Ruj de interpretare a viselor

La ce visează Rujul într-o carte de vis

12 octombrie 2019 la 10:17 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează Rujul citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Ce înseamnă rujul într-un vis?

Сонник XXI века

De ce visează rujul și ce înseamnă:

Ruj – Rujul la care ai visat este semnul unei întâlniri viitoare, întâlnire de afaceri; pentru o fată – aventuri amoroase.

Dream interpretare Tsvetkova

Ruj – Aplicați, ungeți – o surpriză puternică.

Cartea viselor esoterice

Ruj – Alege ruj – pregătește-te să seduci pe cineva. Ungerea buzelor este autoafirmare. Acțiunile tale sunt controlate de un „complex de inferioritate”.

Carte de vis modernă mare

Ruj – de ce visează visătorul?

Ruj – O tânără a visat că are o mare varietate de ruj în fața ei și a fost dificil să-l aleagă pe cel mai potrivit – un vis promite acestei femei cele mai largi oportunități din viață; vor fi multe perspective tentante, dintre care mai trebuie să alegi una. O femeie vede într-un vis că rujul ei s-a uscat – din cauza neatenției și uitării, această femeie se va găsi în curând într-o poziție incomodă.

Interpretarea viselor de la A la Z

La ce visează Rujul?

A picta buzele cu ruj într-un vis înseamnă că un bărbat care nu-ți este simpatic te va înclina către intimitate, dar poate face multe pentru cariera și bunăstarea ta. Rujul stacojiu strălucitor prezintă probleme sexuale în familie, iar cel necăsătorit indică corectitudinea deciziei lor, prevestind dragoste și respect din partea viitorului soț.

Rujul sidef și strălucitor sugerează că în curând va trebui să te pocăiești de propria ta indiscreție, ceea ce va provoca un accident. Rujul cu tonuri palide, calme, prevestește dezamăgirea unui cadou care nu este deloc pe gustul tău.

Cumpărând ruj într-un vis – în realitate vei fi flatat, dar vei putea discerne nesinceritatea și invidia în spatele dispoziției tale exterioare. Visul în care ți se dă ruj înseamnă că în curând vei fi invitat într-o nouă societate, unde vei întâlni o persoană interesantă care îți va arăta imediat dragostea și îi vei răspunde.

Cartea de vis lumească

Interpretarea zilnică a unui vis despre ruj

A vedea rujul într-un vis este simbolul unui secret.

De exemplu, dacă o femeie a visat la rujul cu care își pictează buzele, atunci în viața reală nu se deschide niciodată până la capăt, nici măcar în fața celor dragi, realizând că trebuie să existe întotdeauna un fel de mister într-o femeie. , și uitând că numai sinceritatea poate fi cu adevărat atractivă.

Dacă într-un vis rujul este roșu aprins, atunci cel mai probabil această femeie nu este încrezătoare în sine și încearcă să distragă atenția de la propriile complexe cu mijloace nu tocmai potrivite.

Dacă ai visat că cumperi ruj ieftin de pe piață, atunci în viața reală oamenii din jurul tău te prind adesea într-o minciună – încerci mereu să pari cine nu ești în realitate.

Dacă un bărbat a văzut într-un vis că cumpără ruj ca un cadou, atunci se așteaptă ca relația cu iubitul său să treacă în curând într-o nouă etapă (de exemplu, el se pregătește să o ceară în căsătorie).

Dacă o femeie a visat că și-a pierdut rujul, atunci, în realitate, va trebui să îndure dezamăgirea și singurătatea – și propriile complexe și capricii ar fi de vină.

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în ianuarie, februarie, martie, aprilie

Ruj – La revedere.

Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

Dacă într-un vis nu poți găsi nuanța potrivită de ruj pentru tine, fii pretențios în relația cu tinerii.

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

A cumpăra ruj într-un magazin înseamnă a întâlni un tânăr.

Care este visul rujului

Dacă ai visat la ruj, atunci probabil că vrei să ascunzi ceva de ceilalți sau să-ți adaugi importanță și atractivitate. Cea mai bună interpretare a imaginii va fi dată de cele mai populare cărți de vis și detalii despre ceea ce s-a întâmplat într-un vis.

