Urmărește dragonul de vise

Am visat un dragon: trăsături și nuanțe de descifrare a unui vis

Dragonul care ți-a vizitat visul în drum ar fi trebuit să te surprindă destul de mult. În primul rând, încercați să vă amintiți detaliile visului. De ce visează dragonul? În cărțile de vis ale lui Vanga, Miller și prințul chinez Zhou-Gong, se va găsi o interpretare a unui vis cu acest oaspete mitic.

O șopârlă care suflă foc pe cer este întotdeauna o priveliște frumoasă și fascinantă. Dar un astfel de vis este caracterizat fără ambiguitate de majoritatea cărților de vis – ceva puternic te influențează. Poate că este o persoană, fricile tale sau emoțiile incontrolabile.

Un dragon, mai ales unul mare, poate prezice o ofertă tentantă pe care îți va fi greu să o refuzi. Poate fi atât un test de forță, cât și pur și simplu o investiție de efort care presupune să fii responsabil. Cu toate acestea, nu ar trebui să vă limitați la o interpretare vagă, amintiți-vă de culoarea, dimensiunea dragonului, comportamentul său. S-a ridicat deasupra ta? Ce ai facut cu el?

Un dragon zburător este un simbol al fericirii și prosperității, iar un dragon care se ascunde într-o fântână adâncă, la rândul său, marchează umilirea funcționarilor. Este imposibil să interpretați corect un vis fără detalii, încercați să vă concentrați și să găsiți o interpretare mai exactă a visului dvs. mai jos:

Cazuri individuale și interpretarea lor din cărțile de vis

 • Vedeți un dragon urcând pe cer. În curând se va ști despre numirea dumneavoastră într-o nouă funcție, despre promovare. În orice caz, merită să te menții în control și să nu cedezi influenței emoțiilor, cu siguranță nu ar trebui să te relaxezi;
 • Un vis cu un dragon care s-a dovedit a dormi în apă. Mă grăbesc să vă mulțumesc – visul este extrem de favorabil, simbolizează o recompensă binemeritată pentru străduință și perseverență;
 • Dragonul își mușcă coada în vis. Esti calm si nu regreti absolut nimic, esti in armonie cu tine insuti, energia din corpul tau are o natura ordonata a miscarii. Reversul monedei – un vis în unele cazuri speciale poate însemna inutilitatea eforturilor și a așteptărilor zadarnice;
 • Miticul rătăcitor a păzit un obiect sau un loc. Somnul prezice o ascensiune emoțională, recuperare;
 • Cel care respira focul mănâncă ceva. Somnul nu înseamnă nimic bun – doar posibile daune pentru sănătate și eșecuri la locul de muncă;
 • Am visat un dragon în fața porții. Un astfel de vis prezintă fericire și bogăție materială celor care îl văd;
 • Zboară pe un dragon, călărește-l în cer. Obținând o poziție foarte înaltă, numirile bruște nu sunt neobișnuite;
 • Scufundați-vă în apă cu un prieten mitic care suflă foc. Un semn al unei noi cunoștințe, promovare sau altă activitate;
 • Dragonul se odihnește pe munți. Te-ai apropiat de cea mai importantă etapă a vieții tale și ești literalmente la un pas de obiectiv. Mai ales dacă a rămas foarte puțin până sus, atunci ar trebui făcut ceva, altfel obiectivul te va scăpa;
 • Dragonul se strecoară în casa ta. Marchează din nou numirea în funcție, dacă totul a decurs bine.
 1. Dragonul ucide pe cineva în casa ta. Prevestește o mare nenorocire.
 2. Un intrus se transformă într-un șarpe / un șarpe se transformă în dragon. Visul marchează sprijin, amical sau de la un oficial, un oficial.
 3. Soția observă dragonul. Un semn al unui eveniment minunat – nașterea unui copil.

