Ce înseamnă căderea dinților într-un vis

Dintii cad. De ce visezi la pierderea dinților?

Vise de dinți – o reflectare directă a relațiilor noastre cu oamenii, a stării noastre de sănătate, a succeselor și eșecurilor în domeniul profesional și, în consecință, a bunăstării financiare.

De ce visezi la dinți căzuți, pentru că ei reflectă subconștientul nostru și sunt un simbol foarte caracteristic.

Interpretarea unor astfel de vise depinde de multe nuanțe: numărul și locația dinților, durerea, prezența sângelui, în ce circumstanțe s-a întâmplat, cum se comportă o persoană în această situație dintr-un vis, încearcă să-și amintească emoțiile.

De ce visează dinții

Marea majoritate a viselor despre ele sunt incluse într-o consecință, ceea ce duce imediat la gânduri rele pe o persoană care are un astfel de vis. Dar pierderea incisivilor într-un vis nu este întotdeauna o schimbare în rău. Deși acest lucru prevestește pierderea celor dragi, a prietenilor – dar nu neapărat moartea lor, aceștia vă pot părăsi pur și simplu viața, ceea ce poate avea un efect pozitiv asupra destinului vostru în viitor.

Cartea de vis modernă: pierderea dinților

Aproape întotdeauna, prolapsul molarilor este un vis semn de pierdere, dar cartea de vis modernă le separă în legătură cu condiția fizică. Ea visează când cad premolari putrezi și vicioși, care au cauzat de multă vreme doar durere și disconfort: pentru o persoană sănătoasă, acest lucru prevestește scăderea problemelor, iar pentru o persoană dureroasă, o recuperare completă și rapidă. În orice caz, în acest fel, subconștientul tău scapă de tot ceea ce este negativ: probleme, gânduri obsesive, cunoștințe sau admiratori inutile.

Interpretarea visului spune că, dacă într-un vis tăietorul tău a căzut și s-a despicat atunci când a căzut, ai relație de dragoste sub amenințarecel mai probabil, nu mai pot fi salvate.

Într-un vis, examinezi un dinte căzut și acesta devine negru în fața ochilor tăi, dar nu există sânge – pentru a avea probleme, cel mai probabil, se apropie probleme cu sănătatea ta: o boală gravă, poate chiar moartea. Dacă nu devine neagră, dar are multe defecte sub formă de găuri, o cunoştinţă în vârstă, nu neapărat o rudă, va muri în curând.

Dacă într-un vis ai văzut o femeie în vârstă bolnavă căreia îi cad dinții putrezi, atunci așteaptă-te la încercări serioase de la soartă, deoarece mintea ta prevestește și își dă seama – trebuie să le faci față cu brio, trebuie doar să ai răbdare și să perseverezi. Dacă ai visat la o persoană familiară căreia îi cad dinții, în timp ce pot fi sănătoși, îți dorești intuitiv sau chiar conștient moartea. Dar dacă ai fost într-un vis, acest lucru poate indica faptul că ai din ce în ce mai multe gânduri obsesive despre moartea ta, care poate fi cauzată de probleme în familie sau la locul de muncă.

Pierderea dinților sănătoși este deja interpretată din partea negativă. Merită să acordați atenție sumei pierdute într-un vis:

 • dacă cade un dinte – vesti extrem de proaste, conflicte cu superiorii, rudele;
 • trei dinți – in viitorul apropiat vei pierde tragic 3 persoane dragi;
 • In visul tau a pierdut câțiva molari – va veni o dâră neagră pentru tine, vremurile grele îți vor aduce multe obstacole;
 • când vezi în vis pierderea tuturor dinților – ai o mare durere.

Prolapsul nedureros al unui molar sau premolar, care ulterior provoacă ușurare și bucurie unei persoane dintr-un vis, vă oferă să rupeți legăturile, nu neapărat prietenoase, dar posibil romantice. O astfel de pauză în relații vă va aduce cu siguranță avantaje.

Dacă într-un vis dinții cad fără sânge, dar în același timp a apărut sânge în gură sau doar gustul acestuia – fiți atenți la deciziile pe care le luați, cel mai probabil, vă așteaptă consecințe teribile sau chiar tragice.

