Pește mic într-un vis

Analizăm în detaliu la ce visează peștele – interpretarea somnului în diferite cărți de vis

Peștele este un simbol interesant și cu mai multe fațete, care are o semnificație specială pentru femei. Un animal care visează poate personifica fie obținerea de profit, creșterea prosperității, fie boala, pierderea. Interpretarea a ceea ce visează un pește este influențată de tipul de animal, de acțiunile celui care doarme și de circumstanțe.

La ce a visat peștele (cartea de vis a Astromeridianului)

În primul rând, luați în considerare interpretarea astromeridianului:

  Un animal care stropește în apă limpede prezice beneficii profesionale.

De ce a visat peștele (conform interpretului psihologic)

Acest interpret oferă următoarele interpretări despre ceea ce visează peștele:

 1. Deoarece aceste animale nu pot vorbi, ele simbolizează adesea tăcerea. Interpretarea este influențată de starea visătorului. Cel care doarme poate fi asuprit de nevoia de a tace, de a-și ascunde adevăratele gânduri și experiențe. În același timp, peștele îți amintește să ții gura.
 2. Dacă ai visat să privești animale într-un acvariu, prin urmare, cel care dormea ​​a decis să se ghideze după principiul „coliba mea este pe margine”. Excluzându-se voluntar din joc, visătorul ratează o mulțime de oportunități.
 3. Prinde și eliberează pești mici – construiește planuri napoleoniene în realitate. Mintea subconștientă încearcă să sugereze că bucuria poate fi găsită în lucrurile mărunte plăcute din viață.
 4. Se crede pe scară largă că peștele viu promite sarcină. Dar această interpretare este relevantă numai pentru fete. Pentru a interpreta corect un astfel de vis, este necesar să rețineți situația din jurul imaginii visate.
 5. Un banc de pești poate fi privit ca o corvoadă, care ulterior se va termina cu un succes răsunător.
 6. Dacă cel care doarme a tachinat peștele, în viața reală va putea să încerce orice adversar viclean în jurul degetului său.
 7. Dacă plutitorul se zvâcnește și visătorul este inactiv, atunci toate eforturile lui vor eșua.

La ce a visat peștele (carte de vis romantică)

Interpretarea a ceea ce visează peștele este influențată de categoria de vârstă, de genul visătorului.

 1. Un pește care visează pentru o adolescentă profețește romantism, divertisment, evenimente de divertisment.
 2. Pentru o domnișoară, un astfel de vis prezice sentimente neîmpărtășite, angoasa inimii.
 3. Dacă o femeie visează la un pește, relația ei cu credincioșii va suferi o transformare.
 4. Pentru reprezentantul sexului puternic, acest vis prezice bucurii familiale.
 5. Pentru soți, un vis cu un animal stropitor prezice nașterea unui copil.
 6. Dacă se vede o anghilă, va fi posibilă rezolvarea unei situații conflictuale cu un partener, pentru a ieși din impas.
 7. Dacă o fată necăsătorită a visat la un pește viu, s-ar putea să-și întâlnească sufletul pereche.
 8. O persoană care a început recent o aventură, văzând un pește stropind într-un vis de noapte, se poate bucura, deoarece îl așteaptă relații armonioase și bunăstare în familie.
 9. Peștii tropicali confirmă posibilitatea trădării.
 10. Pescuitul, de unde visătorul a plecat cu mâinile goale, semnalează că o persoană dragă se va dovedi a fi un trădător.
 11. Pescuitul unei domnișoare este o căsnicie minunată.

Pește conform cărții de vis Micul Velesov

Mărimea peștelui care visează este, de asemenea, una dintre cele mai importante nuanțe pentru interpretarea somnului. Așadar, un animal mare visează să facă profit sau la ploaie, calomnie, bârfă. Un pește mic care visează la o femeie însărcinată promite nașterea unei fete.

Dacă se visează un pește viu, noroc în afaceri, sănătate bună și bucurie pentru copii îl așteaptă pe adormit. Un animal adormit, fetid, putred prezice fie profit neașteptat, fie boală, moartea copiilor, pierdere, vreme rea prelungită.

