Văzând părinți morți într-un vis împreună în viață

La ce au visat părinții morți?

Părinții le oferă copiilor lor tandrețe și dragoste nu numai în realitate, ci și în vis.

Rudele vin întotdeauna în viziuni de noapte, ca un semn de calm, echilibru și armonie în viața reală a unei persoane.

Ce înseamnă visele despre cei dragi și rude? Și de ce visează părinții morți?

Oamenii apropiați în viziuni poartă informații semantice. Este foarte plăcut pentru o persoană să vadă rude fericite și calme, el însuși devine puțin mai de succes când vede cum cei mai dulci și dragi oameni ai săi sunt pozitivi, veseli și de succes.

Un vis în care părinții sunt supărați sau nemulțumiți de ceva nu este negativ, această situație îl invită doar pe cel care doarme să se gândească la comportamentul său, la situațiile care apar în viață și să încerce să schimbe ceva pentru a deveni puțin mai norocos.

Vise despre părinți

1. Dacă visezi că cei dragi se comportă cu încredere, atunci această situație este un vestitor al unor evenimente bune și pozitive. Poate că în curând vei afla vestea fericită, care îți va schimba complet viața de zi cu zi în direcția opusă.

2. Când părinții au visat care zâmbesc sau râd cu ardoare, atunci o astfel de viziune prevestește apariția unei armonii complete în viața unei persoane. Dacă recent au existat multe griji în viața lui, atunci după un astfel de vis toate problemele și necazurile vor fi rezolvate de la sine.

3. O astfel de viziune este și un semn favorabil, dacă rudele se bucură de compania celuilalt, când scântei de dragoste și căldură se strecoară între ele. Un astfel de vis promite schimbări pozitive în viața personală a celui care doarme.

Dacă cel care doarme are o familie, atunci după această viziune va veni o nouă perioadă în viață, când soții vor înțelege valoarea unul celuilalt. Soții îndrăgostiți oferă întotdeauna copiilor lor relații reciproce în viața reală.

4. Un vis în care părinții își ceartă copiii sau se supără pe ei prevestește schimbări în viață. O persoană va trebui să depună multe eforturi pentru a-și transforma destinul personal în partea albă.

Cartea de vis indică, de asemenea, că părinții își ceartă copiii pentru faptul că în viața reală o persoană depinde în mare măsură de opinia rudelor sale.

5. De ce visează părinții care își laudă copiii? O astfel de viziune indică faptul că în viață o persoană este un egoist, rareori apreciază opiniile altor oameni.

Cel mai adesea, astfel de oameni încearcă să trăiască numai după propriile reguli, dar situația arată că cel mai bine este să schimbi ceva în caracterul tău pentru a deveni puțin mai loial și încrezător în viață.

6. Dacă o fată tânără visează că mama și tata îi dau un sfat sau o învață cum să se comporte în această sau acea situație, atunci aceste cuvinte ar trebui să fie luate în considerare. Adesea, astfel de fraze devin profetice, iar implementarea acțiunilor prescrise duce la o căsătorie fericită sau o relație romantică cu sexul opus.

7. Conform cărții de vis, părinții beți nu sunt întotdeauna un semn bun. Un astfel de vis prezintă schimbări iminente în viață, de care trebuie să ne ferim. Când visezi că soții încep să înjure în stare de ebrietate sau se comportă inadecvat, atunci această situație indică adesea o deteriorare a sănătății persoanei adormite.

8. Cartea de vis prezintă, atunci când părinții sunt îmbrăcați în haine întunecate, apariția unor momente neplăcute, când trebuie să te ferești de noile cunoștințe, situații extraordinare sau alte situații neobișnuite.

Dacă, în plus, se visează că cei dragi sunt triști și în doliu, atunci această situație este un semn al unor momente neplăcute de viață iminente. Depinde de persoana însăși cum să acționeze în acest caz pentru a trece de evenimentele negative.

9. Un semn bun este atunci când mama și tata prind viață și veseli în viziuni de noapte. După astfel de evenimente, vine ușurarea, o persoană devine sigură că este iubită și că totul este în ordine cu rudele sale.

Defuncții tată și mama în viziuni nocturne prezic circumstanțe ușor diferite.

Vise despre părinți morți

O persoană care a visat părinți morți își amintește adesea o viață trecută când toate rudele erau împreună. Acel vis, când părinții visează că sunt morți, dar de fapt au murit recent, s-ar putea să nu fie interpretat în niciun fel.