Premolarul a căzut fără durere, sânge și, cel mai important, destul de neașteptat – așteptați schimbări drastice în toate domeniile vieții sau în unele dintre ele: carieră, viața de familie, pierderea sau completarea familiei, mutarea, puteți, de asemenea, așteptați-vă la pierderea reputației și a numelui bun, sau invers, câștigând respect și reputație. Astfel de vise vorbesc adesea despre oboseala ta interioară și despre nevoia de schimbări drastice în viață.

Dacă ați văzut într-un vis cum a căzut un dinte, dar nu a fost sânge, înseamnă pierderea cuiva foarte apropiat.

De ce visezi să pierzi un anumit tip de dinți

Încercați să vă amintiți ce dinte a căzut într-un vis:

 • Dacă incisivul din față a căzut – cineva pe care îl cunoști, poate un prieten, ți-a păstrat ranchiună.
 • Incisivul superior, zguduitor, cade într-un vis – promite probleme de sănătate pentru un bărbat din familie, el are nevoie urgent să fie salvat.
 • Dinții doar se clătina și tu însuți îi scoți – banii tăi vor curge din portofel și, odată cu ei, respectul și conexiunile de afaceri. Dar dacă în același timp aveți gingii uniforme și sănătoase, există șansa să o luați de la capăt și să reveniți la starea anterioară.
 • Pierderea doar a molarilor inferiori prevestește moartea generației mai vechi a familiei, mai degrabă chiar o moarte tragică și non-unică.
 • Un molar rădăcină inferior a căzut – o boală gravă a unei rude bătrâne, dacă mai era sânge – moartea.
 • Pierderea unui dinte de lapte este o mare schimbare în viață, care va fi complet opusă.
 • Un vis în care îți cade un dinte de lapte în fața ochilor promite o achiziție reușită, o investiție profitabilă.
 • Dacă ai pierdut o rădăcină de dinte într-un vis, tu însuți provoci eșecuri în viața ta, un nou val al căruia este deja aproape de tine.
 • Un colț a căzut în visul tău – uită-te în jur, cel mai probabil, prietenii și chiar rudele nu te susțin și nu te înțeleg, râd de obiectivele și visele tale și nu vor să devină realitate.

Vise despre pierderea dinților la o fată/femeie

Dacă o femeie își pierde dinții în vise, atunci bârfele care o înconjoară vor primi în curând ceea ce merită pentru intrigile lor. Pentru o fată, acest lucru simbolizează apropierea pubertății și creșterea, formarea unei personalități sau prezice primul atașament spiritual, îndrăgostirea.

Dinții cad cu ușurință, dar gingiile dor și sunt inflamate – ar trebui să vizitați imediat un medic de sex feminin, deoarece acest lucru prevestește boli ginecologice, al căror tratament va dura mult timp, bani și, cel mai important, putere.

Potrivit unei cărți de vis moderne, dacă dinții cad înainte de un sărut, pentru fetele tinere aceasta este o frică subconștientă de prima intimitate care urmează și un avertisment că este prea devreme să se despartă de inocență. Pentru ambele sexe, acesta este un avertisment împotriva relațiilor neplăcute cu sexul opus.

Alte vise despre dinți

Visând când îți pierzi dinții într-o luptă, unde este mult sânge și durere – ești pe drumul cel bun, dar va trebui să depui multe eforturi pentru a reuși. Pentru antreprenori, un astfel de vis simbolizează o luptă acerbă cu concurenții, care poate duce la pierderi mari. Dar, de asemenea, un astfel de vis poate sugera că ai un stil de viață greșit: obiceiuri proaste, comunicare cu oamenii nepotriviți. Totul depinde mai mult de situația ta.

Toți dinții sunt la locul lor, dar s-au format goluri foarte mari între ei – visul sugerează că vitalitatea ta se epuizează, poate că cineva te lipsește cu forța de energie. Căutați cu atenție prezența vampirilor energetici în mediul dumneavoastră, pentru că activitatea lor este în prezent fixată pe voi.

Și dacă se prăbușesc, dar rădăcinile rămân pe loc – nu-ți mai neglija sănătatea înainte de a fi prea târziu.

Citeste mai mult:  Dormiți apa pe podeaua băii

În alte cărți de vis despre dinții căzuți

Dream Vanga spune că pierderea lor este câștigul puterii mistice, a înțelepciunii și a capacității de a manipula oamenii. Și, de asemenea, lipsa colților în gură îi va face pe dușmanii tăi să nu te mai vadă ca pe un potențial pericol.