Cea mai recentă carte de vis a lui Ivanov – la ce visează rujul

Dacă o femeie ar visa la ruj, atunci și-ar obține un amant căsătorit. Pentru un bărbat, acesta este un semn al unei întâlniri romantice. Dar pictarea buzelor cu ruj nu este foarte bine. Acesta este un semn al unei boli care se apropie.

Ruj într-un vis conform cărții de vis de la A la Z

Ai avut un vis că ți-ai vopsit buzele cu ruj? Trebuie să intri într-o relație intimă nu cu cel mai frumos bărbat, dar succesul carierei tale depinde de el.

Cosmeticele de culoare stacojie strălucitoare promit familiilor dificultăți în relațiile maritale pe baza sexului. Necăsătorită, dimpotrivă, ea prezice fericirea și un soț demn. Pentru toată lumea, fără excepție, o culoare roșie a buzelor înseamnă că în situația actuală ai luat decizia corectă, oricât de dificilă ar părea.

Rujul cu sclipici sidef avertizează că te vei pocăi de propriile greșeli și greșeli. Mate și pal promite dezamăgire de la o surpriză mult așteptată.

Dacă s-a întâmplat să cumpărați un burete într-un vis, atunci în spatele nesincerității și lingușirii puteți considera o personalitate prădătoare. Dacă îți dau ruj, atunci te vei găsi într-o nouă societate pentru tine, unde îți vei întâlni sufletul pereche.

Interpretare conform cărții de vis a lui Dmitry și Nadezhda Zima

Rujul într-un vis este un simbol al sentimentelor false. Dacă s-a întâmplat să vezi buzele vopsite ale altcuiva, atunci înșelăciunea și înșelăciunea vor interfera cu planurile.

Ai visat că o persoană cunoscută avea buzele vopsite? Încearcă să nu fii sincer și să nu încredințezi străinilor secretele tale. Să pictezi singur buzele cu un burete – spre propria ta nesinceritate. Dacă s-a întâmplat să se murdărească în ruj, atunci această calitate este cea care va distruge relația.

Citeste mai mult:  O vezi pe Maica Domnului într-un vis

Am visat la ruj – conform unei cărți de vis ezoterice

Cartea de vis ezoteric este sigur că alegerea rujului într-un magazin înseamnă literalmente că trebuie să seduci pe cineva. Dacă îți pictezi buzele într-un vis, atunci în realitate încerci să te afirmi și să scapi fără succes de un complex de inferioritate.

De ce visezi la ruj, ruj

Dacă în lumea reală încerci să fermeci și să seduci pe cineva, atunci nu este de mirare că în visele tale visezi la ruj. Într-un vis, un burete este un simbol al faptului că vrei să demonstrezi ceva sau măcar să atragi atenția asupra ideii, cuvintelor și sfaturilor tale.

Dacă un bărbat a visat la ruj, atunci urmează o întâlnire de afaceri sau romantică. Pentru o fată tânără – acesta este un semn al unei noi cunoștințe, pentru o matronă căsătorită – aventuri la o parte.

De ce visezi la ruj roșu, roz

Rujul de buze roșu aprins transmite complexitate într-un mod intim. Culoarea roșie saturată promite pasiune furtunoasă și sărbătoare magnifică. Nuanța stacojie reflectă o criză emoțională, o stare în pragul colapsului. Bordeaux garantează pace și stabilitate.

Dacă ai visat la o buză roz, atunci în viața reală va exista un sentiment pur sublim. Foarte palid simbolizează iluzii, o atitudine copilărească, prea strălucitoare – pompozitate excesivă, dorința de a urma moda în ciuda tuturor.

De ce visezi să pictezi buzele

Dacă într-un vis un bărbat își pictează buzele, atunci în realitate trebuie să aflați știrile, care vor duce la o stare de nedumerire extremă. A picta buzele unei femei este un succes în carieră și o bogăție pe care le va aduce un amant neplăcut.

O fată care să picteze buzele într-un vis – să flirteze, cochetărie, relații trecătoare. Dacă te machiezi foarte abundent și excesiv, atunci vei suferi din cauza caracterului tău rău.