Dragon și urs. Este demn de remarcat faptul că prezența unui tip shaggy lângă un animal mitic marchează și nașterea unui descendent nobil;

Ucide dragonul. Da, o mișcare îndrăzneață, chiar și pentru somn. Interpretarea visului interpretează un astfel de vis destul de pozitiv – vei avea un succes uriaș. În plus, ești în mod clar o persoană puternică și intenționată, ceea ce confirmă acest act.

Deci, ne-am dat seama de interpretarea generală. Dar pentru a înțelege la ce visează balaurul, aspectul balaurului, dimensiunea lui, comportamentul său și alte caracteristici sunt de asemenea importante. Încercați să vă imaginați această creatură maiestuoasă și neobișnuită și descrieți-o. Îți vine în minte o imagine clară?

 • Era un dragon roșu. Ești copleșit de emoții și pasiune, care pot fi îndreptate atât într-o direcție pozitivă, și nu poți să suporti și să faci afaceri. De asemenea, merită să ne amintim evenimentele care au implicat dragonul roșu:
 • Dragonul din cartea de vis a lui Nostradamus acționează aproape întotdeauna ca un inamic. Deci, dacă ai reușit să respingi dragonul roșu care ți-a atacat casa sau pe tine, atunci în realitate totul va fi bine;

Dragonul roșu a provocat daune proprietății sau sănătății tale. Ar trebui să te ferești de aventuri și oferte tentante, ai încredere, dar verifică oamenii;

 • Dragonul negru care a apărut în vis. Fratele întunecat poartă un alt sens – ai apărut în toiul lucrurilor și nu le poți influența cursul, ești împiedicat de sentimente negative, sentimente rele, suspiciune excesivă. Cu toate acestea, dragonul negru este liniștitor că vei putea evita o situație neplăcută.
 • Dragon alb, „incolor”. Albul este culoarea armoniei în mitologia orientală. Majoritatea cărților de vis și dragonul alb sunt interpretate ca un simbol al înțelegerii reciproce și al înțelepciunii visătorului;
 • Un dragon mic, afectuos, care suflă foc. Un mic dragon simbolizează incertitudinea. Ai dorințe mari și multe obiective, dar frica și lipsa forțelor și capacităților necesare te fac să te retragi. Mersul înainte este, de asemenea, împiedicat de neîncredere și de o atitudine rece față de ceilalți.
 • Un dragon de altă culoare sau un dragon de o culoare amestecată. Un simbol plăcut care semnalează tendința creativă și inteligența ridicată a unei persoane. În scurt timp, s-ar putea să ai idei și proiecte destul de profitabile.
 • Dacă ai visat un personaj cu mai multe capete de mituri. Nu este neobișnuit într-un vis când un dragon a dobândit două, trei sau patru capete. Subconștientul dă un mesaj pentru o zguduire imediată, nu vă permite să rămâneți blocat într-o zonă de activitate. De asemenea, trebuie să te gândești serios la stilul tău de viață și să fii atent la trăsăturile proaste de caracter de care vrei să scapi.

Care este visul Dragonului din cartea de vis

27 iunie 2019 la 23:26 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează dragonul citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Dragon într-un vis: interpretarea a 100 de cărți de vis

Сонник XXI века

De ce visează Dragonul și ce înseamnă:

Dragon – Dragonul pe care l-ai văzut într-un vis este un simbol al atingerii unui obiectiv, al numirii într-o poziție înaltă, un vestitor al câștigării bogăției. Dacă dragonul păzește ceva, visul prevestește o îmbunătățire a sănătății tale. Dacă un dragon se află într-o peșteră într-un vis, înseamnă că scopul tău este aproape, trebuie doar să faci eforturile necesare. Dacă dragonul zace pe un munte – evenimente foarte importante din viață te așteaptă, dragonul zboară – la vești uimitoare.

Sonnik Miller

De ce visează Dragonul într-un vis?

A vedea un dragon într-un vis înseamnă că ești supus pasiunilor tale și îți permiți declarații neplăcute despre cei răi. Acest vis este un avertisment: controlează-te pentru a evita conflictele în relațiile cu oamenii.