În ceea ce privește ceea ce visează să prindă pește, poate prezice sarcina, un cadou, profit, victoria asupra unui inamic sau a unei boli, vreme rea (un animal alb înseamnă zăpadă, negru înseamnă o ploaie). Pescuitul în ape tulburi poate fi un semn de boală iminentă, vreme rea și chiar moarte. Dacă dormitorul a prins un pește mic, acesta este, din păcate, faliment. O captură bogată este în avantajul tău. Pradă multicoloră – la deteriorarea stării pacientului, conflict. Domnișoara care a reușit să prindă peștele va avea în curând o căsnicie fericită.

Dacă dormitorul a avut șansa de a hrăni peștii într-un vis, el va învinge inamicul. Proaspăt înseamnă știri. Un visător care alege un pește în piață se poate aștepta la profit sau, dimpotrivă, la apropierea unui fel de boală. Un animal de culoare închisă promite sosirea banilor, deși nesemnificativi.

Carne de pește, pește fiert sau prăjit – pentru necazuri, boală, supărare supărătoare. Să vezi un pește turbat într-un vis este bine. Brut – pentru a deteriora, călcare – pentru a necazuri, curățare – pentru divertisment.

Interpretarea lumească a visului peștelui (imagini alegorice ale lui Esop)

În încercarea de a interpreta ceea ce visează peștele, trebuie să țineți cont de faptul că este capabil să reflecte semnificația unităților frazeologice „tace ca peștele” și „bate ca peștele pe gheață”. Animalul se zbate în apă – cel care doarme va trebui să fie martorul unor afaceri deșarte, în care vor fi implicați mulți oameni. Dacă într-un vis de noapte un pește mare înghite unul mic, vor apărea probleme asociate cu conducerea, din cauza visătorului care ascunde unele informații.

Pescuitul la spinning este noroc în afaceri, dar cel care doarme nu ar trebui să spună tuturor despre propriile planuri. Dacă râul ar trebui să fie lăsat nesărat să sorb, cineva va împiedica punerea în aplicare a planurilor. Dacă ați reușit să plecați cu o captură, rezultatele muncii visătorului vor îndeplini așteptările.

Vizionarea peștilor de acvariu semnalează că nu trebuie să lăsați totul în mila destinului, deoarece acest lucru este plin de probleme. Dacă ai visat să gătești mâncare de pește, atunci vei putea face față lucrurilor. Principalul lucru este să le mulțumim prietenilor care au ajutat în momentele dificile. Prinderea unui pește și eliberarea acestuia din cauza dimensiunilor sale modeste este un semn că celui care doarme îi place să construiască planuri napoleoniene, în timp ce cineva ar trebui să fie mulțumit de mic.

Analiza unui vis în care a visat un pește (interpretarea lui Z. Freud)

Sigmund Freud este cunoscut pentru interpretarea viselor exclusiv într-un plan erotic. Celebrul psihiatru credea că prinderea peștelui semnalează incapacitatea celui care doarme de a se concentra asupra sexului și prezența constantă a gândurilor străine. Drept urmare, el nu reușește să primească (de fapt, precum și să ofere) plăcere. Merită să uităm măcar pentru scurt timp de probleme, renunțând complet la jocul dragostei. În caz contrar, există riscul de a deveni sclav sexual, subminând serios capacitățile corpului tău.

Dacă un bărbat este interesat de ceea ce visează să se trateze cu pește, acest vis prezintă probleme în sex. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece visătorul nu este deloc deranjat de senzațiile partenerului. Principalul lucru este să-ți satisfaci pofta.

Visătorul s-a întors de la pescuit fără nimic – în realitate îi este frică de rușine în sex. Poate că cauza unei astfel de frici a fost o experiență negativă din trecut. Ar trebui să priviți această problemă din punct de vedere filozofic: totul a trecut deja, dacă nu a funcționat o dată, asta nu înseamnă deloc că următoarea încercare va eșua. Nu este nevoie să încerci să vezi ce s-a întâmplat ca o tendință.

Citeste mai mult:  Vedeți-vă într-un vis cu părul roșu

Care este visul peștilor mici

interpretarea somnului conform a 48 de cărți de vis

1 Pește mic conform cărții de vis romantice

Puțin visat – vei avea probleme.

1 Pește mic conform Cărții istorice de vis pentru femei

Peștii mici, mici sunt dezamăgiri.

