Salutați morții de mână într-un vis

mâna unui mort

Mâna mortului este unul dintre cele mai controversate simboluri. Pentru a afla la ce visează imaginea, cartea de vis ia în considerare complotul din vis, trăsăturile de personalitate ale defunctului și atitudinea visătorului față de el.

Ce spune Miller?

În cartea de vis a lui Miller există o explicație a motivului pentru care cineva visează să strângă mâna cu morții și să se bucure că au avut norocul să-l revadă, cel puțin într-un vis. Ceea ce ai visat promite de fapt o ușoară pierdere.

Dacă ai visat cum încerca un mort necunoscut să prindă, în realitate, nu te baza pe alții în momente dificile: pur și simplu nu pot ajuta.

Buna din nou!

Interpretând ce visează să strângă mâna cu morții, cartea de vis a vrăjitoarei Navi clarifică ce emoții s-au întâmplat să fie trăite. Frica avertizează asupra unui pericol real. Starea de pace promite sprijin de sus.

Marea carte de vis spune că cei care, ca urmare a propriilor greșeli, sunt în pragul falimentului, fără a fi conștienți de acest lucru, trebuie să salute defunctul în vis. Bucuria de pe fața tejghelei confirmă încă o dată interpretarea somnului: planul de acțiune trebuie în mod clar ajustat.

Cine este decedatul

Gradul de rudenie și relațiile din timpul vieții vă vor ajuta să vă dați seama la ce visează o strângere de mână cu defunctul. Când într-un vis ai avut șansa să strângi mâna unei persoane moarte pe care nu ți-a plăcut, în realitate, nu te grăbi să accepți cadouri fără a specifica condițiile. Ceea ce vor cere în schimb poate fi șocant, – avertizează cartea de vis a lui Velesov.

În același timp, strângerea mâinii cu un fost inamic indică o oportunitate de a construi relații cu cineva care trăiește astăzi. Salutul tradițional al părinților decedați amintește de promisiunea făcută mai devreme și neîmplinită până acum.

Imaginile blânde precum bunica sau prietenii din copilărie sunt mereu alături de tine, nu este nimic rău să faci o plimbare cu ei de mână. În același timp, se întâmplă să fie văzute în ajunul unor schimbări neașteptate. Ceea ce au spus într-un vis va ajuta să le prezică caracterul.

cu fermitate

Explicând de ce se visează să țină mâna unei persoane moarte, cărțile de vis iau în considerare diverse situații cotidiene:

 • Dacă ai visat să ții decedatul de încheietură acasă, veștile proaste vor afecta întreaga familie;
 • Când eroul din vis îl ține pe adormit, el încearcă să avertizeze împotriva greșelilor;
 • Dacă ai visat să-ți ții încheietura mâinii, realizând că este un cadavru, vârsta ta va fi lungă;
 • Vederea și atingerea mâinilor bebelușilor morți se întâmplă cu probleme legate de sarcină;
 • A nu vedea, dar a ști exact cine te ține de mână, se întâmplă în perioadele de singurătate.

Stranglehold

Previziunile despre motivul pentru care se visează că mortul trage de mână pot oarecum nedumerit persoana adormită. Majoritatea cărților de vis sunt încurajatoare că simbolul nu prevestește nimic fatal. Interpretarea viselor Hasse observă că a vedea cum defunctul trage undeva se întâmplă într-o stare de rău. Uneori, un simbol înseamnă dor pentru această persoană.

Dacă ai visat că târai o mulțime de oameni morți, în realitate ai o mulțime de motive de îngrijorare. Dacă un mort scoate un deget osos din mormânt și trage, nu va fi ușor să treci peste dificultăți, dar este posibil.

A vedea o persoană moartă scoțându-și mâinile dintr-un sicriu se întâmplă cu o schimbare a vremii sau o vizită neașteptată.

Gesturi înspăimântătoare

Ar trebui să știi de ce visezi că defunctul manifestă agresivitate. Cartea de vis a lui Wangi sugerează că persoana adormită în realitate ar putea face ceva care l-ar putea supăra.

Când se întâmplă să-l vezi cu un cuțit, vin schimbări bruște într-o relație romantică. O pauză, o cunoștință neașteptată sau un nou val de sentimente este posibilă – ceva vă va tulbura cu siguranță.