Lumea imaginilor: Antonio Meneghetti

Analizăm viziunea în care a visat Dragonul

Dominanța puternică a unui câmp semantic străin în detrimentul subiectului, provocând impotența subiectului. Dragonul este un simbol al unui obstacol, blocaj, distrugere a mediului, mediu.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor pentru a scălda copilul unui băiat

Dream interpretare Tsvetkova

Dragon – Vezi – bogăție; mesager al sorții; atacuri – protecție ridicată.

Culegere de interpretări ale lui Zhou-Gong

Dragon conform cărților antice chinezești:

Vestește nașterea unui descendent nobil.

Dragon – Așezat pe un dragon, te scufunzi în apă. – Vei ocupa o poziție înaltă, vei deveni nobil.

Dragon dormind în apă. – Vei obține ceea ce vrei.

Care este visul Dragonului care stă în fața porții. – Mare fericire, prosperitate.

Dragonul este pe moarte. – Prefigurează numirea.

Dragonul sosit se ridică pe munte. – Orice îți dorești se va împlini.

Dragonul se ascunde în fântână. Vei suferi umilință din partea unui oficial.

Dragonul zboară. Numirea dumneavoastră va fi făcută publică.

Călărind un dragon intri pe piață. – prefigurează o numire înaltă într-o poziție înaltă.

De ce visează dragonul – Dragonul și șarpele se târăsc prin ușă. – prezintă bogăție, profit.

Un dragon sau un șarpe se târăște în vatră. – Va fi o întâlnire.

Șarpele se transformă într-un dragon în mișcare. – Sprijinul unei persoane nobile.

Soția vede dragonul. – Vestește nașterea unui descendent nobil.

Vis pentru întreaga familie

Văzând Dragonul, cum să deslușești simbolismul somnului

Acest vis prezintă pericol și probleme dacă visezi în noaptea de miercuri spre joi. În noaptea de sâmbătă spre duminică, acest vis este favorabil. Puteți implementa orice plan și idei, soarta vă este favorabilă. Dragonul cu trei capete prezintă contradicții între sentimente și fapte. Va trebui să alegi un lucru, altfel vei pierde totul. Un dragon cu multe capete – fii vigilent, bârfele vor începe să se răspândească despre tine. Dragonul este agresiv, aruncând flăcări, indicând că dușmanii tăi nu dorm. Învinge dragonul – vei face un act pe care îl vei regreta.

Carte de vis slavă

De ce visează dragonul

Vedeți un dragon, adesea vă prezice predarea accesului la cunoașterea secretă spirituală. Dragonul este personificarea puterii pe care ți-o va da, realizarea energiei tale. În alte cazuri, un dragon într-un vis poate simboliza un fel de forță care ți se va opune pe drumul spre realizarea planurilor tale. Va fi irezistibil pentru tine. Și toate eforturile tale vor fi în zadar. Dacă ai visat un dragon care își mușcă coada, este un simbol al timpului, infinitului, al unui ciclu autosuficient, al realizării spirituale, în care energiile din corpul practicantului sunt închise (așa-numita orbită), noi descoperiri și invenții .

Dragon – mândria ta este exorbitantă. Cu toate acestea, s-ar putea să ai o bogăție mare și o șansă urâtă uimitoare care te va aduce beneficii. Jupiter. Dragon – emoții înspăimântătoare. Un vis pentru a vedea despre tine a avut un Dragon – pierderea autocontrolului. Vei fi provocat la un truc vicios. Văzând un dragon zburător care aruncă foc – spre bogăție. A vedea un dragon desenat este o manifestare a rezistenței. Dragon – Visul prezintă tristețe și nenorociri. Singura modalitate de a realiza acest vis este să-ți imaginezi că te repezi cu îndrăzneală spre dragon și îl ucizi.

ABC-ul interpretării viselor

Dragonul visează, ce înseamnă?

