visătorul va dezvălui un secret pe care rudele lui l-au ascuns. Vânzarea de pește sărat într-un vis – la pierderi monetare
 4. Să mănânci pește sărat și apoi să-ți fie sete. Visul promite anxietate, care va intra în curând în viața celui care doarme.
 5. Există pește roșu sărat cu caviar. Visătorul învață un secret care va face nervos nu numai persoana adormită, ci și pe toți cei dragi.
 6. Vezi pește sărat pe blat. O persoană învață informații importante, datorită cărora va putea obține un avantaj în afaceri.
 7. Cumpărați pește sărat. Visul promite o distracție într-o companie veselă. Dacă alegerea a fost mare, atunci la petrecere visătorul va întâlni o persoană interesantă.
 8. Țineți peștele sărat în mâini sau atingeți-l. Afacerea în care este angajat acum dormitorul nu va aduce niciun beneficiu și poate provoca pierderi grave.
 9. Țineți în mâini un pește sărat care a prins brusc viață. Un astfel de vis sugerează că visătorul își va putea îmbunătăți starea financiară dacă profită la timp de șansa dată.

Citeste mai mult:  De ce visează șobolanii și gândacii

Un vis despre peștele sărat nu numai că prezice viitorul, ci indică și problemele actuale ale visătorului. Un detaliu important sunt senzațiile pe care cel care doarme după trezire: dacă este fericit, atunci un pește sărat dintr-un vis va aduce profit, iar o dispoziție tristă promite frustrare sau pierdere.

Am visat la pește sărat – interpretarea corectă din cărțile de vis

Dacă o persoană mănâncă ceva sărat noaptea, atunci va visa la apă. Dar ce trebuie să mănânci pentru a vedea pește, și chiar sărat? De ce visezi la o astfel de delicatețe, cum interpretează acest vis cartea de vis?

Interpretarea generală a unui astfel de vis de pește

 • De regulă, peștele în vis este un semn bun, chiar și sărat. Poate însemna o îmbunătățire a situației tale financiare și chiar și nașterea unui copil dorit.
 • Uneori, un astfel de vis (indiferent de tipul și dimensiunea la care a visat peștele) este interpretat și astfel: îți vezi viața ca fiind prea monotonă, visând cu pasiune să o diluezi cu emoții vii.

Cum era ea?

 • Proaspăt, apetisant și o bucată uriașă (sau visat la o mulțime de carcase). Acest lucru este pentru profit și cu cât vezi mai mulți pești, cu atât banii vor cădea mai ușor asupra ta.
 • Putred. Te așteaptă necazuri. Poate că vor fi pierderi directe sau un contract care părea de succes va deveni brusc „putrez”.
 • A vedea pește sărat care a fost și uscat este un vis ambiguu. Dacă ați atins-o – aceasta este o „propoziție” la munca dvs. curentă, nu va fi de nici un folos. Ei bine, dacă ești pasionat de jocuri de noroc, visul, dimpotrivă, are succes: el spune că averea se va întoarce în sfârșit spre tine și zâmbește larg.
 • Vobla sarata-uscata marcata brusc cu o coada? Acest vis aduce și noroc.
 • Roșu (somon, somon). Acesta este un semn rău, promițând multe lacrimi. Și dacă delicatesa s-a dovedit a fi și stricat, adică putred, te așteaptă un test dificil – totuși, prietenii te vor ajuta să-i supraviețuiești.

Și cine este visătorul?

 • Student. Ce-ai făcut? Dacă ai prăjit pește sărat, un vis poate promite antrenament departe, este foarte posibil ca în străinătate.
 • Om. În acest caz, peștele sărat într-un vis – la „profituri”. Și tu însuți nu te aștepți la venituri din această sursă.
 • Femeie tânără. În curând un bărbat foarte politicos va apărea la orizontul vieții tale personale. Ai grijă, te poți îndrăgosti de un tip atât de carismatic aproape la prima vedere!
 • Femeie. Un vis nu promite nimic bun: te așteaptă lacrimi, dezamăgire… Emoțiile care nu pot fi controlate te vor copleși pur și simplu.
 • Dacă a fost doar un hering, visul promite o pierdere materială pentru doamna visătoare. Cu toate acestea, după un timp, totul poate fi rezolvat.
 • Om batran. O veste tristă va veni în curând la tine, care va ridica durerea uitată din adâncul sufletului tău.