Când într-un vis ai reușit să te găsești într-un cimitir, unde mai mulți orbi ai orbului sunt dispăruți în același timp, vei afla în curând despre un dezastru de mare amploare.

Urmați-mă!

Cât de periculos este să-ți vezi palma în palma unei persoane înviate într-un vis și să-l urmezi în mod voluntar? În cărțile de vis antice, o astfel de întorsătură a evenimentelor înseamnă cel mai rău: aceasta este o cale directă către lumea următoare.

Contemporanii noștri descifrează mai rezonabil acest semn: adesea defunctul îl conduce de mână în vis pe cel care se chinuiește moral cu durere și dor de el.

Dacă ai visat să mergi cu un însoțitor atât de neobișnuit, nu interferează cu acordarea atenției sănătății și ferește-te de două ori de accidente. Oprirea într-un vis la timp este considerată un semn bun.

Cine este responsabil aici?

Interpretările viselor conțin explicații despre ce este un vis, precum un mort care își întinde mâna dintr-un sicriu. Dacă visătorul își ia încheietura mâinii drept răspuns, într-o situație dificilă va trebui să te bazezi doar pe propriile forțe.

Când am visat că cel care zăcea în sicriu ia palma celui adormit, pe care o dă mai întâi pentru o strângere de mână, în realitate va trebui să plătească pentru amabilitate excesivă. În cartea de vis a Ecaterinei cea Mare, a da defunctului să-și strângă mâna înseamnă a scăpa de frică.

Omagiu tradițiilor

Dacă ai visat un om mort cu mâinile legate, această etapă a vieții celui care adormă ajunge la o concluzie logică. Când trebuie să-ți dezlegeți singur încheieturile, se vor deschide noi începuturi și perspective în realitate.

Sărutul degetelor reci într-un vis intră sub influența remușcării în raport cu această persoană. Când ai visat să te săruți, să simți frică sau dezgust, urmează o perioadă nefavorabilă.

Zâmbește și fă cu mâna

Este curios să știi despre ce este visul, cum mortul și-a ridicat mâna în timpul ceremoniei de înmormântare și își face cu mâna fericit la revedere. Ceea ce vezi într-un vis promite o distracție plăcută.

Dacă s-a întâmplat să atingi mâinile decedatului și să descoperi brusc că acestea sunt calde și, prin urmare, el este în viață, cartea de vis a lui Esop spune că nu se poate avea încredere în toată lumea din mediul imediat.

Salutați morții de mână

Interpretarea viselor Salutați morții de mână ai visat de ce într-un vis să saluti morții de mână? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să salutați morții de mână într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Decedat, decedat

A-ți vedea tatăl sau bunicul decedat, mama sau bunica în viață într-un vis înseamnă să scapi de dificultăți și probleme.

A vedea morți pe cei dragi în viață înseamnă că viața lor va dura.

Un vis în care decedatul îl bate pe visător înseamnă că a comis un fel de păcat.

Cine vede că a găsit un mort se va îmbogăți în curând.

Dacă decedatul, pe care îl vezi în vis, face ceva rău, atunci te avertizează să nu faci asta.

Citeste mai mult:  Construirea unei case într-un vis

Să vezi un singur om mort – la căsătorie și un decedat căsătorit – la despărțirea de rude sau la divorț.

Dacă decedatul, pe care l-ai văzut în vis, a făcut un fel de faptă bună, atunci acesta este un semn pentru tine să faci ceva similar.

A visa la un mort viu și a depune mărturie că este în viață și că totul este în regulă cu el indică o poziție foarte bună a acestei persoane în lumea următoare.

Coranul spune: „Nu, sunt în viață! Ei își obțin moștenirea de la Domnul lor.” (Sura-Imran, 169). Dacă visătorul se îmbrățișează și vorbește cu defunctul, atunci zilele vieții sale se vor prelungi.

Dacă într-un vis visătorul sărută o persoană moartă necunoscută, el va primi binecuvântări și bogății de unde nu se aștepta.

Și dacă face asta cu un mort familiar, va dobândi de la el cunoștințele necesare sau banii lăsați de el după el însuși.

Oricine vede că întreține relații sexuale cu defunctul (decedatul, va realiza ceea ce și-a pierdut de mult speranța.