Astfel de viziuni vin adesea copiilor la nivel emoțional. După experiențele asociate cu moartea celor dragi, copiii experimentează un ușor șoc nervos, se gândesc adesea la morți, îndemnându-i astfel să vină la ei într-un vis.

De ce parintii morti inca viseaza?

 • În cele mai multe cazuri, rudele decedate vin noaptea când vor să-i avertizeze pe cei vii despre ceva.
 • Dacă tatăl și mama sunt fericiți și veseli, atunci acesta este un semn al unor evenimente pozitive.
 • Este mai rău când visezi că cei dragi sunt supărați de ceva sau plâng, acesta este un semn de tristețe și mici pierderi.
 • De ce să visezi la părinți care chiar au murit, dar în viziuni nocturne rămân în viață? O astfel de viziune oferă copiilor bunăstare și rezolvarea cu succes a tuturor problemelor importante.
 • Viziunile în care rudele moarte vin la copii promit longevitate.
 • Dacă cei dragi sunt triști sau îmbrăcați în haine murdare, atunci această situație este un prevestitor al sănătății precare.
 • Hainele curate ale tatălui și mamei decedate prevestesc noroc în toate eforturile și rezolvarea pozitivă a tuturor cazurilor.

Nu trebuie să vă fie frică de visele despre rudele decedate, de regulă, ei nu vin niciodată la rudele lor cu răul. Astfel de viziuni sunt prevestitoare ale oricăror evenimente, așa că este important să ne amintim toate cele mai mici detalii ale viziunii, și mai ales cuvintele pe care rudele decedate le rostesc.

Vise despre părinți extratereștri

Tinerii și fetele au adesea vise despre părinții foștilor iubiți. Rudele fostului iubit vin la fete ca semn al relațiilor din trecut.

Când rudele lui sunt fericite și mulțumite, viziunea indică faptul că despărțirea foștilor iubiți a trecut fără consecințe negative. Oamenii triști și supărați pentru o fată prevestesc o întoarcere în trecut. Probabil că s-au făcut greșeli într-o relație de lungă durată care poate fi corectată acum.

Rudele unei foste iubite pentru un tip înseamnă știri rapide. Relația armonioasă dintre ei aduce momente bune în viața reală. Dacă părinții fostului iubit sunt supărați pe tânăr, atunci acesta ar trebui să se ferească de călătoriile de afaceri, călătoriile sau călătoriile legate de îndeplinirea îndatoririlor oficiale.

Oricare ar fi visul, rău sau bun, dar părinții nu vor provoca niciodată furie și durere copiilor lor. Viziunile despre părinți avertizează întotdeauna copiii și îi îndrumă pe calea cea bună, ceea ce va duce cu siguranță la noroc și armonie în viața de zi cu zi. Autor: Tatyana Agishina

Citeste mai mult:  Văzând o mulțime de bărbați într-un vis

Părinții morți au visat vii împreună în casă: sensul în cartea de vis

Somnul este un proces al corpului uman care reproduce emoțiile și evenimentele trăite în realitate. După pierderea unei persoane dragi, poate afișa durerea despărțirii, dorința de a se bucura de întâlnire, uneori frică. Când părinții morți visează, unii tind să creadă că viziunile reflectă nu numai experiențe, ci și mesaje din cealaltă lume.

De ce visezi la părinți morți în viață

Legăturile materne și paterne depășesc distanța eternității, apărând în visele nocturne pentru a avertiza, a cere să îndeplinească o cerere sau a da un semn unui copil. O persoană care a experimentat pierderea celor dragi umple cu o semnificație specială o întâlnire cu părinții care visează. Semnificațiile depind de starea generală de spirit și detaliile amintite de cel care doarme.

A vedea părinții morți în viață într-un vis și a vorbi cu ei aduce schimbări pozitive în viață. Dacă decedatul este vesel – un simbol al armoniei complete cu el însuși, cu cei din jur. Viziunea nu poartă și prevestește schimbări binevoitoare.

O ceartă cu morții visează – simbolizează nevoia unor schimbări urgente. Înseamnă că o persoană se află sub jugul părerii, influenței altcuiva și trebuie să scape de ea. Cel care doarme trebuie să-și aranjeze viața personală la propria discreție.