Dragon – Simbolizează frica, care este dincolo de înțelegere. O forță de luat în seamă. Un dragon cu aripi este un suport puternic. Dragonul arată că vei fi subordonat unei persoane imperioase și puternice.

Carte de vis modernă mare

Dragon – de ce visează visătorul?

Dragonii – Ca și unicornii, dragonii sunt un simbol foarte vechi și răspândit. Deși uneori benefice, ele sunt considerate mai des creaturi răuvoitoare, dacă nu doar răuvoitoare. Dacă dragonul distrugea totul în jur, atunci există cu adevărat cineva care îți transformă viața într-un coșmar? Dacă a păzit provizii sau comori, atunci nu doriți să vă împărtășiți abilitățile cu alții – poate pentru că le considerați nedemne? Sau dragonul era de partea ta și te protejea de dușmani? Dragon – Ai văzut un dragon într-un vis – visul vorbește despre temperamentul tău; în căldura sentimentelor, faci adesea lucruri pe care ulterior le regreti, ești predispus la certuri, la grosolănie; cei nedoritori pot folosi această caracteristică a ta; poate vor folosi șantajul.

Pentru ce este dragonul? Dragonul este un simbol complex și universal. În anumite circumstanțe, dacă un dragon pare intimidant, dar știm că îl putem descurca, reprezintă propria noastră natură indomabilă. Trebuie să încercăm să ne controlăm pasiunile și convingerile haotice. Adesea, acest lucru poate fi realizat doar prin vise. În fiecare dintre noi trăiește un erou, gata să intre într-o luptă periculoasă pentru a depăși partea cea mai de jos a turneelor ​​noastre și a ajunge la resursele interioare. Visul ajută în acest conflict. Dragonul este în mod tradițional Gardianul Energiei. Concurând cu dragonul, devenim spiritual gardienii propriului nostru viitor.

Cartea de vis ucraineană Dmitrienko

De ce visează Dragonul?

Mijloace – bogăție în viitorul îndepărtat.

Cartea viselor mitologice

În folclorul diferitelor popoare, un șarpe uriaș înaripat cu corpul unei reptile și aripile unei păsări sau liliac este un simbol al bogăției și puterii. Sub acest aspect, visează la un înalt patronaj, promovare, cunoaștere a secretelor spirituale. Cu toate acestea, există un alt aspect – vezi Adaugă. Versiunea rusă a șarpelui dragon gornych.

Cartea pentru visele copiilor

De ce visează Dragonul – Te așteaptă un succes răsunător.

Marea carte de vis a Nataliei Stepanova

De ce visează Dragonul?

Acesta este un semn că ești supus pasiunilor, permițându-ți declarații neplăcute despre oameni care sunt neplăcute pentru tine. Acest vis te cheamă la autocontrol în relațiile cu oamenii.

Interpretarea viselor yoghinilor

Care este visul dragonului în cultura indiană?

Dragon – Acesta este un simbol al spațiului, unul dintre cele mai importante simboluri. De ce nenumărate ființe vii în lumea materială, clocotesc și furiază ca o mare de pasiuni? Ce îi atrage aici? – dorinta de a juca dumnezeu. Numai aici își pot plictisi natura atât de mult încât se pot gândi la ei înșiși ca la ceva care trăiește în deplină independență față de un singur întreg și să rămână în iluzia singurului care se bucură.

Veche carte de vis rusească

A vedea într-un vis oferă dobândirea de bogăție, primirea de comori și vizite la persoane și funcționari nobili.

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în ianuarie, februarie, martie, aprilie

Dragon – La o întâlnire cu o persoană amuzantă care te va amenința, dar nu ți-e frică de el.

Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

Dragonul poate visa că denaturează faptele.

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

Dragon – Dragonul poate visa la ceva neobișnuit.