Ce ai făcut în visul tău?

 • A prăjit-o. Dacă nu ești student, visul promite o vacanță în compania rudelor apropiate.
 • Pește crud sărat: în ciuda dezacordurilor minore, „vremea în casă” va fi foarte armonioasă.
 • Sărat, iar peștele a fost afumat? „În viața reală” te așteaptă eșecul.
 • Ai mâncat acest dar al râurilor sau al mărilor? Vă puteți plânge în curând că vă simțiți rău. Dacă ai primit o piesă excepțional de mare, în viața reală poți dezvălui secretul pe care persoana iubită ți-l ascunde cu sârguință.
 • Care este visul de pește sărat pe care îl mănânci cu lăcomie neobișnuită pentru tine și apoi suferi de sete? Somnul avertizează asupra grijilor care îți vor umple viața.
 • Ți-a plăcut gustul peștelui roșu, iar când ai tăiat carcasa, ai găsit caviar înăuntru? Vei învăța lucruri pe care nu trebuie să le știi. Din cauza faptelor desecretizate, capul va doare nu numai pentru tine, ci și pentru cei apropiați.
 • Ai ales dacă să cumperi un astfel de pește într-un supermarket sau în piață? Visul promite o companie veselă, zgomotoasă în care te vei odihni. Selecția a fost mare? Acolo vei întâlni o persoană foarte interesantă.
 • Doar pentru a vedea peștele sărat ca un produs – informații importante vor cădea în curând în mâinile tale. Dacă îl folosești corect, vei câștiga.
 • Pentru a ține în mâini, atingeți un astfel de pește: afacerea pe care ați început-o se va termina, dacă nu în eșec, atunci va „merge la zero”, fără a aduce profiturile dorite.
 • Carcasa de pește a bătut brusc cu coada și a fugit din palma ta în râu? Poți îmbunătăți starea treburilor tale, dublându-ți și averea, dacă reușești să prinzi o pasăre a norocului – soarta îți va oferi o astfel de șansă.

Transcriere de la interpreți de renume mondial

Deci ați învățat cele mai populare interpretări. Dar autorii respectați care au creat cărți de vis nominale vor fi de acord cu ei? Să verificăm acum!

Sonnik Miller

 1. După cum ne asigură această carte de vis, peștele sărat este un semn al profitului viitor. Și s-ar putea să nu fie neapărat bani – poate că grădina vă va încânta cu o recoltă fără precedent.
 2. A fost prăjită? Visul promite o călătorie cu tentă de afaceri. Dacă piesa sau carcasa era mare, călătoria ar putea fi foarte lungă.
 3. În visul unei fete tinere (poate chiar o școală), un astfel de pește înseamnă fie o petrecere cool, fie un tip îndrăgostit de ea. Pentru o fată mai mare, un pește promite dragoste nefericită, iar pentru o doamnă adultă, o nouă fază a vieții de familie alături de soțul ei.
 4. Dacă o fată care visează într-un vis a mâncat un astfel de pește cu mare poftă de mâncare, un vis pentru sarcină, care se va încheia într-o nuntă și o viață de familie fericită.
 5. O doamnă mai în vârstă a mâncat pește sărat? Dacă a fost delicios, veți fi în curând mulțumiți călduros. Dacă peștele s-a dovedit a fi un noroi rar și chiar stricat, ferește-te de problemele iminente.