Care este visul de ruj pe buze

Un strat gros de ruj pe buzele altcuiva marchează o dragoste falsă, nesinceră. Buzele pictate ale bărbaților într-un vis înseamnă că partenerul tău este nemulțumit de tine. Același vis cere să nu ai încredere în oamenii necunoscuti și în asigurările lor.

Personajele complet necunoscute de orice gen cu buze vopsite garantează înșelăciunea și amestecul în afaceri. Gustul de ruj de pe buzele tale este un sacrificiu care trebuie făcut de dragul bunăstării personale.

De ce visezi să cumperi ruj

Ai avut ocazia să cumperi un burete nou într-un magazin într-un vis? Faceți cunoștință cu o persoană foarte interesantă.

Ai avut un vis că te-ai plimbat prin magazine și nu ai găsit nuanța sau marca potrivită? Îți găsești greșeli partenerului tău prea des și ești mereu nemulțumit de ceva. Aceeași viziune reprezintă nehotărârea care te împiedică să-ți faci un prieten.

Dacă un bărbat cumpără ruj, atunci în viața reală ar trebui să acorde mai multă atenție alesului său și să-i ofere cadouri. Altfel, doamna jignită va merge la alta.

Ruj într-un vis – alte interpretări

Pentru a înțelege de ce rujul visează, este necesar să luăm în considerare interpretări mai specifice. De exemplu, culoarea produselor cosmetice, calitatea acesteia și alte nuanțe.

 • ruj foarte scump – unui iubit generos
 • ieftin – la nevoia de a economisi
 • mediu – la treburile de la serviciu
 • importat – vei experimenta o plăcere scumpă
 • probleme casnice – casnice
 • cu un miros neplăcut – la o conversație dificilă, vești proaste
 • cu comunicare plăcută – la cald
 • alege o buză – spre seducția viitoare
 • încercați-vă mâna – nu trageți concluzii pripite
 • a mânji pe altul – unui prieten insidios
 • tu însuți – să te prefaci
 • cumpără – a întâlni
 • da – la invitatie
 • a te oferi – la flirt, cochetărie
 • pierde – secretul va fi dezvăluit
 • linge de pe buze – devii dependent
 • sidef – la pocăință
 • cu scântei – la înșelăciune, orbire
 • mat – la o relație uniformă
 • alb – simbolizează imaturitatea, răceala
 • galben – intuiție, vitalitate
 • aur – noroc, triumf
 • portocaliu – întreprinderi, viclenie
 • verde – trezire, speranță
 • liliac – nevoia de a se reuni
 • violet – creativitate, idei noi
 • albastru – umilință, răbdare, înțelegere
 • albastru – risc, căutare
 • roșu – pasiune, viciu, furie
 • maro – stabilitate, pământ
 • violet – dorința de spiritualitate / lux
 • negru – integritate, ghinion

Și amintiți-vă, ca orice alt machiaj, rujul este conceput pentru a ascunde unele defecte. Prin urmare, cel mai adesea indică artificialitate, falsitate și lipsă de încredere.

Care este visul rujului

Ruj conform cărții de vis a lui Dmitry și Nadezhda Zima

Rujul într-un vis este un semn al sentimentelor false.

A vedea buzele pictate ale cuiva într-un vis este un semn că nu ar trebui să ai încredere în sentimentele acestei persoane.

Necunoscuți cu buze vopsite – sugerează că un fel de înșelăciune nu foarte gravă vă poate distrage atenția și vă poate interfera cumva cu planurile.

Să-ți pictezi singur buzele – spune că ești nesincer în sentimentele tale.

Să te murdărești cu rujul este un semn că nesinceritatea ta într-o relație de dragoste poate merge în cele din urmă în lateral.

Ruj conform celei mai recente cărți de vis a lui G. Ivanov

Ruj – pentru o întâlnire romantică secretă cu un bărbat căsătorit.

Purtarea rujului este o boală a buzelor.

Ruj conform cărții de vis de primăvară

La revedere ruj.

Ruj – pentru sărutări secrete.

Ruj de vis de vară

Dacă într-un vis nu poți găsi nuanța potrivită de ruj pentru tine, fii pretențios în relația cu tinerii.

Dacă visezi că nu poți alege nuanța potrivită de ruj în magazin, aceasta este indecizie în relațiile amoroase, nu ești o femeie riscantă.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor copil în noroi

Ruj conform cărții de vis de toamnă

A cumpăra ruj într-un magazin înseamnă a întâlni un tânăr.