Conform cărții de vis a lui Nostradamus – Pierderea dinților sunt interpretate ca inacțiune și confuzie în situații care necesită decizii rapide. Dacă se prăbușesc într-un vis, ai ratat timpul care ți-a fost alocat de sus pentru reflecție pentru a lua decizii importante.

Pierderea dinților în vise din punct de vedere al psihologiei

Visele care vă provoacă mare emoție, frica vă cheamă să vă reconsiderați atitudinea față de anumite persoane, situații, poate chiar să vă schimbați viziunea asupra lumii sau punctul de vedere, să acceptați și, cel mai important, să vă înțelegeți greșeala.

Psihologii cred, de asemenea, că visele nu prevestesc pierderea celor dragi, ci doar reflectă o teamă subconștientă de a-i pierde, de a rămâne fără sprijinul lor.

În general, pierderea a ceva într-un vis vă semnalează teama de a pierde ceva foarte valoros în viața reală și nu trebuie să fie lucruri fizice sau spirituale, ci și speranțe, linii directoare de viață și motivație.

Interpretarea viselor: de ce visezi pierderea dinților

Puțini oameni știu de ce cad dinții într-un vis, așa că ar trebui să apelați la cartea de vis pentru interpretare. Din cele mai vechi timpuri, oamenii au perceput un vis în care dinții cad ca un prevestitor al ceva rău. Se credea că un vis cu pierderea unui dinte fără sânge avertizează despre pierderea unui prieten sau a unei cunoștințe, iar cu sânge – moartea unei rude apropiate. Dar, mai precis, visul are mai multe interpretări, în funcție de dezvoltarea intrigii:

 • cad dinții putrezi – un prevestitor al unei boli grave, trebuie să vă uitați mai atent la propria sănătate (uneori un astfel de vis înseamnă trădarea unei persoane dragi);
 • pierderea dintilor negri simbolizeaza disparitia energiei vitale;
 • să privești într-un vis cum cade un dinte de lapte – visătorul este iresponsabil cu viața sa;
 • a căzut un dinte sănătos și puternic – în realitate, se poate aștepta o scădere a bogăției materiale;
 • pentru un bărbat, un vis cu pierderea tuturor dinților indică dificultăți financiare cauzate de complexe și îndoială de sine;
 • a vedea într-un vis cum o rădăcină iese dintr-un dinte căzut înseamnă pentru un bărbat o concediere în viața reală, iar o femeie așteaptă pierderea unui susținător de familie;
 • pierderea dinților de aur este visată de bărbații nemulțumiți din punct de vedere sexual care urmăresc cu invidie relațiile personale ale prietenilor lor;
 • pentru a vedea într-un vis cum cad dinții de aur, pentru că o femeie promite o sarcină timpurie;
 • dinții slăbiți care sunt pe cale să cadă indică probleme de reputație din cauza unor erupții cutanate.

De ce visezi pierderea dinților conform cărții de vis a lui Miller

Cartea de vis a lui Miller asociază pierderea dinților într-un vis cu debutul unor momente dificile pentru visător în realitate. Ele pot fi asociate cu probleme la locul de muncă sau în familie, sănătate precară, angoasă psihică.

Conform cărții de vis a lui Miller, un dinte înfipt într-un vis înseamnă prezența celor răi în cercul interior. Ei așteaptă momentul potrivit pentru a da o lovitură serioasă. A vedea într-un vis cum dinții se prăbușesc și apoi cad, pentru visător, înseamnă pierderea unei poziții bune sau o boală periculoasă.

Dacă visezi că un dinte a căzut și visătorul l-a scuipat, în viața reală înseamnă boala rudelor apropiate sau a lui însuși. Un vis în care o persoană încearcă să găsească o cavitate în locul unui dinte căzut indică o întâlnire timpurie mult așteptată.

În conformitate cu interpretarea cărții de vis a lui Miller, căderea dinților indică o veste tristă. Mai mult, cu cât s-au pierdut mai mulți dinți într-un vis, cu atât este mai proastă vestea.

Semnificația somnului cu dinții căzuți conform cărții de vis a lui Nostradamus

Potrivit unui înțelept medieval, oamenii cu o poziție de viață instabilă visează să-și piardă dinții. Nu își pot determina prioritatea în viață, nu știu ce își doresc cu adevărat. Ca urmare, există apatie față de tot ceea ce se întâmplă, o stare depresivă. De asemenea, un astfel de vis poate indica o deteriorare a bunăstării financiare și o pierdere a autorității.