Oricine vede într-un vis că o femeie moartă a prins viață și a avut relații sexuale cu el va avea succes în toate eforturile sale.

A vedea o persoană moartă tăcută într-un vis înseamnă că din lumea următoare el favorizează persoana care a văzut acest vis.

Oricine vede că defunctul îi dă ceva bun și curat va primi în viață ceva bun și plăcut din partea de la care nu se așteaptă.

Și dacă lucrul este murdar, atunci el poate săvârși o faptă rea în viitor.

A-l vedea pe decedat bogat într-un vis înseamnă că totul este bine în lumea lui următoare.

A saluta decedatul într-un vis înseamnă a primi favoare de la Allah.

Dacă decedatul într-un vis este gol, atunci în viață nu a făcut fapte bune.

Dacă decedatul îl anunță pe visător cu privire la moartea sa iminentă, atunci în curând va muri cu adevărat.

Fața înnegrită a defunctului într-un vis indică faptul că a murit fără credință în Allah.

Coranul spune: „Și celor ale căror fețe devin negre, (va suna): „N-ați renunțat la credința care a fost acceptată de voi? (Sura-Imran, 106).

Cine va vedea că el, împreună cu defunctul, intră în casă și nu iese din ea, va fi la un fir de păr de moarte, dar atunci va fi mântuit.

A te vedea într-un vis dormind pe același pat cu o persoană decedată este pentru longevitate.

Cine vede într-un vis că defunctul îl cheamă la sine va muri la fel cum a murit defunctul.

A vedea într-un vis defunctul interpretând Namaz în locul în care de obicei l-a executat în timpul vieții înseamnă că nu este foarte bine în viața de apoi.

A-l vedea interpretând Namaz într-un alt loc decât în ​​care l-a interpretat în timpul vieții înseamnă că în lumea următoare el este destinat unei mari recompense pentru treburile pământești.

Visul în care decedatul se află în moschee indică faptul că este lipsit de chin, pentru că moscheea într-un vis înseamnă pace și siguranță.

Dacă într-un vis defunctul conduce rugăciunea celor care sunt în viață în realitate, atunci viața acestor oameni va fi scurtată, deoarece în rugăciunea lor urmează acțiunile morților.

Dacă cineva vede într-un vis cum unii oameni drepți decedați anterior au prins viață într-un loc, aceasta va însemna că binele, bucuria și dreptatea de la conducătorul lor vor veni locuitorilor acestui loc, iar afacerile conducătorului lor vor merge fără probleme.

Interpretarea viselor – Moartă

Să vezi rude, prieteni sau cei dragi decedați – împlinirea dorințelor secrete, ajutor într-o situație dificilă, dorința ta de a primi sprijin, dor de căldură a relațiilor, de cei dragi, încep o schimbare a vremii sau înghețuri severe.

Dar dacă defunctul sărută, cheamă, conduce sau tu însuți îl urmărești în urma lui – boli și necazuri grave, moarte.

Este și mai rău să le dai bani, mâncare, haine etc. – boală gravă / pericol pentru viață.

Dă-i defunctului o fotografie – cel din portret va muri.

Luați ceva de la decedat într-un vis – fericire, bogăție.

A-l felicita este o faptă bună de făcut.

Îi este sete de a vedea – este prost amintit.

A vorbi cu un prieten mort într-un vis este o veste importantă.

Tot ce spune defunctul în vis este adevărat, „ambasadori ai viitorului”.

A vedea portretul defunctului este ajutor spiritual în nevoi materiale.

A-i vedea pe ambii părinți decedați împreună este fericire, bogăție.

Tatăl și mama decedați sunt autoritate, natura fenomenului lor este întotdeauna de o importanță deosebită, în timp ce:

Mama – cu aspectul ei cel mai adesea avertizează împotriva actelor erupții cutanate.

Tată – avertizează împotriva a ceea ce îți va fi rușine mai târziu.

Bunicul sau bunica decedată apare într-un vis înaintea ceremoniilor semnificative.

Frate mort – din fericire.

Sora decedată – către un viitor neclar, incert.

A dormi cu un soț mort este o pacoste.