A picta buzele într-un vis este o boală.

Ruj conform cărții de vis de la A la Z

A picta buzele cu ruj într-un vis înseamnă că un bărbat care nu-ți este simpatic te va înclina către intimitate, dar poate face multe pentru cariera și bunăstarea ta.

Rujul stacojiu strălucitor – prezintă probleme sexuale pentru familie, iar pentru femeile necăsătorite indică corectitudinea deciziei lor, prevestind dragoste și respect din partea viitorului soț.

Ruj sidefat, strălucitor – indică faptul că în curând va trebui să te pocăiești de propria ta indiscreție, ceea ce va provoca un accident. Rujul cu tonuri palide, calme – prevestește dezamăgirea unui cadou care nu este deloc pe gustul tău.

Cumpărând ruj într-un vis – în realitate vei fi flatat, dar vei putea discerne nesinceritatea și invidia în spatele dispoziției tale exterioare. Visul în care ți se dă ruj înseamnă că în curând vei fi invitat într-o nouă societate, unde vei întâlni o persoană interesantă care îți va arăta imediat dragostea și îi vei răspunde.

Ruj conform cărții de vis Ezoteric

A alege rujul – a te pregăti să seduci pe cineva.

Ungerea buzelor este autoafirmare. Acțiunile tale sunt controlate de un „complex de inferioritate”.

Ruj conform cărții de vis a lui Evgeny Tsvetkov

Aplicați ruj, frotiu – o surpriză puternică.

Ruj conform cărții de vis de zi cu zi

A vedea rujul într-un vis este simbolul unui secret.

De exemplu, dacă o femeie a visat la rujul cu care își pictează buzele, atunci în viața reală nu se deschide niciodată până la capăt, nici măcar în fața celor dragi, realizând că trebuie să existe întotdeauna un fel de mister într-o femeie. , și uitând că numai sinceritatea poate fi cu adevărat atractivă.

Dacă într-un vis rujul este roșu aprins, atunci cel mai probabil această femeie nu este încrezătoare în sine și încearcă să distragă atenția de la propriile complexe cu mijloace nu tocmai potrivite.

Ruj – Dacă ai visat că cumperi ruj ieftin de pe piață, atunci în viața reală oamenii din jurul tău te prind adesea într-o minciună – încerci mereu să pari cine nu ești cu adevărat.

Dacă un bărbat visează că cumpără ruj cadou, atunci se așteaptă ca relația cu iubitul său să treacă în curând într-o nouă etapă (de exemplu, el se pregătește să o ceară în căsătorie).

Ruj – Dacă o femeie ar visa că și-a pierdut rujul, atunci în realitate ar trebui să îndure dezamăgirea și singurătatea – și propriile complexe și capricii ar fi de vină.

Ruj conform Big Dream Book

Ruj – Aplicați, ungeți fardul de obraz – o surpriză puternică.

Ruj după cartea de vis a lui A. Mindelle

Ai visat la Ruj – O tânără visează că are în față o mare varietate de ruj și este dificil să-l alegi pe cel mai potrivit – un vis promite acestei femei cele mai largi oportunități din viață; vor fi multe perspective tentante, dintre care mai trebuie să alegi una. O femeie visează că rujul ei s-a uscat – din cauza neatenției și uitării, această femeie se va găsi în curând într-o poziție incomodă.

Ruj conform cărții de vis online

De ce visezi la ruj? Acest articol – simbolizează atracția dvs. pentru cineva pe care preferați să o ascundeți.

Să-i pictezi buzele este un semn că cineva a decis să te seducă.

Am visat că o cumpără – acesta este un avertisment că vor dori să te seducă cu discursuri frumoase.

Sa-l primesti cadou este un indiciu ca in compania prietenilor iti poate aparea cineva nou care te va interesa.

Visul în care cumperi ruj avertizează asupra unor neînțelegeri și conflicte minore cu alesul tău, care vor izbucni din cauza pretențiilor tale față de el.

Folosești sclipici stacojiu – foarte curând vei întâlni o persoană cu care vei avea o dragoste foarte furtunoasă, relațiile vor fi pline de pasiune și romantism.