Când visezi că a fost scos un dinte, dar gingia a rămas fără rană, în curând va trebui să te cearți cu patronul tău. Cauza conflictului va fi îndoiala de sine și iresponsabilitatea, incapacitatea de a face față îndatoririlor atribuite.

A vedea căderea dinților: sensul conform cărții de vis a lui Freud

Potrivit cărții de vis a lui Freud, pierderea dinților este un vis în cazurile în care visătorului îi este frică să nu-și piardă speranța și relațiile existente în realitate. Nu are încredere în sine, nu vede alte perspective în viață.

Alte semnificații ale viselor:

 • un dinte a căzut de la o persoană iubită – trădare și despărțire;
 • a vedea un dinte bolnav care va cadea in curand inseamna a-i cauta pe cei responsabili de esecurile lor;
 • dacă o femeie este însărcinată și visează că i-a căzut dintele, în viața reală ar trebui să acorde mai multă atenție sănătății sale, există amenințarea de avort spontan;
 • când visezi că ți-au căzut dinții, iar alții noi au crescut în locul lor, în realitate asta înseamnă să-ți atingi obiectivele și să obții ceea ce îți dorești.

Dacă o femeie a visat că dinții copilului nou-născut i-au căzut, trebuie să se ferească de inamicii care sunt deja intriganți și așteaptă momentul potrivit pentru a ataca.

Interpretarea visului de cădere a dinților conform cărții de vis a lui Esop

Potrivit cărții de vis a lui Esop, oamenii visează deseori la căderea dinților în momentele în care cei dragi au nevoie în mod special de atenția lor. Merită să aveți grijă de rude, altfel există șansa de a pierde contactul cu acestea. Cu toate acestea, există și alte interpretări ale visului.

Dacă visezi la dinți negri care se clătinează, emană un miros neplăcut, dar nu există sânge, ar trebui să te gândești la treburile tale curente. Poate că ceva nu merge bine. De asemenea, un astfel de vis înseamnă boală, moartea unei persoane dragi.

A trage un dinte și apoi a-l introduce înapoi în același loc într-un vis este un semn al conflictelor în relațiile personale. Au existat neînțelegeri cu o persoană dragă care pot fi eliminate cu succes cu un comportament corect. Dacă nu stârnești un scandal, un armistițiu nu este departe.

A vedea într-un vis cum cad mai mulți dinți deodată, înseamnă în realitate o „dâră neagră” în viață. Va trebui să înfrunți o serie de înfrângeri. Dacă visătorul a rămas fără dinți în visele sale, acesta este un semn de nenorocire. În unele cazuri, un astfel de vis poate fi interpretat ca un pericol reprezentat de escroci.

Dacă un dinte cade într-un vis în timp ce îl curățați, o persoană va fi dificil să facă față problemelor. Pentru a vedea cum dinții tăi devin negri în fața ochilor tăi – ar trebui să te ferești de prietenii falși și să nu ai încredere în străini.

De ce cad dinții într-un vis: interpretare conform cărții de vis a lui Vanga

Văzătorul a considerat dinții sănătoși într-un vis ca un semn al forței și vitalității celui care doarme. Si invers. Vanga a definit căderea dinților bolnavi ca un semn al pierderii sănătății, un simbol al lipsei de speranță.

Conform cărții de vis a lui Vanga, un vis cu dinți care cad cu sânge înseamnă moartea apropiată a unei rude de sânge. Tragedia se va întâmpla literalmente într-una din aceste zile și dacă este destinată de soartă, este imposibil să o prevenim. Dacă într-un vis dintele nu a căzut de la sine, ci a fost smuls împotriva voinței visătorului, a apărut mult sânge, în realitate aceasta înseamnă moartea violentă a unei rude.

Potrivit lui Vanga, a vedea o gură fără dinți într-un vis înseamnă în realitate o bătrânețe singură.

De ce visezi la pierderea dinților conform cărții de vis a lui Tsvetkov

Tsvetkov asociază pierderea dinților, visată în vis, cu pierderi și dezamăgiri. În plus, un vis poate însemna stare de rău, probleme de sănătate, o scădere a vitalității. Pentru a nu te confrunta cu astfel de probleme, ar trebui să lucrezi la întărirea sistemului imunitar. În cursa pentru bunăstarea financiară, vă puteți face rău, așa că nu vă scufundați în procesul de muncă.