Interpretarea viselor – Oamenii care au murit în realitate au apărut într-un vis

Acei oameni care nu mai sunt în realitate continuă să trăiască (există!) în mintea noastră.

Într-un semn popular, „a vedea morții într-un vis pentru o schimbare a vremii”. Și există ceva adevăr în acest lucru, ca urmare a schimbărilor bruște ale presiunii atmosferice în imaginea celor dragi ai defuncților, fie fantomele cunoștințelor decedate, fie lucifage din dimensiunile non-fizice ale noosferei pământului pentru a studia, contactează și influențează persoana adormită cel mai ușor pătrunde în vise. Esența acestuia din urmă poate fi clarificată prin tehnici speciale doar în vise lucide.

Și din moment ce energia Lucifags este extraterestră (inumană), este destul de ușor să determinați sosirea lor.

Și deși Lucifagi se „ascunde” foarte des sub imaginile celor dragi care au plecat într-o altă lume a celor dragi, atunci când ne întâlnim cu rudele noastre presupuse moarte, în loc de bucurie, dintr-un motiv oarecare trăim un disconfort deosebit, o mare emoție și chiar frică. !

Cu toate acestea, absența unei conștiințe cu drepturi depline în timpul zilei, adică neconștientizarea, care, împreună cu acțiunea de mare viteză a corpului nostru, este protecția noastră spirituală față de ele, ne scutește de a ajunge în contact direct cu energia distructivă cu adevărații reprezentanți ai spații infernale subterane.

Cu toate acestea, destul de des putem vedea și body-uri „autentice”, „adevărate”, cândva persoane dragi care locuiau cu noi.

În acest caz, contactul cu ei este însoțit de stări și stări fundamental diferite. Aceste dispoziții sunt mai încrezătoare, intime, intime și binevoitoare.

Citeste mai mult:  Care este visul unei fetițe cu părul roșcat

În acest caz, putem primi cuvinte bune de despărțire, un avertisment, un mesaj despre evenimente viitoare și un real sprijin spiritual și energetic și protecție față de rudele decedate (mai ales dacă cei decedați au fost credincioși creștini în timpul vieții).

În alte cazuri, oamenii morți într-un vis sunt propriile noastre proiecții, arătând așa-numitul „gesalt incomplet”, o relație neterminată cu această persoană.

Asemenea relații care nu continuă din punct de vedere fizic sunt exprimate prin nevoia de reconciliere, iubire, intimitate, înțelegere și rezolvare a conflictelor din trecut.

Drept urmare, astfel de întâlniri devin vindecătoare și sunt exprimate printr-un sentiment de tristețe, vinovăție, regret, remuşcare, curăţire spirituală.

Salutați într-un vis cu o persoană moartă de mână: sens și interpretare, care prevestește

Visele sunt un lucru foarte uimitor și nu pe deplin înțeles. Prin urmare, majoritatea oamenilor, după ce au văzut ceva interesant sau neobișnuit, apelează imediat la cărțile de vis pentru un răspuns sau o predicție. Mai ales dacă într-un vis a apărut o imagine bună sau plăcută care a lăsat în urmă emoții pozitive. Dar dacă a fost visată erezia, ca o poveste despre cum visătorul a dat mâna cu morții într-un vis? Ce pericol promite o astfel de viziune? Și despre ce avertizează?

Veridicitatea interpretării

Primul lucru cu care trebuie să începeți atunci când vă analizați visul este evaluarea acestuia. Și pentru aceasta trebuie să vă amintiți ce evenimente sau acțiuni au precedat momentul de a merge la culcare. Desigur, dacă o persoană a jucat jocuri înfricoșătoare pe computer cu o zi înainte, a vizionat un film înfricoșător sau a citit o carte din genul thriller, probabil că va visa la un complot similar. La urma urmei, creierul este proiectat în așa fel încât noaptea să prelucreze informațiile primite în timpul zilei. De asemenea, dacă o persoană a experimentat recent durere – pierderea unei rude sau a unui prieten, în visele sale pot apărea și viziuni teribile. De exemplu, mulți oameni visează la o persoană moartă care încearcă să-l ia cu el sau să-i învinovățească pentru ceea ce i s-a întâmplat. În acest caz, sensul visului, în care visătorul a trebuit să dea mâna cu mortul într-un vis, este atribuit factorului psihologic. Prin urmare, analiza nu necesită și absolut nu prezintă nimic.