Dacă părinții decedați visează des

O mamă sau un tată decedat, care visează adesea, avertizează copiii despre schimbările viitoare. Nu vă fie teamă, interpretează fenomenul ca pe un semn de sus. Cel mai probabil, persoana nu a supraviețuit despărțirii, se gândește în mod regulat la părinții decedați. Lipsa comunicării cu cei dragi, dragostea, sprijinul, grija lor afectează subconștientul. Rezultatul sunt vise în care familia este din nou împreună și fericită.

Există o părere că rudele decedate vin în coșmaruri față de cei cărora le-au ținut ranchiuna în timpul vieții. Defunctul visează să ceară ceva sau să instruiască să facă acest lucru. Mesajele părinților sunt:

 • avertizare asupra pericolului iminent;
 • a sustine;
 • consiliu;
 • o manifestare de îngrijire (dacă ruda decedată se află într-o stare de abătut).

Merită să ne amintim de părinții decedați care visează, vizitând cimitirul, punând lumânări în biserică pentru odihnă. Încercați să vă amintiți în detaliu ceea ce ați văzut și spus pentru a aprecia semnificația. Sunt cazuri când morții îndrumă copiii, ajutând la luarea unei decizii într-o situație dificilă.

Dacă părinții vin rar în vis

Întâlnirile rare cu morții în vise nocturne îi supără pe mulți oameni care se confruntă cu pierderi.

 1. O rudă plecată protejează copilul de emoțiile dureroase și nu visează. În India, practica meditației este larg răspândită, ceea ce vă permite să găsiți răspunsul la întrebarea pusă în viziuni de noapte. Încercările de a găsi soluțiile potrivite pentru începători rămân nereușite. Pentru a comunica cu părinții decedați, merită să eliberați sufletul de gândurile dureroase. Când fericirea și bucuria „întâlnirii” nu devin dureroase pentru persoana adormită, decedatul va visa mai des.
 2. Cei decedați nu vin în vise la „întâlniri” nedoritoare care experimentează negativitate față de ei în timpul vieții.
 3. Motivul „vizitelor rare” cu mama, tatăl decedat poate fi comportamentul neadecvat al copilului. Părinții știu că situația nu este sub controlul spiritului neîntrupat, ei nu încearcă să corecteze starea de fapt existentă.

Emoțiile părinților într-un vis și contactul cu ei

Uneori este posibil să vă amintiți clar imaginea care visează. Acordați atenție laturii emoționale. Nu toate visele în care sunt prezenți părinți morți au o sarcină pozitivă.

Rudele cu mintea pozitivă sunt mulțumite de viața și comportamentul tău. Un tată strict și în același timp tăcut este un motiv de îngrijorare. În rândul oamenilor, astfel de imagini ale morților sunt considerate un semn rău. Mai ales dacă părinții decedați visează ca ambii să fie în viață deodată. Magii și parapsihologii competenți sfătuiesc, după trezire, să fie atenți în acțiunile lor.

O mamă sau un tată alarmat vă spune să îndepliniți cererea – ascultați și încercați să o îndepliniți. Deseori morții le cer copiilor să aducă ceva la cimitir. Nu fiți superficial în ceea ce privește expresiile de voință. După ce a îndeplinit cererea, visătorul va simți o ușurare spirituală.

O ceartă cu părinții decedați visează – își exprimă nemulțumirea. Încercați să remediați starea actuală a lucrurilor.

La un simplu laic, oamenii evaluează impresia generală a „întâlnirii”. Dispoziție pozitivă – calmează-te, dacă invers – gândește-te la acțiuni, depune eforturi pentru a schimba viitorul.

Ce spun cărțile de vis

Dacă detaliile circumstanțelor viziunii sunt depuse în memorie, puteți apela la cartea de vis pentru un indiciu. Colecțiile de interpretări sunt izbitoare prin diversitatea lor, dezorientând pe cel care caută informații specifice. Informațiile furnizate în diferite colecții se pot contrazice reciproc. Semnificațiile văzute de părinții decedați în cartea de vis pot fi variate, merită să vă concentrați asupra propriilor emoții pentru o interpretare corectă.

Următoarele colecții sunt populare în societatea modernă:

Clarvăzătorul bulgar Vanga oferă explicații care provoacă gânduri. Dacă o fată visează la o mamă moartă, atunci ea o avertizează despre o despărțire iminentă de un tânăr. Regatul tată, care a visat un tânăr, este un semn care indică nevoia de a face schimbări în comportament și stil de viață.