Dream Vanga

 1. Văzătorul bulgar nu este de acord cu majoritatea interpretărilor. Pentru ea, peștele sărat într-un vis este un semn rău, avertizând despre o întâlnire cu o persoană rea și pierderi financiare.
 2. Peștele era de foarte slabă calitate: vor exista astfel de dificultăți la locul de muncă, încât va trebui să „activați” cele mai stringente economii ale bugetului familiei.
 3. Dacă ai mâncat pește sărat, înseamnă că un „lup în haine de oaie” locuiește sau lucrează lângă tine. Ghici cine este – așa că îți va fi mai ușor să te aperi de mașinațiile lui.
 4. Ținând în mâini o carcasă foarte frumoasă și apetisantă – pentru profit și neașteptat.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor zboară deasupra apei

Interpretarea visului lui Freud

Cel mai faimos specialist în analiza necunoscutului consideră peștele (inclusiv sărat) un simbol al penisului. Nu e de mirare că dr. Sigmund descifrează acest vis aproape în întregime într-un context masculin.

 1. Dacă un bărbat a mâncat un astfel de pește într-un vis, atunci în pat se gândește la el însuși, și nu la amanta lui. Mai mult, dacă gustul peștelui a fost excelent, visătorul este mulțumit de tot într-o astfel de relație.
 2. Dacă a prins pește, l-a scos din apă – există teama de a părea un amant rău. Mai mult, cu cât îi este mai frică, cu atât se întâmplă mai multe „rătăciri”. Nervi, ce poți face!
 3. Ai gătit ceva cu acest pește? Asta înseamnă că ești un iubit foarte atent care îți respectă partenerul (sau partenerul, dacă visătorul este o femeie).

De ce visezi pește sărat, interpretare din cărțile de vis

Pentru a interpreta corect un vis, trebuie să luați în considerare caracteristicile individuale ale unei persoane, vârsta, sexul și starea de sănătate. Și, de asemenea, cu atenție și din toate părțile să luați în considerare imaginea de vis. Aflați dacă aceasta este o imagine statică sau se presupune o acțiune, ce tip și calitate a fost peștele visat. De asemenea, este important modul în care persoana însuși se raportează la visul pe care l-a văzut. Viziunea îi dădea plăcere visătorului, era neutră sau provoca o mare anxietate.

Vedere a peștelui sărat într-un vis

Dacă o persoană a visat la un pește sărat, trebuie să-i determinați tipul, asigură cartea de vis.

Tulka prezintă schimbări semnificative în bine în viața sa personală.

Peștele roșu sărat înseamnă gelozie ascunsă, ascunsă, în care visătorul refuză să-și recunoască.

Hering – la probleme financiare, pierderi, pierderi de proprietate, pierderi de bani.

Apariția unei plătici într-un vis avertizează asupra posibilității apariției unor boli minore. Ar trebui să acordați o atenție deosebită sănătății dvs.

Un păstrăv care visează promite profituri neașteptate, moștenire, câștiguri, noroc în chestiuni bani.

Dacă peștele este umplut cu caviar, visătorul este amenințat cu evenimente adverse de natură generală. Această imagine este interpretată de cărțile de vis mai mult ca un negativ decât invers.

De ce visează o femeie la pește sărat

Pentru a interpreta corect de ce o femeie visează la pește sărat, se ia în considerare vârsta ei. În cazuri generale, o femeie visează la o imagine similară pentru sarcină, dar opțiunile sunt posibile.

O tânără adolescentă visează la pește afumat și sărat pentru distracția plăcută, atenția și interesul unui tip familiar.

Un astfel de simbol promite unei tinere fete libere o întâlnire cu un bărbat care va juca un rol serios în viața ei personală. Dar această imagine nu prezintă neapărat dragoste fericită, dragostea poate fi, de asemenea, neîmpărtășită.

Pentru o femeie necăsătorită mai în vârstă care nu este într-o relație, primirea peștelui sărat ca cadou într-un vis înseamnă o șansă de dragoste fericită. În curând, doamna își va întâlni viitorul soț.

Pentru o femeie de vârstă mijlocie, consumul de pește sărat într-un vis oferă o călătorie interesantă sau un divertisment interesant. Drumul va fi sigur.