1 Pește mic conform Cărții istorice de vis pentru femei

Pește mic într-un vis – te așteaptă dezamăgiri și dezamăgiri, vei fi deprimat și, în același timp, vei rezolva probleme minore care apar în mod constant.

Cu cât un vis ni se pare mai ciudat, cu atât are sensul mai profund.

1 Pește mic conform Cărții istorice de vis pentru femei

Pește mic – frică, boală.

1 Pește mic conform Cărții istorice de vis pentru femei

Un stol de pești mici înotători visează – la treburi abundente, care vor fi apoi încununate cu mare succes.

1 Pește mic conform Cărții istorice de vis pentru femei

Peștii mici depun ouă – mare fericire, beneficii.

În interiorul fiecăruia dintre noi, chiar și cei mai buni dintre noi, doarme o fiară sălbatică necontrolată care se trezește când dormim.

1 Pește mic conform Cărții istorice de vis pentru femei

Pește de mare pentru a vedea – la alarmă.

1 Pește mic conform Cărții istorice de vis pentru femei

Am visat că am prins un pește mic – ești sortit să trăiești de la mână la gură.

2 Care este visul peștelui:

Peștii visează la ploaie, vreme rea. Dacă un pește visează: un bărbat sau o fată – va avea loc o schimbare a vremii, femeile tinere – va avea un copil. Pește mare – câștiguri bune. Pește fără viață – slăbiciune. Pește mort – pe vreme rea. Pentru a vedea un pește auriu (pește) – ceea ce imaginat, așteptat nu se va împlini. Pește – distrugere; cineva „sapă” sub tine. O mulțime de pește – vreme rea. Rybin în mână – naștere nereușită. Există pește: pentru bărbați – să aibă amante, pentru femei – naștere ușoară. Pescuitul este profit, victorie asupra rivalilor; curăță pește viu – pentru distracție.

Un simbol al dualității, dificultăților, impermanenței.

Să vezi pești căzând din cer sau ploi de pești este un semn rău. Catastrofe ecologice, dezastre.

Un vis în care visezi despre un pește cu fața umană înseamnă o amenințare de război nuclear.

A vedea într-un vis cum un pește atacă pe altul este un atac submarin.

Sfaturi utile

Când într-un vis pare că cineva te trezește și te sună, nu răspunde și nu te uita pe fereastră – aceasta este una dintre rudele decedate care te cheamă la el.

Dacă o tânără vede un pește într-un vis, acest lucru îi promite un mire frumos și talentat.

A fi o imagine pozitivă pentru o persoană înseamnă instincte libere în toate manifestările; este un simbol al vieții și sănătății, un simbol falic, un simbol al relațiilor sexuale sănătoase.

Peștele viu înseamnă o stare favorabilă a instinctului uman sănătos, iar bolnav sau mort – regresie în diferite grade și, astfel, pierderea vitalității organismului.

Peștele simbolizează procese subconștiente importante pentru o persoană. Visele în care apare acest simbol poartă informații despre schimbările din viața personală și alte domenii importante pentru visător.

 • Bolnav – vei fi slab și lipsit de apărare împotriva bolii.
 • Întuneric – te așteaptă o mulțime de necazuri și dezamăgiri.
 • Pește multicolor într-un vis – conflictele cu cei dragi sunt inevitabile.
 • Dacă mergi cu fluxul încet, totul se va dezvolta treptat.
 • Peștele doarme – cartea de vis spune că așteptările tale nu se vor îndeplini.
 • Dacă te-a absorbit, poți obține un succes fenomenal.
 • Ea a visat că se îndepărtează de tine – este dificil pentru personalitatea ta să se înțeleagă cu ceilalți.
 • Ochi de pește – trebuie să-ți arăți grija.
 • Ea te-a aruncat la mal – poți prelua controlul asupra situației.
 • Am visat că a fost prinsă în plasă – talentele tale te vor ajuta la momentul potrivit.
 • Am văzut-o în fântână – îți vei schimba locul de muncă.
 • Prinde învârtirea, conform cărții de vis – te vei scalda în succes. Ai prins multe – profitul tău va fi surprinzător de mare. Pește pe Kukan – vei primi oaspeți cu generozitate. În grădină – vei suferi de mahmureală.
 • Dacă un bărbat și o femeie sunt ocupați să-l pregătească, visul simbolizează actul sexual.
 • În visele femeilor – avertizează despre începutul iminent al unei noi romante.
 • Pentru peștele căsătorit – promite bunăstare în căsătorie și familie.
 • Pescuitul de iarnă pentru bărbați, conform cărții de vis, este o reflectare a potențialului mare de acțiune.
 • Am visat că papură uscată în apă – noroc te așteaptă.
 • Ulei de pește – pierde în greutate în curând. Bea-l – te vei ingrasa.