Răspunsuri specifice sunt date de cartea de vis a lui Tsvetkov. Selecția autorului conține descrieri ale diferitelor circumstanțe.

 1. Când te întâlnești cu părinții tăi, visezi că comunici fericit – înseamnă că există stabilitate în cariera ta.
 2. A oferi un cadou unei mame sau unui tată decedat care este luat cu ei este un semn rău care marchează o pierdere materială.
 3. Decedatul ia pe cineva cu el – un simbol al morții iminente a celui care a plecat.
 4. Scandal / lupta cu parintii decedati – rudele sunt jignite si nemultumite de copil.
 5. Este un vis că o mamă sau un tată plânge – un semnal de a acorda atenție sănătății pentru a evita consecințele dezastruoase.
 6. Hrănirea defunctului într-o viziune este o risipă de vitalitate.
 7. Pentru a familiariza tatăl/mama decedată cu alesul într-un vis – părinții aprobă alegerea.

Cartea de vis ezoteric interpretează sumbru întâlnirile de noapte cu morții. Este mai ales rău dacă visezi un om mort care cheamă visătorul. Valoarea nu este de bun augur. Fiți atenți la sănătate și rugați-vă pentru morții din biserică.

Opinia psihologilor

Nu lua decriptarea în serios. Înțelesul exact al morților nu este cunoscut nici măcar de interpreții experimentați. Specialiștii fac selecții pe baza unei analize psihologice a persoanelor care trăiesc anumite evenimente sau emoții.

Medicii tind să găsească explicații logice pentru manifestările non-standard ale psihicului uman. În înțelegerea lor, visele sunt un joc de imaginație, reexperimentând situații care s-au întâmplat deja în realitate.

Cercetările oamenilor de știință efectuate asupra conștiinței umane confirmă această versiune. Din moment ce creierul continuă să funcționeze noaptea, visul devine o proiecție a realității asupra conștiinței. Moartea unui părinte iubit este un vis – un șoc mental care lasă o amprentă dureroasă în memorie.

Ceea ce se întâmplă ar trebui interpretat ca o experiență nocturnă a emoțiilor. Nu ar trebui să iei în serios evenimentul visat, caută semne ascunse. Toată lumea este înclinată să perceapă moartea părinților în felul său, vorbind cu morții în vise de noapte, aude ce crede el însuși.

Uneori se visează vise profetice, avertismente de sus, care se împlinesc după realitate. Psihologii este puțin probabil să găsească explicații pentru astfel de lucruri.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor oase

A lua în serios sau nu viziunile cu morții este o chestiune personală pentru toată lumea. Merită să-ți iubești părinții de-a lungul vieții și să dedici suficient timp, în ciuda circumstanțelor, pentru ca mai târziu să nu tânjiți după ei în vis.

Mama și tata au venit la tine în vis, de parcă ar fi în viață: ce au vrut să spună

Văzând cei mai apropiați oameni de „cealaltă parte”, așa că vrei să te întâlnești cel puțin încă o dată și să vorbești inimă la inimă… Și asta s-a întâmplat – într-un vis. Cum arată cartea de vis la această situație, de ce visează părinții care au fost triști, blestemati, s-au bucurat de visul tău cu tine?

Interpretarea generală a unui astfel de vis uimitor

 • Majoritatea interpreților sunt siguri că a vedea părinți morți este un semn bun. Cel mai probabil, viața ta se va schimba în bine, să zicem, vei auzi vestea pe care o aștepți de mult.
 • Dacă într-un vis ai crezut că părinții tăi sunt încă în viață, visul promite bogăție și succes în afaceri.
 • Unii interpreți spun: astfel de vise promit visătorului longevitate.
 • Într-un vis, ai venit să le vizitezi casa? I se pot întâmpla lucruri nefericite persoanei iubite.
 • Văzându-ți mama: să schimbi locul de muncă, să te muți, uneori – la boală. Vederea tatălui: probleme la locul de muncă. Vorbește cu el: la un scurt „ghinion” în afaceri.
 • Ai văzut mama moartă cu copilul? Veți primi o veste fericită. Au alergat mulți copii în jurul părinților lor? Viața ta va fi plină de multe momente plăcute.
 • Ai văzut înmormântarea părinților tăi? Căsnicia ta nu va fi atât de puternică pe cât ai crezut de la bun început. Dacă nu ești căsătorit, un vis poate avertiza despre dragostea nefericită.
 • Dacă vă vedeți foarte des pe cei dragi într-un vis, acest lucru nu înseamnă altceva decât durere de inimă. Rugați-vă pentru ei și lăsați-le să plece și dăruiește-ți dragostea celor vii – soție, copii.