Dacă o femeie visează că aplică ruj, acesta este un semn sigur că va avea perspectiva unei creșteri în carieră și o îmbogățire rapidă, dar pentru aceasta va trebui să-și dea dragostea cuiva care nu este deloc drăguț cu ea.

Dacă este stacojiu strălucitor, acesta este un semn bun de schimbare în bine, obținând satisfacția dorită și, ca urmare, deplină cu soarta cuiva. Acum trebuie să te bucuri de viață, să concepi proiecte grandioase și, în același timp, trebuie să stai departe de tot ceea ce îți poate aduce necazuri.

Ruj conform Universal Dream Book

Când vrei să subliniezi ceva, încerci să atragi atenția asupra lui. Ruj – simbolizează dorința de a acorda atenție cuvintelor tale? Te simți mai atractiv când porți ruj? Pe cine vrei să atragi și de ce? Vrei să-ți subliniezi sexualitatea sau este doar un element de machiaj?

Ruj conform cărții de vis a lui Morozova

Dacă o femeie își pictează buzele într-un vis, în realitate va experimenta o mare surpriză de la un fel de știri. O altă semnificație: este posibil ca ea să aibă intimitate cu o persoană care o poate ajuta în carieră, bani sau în alte circumstanțe de viață, dar va fi complet neinteresantă pentru ea ca partener sexual.

A abuza de ruj (a picta buzele foarte puternic și strălucitor, a roși obrajii) – a suferi din cauza propriei nesinceri.

Cumpărați ruj – găsiți vina cu lucrurile mărunte soțului, iubitului sau admiratorului ei.

Dacă un bărbat cumpără ruj – de fapt, el trebuie să fie mai grijuliu și mai atent la femeia lui iubită, altfel ea îl va părăsi.

Ruj conform cărții de vis rusești

Ruj – seducție, „înfrumusețare”, atractivitate.

Citeste mai mult:  De ce visează tipul care doarme

Ruj conform New Dream Book din 1918

Aplicarea rujului, mânjirea fardului de obraz este o mare surpriză.

Ce înseamnă rujul într-un vis conform interpretării cărților de vis

Rujul este cel mai important element al arsenalului seducător al unei femei, conform tuturor creatorilor de tendințe. Prezența rujului schimbă complet imaginea unei femei, o face interesantă și atractivă.

Într-un vis, rujul visează adesea la o cunoștință plăcută și înseamnă comunicare ușoară, flirt ușor, atracție sexuală. Luați în considerare principalele semnificații a ceea ce visează rujul în cărțile de vis.

Valori cheie

Contează dacă folosești ruj în viața de zi cu zi. Dacă aceasta face parte din toaleta dvs. de zi cu zi și într-un vis arătați ca în realitate, nu ar trebui să acordați o importanță suplimentară aspectului dvs.

Acordați atenție detaliilor neobișnuite, modificărilor de culoare. De exemplu, dacă de obicei cumpărați produse cosmetice într-un butic și, într-un vis, cumpărați un tub de vopsea portocalie în pasaj, aceasta poate însemna un flirt ridicol cu ​​un curier, un agent de securitate sau un vânzător ambulant de apă în realitate.

Dacă într-un vis extragi sclipici dintr-un borcan cu degetul chiar într-un restaurant și îți treci degetul peste buze, deși știi foarte bine că acest lucru este oarecum dincolo de limitele permisului, pregătește-te pentru rolul unei seducătoare insidioase și încălcator al fundațiilor.