Un alt lucru este dacă visul a apărut spontan. Adică, în ajunul persoanei nu s-a gândit la așa ceva. Numai atunci putem spune că un vis este un prevestitor al anumitor evenimente din viața visătorului.

Interpretarea viselor

Conform cărților de vis, a saluta pe cineva într-un vis înseamnă a te întâlni în viitorul apropiat cu una dintre rudele, prietenii sau doar cunoștințele tale. Prin urmare, un astfel de vis nu prezintă niciun pericol. Mai ales dacă avea o conotație pozitivă. Situația este cu totul diferită dacă ar trebui să dai mâna cu o persoană moartă într-un vis. Acest proces este un semn al unor evenimente foarte negative și chiar tulburătoare.

Cu toate acestea, nu ar trebui să vă panicați imediat sau să vă trageți, pregătindu-vă pentru diverse necazuri. La urma urmei, este foarte posibil ca visătorul să fi avut un dor pentru ruda sau cunoștința sa decedată. Chiar dacă nici nu s-a gândit la asta cu o zi înainte. Chiar și un singur gând care a apărut în subconștient poate duce la un vis lung și bogat, cu un complot ciudat sau înfiorător.

Ce promite visul?

Pentru fiecare vis de noapte, chiar dacă este negativ, este important să luăm în considerare nu numai semnificația, ci și semnul. După cum am menționat mai sus, strângerea mâinii cu o persoană decedată într-un vis prevestește evenimente negative. Dar nu este deloc necesar ca acestea să fie fatale pentru visător.

În general, visele în care apar oameni morți promit schimbări drastice ale vremii. Dar este, de asemenea, foarte important să-ți examinezi visul mai atent. În special, încercați să vă amintiți exact ce acțiune a fost efectuată cu defunctul. De exemplu, este bine cunoscut faptul că în vise este strict interzis să luați ceva din mâinile defunctului. De asemenea, nu ar trebui să mergeți în locul unde sună o persoană din cealaltă lume. În caz contrar, consecințele pentru visător vor fi extrem de negative. Există chiar și posibilitatea ca visătorul să meargă în curând în altă lume.

Dacă o persoană a trebuit să întâmpine decedatul de mână într-un vis, atunci ar trebui să se pregătească pentru faptul că în viitorul apropiat se va simți mai rău, o boală periculoasă și chiar moarte. Dacă nu acordați atenție bolii dumneavoastră la timp.

Dacă ai avut un vis în ajunul unor negocieri sau tranzacții importante

Atunci când îți analizezi visul, este foarte important să ții cont nu doar de evenimentele care preced somnul, ci și de cele care îl urmează. De aceea, merită să reprogramați sau să anulați orice eveniment legat de obținerea de beneficii financiare. Pentru că speranțele de succes nu se vor împlini. Și dacă tot reușești să obții ceea ce îți dorești, atunci nu va aduce fericire.

Este mult mai corect să acordați atenție celor dragi și să petreceți ziua de după un vis greu alături de cei dragi. Așa că va fi posibil să alungi problemele și problemele viitoare.

Interpretarea pozitivă a somnului

Întrebarea de ce să salutați într-un vis cu o persoană moartă de mână este pusă de fiecare persoană sănătoasă la minte. La urma urmei, chiar și oamenii nu prea superstițioși, un astfel de vis poate speria. Mai ales dacă într-un vis trebuia să vezi o rudă sau un prieten viu și sănătos.

Cu toate acestea, un astfel de vis de noapte nu prezintă pericol. În primul rând, poate fi explicat în termeni de psihologie. Potrivit experților, un astfel de vis înseamnă marea dragoste a visătorului pentru persoana din vis, precum și teama de a-l pierde. În al doilea rând, somnologii – experți în studiul viselor – susțin că o astfel de viziune oferă longevitate persoanei care a fost sub forma defunctului.

O altă trăsătură importantă a visului este aceea că a saluta într-un vis unei rude decedate care a fost căsătorită în timpul vieții promite o nuntă rapidă sau o întâlnire cu sufletul său pereche. Dar dacă un visător căsătorit visează la o rudă căsătorită, atunci el însuși va fi divorțat.