Visul a adus emoții pozitive?

 • Rudele au râs, ți-au zâmbit? Viața ta va fi fericită, plină de evenimente excepțional de vesele. Ești asediat de probleme? După acest vis, ei vor rămâne în trecut.
 • Ați vorbit inimă la inimă, v-ați îmbrățișat, poate ați râs împreună? Visul promite schimbări pozitive în viața personală. Să spunem că dacă te-ai certat cu iubitul (soțul), atunci reconciliază-te în curând.
 • Mama sau tatăl tău te-au lăudat? Nu mai alunga oamenii cu indiferența ta, de îndată ce îți deschizi sufletul către rude sau prieteni, viața va străluci cu culori mai calde.
 • De ce părinții morți visează să încerce să-ți dea sfaturi, să sugereze ceva? Nu ignora cuvintele rudelor, ei nu vor sfătui rău. De exemplu, o fată tânără după un astfel de vis (dacă nu se supune) se poate căsători cu succes sau se poate întâlni cu dragostea vieții ei.

Ești îngrijorat de comportamentul rudelor tale?

 • Te-au certat, te-au criticat? Se poate întâmpla ceva rău în viața ta. Desigur, această dâră neagră va trece cu timpul, dar nu fără munca ta activă.
 • A doua interpretare a acestui vis: în viața obișnuită, ești prea dependent de opiniile celorlalți, iar subconștientul în fața tatălui sau a mamei sugerează că este timpul să „pornești” independența.
 • Erau beți? Viața ta se va schimba și nu va fi bine. Iar dacă rudele „murdarului” au pus în scenă și o scenă de familie, ferește-te de boală.
 • Erau triști și în doliu? Visul prevestește probleme. Depinde doar de intuiția ta dacă le vei putea ocoli sau nu.
 • Au plâns? Un vis avertizează asupra pierderilor – din fericire, cele mici.

Cum erau îmbrăcați?

 • Tot negru. Viața ta intră într-o fâșie neagră. Absolut totul vă poate face rău, așa că aveți grijă în situații non-standard și nu fiți sincer cu oamenii necunoscuti.
 • În haine murdare, iar părinții erau triști în același timp: te poți îmbolnăvi.
 • În haine curate și ordonate – pentru succes în afaceri și în alte chestiuni.

Nu erau părinții tăi?

Oamenii noștri și soacra cu socrul (soacra cu socrul) sunt obișnuite să-i sune pe mama și pe tata. Uneori și aceste rude decedate ne visează. Ce înseamnă acest vis? Această interpretare se referă la foști „părinți” (adică rude ale persoanei cu care ai fost într-o relație, dar despărțită).

 • Părinții morți erau veseli într-un vis? Visul îi spune femeii care visează: înseamnă că tu și fostul tău te-ai despărțit de prieteni, iar relația ta nu se va „retorca” asupra ta.
 • Erau triști sau furioși? Pentru o femeie sau o fată, acesta este un semn: cartea trecutului nu este încă complet închisă, trebuie să rescrieți din nou mai multe foi, corectând greșelile pe care le-ați făcut.
 • Pentru un bărbat sau un tip, acest vis promite vești. Bun sau nu? Depinde de emoțiile pe care rudele decedate le-au trăit în visul tău. Să spunem că dacă au fost supărați pe tine, este mai bine să nu pleci într-o călătorie de afaceri și să nu te asumi de o muncă responsabilă.

Sau poate au fost unchiul și mătușa dumneavoastră, adică părinții decedați ai vărului (vărul) dumneavoastră? Acest vis înseamnă: în curând vi se va cere să împrumutați bani.

Și ce cred interpreții celebri?

Este timpul să aflăm ce cred psihologi celebri, care au studiat sufletele oamenilor de ani de zile, despre astfel de vise. Te vor surprinde cu interpretarea lor despre somn?

Sonnik Miller

 1. Conform acestei cărți de vis, părinții morți pur și simplu nu apar noaptea. Dacă sunt deja îngrijorați și visează, atunci ferește-te de necazuri.
 2. Arată sănătoși și fericiți de viață, ceea ce înseamnă că norocul doamnei vă va zâmbi. Dimpotrivă, mama și tata arătau bolnavi și/sau nefericiți? Pregătiți sistemul nervos – aveți un „ghinion”.
 3. În vis, părinții erau în negru și fețele lor erau palide? Vei fi foarte dezamăgit de ceva.