Citeste mai mult:  Fostul somn zâmbește

Alte interpretări ale somnului conform cărții de vis a lui Tsvetkov:

 • pierderea dinților de argint promite costuri mari de divertisment;
 • când dinții artificiali cad într-un vis, în realitate trebuie să te ferești de prietenii falși și de calomniatori;
 • a vedea cum a căzut un dinte și a încerca să introduci unul nou înseamnă eficientizarea afacerii.

Video: de ce visezi pierderea dinților?

Dacă ai visat că dinții cad, ar trebui să fii precaut, deoarece un astfel de vis nu va aduce nimic bun și, în majoritatea cazurilor, înseamnă necazuri, eșecuri, pierderi și conflicte. Trebuie să încercați să înțelegeți esența a ceea ce ați văzut și apoi să vă familiarizați cu interpretările cărților de vis binecunoscute. Poate că acest lucru va ajuta la evitarea multor necazuri.

De ce visezi că cade dinții, spun ei în videoclip.

De ce visează Un dinte a căzut fără sânge conform cărții de vis

22 noiembrie 2019 la 14:19 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online de ce a căzut un dinte fără sânge într-un vis citind răspunsul de mai jos, așa cum a fost interpretat de interpreți.

Un dinte a căzut fără sânge într-un vis: interpretarea a 100 de cărți de vis

Sonnik Miller

De ce visează Un dinte a căzut fără sânge într-un vis?

Un dinte a căzut fără sânge – La probleme reale și pierderi în realitate. Fii prudent, la fiecare pas te poate astepta o intalnire fatala, care nu prezinta nimic bun pentru tine sau rudele tale. Cu cât au căzut mai mulți dinți într-un vis, conform interpretării cărții de vis a lui Miller, cu atât te așteaptă probleme mai mari. Dacă ți-au căzut toți dinții într-un vis, așteptați-vă la o călătorie neașteptată, care, cel mai probabil, nu se va termina bine.

Interpretarea viselor astromeridianului

De ce ai visat că un dinte cade fără sânge

Dintele este personificarea energiei vitale, a potenței masculine, a reproducerii, a vieții și a morții, a apărării și a atacului. Apariția, schimbarea și privarea dinților însoțesc etapele ciclului de viață uman. Prezența și sănătatea dinților este importantă pentru aportul adecvat de alimente și energie. Dintele este asociat cu elementul de foc, duritatea munților, puterea și autoritatea. Aceasta este o manifestare nu numai a agresivității și a forței, întruchiparea protecției, a comunicării cu discul solar și a ploilor fertile. Dinții sunt ținuți de rădăcini de bază, de gingii. O persoană fără rădăcini nu arată fermitate, nu vede imaginea lumii.

Un dinte căzut într-un vis este o imagine ambiguă care necesită o decodare detaliată a imaginii și a nuanțelor somnului. Dinții sunt întruchiparea legăturilor de familie, puterea intimă a unui bărbat, agresivitate și protecție, moarte și renaștere. A rămâne fără dinți înseamnă a pierde o parte din tine. Un dinte a căzut brusc, dar fără durere și fără sânge – la dificultăți materiale, boli în familie. Pierderea unui dinte fără durere înseamnă că ratezi ceva important în viață. Pierderea unui dinte cu sânge – o persoană dragă este grav bolnavă și va avea nevoie de ajutor.

Interpret psihologic Furtseva

Conform cărții de vis Dinți căzuți

 • Un dinte a căzut – Un vis aduce vești neplăcute visătorului.
 • Medicul scoate un dinte – ferește-te de o boală dificilă și prelungită.
 • Dacă în locul unui dinte căzut cauți golul în gură – o întâlnire cu o persoană extraordinară.
 • Pierderea dinților arată că o povară grea așteaptă o persoană adormită, un test care va rupe voința și mândria.
 • Un dinte a căzut din cauza unei lovituri într-o luptă – fii vigilent, inamicii complotează.
 • Pierderea unuia sau chiar mai multor dinți în vise – energia unei persoane este epuizată, sunt necesare odihnă și recuperare.
 • A căzut un dinte care doare – visătorul este indecis, incapabil să accepte și să ia în considerare ideile pe care le propune ca lideri.
 • Un vis de a cădea din doi dinți, când o serie de adversități îl așteaptă pe visător.
 • A scuipa dinții căzuți este o pacoste.
 • Vindecă cariile sau alte boli – face față grijilor.
 • Un vis despre căderea dinților poate fi fiziologic: corpul trimite un semnal că cavitatea bucală necesită intervenție.