Dacă într-un vis o fată încearcă să gătească pește, înseamnă că în curând va trebui să se îngrijoreze mult și să se ocupe de treburile supărătoare ale rudelor sau prietenilor.

Pește crimson pe un râu acoperit cu slouri de gheață crăpate – o conversație mare cu oamenii de care depinzi, distrugerea relațiilor; big fish – o întreprindere importantă, începutul unei mari afaceri; un pârâu plin de pește este o întreprindere profitabilă, profit bun în numerar

Există caviar roșu – o farsă. Pyusnuyu – o surpriză. Lichid – un cadou. Există lapte – căsătorie (căsătorie).

 • Să vezi păstrăvi în apă într-un vis este un succes.
 • Sunt lamprede – pericol; gânduri nepotrivite.
 • Sardinele sunt vești proaste.
 • Acnee – fericire;
 • Stiuca – boala, inflamatie, boala codului; bogatie,
 • burbot, sterlet – bogăție
 • biban, somon, lipa – bucurie. Există ea – o pierdere,
 • Salaka – sănătate.
 • Hering – tristețe.
 • Sig este distractiv.
 • Sudak este un drum.
 • Prinderea rufelor este o plăcere.
 • Există crapi – o pierdere.
 • Șproți – bunăstare.
 • Balena de văzut în vise – profit, urmărire – fericire în casă.
 • Delfinul – salvează vieți; oarecare eliberare.
 • Peștele auriu – fericire trecătoare.
 • Șarpe de apă – fericire; recuperare; scăpând de pericol.

Visele asociate cu peștele ne fac să ne amintim o poveste spusă de Ibn Sirin de către o persoană, în care a spus următoarele: „Am visat că eu și servitorul meu stăteam la masă și era un pește în fața noastră și noi mănâncă-i carnea și măruntaiele” . La care Ibn Sirin a răspuns: „Urmează acest slujitor. Probabil că rănește pe cineva din familia ta”. Bărbatul și-a urmat servitorul și a constatat că acest sclav îi hărțuia sexual pe unii membri ai familiei.

Pește sărat prăjit – prevestește o călătorie în căutarea cunoștințelor sau a medicamentelor pentru conducător.

Dacă cineva vede într-un vis că cumpără pește proaspăt prăjit, atunci prada și noroc îl așteaptă conform poveștii mesei, care este discutată în sura a cincea a Sfântului Coran.

Citeste mai mult:  Plmuiește un bărbat într-un vis

De regulă, dacă visătorul este devotat, atunci peștele prăjit oferă o afacere stabilită, o rugăciune acceptată și un profit mare. În caz contrar, va fi pedepsit.

Dacă vede că stropește peștișori cu făină și îi prăjește în ulei, asta înseamnă că își va cheltui banii pe o afacere nesemnificativă, dar care ulterior își va câștiga valoarea și îi va aduce bucurie.

Se crede că orice pește este de bun augur, mai ales prăjit, cu excepția peștilor mici, ale căror oase nu permit înghițirea cărnii. Acest tip de pește indică dușmănia dintre visător și cei dragi sau speranțe neîmplinite.

Peștele sărat – de regulă, prevestește un profit accidental.

Mărimea contează sau de ce visează peștii mici

În orice moment, oamenii au încercat să cunoască viitorul. Unii au folosit ritualuri magice pentru asta, alții au apelat la ghicitori și la psihici pentru ajutor. Cu toate acestea, după cum s-a dovedit, puteți ridica vălul secretului pur și simplu dezvăluind comploturile văzute în visele nocturne. Și pentru asta trebuie doar să-ți amintești detaliile viziunii și să te uiți în cartea ta de vis preferată. De exemplu, să încercăm să ne dăm seama ce înseamnă un vis în care erau o mulțime de pești mici.