Interpretarea visului lui Freud

Visul în care părinții decedați au venit la tine poate avea două interpretări.

 1. În primul rând: nu poți intra într-o relație și da vina pe unul dintre părinții tăi (sau pe amândoi deodată). Poate că au fost prea stricti cu tine – sau poate, dimpotrivă, au permis orice libertăți.
 2. În al doilea rând: la un moment dat, părinții tăi nu ți-au permis să devii ceea ce îți doreai. Și, deși nu mai sunt acolo, încă ai o dorință subconștientă de a rămâne orfan.

Ce înseamnă dacă părinții morți au visat în viață

Visele sunt o parte integrantă și intrigantă a vieții umane. Uneori te fac să te trezești îngrozit, iar uneori îți oferă o dispoziție bună și un plus de energie pentru întreaga zi. Visele despre oameni morți te fac mereu să te îngrijorezi, dar în zadar. De exemplu, conform cărții de vis, dacă părinții decedați au visat în viață, acesta este un semn foarte bun. Aceasta înseamnă că cei dragi vor să ne transmită un mesaj important sau să ne avertizeze de pericol.

Citeste mai mult:  De ce visează o femeie la o balenă

Explicația generală a somnului

Se crede că rudele decedate care ne iubesc și au grijă de noi în timpul vieții continuă să facă acest lucru după moarte. ȘI singurul lor contact cu cei vii – comunicare în vis. Și dacă ați văzut într-un vis părinți care nu sunt în această lume, atunci ar trebui să luați în considerare cu atenție acest lucru: amintiți-vă toate detaliile pentru a înțelege ce au vrut să vă spună. În ce stare de spirit erau, îmbrăcămintea și comportamentul și contextul visului sunt toate indicii pentru o interpretare corectă.

De exemplu, dacă o mamă sau un tată îmbrățișează o persoană adormită, mângâie, vorbește calm despre ceva – acesta este un semn bun. Înjurătorii, strămoșii nemulțumiți pot indica faptul că cel care doarme face ceva greșit în viața lui, pierde oportunități, își pierde timpul inutil.

prevestire populară

Dacă te-ai deranjat să vezi părinții decedați într-un vis, asta înseamnă că rudele decedate au încă o legătură strânsă cu lumea celor vii: ceva îi ține aici și nu pot să se liniștească și să plece. Poate că acestea sunt niște treburi neterminate și apoi cer să le ducă la capăt. Poate că copiii lor sunt nestabiliți în viață sau sunt în pericol – atunci sufletele strămoșilor încearcă să ajute, să sugereze decizia corectă, să-i îndrepte pe calea cea bună.

Se crede că, cu cât relația dintre părinți și copii este mai strânsă în timpul vieții, cu atât defuncții părăsesc pământul cu mai multă reticență și continuă să supravegheze viața copiilor din lumea cealaltă. Există multe povești despre oameni care și-au văzut strămoșii morți în vise, cerând ceva sau avertizând.

De exemplu, o femeie a povestit următoarea poveste: fiica ei s-a îmbolnăvit grav, dar niciun doctor nu știa cum să o ajute, nicio pastilă nu a ajutat, iar copilul muri încet. Într-un vis, mama moartă i-a apărut acestei femei și i-a dictat o listă de medicamente pentru fată. După ce mama bebelușului bolnav a început să o trateze la îndemnul defunctului, copilul s-a redresat și, în cele din urmă, și-a revenit.

Pentru alții, rudele decedate au dat răspunsuri la întrebări, au sugerat locația oricăror lucruri sau persoane.

De asemenea, se crede că rudele nevii vin în vis, când cei vii nu se pot împăca cu pierderea și sunt în durere. Astfel, cu emoțiile și experiențele lor, cei vii nu pot lăsa morții să plece într-o altă lume, ținându-i pe pământ. Sau părinții decedați sunt chinuiți de un sentiment de vinovăție în fața copiilor lor și ajung să primească iertare.

Trebuie doar să-ți amintești, să pui o lumânare în biserică pentru pace, dacă părinții tăi se plâng de ceva, sunt jigniți de tine sau sunt nefericiți.