Dragon în interpretarea experților

Mai jos vă puteți împărtăși visul. A descoperi de ce balaurul visează la o femeie sau un bărbat – este recomandabil să interesezi cititorii și experții cărții de vis cu amintirile lor despre evenimente și imagini.

Ce înseamnă un dragon într-un vis?

Visele sunt adesea comparate cu basmele – și din motive întemeiate. Desigur, multe vise reflectă viața noastră obișnuită de zi cu zi, dar nu există persoană care să nu fi văzut niciodată ceva fabulos în visele nocturne.

Citeste mai mult:  Interpretarea visului unui cioar în casă

Lumi magice, zboruri în nori, palate incredibile și orașe mitice. Și, de asemenea, creaturi fabuloase uimitoare care se găsesc în realitate doar în filme fabuloase științifico-fantastice și în imagini frumoase.

Ce noroc să vezi un dragon într-un vis! Creatură mândră, incredibil de frumoasă, dar de neconceput de periculoasă, care a venit din legende antice – această fiară evocă o mare de emoții. Este posibil să uiți un astfel de vis?

Cum să interpretezi de ce visează balaurul, să-ți fie frică de un astfel de vis sau să te bucuri de el? Interpretările viselor spun multe despre această creatură. Merită să știți imediat, înainte de a continua cu interpretarea viselor, că dragonul este un simbol incredibil de puternic și, de obicei, visează la evenimente globale foarte semnificative – și de natură pozitivă.

Nu este nimic de care să te temi! Dimpotrivă, bucură-te când vezi această creatură puternică într-un vis. Tot ceea ce promite dragonul este întotdeauna ceva foarte important – dacă bucurie, atunci uriaș și nesfârșit, dacă se schimbă, atunci scară globală, adică o viață complet nouă.

Dragonii nu visează la evenimente mărunte. Deci, luați interpretarea din cartea de vis în acest fel – și nu altfel. Dar înainte de a începe să interpretați ceea ce visează dragonul, amintiți-vă toate detaliile visului „dragon” – vă vor ajuta să găsiți răspunsul corect.

De exemplu, această creație ar putea apărea sub următoarea formă:

 • Tocmai ai văzut dragonul din lateral.
 • El păzea ceva în vise.
 • Dragon înaripat într-un vis.
 • Era într-o peșteră;
 • S-a întins pe munți, pe vârfurile stâncilor.
 • Dragon cu mai multe capete în vise.
 • A zburat pe cer.
 • Dragonul stă în fața porții într-un vis.
 • El intră sau se târăște în casă.
 • Omoară fiara într-un vis.
 • Luptă-te cu această creatură.
 • Obțineți ajutor de la un dragon într-un vis.
 • Zboară-l peste cer.
 • Dragonul te atacă într-un vis.

Astfel de vise sunt un adevărat basm. După cum spune cartea de vis, un dragon – oricât de înfricoșătoare ar fi o creatură – nu prevestește probleme. Așa că ține cont de toate detaliile visului „balaurului” și află ce schimbări ți se promit în realitate.

Dacă l-ai privi din lateral

Adesea, în visele unui dragon, nu trebuie decât să contemplați din lateral, de departe. În astfel de cazuri, pentru a interpreta visul, este important să ne amintim cum a fost creatura mitică, ce a făcut și unde a fost.

1. După cum spune cartea de vis, un dragon, pur și simplu văzut într-un vis de la o distanță sigură, indică puterile enorme ale visătorului, înflorirea puterii sale interioare spirituale. Te-ai apropiat de etapa principală, cea mai importantă a vieții, acum forțele tale sunt activate și ești pregătit pentru cele mai importante și decisive acțiuni.

În niciun caz nu poate fi inactiv, întreg universul este gata să te ajute! Schimbă-ți viața, atinge cel mai mare și mai îndrăzneț obiectiv!

2. Un astfel de vis, în care un dragon păzește ceva, de exemplu, comori antice sau o prințesă fermecătoare, este un indiciu al forței spirituale a visătorului și al celei mai bune sănătăți. În curând vei simți în tine un asemenea potențial și putere încât pur și simplu vei începe să muți munții!