Colorarea emoțională a somnului

Pentru a-ți interpreta corect viziunea, este important să fii atent la ce sentimente a experimentat visătorul atunci când „viziona” imagini de noapte. La urma urmei, decedatul nu trebuie să fie deloc într-un sicriu. El se poate mișca în siguranță în jurul lumii, la fel ca noi. Adică, în acest caz, există nostalgie pentru acele vremuri în care actualul defunct era încă în viață. Și atunci nu este deloc înfricoșător să saluti în vis o persoană moartă de mână. Și pentru mulți oameni este chiar drăguț. Dacă o rudă sau un prieten visează.

Deci, dacă visul a avut o culoare pozitivă și dimineața visătorul s-a trezit cu o dispoziție bună, atunci visul arată:

 • profit rapid;
 • primirea de ajutor sau sprijin de unde nu te așteptai;
 • oportunitatea de a realiza ceea ce speranța a fost deja pierdută.

Citeste mai mult:  De ce visează un mort

Dacă după somn rămâne o impresie grea, atunci visul prezintă boli periculoase, dezamăgire, obstacole în îndeplinirea dorințelor, dificultăți la locul de muncă și în viața personală. Cu alte cuvinte, începutul dungii negre.

Cu toate acestea, conform experților, este încă posibil să te protejezi de efectele negative ale somnului. Pentru a face acest lucru, trebuie să ceri iertare de la decedat sau să pui o lumânare în spatele lui.

Un mort fluturând mâna într-un vis

Mâna mortului este unul dintre cele mai controversate simboluri. Pentru a afla la ce visează imaginea, cartea de vis ia în considerare complotul din vis, trăsăturile de personalitate ale defunctului și atitudinea visătorului față de el.

Ce spune Miller?

În cartea de vis a lui Miller există o explicație a motivului pentru care cineva visează să strângă mâna cu morții și să se bucure că au avut norocul să-l revadă, cel puțin într-un vis. Ceea ce ai visat promite de fapt o ușoară pierdere.

Dacă ai visat cum încerca un mort necunoscut să prindă, în realitate, nu te baza pe alții în momente dificile: pur și simplu nu pot ajuta.

Buna din nou!

Interpretând ce visează să strângă mâna cu morții, cartea de vis a vrăjitoarei Navi clarifică ce emoții s-au întâmplat să fie trăite. Frica avertizează asupra unui pericol real. Starea de pace promite sprijin de sus.

Marea carte de vis spune că cei care, ca urmare a propriilor greșeli, sunt în pragul falimentului, fără a fi conștienți de acest lucru, trebuie să salute defunctul în vis. Bucuria de pe fața tejghelei confirmă încă o dată interpretarea somnului: planul de acțiune trebuie în mod clar ajustat.

Cine este decedatul

Gradul de rudenie și relațiile din timpul vieții vă vor ajuta să vă dați seama la ce visează o strângere de mână cu defunctul. Când într-un vis ai avut șansa să strângi mâna unei persoane moarte pe care nu ți-a plăcut, în realitate, nu te grăbi să accepți cadouri fără a specifica condițiile. Ceea ce vor cere în schimb poate fi șocant, – avertizează cartea de vis a lui Velesov.

În același timp, strângerea mâinii cu un fost inamic indică o oportunitate de a construi relații cu cineva care trăiește astăzi. Salutul tradițional al părinților decedați amintește de promisiunea făcută mai devreme și neîmplinită până acum.

Imaginile blânde precum bunica sau prietenii din copilărie sunt mereu alături de tine, nu este nimic rău să faci o plimbare cu ei de mână. În același timp, se întâmplă să fie văzute în ajunul unor schimbări neașteptate. Ceea ce au spus într-un vis va ajuta să le prezică caracterul.

cu fermitate

Explicând de ce se visează să țină mâna unei persoane moarte, cărțile de vis iau în considerare diverse situații cotidiene:

 • Dacă ai visat să ții decedatul de încheietură acasă, veștile proaste vor afecta întreaga familie;
 • Când eroul din vis îl ține pe adormit, el încearcă să avertizeze împotriva greșelilor;
 • Dacă ai visat să-ți ții încheietura mâinii, realizând că este un cadavru, vârsta ta va fi lungă;
 • Vederea și atingerea mâinilor bebelușilor morți se întâmplă cu probleme legate de sarcină;
 • A nu vedea, dar a ști exact cine te ține de mână, se întâmplă în perioadele de singurătate.