Interpretarea somnului despre peștii mici conform cărților de vis populare

Prezența peștilor mici într-un vis poate indica o mare varietate de evenimente din viață și nu întotdeauna pozitive:

 1. Melnikov. La darurile generoase ale sorții, fericirii și iubirii reciproce.
 2. Modern. Un simbol al ingratitudinii, o pierdere de timp și efort.
 3. Universal. A înșela.
 4. ţigan. La boală.
 5. Oracol. La numeroase probleme și obstacole în afaceri. În ciuda aparentei nesemnificații, problemele care au apărut pot dăuna foarte mult visătorului, iar rezolvarea lor îi va lua mult timp și efort.
 6. musulman. La mici necazuri. Cel mai probabil, acestea vor fi asociate cu taxe pentru o călătorie lungă.
 7. Felomena. Eforturile visătorului vor fi încununate cu succes.
 8. Astromeridianul. Pentru a primi un cadou.
 9. Ţvetkov. Va exista o oportunitate de a urca pe scara carierei.
 10. Rusă veche. Munca impusă celui care doarme îi va lua mult timp și efort, dar nu va oferi un profit semnificativ.

Pește mic în visele femeilor și bărbaților

Pentru o interpretare mai exactă a viziunii, trebuie luate în considerare sexul, vârsta și starea civilă a visătorului:

 • pentru o femeie tânără, un pește mic prezice apariția unui nou admirator. Cu toate acestea, este puțin probabil ca intențiile lui în relația cu visătorul să fie serioase, așa că nu ar trebui să contați pe o relație lungă;
 • pentru o doamnă de familie, complotul prezintă treburile asociate copiilor;
 • un vis promite unei fete o perioadă plină de fericire și distracție;
 • o femeie însărcinată cu o mulțime de pești mici într-un vis promite nașterea de gemeni. Dacă peștele era mort și a înotat cu burta în sus, atunci acest lucru indică pericolul care amenință copiii nenăscuți. Probabil că există o amenințare de avort spontan;
 • pentru un bărbat, un pește mic este un simbol al îndoielii de sine;
 • Pentru un om de afaceri, un vis prezice noi proiecte care vor avea succes în viitor, dar până acum nu vor oferi profituri semnificative.

Trei pești mici este un semn că fericirea este foarte aproape. În curând vei uita de toate problemele și eșecurile tale și te vei bucura de viață.

Detalii complot

Uneori, detalii care inițial par nesemnificative, schimbă radical interpretarea somnului.

Care au fost peștii

Lumea subacvatică este incredibil de diversă. Prin urmare, primul lucru de reținut este cum erau peștii care visează:

 • roșul este un simbol al iubirii. Ei promit schimbări în viața personală și întotdeauna în bine;
 • aur – indica sectorul financiar. Dacă păsările de apă s-au mișcat cu viteză într-un rezervor curat, înseamnă că bogăția materială a visătorului se va îmbunătăți semnificativ, banii vor curge ca apa. Indivizi morți – spre sărăcie și sărăcie;
 • multicolor – indică atitudinea frivolă a visătorului față de soarta sa. Aparent, el doar „arde” viața, distrându-se și nefăcând nicio încercare de a se realiza cumva. Pentru a nu regreta anii trăiți fără urmă, cel care doarme trebuie să-și vină acum în fire și să ia calea corectării;
 • peștele pestriț și strălucitor este un avertisment despre înșelăciune. Ai grijă să nu ai încredere în străini;
 • peștele gravide promit femeilor o concepție mult așteptată, iar bărbaților – afaceri de succes;
 • peștii nefiresc de frumoși și atrăgătoare indică un mare noroc în toate domeniile vieții. Orice afacere începută acum va fi cu siguranță de succes și profitabilă;
 • mare – la o călătorie lungă și la necazul asociat taxelor;
 • peștii morți indică goliciune emoțională, pierderea vitalității, ceea ce va duce la o deteriorare a muncii și, în consecință, la instabilitate în sectorul financiar.

Un banc de pești mici vorbește despre agitația excesivă a visătorului. Amintiți-vă că graba poate dăuna numai cauzei!