Carte de vis romantică

Un dinte a căzut fără sânge într-un vis

Pierderea dinților fără sânge pentru îndrăgostiți – relația se va termina în curând fără durere. Dacă dintele a căzut cu sânge, despărțirea nu se va face fără sentimente puternice. Să scoți singur un dinte fără durere – ești capabil de multe de dragul unei persoane dragi. Dinții molari care se sfărâmă, putrezesc înainte de a cădea – a existat un declin în familie sau relații, separarea sau divorțul este posibilă dacă nu se iau măsuri.

Pierderea unui dinte frontal sau a unui incisiv – persoana iubită este gata să rupă relațiile. Revizuiește acțiunile și cuvintele din ultima vreme, gândește-te la ceea ce faci. Un dinte care a căzut fără sânge – boli în familie, pierderi, dificultăți financiare. Un dinte a căzut în timpul unui sărut conform cărții de vis – visătorul nu este pregătit pentru relații intime sau bărbatul ales nu este potrivit.

Carte de vis islamică

Un dinte a căzut fără sânge, de ce să visezi

Pierderea dinților într-un vis indică speranța de viață. Dacă o persoană a visat la pierderea dinților, va trăi mult timp. Dar uneori înseamnă moartea iminentă a unei rude bolnave. Dacă cel care are datorii vede că i-au căzut dinții, va plăti datoria. Se mai spune că pierderea unui dinte în mână înseamnă o proprietate care va deveni proprietate.

Manual de vis de David Loff

De ce a visat la un dinte rupt

Un dinte a căzut – Dacă dinții ți-au căzut fără sânge într-un vis – în realitate, experimentezi jenă, teamă sau îngrijorare pentru tine și cei dragi. Poate că aveți cu adevărat dureri de dinți în timpul somnului, de exemplu, de la deteriorarea smalțului și transferați aceste senzații în somn.

Fiul lui Nostradamus

De ce visează Un dinte a căzut fără sânge într-un vis

Un dinte a căzut – Un vis în care un dinte a căzut fără sânge simbolizează anxietatea ta în viața reală. Un astfel de vis sugerează că nu ești sigur de propriile tale abilități sau că îți faci prea multe griji pentru rudele tale. Frica de boală în familie și de accidente pot deveni, de asemenea, baza unui astfel de vis. Ești prea încrezător în tine și încrederea în tine se învecinează strâns cu mândria. Fii umil ca să nu pierzi ceea ce ai acum și îți este foarte frică să nu pierzi.

Dream interpretare Tsvetkova

Un dinte a căzut – Conform interpretării cărții de vis a lui Tsvetkov, dacă în visul tău ai văzut că un dinte a căzut fără sânge – în realitate îți lipsește ceva important, semnificativ și valoros pentru rezolvarea problemelor tale și pentru continuarea strălucitoare a vieții . Cedând în fața treburilor casnice, a muncii de rutină și a agitației, pierzi ceva care este foarte, foarte important pentru bunăstarea ta și a celor dragi. Încercați să acordați mai multă atenție rudelor, familiei și prietenilor dvs. În plus, un astfel de vis este un avertisment că, fiind purtat de material, dedici prea puțin timp vieții tale spirituale.

Un dinte a căzut fără sânge în interpretarea experților

Mai jos vă puteți împărtăși visul. A descoperi de ce visează Un dinte a căzut fără sânge unei femei sau unui bărbat – este recomandabil să interesezi cititorii și experții cărții de vis cu amintirile lor despre evenimente și imagini.

De ce visezi ca dintii cad?

Aproape fiecare persoană de pe pământ are vise: colorate sau alb-negru, plăcute sau înfiorătoare, proaste sau misterioase. Cineva, trezindu-se, nici nu-și amintește ce a văzut, cineva este îngrijorat de viziunile nocturne.

Dar mai puțin întunecat, mergând la culcare, știm aproape sigur că, după ceva timp, plonjând într-un somn, vom vedea un set de imagini, care se numește vis. Potrivit statisticilor, unul dintre cele mai frecvente vise sunt visele în care ne vedem dinții, în special, căzând. Să vedem de ce visăm că dinții cad. De asemenea, vă sfătuim să citiți de ce visează dinții.