Pentru o femeie căsătorită, apariția unui simbol de pește înseamnă o schimbare a relațiilor în căsătorie, un nivel diferit de relații cu soțul ei.

Dacă o astfel de imagine apare într-un vis al unei doamne în vârstă, este considerată un semn neplăcut. Trebuie să fii deosebit de precaut când apare un număr mare de pești. Un astfel de vis este până la lacrimi și dezamăgire. În cazul în care o doamnă în vârstă doarme și vede că mănâncă un produs și îi place felul de mâncare, acesta este un semn de recunoștință din partea oamenilor din jurul ei. Dacă mâncarea era lipsită de gust, peștele acționează în continuare ca un simbol negativ. Ar trebui să fii extrem de atent și să fii atent la evenimentele rele din realitate.

Pentru o mamă să vadă mulți pești mici sărați înseamnă îngrijorare pentru copiii ei. Se poate întâmpla ca copiii să aibă nevoie de sprijin și ajutor părinților.

Insarcinata, un astfel de vis semnaleaza nevoile corpului. În acest caz, va fi util să mănânci un fel de mâncare de pește în realitate.

De ce visezi la pește sărat pentru un bărbat

Să vezi pește sărat într-un vis pentru un bărbat este bine. Interpretarea viselor interpretează această imagine ca un prevestitor de divertisment, activități în aer liber, apariția unei sume considerabile de bani.

Dacă un bărbat vede într-un vis un pește sărat care miros urât sau este fără cap, ar trebui să fiți atenți la problemele de zi cu zi și la pierderile semnificative. O persoană bine cunoscută visătorului va fi implicată în pierderea de bani.

Dacă un tânăr a visat că mănâncă un pește sărat, atunci în curând va apărea o fată fermecătoare în viața lui. Sau ar trebui să vă așteptați la o întâlnire devreme cu o persoană deja cunoscută. O altă interpretare a acestei imagini este interesul sexual, dorințele carnale. Interpretarea visului susține că, în acest caz, trebuie să acordați o atenție deosebită nevoilor partenerului, să nu vă agățați de propria plăcere.

Ce ai făcut în somn

A mânca pește este alarmant. Dacă ai visat că o persoană mănâncă un pește mare, poate că prietenii sau rudele i-au ascuns informații importante. De asemenea, o astfel de imagine indică prezența unui trădător sau a unui nedoritor în mediul visătorului. Poate că o persoană va avea noi responsabilități și preocupări neprevăzute.

Cumpărați – la o afacere bună, o întâlnire plăcută, primirea unui cadou. Dacă visătorul a cumpărat un produs putred sau urât mirositor, visul prevestește trădare. A cumpăra pește cu caviar înseamnă a primi informații importante care vor fi de mare folos practic.

Dacă visezi să sărați peștele, interpretarea va fi ambiguă. Evenimentele plăcute, norocul, bucuria sau conflictul și pierderea înțelegerii cu rudele pot aștepta o persoană.

Curățarea peștelui, tăierea în bucăți este interpretată ca un semn rău. Visătorul este înșelat sau își dorește răul de către unul dintre cunoscuții lui, dar în viitor intențiile acestei persoane vor deveni clare.

Vânzare – la dificultăți financiare. Interpretarea visului asigură că este util să reduceți cheltuielile curente și să duceți un stil de viață economic.

Fry – la noroc în afaceri, promovare, evenimente favorabile la locul de muncă. Urmează o călătorie de afaceri care va avea implicații semnificative pentru cariera ta.

Dacă o persoană a văzut un vis în care gătește și mănâncă pește sărat, ar trebui să vă pregătiți pentru o problemă importantă din viața ta. Dacă ți-a plăcut preparatul preparat în vis, lucrul important se va încheia în cel mai reușit mod.