3. Un dragon înaripat și frumos într-un vis este un semn de spiritualitate, forță, principii morale care sunt puternice și te conduc în direcția corectă. Ești invincibil datorită spiritului tău puternic și nobil, știi asta.

4. Dacă ai văzut un dragon într-o peșteră într-un vis – să știi că acum ești incredibil de aproape de obiectivul tău prețuit, mare și dorit.

Poate că în realitate nu vi se pare așa, nu vedeți, dar este adevărat – și lăsați acest vis să vă reîncarce cu putere și optimism. Încă puțin, iar scopul prețuit va fi atins – acționează!

5. Un dragon întins într-un vis pe munți sau stânci este un semn magnific și rar care arată abordarea visătorului la cele mai importante evenimente din viață.

Acum se apropie apogeul vieții tale, etapa sa cea mai importantă, de care depinde totul. Și acum poți face totul, soarta ta viitoare depinde de acțiunile tale.

6. Dragonul cu multe capete într-un vis este un simbol că visătorul trece printr-o luptă interioară. Anumite calități de caracter, diferite și contradictorii, stau în calea scopului său, luptă între ele.

Ar trebui să prioritizați, să alegeți ceva și să refuzați ceva pentru totdeauna. Acesta este un pas spiritual important de făcut.

7. Dacă ai văzut un dragon zburând pe cer în vise, în realitate vei auzi niște lucruri cu adevărat uimitoare.

8. Un dragon care stă în fața unui fel de poartă este un semn minunat care promite visătorului o realizare mult așteptată a unui obiectiv măreț, spre care probabil că se îndreaptă de mulți ani. Ești deja aproape, activează-ți forțele pentru a face ultima împingere – și a obține totul!

9. Dacă un dragon a intrat sau s-a târât în ​​casa ta într-un vis, așteaptă-te la bogăție.

Dacă a fost o întâlnire

Visele lasă emoții complet diferite, în care dragonul nu era doar o viziune, ci și interacționa cu visătorul într-un fel sau altul.

Ce făceai? Luptă-te cu el, zboară pe spatele lui solzos sau îl omoară?

1. A ucide un dragon într-un vis înseamnă, în realitate, să-ți depășești în sfârșit fricile vechi, chinuitoare, complexele și îndoielile tale. Vă va oferi multe, vă va deschide oportunități necunoscute anterior, vă va pune viața la un alt nivel.

2. Dacă te-ai luptat cu o fiară mitică în visul tău, atunci în realitate te lupți cu sentimente contradictorii. Poate fi un conflict de dorințe și conștiință, iubire și frică, resentimente și iertare – diferite sentimente se pot lupta în sufletul tău și depinde de tine ce va prevala. Lasă-l să fie cel mai strălucitor și excepțional de blând.

3. Dacă într-un vis ai primit brusc ajutor de la un dragon – de exemplu, te-a salvat sau te-a ajutat să zbori peste mare – acesta este un vis grozav. Înseamnă viață în deplină armonie cu forțele cosmice superioare, cu Universul. Nu ai de ce să te temi.

4. A zbura pe spatele unui dragon solz în vise înseamnă că în curând, în realitate, vei obține un succes incredibil, uriaș în toate. Și fiți siguri că interpretul nu exagerează!

5. Dacă un dragon v-a atacat într-un vis, va trebui să aflați patronajul și sprijinul extraordinar al unei persoane foarte importante, grozave. Nici să nu te gândești să renunți la el!

Dragonul, după cum vedem, este un simbol foarte puternic și mare. Și nu ezitați – tot ce spune interpretul despre visele „dragon” este adevărat și nu hiperbolă – doar credința voastră va permite visului să devină realitate pe deplin.