Citeste mai mult:  Văzând nașterea unei femei într-un vis

Dinții cad într-un vis – o teorie psihologică

În psihologie, se crede că toate visele care te împing la mare entuziasm, frică, în special cele în care observi că îți cade dinții sau observi absența lor, sunt visate de noi, astfel încât să ne reconsiderăm atitudinea față de anumite situații, poate schimba punctul lor de vedere, a acceptat urlat greșit.

De asemenea, psihologii care susțin că visele sunt probleme psihologice voalate vorbesc despre vise ca proiecții ale dorințelor noastre ascunse și ale gândurilor inconștiente. Pe baza unei teorii psihologice, visele despre căderea dinților îți reflectă teama de a-ți pierde o persoană dragă în orice relație: atât de a-l pierde fizic, cât și de a rămâne fără sprijinul, grija, iubirea lui, pentru a supraviețui trădării unui soț sau soție. , adică să-și piardă soarta în viața ta.

Interpretarea populară a unui vis în care cad dinții

Oamenii interpretează astfel de vise după cum urmează: pierderea unui dinte într-un vis prevestește o doliu iminent. Dacă un dinte a căzut cu sânge, acest vis prefigurează moartea unei rude apropiate, a cărei legătură cu tine este tocmai sângele.

Dacă nu ai văzut sânge într-un vis, atunci un astfel de vis vorbește despre o boală iminentă a unui membru al familiei tale, dar există o opțiune că acesta poate fi, de asemenea, un vis de evenimente după care vei pierde o persoană din partea ta. mediu: la locul de muncă sau între prieteni și camarazi.

Cu toate acestea, este posibil ca pierderea să fie de altă natură, și anume, vă puteți pierde speranțele și planurile pentru un rezultat favorabil al evenimentului pe care l-ați planificat ca urmare a unui eveniment.

De ce cad dinții într-un vis – o carte de vis feminin

Cartea de vis feminină interpretează visele cu dinți care cădeau ca vestigii de boală sau ciocniri cu persoane cu care nu ai cea mai bună relație, iar în această ciocnire riști să pierzi respectul și autoritatea pe care ceilalți le-au avut pentru tine.

Cartea de vis feminină spune că astfel de vise transmit evenimente care vor răni foarte mult mândria celui care a văzut visul. Interpretarea visului recomandă să vă reconsiderați principiile de viață și, eventual, să vă alegeți alte priorități.

Cartea de vis italiană

Cartea de vis italiană explică visul cu pierderea dinților prin scurgerea energiei tale vitale, a forței, a atitudinii pozitive, cu toate acestea, există o nuanță – visul este interpretat în acest fel dacă cel care adorme vede pierderea mai multor dinți.

Dentiția cu un dinte lipsă din această carte de vis este explicată ca o boală de urgență, atât de gravă încât poate duce la moarte. Astfel, în familie apare un fel de gol, comparabil cu golul visat rămas de la dintele din gură.

Dar, în plus, un astfel de vis poate însemna și o dorință subconștientă de moarte, gânduri obsesive despre aceasta. Un vis în care o persoană vede pierderea unui dinte de la altcineva înseamnă dorința de moarte a visătorului pentru cel pe care l-a văzut.

Dream interpretare Tsvetkova

Conform cărții de vis a lui Tsvetkov, pierderea unui dinte este un semn de eșec, pierderea speranței pentru un rezultat de succes al afacerii importante planificate, eșecul planurilor tale. Cu toate acestea, dacă într-un vis ai văzut un dinte care a căzut sau smuls cu sânge, un astfel de vis vorbește despre moartea unei rude apropiate care este înrudită cu tine prin sânge.

Dacă un dinte a căzut într-un vis fără sânge, atunci ceea ce ai văzut poate fi interpretat ca o ceartă cu cei dragi, înstrăinarea de ei, deplasarea departe, unde vei fi rupt de membrii familiei tale.

De ce cad dinții într-un vis – carte de vis ucraineană

Cartea de vis populară ucraineană, la fel ca majoritatea națiunilor, interpretează un dinte care a căzut într-un vis ca o pierdere a dispoziției unei persoane dragi, în timp ce un dinte care a căzut cu sânge este moartea cuiva din familie.