Să ții pește de înaltă calitate în mâini este un profit neașteptat. Dacă o persoană visează că ține în mâini un pește sărat răsfățat și urât mirositor, ar trebui să ne așteptăm la probleme în sfera financiară. Poate finalizarea fără succes a importantei lucrări începute. Se recomandă trezirea pentru a vă abține de la cheltuieli neplanificate sau inutile.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor pentru a da naștere unui copil de băiat

Atingerea peștelui sărat sau afumat este noroc în chestiuni financiare. Atingerea unui pește răsfățat și dezgustător într-un vis – la boala visătorului.

Pentru a vedea un vis în care a apărut pește putred sărat – la boli ale tractului gastrointestinal, gastrită, ulcer gastric. Dacă nu vorbim de sănătate, ei se așteaptă la necazuri minore, la o mică pierdere.

De ce altfel visezi la pește sărat

Peștele uscat, văzut în vis, este interpretat dimpotrivă, la darurile destinului. Urmează un eveniment favorabil, poți aștepta mult noroc.

O mulțime de pește sărat oferă o companie veselă, întâlniri cu vechi prieteni sau rude îndepărtate.

Pentru o persoană în vârstă, aspectul acestei imagini sub orice formă este mai degrabă un semn nefavorabil. Poate apariția unor știri triste legate de evenimentele unei vieți lungi anterioare, știri triste de la vechii prieteni sau cunoștințe.

Atunci când interpretezi un vis, trebuie să fii atent la starea de spirit cu care persoana s-a trezit. Ușor, fără griji, stare bună – spre bine, dimpotrivă – pentru griji și probleme lumești. Dacă o persoană are același vis de mai multe ori, aceasta înseamnă că subconștientul său raportează informații importante. Subconștientul nu poate comunica direct cu conștientul, este forțat să recurgă la imagini și simboluri. Seria asociativ-figurativă pentru fiecare persoană este individuală și nu poate fi interpretată corect din cărțile de vis comune. Uneori, o viziune care deranjează o persoană poate fi interpretată la o întâlnire cu un psiholog consultant.

Dar dacă vorbim de somn recurent cu pește putrezit, învechit, rânced sau stricat, este logic să examinăm tractul gastrointestinal.

De ce visezi la pește sărat conform cărților de vis ale lui Freud, Miller, Vanga

Dacă o persoană mănâncă ceva sărat noaptea, atunci va visa la apă. Dar ce trebuie să mănânci pentru a vedea pește, și chiar sărat? De ce visezi la o astfel de delicatețe, cum interpretează acest vis cartea de vis?

Interpretarea generală a unui astfel de vis de pește

 • De regulă, peștele în vis este un semn bun, chiar și sărat. Poate însemna o îmbunătățire a situației tale financiare și chiar și nașterea unui copil dorit.
 • Uneori, un astfel de vis (indiferent de tipul și dimensiunea la care a visat peștele) este interpretat și astfel: îți vezi viața ca fiind prea monotonă, visând cu pasiune să o diluezi cu emoții vii.

Cum era ea?

 • Proaspăt, apetisant și o bucată uriașă (sau visat la o mulțime de carcase). Acest lucru este pentru profit și cu cât vezi mai mulți pești, cu atât banii vor cădea mai ușor asupra ta.
 • Putred. Te așteaptă necazuri. Poate că vor fi pierderi directe sau un contract care părea de succes va deveni brusc „putrez”.
 • A vedea pește sărat care a fost și uscat este un vis ambiguu. Dacă ați atins-o – aceasta este o „propoziție” la munca dvs. curentă, nu va fi de nici un folos. Ei bine, dacă ești pasionat de jocuri de noroc, visul, dimpotrivă, are succes: el spune că averea se va întoarce în sfârșit spre tine și zâmbește larg.
 • Vobla sarata-uscata marcata brusc cu o coada? Acest vis aduce și noroc.
 • Roșu (somon, somon). Acesta este un semn rău, promițând multe lacrimi. Și dacă delicatesa s-a dovedit a fi și stricat, adică putred, te așteaptă un test dificil – totuși, prietenii te vor ajuta să-i supraviețuiești.

Și cine este visătorul?