Autor: Vasilina Serova

De ce visează Dragonul

În viziunile nocturne, creaturile mitice indică adesea posibilitatea sau imposibilitatea de a realiza ceea ce îți dorești. De ce visează dragonul, va depinde de astfel de circumstanțe ale somnului, cum ar fi dimensiunea șarpelui, manifestarea lui de agresivitate și așa mai departe. În articol, am adunat opinii din mai multe surse cunoscute care dezvăluie semnificațiile acestei imagini.

Citeste mai mult:  Văzând un fiu mic într-un vis

Subconştient

În subconștient dragon de carte de vis personifică temerile și complexele interioare ale visătorului. Pentru a interpreta simbolul, amintiți-vă sentimentele. Ați experimentat frică sau reverență pentru o creatură extraordinară? Poate ai căutat să-l învingi? Atunci va fi un semn că încerci să câștigi controlul asupra propriilor temeri.

Care este visul unui dragon care suflă foccare caută să te distrugă – la faptul că nu poți rezista circumstanțelor. Probabil, necazurile îți îngrădesc mintea și nu-ți permit să raționezi logic. Intri in panica si nu poti intelege cum sa actionezi corect intr-o situatie data.

Carte de vis popular

În interpretarea clasică, de ce un dragon visează la o femeie sau un bărbatva depinde de următoarele circumstanțe:

 • dacă a visat că doarme, aceasta indică noi oportunități. Acum ai șansa de a realiza tot ce ai planificat. Proiectele vechi pot da rezultate neașteptate. Principalul lucru nu este să fii inactiv, ci să începi să faci pași activi;
 • Am visat că șarpele se afla la intrarea în castel – în lumea reală poți găsi fericirea dacă nu îți este frică. Îți sunt deschise numeroase căi, dar trebuie să acționezi hotărât. Aceasta va fi cheia succesului. Altfel, te așteaptă doar necazuri;
 • într-un vis, creatura își devorează propria coadă – personificarea unui spațiu închis. Faceți același lucru, dar nu duce la rezultatul dorit. Cercul vicios trebuie rupt pentru a vedea oportunitățile care se deschid;
 • Am visat să zbor pe spatele unui dragon – de fapt, poți realiza tot ce visezi. Succesul va însoți în afaceri și în viața personală;
 • o creatură care păzește ceva indică nevoia de a acționa prin viclenie. Acțiunile directe și active într-o anumită situație nu vor funcționa și nu vor ajuta la realizarea a ceea ce îți dorești;
 • uciderea unui șarpe este un semn de determinare, de succes. În fața ta se vor deschide numeroase perspective;
 • în viziunea de noapte, dragonul te arde sau te mănâncă – de fapt, nu îți controlezi emoțiile. Ei te conduc, nepermițându-ți să reușești. Dar după ce răspândiți sentimente, devine mai ușor pentru suflet.

Interpretarea visului lui Freud

Psihanalistul spunea că această imagine întruchipează natura animală a omului, natura lui naturală. Dragon într-un vis cel mai adesea indică faptul că te concentrezi prea mult pe latura intimă a vieții. Desigur, ar trebui să conteze, dar nu la fel ca și pentru tine. Dacă sexul începe să se suprapună pe toate celelalte domenii ale vieții, aceasta poate deveni o problemă reală.

Într-un vis, o creatură mitică stă chiar în fața ta și experimentezi groază – semn că vei eșua în pat. Trebuie să încercăm să moderam ardoarea, altfel există riscul să irosim în zadar potențialul posibil. În cartea de vis, dragonul negru pe care l-ai putut ucide este un simbol al faptului că poți face față propriilor emoții.

Pentru femeia din această carte de vis, micul dragon cu trei capete reprezintă nevoia de alegere. Vi se vor da semne de atentie de catre mai multi fani deodata, asa ca nu va fi usor sa alegeti dintre ei.

Sonnik Miller

Potrivit acestui autor, pasiunile unei persoane sunt întruchipate în imagine. Cel care vede visul vorbește adesea nu în cel mai bun mod despre dușmani. Luați visul ca pe un avertisment. Dacă nu te poți controla mai mult, te vei confrunta cu o confruntare deschisă.