 • Să speli produsele cosmetice cu un șervețel – să arăți regulile acceptate, să joci propriul tău joc.
 • Cumpărați într-un butic, alegeți – pentru a face cunoștință, dorința de a flirta. Mediul în care cumperi ruj este important – la un giveaway, într-un supermarket, într-un magazin de specialitate sau într-un magazin scump de companie. Mediul înconjurător arată ce simți pentru tine, cât de pregătit ești să economisești frumusețe și nevoile tale. Dacă alegi produse cosmetice ieftine de orice nuanță, ridică un întreg munte de culori diferite – ești extrem de nepretențioși și nu știi să te prețuiești, încerci doar mâna în domeniul flirtului și cochetăriei. În general, încă nu te-ai hotărât asupra alegerii unui domn și ești mulțumit de orice semn de atenție.
 • Dacă un bărbat visează că cumpără ruj, asta înseamnă fie o mascarada, fie o incapacitate completă de a avea grijă de femei, o dorință de dictatură și control, lăcomie.
 • Ruj igienic fără culoare – încredere nemărginită în sine. Nu ești pregătit să te consideri femeie și să ai nevoie de o atitudine serioasă față de tine ca bărbat. Cu tot respectul pentru o astfel de poziție, merită remarcat faptul că nu va funcționa pentru a atrage un bărbat în acest fel. Doar unul care însuși simpatizează cu oamenii puternici sau își caută o patronă de încredere.
 • A picta buzele este o pretenție. Îți place să joci diferite roluri în propriul tău teatru. Poate că are sens să revizuim repertoriul și să cauți noi roluri interesante. Cursurile de actorie și machiaj vor fi utile în viața reală.
 • Pierderea pungii sau a rujului preferat este o dezamăgire în ceea ce privește lucrurile mărunte. Poate că vei învăța ceva neplăcut despre obiectul suspinelor și s-ar putea să nu acorzi importanță acestor fapte, dar în zadar. Lucrurile mărunte caracterizează adesea o persoană mai bine decât cele mai fierbinți cuvinte și revărsări arzătoare.
 • Rupe, rupe coloana de colorat – spre dezamăgire în cele mai bune speranțe.
 • Un tub deschis – poate ai un rival norocos. Nu ai prea multă încredere în bărbat, este necinstit.
 • Mirosul plăcut de balsam de buze înseamnă noroc. Dacă produsele cosmetice sunt râncede, miros neplăcut – există pericolul de a vă face de rușine la o întâlnire.
 • Culoarea rujului într-un vis contează. Roșu clasic – vă prețuiți foarte mult, luați în considerare toate opțiunile și selectați pe cele mai demne. Stacojiu, strălucitor – visezi să fugi la cea mai importantă dată din viața ta cât mai curând posibil. Se pare că ești gata să faci pariul principal. Este foarte posibil să fii stabilit pe o relație egală și să fii dezamăgit. Portocaliu – place să păcăliți tinerii, flirtează fără intenții serioase. Burgundy, maro – o dispoziție serioasă. Ești gata să iei inițiativa în propriile mâini. Roz – prudență. Nodal, natural – place să prefaci și să acționezi, nu încrezător în sine. Culorile agresive – verde, violet, negru – o tendință de scandalos. Îți place să testezi oamenii.
 • Culorile strălucitoare, suculente înseamnă o atitudine decisivă, pregătire pentru o relație serioasă fără semitonuri. Side, sclipirile dau nehotărâre și îndoieli.

Interpretări ale autorităților

Cartea de vis a lui Freud nu a ignorat forma falică a rujului și faptul că buzele strălucitoare de pe fața unei femei evocă asocieri destul de clare cu un organ genital feminin excitat. A picta buzele cu ruj într-un vis înseamnă sex oral și cel mai clar indiciu. A picta buzele într-un restaurant este o disponibilitate de a continua seara, sex violent.

Cartea de vis feminină crede că rujul într-un vis înseamnă un secret. Poate că vei avea un iubit căsătorit cu cerințe mari la frumusețea feminină. Tub clasic – pentru a flirta. Un borcan – la boală. Sclipiciul într-o sticlă este o întâlnire proastă. A picta buzele cu o pensulă – la înșelăciune, o remiză.

Interpretarea viselor de iarnă consideră buzele pictate într-un vis un semn de înșelăciune.

Concluzie

Rujul într-un vis acționează ca un instrument luminos de seducție. A vedea rujul într-un vis înseamnă că ești pregătit pentru noi aventuri. Rujul incolor înseamnă ceva asemănător cu o vânătoare vegetariană – portretizezi flirtul, dar nu ești pregătit să te cunoști serios și să construiești relații. Achiziția rujului înseamnă pregătire pentru noi victorii.

Pe de altă parte, victoriile în domeniul iubirii pot fi văzute și ca o înfrângere. Feriți-vă de relațiile în care vă sunt solicitate exorbitante, relațiile cu bărbați căsătoriți. Ceea ce considerați la început un joc interesant vă poate schimba serios viața.