Locația peștilor

Când interpretați intriga, asigurați-vă că țineți cont de locul în care se aflau peștii. În caz contrar, interpretarea va fi incompletă:

 • pe mare – pentru o călătorie lungă de afaceri;
 • într-un acvariu – dacă ai visat la mulți aleți, atunci acest lucru indică dorința visătorului de a avea copii. Adulții zbuciumați prevăd noroc;
 • într-un borcan – pentru o femeie, un vis promite melancolie și durere de inimă, pentru un bărbat – o luptă interioară cu sine;
 • într-o găleată – un semn că soluția problemelor se află la suprafață, dar cel care doarme cu încăpățânare nu observă acest lucru;
 • în apă curată – norocul îți va zâmbi în curând, apa murdară prevestește bârfe, probleme, probleme de sănătate.

Acțiuni într-un vis

La interpretarea viselor nocturne trebuie luate în considerare și acțiunile realizate de personajele principale.

Ce a făcut peștele?

 • a încercat să sară din habitatul lor – complotul vorbește despre dorința visătorului de a schimba situația sau profesia. În principiu, totul este în mâinile tale, dar gândește-te dacă acțiunile tale sunt atât de oportune. Poate că schimbarea ar trebui amânată până la vremuri mai bune;
 • generat – ai o viață plină de plăceri. În unele cazuri, această viziune poate prezice completarea familiei;
 • grăbindu-se aleatoriu – la probleme în relațiile cu persoana iubită;
 • a sărit peste apă – schimbările viitoare vor avea un impact pozitiv asupra vieții tale viitoare. Nu regreta ceea ce ai facut, esti pe drumul cel bun;
 • vorbit – la aventuri strălucitoare care vă vor oferi o mulțime de emoții pozitive.

Acțiunile visătorului:

 • hrăniți păsările de apă – la lipsa de evenimente interesante în viață, munca grea. Cu toate acestea, dacă procesul a dat plăcere dormitorului, atunci aceasta indică o plată decentă pentru munca efectuată;
 • mutați peștii dintr-un rezervor în altul – evenimentele viitoare vă vor obliga să vă abandonați modul obișnuit de viață;
 • ține câțiva pești mici în mâini – succesul celui care doarme depinde doar de el, nu ar trebui să te bazezi pe ajutorul altor persoane;
 • a prinde cu o plasă – complotul îl caracterizează pe visător ca pe o persoană crudă și lipsită de principii care, în beneficiul său, este gata să treacă peste sentimentele altor oameni;
 • a prinde cu plasa – la succes în toate eforturile. Dacă plasa era cu găuri și peștele a sărit afară, dorințele visătorului nu coincid cu capacitățile sale, așa că obiectivul este puțin probabil să fie atins;
 • mâncați pește mic și osos – la vești proaste;
 • a găti pește mic este o risipă de bani.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor fosta iubita cu care nu comunic

Cel mai adesea, peștii mici văzuți într-un vis indică treburi minore sau probleme minore cărora cel care doarme le poate face față cu ușurință. Dacă aveți îngrijorări cu privire la viitor, priviți cartea de vis – interpreții vă vor spune ce să faceți în continuare, ce cale să alegeți.

„Interpretarea viselor Peștele mic a visat de ce visează un Pește mic într-un vis”

Interpretarea viselor Pește mic

De ce micul Pește visează într-un vis dintr-o carte de vis?

Un vis despre pești mici promite dezamăgire, durere. Starea ta depresivă nu poate fi un motiv pentru a lăsa deoparte soluția problemelor minore care apar.

O mulțime de pești mici visează ca o indicație a zonei joase a dorințelor tale. Gândește-te la ce vrei cu adevărat de la viață. Poate că averea îți va arăta favoare.

Cine a visat la un pește mic?

O femeie visează la un pește mic ▼

Potrivit cărții de vis, peștele mic pentru o femeie prevestește debutul sarcinii. Pentru o fată tânără, un astfel de vis promite o nouă relație romantică cu un tânăr interesant.

Unde erau peștiștii din visul tău?

De ce peștii mici visează în apă ▼

Am visat pești mici în apă – nu va începe cea mai ușoară perioadă în viață. Vor fi o serie de dificultăți și circumstanțe neprevăzute.

 • Abonați-vă la canalul Felomena în Yandex.Zen

  Capacitatea de a interpreta visele este un dar valoros, pentru că uneori este în vis că conștiința ne oferă cele mai profunde și importante indicii.

  Evaluează acest articol!

  Am visat un Pește mic, dar nu există o interpretare necesară a somnului în cartea de vis?