Stranglehold

Previziunile despre motivul pentru care se visează că mortul trage de mână pot oarecum nedumerit persoana adormită. Majoritatea cărților de vis sunt încurajatoare că simbolul nu prevestește nimic fatal. Interpretarea viselor Hasse observă că a vedea cum defunctul trage undeva se întâmplă într-o stare de rău. Uneori, un simbol înseamnă dor pentru această persoană.

Dacă ai visat că târai o mulțime de oameni morți, în realitate ai o mulțime de motive de îngrijorare. Dacă un mort scoate un deget osos din mormânt și trage, nu va fi ușor să treci peste dificultăți, dar este posibil.

A vedea o persoană moartă scoțându-și mâinile dintr-un sicriu se întâmplă cu o schimbare a vremii sau o vizită neașteptată.

Gesturi înspăimântătoare

Ar trebui să știi de ce visezi că defunctul manifestă agresivitate. Cartea de vis a lui Wangi sugerează că persoana adormită în realitate ar putea face ceva care l-ar putea supăra.

Când se întâmplă să-l vezi cu un cuțit, vin schimbări bruște într-o relație romantică. O pauză, o cunoștință neașteptată sau un nou val de sentimente este posibilă – ceva vă va tulbura cu siguranță.

Când într-un vis ai reușit să te găsești într-un cimitir, unde mai mulți orbi ai orbului sunt dispăruți în același timp, vei afla în curând despre un dezastru de mare amploare.

Urmați-mă!

Cât de periculos este să-ți vezi palma în palma unei persoane înviate într-un vis și să-l urmezi în mod voluntar? În cărțile de vis antice, o astfel de întorsătură a evenimentelor înseamnă cel mai rău: aceasta este o cale directă către lumea următoare.

Contemporanii noștri descifrează mai rezonabil acest semn: adesea defunctul îl conduce de mână în vis pe cel care se chinuiește moral cu durere și dor de el.

Dacă ai visat să mergi cu un însoțitor atât de neobișnuit, nu interferează cu acordarea atenției sănătății și ferește-te de două ori de accidente. Oprirea într-un vis la timp este considerată un semn bun.

Cine este responsabil aici?

Interpretările viselor conțin explicații despre ce este un vis, precum un mort care își întinde mâna dintr-un sicriu. Dacă visătorul își ia încheietura mâinii drept răspuns, într-o situație dificilă va trebui să te bazezi doar pe propriile forțe.

Când am visat că cel care zăcea în sicriu ia palma celui adormit, pe care o dă mai întâi pentru o strângere de mână, în realitate va trebui să plătească pentru amabilitate excesivă. În cartea de vis a Ecaterinei cea Mare, a da defunctului să-și strângă mâna înseamnă a scăpa de frică.

Omagiu tradițiilor

Dacă ai visat un om mort cu mâinile legate, această etapă a vieții celui care adormă ajunge la o concluzie logică. Când trebuie să-ți dezlegeți singur încheieturile, se vor deschide noi începuturi și perspective în realitate.

Sărutul degetelor reci într-un vis intră sub influența remușcării în raport cu această persoană. Când ai visat să te săruți, să simți frică sau dezgust, urmează o perioadă nefavorabilă.

Zâmbește și fă cu mâna

Este curios să știi despre ce este visul, cum mortul și-a ridicat mâna în timpul ceremoniei de înmormântare și își face cu mâna fericit la revedere. Ceea ce vezi într-un vis promite o distracție plăcută.

Dacă s-a întâmplat să atingi mâinile decedatului și să descoperi brusc că acestea sunt calde și, prin urmare, el este în viață, cartea de vis a lui Esop spune că nu se poate avea încredere în toată lumea din mediul imediat.

Alege-ți visul 👇

Într-un vis, sărută morții

Văzând o persoană moartă într-un vis

Într-un vis, mortul zâmbește

De ce visezi un mort gol?

Mort plângând în somn

Care este visul unui mort reînviat?

Buna ziua! 🤗

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? 🔮 La care am visat azi. Exact în noaptea asta.