 • Student. Ce-ai făcut? Dacă ai prăjit pește sărat, un vis poate promite antrenament departe, este foarte posibil ca în străinătate.
 • Om. În acest caz, peștele sărat într-un vis – la „profituri”. Și tu însuți nu te aștepți la venituri din această sursă.
 • Femeie tânără. În curând un bărbat foarte politicos va apărea la orizontul vieții tale personale. Ai grijă, te poți îndrăgosti de un tip atât de carismatic aproape la prima vedere!
 • Femeie. Un vis nu promite nimic bun: te așteaptă lacrimi, dezamăgire… Emoțiile care nu pot fi controlate te vor copleși pur și simplu.
 • Dacă a fost doar un hering, visul promite o pierdere materială pentru doamna visătoare. Cu toate acestea, după un timp, totul poate fi rezolvat.
 • Om batran. O veste tristă va veni în curând la tine, care va ridica durerea uitată din adâncul sufletului tău.

Ce ai făcut în visul tău?

 • A prăjit-o. Dacă nu ești student, visul promite o vacanță în compania rudelor apropiate.
 • Pește crud sărat: în ciuda dezacordurilor minore, „vremea în casă” va fi foarte armonioasă.
 • Sărat, iar peștele a fost afumat? „În viața reală” te așteaptă eșecul.
 • Ai mâncat acest dar al râurilor sau al mărilor? Vă puteți plânge în curând că vă simțiți rău. Dacă ai primit o piesă excepțional de mare, în viața reală poți dezvălui secretul pe care persoana iubită ți-l ascunde cu sârguință.
 • Care este visul de pește sărat pe care îl mănânci cu lăcomie neobișnuită pentru tine și apoi suferi de sete? Somnul avertizează asupra grijilor care îți vor umple viața.
 • Ți-a plăcut gustul peștelui roșu, iar când ai tăiat carcasa, ai găsit caviar înăuntru? Vei învăța lucruri pe care nu trebuie să le știi. Din cauza faptelor desecretizate, capul va doare nu numai pentru tine, ci și pentru cei apropiați.
 • Ai ales dacă să cumperi un astfel de pește într-un supermarket sau în piață? Visul promite o companie veselă, zgomotoasă în care te vei odihni. Selecția a fost mare? Acolo vei întâlni o persoană foarte interesantă.
 • Doar pentru a vedea peștele sărat ca un produs – informații importante vor cădea în curând în mâinile tale. Dacă îl folosești corect, vei câștiga.
 • Pentru a ține în mâini, atingeți un astfel de pește: afacerea pe care ați început-o se va termina, dacă nu în eșec, atunci va „merge la zero”, fără a aduce profiturile dorite.
 • Carcasa de pește a bătut brusc cu coada și a fugit din palma ta în râu? Poți îmbunătăți starea treburilor tale, dublându-ți și averea, dacă reușești să prinzi o pasăre a norocului – soarta îți va oferi o astfel de șansă.

Transcriere de la interpreți de renume mondial

Deci ați învățat cele mai populare interpretări. Dar autorii respectați care au creat cărți de vis nominale vor fi de acord cu ei? Să verificăm acum!

Sonnik Miller

Dream Vanga

Interpretarea visului lui Freud

Cel mai faimos specialist în analiza necunoscutului consideră peștele (inclusiv sărat) un simbol al penisului. Nu e de mirare că dr. Sigmund descifrează acest vis aproape în întregime într-un context masculin.

 • Dacă un bărbat a mâncat un astfel de pește într-un vis, atunci în pat se gândește la el însuși, și nu la amanta lui. Mai mult, dacă gustul peștelui a fost excelent, visătorul este mulțumit de tot într-o astfel de relație.
 • Dacă a prins pește, l-a scos din apă – există teama de a părea un amant rău. Mai mult, cu cât îi este mai frică, cu atât se întâmplă mai multe „rătăciri”. Nervi, ce poți face!
 • Ai gătit ceva cu acest pește? Asta înseamnă că ești un iubit foarte atent care îți respectă partenerul (sau partenerul, dacă visătorul este o femeie).