Dream Vanga

Ghicitorul a descris în detaliu, care este visul dragonului roșu sau creați cu o altă culoare de scară:

 • părea că plutește pe cer – în realitate va fi un cutremur puternic. Milioane de oameni vor suferi de un dezastru natural, mii vor muri;
 • zboară chiar peste tine – în realitate, tu însuți sau una dintre rudele tale vei suferi de un cutremur;
 • un zmeu desenat indică faptul că totul va ieși bine. Un dezastru natural poate fi evitat, deși experții vor prezice pericolul;
 • в carte de vis mare dragon, plutind pe apa – dovada unei perioade grele prin care oamenii trebuie sa treaca. Nu va mai rămâne apă, pentru că va fi sub pământ. Setea va chinui populația până la începerea sezonului ploios;
 • Am visat cum te lupți cu o creatură mitică – a existat un conflict serios între țări. Statele vor lupta mult timp. Este posibil să vorbim despre utilizarea armelor nucleare. Ca urmare, câștigarea este un semn că unul dintre liderii țărilor va găsi o soluție pașnică. Dacă pierzi, atunci totul se va sfârși într-un conflict teribil care va lua multe vieți;
 • într-un vis, o creatură ascunsă într-o peșteră – în realitate, unul dintre liderii statelor lumii încearcă să declanșeze un război pentru a stabili dominația asupra globului. El doar așteaptă momentul potrivit. Cu toate acestea, planurile lui nu sunt destinate să devină realitate;
 • visează că șarpele a fost închis într-o cușcă de la grădina zoologică – un simbol al faptului că omenirea va ajunge să înțeleagă adevăratul pericol al armelor nucleare. Toate rachetele vor fi distruse și se va acorda o mare atenție protecției mediului;
 • Am visat la un dragon care aruncă foc – ar fi un foc puternic, care va distruge totul în cale. Va provoca daune grave mediului. Cenușa nu va fi împrăștiată curând.

Dream Grishin

În acest dragon de carte de vis, mic sau mare, a păzi ceva, simbolizează o îmbunătățire a sănătății. Să-l vezi într-o peșteră visează la posibilitatea de a câștiga ceea ce își dorește. Dar pentru asta va trebui să depui toate eforturile.

Dacă ai visat că se află pe munții comorilor, atunci ești foarte aproape de vârf. Să vezi că are multe capete este un simbol al diverselor trăsături ale caracterului tău. Privind zborul – pentru a primi vești incredibile. Mănâncă ceva – vor fi probleme de sănătate.

Lupta cu o creatură mitică – ești chinuit de sentimente conflictuale. Oferă asistență în orice – vei trăi în armonie cu lumea exterioară.

Cartea de vis chinezească

În interpretarea acestei cărți de vis, un dragon alb poate simboliza unul dintre următoarele semnificații:

 • doarme în apă – poți obține ceea ce visezi;
 • stă în fața porții – trebuie să găsești prosperitate și bucurie;
 • Am visat cum ești scufundat în apă pe o creatură – poziția în societate va fi foarte mare;
 • de ce visezi să zbori pe un dragon – la faptul că vei realiza tot ceea ce nici nu ai îndrăznit să visezi;
 • un șarpe pe moarte este un semn că dobândește o nouă poziție;
 • a căzut în fântână – o persoană imperioasă te va umili;
 • doar o creatură zburătoare – simbolul unei noi destinații;
 • se târăște prin ușă – pentru a obține bunăstare financiară;
 • soția a văzut un dragon – la adăugarea iminentă la familie;
 • dacă o creatură ucide o persoană, aceasta indică nenorocire și nenorocire.

Dream interpretare Tsvetkova

De ce o fată visează la un dragon sau un om, din postura de ezoterist? La faptul că cel care doarme va câștiga bogăție. Dacă atacă, atunci vei obține un patron puternic.