Semnificația viselor cu părinții decedați

Există diverse explicații pentru ceea ce visează părinții morți. Și depind de diverse detalii:

 • o versiune comună a interpretării – defunctul vrea să avertizeze despre ceva;
 • părinții veseli și mulțumiți promit evenimente vesele;
 • și invers, trist, plâns – la necaz, pierdere;
 • beat – vor avea loc evenimente în viața celui care doarme care vor duce la consecințe adverse. Dacă și strămoșii beți se luptă, atunci acesta poate fi un prevestitor al unei boli grave a persoanei adormite;
 • pentru a primi un cadou de la ei – în viața reală, visătorul va avea profituri mari, succes financiar. Poate o promovare la locul de muncă;
 • dacă morții erau în haine curate – un astfel de vis oferă noroc și succes în afacerea planificată;
 • strămoșii triști în haine murdare și rupte prevestesc probleme și necazuri;
 • rudele moarte promit celui care doarme sănătatea și longevitatea;
 • părinții morți au visat să fie în viață – înseamnă că viața visătorului va ieși bine, dificultățile existente pot fi depășite.

Ceea ce nu ar trebui să faci este să te temi de morți și să visezi cu participarea lor. De obicei, nu vin niciodată la viață cu intenții răutăcioase. Dimpotrivă, scopul apariției lor este aproape întotdeauna grija, tutela și ajutorul, așa că trebuie să ascultați cu atenție ceea ce vă spun într-un vis și să urmați aceste instrucțiuni.

Interpretări ale cărților de vis populare

Cărțile de vis celebre în întreaga lume oferă atât interpretări negative, cât și pozitive. Ce valori să crezi – chestiune personală a fiecărei persoane:

 1. Potrivit lui Miller, visele despre părinți morți care sunt de fapt în viață le promit mulți ani de viață. Dacă, de fapt, morții vin într-un vis într-o dispoziție bună, atunci persoana adormită ar trebui să se aștepte și la schimbări pozitive în realitate. Rudele înjurate și supărate simbolizează dezaprobarea lor față de stilul de viață al persoanei.
 2. Cartea de vis ezoteric interpretează doar din partea negativă, crezând că aduc dezamăgiri și probleme continue. Instabilitate materială, o poziție instabilă în viață, boli, probleme, dificultăți, boli și depresii – la asta visează părinții morți împreună. De exemplu, dacă un părinte neînsuflețit vă vorbește și îl cheamă, acesta este un semn al unei boli iminente. Nu poți să mergi după morți într-un vis – te cheamă cu ei în lumea următoare și asta înseamnă că există o mare probabilitate de moarte.
 3. Interpretarea visului lui Tsvetkov este interpretată după cum urmează: dacă emoțiile morților au fost pozitive, evenimente favorabile îl așteaptă pe visător. Sentimentele și comportamentul negativ al defunctului promit probleme visătorului. Sunt un indiciu: ceva nu merge bine în viața ta și trebuie schimbat.

Colecții diferite dau interpretări diferite. Pentru fiecare persoană în parte, un astfel de vis va avea propriul său sens personal, în funcție de contextul vieții.

Alte opțiuni și parcele

Un tată mort într-un vis este un avertisment despre o afacere dezavantajoasă. Pot fi, reputația visătorului este în pericol. Mama decedată poate promite boală, durere severă.

Părinții morți pot simboliza și dependența celui care doarme de opiniile celorlalți. Este recomandat să vă creșteți stima de sine.

Strămoșii care plâng promit tristețe și dezamăgire. Îmbrăcat în negru este un semn rău: o dâră neagră va veni în viață, ghinionul va însoți absolut totul. Merită să te ascunzi o vreme, să nu conduci un stil de viață activ pentru a evita evenimentele neplăcute și consecințele acestora.

Ei dau sfaturi într-un vis, vorbesc despre ceva – cuvintele părinților dintr-un vis ar trebui interpretate literal.

Părinții veseli care au murit cu mult timp în urmă prevestesc o viață fericită. Multe cărți de vis spun că astfel de vise profețesc longevitate și prosperitate pentru visător.

Dacă erau mulți copii lângă strămoși într-un vis, vești bune și schimbări sunt aproape. Cu cât sunt mai mulți copii, cu atât mai multe surprize plăcute. Îngroparea părinților tăi într-un vis este un semn că căsnicia ta se va destrama în viitorul apropiat.