  Experții noștri vă vor ajuta să aflați la ce visează micul Pește într-un vis, trebuie doar să scrieți visul în formularul de mai jos și vi se va explica ce înseamnă dacă ați văzut acest simbol într-un vis. Incearca-l!

  M-am uitat la un mic iaz cu apă limpede, care măsoară aproximativ 5 pe 3 metri în el, pești mici și întunecați asemănător pisciilor de diferite dimensiuni de la 10 la 25 cm.

  Am greblat pește mic cu bănuți de pe raft în castron, în timp ce peștele era mort și ca și cum puțin putred, după această imagine m-am trezit imediat, există vreo șansă de măcar un moment pozitiv, dar după acest vis, saptamana a fost foarte grea

  Visez la un tren… .. sunt mulți oameni înghesuiti și murdari în el, văd un fost iubit cu mine în acest tren, aleargă în jurul trenului și aduce un fel de apă îmbuteliată murdară, văd este un pat de fier fără saltea și este un pește mort pe el și un bărbat ia unul și vrea să-l mănânce, i-am spus că ea nu ar trebui să-l mănânce crud și el nu … ..

  Am visat la o casă și era o găleată cu apă de băut pe verandă, am scos și am băut și apoi am văzut că acolo înoată o mulțime de peștișori vii și am început să înțeleg că am un pește mic în stomac. și eram în panică ce să fac

  Am visat cățeluși orbi cu pâslă, pisoi mici, m-am gândit cum să-i hrănesc și au înotat o mulțime de pești mici și erau ca un pic mai mari

  Am cumpărat un hering din magazin, l-am cerut pe cel care mi-a plăcut la înfățișare, vânzătorul nu a dat unul, a dat unul mic, ponosit, l-am ridicat și i-am dat înapoi, doar i-am aruncat, supărat.

  buna, am visat un peste mic fara apa, dar viu si mult, iar langa mine era cel mai apropiat om mort.

  Am visat că era un acvariu pe podea în cameră și era apă cu pești în el. Și brusc pereții lui se dezintegrează și apa se varsă și încep să le adun într-o găleată și un pește cocos a zburat direct în mâinile mele. , ca o pasăre, și l-am pus în buzunarul din stânga. Și apoi ea a verificat dacă peștele era în viață. În viață.

  Gara visează, în loc de peroane arată ca un iaz și sunt o mulțime de peștișori în ea! Și încerc să prind melci între ei! Unul a prins, iar doi s-au târât! Și când am ieșit pe scări am văzut o broască râioasă moartă cu susul în jos. Am pășit peste el cu grijă și am mers mai departe!

  Am visat că am născut un pește mic. Înainte de asta, a înotat în râu. Chiar și popuvila era. Peștele era viu și bine. Când i-a arătat soțului ei, acesta a fost încântat și am pus un pește într-un borcan pentru orice eventualitate ca să nu-i fie rău și am mers după un acvariu mare pentru pești. M-am trezit cu asta

  Am prins un pește în râu. A fost foarte zgomotos să scoți peștele de pe cârlig. Am ajuns să scot cârligul împreună cu măruntaiele ei.

  Am avut un vis că m-am repezit sub apă, și am găsit acolo o groapă mică în care era un pește mic, am vrut să-l prind, dar a rezistat. Și am văzut o plasă lângă mine și am început să o trag spre mine, și erau mulți pești mici pe plasă, i-am întins puțin după ce am dat drumul. Le-am atins și cu mâinile

  Bună ziua. Am visat că peștișorii gupi au căzut din acvariu pe masă și i-am adunat rapid pe toți și i-am lansat în acvariu.

  De asemenea, am visat că câțiva pești care au rămas în acvariu au fost mâncați de pești mai mari (dar părțile lor au înotat în acvariu) cu dinți mari, într-un vis mi-am dat seama că erau prădători, deși nu mari, de dimensiunea unui pește de aur. .

  Apa era limpede.

  Buna ziua, am avut un vis de vineri pana sambata. Am visat la o băltoacă mare în care cineva a turnat pești de acvariu. Erau foarte frumoase și le-am prins cu mâinile și le-am împăturit în tivul rochiei. Mi-a fost foarte frică să nu moară peștii, i-am luat repede acasă și i-am băgat în acvarii, erau 3 acvarii imense, apa în ele era curată, dar când am venit cu pești noi, acvariile au dispărut.