Dacă ați văzut într-un vis cum dinții ți-au căzut în palmă și apoi s-au înnegrit imediat – acest vis poate însemna o boală iminentă și, eventual, chiar moarte. Pierderea unui dinte într-un vis vorbește despre moartea unei persoane pe care o cunoști, dacă acest dinte a fost putred și gol, această cunoștință va fi un bătrân.

Cartea de vis a secolului XXI despre pierderea dinților

Interpretarea viselor secolului 21 – un vis în care ați văzut dinții clatinați și căzuți imediat, vă avertizează despre necazurile și problemele în afacerile viitoare în viitorul apropiat.

Dinții cad într-un vis – cartea de vis a rătăcitorului

Interpretarea viselor rătăcitorului interpretează apariția dinților căzuți într-un vis ca fiind pierderea prieteniei unei persoane dragi, pierderea dispoziției sale față de tine, o rupere cu persoana iubită. Un vis cu un dinte scos indică necesitatea de a întrerupe cunoștințele cu o persoană a cărei comunicare îți aduce doar durere psihică.

Dacă într-un vis ți-au căzut toți dinții, acest vis poate fi interpretat ca debutul iminent al unei vieți liniștite, cu absența a tot felul de anxietăți, griji și griji, scăpând de probleme.

Interpretarea ABC a viselor

Vederea dinților căzând într-un vis vorbește despre o pierdere a vitalității, o scurgere de energie și o deteriorare a sănătății. Dacă un dinte cade cu sânge și simți durere într-un vis, un astfel de vis poate fi un prevestitor al morții unei persoane dragi sau a unei rude.

Dacă într-un vis nu ai simțit durere din cauza căderii din dinți, moartea sau ruperea relațiilor cu o persoană nu se vor reflecta în niciun fel asupra stării tale de spirit. Examinați un dinte căzut într-un vis – așteptați-vă la schimbări cardinale în viața dvs., de exemplu, divorț, căsătorie etc.

De ce cad dinții într-un vis conform cărții de vis a lui Miller

Cartea de vis a lui Miller avertizează o persoană care a văzut o pierdere a unui dinți într-un vis despre debutul unor momente dificile, dificultăți la locul de muncă, în familie, suferință mentală puternică care poate afecta sănătatea mentală și chiar fizică a unei persoane.

Același vis în care dintele a fost doborât vorbește despre răi și critici răutăcioși care se ascund sub masca prietenilor și așteaptă momentul potrivit pentru a înjunghia în spate. Dacă într-un vis ai văzut dinți care, înainte de a cădea, s-au rupt, s-au prăbușit, este posibil ca sănătatea ta să fie afectată sau cariera ta să sufere din cauza unei sarcini grele de muncă.

A-ți scuipa dinții într-un vis înseamnă o boală gravă iminentă a persoanei care a văzut un astfel de vis, sau a rudelor și prietenilor săi. A visa cum, după îndepărtarea unui dinte, cauți o carie în gură din el, prezice o întâlnire apropiată cu cineva care nu este foarte de dorit.

Cartea de vis a lui Miller spune, de asemenea, că pierderea unui dinte într-un vis este o veste tristă, o veste proastă și, dacă este pierderea mai multor dinți deodată, așteptați-vă la o „dună neagră” în viață, eșecurile și pierderile vă vor bântui în curând și pentru destul de mult. mult timp, iar în timpul Toate aceste evenimente vor fi din vina ta.

Fiul lui Nostradamus

Cartea de vis a lui Nostradamus printr-un vis în care dinții unei persoane adormite cad vorbește despre poziția sa de viață instabilă, confuzie, pierderea priorităților, ceea ce duce la inacțiune și incapacitatea de a implementa planurile, un astfel de vis spune că obiectivele vieții ar trebui reconsiderate. , deoarece altfel, există riscul de a pierde energie și vitalitate degeaba.

Dinții cad – de ce este conform cărții de vis a lui Zhou-Gong

Conform interpretării viselor lui Zhou-Gong, pierderea dinților la o persoană în sine prezintă o nenorocire care se poate întâmpla părinților celui care a avut un astfel de vis. Dacă dinții cad, dar apoi cresc din nou, un astfel de vis poate fi interpretat ca o schimbare de generații, o viață măsurată, liniștită și fericită și prosperitatea tuturor generațiilor din familie.